Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-09-29, 09:49   #3361
tola3804
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Hej!

Ja już od jakiegoś czasu chodzę na nauki z moim TŻ, mimo, że ślub mamy w czerwcu. Zostało nam chyba tylko 3 nauki, jeśli dobrze pamiętam. Nie spieszymy się, chodzimy sobie co tydzień do mojego Kościoła. Wolałam wcześniej się za to zabrać, żeby było na spokojnie. Co do nauk, to tak nie bardzo polecam mój Kościół (akurat nieciekawy Ksiądz je prowadzi), natomiast z całego serca mogę polecić Panią z poradni psychologicznej! Kobieta nie robi żadnych problemów, do niczego nie zmusza, nie każe rysować żadnych wykresów, no w ogóle jest baaaaardzo sympatyczna!! Polecam ją z całego serca! Byliśmy w poniedziałek u niej 15 minut i od razu podbiła nam dwa spotkania, w ten poniedziałek jesteśmy z nią umówieni i z głowy Poradnia Rodzinna!

Pozdrawiam!
Stary 2006-09-29, 10:07   #3362
Wojtusia
Zakorzenienie

Tola, a gdzie ta poradnia jest z tą sympatyczną panią ?
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-29, 10:14   #3363
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Cześć dziewczyny!
MAŁGOSIU[B][B]Dzieki za reszte zdjęć!wyglądałaś tak promiennie ,kwitnąco,cały czas uśmiechnieta!Widać,że jesteście szczęśliwi i niech tak zostanie!Mieliście bardzo ładny torcikGdzie zamawiałaś ciasta?
Jeśli chodzi o zespół AMIGOS to byłam na weselu na którym grali.Uważam ,że są ok,grali fajnie.Jedynie nie podobało mi się to,że zbyt długo prowadzili biesiade przy stołach.Było to troche męczące ale pewnie można z nimi ustalić pewne rzeczy
My wybralismy zespół ALIEN płacimy 2000 za jeden dzień.
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-29, 10:15   #3364
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Tolu rzeczywiście szybko załatwiłaś aż 2 wizyty w poradni
My też trafiliśmy na bardzo miłą pania ale nasze spotkania trwały godzinkę. Nie było rysowania wykresów, badania temperatury i sluzu, omawialiśmy gotowe wykresy z różnymi przypadkami w ćwiczeniach. Poza tym duzo rozmawialiśmy na różne tematy.
Mam ochotę jeszcze odwiedzić poradnię, pani nas nawet zapraszała ichyba się wybierzemy. od kilku miesięcy staramy się o dziecko i narazie nic, kolejny cykl minął bez efektu. Już nawet zaczęłam mierzyć temperaturkę ale nie jestem niestety zbyt systematyczna i chyba kupię gotowy test owulacyjny.
Myśle że takie spotkania w poradni są potrzebne, przynajmniej ja dużo się dowiedziałam
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-29, 10:19   #3365
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o zespół AMIGOS to byłam na weselu na którym grali.Uważam ,że są ok,grali fajnie.Jedynie nie podobało mi się to,że zbyt długo prowadzili biesiade przy stołach.Było to troche męczące ale pewnie można z nimi ustalić pewne rzeczy
My wybralismy zespół ALIEN płacimy 2000 za jeden dzień.
ja też nie słyszałam jeszcze złych opinii na temat zespołu Amigos. Dwa lata temu byłam na weselu gdzie grali, prowadzili biesiade przy stołach z harmoszką i skrzypkami, ale wspominam to bardzo sympatycznie, wcale nie było za długo, goście naprawdę świetnie się przy tym bawili.
Na moim weselu też chciałam, żeby była taka biesiada, zespół Beta świetnie sobie z tym poradził, dawno nie widziałam tak dobrej zabawy
Stary 2006-09-29, 10:24   #3366
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
Małgosiu dziękuje za zdjęcia bardzo bardzo fajne i ślicznie wyglądaliście aż nie moge doczekać sie tych profesjonalnych.

Alusiu ja mieszkam (tzn mieszkałam do niedzieli bo już w łęcznej nie mieszkam) w tym samym bloku co Martynka ---> moja kosmetyczka . Jeśli chodziłaś do SP nr 4. tak jak my to ona chodziła do c ja d do Pani E.Surtel pozdrowionka
Wiolu chyba Cię kojarze...Ja chodziłam do klasy "e".Pani Surtel tez mnie uczyła.Znasz pewnie Radke?mieszkała kiedyś w Twoim bloku.
Ciekawe jak tam Martyna po weselu?Mówiła mi,że wraca z podrózy poślubnej 2pażdziernika...
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-29, 10:26   #3367
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Tola, a gdzie ta poradnia jest z tą sympatyczną panią ?
Poradnia Rodzinna przy Kościele pw. "Wieczerzy Pańskiej"
Stary 2006-09-29, 10:29   #3368
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
Tolu rzeczywiście szybko załatwiłaś aż 2 wizyty w poradni
My też trafiliśmy na bardzo miłą pania ale nasze spotkania trwały godzinkę. Nie było rysowania wykresów, badania temperatury i sluzu, omawialiśmy gotowe wykresy z różnymi przypadkami w ćwiczeniach. Poza tym duzo rozmawialiśmy na różne tematy.
Mam ochotę jeszcze odwiedzić poradnię, pani nas nawet zapraszała ichyba się wybierzemy. od kilku miesięcy staramy się o dziecko i narazie nic, kolejny cykl minął bez efektu. Już nawet zaczęłam mierzyć temperaturkę ale nie jestem niestety zbyt systematyczna i chyba kupię gotowy test owulacyjny.
Myśle że takie spotkania w poradni są potrzebne, przynajmniej ja dużo się dowiedziałam
Z tą Panią też można bardzo fajnie porozmawiać! Ale najbardziej podoba mi się w niej to, że do niczego nie zmusza, do niczego nie namawia. Mówi, że to jest nasz wybór, a o tej metodzie sama sobie doczytam chętnie, ale nic na siłę!
Stary 2006-09-29, 10:32   #3369
nicedream
Raczkowanie

alusia i Yoolia - dzięki Uspokoiłyście mnie
Co do nauk, my wybieramy się jutro. Wypadałoby je zrobić do końca stycznia ( wtedy mamy protokół spisywać) więc jeśli po drodze coś nam wypadnie i nie będziemy mogli póść to i tak powinniśmy zdążyć.
I zapisaliśmy się na kurs tańca Byliśmy już na lekcji w niedzielę - fajna sprawa.

nicedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-29, 10:33   #3370
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Zazdroszczę ci tego tańca, ja do tej pory nie mogę zmusić mojego meza, a tak bardzo chciałabym sobie potanczyć
Stary 2006-09-29, 10:33   #3371
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko
Talking Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
Wiolu chyba Cię kojarze...Ja chodziłam do klasy "e".Pani Surtel tez mnie uczyła.Znasz pewnie Radke?mieszkała kiedyś w Twoim bloku.
Ciekawe jak tam Martyna po weselu?Mówiła mi,że wraca z podrózy poślubnej 2pażdziernika...
Radke znam znam
Wiec znamy sie na bank....prosze jaki ten świat mały....

Małżeństwo, które kupiło od nas mieszkanie było na weselu u Martyny ..... Pytałam jak było chłopak powiedział, ze bardzo fajnie. A ona biedna miała takiego stresa a z tego co wiesz to pojechali na Słowacje do Aqua Parku ale im fajnie
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-29, 10:41   #3372
magdulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nicedream Pokaż wiadomość
Magdulka jak wiesz coś konkretnego to napisz Będę wdzięczna!
Drogie wizażanki!!!Co do wyboru zespołu ja nasłuchałam sie tylu opini i tych dobrych i tych złych...a i tak odczucia gości są różne....

Co do zespołu Amigos ja podtrzymuję swoje zdanie...byłam na weselu gdzie zamiast grać to co 2-3 piosenki robili przerwy, nie wiem może to już zmieniło się...W każdym razie my wiele informacji o zespołach mamy od kelnerów...przed naszym weselem jeździliśmy po lokalach w sobotnie wieczory i rozmawialiśmy z kelnerami różnych lokali i niestety o Amigos nie słyszałam ani razu dobrego słowa
Myślę jednak że to jest rzecz gustu... pozdrawiam
Stary 2006-09-29, 10:45   #3373
nicedream
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
Zazdroszczę ci tego tańca, ja do tej pory nie mogę zmusić mojego meza, a tak bardzo chciałabym sobie potanczyć
Mojemu Tż-towi na peno się to przyda ( z tańcem jest trochę na bakier ). Ale bardzo się stara i widać, że będą z niego ludzie

Stary 2006-09-29, 10:47   #3374
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
alusia i Yoolia - dzięki Uspokoiłyście mnie
Co do nauk, my wybieramy się jutro. Wypadałoby je zrobić do końca stycznia ( wtedy mamy protokół spisywać) więc jeśli po drodze coś nam wypadnie i nie będziemy mogli póść to i tak powinniśmy zdążyć.
I zapisaliśmy się na kurs tańca Byliśmy już na lekcji w niedzielę - fajna sprawa.

A gdzie chodzice na tańce? Powiedz coś więcej, jak jest!
Stary 2006-09-29, 11:14   #3375
nicedream
Raczkowanie

Wysmarowałam przed chwilą odpowiedz i mi ją pożarło
Wiec od początku. Na kurs tańca chodzimy na ul. Leonarda 3a ( dziewczyny polecały to miejsce) a poza tym mam blisko Chodzimy w niedziele na 2 godz. (od 16 do 18) i płacimy 50 zł. za 8 godz. Cały kurs trwa 3 miesiące ( płacąc z góry za 3 m-ce - koszt to 120 zł) Ogólnie jest fajnie, sypatyczni instruktorzy itd. tylko strasznie gorąco! Sporo kobiet/dziewczyn nie ma partnerów (ale ten problem nie dotyczy przyszłych mężatek ). Grupa jak dla mnie jest spora - liczy około 15 par. Chodziłam już kiedyś na taniec towarzyski i miałam mniej osób w grupie. No ale i tak myślę, że warto.

Stary 2006-09-29, 11:22   #3376
kasiakkk
Zadomowienie

Dziewczyny bardzo Wam dziekuję za wczorajsze namiary na zespoły Podzwoniłam, z kilkoma umówiłam się na wieczór i dziś coś na pewno wyborę
Naprawdę jestem pełna podziwu - wczoraj napisałam problem, a dziś już rozwiązany (dzieki Wam oczywiście)
Lubelskie Panny Młode są super!!!

nicedream świetny pomysł z tym kursem tańca

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
kasiakkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-29, 11:30   #3377
milly
Raczkowanie

i jak zespół bedzie?
milly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-29, 11:31   #3378
magdulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
A gdzie chodzice na tańce? Powiedz coś więcej, jak jest!
Dziewczynki mogę polecić Wam dwie szkoły, razem z moim mężem przed ślubem chodziliśmy do dwóch...jedna Na Leonarda 3 druga na Daszyńskiego jesli interesują Was jakieś szczegóły pytajcie...
Stary 2006-09-29, 11:35   #3379
magdulka
Raczkowanie

Cytat:
Wysmarowałam przed chwilą odpowiedz i mi ją pożarło
Wiec od początku. Na kurs tańca chodzimy na ul. Leonarda 3a ( dziewczyny polecały to miejsce) a poza tym mam blisko Chodzimy w niedziele na 2 godz. (od 16 do 18) i płacimy 50 zł. za 8 godz. Cały kurs trwa 3 miesiące ( płacąc z góry za 3 m-ce - koszt to 120 zł) Ogólnie jest fajnie, sypatyczni instruktorzy itd. tylko strasznie gorąco! Sporo kobiet/dziewczyn nie ma partnerów (ale ten problem nie dotyczy przyszłych mężatek ). Grupa jak dla mnie jest spora - liczy około 15 par. Chodziłam już kiedyś na taniec towarzyski i miałam mniej osób w grupie. No ale i tak myślę, że warto.
Nicedream kiedy chodziłaś na tańce do tej szkoły???My też chodziliśmy...
Stary 2006-09-29, 11:38   #3380
kasiakkk
Zadomowienie

BRUNO (www.bruno.com.pl) albo RITMO (www.zespolritmo.yoyo.pl).
Jedni i drudzy podobno super grają. cena 1700. Chyba wybiorę drugich, bo są ze Świdnika więc nie będę się martwić, że im się w ostatniej chwili np. samochód zepsuje albo coś Bruno są aż z Hrubieszowa

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
Stary 2006-09-29, 11:52   #3381
nicedream
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdulka Pokaż wiadomość
Nicedream kiedy chodziłaś na tańce do tej szkoły???My też chodziliśmy...
My chodzimy dopiero od niedzieli. Magdulka a jak Twoje wrażenia po kursie? Dużo się nauczyliście? I chodziliście może póżniej na indywidualne?
kasiakkk - zobaczyłąm, ze chcecie wziąć zespół RITMO. Odradzam - byłam niedawno na weselu na którym grali i jak dla mnie to porażka. Wykonują tylko polskie piosenki , przy czym nic z nowości, nie umieją nawiązać kontaktu z gośćmi, słabo prowadzą oczepiny, jak dla mnie byli nieprofesjonalnie ubrani - dżinsy. Nie grają nic przy stołach (brak harmonii). Zorientowali się po półgodzinie, że goście śpiewają biesiadne piosenki ( szła dzieweczka była już 2 razy) więc zagrali... szła dzieweczka). Ludzie kiepsko się przy nich bawili. Oczywiście to tylko moja i TŻ-ta opinia, decyzja należy do Ciebie! Ja jednak wybrałabym z tych dwóch Bruno.

Edytowane przez nicedream
Czas edycji: 2006-09-29 o 12:00 Powód: dopisek
Stary 2006-09-29, 11:55   #3382
tola3804
Zakorzenienie

Kasiakk, 1700 u Bruno to cena wywoławcza. Ja się stargowałam na 1600. Samochód mają swój, za dojazd nic nie dopłacasz, 1600 to już cena ostateczna, jaką zapłacimy. Poza tym grają bez ograniczeń czasowych. I wysyłają płytki. A o tym drugim zespole nic nie wiem...

Dobrego wyboru życzę!
Pozdrawiam!
Stary 2006-09-29, 11:59   #3383
malgosg
Rozeznanie

neiti-z ks leszkiem znamy sie bardzo dobrze, wiec bylo latwo. ale najlepeij pojsc w srode do kancelarii, bo wtedy ks. Leszek ma dyżur i juz z nim wszytsko ustalac
malgosg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-29, 12:38   #3384
kasiakkk
Zadomowienie

Kurde napaliłam sie na tych z RITMO - no to już sie nacieszyłam

A co do BRUNO to nie byli pewni czy mają wolny mój termin bo ktoś ma im chyba dziś dać odp. Umóiwli się ze mną, że jak będą zajęci wyślą mi płyty dwóch zespołów, z którymi współpracują, i których polecają - FORTE i RETRO. Słyszałyście coś o nich?

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
Stary 2006-09-29, 12:42   #3385
magdulka
Raczkowanie

Cytat:
My chodzimy dopiero od niedzieli. Magdulka a jak Twoje wrażenia po kursie? Dużo się nauczyliście? I chodziliście może póżniej na indywidualne?
nicedream my chodziliśmy najpierw przez miesiąc na Daszyńskiego...tam poznaliśmy super intruktora - Bolka później przenieśliśmy się na Leonarda i byliśmy bardzo zadowoleni, nawet zapisaliśmy sie na lekcje indywidualne i nie ukrywam dużo się tam nauczyłam...troszeczkę liczba osób mi przeszkadzała, bo grupy były baaardzo duże, było ciasno, ale oczywiście w polowie kursu część wykruszyła sie i już ćwiczyliśmy w bardziej komfortowych warunkach...

Co do indywidualnych lekcji to bylismy tak średnio zadowoleni co do pomysłów prowadzących, non stop robiliśmy to samo więc powróciliśmy do Bolka na Daszyńskiego on ułożył nam super układ na pierwszy taniec (prawie jak w tańcu z gwiazdami ), wszystko dokładnie wytłumaczył i ...udało się, oklaski nie ustawałay na sali podczas naszego tańca

Nicedream a kto teraz prowadzi...u nas był taki młody chłopak (nie pamiętam jak się nazywał ) i kobitka w ciąży Może teraz prowadzący zmienili się i jest troszeczke inaczej, bo my chodziliśmy na początku roku...
Stary 2006-09-29, 12:45   #3386
nicedream
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiakkk Pokaż wiadomość
Kurde napaliłam sie na tych z RITMO - no to już sie nacieszyłam

A co do BRUNO to nie byli pewni czy mają wolny mój termin bo ktoś ma im chyba dziś dać odp. Umóiwli się ze mną, że jak będą zajęci wyślą mi płyty dwóch zespołów, z którymi współpracują, i których polecają - FORTE i RETRO. Słyszałyście coś o nich?
O tych niestety nic nie wiem Znalazłam w swoim kalendarzu jeszcze jakieś namiary, nie pamiętam czy dziewczyny pisały: zespół Agat www.agat.end.pl. W swoim kalendarzu napisałam, że kobieta fajnie śpiewa.Ale w cenie się nie orientuję niestety.

Stary 2006-09-29, 12:50   #3387
nicedream
Raczkowanie

Wiesz co Magdulka, wstyd się przyznać ale nie pamiętam nazwisk prowadzących. A co do Bolka, to ja też kiedyś chodziłam na kurs do niejakiego Bolka i było świetnie! Ciekawe czy to ten sam? Czyli mówisz, że indywidualne na Daszyńskiego. Dzięki za informacje

Stary 2006-09-29, 13:00   #3388
tola3804
Zakorzenienie

Dziewczyny!

Dajcie jakieś namiary na tego Daszyńskiego (adres, tel, ile razy w tygodniu się tam chodzi, jakie są ceny).

Z góry dzięki!
Stary 2006-09-29, 13:06   #3389
nicedream
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

Dajcie jakieś namiary na tego Daszyńskiego (adres, tel, ile razy w tygodniu się tam chodzi, jakie są ceny).

Z góry dzięki!
Ich strona to: www.centrumtanca.pl Znajdziesz tam wszystkie informacje

Stary 2006-09-29, 13:10   #3390
magdulka
Raczkowanie

Nie martw się, ja też nie

Co do indywidualnych to ja polecam tylko i wyłącznie Bolka z Daszyńskiego nie dość że super człowiek to jeszcze jaki instruktor

Nicedream tutaj jest nasz Bolek, możesz sobie zobaczyc czy to ten....
http://www.centrumtanca.pl/index.php?what=kadra

Pozdrawiam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości