|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Zuzylam tonik Alterra Orchidea, polecam
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie tu cicho! U mnie znowu zaczęło padać
Dziś składam zamówienie z Avonu Przyjdzie mi z programu motywacyjnego mus do ciała i olejek do twarzy lawendowy po 1zł każdy, krem solutions odżywczo-nawilżający też za 1zł. Mam nadzieję, ze uda mi się je sprzedać. Dla siebie wezmę chyba wodę Perceive dew, bo podoba mi się odkąd się pojawiła, a jest w dobrej cenie- jak dla mnie za 29,61.
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
luskap - ja tez bede miala te produkty Spa, serum na szyje i maseczke oliwkowa, plus zalegly olejek lawendowy do twarzy...W kat. 9 musialam wziac dla siebie zel do mycia twarzy, bo zapasu nie mialam i nie bylo czym paszczy umyc
Wzielam zel brzoskwiniowy i zielona herbata/oliwka z Naturals i jeszcze peeling miodowo-migdalowy Naturals, tez juz mi sie obecny konczy A i jeszcze wzielam na probe pomadke Colordisiac Seductive Violet. Jest super, bardzo kremowa, trwala, kolorek fajny, pasuje mi W kat. 10 nic nie biore dla siebie, oszczedzam kase na wyjazd do Bulgarii. Jade na 2 tygodnie z mezem i jego 2 bracmi
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Tez ciekawily mnie te szminki Colordisiac ale jak zwykle ciezko mi z katalogu wybrac kolor a nie chcialabym sie powtorzyc bo jak wiadomo u mnie kolorowka rozrosnieta
|
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też będe miała te produkty z avonu co Luskap (poza kremem, nie wiem za co on jest
) ale mam zamiar je sprzedać a dla siebie zamówiłam serum do włosów limonkowe.
|
|
|
|
#3246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie pogoda znów się zepsuła... Rano było pięknie i gorąco, a teraz znów deszcz. Chyba tylko na moje urodziny pogoda dopisała
|
||
|
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz zauważyłam, ze domowiłabym 1 produkt z kolorówki i mialabym prawo do drugiej nagrody za pocałunki. Jeszcze zobaczę co da sie zrobić. edit: zrobiłam domówienie i dopisałam jeszcze lakier modern mauve i ten krem solutions za 1zł ciekawe czy dopiszą, ale powinni, bo nie mam jeszcze faktury.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-07-08 o 14:54 |
|
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie właśnie było 15 minutowe oberwanie chumry z piorunami Lucynko jak domówiłaś lakier to drugi produkt za 1zł będziesz mogła wziąć dopiero w następnym katalogu. Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2011-07-08 o 16:28 |
|
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój tonik jest na wykończeniu i muszę coś kupić, bo nie mam zapasu. Widzę, że Alterra Orchidea jest do skóry dojrzałej i jakoś mnie to zniechęca.
Chyba kupię ten z koniczyną łąkową Eva Natura. ![]() Cytat:
![]() Ale sobie wczoraj spiekłam plecki. Gdyby nie fakt, że były już wcześniej trochę opalone, to pewnie wyłabym z bólu. Byłam sama w domu i nie dałam rady równomiernie posmarować się filtrem. Założyłam górę od stroju i poszłam popracować w ogródku. Szkoda, że nogi mi się tak prędko nie opalają. ![]() Doszły kalosze.
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam takie, kosztowały 49,90 ![]() http://allegro.pl/fuksja-motyl-kalos...698926694.html
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam już 6 zużyć pełnowymiarowch, do tego 1 wode toalet., 1 próbkę i 2 rzeczy oddałam
![]() wyszło i przyszło (bo te rzeczy muszę mieć )2 zmywacze krem do rąk olejek z drzewa herbacianego kwas hialuronowy ale też trochę kupiłam innych, zrobiłam też spore zamówienie na BU, ale potrzebne, wyrzutów brak ![]() na razie lakierów nie przybyło, ale może wezmę sobie do wzorków konadowe
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
porzeczko, no właśnie nie wiem o co chodzi, bo w poprzednim katalogu miałam 7 pocałunków i w tym 7. A jest napisane: pocałunki zebrane w katalogu 9 wymieniaj w kat. 10 lub 11 a ja nie dostałam żadnego prezentu
oj będę do nich pisać. a ten z tego kat. to wiem że w 11 powinnam dostać Zwłaszcza, że na fakturze mam zgromadzonych pocałunków 15![]() dostałam za to te 2 kosmetyki lawendowe.
|
#3253 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
nic nie kupuję
![]() nowa praca, TŻ w Warszawie na stałe i remont mieszkania (tym razem już nie mojego) kompletnie zabierają mi czas zużywać niestety, też nie ma kiedy.. nic mi się nie kończy!!
|
|
#3254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
Zawsze mam ten problem, a zwłaszcza łydki mam dużo bledsze od reszty ciała... A na opalonych nogach mi szczególnie zależy ![]() Cytat:
Cytat:
A i na zużycia na pewno przyjdzie pora.Mnie poszedł dziś lakier do włosów i kupiłam też nowy. Przyszedł mi też tonik Clean&Clear z akcji z facebook-a. TŻ dał mi jeszcze w ramach prezentu urodzinowego miętowy lakier Rimmel i taki przyrząd do manicure i pedicure z różnymi końcówkami I 5 pięknych czerwono-białych róż Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-07-08 o 23:32 |
||
|
|
|
#3255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz coś więcej o tym olejku, do czego on jest? Cytat:
A ja poczekam i to co zostanie, to wymienie w ostatnim terminie 11 i wtedy sprzedam pewnie wszystko pójdzie na serum na końcówki bo to u mnie hurtem idzie
|
||
|
|
|
#3256 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
ja mam ochotę pójść na solarium
....... wieki nie byłam, a chętnie bym się wreszcie wygrzała i opaliła....Nusiu świetne prezenty
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
olejek z drzewa herbacianego (ten który zużyłam był z oriflame, wersja z rozmarynem), wcześniej miałam zwykły też z ori, oba są na alkoholu
o taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...rozmarynu.html ale teraz wizęłam sobie z apteki taki 100% przede wszystkim działa łagodząco, gojąco, zmniejsza zaczerwienienie, atybakteryjnie, przeciwgrzybiczo ja stosowałam go miejscowo na wypryski, czasem dodawałam do kremu kilka kropel, czasem do żelu hialuronowego, na całą twarz i tak spałam, na otarcia, czasem na skórki u rąk jak się skaleczyłam ![]() można dodać do toniku (albo zrobić sobie tonik z wody destylowanej/mineralnej zmieszanej z olejkiem) takiego olejku 100% z apteki czy sklepu zielarskiego raczej nie należy stosować w czystej formie, trzeba rozcieńczyć. bo może za bardzo wysuszyć można też stosować do kąpieli, masażu, aromaterapii (ale ja tego nie robiłam) ja polecam jestem po dwóch buteleczekach 10ml, kiedyś miałam tez korektor dwustronny z Ori (część zielona była świetna, beżowej nie lubiłam, potrafił się rozdzielić w połowie, ale nigdy nie miałam lepszego, teraz mój Sylwestrowy na noc sobie smaruje korektorem wyspryski, mówił, że dwa dni i znikają ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Nusia kochany TŻ
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam zel do mycia twarzy micelarny BeBeauty z Biedronki
Wyciagam z zapasow brzoskwiniowy Naturals Avon, pachnie oblednie, zobaczymy dzis wieczorem jak radzi sobie ze zmywaniem make upu
|
|
#3259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3260 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te w motylki też widziałam na kilku aukcjach. Cytat:
za zużycia. U mnie jeszcze nic nie poszło, jedynie maseczkę gruszkową Perfecty zużyłam. W zbiorowym zamówieniu na BU wzięłam sobie tonik z kwasami, ale coś to zamówienie dojść nie może. We wtorek miną 3 tygodnie od złożenia i ciągle nic. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przez ponad rok przyzwyczaiłam się do czystej buzi, a tu jakieś niespodzianki znów wyłażą. ![]() Jak już wyżej pisałam - zużyłam maseczkę gruszkową Perfecty, jedna saszetka starczyła mi na dwa użycia. A wczoraj kupiłam odżywkę-wosk do włosów w promocji w SP - KLIK, czysta zachcianka.
|
|
#3261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zużyłam peeling Swedish Spa Ori - okropny był |
||
|
|
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a punktowo: do wyciąganie bolących krostek maść ichtiolowa, posmarować grubo, na to plaster i tak spać ![]() do wyciągania/zasuszania-bo widzę, że różnie działa- maść cynkowa najlepsze najprostsze rozwiązania czasem ![]() a ten olejek to mozesz kupić w aptece, tylko to troszkę inny skład (jak popróbuję to powiem czy działa, zamówiłam w dozie za mniej niż 8 zł)
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-07-10 o 00:24 |
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Weekend w Koszycach już się skończył, było cudownie
![]() Zakupy - półrewelacja ... W piatek o godz 18 już wszystko było zamknięte, a w sobote tylko do 13 - w obrębie starówki, gdzie multum ludzi. No ale po pośniadaniowym basenie zebraliśmy się szybko do centrum (darmową wypasioną Viptaxi - czarnym Chrylserem, w środku w skórze i z klimą - Tetesept (miałam na nie chrapkę będąc w Wiedniu 3 lata temu, ale wtedy się opanowałam) - wzięliśmy po 2: na bolące mięśnie, relaksujący i "na katar" (w trakcie mycia jest inhalacja mocnym eukaliptusowo-kamforowym zapachem) i dla mnie: - Palmolive Cocoa Butter - zapach bardzo podobny do wycofanego mojego ukochanego Shea Butter - Camay - truskawkowo-malinowy i Sensuelle (róża+ owoce) - 2 z Bourjois - Radox cytrusowy Jutro wrzucę zdjęcia ![]() No i nastała pierwsza dłuższa rozłąka z TŻ - nie zobaczymy się przez 5 dni - to rekord. Wkręcił się na budowę, gdzieś na Śląsk. Śmiał się, że sama go wysłałam do pracy, a teraz lamentuję Ale to dobrze, pieniądze się przydadzą, a będzie przyjeżdżał na weekendy.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-07-10 o 22:25 |
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wpisywałam w 10, w zamówieniu.
Właśnie czekam na paczuszkę
|
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny, wrocilam
relacja w klubie Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-07-11 o 12:17 |
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak dla mnie za długo Ale to dobrze, że załapał się na budowę, bo właśnie będzie więcej pieniędzy ![]() Ja będę zamawiać w ten czwartek. Wezmę dla siebie kilka rzeczy, ale tylko dlatego, że na razie znów nie będę nic zamawiać przez dłuższy czas. |
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny musze się pochwalić ,ze dziś pierwszy raz byłam w mieście prawie sama (bo z kuzynem który ma prawko od 2 tygodni) jestem z siebie dumna, a już miałam stchórzyć tak wczoraj myślałam ale jednak pojechałam
A ja jestem ciapowata jeśli chodzi o jazdę chociaż mam od prawie 2 lat prawko następnym razem pojade już cąłkiem sama musze się w końcu nauczyć , nie chcę być niedzielnym kierowcą jak moja MAma ![]() A przy okazji, ocenicie mój wątek w konkursie rossmana? Link w podpisie ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
a jestesmy ze sobą niecały rok
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, macie konto pocztowe w interia.pl? pisze mi ze konto zablokowane a nic nie robilam!
|
|
|
|
#3270 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny, to ja stara "Cuciola"
chcialam zmienic maila kontaktowego w profilu i zniklo mi zapamietane haslo a stara poczta mi nie dziala wiec nie mam nawet jak wyslam maila reaktywujacego haslo. Mam nadzieje ze zapamietacie mnie tez pod tym nickiem. Nie wiem moze uda mi sie jakos odzyskac stare konto. Hosenko no wlasnie codziennie je sprawdzalam wiec nie wiem jaki byl powod moze ktos sie wlamal na mojego maila? Moge prosic o dodanie mnie do klubu pod nowym nickiem? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

Wzielam zel brzoskwiniowy i zielona herbata/oliwka z Naturals i jeszcze peeling miodowo-migdalowy Naturals, tez juz mi sie obecny konczy
) ale mam zamiar je sprzedać a dla siebie zamówiłam serum do włosów limonkowe.

Założyłam górę od stroju i poszłam popracować w ogródku. Szkoda, że nogi mi się tak prędko nie opalają.

oj będę do nich pisać. a ten z tego kat. to wiem że w 11 powinnam dostać