Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-08, 11:32   #3241
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII

Zuzylam tonik Alterra Orchidea, polecam

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 12:18   #3242
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Faktycznie tu cicho! U mnie znowu zaczęło padać

Dziś składam zamówienie z Avonu Przyjdzie mi z programu motywacyjnego mus do ciała i olejek do twarzy lawendowy po 1zł każdy, krem solutions odżywczo-nawilżający też za 1zł. Mam nadzieję, ze uda mi się je sprzedać. Dla siebie wezmę chyba wodę Perceive dew, bo podoba mi się odkąd się pojawiła, a jest w dobrej cenie- jak dla mnie za 29,61.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 12:51   #3243
Ł@siczk@
Zakorzenienie

luskap - ja tez bede miala te produkty Spa, serum na szyje i maseczke oliwkowa, plus zalegly olejek lawendowy do twarzy...W kat. 9 musialam wziac dla siebie zel do mycia twarzy, bo zapasu nie mialam i nie bylo czym paszczy umyc Wzielam zel brzoskwiniowy i zielona herbata/oliwka z Naturals i jeszcze peeling miodowo-migdalowy Naturals, tez juz mi sie obecny konczy A i jeszcze wzielam na probe pomadke Colordisiac Seductive Violet. Jest super, bardzo kremowa, trwala, kolorek fajny, pasuje mi W kat. 10 nic nie biore dla siebie, oszczedzam kase na wyjazd do Bulgarii. Jade na 2 tygodnie z mezem i jego 2 bracmi

GOSIA [13.08.2015]

Stary 2011-07-08, 14:14   #3244
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Tez ciekawily mnie te szminki Colordisiac ale jak zwykle ciezko mi z katalogu wybrac kolor a nie chcialabym sie powtorzyc bo jak wiadomo u mnie kolorowka rozrosnieta

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 14:36   #3245
porzeczka2602
Zakorzenienie

Ja też będe miała te produkty z avonu co Luskap (poza kremem, nie wiem za co on jest ) ale mam zamiar je sprzedać a dla siebie zamówiłam serum do włosów limonkowe.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 14:47   #3246
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Cichutko tutaj Ja powoli pakuje torbe na weekend juz sie nie moge doczekac morza i pieknej Toskanii!
Udanego wypoczynku

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Ja też będe miała te produkty z avonu co Luskap (poza kremem, nie wiem za co on jest ) ale mam zamiar je sprzedać a dla siebie zamówiłam serum do włosów limonkowe.
Za "pocałunki" zbierane za kolorówkę.

U mnie pogoda znów się zepsuła... Rano było pięknie i gorąco, a teraz znów deszcz. Chyba tylko na moje urodziny pogoda dopisała
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 14:49   #3247
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
luskap - ja tez bede miala te produkty Spa, serum na szyje i maseczke oliwkowa, plus zalegly olejek lawendowy do twarzy...W kat. 9 musialam wziac dla siebie zel do mycia twarzy, bo zapasu nie mialam i nie bylo czym paszczy umyc Wzielam zel brzoskwiniowy i zielona herbata/oliwka z Naturals i jeszcze peeling miodowo-migdalowy Naturals, tez juz mi sie obecny konczy A i jeszcze wzielam na probe pomadke Colordisiac Seductive Violet. Jest super, bardzo kremowa, trwala, kolorek fajny, pasuje mi W kat. 10 nic nie biore dla siebie, oszczedzam kase na wyjazd do Bulgarii. Jade na 2 tygodnie z mezem i jego 2 bracmi
też zamówiłam serum i maskę oliwkową do włosów ale te przysyłają dopiero w kolejnym zamówieniu. Wzięłam w końcu oprócz kremu Solutions za pocałunki wodę ice sheers lucious. Też mnie ciekawią te szminki Colordisiac, ale wszystkie wyglądają na bardzo ciemne, a ja mam z natury ciemne usta i wolę je rozjaśniać. Brzydko mi w ciemnych...a ten twój violet wydaje się bardzo ciemny.
Teraz zauważyłam, ze domowiłabym 1 produkt z kolorówki i mialabym prawo do drugiej nagrody za pocałunki. Jeszcze zobaczę co da sie zrobić.
edit: zrobiłam domówienie i dopisałam jeszcze lakier modern mauve i ten krem solutions za 1zł ciekawe czy dopiszą, ale powinni, bo nie mam jeszcze faktury.

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2011-07-08 o 14:54
Stary 2011-07-08, 16:24   #3248
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Za "pocałunki" zbierane za kolorówkę.

U mnie pogoda znów się zepsuła... Rano było pięknie i gorąco, a teraz znów deszcz. Chyba tylko na moje urodziny pogoda dopisała
No tak ... a ja zamawiam kilka serum na końcówki z tej oferty ale wszystko do sprzedania
A u mnie właśnie było 15 minutowe oberwanie chumry z piorunami

Lucynko jak domówiłaś lakier to drugi produkt za 1zł będziesz mogła wziąć dopiero w następnym katalogu.

Edytowane przez porzeczka2602
Czas edycji: 2011-07-08 o 16:28
Stary 2011-07-08, 16:26   #3249
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Zuzylam tonik Alterra Orchidea, polecam
Mój tonik jest na wykończeniu i muszę coś kupić, bo nie mam zapasu. Widzę, że Alterra Orchidea jest do skóry dojrzałej i jakoś mnie to zniechęca. Chyba kupię ten z koniczyną łąkową Eva Natura.
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
edit: zrobiłam domówienie i dopisałam jeszcze lakier modern mauve i ten krem solutions za 1zł ciekawe czy dopiszą, ale powinni, bo nie mam jeszcze faktury.
Mam ten lakier. Ładny kolorek, ale trzeba 3-4 warstw, żeby dobrze pokryć paznokieć. Różnie wygląda, w zależności od padania światła.

Ale sobie wczoraj spiekłam plecki. Gdyby nie fakt, że były już wcześniej trochę opalone, to pewnie wyłabym z bólu. Byłam sama w domu i nie dałam rady równomiernie posmarować się filtrem. Założyłam górę od stroju i poszłam popracować w ogródku. Szkoda, że nogi mi się tak prędko nie opalają.

Doszły kalosze. Świetne są, pasują na mnie idealnie i mają ładny wzór. Jutro wrzucę zdjęcia, bo nynka prosiła. A teraz uciekam na salsę. Jest strasznie gorąco, a sala nie jest klimatyzowana, chyba dzisiaj tam padniemy.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 17:09   #3250
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Doszły kalosze. Świetne są, pasują na mnie idealnie i mają ładny wzór. Jutro wrzucę zdjęcia, bo nynka prosiła. A teraz uciekam na salsę. Jest strasznie gorąco, a sala nie jest klimatyzowana, chyba dzisiaj tam padniemy.
ja już kupiłam sobie bo trafiłam na nie w sklepie mam takie, kosztowały 49,90
http://allegro.pl/fuksja-motyl-kalos...698926694.html
Stary 2011-07-08, 21:43   #3251
Maliniarka
Zakorzenienie

a ja mam już 6 zużyć pełnowymiarowch, do tego 1 wode toalet., 1 próbkę i 2 rzeczy oddałam jeszcze trochę pójdzie

wyszło i przyszło (bo te rzeczy muszę mieć )
2 zmywacze
krem do rąk
olejek z drzewa herbacianego
kwas hialuronowy

ale też trochę kupiłam innych, zrobiłam też spore zamówienie na BU, ale potrzebne, wyrzutów brak

na razie lakierów nie przybyło, ale może wezmę sobie do wzorków konadowe
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 22:36   #3252
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

porzeczko, no właśnie nie wiem o co chodzi, bo w poprzednim katalogu miałam 7 pocałunków i w tym 7. A jest napisane: pocałunki zebrane w katalogu 9 wymieniaj w kat. 10 lub 11 a ja nie dostałam żadnego prezentu oj będę do nich pisać. a ten z tego kat. to wiem że w 11 powinnam dostać Zwłaszcza, że na fakturze mam zgromadzonych pocałunków 15
dostałam za to te 2 kosmetyki lawendowe.
Stary 2011-07-08, 22:38   #3253
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

nic nie kupuję
nowa praca, TŻ w Warszawie na stałe i remont mieszkania (tym razem już nie mojego) kompletnie zabierają mi czas
zużywać niestety, też nie ma kiedy.. nic mi się nie kończy!!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 23:30   #3254
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, że nogi mi się tak prędko nie opalają.
Dokładnie Zawsze mam ten problem, a zwłaszcza łydki mam dużo bledsze od reszty ciała... A na opalonych nogach mi szczególnie zależy

Cytat:
porzeczko, no właśnie nie wiem o co chodzi, bo w poprzednim katalogu miałam 7 pocałunków i w tym 7. A jest napisane: pocałunki zebrane w katalogu 9 wymieniaj w kat. 10 lub 11 a ja nie dostałam żadnego prezentu oj będę do nich pisać. a ten z tego kat. to wiem że w 11 powinnam dostać Zwłaszcza, że na fakturze mam zgromadzonych pocałunków 15
Jak zebrałaś 7 pocałunków w kat. 9, to przy zamówieniu z kat. 10 wpisujesz kod wybranego prezentu. A przynajmniej ja tak to rozumiem

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
nowa praca, TŻ w Warszawie na stałe i remont mieszkania (tym razem już nie mojego) kompletnie zabierają mi czas
No i dobrze, cieszę się, że wszystko tak dobrze Ci się układa A i na zużycia na pewno przyjdzie pora.

Mnie poszedł dziś lakier do włosów i kupiłam też nowy. Przyszedł mi też tonik Clean&Clear z akcji z facebook-a. TŻ dał mi jeszcze w ramach prezentu urodzinowego miętowy lakier Rimmel i taki przyrząd do manicure i pedicure z różnymi końcówkami I 5 pięknych czerwono-białych róż

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2011-07-08 o 23:32
Stary 2011-07-09, 07:05   #3255
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
a ja mam już 6 zużyć pełnowymiarowch, do tego 1 wode toalet., 1 próbkę i 2 rzeczy oddałam jeszcze trochę pójdzie

wyszło i przyszło (bo te rzeczy muszę mieć )
2 zmywacze
krem do rąk
olejek z drzewa herbacianego
kwas hialuronowy
Gratuluję zużyć
Powiedz coś więcej o tym olejku, do czego on jest?
Cytat:
No ja też bardzo tego nie rozumiem. W katalogu 9 miałam ponad 300 pocałunków (tak wiem dużo ale ja mam mega zamówienia) i w tym tylko jedna osoba chciała 2 serum na koncówki i mam je na FV.
A ja poczekam i to co zostanie, to wymienie w ostatnim terminie 11 i wtedy sprzedam pewnie wszystko pójdzie na serum na końcówki bo to u mnie hurtem idzie

Stary 2011-07-09, 07:06   #3256
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

ja mam ochotę pójść na solarium ....... wieki nie byłam, a chętnie bym się wreszcie wygrzała i opaliła....

Nusiu świetne prezenty

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 12:17   #3257
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
olejek z drzewa herbacianego (ten który zużyłam był z oriflame, wersja z rozmarynem), wcześniej miałam zwykły też z ori, oba są na alkoholu
o taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...rozmarynu.html
ale teraz wizęłam sobie z apteki taki 100%

przede wszystkim działa łagodząco, gojąco, zmniejsza zaczerwienienie, atybakteryjnie, przeciwgrzybiczo

ja stosowałam go miejscowo na wypryski, czasem dodawałam do kremu kilka kropel, czasem do żelu hialuronowego, na całą twarz i tak spałam, na otarcia, czasem na skórki u rąk jak się skaleczyłam
można dodać do toniku (albo zrobić sobie tonik z wody destylowanej/mineralnej zmieszanej z olejkiem)

takiego olejku 100% z apteki czy sklepu zielarskiego raczej nie należy stosować w czystej formie, trzeba rozcieńczyć. bo może za bardzo wysuszyć

można też stosować do kąpieli, masażu, aromaterapii (ale ja tego nie robiłam)

ja polecam jestem po dwóch buteleczekach 10ml, kiedyś miałam tez korektor dwustronny z Ori (część zielona była świetna, beżowej nie lubiłam, potrafił się rozdzielić w połowie, ale nigdy nie miałam lepszego, teraz mój Sylwestrowy na noc sobie smaruje korektorem wyspryski, mówił, że dwa dni i znikają )

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Nusia kochany TŻ
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2011-07-09, 12:20   #3258
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Zuzylam zel do mycia twarzy micelarny BeBeauty z Biedronki Wyciagam z zapasow brzoskwiniowy Naturals Avon, pachnie oblednie, zobaczymy dzis wieczorem jak radzi sobie ze zmywaniem make upu

GOSIA [13.08.2015]

Stary 2011-07-09, 12:21   #3259
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Jak zebrałaś 7 pocałunków w kat. 9, to przy zamówieniu z kat. 10 wpisujesz kod wybranego prezentu. A przynajmniej ja tak to rozumiem
No właśnie dopisałam numer do zamówienia a nie mam na fakturze żadnego produktu
Cytat:
Gratuluję zużyć

No ja też bardzo tego nie rozumiem. W katalogu 9 miałam ponad 300 pocałunków (tak wiem dużo ale ja mam mega zamówienia) i w tym tylko jedna osoba chciała 2 serum na koncówki i mam je na FV.
A ja poczekam i to co zostanie, to wymienie w ostatnim terminie 11 i wtedy sprzedam pewnie wszystko pójdzie na serum na końcówki bo to u mnie hurtem idzie
łaaał to musisz mieć meega zamówienia! Chciałabym takie mieć! U mnie to rzadko dobijam do 500zł
Stary 2011-07-09, 22:27   #3260
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
ja już kupiłam sobie bo trafiłam na nie w sklepie mam takie, kosztowały 49,90
http://allegro.pl/fuksja-motyl-kalos...698926694.html
Chciałam zrobić zdjęcia, ale nie mam w domu aparatu. Te w motylki też widziałam na kilku aukcjach. Mnie moje w kwiatki wyniosły 62 zł, ale mogłam mieć je taniej, gdyby u innego sprzedawcy rozmiarówka nie była podejrzana. Wolałam jednak dopłacić i nie ryzykować.
Cytat:
ale też trochę kupiłam innych, zrobiłam też spore zamówienie na BU, ale potrzebne, wyrzutów brak
za zużycia. U mnie jeszcze nic nie poszło, jedynie maseczkę gruszkową Perfecty zużyłam. W zbiorowym zamówieniu na BU wzięłam sobie tonik z kwasami, ale coś to zamówienie dojść nie może. We wtorek miną 3 tygodnie od złożenia i ciągle nic.
Cytat:
nic nie kupuję
Gratuluję praktyk. I fajnie czytać, że Ci się układa.
Cytat:
olejek z drzewa herbacianego (ten który zużyłam był z oriflame, wersja z rozmarynem), wcześniej miałam zwykły też z ori, oba są na alkoholu
o taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...rozmarynu.html
ale teraz wizęłam sobie z apteki taki 100%

przede wszystkim działa łagodząco, gojąco, zmniejsza zaczerwienienie, atybakteryjnie, przeciwgrzybiczo
Eh, też bym potrzebowała czegoś punktowo na wypryski. Od trzech miesięcy przed okresem mam na buzi jakiś armagedon. Przez ponad rok przyzwyczaiłam się do czystej buzi, a tu jakieś niespodzianki znów wyłażą. Ten olejek z Ori zainteresował mnie już jakiś czas temu, ale nie mam dostępu do żadnej konsultantki.

Jak już wyżej pisałam - zużyłam maseczkę gruszkową Perfecty, jedna saszetka starczyła mi na dwa użycia. A wczoraj kupiłam odżywkę-wosk do włosów w promocji w SP - KLIK, czysta zachcianka.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 00:13   #3261
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Ale kod wpisywałaś przy zamówieniu z kat. 10, tak?

Cytat:
ja mam ochotę pójść na solarium ....... wieki nie byłam, a chętnie bym się wreszcie wygrzała i opaliła....
Ja miałam zrezygnować z solarium na rzecz samoopalacza, ale efekt mnie nie zadowala, nawet jak się smaruję kilka dni pod rząd Dlatego znów chodzę na soalrium. Samoopalacz mi się już kończy i nie będę kupować kolejnego.

Zużyłam peeling Swedish Spa Ori - okropny był
Stary 2011-07-10, 00:22   #3262
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
za zużycia. U mnie jeszcze nic nie poszło, jedynie maseczkę gruszkową Perfecty zużyłam. W zbiorowym zamówieniu na BU wzięłam sobie tonik z kwasami, ale coś to zamówienie dojść nie może. We wtorek miną 3 tygodnie od złożenia i ciągle nic.

Eh, też bym potrzebowała czegoś punktowo na wypryski. Od trzech miesięcy przed okresem mam na buzi jakiś armagedon. Przez ponad rok przyzwyczaiłam się do czystej buzi, a tu jakieś niespodzianki znów wyłażą. Ten olejek z Ori zainteresował mnie już jakiś czas temu, ale nie mam dostępu do żadnej konsultantki.
no to oczekiwanie to jakieś kpiny, powinni więcej ludzi zatrudnić albo nie wiem co...

a punktowo: do wyciąganie bolących krostek maść ichtiolowa, posmarować grubo, na to plaster i tak spać
do wyciągania/zasuszania-bo widzę, że różnie działa- maść cynkowa

najlepsze najprostsze rozwiązania czasem

a ten olejek to mozesz kupić w aptece, tylko to troszkę inny skład (jak popróbuję to powiem czy działa, zamówiłam w dozie za mniej niż 8 zł)
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2011-07-10 o 00:24
Stary 2011-07-10, 22:15   #3263
Hosenka*
Zakorzenienie

Weekend w Koszycach już się skończył, było cudownie Hotel - rewelacja, narzeczony - rewelacja

Zakupy - półrewelacja ... W piatek o godz 18 już wszystko było zamknięte, a w sobote tylko do 13 - w obrębie starówki, gdzie multum ludzi. No ale po pośniadaniowym basenie zebraliśmy się szybko do centrum (darmową wypasioną Viptaxi - czarnym Chrylserem, w środku w skórze i z klimą ) i w zasadzie wróciliśmy z tylko żelowymi nabytkami (+ 1 balsam Dermacol i kredka She) - obkupiliśmy się w żele:
- Tetesept (miałam na nie chrapkę będąc w Wiedniu 3 lata temu, ale wtedy się opanowałam) - wzięliśmy po 2: na bolące mięśnie, relaksujący i "na katar" (w trakcie mycia jest inhalacja mocnym eukaliptusowo-kamforowym zapachem)
i dla mnie:
- Palmolive Cocoa Butter - zapach bardzo podobny do wycofanego mojego ukochanego Shea Butter
- Camay - truskawkowo-malinowy i Sensuelle (róża+ owoce)
- 2 z Bourjois
- Radox cytrusowy

Jutro wrzucę zdjęcia

No i nastała pierwsza dłuższa rozłąka z TŻ - nie zobaczymy się przez 5 dni - to rekord. Wkręcił się na budowę, gdzieś na Śląsk. Śmiał się, że sama go wysłałam do pracy, a teraz lamentuję Ale to dobrze, pieniądze się przydadzą, a będzie przyjeżdżał na weekendy.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-07-10 o 22:25
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 09:46   #3264
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Ale kod wpisywałaś przy zamówieniu z kat. 10, tak?
Tak wpisywałam w 10, w zamówieniu.
Właśnie czekam na paczuszkę

Stary 2011-07-11, 10:07   #3265
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc dziewczyny, wrocilam Bylo tak pieknie ze nie wiem od czego zaczac opowiadac

relacja w klubie

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2011-07-11 o 12:17
Stary 2011-07-11, 13:18   #3266
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Weekend w Koszycach już się skończył, było cudownie Hotel - rewelacja, narzeczony - rewelacja

No i nastała pierwsza dłuższa rozłąka z TŻ - nie zobaczymy się przez 5 dni - to rekord. Wkręcił się na budowę, gdzieś na Śląsk. Śmiał się, że sama go wysłałam do pracy, a teraz lamentuję Ale to dobrze, pieniądze się przydadzą, a będzie przyjeżdżał na weekendy.
Moja najdłuższa rozłąka z TŻ-em przez 2,5 roku trwała 3 dni I tak dla mnie za długo
Ale to dobrze, że załapał się na budowę, bo właśnie będzie więcej pieniędzy No i cieszę się, że udał Wam się weekend

Cytat:
Tak wpisywałam w 10, w zamówieniu.
Właśnie czekam na paczuszkę
Ja będę zamawiać w ten czwartek. Wezmę dla siebie kilka rzeczy, ale tylko dlatego, że na razie znów nie będę nic zamawiać przez dłuższy czas.
Stary 2011-07-11, 15:16   #3267
aaaania1989
Zakorzenienie

dziewczyny musze się pochwalić ,ze dziś pierwszy raz byłam w mieście prawie sama (bo z kuzynem który ma prawko od 2 tygodni) jestem z siebie dumna, a już miałam stchórzyć tak wczoraj myślałam ale jednak pojechałam A ja jestem ciapowata jeśli chodzi o jazdę chociaż mam od prawie 2 lat prawko następnym razem pojade już cąłkiem sama musze się w końcu nauczyć , nie chcę być niedzielnym kierowcą jak moja MAma

A przy okazji, ocenicie mój wątek w konkursie rossmana? Link w podpisie

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Moja najdłuższa rozłąka z TŻ-em przez 2,5 roku trwała 3 dni I tak dla mnie za długo
Ale to dobrze, że załapał się na budowę, bo właśnie będzie więcej pieniędzy No i cieszę się, że udał Wam się weekend

Ja będę zamawiać w ten czwartek. Wezmę dla siebie kilka rzeczy, ale tylko dlatego, że na razie znów nie będę nic zamawiać przez dłuższy czas.
a moja z obecnym to 1 dzień a jestesmy ze sobą niecały rok
Stary 2011-07-11, 16:20   #3268
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Dziewczyny, macie konto pocztowe w interia.pl? pisze mi ze konto zablokowane a nic nie robilam!

Stary 2011-07-11, 21:19   #3269
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie konto pocztowe w interia.pl? pisze mi ze konto zablokowane a nic nie robilam!
A długo z niego nie korzystałas?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:08   #3270
cuciola86
Raczkowanie

GG do cuciola86

Czesc dziewczyny, to ja stara "Cuciola"
chcialam zmienic maila kontaktowego w profilu i zniklo mi zapamietane haslo a stara poczta mi nie dziala wiec nie mam nawet jak wyslam maila reaktywujacego haslo.
Mam nadzieje ze zapamietacie mnie tez pod tym nickiem. Nie wiem moze uda mi sie jakos odzyskac stare konto.

Hosenko no wlasnie codziennie je sprawdzalam wiec nie wiem jaki byl powod moze ktos sie wlamal na mojego maila?

Moge prosic o dodanie mnie do klubu pod nowym nickiem?

cuciola86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości