Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-11, 14:33   #3871
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość

A ja chyba w końcu czuję nasze szczęście Ale tak dziwnie, bo jak położę rękę to normalnie czuć takie "Ala kopnięcia" Ale od środka nie czuję Tylko też w tedy gdy lekko nacisnę brzuch Ale było dość intensywnie, aż wczoraj zawołałam Tż'ta żeby położył rękę A on zaczął się cieszyć jak dziecko i do brzucha gadać "Tatuś Cię czuje córeczko" hehe
A ja już w trakcie 23tyg, wiec chyba najwyższa pora na jakieś odczucia
Gratulacje
Też tak miałam na początku A teraz to czuję jak się przewraca w brzuszku jak siedzę czy stoję A tobie to pewnie niedługo porządne kopniaki będzie robił

A ja kupiłam na allegro
http://allegro.pl/komplet-cherokee-o...706441830.html

A pościel mam wybraną, ale kupię jesienia Owieczki turkusowe
http://allegro.pl/6-elementowa-posci...711717223.html
Taki sam chcę rożek jeszcze. Baldachimu nie chcę.

Zadam wam dość głupie pytanie
W czym się teraz przywozi takie maleństwa ze szpitala do domu ( chodzi mi o nasz czas rodzenia) Fotelik i kocyk na to? Mama mnie zastrzeliła pytaniem
Stary 2011-07-11, 14:34   #3872
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bienioka Pokaż wiadomość
Jak juz pisalam to temat rzeka. Majac te 3 aparaty do wyboru, wybralabam ktoregos Nikona. Nie bede sie tu rozpisywac dlaczego. Niech TZ wejdzie sobie na www.optyczne.pl, albo na www.fotopolis.pl i poczyta. Znajdzie tam wiele waznych informacji.
dzieki za linki pokaze Tz'towi.
Tincia 3,5tysiaka to troche duzo jak dla nas.
Ale chyba sklaniamy sie ku nikonowi jakiemus.

Glam niezle pomysly ma Twoja corcia. Mi najbardziej utkwil w glowie tekst, ze nie chce chlebka bo najadla sie szamponem kiedys o tym pisalas.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 14:43   #3873
misiula_88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Glam jak przeczytałam twoją wypowiedź to zaraz mi się przypomniało jaka byłam jak mama była w ciąży z braćmi, to tak bardzo chciałam być dobrą i kochającą RÓWNO siostrą ze wszystko robiłam dokładnie tak samo (miałam 6 lat jak się urodzili) Jak mama leżała a ja obkładałam jej brzuch zabawkami, żeby maluchy miały się czym bawić to zawsze musiało być tyle samo zabawek dla każdego, a po określonym czasie zamieniałam strony brzucha żeby to drugie mogło sie pobawić tymi zabawkami i oczywiście na tyle samo czasu, żeby nie było ze któregoś wyróżniam teraz jak sobie to przypomnę to sama do siebie sie śmieję
Boże jak to musiało słodko wyglądać W ogóle podejście dzieci do brzuszka jest super, one to tak wszystko po swojemu rozumieją

Cytat:
Właśnie dziewczyny, wiem, ze niby nie powinno się spać na prawym boku, ale właściwie dlaczego
No właśnie sama się zastanawiam, czy to niesie jakieś konsekwencje dla mamy, czy dla dzidzi Mnie jest wygodnie w każdej pozycji jeszcze. Może większe znaczenie ma to przy duuuużym ciężkim brzucholu

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość
Właśnie mi mama dzwoniła, że była w lumpku i nakupowała różnych ubranek dla maleństwa - jak się dowiedziała, że będzie wnusia to postanowiła zaszaleć Najpierw sama mi mówiła, żeby nic nie kupować bo za wcześńie i żeby nie zapeszyć, a teraz sama poszła na zakupy - no ale powiedziała, że nowiutkie rzeczy w takiej cenie, że grzech było nie kupić
A ja aż sie boję do domu wrócić - bo już sobie wyobrażam te ilości
skąd ja to znam u mnie najpierw mama mi gadała, żebym jeszcze nie kupowała, a potem tata mamie gadał, żeby ona jeszcze nie kupowała... skończyło się na tym, że szaleją po równo i razem wybierają maluchowi cudeńka
szkoda, że teściową mam taką zabobonną, bo ja zdążę wszystko kupić, a ona się wtedy obudzi, czy coś mi nie jest potrzebne

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Gratulacje
Też tak miałam na początku A teraz to czuję jak się przewraca w brzuszku jak siedzę czy stoję A tobie to pewnie niedługo porządne kopniaki będzie robił

A ja kupiłam na allegro

W czym się teraz przywozi takie maleństwa ze szpitala do domu ( chodzi mi o nasz czas rodzenia) Fotelik i kocyk na to? Mama mnie zastrzeliła pytaniem
śliczne ubranka ja kupiłam też z tych pościelek, tylko baranki te kremowe, strasznie mi się podobały
wydaje mi się, że ciepły kombinezon, fotelik i kocyk spoko wystarczą. Przecież idziesz z tym fotelikiem tylko kawałek do auta. Możesz np. pieluszkę na budkę zarzucić, żeby na buzię nie wiało

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

misiula_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 14:47   #3874
goldika
Zakorzenienie

Misiula a jak jakosciowo wypada ta posciel?
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 14:50   #3875
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misiula_88 Pokaż wiadomość
B

śliczne ubranka ja kupiłam też z tych pościelek, tylko baranki te kremowe, strasznie mi się podobały
wydaje mi się, że ciepły kombinezon, fotelik i kocyk spoko wystarczą. Przecież idziesz z tym fotelikiem tylko kawałek do auta. Możesz np. pieluszkę na budkę zarzucić, żeby na buzię nie wiało
A powiesz mi jak z jakością? Bo chciałam od razu kupić jeszcze jakieś 2 wzory na przebranie, za jedną przesyłką

Też tak myślałam z tym fotelikiem, kombinezonem i kocykiem, ale mama wyleciała z jakimś becikiem, że ona tak przywiozła mnie i czy nie jest za mały na fotelik, to zgłupiałam
Stary 2011-07-11, 15:02   #3876
marejta
Zadomowienie

Cytat:
A powiesz mi jak z jakością? Bo chciałam od razu kupić jeszcze jakieś 2 wzory na przebranie, za jedną przesyłką

Też tak myślałam z tym fotelikiem, kombinezonem i kocykiem, ale mama wyleciała z jakimś becikiem, że ona tak przywiozła mnie i czy nie jest za mały na fotelik, to zgłupiałam
No ja też myślę, ze ubranie + kombinezon wystarczy, przecież dziecko na dworze będzie dosłownie kilkaset metrów w samochodzie zawsze można ogrzewanie włączyć, nie ma co przesadzać No kiedyś były takie duże pierzaste te beciki, ale to inne czasy

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 15:08   #3877
misiula_88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Misiula a jak jakosciowo wypada ta posciel?
Cytat:

mnie się podoba, bawełna taka dość przyjemna i miękki ochraniacz ja za poduchę, kołdrę i ochraniacz zapłaciłam 58 zł i myślę, że jak za tą cenę super.

Cytat:
No ja też myślę, ze ubranie + kombinezon wystarczy, przecież dziecko na dworze będzie dosłownie kilkaset metrów w samochodzie zawsze można ogrzewanie włączyć, nie ma co przesadzać No kiedyś były takie duże pierzaste te beciki, ale to inne czasy
Boże jak mi teściowa wyskoczyła z jakąś poduszką-becikiem, to nie wiedziałam, co ta kobieta do mnie mówi Dopiero potem skumałam, że przecież kiedyś fotelików nie było i były właśnie takie beciki

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

Stary 2011-07-11, 15:30   #3878
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie dziewczyny, wiem, ze niby nie powinno się spać na prawym boku, ale właściwie dlaczego
z prawej strony biegnie żyła główna dolna, odprowadzająca krew z dolnych partii ciała - gdy leżysz na prawym boku,a w brzuchu masz płód wielki to ją uciskasz - jest ryzyko zastoju w narządach i kończynach dolnych/ obrzęków...

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 15:43   #3879
truscafka
Zadomowienie

Dziewczyny śliczna ta pościel, też się zastanawiam nad kupnem bo cena fajna mnie się podoba zielona w kółeczka i z pieskami Lubię zielone sama mało noszę, ale u dzieciaczków podoba mi się bardzo i u chłopczyków i u dziewczynek

pochwalę Wam się moimi wyprzedażowymi zbiorami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01424.jpg (82,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01425.jpg (90,3 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01426.jpg (104,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01427.jpg (95,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01428.jpg (92,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01429.jpg (93,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01430.jpg (76,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01431.jpg (104,7 KB, 28 załadowań)

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 15:52   #3880
rojku
Rozeznanie

woooow cudne te ciuszki
to wszystko za jednym razem??
Stary 2011-07-11, 15:54   #3881
bienioka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
No niezle, niezle. Sliczne ubranka. Wszystkie. Bez wyjatku.

Ja osobiscie jeszcze prawie nic nie kupilam (a termin juz na pazdziernik). Ostatnio bedac w pl kupilam 3x najzwyklejsze biale body calkowicie rozpinane. Bede je zakladac jako podkoszulke. Wydaje mi sie, ze body wygodniejsze od kaftanikow. No i oczywiscie na zime to z dlugim rekawem. Wiecie ile zaplacilam za sztuke? 9zl!!!! W De musialabym zaplacic co najmniej 1o € i to z pewnoscia gorszej jakosci (te dobre kosztuja o wiele wiecej)
bienioka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 15:59   #3882
truscafka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bienioka Pokaż wiadomość
No niezle, niezle. Sliczne ubranka. Wszystkie. Bez wyjatku.

Ja osobiscie jeszcze prawie nic nie kupilam (a termin juz na pazdziernik). Ostatnio bedac w pl kupilam 3x najzwyklejsze biale body calkowicie rozpinane. Bede je zakladac jako podkoszulke. Wydaje mi sie, ze body wygodniejsze od kaftanikow. No i oczywiscie na zime to z dlugim rekawem. Wiecie ile zaplacilam za sztuke? 9zl!!!! W De musialabym zaplacic co najmniej 1o € i to z pewnoscia gorszej jakosci (te dobre kosztuja o wiele wiecej)

ja też myślę że na nasze jesienno- zimowe dzieciaczki to body z długim rękawkiem będzie świetnym zamiennikiem kaftanika, ale doświadczenia nie mam więc czy dobrze myślę wyjdzie pewnie w praniu

Zakupki podzielone były chyba na 3 razy

72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
Stary 2011-07-11, 16:01   #3883
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cześć mamusie

Właśnie wróciłam do domciu z zakupków i z obrony braciszka. Stresowałam się tą jego obroną chyba bardziej niż swoją

Truscafka
super zakupki

Jak zjem obiadek to też się pochwalę swoimi zakupkami Troszkę też dziś nakupowałam

Mam pytanie do bardziej doświadczonych Dziewczyny lepiej kupować na rozmiar 56 czy 62??? Kurcze już sama nie wiem

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 16:14   #3884
bienioka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Mam pytanie do bardziej doświadczonych Dziewczyny lepiej kupować na rozmiar 56 czy 62??? Kurcze już sama nie wiem
Doswiadczona mamusia nie jestem, ale wydaje mi sie, ze 62 na poczatek to za duzo. Ja sie zastanawialam, dlaczego w Pl tak malo ubranek na 50 jest. Patrzac na body, ktore kupilam 56, to wydaja mi sie olbrzymy.
bienioka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 16:19   #3885
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Cytat:

Ja co prawda, niedoświadczona Ale też się interesowałam tematem już.
W weekend podpytałam kumpelę co niedawno urodziła 3 synka, powiedziała tak, że na 56 mogę troszeczkę kupić, ale więcej na 62. Jej synek urodził się z wagą 3.300 i teraz jak ma 1,5 miesiąca to już nosi 62, parę tygodni temu zaczął wyrastać z tych mniejszych ciuszków.

Bienioka jeszcze jest coś takiego, że rozmiar rozmiarowi nie równy, widziałam body 62 a mniejsze niż 56. Każda firma ma troszkę inna rozmiarówkę.

Edytowane przez gosiaczekkk85
Czas edycji: 2011-07-11 o 16:22
gosiaczekkk85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 16:27   #3886
kami5
Raczkowanie

Witam. Body i pajace są dla mnie nalepszym rozwiązaniem. Bo kaftany to się podwijają i są ogólnie niewygodne dla dziecka. Ja sama zastanawiam się nad rozmiarami bo te malusie ubranka wszystkie dostałam, nic nie kupowałam więc nie pamiętam. Teraz będę musiała kupić bo to zimowy maluch.
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 16:31   #3887
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Ja co prawda, niedoświadczona Ale też się interesowałam tematem już.
W weekend podpytałam kumpelę co niedawno urodziła 3 synka, powiedziała tak, że na 56 mogę troszeczkę kupić, ale więcej na 62. Jej synek urodził się z wagą 3.300 i teraz jak ma 1,5 miesiąca to już nosi 62, parę tygodni temu zaczął wyrastać z tych mniejszych ciuszków.

Bienioka jeszcze jest coś takiego, że rozmiar rozmiarowi nie równy, widziałam body 62 a mniejsze niż 56. Każda firma ma troszkę inna rozmiarówkę.
moim zdaniem 56, synek urodził się właśnie 56 i część rzeczy, które wzięłam w torbie od razu była za mała

inna sprawa, że wzięłam tam m.in jakieś ciuchlandowe brytyjskie newborn (niby noworodek), co w ich wymiarach oznacza chyba mikro-wcześniaka

edit: pomyliłam się, więcej kupić 62

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 16:47   #3888
Seona
Zakorzenienie

Basiula19, a może teściowa krępuje się oglądają zdjęcia USG? Moja tak powiedziała mojemu mężowi, że ona i tak nie zna się i nic nie widzi na tych zdjęciach i jakoś się wstydzi na nie patrzeć

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
Ale śliczne!!! Gdzie to kupiłaś? Na jakiej wyprzedaży, w którym sklepie?

Cytat:
W nosidełku. Ja nic na spód nosidełka-fotelika nie wkładałam. Tzn. dziecko wyniosłam w rożku ze szpitala. W samochodzie wyjęłam z rożka i wsadziłam do nosidełka. Niczym nie przykrywałam, ale można przykryć kocykiem

Albo wziąć nosidełko do szpitala i w nim wynieść. Ja zostawiłam wpięte w samochodzie dlatego w rożku niosłam.

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 16:47   #3889
Ona231
Zadomowienie

Witam

Od świata byłam odcięta w weekend to nadrabia

Misiula fajna ta pościel, a prałaś już ją może? Bo ciekawa jestem czy kolory nie blakną?

Truscafka super zakupy Też lubię zielony kolor

bienioka ja na razie też nic nie kupuję jeszcze

Tincia gratuluję kopniaczków

Co do przewożenia dzieci to czytałam, że niektóre szpitale nie wypuszczają rodziców jak fotelika nie mają, to raczej w becik maluszka się nie zapakuję
Stary 2011-07-11, 17:00   #3890
misiula_88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Witam

Od świata byłam odcięta w weekend to nadrabia

Misiula fajna ta pościel, a prałaś już ją może? Bo ciekawa jestem czy kolory nie blakną?

Truscafka super zakupy Też lubię zielony kolor

bienioka ja na razie też nic nie kupuję jeszcze

Tincia gratuluję kopniaczków

Co do przewożenia dzieci to czytałam, że niektóre szpitale nie wypuszczają rodziców jak fotelika nie mają, to raczej w becik maluszka się nie zapakuję
dopiero dzisiaj mi kurier przyniósł, więc jeszcze nie prałam ciężko powiedzieć, ja akurat wzięłam takie kolorki beż/kremowy i drugą pomarańczowo-kremowe misie (z innej aukcji, ale materiał identyczny), więc chyba nie spiorą się tak szybko.

Też słyszałam o tym, że nie chcą wypuszczać bez fotelików, ale nie wiem, ile w tym prawdy

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

Stary 2011-07-11, 17:04   #3891
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
dopiero dzisiaj mi kurier przyniósł, więc jeszcze nie prałam ciężko powiedzieć, ja akurat wzięłam takie kolorki beż/kremowy i drugą pomarańczowo-kremowe misie (z innej aukcji, ale materiał identyczny), więc chyba nie spiorą się tak szybko.

Też słyszałam o tym, że nie chcą wypuszczać bez fotelików, ale nie wiem, ile w tym prawdy
A to nowy nabytek, no fakt takie kolory raczej nie powinny się spierać
To jak dwie o tym słyszałyśmy to może jakieś ziarenko prawdy w tym jest
Stary 2011-07-11, 17:07   #3892
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Basiula19, a może teściowa krępuje się oglądają zdjęcia USG? Moja tak powiedziała mojemu mężowi, że ona i tak nie zna się i nic nie widzi na tych zdjęciach i jakoś się wstydzi na nie patrzeć
akurat u mnie fajnie wszystko widać ale jak ją to nie interesuje.......jak jej córka chodziła w ciąży to ta sie mało sie osrała to tu do jasnej cholery jej syn będzie miał dziecko to czym sie to różni......z tego co pamiętam tylko po jednej wizycie po pierwszej sie pytała co tam lekarz mowił to wtedy co sie o bliźniakach dowiedziałam a już później nic sie nie pytała jak tam dzidziuś czy już silny co z tym drugim nic nic normalnie.....w sumie sie nie dziwie jak dzieci wyróżnia to co dopiero z wnukami.....mnie bardzo dziwi jej zachowanie bo u mnie w domu czegoś takiego nie było a sporo nas było bo 7 i jakos nie odczułam żeby któreś było wyróżniane przez rodziców a tutaj jest całkiem inaczej dla mnie to chore Tż mówi, że on sie już przyzwyczaił, że on jest ten gorszy i sam mi mówi żebym na siłe jej dzieckiem nie uszczęśliwiała tylko ja go nie posłuchałam i wyszłam na tym......moja mama powiedziała, żebym teściom powiedziała, że jedni dziadkowie kupują wózek drudzy łóżeczko a ja jej mówie, że ja im tu nic nie będę mówiła ja sobie kupie łaski nie potrzebuje a jak mama chce może kupić coś ( każdemu z 5 wnuków zawsze kupowali albo wózek albo łóżeczko)......ale cóż nikt nie mówił, że będzie kolorowo ważne, że Tż jest ze mną i kochamy naszego synka wraz z moją rodziną

Zamówiłam na allegro komplet pościeli bo sie dość tanio trafił zobaczymy co to będzie ( 15 el. za 167 zł)

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 17:08   #3893
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

I o to moje obiecane zakupki wyprzedażowe

Stary 2011-07-11, 17:19   #3894
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Oj coś mi się za pierwszym razem pliki nie załadowały do końca Ale teraz też nie mogę, bo wyskakuje mi, ze serwer jest za bardzo obciążony
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7110607.jpg (55,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7110608.jpg (62,6 KB, 34 załadowań)

Stary 2011-07-11, 17:29   #3895
truscafka
Zadomowienie

Seona wszystkie ciuszki są H&M, 5-10-15, jedne body cocodrillo, kilka z Cubusa i ten zestaw 3 body w którym jedno jest z jabłuszkiem to ze Smyka.

Dziewczyny, ja mam na razie dosłownie jedne body (te białe z jeżykiem) na 50 cm, z 4 sztuki na 56, a resztę kupuję na 62 i jesli widzę ze cos jest fajne do podwinięcia (rękawków nogawek) to kupuję na 68... Wole podwinąć niż odkładać ciuszki nie załozone. U nas ostatnio duze dzieciaczki się rodzą i stąd tez moje obawy. U mojego brata ciotecznego teraz urodził sie synuś 60 cm, ma 2 miesiące i mierzy juz 64,4 cm.

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Oj coś mi się za pierwszym razem pliki nie załadowały do końca Ale teraz też nie mogę, bo wyskakuje mi, ze serwer jest za bardzo obciążony

widziałam też tą bluzeczkę śliczna, bodziak słodziusieńki!

72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
Stary 2011-07-11, 17:40   #3896
magolina
Wtajemniczenie

Dziewczyny wróciłam niedawno z wizyty i w szoku jestem bo będzie na 90% CÓRKA wszyscy dookoła mówili że chłopak, tylko jedna teściowa że będzie wnuczka, i tak się nastawiłam z Tż na chłopaka że jestem teraz w ciężkim szoku i trochę musi upłynąć zanim ,,przestawię" się na dziewczynkę. Także Lenka zrobiła niespodziankę wszystko jest ok, Mala prawidłowo się rozwija

Aniu jak możesz to dopisz moją córę do listy
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 17:42   #3897
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

A jednak udało się
3 ostatnie pozycje to kupione na allegro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7110609.jpg (77,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7110610.jpg (52,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7110611.jpg (39,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7110612.jpg (78,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7110613.jpg (67,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7110614.jpg (111,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7110615.jpg (42,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7110616.jpg (54,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7110617.jpg (42,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7110618.jpg (47,3 KB, 23 załadowań)

Stary 2011-07-11, 17:46   #3898
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje

A ja kupiłam na allegro

No napewno w foteliku jak nie masz mozesz w gondoli , i oczywiscie w kombinezoniku oraz na to kocyk .

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:

Tylko spytaj mamy kiedy to było a foteliki sa dla dzieci tak do 10 miesiaca zycia te najmniejsze mówie o 0-10kg

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
mnie się podoba, bawełna taka dość przyjemna i miękki ochraniacz ja za poduchę, kołdrę i ochraniacz zapłaciłam 58 zł i myślę, że jak za tą cenę super.

Boże jak mi teściowa wyskoczyła z jakąś poduszką-becikiem, to nie wiedziałam, co ta kobieta do mnie mówi Dopiero potem skumałam, że przecież kiedyś fotelików nie było i były właśnie takie beciki

Teraz beciki tez są i szczerze ja uwielbiałam je z tym że coraz piękniejsze

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 17:47   #3899
Ona231
Zadomowienie

magolina gratuluję córeczki O i imię już wybrane

basiula nie przejmuj się, ważne, że na swoich rodziców możesz liczyć. A to wszystko o teściowej świadczy. Także głowa do góry, dacie sobie radę sami, a i satysfakcja wtedy większa

Kasikfajne zakupy

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-07-11 o 17:49
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 17:49   #3900
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dziewczyny wróciłam niedawno z wizyty i w szoku jestem bo będzie na 90% CÓRKA wszyscy dookoła mówili że chłopak, tylko jedna teściowa że będzie wnuczka, i tak się nastawiłam z Tż na chłopaka że jestem teraz w ciężkim szoku i trochę musi upłynąć zanim ,,przestawię" się na dziewczynkę. Także Lenka zrobiła niespodziankę wszystko jest ok, Mala prawidłowo się rozwija

Aniu jak możesz to dopisz moją córę do listy
Gratuluję córeczkiklaski :
Już dopisałam na listę Imię dopisać Lenka?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości