Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-11, 10:49   #3811
janeczka7891
Zadomowienie

Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

Dzien dobry wszystkim!

Ja co prawda nie wiem czy bedzie chlopiec czy dziewczynka ale tak przed chwilą oglądałam sobie stronki z imionami i tak moje oko zatrzymało się na : Blanka (całkiem nowe zainteresowanie;D) co myslicie o tym imieniu? Znacie jakies Blanki???
A do chłopczyka chyba ten Alan ma przewage nad wszystkimi a na drugie Filipek
janeczka7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:49   #3812
goldika
Zakorzenienie

Ze Aleksander to rosyjskie imie to sie dowiedzialam wlasnie od tego chamskiego kumpla ojca. Bo stwierdzil, ze to paskudne imie, ze beda na mojego syna Rusek wolac i ze powinnam nazwac syna Włodzimierz. Jerry jak ten facet mnie wkurzał
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:53   #3813
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Jak Wam się podoba takie poplątanie z pomieszaniem?
Załącznik 4081075
Mi się nie podoba, ale ja jestem z klasycznych babek.
Nie lubie takich wzorów, bo dla mnie za dużo "napaćkane" jest. Ale każdemu podoba się coś innego

Ja tez uważam, że kobieta w ciąży jest ładna I też nadal się oglądam za nimi I uważam, że ludzie za mało doceniają "ciężarówki" Nie ustąpią miejsca, ani nie przepuszczą w kolejce do kasy

ania21_21- dziękuje

lina84- ja na pewno kupuje rożek i będę na początku w rożek zawijać Ale pościel standardowo też kupię, bo wolę mieć w razie W. A no i tą taką poduchę w kształcie klina, co się pod materacyk wkłada- obowiązkowo!

marejta- fajna ta kołyska

A ja chyba w końcu czuję nasze szczęście Ale tak dziwnie, bo jak położę rękę to normalnie czuć takie "Ala kopnięcia" Ale od środka nie czuję Tylko też w tedy gdy lekko nacisnę brzuch Ale było dość intensywnie, aż wczoraj zawołałam Tż'ta żeby położył rękę A on zaczął się cieszyć jak dziecko i do brzucha gadać "Tatuś Cię czuje córeczko" hehe
A ja już w trakcie 23tyg, wiec chyba najwyższa pora na jakieś odczucia

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:53   #3814
misiula_88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Ze Aleksander to rosyjskie imie to sie dowiedzialam wlasnie od tego chamskiego kumpla ojca. Bo stwierdzil, ze to paskudne imie, ze beda na mojego syna Rusek wolac i ze powinnam nazwac syna Włodzimierz. Jerry jak ten facet mnie wkurzał
Haha ciekawe, czy on swojego syna by nazwał Wacław (Wacek) albo Alfons, przecież to takie piękne polskie imiona
Goldika nie przejmuj się gadaniem ludzi, nie dogodzisz wszystkim, najważniejsze, żeby Wam się imię podobało. Poza tym dużo rosyjskich imion weszło u nas w obieg - właśnie Aleksander, Borys, Igor etc. Ja się zastanawiam nad dziewczynką - Leną , tylko takie się popularne to imię zrobiło, że coś strasznego.... Sama mam na imię Ania i pamiętam, że zawsze nas było kilka w klasie i można się było pogubić

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

misiula_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:54   #3815
nikaa2
Wtajemniczenie

O właśnie czosnek jako sos czosnkowy do kalafiorka tak jak pisała glam, albo do gotowanych w mundurkach ziemniaczków albo chociaż do kanapeczki

Mi lekarz jeszcze kazał robiĆ inhalacje z soli fizjologicznej i piĆ zrobiony w domu Syrop cebulowy- bo ten z apteki jest na %.

Ospen to antybiotyk doustny a Bioparox to coś a'la antybiotyk tylko że do stosowania miejscowego- więc wydawaĆ by się mogło, że lepszy dla nas bo nie działa ogólnoustrojowo

No ja z choróbska wychodziłam 2 tygodnie także lekko nie miałam a jeszcze do tej pory popijam ten syrop z cebuli
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:55   #3816
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
bardzo fajna ta karuzela i faktycznie ładnie by pasowała do całości, ja właśnie wczoraj stwierdziłam, ze chyba też zrobimy pokoik żółty z jakimś dodatkiem koloru, nie będzie chyba typowo dziewczęcy
My mamy żółty więc nie typowo dziewczęcy, ale na ścianę nad łóżeczkiem chyba powędrują jakieś motyle (naklejki)

chawa- jak można nie chcieć wnuka?? To nie jej decyzja na szczęście! Nikt nie każe jej wykładać kasy, czy coś na to dziecko. Ale nie chciec?

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-07-11 o 11:11
Stary 2011-07-11, 10:55   #3817
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
to na serio jakis ewelement z tego chłopa a jak on ma na imie ?? Lucek?;p
Stary 2011-07-11, 10:55   #3818
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Magnolia super aladynki, sliczne kolorki- ale ten fason to nie sa typowo ciazowe chyba? pod brzuszkiem je nosisz?

Ja tez mam te spodnie i na brzuszek spokojnie wchodzą ale sie zsuwają i Ja ich nie lubię :roll eyes:

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:58   #3819
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Aniu jest! Tylko muszę wejść na początek wątku, a nie przez Twój link, ale jeszcze upierdliwa będę, bo ma być nie Amelka tylko A n i e l k a
źle przeczytałam przepraszam
Stary 2011-07-11, 10:58   #3820
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Ja tez uważam, że kobieta w ciąży jest ładna I też nadal się oglądam za nimi I uważam, że ludzie za mało doceniają "ciężarówki" Nie ustąpią miejsca, ani nie przepuszczą w kolejce do kasy

lina84- ja na pewno kupuje rożek i będę na początku w rożek zawijać Ale pościel standardowo też kupię, bo wolę mieć w razie W. A no i tą taką poduchę w kształcie klina, co się pod materacyk wkłada- obowiązkowo!

A ja chyba w końcu czuję nasze szczęście Ale tak dziwnie, bo jak położę rękę to normalnie czuć takie "Ala kopnięcia" Ale od środka nie czuję Tylko też w tedy gdy lekko nacisnę brzuch Ale było dość intensywnie, aż wczoraj zawołałam Tż'ta żeby położył rękę A on zaczął się cieszyć jak dziecko i do brzucha gadać "Tatuś Cię czuje córeczko" hehe
co to ta poducha?

a i gratuluję kopniaczków pierwszych, widaĆ że maluszek dba o mamę i nie kopie zbyt silnie- wrażliwa dziewczynka wam rośnie
Stary 2011-07-11, 11:00   #3821
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiula_88 Pokaż wiadomość
Haha ciekawe, czy on swojego syna by nazwał Wacław (Wacek) albo Alfons, przecież to takie piękne polskie imiona
Goldika nie przejmuj się gadaniem ludzi, nie dogodzisz wszystkim, najważniejsze, żeby Wam się imię podobało. Poza tym dużo rosyjskich imion weszło u nas w obieg - właśnie Aleksander, Borys, Igor etc. Ja się zastanawiam nad dziewczynką - Leną , tylko takie się popularne to imię zrobiło, że coś strasznego.... Sama mam na imię Ania i pamiętam, że zawsze nas było kilka w klasie i można się było pogubić
zeby bylo smieszniej jego corka ma na imie - ALEKSANDRA

Blanka podoba mi się, Lena też
my chcieliśmy nazwać córkę Anna lub Emilia. Nie są obecnie zbyt popularne te imiona. No ale będzie Olek

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
to na serio jakis ewelement z tego chłopa a jak on ma na imie ?? Lucek?;p
on ma na imię Ursyn
Stary 2011-07-11, 11:00   #3822
misiula_88
Raczkowanie

Cytat:

my chcieliśmy nazwać córkę Anna lub Emilia. Nie są obecnie zbyt popularne te imiona. No ale będzie Olek

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

on ma na imię Ursyn
że co?! istnieje takie imię?!

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

Stary 2011-07-11, 11:03   #3823
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
-
on ma na imię Ursyn
to trzeba było mu fuknąĆ o córci

a jak przeczytałam jak on ma na imię, to myslałam ze padnę widaĆ że chłopina ma komplexy
Stary 2011-07-11, 11:03   #3824
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
że co?! istnieje takie imię?!
ponoc istnieje... Tz mowil na niego Ursus (od traktorow czy czegos tam) po tej akcji co mi zrobil
Stary 2011-07-11, 11:04   #3825
truscafka
Zadomowienie

no to wyślę chyba mężulka po ten bioparox, bo niech mnie jeszcze coś kiedys zlapie to mi się przyda....

pytałam lekarza o apap, to mi powiedział ze tylko mogę wziąć jak będzie gorączka , a on naprawdę przynosi ulgę ( kiedy nie przyjumuje sie innych mocniejszych leków )

Wiele bóli juz w ciąży przezylam ale nie brałam apapu, starałam się wytrzymac, przespac itd ale w tym wypadku czuję się jakbym połknęła gorący węgielek

kaszel sprawia mi taki ból ze po kilku kaszlnięciach jestem upłakana już nie chcę , pogorszenie następuje zawsze po śnie, nawet kilkunastuminutowym

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:07   #3826
glamourous
Zakorzenienie

w ogole ja nie moge jak czasem jestem z mala na placu zabaw i roi sie od "Vanessek, Jessic, Alankow, Dylankow, Natankow i innych takich"

nie jestem zwolenniczka ulegania modom imionowym- sama nad Sonia sie dluuugo glowilam bo chodzilo mi o imie ktore mogloby funkcjonowac i w Polsce i w Irlandii i w Indiach... no i fakt- nigdzie nie budzilo zdziwienia wiekszego... a teraz troszke mi koncepcji brakuje na kolejne imiona miedzynarodowe polsko- indyjskie

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
ponoc istnieje... Tz mowil na niego Ursus (od traktorow czy czegos tam) po tej akcji co mi zrobil
taaa Julian Ursyn Niemcewicz

mi sie podobaja z chlopiecych Michal, Krzys, Adas- jak juz bede wiedziala co mi tam za diabelki siedza to sie bede blizej zastanawiac

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Ja tez mam te spodnie i na brzuszek spokojnie wchodzą ale sie zsuwają i Ja ich nie lubię :roll eyes:
no i dobrze ze piszesz- nie kupie...tez nie lubie jak mi zjezdza, poszukam jakis ciazowych jednak
Stary 2011-07-11, 11:08   #3827
witaminkaccc
Zadomowienie

znam jedną Blankę - super dziewczyna, bardzo sympatyczna

My z racji iz mamy imona na M stwierdziliśmy ze i dzidziol bedzie M.... ja wybierałam dla dziewczynki, Tżet dla chłopaka... Gdyby mati miała siurka bylaby Maksymilianem...
poczatkowo bylam przeciwko temu, gdyz nie podobalo mi sie to imie, ale po jakims czasie przekonalam się, bo juz bylam pewna ze bedzie chłopak... na szczęście :P bedzie Matylda a czemu? Kiedyś oglądałam ten film o dziweczynce o tym imieniu, ktora miala nadprzyrodzone moce... zakochalam sie w imieniu i w filmie :P

pogoda dzis rzeczywiscie bez szalu, chociaz jest OK... jako ciezarna , a kochajaca sie opalac zawsze jestem rozdarta przy wysokich temperaturach :P

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:08   #3828
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim!

Ja co prawda nie wiem czy bedzie chlopiec czy dziewczynka ale tak przed chwilą oglądałam sobie stronki z imionami i tak moje oko zatrzymało się na : Blanka (całkiem nowe zainteresowanie;D) co myslicie o tym imieniu? Znacie jakies Blanki???
A do chłopczyka chyba ten Alan ma przewage nad wszystkimi a na drugie Filipek
Ja chodziłam kiedyś do kalsy z Blanką i niestety źle mi sie kojarzy to imię, ale przecież to Wam ma się ono podobać a nie innym

Cytat:
Mi się nie podoba, ale ja jestem z klasycznych babek.
Nie lubie takich wzorów, bo dla mnie za dużo "napaćkane" jest. Ale każdemu podoba się coś innego

ania21_21- dziękuje

marejta- fajna ta kołyska

Ja też mam takie zboczenie, że nadal oglądam się za brzuszkami, w sobotę byliśmy na zakupach i w kasie obok stały dwie panie z brzuszkiem to aż mi się weselej zrobiło
A co do rozmów tż z brzuchem to mój zawsze jak wraca z pracy to mówi do brzucha, a ostatnio jak leżeliśmy to opowiadał małej jak poznał sie tata z mamą, aż miałam łzy w oczach. A pamiętam jak sie cieszył jak poczuł pierwsze kopniaki

Cytat:
My mamy żółty więc nie typowo dziewczęcy, ale na ścianę nad łóżeczkiem chyba powędrują jakieś motyle (naklejki)
No właśnie ja też stwierdziłam, ze zrobię chyba dziecięcy a nie typowo dziewczęcy, te wszystkie zamki i królewny są fajne ale chyba jednak z nich zrezygnujemy

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:08   #3829
rojku
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
źle przeczytałam przepraszam
Nic nie szkodzi Dziękuję
Stary 2011-07-11, 11:14   #3830
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
co to ta poducha?
hm... taka poducha w ksztalcie trójkąta, żeby wlozyc pod materacyk i wtedy dziecko nie ma głowki calkiem na plasko. Spróbuje zaraz poszukac na necie.fajny wynalazek

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-07-11, 11:15   #3831
truscafka
Zadomowienie

dziewczyny mam te alladynki, czarne.
troszku się zsuwają
mam wrazenie ze pupa w nich dziwnie wygląda...
i co ciekawe systematycznie mi się prują..... po kazdym praniu zszywam na szwaach w róznych miejscach...

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:17   #3832
dominej
Raczkowanie

janeczka7891 - u nas imie Blanka jest dosyc popularne - znam conajmniej 4 dziewczynki o tym imieniu, które urodziły sie w ostatnim roku No ale najbardziej popularne u nas to chyba Lena, Emilka i Majka - która pobija wszystkie imiona.

A nasza będzie Dobrusia (albo Miłka - jak kto woli) - zdrobnienia od Dobromiły Oczywiście nasłuchałam się już jak to skrzywdze dziecko dając tak na imię, ale nie mam zamiaru przejmować się opiniami innych...

U nas rano padało - teraz słońce i upał - ale chyba burza będzie...

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)

Edytowane przez dominej
Czas edycji: 2011-07-11 o 11:18
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:20   #3833
misiula_88
Raczkowanie

Cytat:
hm... taka poducha w ksztalcie trójkąta, żeby wlozyc pod materacyk i wtedy dziecko nie ma głowki calkiem na plasko. Spróbuje zaraz poszukac na necie.fajny wynalazek
czytałam, że dziewczyny sobie radzą wkładając np. książki pod materac i efekt jest ten sam, a pieniążki w kieszeni

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

Stary 2011-07-11, 11:22   #3834
nikaa2
Wtajemniczenie

truscafka
zrób sobie ten syrop z cebuli(ale piĆ go tylko do 19tej, podobnie zresztą jak i te sole emskie, które ci rpzepisał) , jest na kaszel i ból gardła
ja miałam taki kaszel że musiałam się za brzuch trzymaĆ bo mnie bolał
popijałam jeszcze syrop Stodal homeopatyczny

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Cytat:
czytałam, że dziewczyny sobie radzą wkładając np. książki pod materac i efekt jest ten sam, a pieniążki w kieszeni
pierwsze słyszę o takich wynalazkach Tincia poszukaj jak mozesz bo nie wiem z czym to się je
Misiula jakby miał byĆ ten sam efekt to ekonomiczniej

No to alladynki odpadają, bo nie dośĆ ze się zsuwają to jeszcze prują
Stary 2011-07-11, 11:23   #3835
ela3010
Zadomowienie

Ania jak to dobrze że jesteś, nasza lista od razu nabiera wyrazistości jak się te bąble poujawniały.
Jakbyś mogła to przy moim wpisz imię Miłosz, mogłam od razu Ci podać, ale i tak pewnie siedzisz ciągle na tej liście bo dziewczyny się ujawniają z płciami.
A teściową to olej, jeśli będzie ci wygodniej u mamy to w czym problem, jeszcze nie wiesz jak teściowe potrafią wtrącać się do dzieci, chyba że twoja inna.

Goldika to mnie ubawiłaś z tym imieniem znajomego, śmiałam do rozpuku, zapytaj go przy okazji jakiej narodowości to imię to ciężko sobie przyporządkować jakiś kraj po nie.

Tak sobie myślę że skoro u was mieszkających w Łodzi i okolicach zbiera się na burzę to do mnie już niedaleko, do podkarpacia, wolę jak jest chłodniej bo praży strasznie. Moje dziecko spływa potem, nawet na dwór nie wychodzimy, bo tam biegając to dostałby udaru pewnie.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:24   #3836
marejta
Zadomowienie

Cytat:

on ma na imię Ursyn
Mam chrześniaczkę Emilkę, na początku jak się urodziła nie mogłam zapamiętać jak dali na imię ale z czasem stwierdzam że bardzo ładne

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:26   #3837
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość
janeczka7891 - u nas imie Blanka jest dosyc popularne - znam conajmniej 4 dziewczynki o tym imieniu, które urodziły sie w ostatnim roku No ale najbardziej popularne u nas to chyba Lena, Emilka i Majka - która pobija wszystkie imiona.

A nasza będzie Dobrusia (albo Miłka - jak kto woli) - zdrobnienia od Dobromiły Oczywiście nasłuchałam się już jak to skrzywdze dziecko dając tak na imię, ale nie mam zamiaru przejmować się opiniami innych....
Mi się Lenka podobało- ale odpada bo właśnie za dużo dziewczynek o tym imieniu, podobnie zresztą jak ... i zapomniałam jakie imię coś na M... ale też bardzo popularne ostatnio, więc sobie daruję A zresztą jeszcze nie wiem płci, więc musze też pomysleĆ o imieniu dla chłopca, cały czas zwracamy się do brzuszka Wiktor- ciekawe czy tez popularne, ale chyba tak bo kiedyś czytałam liste takich imion najbardziej popularnych w ostatnich latach

Dobrusia / Miłka śliczne zdrobnienia
Stary 2011-07-11, 11:28   #3838
dygotka8
Zakorzenienie

Chawa-dzięki
nikaa

kropeczka-gratuluję synka!!

a co do wagi to jedne z nas startowaly z wagą poniżej 50 kg,inne poniżej 60 a inne poniżej 70- i dla mnie szokiem jest,że ważąc 57-58 raptem ważę powyżej 60.....mam juz wagę i moge się kontrolować....bo na koniec ciązy nie chcę wyglądać jak godzilla

ja spię na boku-np na prawym boku i lewą nogę mam podkulona,ale staram się tak by nie gnieąść brzucha .na lewym boku jest mi niewygodnie

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:29   #3839
janeczka7891
Zadomowienie

No własnie z tymi imionami to takie plagi, co roku jakieś i gdzie sie człowiek nie obruci to tam słyszy to samo. U nas właśnie nikt ze znajomych nie ma tak na imię ani dzieci... znam tylko jedną Blankę a w rodzinie też nie ma żadnej. Są imiona, które mi się podobają ale u nas juz tyle dzieci w rodzinie, że nie chcemy się powtarzać, jest Julek, Olivierek,Dawidy, Julka, Viki, Alex,Patryk. Karolinka, Daria, Kinga, Dajanka.
Stary 2011-07-11, 11:30   #3840
Tincia
Wtajemniczenie

[QUOTE=goldika;28063864 ale obecnie mam 7 pudel drewnianych do zrobienia w decoupage. Uwielbiam ta metode [/QUOTE]

Ooooo... ja to jak do slubu się szykowałam, to sama robiłam duzo rzeczy, np. kule do wieszania pod sufit z różami, winietki, itp,itd... i w między czasie załapałam robienie kartek i decoupage mi się spodobało, ale już nie chciałam wydawać na utrwalacze itp, bo nie wiedziałam czy mi się spodoba... no i co poźniej robić z tymi pudełkami ? A Ty sprzedajesz? Może otworzycie jakiś kącik mały sklepik, albo jakiś kącik przy kwiaciarni... życzę tego

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości