|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
![]() Siostrzeniec mi truł przez ostatnie tygodnie, że chce u nas spać i wciąż mu odmawiałam, ale w koncu dziś się zgodziłam. I tak pewnie będzie się nudził. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś odświętny obiad ![]() Owoce morza plus sałatka ![]() ![]() Dziękuję za wszystkie gratulacje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-07-08 o 14:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Konto usunięte
|
dodaja
![]() ![]() ijaa zazdroszczę urlopu... Ja przez zmianę pracy nie mam żadnego ![]() ![]() cynamonowa, DobraDusza witajcie ![]() Nareszcie czas ekspresowo zszedł w pracy. Dostałam górę wniosków do rejestracji i tak mi zeszło 7h ![]() ![]() A jutro jak będzie słoneczko idziemy do ZOO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
O Boże nareszcie piątek wieczór.
Od wczoraj popołudniu tyle się działo na oddziale, że nawet nie miałam czasu nic zjeść. Pierwszy posiłek zjadłam dzisiaj o 15 + nieprzespana noc. Masakra ![]() No ale właśnie wróciłam z zabiegów w kapsule parowej. Było ekstra ![]() Wypociłam się jak mały parowóz . Dodaja gratulacje !!! ![]()
#154 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Korciło mnie strasznie, by powiedzieć dziewczynom, ale uznałam, że to Ty musisz się pochwalić ![]() ![]() I cudownie, że TŻ dostał pracę. A jeszcze cudowniej że tę, o której marzył ![]() Kochana, oby przed Wami już były tylko tak szczęśliwe dni, jak dziś ![]() No ej, ale jak to! Przecież zęby swędzą non stop ![]() ![]() (Ł. pyta, czy cierpisz na inkontynencję, bo ostatnio ciągle sikasz ![]() ![]() Cytat:
A zoo zazdroszczę ![]() ![]() Cytat:
![]() Uff, 4 godziny w CH... To już nie te lata ![]() Ale co się dziwić, skoro godzinę spędziłyśmy z mamą w etam... Ale tam tyyyle śliczności ![]() Kupiłam sobie koszulkę nocną -50% (trochę z myślą o nocy poślubnej, ale głównie tak na co dzień), komplet bielizny (miękki stanik na fiszbinach + stringi) - 50%, czteropak bawełnianych stringów - takie zwyklaki na co dzień, też -50%, i trzypak (dziwne słowo ![]() ![]() ![]() Poza tym kupiłam kredkę, cień i papierowy pilniczek z Essence. ijaa, będziemy testować czarną kredkę. Niestety brązowej nie było ![]() ![]() A propo różu! Chyba mi na mózg padło przez Ciebie, kobieto, bo weszłam do tally weil (czy jak to tam się pisze), podeszłam do szortowego wyprzedażowego stołu i co? I rzuciłam się na zaje****ie różowe szorty! Takie pink-pink! ![]() ![]() ![]() Ale jak ja patrzę na róż, to jest już ze mną źle ![]() Uff, ale mi gorąco. Strasznie duszno u nas w mieszkaniu. W dodatku balkonu nie możemy otworzyć, bo jakaś chmara żuków od kilkunastu dni nas atakuje wieczorami - takich żuków olbrzymów ![]() ![]() Przed chwilą Aleksander przyniósł takiego jednak żuczka na kolację ![]() Jutro idę do kosmetyczki, potem pewnie przez tydzień nie wyjdę z domu ![]() Planów na resztę wieczoru brak. Pewnie się wykąpię i grzecznie udam do łóżka. Jak emeryt w piątkowy wieczór... ijuś, Tobie oczywiście życzę mnóstwa słońca, pięknej opalenizny i przede wszystkim odpoczynku od tego codziennego zgiełku! Wypocznij za nas wszystkie, Kochana! ![]()
![]() |
#155 |
Konto usunięte
|
Witam Moje Panny!
![]() szczególnie serdecznie "świeżynki" czyli Duszkę (myślałam o Tobie ostatnio! więc chyba Cię tu ściągnęłam ![]() ![]() Dodaja serdeczne gratulacje dla Ciebie i Tż! ![]() ![]() Anastazja bardzo mi przykro z powodu sytuacji ze szpitalem, życze dużo sił do walki ![]() Dziewczyny ten dzień wolny zleciał mi w zastraszającym tempie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z miłych rzeczy dostałam wczoraj od M. zaproszenie do siebie na "wystawne kolacjo-śniadanie" z wtorku na środę także będzie się działo ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro wieczorem wracam do Poznania, idziemy z M. i moimi przyjaciółkami na zakończenie Malta Festivalu na niesamowite widowisko performance ![]() Wstyd się przyznać, ale jeden dzień w domu i tęsknię jak wariatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Kochana, ja napisać mogę tylko jedno: wpadłaś po uszy
![]() ![]()
#157 |
Zakorzenienie
|
A ja dopiero do domu (nieswojego...) wróciłam
![]() ![]() ![]() Dodaja- gratuacje!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Aaby- współczuję, to swędzenie musi być wkurzające ![]() ![]() ![]() ![]() Danaeee84- zazdroszczę ZOO ![]() Kash- ja też myślałam ![]() ![]() A pamiętacie, że mam psiaka?? Chcecie fotę ? ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez DobraDusza88 Czas edycji: 2011-07-08 o 21:06 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Konto usunięte
|
Duszka no jasne, ze pamiętamy i jasne że chcemy!
![]() ![]() Danae my byliśmy z M. w zoo jakieś 2-3tygodnie temu, spędzilismy tam cały dzień, było suuuper! ![]() ![]() Aaby no wiem, nie musisz mi tego mówić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Dodaja- sorki, coś mi się pomyliło
![]() ![]() A to zdjęcie naszego rozrabiaki, jeszcze w starym mieszkaniu:
#160 |
Zadomowienie
|
Też byłam w zoo, kilka dni temu. Jak zwykle zaśliniłam się w części dla dzieci, takiej ze świnkami morskimi, kozami i kucykami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio to tak, to są te osobniki. Potoczne zwane chrabąszczami majowymi (szkoda, że maj dawno się skończył ![]() I te kopulujące też mamy ![]() Gryzą czy żrą w całości? Cytat:
![]() Nie masz jakichś urodzin jakoś niedługo? ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-07-08 o 21:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Aaby mogłaś napisać babo! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Ależ piękny kłak!
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aaby- połykają w całości ![]() ![]() Mnie jutro znów czeka ciężki dzień- rano wypad do Praktikera i Ikea po karnisze i jakieś koszyczki do łazienki, a później do mieszkania i sprzątanie... Mam nadzieję, że już niedługo to potrwa bo chciałabym w końcu odpocząć ![]() ![]() ![]()
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas też straszna duchota. Cały dzień było parno, po 16 ktoś zarządził oberwanie chmury - KONKRETNE było i myślałam, że coś się poprawi, ale gdzie tam. ![]() Świetny. ![]() ![]() U nas plan zrealizowany w 80%. Odpuściliśmy weta dzisiaj - nic nas nie goniło, a przecież w poniedziałek będzie na to dużo więcej czasu. Jedzonko naszykowane - na się nakroiłam, my w miarę też. Materac nadmuchany dla sprawdzenia. I działa jak należy - test przeprowadzony! ![]() Kapelusza niestety nie kupiłam. No trudno! I tak się filtruję i nie mam w planach leżenia plackiem na słońcu, więc mam nadzieję, że będzie dobrze. ![]() Aaby nie daj(cie) sobie jutro buźki zetrzeć. ![]() Kash, udanej randki wieczorem ![]() Wszystkim, udanego weekendu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Wstałąm dzisiaj wcześnie i sprzątam, bo przyjęzdza moja siostra z rodziną w drodze nad morze ![]() Co do kapsuły, to najpier mnie Pani wypeelingowała, póżniej natarła maską ujędrniającą, owinęła folią i wsadziła do kapsuły. Leżałam w niej 20 minut, tylko głowa mi wystawała. Ona działa jak sauna. Później natarła mnie balsamem i już byłam wypiękniona. A całą seria miała arbuzowy zapach ![]() ![]()
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ijaa- udanego wypoczynku życzę ![]() witam ![]() ja wstałam przed 7 i zabrałam się za ogarnianie kuchni, musiałam wcześniej przyjść do rodziców więc za wiele nie zdziałałam byłam na zakupach obiadowych i 50 zł pękło ![]() wiecie co, zrobiłam test ciążowy dzisiaj po okres spóźnia mi się tydzień jednak w ciąży nie jestem to pewnie przez stres, jak mama zachorowała to nie miałam miesiączki przez 2 miesiące ![]() ![]() martwię się tym trochę bo mój organizm przez stres wariuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i oczywiście udanej randki ! ![]() Cytat:
![]() ![]() Słodziak ![]() Kraven brzmi super ten zabieg. Ile takie cudo kosztuje? ![]() Dzień dobry ![]() O mamo jak ja się dzis wyspałam ![]() ![]() ![]() ![]() Musze się zabierać za pracę, bo po 15 wychodzimy na 30 urodziny szwagra. Brzuch pobolewa i mam nadzieje, że nie będzie gorzej, bo średnio mi sie wtedy uśmiecha wychodzenie z domu. Ale co tam, jestem od wczoraj tak szczęśliwa, że nic mi nie straszne! ![]() Miłego dnia ![]() Co serwujecie na obiad? Nie mam pomysła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do obiadu to ja robię duszoną karkówkę, młode ziemniaczki z koperkiem i surówkę z kapusty, rzodkiewki, ogórków i szczypiorku ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Dodaja koszt to 120 zł. Trwa to około 1,5 godziny.
#171 |
Zakorzenienie
|
Wow. Poczekam na tłustsze czasy
![]() Matko ale źle się dziś czuję. Tak mnie boli brzuch, niedobrze mi i słabo ![]() ![]() Tż stwierdził, że obiadu nie robimy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
My dzisiaj robimy pierwsze podejście do kurczaka tikka masala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Cynamonowe- daj znać jak smakuje
![]() Dodaja- jeszcze raz sorki za pomyłkę tytułu ![]() ![]() ![]() Kraven- sama bym chętnie poszła do takiej kapsuły ![]() ![]() Ja wpadłam na chwilę do domku, więc mogę coś skrobnąć. Byliśmy dzisiaj na zakupach w Ikea, Castoramie, Praktikerze i cholera wie gdzie jeszcze ![]() Do mieszkania kupiliśmy tylko karnisze i kocyk dla psiaka (za 5 zł w Ikea ![]() ![]() ![]() ![]() Za chwilę jedziemy poziomować meble, myć łazienkę i układać rzeczy w półkach w pokoju ![]()
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
dzis intensywny dzien byl pobudka o 8.00 szybkie zakupy bo niestety wyplaty nie bylo o gdyby nie pieniazki ktore dostalam od rodzicow nie mogli bysmy tesciow ugoscic szykowanie ciasta, salatki gyros, kolorowych galaretek szybkie sprzatanie i wypad na rowery, bossko ,zajefajnie sie jezdzi, zadek nie boli, miodzio teraz jeszcze walcze z farszem do jutrzejszych zawijaskow i mykam sie myc i pewnie spac bo nie mam sily wczoraj tez szybko usnelam a jutro ciezki dzien jak dla mnie
#175 |
Konto usunięte
|
alazkrainy
![]() ZOO zaliczone. Łaziliśmy 5h ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za spokój w dzisiejszym dniu
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Wczoraj urodziny szwagra udane. Nie siedzieliśmy długo, bo ja dalej przemęczona ostatnimi tygodniami. Po 23 już leżeliśmy w łóżku ![]() Moi rodzice wyjeżdżają we wtorek na wieś do babci i tak im zazdroszczę ![]() No nic nie ma co rozmyslać, wakacji w tym roku nie mamy, ale za to życie nam sie zaczyna układać ![]() Biorę się do pracy. Życzę miłej niedzieli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i żeby podtrzymać w Waszym mniemaniu wizję M. jako faceta idealnego donoszę, że ten wariat uraczył mnie kolejnym niebanalnym prezentem! Od wczoraj mam swoje własne drzewko cytrusowe z jadalnymi! owocami ![]() Ala 3mam kciuki za szybką, na ile to możliwe miłą wizytę teściów i żebyś szybko była po ![]() Dodajka mam nadzieję, że widzimy się w Łodzi, w sumie nie dopuszczam do siebie innej opcji ![]() Kraven ten zabieg brzmi super ![]() ![]() Miłej niedzieli Dziewczyny! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Konto usunięte
|
kash bardzo fajny prezencik
![]() ![]() Zaraz zmykamy na zakupy i znowu zacznie się wydawanie pieniędzy ![]() ![]() Również miłej niedzieli! |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Kash-drzewko świetne jest! Cudowne jest to Wasze szczęście
![]() Danaeee84- niestety będąc na zakupach zawsze znajdzie się coś co jest "koniecznie potrzebne"... i kasa leci... i prawda- pogoda nie jest zbyt fajna ![]() ![]() Ja na chwilkę wpadłam z TŻ do jego rodziców na obiadek i wracamy do mieszkanka rozpakowywać pudła... ile tego jest ![]() ![]() Na wizażu będę pewnie dopiero w środę, bo we wtorek wieczorem mają przyjeżdżać z UPC podpinać nam neta... A we wtorek mam jeszcze klientkę po południu ![]() Ale jak już wszystko ogarnę to dam znać jak się śpi na nowym miejscu ![]() ![]() Miłej niedzieli dziewczyny! ![]()
#180 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Skwar się zrobił, postałam chwilę na balkonie wieszając pranie i byłam cała mokra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.