|
|
#1321 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII
Hej dziewczyny,
czy może któraś z Was wie, gdzie będę mogła dostać tą torebkę: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BWITH%2BFLAP lub tą sukienkę: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...P-BACK%2BDRESS Z góry dzięki za info
|
#1322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak po prostu źle się w niej czujesz i nie jest to Twój styl to jasne, że sprzedaj kupisz sobie za to coś w czym będziesz się dobrze czuła
|
|
#1323 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrabiam Was...
![]() a do niedzieli nie zajrzę...przyjadę to nowy wątek będzie hahah
|
#1324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w Z. już niewiele zostało, to i produkcja postów spadła ![]() a kiedy Gabi wraca? Pamięta ktoś? Jakoś tak mi jej tu brakuje |
|
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowa kolekcja cudna, uwielbiam fiolet i wreszcie jakieś fiolety w Zarze
|
|
#1326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko szkoda, że jeszcze nie widziałam nigdy upragnionych przeze mnie srebrnych spodni... a tak offtopując... dziewczyny jest u Was w H&Mach srebrno złota kolekcja? Bo tam też mają srebrne spodnie, ale we Wrocławiu też nie rzuciła mi się nigdzie w oczy
|
|
|
|
|
#1327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aa ja Ci nie wystarczam?
|
|
#1328 | ||
|
Zakorzenienie
|
puchówka atramentowa
|
|
#1329 | ||
|
Zakorzenienie
|
około 15 chyba
|
|
#1330 |
|
Raczkowanie
|
Specjalnie dla nie z tej bajki relacja z drugiej tury wyprzedazy w UK
![]() Wczoraj sklep wygladal jak Primark w sobotnie popoludnie, kto byl, ten wie - ubrania na stolach, podlodze, wszystko nie na swoim miejscu. Moj TZ tylko rzucil okiem i powiedzial, ze on nie moze kupowac w takich warunkach i zostawil mnie sama na buszowanie Wizazowych hitow niewiele, kredkowe sukienki, tulipanowe spodniczki i wlasciwie tyle. Brodkowych pasiakow, sukienek tulipanowych, jakichkolwiek marynarek brak, niewielki wybor butow i torebek. Jedynie udalo mi sie upolowac jedwabna kwiatowa sukienke dla Admirable, a dla siebie bluzeczke, taka z krotkim rekawkiem we wzor weza, nie moge znalezc zdjecia. Ale jezeli nie nastawiasz sie na zakup konkretnych rzeczy, to na prawde sporo mozna wygrzebac, towaru wciaz mnostwo, tylko trzeba ogladac, bo sporo rzeczy jest brudnych. Poza tym w Londynie jest trzynascie sklepow Zary wiec jak zrobisz rundke chociaz po kilku z nich to na pewno cos znajdziesz![]() Oprocz tego mierzylam wczoraj ten rozkloszowany plaszczyk z nowej kolekcji, ale szybko sie odkochalam, on nie jest dla mnie chyba jestem po prostu za niska (160cm). Admirable i Wisienko - doczytalam, ze go kupilyscie, gratuluje , plaszczyk na pewno bedzie zwracal uwage i jezeli jestescie tylko troche wyzsze ode mnie to bedzie wygladal na Was slicznie ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Aha, i przesylka z UK idzie okolo tygodnia, ale jakby troche dluzej to trwalo to tez nie ma sie co martwic, czasami przedluza sie do dwoch tygodni max |
|
|
|
#1331 |
|
Organizatorka
|
Widziałyście jakie szaleństwo?!
![]() 399zł Zaciekawił mnie ten sweterek do tej spódnicy - ledwo go widać, ale jednak
|
|
|
|
#1332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś mierzyłam ten płaszczyk, bo chciałam go kupić w cenie regularnej jeśli jednak mi się odwidzi, to za taką cenę na pewno uda mi się go sprzedać
|
|
|
|
|
#1334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale coś mi świta, że chyba to był jednak Park Wola...
|
|
|
|
|
#1335 |
|
Zadomowienie
|
Nie było mnie 1,5 dnia
|
|
#1336 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wczoraj udało mi sie dopasc kuriera i odebrałam swoje buciki z schaffy- baletki pięknie zapakowane- nówka sztuka nie wyciągana z pudełka bo osłony papierowe miały na kokardkach żeby się nie pogniotły
![]() Ja jestem zadowolona, szybko wsumie wysłali, tylko problem miałam żeby kuriera upolować bo mnie nigdy w domu nie ma ![]() Zeby nie było offu to ja już pasuje na wyprzedaże, może jeszcze kupię tą sukienkę z pagonami a tak to już częściej zawieszam oko na nowej kolekcji Czerwone baletki z nowej kolekcji juz mnie wzywają!! |
|
|
|
#1338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie dalej cisza, zero kontaktu
|
|
|
#1339 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie tak samo
![]() Też jestem ciekawa jakie zamówiłaś. Ja chciałam Melisski, ale one już zniknęły ze strony i wątpię, że je dostanę
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszą się go szybko pozbyć, bo za kilka m-cy nie będą już "trendy"
|
|
#1342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A plaszczyka strasznie mi szkoda, jest przepiekny, tylko na mne juz tak fajnie nie wyglada. Masz racje, jakby Ci sie odwidzial, to za taka cena na allegro to sie o niego pobija
|
|
|
|
|
#1343 | |
|
Zadomowienie
|
No nie, produkcja postów zniewalająca, czytam i czytam
![]() Cytat:
![]() Ja to już straciłam nadzieję wszelką, że dostanę moje trampki, a na stronie nadal są w moim rozmiarze
|
|
#1344 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=malwina2208198721;2 8034947]No nie, produkcja postów zniewalająca, czytam i czytam
![]() Ja widziałam w Reserved krótkie takie jakby rękawki? Na żywo tylko czarne, ale podobno były też inne kolory ![]() Dzięki za informację |
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanek z zipem XS za 299zł http://allegro.pl/zara-woman-kobalto...708882861.html
)
|
|
|
|
#1346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślicie, że ta sukienka jest z legalnego źródła? Coraz bardziej się nad nią zastanawiam.Były jeszcze w SCC XS? Chyba ją kupię i będę się w domu zastanawiać czy zostawić
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecałam jakiś czas temu zdjęcia czarnego shoppera więc korzystając z wolniejszej soboty, wrzucam
![]() Jak już wcześniej pisałam, mój przeszedł małe przeróbki ![]() Z najbardziej widocznych rzeczy - wymieniłam w nim okucia. Przede wszystkim chciałam, żeby ich kształt był mniej rzucającego się w oczy i kontrastujący z torbą. Oryginalne na żywo za bardzo mnie raziły Jednocześnie biorąc pod uwagę, że najczęściej wybieram srebrne dodatki, zdecydowałam się też na zmianę ich wersji kolorystycznej na bardziej uniwersalną dla mnie opcję Oczywiście wewnętrzne zatrzaski i suwak w worku też zostały wymienione. Jako że worek nie chciał się utrzymywać na oryginalnym mocowaniu, poprosiłam o dodatkowe przypięcie go na zatrzaski w miejscu starego zapięcia - teraz przy noszeniu nie spada, a nadal mam możliwość jego wyjęcia, czego bym się pozbyła decydując się np. na jego przyszycie na stałe. Paski na rączkach są przyklejone, żeby uniknąć najczęstszego problemu z tymi torbami - ich marszczenia i nieestetycznego wywijania do góry ![]() Ponadto poprosiłam o zaimpregnowanie i zabezpieczenie skóry zarówno od wewnątrz, jak i od zewnątrz. Teraz nie tylko odpowiada mi w 100% pod względem wizualnym, ale nie będę się też bała, że szybko zniszczy się przy codziennym użytkowaniu
|
#1348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi na szczęście bardziej pasują złote metale Co do woreczka, to ja odkręciłam te nakrętki do mocowania go i przykręciłam ten woreczek, trochę się trzeba namęczyć, ale się dobrze trzyma
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile Cię to kosztowało? bo torba sama w sobie już taka droga, sama zastanawiam się nad lepszym przymocowaniem tego worka. Możesz polecić jakiś impregnat?
|
|
#1350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

wiec jak zrobisz rundke chociaz po kilku z nich to na pewno cos znajdziesz
, plaszczyk na pewno bedzie zwracal uwage i jezeli jestescie tylko troche wyzsze ode mnie to bedzie wygladal na Was slicznie 

ale coś mi świta, że chyba to był jednak Park Wola...