Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 2011 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-08, 22:38   #601
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20

Aga_pe, byłam w albumie... Normalnie szacun dla Ciebie!Jesteś moją idolką w wytrwałości w dążeniu do zamierzonego celu! Teraz też mocno trzymam kciuki
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 22:40   #602
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20

co wy tak dzis brzuchy wrzucacie??

jestem na prawde zbulwersowana lezaczkiem
kurde tz bedzie pózniej a ja chce polezec w wannie i nie chce z niej wybiegac po 2 min jak mi sie mały obudzi

Edytowane przez Grazin
Czas edycji: 2011-07-08 o 22:42
Grazin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 22:40   #603
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Podczytuje Was po troszkę dziewczynki, ale pisac nawet nie ma jak Mała kiepsko przechodzi szczepienie, jest strasznie ospała, ale długo nie pośpi, troszkę goraczkuje i nie ma apetytu - cały czas zasypia. Ja ledwo chodzę i jeszcze dzisiaj dopadła mnie migrena , której nie miałam kilka miesięcy Mam nadzieję, że jutro już jej przejdzie, bo ja chce moją wojowniczą Aluśkę, a nie taką słabiutką roślinkę
duzo dziewczyn pisalo ze dzieci ospale po szczepieniu, nasz spal 1,5dnia prawie non stop, takze sie nie przejmuj

a bole glowy tez jakies powszechne, mnie trzymalo 2 dni
Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
Grazin no gra najpierw waliłam w tę zabawkę w każdej strony, bo widziałam mały głośniczek (te dziurki). to mówię "no musi grac" i znalazłam co do ubioru to w taki biały garniturek. osobiście mi się to nie podoba, ale nie ma nic innego. zrobiłam rozeznanie cenowe i w jednym sklepie zestaw 118 a w innym już za 60zł

Agnieszka_Pe a taki http://allegro.pl/fisher-price-lezac...689912399.html

dziewuszki ja również wrzucę zdjęcie mojego pocesarkowego flakus masakrus. waga stoi w miejscu...........
dzieki za linka, chyba sie skusze, super taka grajaca zabawka, norbi z nimi rozmawia
Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
tez mam takie szare spodnie lniane na 68 i koszule na 3-6 miesiecy
ale chyba kupie cos nowego chociaz na chrzest bo tamto z ciucholandu mam
ja bym drugich nie kupowala, tym bardziej ze to jednorazowa okazja. ciuchy co mam z lumpka sa nie jednokrotnie lepsze niz te nowe ze sklepow, ale zlikwidowali mi tego lumpka gdzie kupilam cartersy
Stary 2011-07-08, 22:40   #604
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:

aaa i za 2tyg chrzcimy Marcela. notabene w 1 rocznicę ślubu kościelnego
Marcelek słodziak i ma taki sam bujaczek, jak nasz Pepe.

My mamy chrzciny 30 lipca
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 22:42   #605
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
W sumie masz trochę racji, ja mam robot kuchenny Kenwooda za 1200 zł i w życiu bym drugi raz tego szmelcu nie kupiła, nawet gdyby kosztował 120 zł, a mam lidlowski toster, tescowy sandwich i tescową maszynę do pieczenia chleba za tzw. grosze i jestem z nich super zadowolona.
ot to
Cytat:
zarzucę taki temat do dyskusji bo mnie ciekawi
w co ubieracie dzieciaczki na chrzest??
widziałam na all super garnitury ale drogie to w cholere a na raz to jest wiec dupa
poza tym bedziemy chrzcic w sierpniu wiec bedzie upał i mysle nad tym...
moja miala body na dlugi rekaw, rajstopki a na to sukieneczke biala i buciki biale
Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
the sania
co macie za lezaczek?????
marcelek miodzio

agus
no to jutro jade po parowar! ja uwielbiam potrawki z parowara

domi dzisiaj usiadl na lezaczku , a wlasciwie tak sie buujal ze walil plecami o podloge i czeka mnie kupno drugiego fotelika, bo sie niechwalilam chyba?

dziewczyny dzieki za komentarze takie mileale jest mi przykro ze wtedy marudzilam ,a teraz taka sama praca przede mna,

dorzucilam fotki jak wyglada moj flak i pasa zeby nie bylo ze wygladam "fantastycznie"

Cytat:
flakus masakrus w albumie ciąża. ma któraś też taki ?
kochana tez mam flakus i tez mam takie rozstepy
don't worry
Stary 2011-07-08, 22:46   #606
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:

ja bym drugich nie kupowala, tym bardziej ze to jednorazowa okazja. ciuchy co mam z lumpka sa nie jednokrotnie lepsze niz te nowe ze sklepow, ale zlikwidowali mi tego lumpka gdzie kupilam cartersy
zgadzam się

macie rację, Marcelek to prawdziwy słodziak hihi

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 22:46   #607
matallewar
Zakorzenienie

Idę spać, bo Edzik się będzie za 2-3 h budził.
Dobranoc

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 22:48   #608
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Grazin ja mam wśród kupionych używanych rzeczy 3 takie komplety (wklejam zdjęcia) i pewnie coś z tego założymy. Najmniej prawdopodobny jest środkowy zestaw.
ale rewelacyjny ten garniturek

agus na dziewczynke to milion super rzeczy mozna gorzej z chłopcem

w sumie macie racje szkoda kase wywalac na nowey zestaw jak mam juz

mój brzuch nie jest nawet taki zły.
wrzuce tez fote
Stary 2011-07-08, 22:51   #609
matallewar
Zakorzenienie

Jeszcze Wam daję na dobry humor wieczorem linka a propos ostatnich klapkowych rozmów:
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4329306&start=0

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 22:51   #610
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Grazin ja mam wśród kupionych używanych rzeczy 3 takie komplety (wklejam zdjęcia) i pewnie coś z tego założymy. Najmniej prawdopodobny jest środkowy zestaw.
to pierwsze ale sliczne
skad wy takie rzeczy bierzecie! ja tez kcem
Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Aga_pe, byłam w albumie... Normalnie szacun dla Ciebie!Jesteś moją idolką w wytrwałości w dążeniu do zamierzonego celu! Teraz też mocno trzymam kciuki
dzieki
ale przechodzic przez to drugi raz .....
odpowiadam tu:
1. pas pomog bardzo duzo, i na skore i nawet widac "zarys" czegos co smiem okreslic miesniami na pierwszej fotce w stroju
2-. to slendertone, ja kupilam jeszcze w uk, ale moria obczaila na allegro,
3. tego na fotkach nie widac, ale ten nadmiar skory na dole mimo spadku wagi zostal
Stary 2011-07-08, 22:56   #611
martynka89
Zakorzenienie

Wpadlam na chwile.

Z krwawieniem dalej cisza. Chodzilam dzis caly dzien po miescie i nawet to nie spowodowalo krwawienia. Ale licze sie z tym, ze moze wrocic za kilka dni tak jak pisalyscie.

Szukam sposobu na pobudzenie laktacji ale wszedzie pisza zeby przystawiac (a moje dziecko nadal z piersi pic nie chce), duzo pic i takie tam, ale ja caly czas pije i nawet caly czas jem a to nie pomaga- codziennie to samo i na jedno karmienie brakuje mi mleka wiec raz dziennie podaje MM. Wiem, ze MM nie jest gorsze ale nastawilam sie, ze bede karmic tylko moim mlekiem. Po za tym mala woli moje mleko bo MM wypija tylko 60ml i to z wielkim trudem a za chwile placze bo glodna i juz dalej nie chce pic tego mleka tylko moje a ja czuje sie jak zla matka bo nie moge jej dac tyle mleka ile potrzebuje.

No to sie troche wyzalilam. Wiem, ze marudze ale komus musze sie wygadac.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 22:59   #612
mamaoptymistka
Zadomowienie

http://demotywatory.pl/84424/To-juz-nie-Kubota.
http://demotywatory.pl/152166/Klapki-Kubota

a to wymiata http://demotywatory.pl/1780861/KUBOTA

http://demotywatory.pl/2371833/Klapki-Kubota
Stary 2011-07-08, 23:03   #613
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Wpadlam na chwile.

Z krwawieniem dalej cisza. Chodzilam dzis caly dzien po miescie i nawet to nie spowodowalo krwawienia. Ale licze sie z tym, ze moze wrocic za kilka dni tak jak pisalyscie.

Szukam sposobu na pobudzenie laktacji ale wszedzie pisza zeby przystawiac (a moje dziecko nadal z piersi pic nie chce), duzo pic i takie tam, ale ja caly czas pije i nawet caly czas jem a to nie pomaga- codziennie to samo i na jedno karmienie brakuje mi mleka wiec raz dziennie podaje MM. Wiem, ze MM nie jest gorsze ale nastawilam sie, ze bede karmic tylko moim mlekiem. Po za tym mala woli moje mleko bo MM wypija tylko 60ml i to z wielkim trudem a za chwile placze bo glodna i juz dalej nie chce pic tego mleka tylko moje a ja czuje sie jak zla matka bo nie moge jej dac tyle mleka ile potrzebuje.

No to sie troche wyzalilam. Wiem, ze marudze ale komus musze sie wygadac.
ile twoja corka ma, ze wypija 60 mm i ciagle jej malo ?
moja 60 wypijala po 3 tygodniach
Stary 2011-07-08, 23:04   #614
martynka89
Zakorzenienie

padlam.
Moja matka miala kiedys takie... czerwone

agus na tym mleku co mam jest napisane, ze do 2 tyg zycia dziecko powinno wypijac 90ml 6 razy dziennie. Ja jej raz dziennie daje to mleko i robie jej 90ml ale ona wypija najwyzej 60ml z tego i za jakies pol godziny drze sie w nieboglosy wiec daje jej moje na dokladke tyle ile uda mi sie sciagnac. Moje mleko pije srednio co 3 godziny i przewaznie pije 70ml mojego mleka ale zdarza sie ze wypija nawet 100.

Edytowane przez martynka89
Czas edycji: 2011-07-08 o 23:07
Stary 2011-07-08, 23:05   #615
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
to pierwsze ale sliczne
skad wy takie rzeczy bierzecie! ja tez kcem
Dzięki Mi się udało dosyć dużo fajnych używanych rzeczy kupić od jednej z wizażanek - mamusi majowo-czerwcowej 2010
Mam nadzieję, że ten garniturek będzie jeszcze dobry, gdy dojdzie do chrztu, bo jeszcze nie wiemy kiedy to będzie i czy ktoś nam ochrzci małego, bo nie mamy ślubu kościelnego i nie zamierzamy mieć, mąż nie ma bierzmowania i nie chodzimy do kościoła, ani nie wpuszczaliśmy kolędy Kiedyś nawet, jakieś 4 lata temu jak ksiądz zapukał do naszych drzwi i chyba się domyślił, że jesteśmy w środku i nie otwieramy, to zawołał "wpuśćcie Pana Boga do swojego domu", a mój mąż odpowiedział przez drzwi "nie!" Ale pomimo wszystko chcemy małego ochrzcić.

Agnieszka_pe podziwiam cię za wygraną walkę i teraz też życzę wytrwałości

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 23:09   #616
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

martynka najlepiej poświęć może jeden cały dzień zeby sie mała nauczyła z cyca pić wiadomo ze bedzie płakać na początku ale jak bedziesz jej podawac mm to niestety coraz mniej bedziesz miała swojego mleka
i dostawiaj ją bardzo czesto i piersi powinny produkować wiecej.
pamietaj ze laktator nie pobudza tak piersi jak dziecko.
chyba ze masz taki który tak działą takie jak anulinka, kurcze nie pamietam jaka to firma była
jeśłi chcesz karmic to moim zdaniem tak powinnas robić. niech Ci wisi na cycu i ciumka ciumka ciumka

choc moze ktos sie wypowie bo ja w sumie na razie takiego rpoblemu nie mialam.
ale połozna mi tkukła zeby dostawiac bo piersi wiedza ile produkowac a jak sie mm daje to zanika

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Dzięki Mi się udało dosyć dużo fajnych używanych rzeczy kupić od jednej z wizażanek - mamusi majowo-czerwcowej 2010
Mam nadzieję, że ten garniturek będzie jeszcze dobry, gdy dojdzie do chrztu, bo jeszcze nie wiemy kiedy to będzie i czy ktoś nam ochrzci małego, bo nie mamy ślubu kościelnego i nie zamierzamy mieć, mąż nie ma bierzmowania i nie chodzimy do kościoła, ani nie wpuszczaliśmy kolędy Kiedyś nawet, jakieś 4 lata temu jak ksiądz zapukał do naszych drzwi i chyba się domyślił, że jesteśmy w środku i nie otwieramy, to zawołał "wpuśćcie Pana Boga do swojego domu", a mój mąż odpowiedział przez drzwi "nie!" Ale pomimo wszystko chcemy małego ochrzcić.

Stary 2011-07-08, 23:12   #617
Agnieszka.M
Rozeznanie

No mam nadzieję, że ksiądz nie robił żadnych notatek i nie będzie o tym pamiętał

Stary 2011-07-08, 23:13   #618
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
martynka najlepiej poświęć może jeden cały dzień zeby sie mała nauczyła z cyca pić wiadomo ze bedzie płakać na początku ale jak bedziesz jej podawac mm to niestety coraz mniej bedziesz miała swojego mleka
i dostawiaj ją bardzo czesto i piersi powinny produkować wiecej.
pamietaj ze laktator nie pobudza tak piersi jak dziecko.
chyba ze masz taki który tak działą takie jak anulinka, kurcze nie pamietam jaka to firma była
jeśłi chcesz karmic to moim zdaniem tak powinnas robić. niech Ci wisi na cycu i ciumka ciumka ciumka

choc moze ktos sie wypowie bo ja w sumie na razie takiego rpoblemu nie mialam.
ale połozna mi tkukła zeby dostawiac bo piersi wiedza ile produkowac a jak sie mm daje to zanika
Chyba tylko to mi pozostaje zeby poswiecic caly dzien na dostawianie, mam nadzieje, ze w niedziele mi sie uda bo teraz to codziennie gdzies biegam i spedzam po za domem 3 do 4 godzin wiec lipa. Dzisiaj raz ja probowalam przystawic ale jej wypadla U kilka razy z buzi i w koncu sie rozdarla bo byla glodna a nie potrafila sie napic wiec ekspresowo sciagalam laktatorem, no i chyba to jest blad ze sie poddaje jak ona sie rozplacze zamiast dalej przystawiac.
Stary 2011-07-08, 23:14   #619
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:

aga! poryczalam sie ze smiechu przez twojego tz! normalnie dla niego!!!!!!!!!!!!
ja w tym roku, jak zapukali ministranci(w chacie syf niemilosierny, dominik szedl przez dom i sie rozbieral, ciuchy jego wszedzie, a ja tyle co wrocilam od rodzicow) otwieram drzwi, spocilam sie z nerwow i mowie:"chlopaki! jakby co to mnie nie ma!" oni powiedzili ze ok i juz nikt mnie nie nawidzal

my tez nie mamy slubu koscielnego i nie ma mowy zebysmy wzieli
kosciol od 8 lat widzielismy raz, jak chrzcilismy dominika
tez nie przyjmuje kolendy
chrzestnym bedzie osoba ktora rowniez nie ma slubu koscielnego itd
i bardzo jestem ciekawa jak to bedzie teraz

dzieki, z ta wytrwaloscia bedzie ciezko bo ja bardzo niecierpliwa

p.s. normalnie caly czas sie smieje z "nie!" twojego tz
Stary 2011-07-08, 23:14   #620
moniqac
Zadomowienie

mamaoptymistka, własnie myślałam o łyżeczce dziękuje.

matallewar - dokładnie - cokolwiek ląduje w buzi . jednak rączki najpyszniejsze , gdyby tak cyca chciał doić - może nie na okrągło, ale chociaż ciut dłużej niż 10 min przed nerwem .

Klaterina - mamaoptymistka
- ja gdzieś w jakieś gazecie chyba czytałam, że absolutnie NIE pilniczek - można zrobić cos nie tak.

aga_pe - nie pocieszyłaś mnie w sprawie przytulanki , najwyżej będę na dwie ręce jechała (tfu tfu tfu odpukac - jeszcze za wcześnie! nie wiem czy by mi macica to wytrzymała ).

czytałam dzisiaj klub łączę się kompletnie ze zrozumieniem twojej sytuacji. wiem o co chodzi, jak to sie mowi.

dalej problemy z buzią Norbercika? kurczaczek. mój tez dalej obsypany - obstawiam nabiał, bo po serku żółtym zaczerwieniły sie krostki.

dziękujemy za tygryskowy komplement .

własnie - chyba weszliśmy z dzieciakami w etap slinie się i jest mi z tym dobrze .

byłas na solarium?! ja eż chce .

Grazin Szymon (!) też dzisiaj nie chciał spać .

anulinka - co to Zet Kids?! stacja radiowa? płyta? chyce się wszystkiego byle Niuniu spał spokojnie .

widziałam, jak już o tym pisałaś, ale nie połączyłam sie z mzgiem wtedy i nie zapytałam o co kaman .

andziot - ale super wypoczynek .

Weredka - może nasze dzieciaki się zgadały oby jutro hurtem mieli / miały lepszy dzień .

anula miłego odpoczynku i buziaki dla Zosieńki (na pewno nic jej nie zrobiłaś mamuśka ).

Aga.M
- może, wpadamy ze skoku w skok wole skoki niż kolkę.
wiąże z tą wizytą u pediatry poniedziałkowo/wtorkową ogromne nadzieje, mam nadzieje, że się nie zawiodę. i wszystko mi po ludzku wytłumaczy. i doradzi.
Miłego weekendu.

atzi - Aga.M - ja mam zmasakrowany kręgosłup szyjny, czasem jak w nocy wstaje do malego to nie mam w ogóle czucia w jednej ręce, czasem mi drętwieją jak go mam na rękach - neurochirurg chciał mnie operowac przed ciążą , ale daje rady - wszystkie damy .

saniuleczko mileczko
przepiękne fotki!!! miodzio.

Grazin - super że zajawiłaś temat - u mnie na tapecie, bo za tydzien chrzcimy . myślałam o garniturku, ale nie chce żeby wyglądał jak "stary-malutki" - podobają mi się jedynie (!!!) kompleciki - spodenki i kaftanik - takie welurowy znalazla mi szwagierka na all, ale nie wiem czy na 17 lipca welur to nie za dużo.

spróbuje znaleśc linka. ale chętnie sie dowiem w czym inne mamy chrzczą .

Dziewczonka żeby Alusi szybko przeszło.

Aga.M - o własnie ten środkowy mi tylko wpadł w oko na allegr - nie założysz go? czemu? beznadziejny jest? a ten pierwszy to jaki to (i skąd ?).

ide lulu.

dobranoc.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 23:17   #621
mamaoptymistka
Zadomowienie

Moje chłopaki
http://imageshack.us/photo/my-images/20/dsc06073z.jpg/
Stary 2011-07-08, 23:19   #622
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
ale slodycz! ile latek ma twoj starszy synek?
Stary 2011-07-08, 23:22   #623
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

moniquac, Zet Kids i RMF Baby to internetowe stacje radiowe dla dzieci.

Kończę doić ( na razie mam 50 ml ) i idę nyny, bo Pepe zjadl o 22, to pewnie koło 2 będzie głodny.

Dobrej i spokojnej nocy dziewczyny
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 23:23   #624
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Aga.M - o własnie ten środkowy mi tylko wpadł w oko na allegr - nie założysz go? czemu? beznadziejny jest? a ten pierwszy to jaki to (i skąd ?).

ide lulu.

dobranoc.
Ten środkowy jakiś nie w moim stylu po prostu, takie błyszczące lampasy ma. A wszystkie te rzeczy mam akurat odkupione używane, chociaż moja poprzedniczka też nie użyła tego środkowego kompletu, więc właściwie możnaby uznać, że jest nieużywany. Zaraz spojrze, czy jest jakaś metka na garniturku.

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
aga! poryczalam sie ze smiechu przez twojego tz! normalnie dla niego!!!!!!!!!!!!
ja w tym roku, jak zapukali ministranci(w chacie syf niemilosierny, dominik szedl przez dom i sie rozbieral, ciuchy jego wszedzie, a ja tyle co wrocilam od rodzicow) otwieram drzwi, spocilam sie z nerwow i mowie:"chlopaki! jakby co to mnie nie ma!" oni powiedzili ze ok i juz nikt mnie nie nawidzal

my tez nie mamy slubu koscielnego i nie ma mowy zebysmy wzieli
kosciol od 8 lat widzielismy raz, jak chrzcilismy dominika
tez nie przyjmuje kolendy
chrzestnym bedzie osoba ktora rowniez nie ma slubu koscielnego itd
i bardzo jestem ciekawa jak to bedzie teraz

dzieki, z ta wytrwaloscia bedzie ciezko bo ja bardzo niecierpliwa

p.s. normalnie caly czas sie smieje z "nie!" twojego tz
Dziewczyno jakbyś jeszcze słyszała, to nie ... to było NIEEEE donośne i dźwięczne, aż na klatce schodowej się echem niosło
Daj znać, czy wam się uda załatwić chrzciny. My chyba do jakiś zakonników pójdziemy, tu do księdza nawet nie mam odwagi

Stary 2011-07-08, 23:23   #625
mamaoptymistka
Zadomowienie

Cytat:
ale slodycz! ile latek ma twoj starszy synek?
Dzięki, 6 lat
Stary 2011-07-08, 23:23   #626
the_sania
Wtajemniczenie

dobranoc ps. wrzuciłam kilka fotek Marcelka do albumu

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 23:28   #627
Agnieszka.M
Rozeznanie

Moniqac sprawdziłam i garniturek jest z H&M.
Jeśli chodzi o ten biały środkowy komplet, to ten welurek nie jest jakiś bardzo gruby.

Stary 2011-07-08, 23:29   #628
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Ten środkowy jakiś nie w moim stylu po prostu, takie błyszczące lampasy ma. A wszystkie te rzeczy mam akurat odkupione używane, chociaż moja poprzedniczka też nie użyła tego środkowego kompletu, więc właściwie możnaby uznać, że jest nieużywany. Zaraz spojrze, czy jest jakaś metka na garniturku.

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Dziewczyno jakbyś jeszcze słyszała, to nie ... to było NIEEEE donośne i dźwięczne, aż na klatce schodowej się echem niosło
Daj znać, czy wam się uda załatwić chrzciny. My chyba do jakiś zakonników pójdziemy, tu do księdza nawet nie mam odwagi
no wlasnie takie meskie, duze i doniosle NIE sobie wyobrazilam
normalnie chyba bym padla jakby moj tz to zrobil , ale on sie nie umie bawic-sztywniak
Cytat:
Dzięki, 6 lat
moj 5
Stary 2011-07-08, 23:31   #629
mamaoptymistka
Zadomowienie

Aga napisałam w albumie ale powiem jeszcze raz warto było "wszystko" zrobić aby tak wyglądać
Stary 2011-07-08, 23:32   #630
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Cudownych masz mężczyzn w domu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości