|
|
#1291 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII
ale naskrobałyscie...
![]() nikt nie widział tych sukienek w rozmiarze XS?? ![]() jesli ktos sie natknie na czerwoną albo czarną to bardzo prosze o zakup
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Skoro oddaję tamte czarne dwie :P to chyba jutro ruszę na poszukiwanie/mierzenie innych
|
|
#1293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję, byłabym dozgonnie wdzięczna
|
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam Ci tą, którą kupiłam, ładny materiał, zgrabnie leży i mało kosztuje
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
surreal - bluzeczka poleciala do ciebie dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- tej z niebieskim pasem na 100% nie ma M , nawet sie zastanawiam czy to nie bylo xl jesli bedzie L, to kupic czy nie??
|
|
#1298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To moja pierwsza czerwona rzecz w szafie ale nie żałuje - mina TŻ - bezcenna Za to mi chodzi po głowie jeszcze niebieska - tak na co dzień, za tą cenę warto
|
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że do środy doleci, bo mam imprezę z pracy i by się przydała
|
|
#1300 |
|
Rozeznanie
|
W Pasażu dzisiaj było kilka sztuk, ja będę dopiero w poniedziałek, także jeśli nikt Ci nie kupi do tej pory to będę mogła wziąć.
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj byłam na ogromnych zakupach w Zarze - wygrana w konkursie Rexony. Jednak nie ze wszystkiego jestem zadowolona, bo stylistka zamiast się dostosować do mnie dbała tylko o to jak będzie wyglądało jej portfolio w zakupionych ciuchach.. więc narzuciła mi rzeczy które nie do końca mi odpowiadają a nie moge ich oddać bo to był konkurs więc nie mam paragonów, ponadto ograniczenie 2 h na 5 tys to za mało
![]() No i nie wiem co teraz, mam nadzieję, że jak wystawię rzeczy na all to uda mi się sprzedać w cenach niższych od sklepowych (wszystko z nowej kolekcji). Pozdrawiam Was
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tj czarną i czerwoną. Słaby ze mnie doradca, ale kupiłabym obie. Czerwoną kupiłam najpierw- jakbym miała czarną o podobnym fasonie to właśnie tej bym się pozbyła w pierwszej kolejności. Na szczęście nie mam i zostają obie |
|
|
|
|
#1303 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
o ja 5 tys w Z w 2 godz chyba zacznę brać udział w konkursach, choć dotychczas (poza jakimiś w przedszkolu ) nic nigdy nie wygrałam ![]() a co kupiłaś i co ci się nie podoba? |
||
|
|
|
#1304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1306 | |
|
Raczkowanie
|
kochane jakby któraś chciała paseczkowego tulipana M,to moja koleżanka właśnie mi napisała, że chętnie odsprzeda (bo chce kupić tego nowego fioletowo-chabrowego do kolekcji
). nowy z metkami, kupiony na 1 turze więc chyba za jakieś 280 coś o ile dobrze pamiętam, w stanie ogólnym idealnym![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
to jak budgetka nie znajdzie u siebie to wtedy poproszę o pomoc dzięki |
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Ok - zaczynamy. Niestety nie wszystkie rzeczy znalazłam na strone.
Najgorzej czuję się w skórzanej kurtce - dlatego mimo, że jej cena w sklepie to ponad 700 zł, wystawiłam ją za 500 na allegro. Poza tym - szpilki... też prawdopodobnie pójdą na aukcję. Nie umiem chodzić w takich butach - byłam zmuszona mieć buty na sesję a na moją małą nogę nie było nic do wyboru... Koralowe spodnie - fajne, ale niepewnie się w nich czuję. Mam jeszcze takie granatowe - w podobnym kroju, są super. Płaszczyk - moja największa miłość tych zakupów
Edytowane przez e_myszka Czas edycji: 2011-07-09 o 00:07 |
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
W bonusie dodaję dwa zdjęcia z sesji zdjęciowej. Różowa kiecka też z ZARY.
Sukienka - niestety nie mogłam być w niej na sesji bo to rzecz zarezerwowana dla Małgorzaty Sochy czego przy zakupie nie wiedziałam, ale i tak jestem z niej bardzo zadowolona - idealna na wszelkiego rodzaju uroczystości Torebka - pójdzie do sprzedaży. 100% skórzana ale cos mi w niej nie pasuje Na zdjęciu widać jeszcze fioletową bluzkę z zamkiem z tyłu - nie mogłam jej znaleźć na strone ZARY i na kolejnym różową sukienkę na jedno ramie - rewelacyjna jest ![]() Mam jeszcze kilka innych rzeczy ale teraz nie mam dobrego światła do robienia zdjęć
Edytowane przez e_myszka Czas edycji: 2011-07-09 o 00:09 |
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pomocy
Miesiąc temu kupilam te spodnie http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BWITH%2BCORD miałam je na tyłku ze 4 razy i dziś je założyłam, jak wysiadałam z samochodu to trachły mi pod tyłkiem nie na szwie tylko normalnie najzwyczajniej w świecie się rozerwały nie były za male i nie mam pojęcia jak to się stalo Mam dziurę prawie na cały posladek. Musiałam dzwonić do domu,zeby mi znieśli jakieś inne spodnie bo nie dalam rady nawet w nich przejść do klatki
|
|
|
|
#1310 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
|
|
#1311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
złamanie zakazu handlu
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-07-09 o 08:56 |
|
|
|
#1313 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1314 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny widziałyście gdzieś może na wyprzedaży (niekoniecznie w Zarze) krótkie bolerko z długim rękawem w kolorze camelowym, karmelowym itp
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
totalnie nie mój styl.. zrobili ze mnie na tych zdjęciach taką ostrą dziewczynę a ja wolę się w jakiś płaszczykach. Dlatego zamierzam ją sprzedać bo po co ma mi się kurzyć w szafie?
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystawiałm nogę z auta i trach ![]() moze powiedzą,ze mialam za małe? ale ni groma, były jeszcze za luźne |
|
|
|
|
#1317 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=e_myszka;28032727]ciemne włosy, różowa sukienka
![]() wow a co do tych rzeczy co ich nie chcesz, jak mają metki to myślę, że spokojnie możesz spróbować oddać lub zamienić na coś w Twoim stylu.i w ogóle to ślicznie Ci w tej nowej zarowej kolekcji a gdzie robiłyście te zakupy? bo z tego co słyszałam to kiepsko na razie w Z z asortymentem z nowej kolekcji, a u Ciebie same perełki i jeszcze rzeczy, których nie ma na stronie ![]() a Sochy nie poznałam, choć wydała mi się skądś znajoma |
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Właśnie doczytałam. Zazdroszczę fioletowej sukienki. Cudna. Ciekawa jestem reszty zakupów. BTW co to za stylistka?
Blog podróżniczy: http://zurawinska.pl/ Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/ Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie Edytowane przez Yavanna84 Czas edycji: 2011-07-09 o 00:25 |
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
W Arkadii. Panie były niesamowicie nieuprzejme no ale dałyśmy radę
![]() Yavanna - wrzuciłam już to co udało mi się znaleźć na stronie ZARY
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

). 4 chyba L, juz ktorys raz ją ogladam dla siebie, ale caly czas sobie wmawiam, ze jej nie chce

jesli bedzie L, to kupic czy nie??

To moja pierwsza czerwona rzecz w szafie ale nie żałuje - mina TŻ - bezcenna
Mam nadzieję, że do środy doleci, bo mam imprezę z pracy i by się przydała 

) nic nigdy nie wygrałam 

nie na szwie tylko normalnie najzwyczajniej w świecie się rozerwały