Zachodniopomorskie Panny Młode - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-07, 21:59   #3781
lil_
Raczkowanie

Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Hej, hej - fajnie ze wpadlas
Ja tez mam wrazenie ze juz malo czasu. Dostalam jakiegos stresa przedlubnego, cos jakby panika przed calym tym wielkim wydarzeniem

A jak u Ciebie. Wszystko juz gotowe?

Jak macie ochote zobaczyc szalenstwo z mojego panienskiego to zapraszam do obejrzenia zdjec
https://picasaweb.google.com/1101237...eat=directlink
Hmm pomyślmy wczoraj byłam na II przymiarce... jeszcze kilka drobnych rzeczy do doszlifowania w sukience, ale ogólnie jest już tak jak miało byc
w sobotę wreszcie udało nam się kupic garnitur dla TŻ-ta, tylko niestety kamizelka która nam się podobała miała jakąs fabryczną wadę i musimy jeszcze poszukac w innych sklepach. Obrączki lada dzień będą gotowe
zostaje kwestia kwiatów, butów na zmiane dla mnie i takich drobnostek... na które w sumie zostaje już niewiele czasu jak tak sobie policzę

Wieczór widac udany i prawidłowo. Ja ciekawa jestem co moja świadkowa wykombinowała bo nic powiedziec nie chce...
kapelusze świetne, ale różowy welon i tak najlepszy super
A najbardziej podobał mi się powrót do domu, bo jak się wraca na boso to impreza musiała byc świetna

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27972077]Ja też już wybielam zęby, ale w domu, paskami wybielającymi Brwi i paznokcie robię w przyszłym tygodniu.
Super, że tak mało gości Wam odmówiło
A co do butów - no ja muszę mieć płaskie, niestety. Pal licho suknię, ważniejsze, żebym nie nadwerężyła na obcasach chorej nogi

Fryzurę załączam.
Makijaż robiła mi siostra, która zajmuje się wizażem.[/QUOTE]

fryzurka bardzo fajna
sukienka super leży, nie wiem jakie więc masz obawy
lil_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-08, 12:34   #3782
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27998398]Dzięki, dziewczyny. Podtrzymujecie mnie na duchu, bo ja wcale zadowolona nie jestem
Gwiazdeczko, będę miała bolerko, więc chyba nic już na szyję nie będzie potrzebne. A suknia to akurat była związana wtedy byle jak [/QUOTE]
Bolerko bolerkiem, a na szyi i dekolcie i tak bedzie pusto
A jak bedzie Ci goraco to przeciez zdejmiesz bolerko...

Cytat:
Napisane przez lil_ Pokaż wiadomość
Hmm pomyślmy wczoraj byłam na II przymiarce... jeszcze kilka drobnych rzeczy do doszlifowania w sukience, ale ogólnie jest już tak jak miało byc
w sobotę wreszcie udało nam się kupic garnitur dla TŻ-ta, tylko niestety kamizelka która nam się podobała miała jakąs fabryczną wadę i musimy jeszcze poszukac w innych sklepach. Obrączki lada dzień będą gotowe
zostaje kwestia kwiatów, butów na zmiane dla mnie i takich drobnostek... na które w sumie zostaje już niewiele czasu jak tak sobie policzę

Wieczór widac udany i prawidłowo. Ja ciekawa jestem co moja świadkowa wykombinowała bo nic powiedziec nie chce...
kapelusze świetne, ale różowy welon i tak najlepszy super
A najbardziej podobał mi się powrót do domu, bo jak się wraca na boso to impreza musiała byc świetna
No to faktycznie drobiazgi zostaly, choc czesto one najwiecej czasu pochlaniaja
Ja musze w koncu w sobote usiasc i pozamawiac wlasnie reszte tych drobiazgow...winietki, tuby strzelajace, moze jakies balony do ozdoby klatki....

A jaka kamizelke dla TZ wybraliscie?

To fajnie, ze swiadkowa nie chce nic powiedziec - bedziesz miala super niespodzianke

Rozowy welon byl super Choc mi bardziej podobaly sie kapelusze, ale dziewczyny kazaly mi nosic welon, zeby bylo widac ktora to przyszla Panna Mloda
Stary 2011-07-08, 13:24   #3783
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Problem w tym, że ja nie noszę nigdy biżuterii na szyi (zaraz mam wrażenie, że się duszę), więc dla mnie nawet ten łańcuszek z niewielkim wisiorkiem to już "za dużo"
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-08, 22:06   #3784
lil_
Raczkowanie

Cytat:

Ja musze w koncu w sobote usiasc i pozamawiac wlasnie reszte tych drobiazgow...winietki, tuby strzelajace, moze jakies balony do ozdoby klatki....

To fajnie, ze swiadkowa nie chce nic powiedziec - bedziesz miala super niespodzianke

Rozowy welon byl super Choc mi bardziej podobaly sie kapelusze, ale dziewczyny kazaly mi nosic welon, zeby bylo widac ktora to przyszla Panna Mloda
Kamizelke znaleźliśmy ślubną ecru w prążki, bardzo mu się podobała i naprawdę fajnie się prezentował jak już ubrał. Ale jeszcze teraz w wekend będziemy szukac bo niestety z delegacji tylko na sobotę i niedzielę wraca...
tak więc wszystko na mojej głowie... normalne, ale chyba większośc z nas tu obecnych tak ma
Też uważam, że welon był dla Ciebie odpowiedni, w końcu to Ty gwiazdą wieczoru byłaś i trzeba było wiadomo kto jest kto ))

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28018663]Problem w tym, że ja nie noszę nigdy biżuterii na szyi (zaraz mam wrażenie, że się duszę), więc dla mnie nawet ten łańcuszek z niewielkim wisiorkiem to już "za dużo" [/QUOTE]

no to może lepiej na siłę nie ubierac, lepiej chyba czuc się swobodnie
Stary 2011-07-09, 19:50   #3785
wika82
Zakorzenienie

My już po podróży, dziś wróciliśmy z greckich wysp, było BOSSSKO!!!! )))))))))))

Niestety zgubiłam obrączkę w morzu. ;( Miałam dobrze dobrany rozmiar: wchodziła gładko, schodziła z lekkim oporem, a mimo to przy podmyciu przez fale zleciała mi z palca i nawet nie poczułam. Pamiętam, że u nas na forum pojawiały się pomysły, żeby brać większą, żeby uniknąć wciskania jej na palec - przykład William i Kate. Jednak ze względów praktycznych, radzę tego nie robić. W poniedziałek zamawiamy kolejną.

W niedzielę mam mieć pierwsze zdjęcia od fotografa.

A tak ogólnie nasunęła mi się refleksja, że w kluczowych sprawach ślubnych: orkiestra, wizażystka, etc., u mnie najlepiej sprawdziły się osoby z polecenia.

Mrowinka, bardzo ładnie. Już tuż, tuż.. ))

Gwiazdeczka, co do obcasów też miałam obawy, ale swoich butów nie ściągnęłam do samego końca, były mega wygodne, a wcale nie takie niskie: 7,5 cm.

Edytowane przez wika82
Czas edycji: 2011-07-09 o 19:51 Powód: literówka
wika82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-09, 23:12   #3786
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Prosze jaka postawa. Gotowa na rozkaz
Smieszny ten ksiadz
My tez zawsze po powrocie z Polski nie mozemy sie zorganizowac. Rozpakowywania sie nie znosze

Ja tez planuje wybrac sie na delikatne zabiegi, jakies nawilzajace czy odswiezajace cere... Na szczescie zabki mam biale

No i dla gosci. Fajnie, ze tak malutko odmowilo. Musze dzis w koncu podliczyc nasza liste

A co do butow na plaskim, to wiadomo, ze suknia opadnie nizej, ale mysle ze po calej przetanczonej nocy, zadna z nas nie bedzie juz zwracac na to uwagi Dla mnie nic juz nie jest wazne gdy pieka mnie stopy od obcasow.
Tak samo bylo po panienskim i nawet brudny londynski chodnik nie powstrzymal mnie przed powrotem na boso

Bardzo mi sie podoba fryzurka Jest taka typowo slubna. Extra.
To juz caly slubny look???
Piekne wiazanie sukni z tylu i jaka talia
Ja bym tylko cos bardziej blyszczacego zalozyla na szyje.... tak pusto tam troszke

Hej, hej - fajnie ze wpadlas
Ja tez mam wrazenie ze juz malo czasu. Dostalam jakiegos stresa przedlubnego, cos jakby panika przed calym tym wielkim wydarzeniem

A jak u Ciebie. Wszystko juz gotowe?

Jak macie ochote zobaczyc szalenstwo z mojego panienskiego to zapraszam do obejrzenia zdjec
https://picasaweb.google.com/1101237...eat=directlink

Gwiazdeczka fajne zdjecia widac, ze panienski sie udal. A tak na marginesie to ladna z Ciebie dziewczyna i z wyrazu twarzy mozna wyczytac, ze bardzo symapatyczna
Co do mojego Hen Night to dziewczyny z pracy cos organizuja. Wiem tylko, ze bedziemy nocowac w hotelu- tam rozpocznie sie "degustacja" alkoholi , ma byc striptizer i inne atrakcje o ktorych nie zostalam niestety poinformowana. Nastepnie impreza przeniesie sie do klubu. Nie moge sie juz doczekac
Wieczor panienski jest zaplanowany na pierwsza sobote sierpnia

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:

No wlasnie te winetki to spedzaja mi sen z powiek Nie mam czasu kiedy sie za nie zabrac.

Welon byl superrrr no i te kapelusze

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28018663]Problem w tym, że ja nie noszę nigdy biżuterii na szyi (zaraz mam wrażenie, że się duszę), więc dla mnie nawet ten łańcuszek z niewielkim wisiorkiem to już "za dużo" [/QUOTE]

Masz to samo co moja mama, z ta roznica, ze moja mama nie ubierze golfu, bo sie dusi.
Jesli masz sie meczyc z lancuszkiem to zrezygnuj
Moj TZt zrezygnowal z muchy,bo tez sie w niej zle czul i pozostalismy przy kamizelce i krawacie

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Kamizelke znaleźliśmy ślubną ecru w prążki, bardzo mu się podobała i naprawdę fajnie się prezentował jak już ubrał. Ale jeszcze teraz w wekend będziemy szukac bo niestety z delegacji tylko na sobotę i niedzielę wraca...
tak więc wszystko na mojej głowie... normalne, ale chyba większośc z nas tu obecnych tak ma
Też uważam, że welon był dla Ciebie odpowiedni, w końcu to Ty gwiazdą wieczoru byłaś i trzeba było wiadomo kto jest kto ))

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

no to może lepiej na siłę nie ubierac, lepiej chyba czuc się swobodnie

No tak to juz jest, ze organizacja wesela przypada nam kobietom
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-09, 23:15   #3787
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
My już po podróży, dziś wróciliśmy z greckich wysp, było BOSSSKO!!!! )))))))))))

Niestety zgubiłam obrączkę w morzu. ;( Miałam dobrze dobrany rozmiar: wchodziła gładko, schodziła z lekkim oporem, a mimo to przy podmyciu przez fale zleciała mi z palca i nawet nie poczułam. Pamiętam, że u nas na forum pojawiały się pomysły, żeby brać większą, żeby uniknąć wciskania jej na palec - przykład William i Kate. Jednak ze względów praktycznych, radzę tego nie robić. W poniedziałek zamawiamy kolejną.

A tak ogólnie nasunęła mi się refleksja, że w kluczowych sprawach ślubnych: orkiestra, wizażystka, etc., u mnie najlepiej sprawdziły się osoby z polecenia.

Gwiazdeczka, co do obcasów też miałam obawy, ale swoich butów nie ściągnęłam do samego końca, były mega wygodne, a wcale nie takie niskie: 7,5 cm.
za udana podroz poslubna.
Greckie wyspy....... ehhh musialo byc cudownie. Szkoda tylko, ze mieliscie akcydent z obraczka
Czekamy na zdjecia slubne
Stary 2011-07-10, 12:48   #3788
lil_
Raczkowanie

Wika,
fajnie, że podróż sie udała, szkoda obrączki no ale bywa czasem
Wyjazd z pewnością był cudowny... my najprawdopodobniej nigdzie nie wyjedziemy teraz po ślubie ewentualnie gdzieś w Polskę, no ale niestety tak wyszło.
za rok sobie odbijemy Mam nadzieję
Czekamy na zdjęcia

Ja wczoraj wreszcie kupiłam biżuterię na ślub no i byłam na poszukiwaniach kamizelki dla TŻ żeby jak przyjedzie na jeden dzień to już konkretnie już uderzyc do pewnych sklepów... ach te chłopy
Stary 2011-07-10, 17:28   #3789
Konto usunięte

Cytat:

Niestety zgubiłam obrączkę w morzu. ;( Miałam dobrze dobrany rozmiar: wchodziła gładko, schodziła z lekkim oporem, a mimo to przy podmyciu przez fale zleciała mi z palca i nawet nie poczułam.
Fajnie, że podróż się udała
Co do obrączki - moja jest ciasna, ale może to i lepiej...

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Masz to samo co moja mama, z ta roznica, ze moja mama nie ubierze golfu, bo sie dusi.
Jesli masz sie meczyc z lancuszkiem to zrezygnuj
Golfy też tak na mnie działają
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-11, 10:04   #3790
wika82
Zakorzenienie

Dziewczyny!!!
Mam zdjęcia, na razie z pleneru i kościoła, są piękne. )))
Wieczorem będę wrzucać, jestem bardzo zadowolona.
Stary 2011-07-11, 13:27   #3791
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:

Super, ze podroz sie udala. Jakze mogloby byc inaczej
Przykro z ta obraczka, kurcze, slyszalam juz kilka takich historii i nigdy nie moglam sobie wyobrazic-jak mozna zgubic obraczke hehe. Widze, ze to nie takie trudne

Cytat:
Gwiazdeczka fajne zdjecia widac, ze panienski sie udal. A tak na marginesie to ladna z Ciebie dziewczyna i z wyrazu twarzy mozna wyczytac, ze bardzo symapatyczna
Co do mojego Hen Night to dziewczyny z pracy cos organizuja. Wiem tylko, ze bedziemy nocowac w hotelu- tam rozpocznie sie "degustacja" alkoholi , ma byc striptizer i inne atrakcje o ktorych nie zostalam niestety poinformowana. Nastepnie impreza przeniesie sie do klubu. Nie moge sie juz doczekac
Wieczor panienski jest zaplanowany na pierwsza sobote sierpnia

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

No wlasnie te winetki to spedzaja mi sen z powiek Nie mam czasu kiedy sie za nie zabrac.

Welon byl superrrr no i te kapelusze
Dziekuje za opinie 'na marginesie'
Twoj panienski zapowiada sie Mega przebojowo

Winietki zamowilam wlasnie na allegro. Ty planujesz robic sama?
Zamowilam tez tuby z platkami i bransoletke Koniec koncow zdecydowalam sie na inna niz Twoja...balam sie, ze tamta bedzie troszke dla mnie za szeroka

Cytat:
Wika,
fajnie, że podróż sie udała, szkoda obrączki no ale bywa czasem
Wyjazd z pewnością był cudowny... my najprawdopodobniej nigdzie nie wyjedziemy teraz po ślubie ewentualnie gdzieś w Polskę, no ale niestety tak wyszło.
za rok sobie odbijemy Mam nadzieję
Czekamy na zdjęcia

Ja wczoraj wreszcie kupiłam biżuterię na ślub no i byłam na poszukiwaniach kamizelki dla TŻ żeby jak przyjedzie na jeden dzień to już konkretnie już uderzyc do pewnych sklepów... ach te chłopy
My tez prawdopodobnie nigdzie nie pojedziemy w tym roku. Nie martw sie-najwazniejszy jest slub i wesele. Podroz poslubna odbijemy sobie pozniej

Pochwalisz sie bizuteria?

Cytat:
Dziewczyny!!!
Extra. Nie moge sie doczekac...
Stary 2011-07-11, 15:35   #3792
Konto usunięte

Cytat:
Zamowilam tez tuby z platkami i bransoletke
Gwiazdeczko, ile zamówiłaś tych tub? My chcemy kupić, ale nie mam pojęcia, ile
Stary 2011-07-11, 20:32   #3793
lil_
Raczkowanie

Wrzucę fotki z biżuterią jak tylko zajade do rodziców bo została u nich... no i jeśli znajdę wolną chwilę na zrobienie zdjęc, bo chwilowo jakoś doby brakuje co bardzo mocno odczuwam :/

ktoś pisał kiedyś o bańkach mydlanych ale w końcu nie wiem czy zostawiają ślady na sukni i ubraniach ogólnie? coś wiecie?
Stary 2011-07-11, 21:09   #3794
wika82
Zakorzenienie

Tu jest link do zdjęć, które wrzuciłam w innym wątku: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=311

A tu wklejam jeszcze inne.

Polecam Wizażankom 2012 z województwa mojego fotografa. Zdjęcia od przygotowań, błogosławieństwo, ceremonię, wesele - włączając oczepiny, sesja plenerowa (5 h i 8 scenerii), album 60 zdjęć dla nas, 2 albumy po 20 zdjęć dla rodziców - kosztowało nas 1500 zł. Do tego dostajemy 800 zdjęć na płycie dvd.
Fotograf jest przesympatyczny.

Z samego kościoła i pleneru mamy 400 zdjęć i drugie tyle z wesela.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (28,3 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (20,4 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (39,6 KB, 93 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (42,5 KB, 328 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (28,2 KB, 104 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (25,6 KB, 99 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (52,2 KB, 115 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (52,4 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (25,5 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (28,2 KB, 107 załadowań)

Edytowane przez wika82
Czas edycji: 2011-07-11 o 21:12 Powód: dopisek
wika82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-11, 21:10   #3795
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny!!!

Czekamy
Stary 2011-07-11, 21:11   #3796
wika82
Zakorzenienie

Ciężko się zdecydować, które wrzucić!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (37,7 KB, 116 załadowań)
Stary 2011-07-11, 21:36   #3797
emillia006
Zadomowienie

Cytat:

Dziekuje za opinie 'na marginesie'
Twoj panienski zapowiada sie Mega przebojowo

Winietki zamowilam wlasnie na allegro. Ty planujesz robic sama?
Zamowilam tez tuby z platkami i bransoletke Koniec koncow zdecydowalam sie na inna niz Twoja...balam sie, ze tamta bedzie troszke dla mnie za szeroka

Winetki chce zamowic na allegro, problem w tym, ze musze podzwonic i dowiedziec sie o imiona i nazwiska osob towarzyszacych a troche ich jest Czekam, az mama wroci do dom z wesela od mojej kuzynki i pomoze mi skleic cala liste gosci
Ile zamawialas tub?? Ja wstepnie zamowilam u swojej dekoratorki 4 ale nie wiem czy wystarczy
Pokaz bransoletke

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Tu jest link do zdjęć, które wrzuciłam w innym wątku: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=311

Polecam Wizażankom 2012 z województwa mojego fotografa. Zdjęcia od przygotowań, błogosławieństwo, ceremonię, wesele - włączając oczepiny, sesja plenerowa (5 h i 8 scenerii), album 60 zdjęć dla nas, 2 albumy po 20 zdjęć dla rodziców - kosztowało nas 1500 zł. Do tego dostajemy 800 zdjęć na płycie dvd.
Fotograf jest przesympatyczny.

Z samego kościoła i pleneru mamy 400 zdjęć i drugie tyle z wesela.
Piekne zdjecia Gratuluje
Wygladacie na szczesliwych i zakochanych
Wika super fryzurka
Mam tylko male pytanie- czemu Twoj maz nie ma butonierki ?

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Ciężko się zdecydować, które wrzucić!

Wrzucaj wszystkie, bo sa piekne

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Dziewczyny chyba odczuwam wypalenie przedslubne bo nie mam sily ani ochoty otwierac listy spraw do zalatwienia i zabrac sie za nia. Lanie mi sie nalezy. Wiem.
W pracy mam urwanie glowy, do sklepu wchodza nowe kolekcje, musze przygotowac moodboardy a do tego ciagle wizyty w pracy sprawiaja, ze po przyjsciu do domu nie mam juz energii na cokolwiek innego
Czas leci jak szalony a zostaly jeszcze drobiazgi do zalatwienia, a te drobiazgi mecza mnie jak cholera
Srode mam wolna ale coz, na rano jestem umowiona do lekarza. Chce porobic badania aby w razie "planowanej wpadki" miec swiadomosc, ze przygotowalam swoj organizm jak nalezy. Po poludnie i wieczor tez bede miala zajety
I pomyslec, ze juz w przyszlym miesiacu lece do Polski na swoj slub

Edytowane przez emillia006
Czas edycji: 2011-07-11 o 22:10
Stary 2011-07-11, 21:36   #3798
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tylko male pytanie- czemu Twoj maz nie ma butonierki ?

Dziękuję ślicznie!!

Z tą butonierką było tak, że początkowo miałam mieć bukiet z tulipanów. Oglądaliśmy w googlach butonierki z tulipanów i nam się nie podobały, a że do muchy była a`la butonierka, stwierdziliśmy że weźmiemy tą materiałową.
Dwa dni przed ślubem okazało się, że tulipanów nie uświadczysz i będę mieć róże i szczerze mówiąc kompletnie już zapomnieliśmy o tej butonierce.
Stary 2011-07-11, 21:37   #3799
emillia006
Zadomowienie

PS: To sobie ponarzekalam
Stary 2011-07-11, 21:39   #3800
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Czas leci jak szalony a zostaly jeszcze drobiazgi do zalatwienia, a te drobiazgi mecza mnie jak cholera
Srode mam wolna ale coz, na rano jestem umowiona do lekarza. Chce porobic badania aby w razie "panowanej wpadki" miec swiadomosc, ze przygotowalam swoj organizm jak nalezy. Po poludnie i wieczor tez bede miala zajety
Miałam to samo, dodatkowo ciągnłęam dwie prace, jedna dla wielkiej firmy - kosztowne projekty, wielka odpowiedzialność.
Przed samym ślubem tak wzrasta liczb endorfin, że się przestaje odczuwać zawodowy stres.
Stary 2011-07-11, 21:40   #3801
Konto usunięte

Cytat:

Piękne zdjęcia
Stary 2011-07-12, 11:59   #3802
wika82
Zakorzenienie

Dzięki Mrowinka. Jak tam samopoczucie?

Dziś uzgadniamy, które foty trafią do albumów, po przekazaniu informacji albumy mają być gotowe na następny dzień. Zdjęcia z wesela, które dostaniemy przy odbiorze albumów, wywołamy sami.

Wczoraj dość radykalnie ścięłam włosy, co mój szanowny małżonek raczył zauważyć po jakichś 4 minutach.. :PP
Stary 2011-07-12, 12:10   #3803
wika82
Zakorzenienie

Chyba już ostatnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 21.jpg (27,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22.jpg (28,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23.jpg (29,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24.jpg (32,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25.jpg (30,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 26.jpg (20,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27.jpg (64,7 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 28.jpg (28,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 29.jpg (22,4 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30.jpg (26,2 KB, 33 załadowań)
Stary 2011-07-12, 13:51   #3804
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28070964]Gwiazdeczko, ile zamówiłaś tych tub? My chcemy kupić, ale nie mam pojęcia, ile [/QUOTE]
Zamowilam 4. Choc slyszalam, ze nawet 2 wystarczaja Dla pewnosci wzielam jednak 4

Cytat:
Winetki chce zamowic na allegro, problem w tym, ze musze podzwonic i dowiedziec sie o imiona i nazwiska osob towarzyszacych a troche ich jest Czekam, az mama wroci do dom z wesela od mojej kuzynki i pomoze mi skleic cala liste gosci
Ile zamawialas tub?? Ja wstepnie zamowilam u swojej dekoratorki 4 ale nie wiem czy wystarczy
Pokaz bransoletke

Dziewczyny chyba odczuwam wypalenie przedslubne bo nie mam sily ani ochoty otwierac listy spraw do zalatwienia i zabrac sie za nia. Lanie mi sie nalezy. Wiem.
W pracy mam urwanie glowy, do sklepu wchodza nowe kolekcje, musze przygotowac moodboardy a do tego ciagle wizyty w pracy sprawiaja, ze po przyjsciu do domu nie mam juz energii na cokolwiek innego
Srode mam wolna ale coz, na rano jestem umowiona do lekarza. Chce porobic badania aby w razie "planowanej wpadki" miec swiadomosc, ze przygotowalam swoj organizm jak nalezy. Po poludnie i wieczor tez bede miala zajety
Ja tez nie znam imion wszystkich osob towarzyszacych, a co smieszniejsze, niektorzy jeszcze sami nie wiedza z kim pojda
Wiec zamowilam czyste winietki, i najwyzej wypisze lub wydrukuje sama, przed samym slubem

Bransoletke moge pokazac tylko zdjecie z aukcji.

A z tym Twoim wypaleniem, to chyba normalne. Ja tez jestem juz troche zmeczona tym ciaglym liczeniem osob, noclegow, podliczaniem kosztow (za kazdym razem co innego mi wychodzi).
Ale generalnie mam juz prawie wszystko z glowy, wiec teraz juz bede sie delektowac czekaniem na slub.

Napewno Tobie tez to przejdzie i znowu bedziesz sie cieszyc nadchodzacym Wielkim Dniem

Ja juz za 3 tyg jade do Polski

A wlasnie sie zorientowalam, ze dzis na suwaczku rowno miesiac!!!!!!

Cytat:
Dziękuję ślicznie!!

Z tą butonierką było tak, że początkowo miałam mieć bukiet z tulipanów. Oglądaliśmy w googlach butonierki z tulipanów i nam się nie podobały, a że do muchy była a`la butonierka, stwierdziliśmy że weźmiemy tą materiałową.
Dwa dni przed ślubem okazało się, że tulipanów nie uświadczysz i będę mieć róże i szczerze mówiąc kompletnie już zapomnieliśmy o tej butonierce.
Ja nawet nie zauwazylam, ze czegos brakuje

I faktycznie mialy byc tulipany, a sa roze...Tak czy inaczej bukiecik byl piekny

A zdjecia Cudowne. Powtorze jeszcze raz, pieknie wygladalas Rzesy...cudne.
Najbardziej podoba mi sie zdjecie z fontanna za waszymi plecami i na jakims balkoniku. Swietne fotki.

Cytat:
Wczoraj dość radykalnie ścięłam włosy, co mój szanowny małżonek raczył zauważyć po jakichś 4 minutach.. :PP
Hehe, to i tak szybko
A czemu obcielas? Nie byly jakos bardzo dlugie...
Stary 2011-07-12, 15:35   #3805
Konto usunięte

Cytat:
Dzięki Mrowinka. Jak tam samopoczucie?
Stresik jest Chociaż wszystko prawie gotowe.

Cytat:
Zamowilam 4. Choc slyszalam, ze nawet 2 wystarczaja Dla pewnosci wzielam jednak 4
Też chciałam kupić 4
Stary 2011-07-12, 20:39   #3806
justynka1989
Raczkowanie

Mam pytanko Jak nazywa się Wasz fotograf?? Podobają mi się bardzo jego ujęcia. Wy pięknie wyglądaliście PS. Gdzie są robione zdjęcia z fontanną i na balkonie?
justynka1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 21:35   #3807
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynka1989 Pokaż wiadomość
Mam pytanko Jak nazywa się Wasz fotograf?? Podobają mi się bardzo jego ujęcia. Wy pięknie wyglądaliście PS. Gdzie są robione zdjęcia z fontanną i na balkonie?
Dzięki, info na priv.
Stary 2011-07-12, 22:10   #3808
lil_
Raczkowanie

Cytat:

a więc to chyba normalne... ja też już nie mam mocy na to wszystko... cały tydzień praca praca praca, załatwianie spraw (bo TZ w delegacji) a wekendy zawalone zajęciami, bo wraca i a to trzeba coś dokupic, a to poszukiwanie kamizelki... gdzieś pojechac i tak mija wolne i znów poniedziałek... ale chyba o to tu chodzi bo wtedy sobie myślę, że to już niedługo i nie mogę się doczekac ))
u mnie 32 dni

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Wika piękne zdjęcia a że ślicznie wyglądałaś to już Ci chyba pisałam ))
zdjęcia takie udane bo świetnie wyglądaliście i widac na nich że jesteście szczęśliwi

Edytowane przez lil_
Czas edycji: 2011-07-12 o 22:16
Stary 2011-07-16, 09:48   #3809
lil_
Raczkowanie

a co tutaj znów taka cisza co to ma znaczyc
Stary 2011-07-16, 09:49   #3810
Konto usunięte

Cytat:
a co tutaj znów taka cisza co to ma znaczyc
Ja jestem Ale tylko na chwilę. Czekam na fryzjerkę.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości