|
|
#481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Cytat:
Cytat:
i kazedgo otwieralam bo myslalam, ze tam cos innego ![]()
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Musso, wiesz zmieniłam zdanie na temat tego nowego błyszczyka... polecam!! Nie klei się, trzyma mi się dosyc długo, pieknie sie mieni, usta wygladają tak ładnie, gladko... bardzo subtelnie
Warto ja biore inne kolory... błyszczy sie, ale nie tak tanio..
|
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie odesłałam sugarcane do garwolina. Szminka twarda, roluje się no i zero koloru na ustach. Beznadziejna.
|
|
#484 |
|
Przyczajenie
|
Witam, czytam Was od X czasu
![]() Pisze,bo dostalam ostatnią paczkę z torebką Fabiola. Moja nie ma nic z brązu, jest czarno - biala. Zadzwoniłam do avonu, żeby przysłali po nią kuriera. I nic - mam odeslac sama... |
|
|
|
#485 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was serdecznie...
Mam ogromną ogromną prośbę. Przeszukałam tą część oraz część 21 i nie mogę znaleźć informacji... Zamawiała któraś z Was ten nowy lakier do włosów z naturalsa? Klientka jest zainteresowana, ja również, nie wiem jednak czy jest wart jakichkolwiek pieniędzy... |
|
|
|
#486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze wyniki kontaktów drogą mailową były lepsze od dzwonienia
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#488 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#490 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#491 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To już więcej nie zadzwonię, ale dzieki za info. Zaraz napisze maila. Bez przesady, jak przysyłają cos niezgodnego z katalogiem, to niech sami to odbierają
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Malutka84 również witam
![]() Byłam dzisiaj w COKu i testowałam Treselle Mystique. Uważam, że sa warte uwagi Później kiedy zapach się rozwija robią się jakby słodsze, wyczuwam nutkę miodowo - w zasadzie nie wiem jaką. Ale są bardzo ładne. Raczej na jesienno-zimowe wieczory, choć wiadomo każdy ma własny gust![]() Żel-krem Aqua Anew Youth - rzeczywiście żelowo kremowa konstystencja, zapach w zasadzie neutralny, jednak coś w nim jest co mi się nie spodobało. Efekt nawilżenia? Hmmm... Posmarowałam skórę wokół kciuka i szybko znów były suche. Może na twarzy inny efekt jest, jednak ja na pewno nie kupię. Ta Nawilżająca emulsja do mycia twarzy była tak gęsta, że masło z MM wysiada To w zasadzie tyle. A i na szkoleniu PS ciekawie, wręcz śmiesznie było Wiem, że ten zestaw Solutions to przysyłają już nowy ten pomarańczowy, a ponieważ nie za bardzo się wsłuchiwałam co jest w tych zestawach, to nie powiem Wam co dokładnie z tego Solutions przyjdzie
|
#493 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
A jak dam na suche, to jakieś tłuste i obciążone. No i jakie prezenciki przysłali?
|
|
#494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Solutions to jedna z serii avonu której nie trawię. Nic mi nie podeszło. Moje klientki też w niej nie gustują. Już więcej dziewczyn namówiłam na stosowanie anew choć droższe. Ale mowią że są efekty więc dalej namawiać ich nie musiałam Kupiłam też żel do mycia buzi z AM z nowej serii anew. Ciekawe czy będzie wart uwagi
|
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
A mi Pani na szkoleniu powiedziała, że właśnie nowe przychodzą. A dokładnie produkty z serii Blask Nawilżenia.
Więc w zasadzie to ja nie wiem jak to jest. Bo z jednej strony, pewnie maja duży zapas starych na magazynie, ale z drugiej strony jak mogą przysyłać stare skoro nie ma juz ich w ofercie i nawet na tzw "pokazówkę" dla klientek nie mogę ich miec, bo przeciez to juz nie ta seria...
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejny błyszczyk
|
|
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już miałam z niego rezygnować, a wziąć szminkę z demo do 13 A Ty mnie teraz zaciekawiłaś i muszę się zastanawiać od nowa |
|
|
|
|
#499 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
chciałabym Was zapytać jak to jest z zarobkami lidra... otóż, właśnie na niego wystartowałam, mam dopiero 5 konsultantek, także się rozkręcam moja OSM poleciła mi na koniec roku założyć działalność gospodarczą, przedstawić faktury, wziąć pieniążki i zamknąć działalność... tylko ja nie bardzo rozumiem jakie faktury, co może na nich być, a co nie? nie moża tych zarobionych pieniędzy dostać normalnie na konto? jeżeli byłby ktoś tak miły i odpowiedziałby mi na te pytania to będę bardzo wdzięczna
|
|
|
|
#500 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny! narazie nie dam rady Was nadrobić a wysyłam właśnie zamowienie i muszę czymś dobić do 500zl i tak myslę nad tym pierscionkiem McKayla z IOS i mam pytanie czy ta jego rozmiarówka jest zawyzona, zanizona czy moze normalna?
|
#501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie zupełnie nie. Bardziej w zasadzie mi przypomina Bong Girl tą różową. Aczkolwiek każdy jak wiadomo ma własne odczucia i mnie może się zupełnie z czymś innym kojarzyć.
|
#505 |
|
Raczkowanie
|
szkoda, bo miałam na nie klientki, a któraś dziewczyna pisała, że właśnie do extraordinary podobne,
|
#506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Cytat:
Pasuje do rozmiarów miarki do pierścionków
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2011-07-09 o 07:06 |
||
|
|
|
#507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też tyle dostałam ![]() Cytat:
sami dołączyli te prezenty ???? dziwną mają politykę prezenty za jeden dzień spóźnienia a jak klientka czeka na jakiś produkt ponad 2 miesiące to żadnego prezentu nie ma |
||
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
To zupełnie inna sprawa. Tobie zabrakło danego produktu, a u niej paczka przyjechała po terminie.
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam już maila z ups
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, te próbniki farb do włosów będą TYLKO dla konsultantek które złożą pierwsze zamówienie z k10 w pierwszym terminie.. w drugim i trzecim już nie. Taką właśnie dostałam informację , więc jak komuś na próbniku zależy to do środy
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-07-09 o 09:57 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

dostałyście też
a może któraś z was wygrała

Warto

i podałą przykład,że Jej siostra nie wiedziała i nie stosowała boskiego specyfiku z avonu i teraz ma obwisły biust echhhh poważnie tak było.
To już więcej nie zadzwonię, ale dzieki za info. Zaraz napisze maila. Bez przesady, jak przysyłają cos niezgodnego z katalogiem, to niech sami to odbierają
Później kiedy zapach się rozwija robią się jakby słodsze, wyczuwam nutkę miodowo - w zasadzie nie wiem jaką. Ale są bardzo ładne. Raczej na jesienno-zimowe wieczory, choć wiadomo każdy ma własny gust

Już miałam z niego rezygnować, a wziąć szminkę z demo do 13