|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
Cytat:
wczoraj byłam na II przymiarce... jeszcze kilka drobnych rzeczy do doszlifowania w sukience, ale ogólnie jest już tak jak miało byc w sobotę wreszcie udało nam się kupic garnitur dla TŻ-ta, tylko niestety kamizelka która nam się podobała miała jakąs fabryczną wadę i musimy jeszcze poszukac w innych sklepach. Obrączki lada dzień będą gotowe ![]() zostaje kwestia kwiatów, butów na zmiane dla mnie i takich drobnostek... na które w sumie zostaje już niewiele czasu jak tak sobie policzę ![]() Wieczór widac udany i prawidłowo. Ja ciekawa jestem co moja świadkowa wykombinowała bo nic powiedziec nie chce... kapelusze świetne, ale różowy welon i tak najlepszy superA najbardziej podobał mi się powrót do domu, bo jak się wraca na boso to impreza musiała byc świetna ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27972077]Ja też już wybielam zęby, ale w domu, paskami wybielającymi Brwi i paznokcie robię w przyszłym tygodniu.Super, że tak mało gości Wam odmówiło A co do butów - no ja muszę mieć płaskie, niestety. Pal licho suknię, ważniejsze, żebym nie nadwerężyła na obcasach chorej nogi ![]() Fryzurę załączam. Makijaż robiła mi siostra, która zajmuje się wizażem.[/QUOTE] fryzurka bardzo fajna ![]() sukienka super leży, nie wiem jakie więc masz obawy
|
|
|
|
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27998398]Dzięki, dziewczyny. Podtrzymujecie mnie na duchu, bo ja wcale zadowolona nie jestem
![]() Gwiazdeczko, będę miała bolerko, więc chyba nic już na szyję nie będzie potrzebne. A suknia to akurat była związana wtedy byle jak [/QUOTE]Bolerko bolerkiem, a na szyi i dekolcie i tak bedzie pusto ![]() A jak bedzie Ci goraco to przeciez zdejmiesz bolerko... Cytat:
![]() Ja musze w koncu w sobote usiasc i pozamawiac wlasnie reszte tych drobiazgow...winietki, tuby strzelajace, moze jakies balony do ozdoby klatki.... A jaka kamizelke dla TZ wybraliscie? To fajnie, ze swiadkowa nie chce nic powiedziec - bedziesz miala super niespodzianke ![]() Rozowy welon byl super
|
|
|
|
#3783 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak więc wszystko na mojej głowie... normalne, ale chyba większośc z nas tu obecnych tak ma ![]() Też uważam, że welon był dla Ciebie odpowiedni, w końcu to Ty gwiazdą wieczoru byłaś i trzeba było wiadomo kto jest kto ))---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28018663]Problem w tym, że ja nie noszę nigdy biżuterii na szyi (zaraz mam wrażenie, że się duszę), więc dla mnie nawet ten łańcuszek z niewielkim wisiorkiem to już "za dużo" [/QUOTE]no to może lepiej na siłę nie ubierac, lepiej chyba czuc się swobodnie
|
|
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
My już po podróży, dziś wróciliśmy z greckich wysp, było BOSSSKO!!!!
)))))))))))Niestety zgubiłam obrączkę w morzu. ;( Miałam dobrze dobrany rozmiar: wchodziła gładko, schodziła z lekkim oporem, a mimo to przy podmyciu przez fale zleciała mi z palca i nawet nie poczułam. Pamiętam, że u nas na forum pojawiały się pomysły, żeby brać większą, żeby uniknąć wciskania jej na palec - przykład William i Kate. Jednak ze względów praktycznych, radzę tego nie robić. W poniedziałek zamawiamy kolejną. W niedzielę mam mieć pierwsze zdjęcia od fotografa. A tak ogólnie nasunęła mi się refleksja, że w kluczowych sprawach ślubnych: orkiestra, wizażystka, etc., u mnie najlepiej sprawdziły się osoby z polecenia. Mrowinka, bardzo ładnie. Już tuż, tuż.. )) Gwiazdeczka, co do obcasów też miałam obawy, ale swoich butów nie ściągnęłam do samego końca, były mega wygodne, a wcale nie takie niskie: 7,5 cm.
najważniejsze w życiu jest być zdrowym, mieć zdrowego małżonka, zdrowe dziecko, zdrowych rodziców, zdrowe rodzeństwo. wszystko inne jest kwestią chęci i siły, niekiedy szczęścia... Edytowane przez wika82 Czas edycji: 2011-07-09 o 19:51 Powód: literówka |
|
|
|
|
#3786 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gwiazdeczka fajne zdjecia widac, ze panienski sie udal. A tak na marginesie to ladna z Ciebie dziewczyna i z wyrazu twarzy mozna wyczytac, ze bardzo symapatyczna Co do mojego Hen Night to dziewczyny z pracy cos organizuja. Wiem tylko, ze bedziemy nocowac w hotelu- tam rozpocznie sie "degustacja" alkoholi , ma byc striptizer i inne atrakcje o ktorych nie zostalam niestety poinformowana. Nastepnie impreza przeniesie sie do klubu. Nie moge sie juz doczekac ![]() Wieczor panienski jest zaplanowany na pierwsza sobote sierpnia ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Nie mam czasu kiedy sie za nie zabrac.Welon byl superrrr no i te kapelusze![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28018663]Problem w tym, że ja nie noszę nigdy biżuterii na szyi (zaraz mam wrażenie, że się duszę), więc dla mnie nawet ten łańcuszek z niewielkim wisiorkiem to już "za dużo" [/QUOTE]Masz to samo co moja mama, z ta roznica, ze moja mama nie ubierze golfu, bo sie dusi. Jesli masz sie meczyc z lancuszkiem to zrezygnuj Moj TZt zrezygnowal z muchy,bo tez sie w niej zle czul i pozostalismy przy kamizelce i krawacie ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
No tak to juz jest, ze organizacja wesela przypada nam kobietom
|
|||
|
|
|
|
#3787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za udana podroz poslubna.Greckie wyspy....... ehhh musialo byc cudownie. Szkoda tylko, ze mieliscie akcydent z obraczka ![]() Czekamy na zdjecia slubne |
|
|
|
|
|
#3788 |
|
Raczkowanie
|
Wika,
fajnie, że podróż sie udała, szkoda obrączki no ale bywa czasem Wyjazd z pewnością był cudowny... my najprawdopodobniej nigdzie nie wyjedziemy teraz po ślubie ewentualnie gdzieś w Polskę, no ale niestety tak wyszło.za rok sobie odbijemy Mam nadziejęCzekamy na zdjęcia Ja wczoraj wreszcie kupiłam biżuterię na ślub no i byłam na poszukiwaniach kamizelki dla TŻ żeby jak przyjedzie na jeden dzień to już konkretnie już uderzyc do pewnych sklepów... ach te chłopy
|
|
|
|
|
#3789 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do obrączki - moja jest ciasna, ale może to i lepiej... Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!!!
Mam zdjęcia, na razie z pleneru i kościoła, są piękne. ))) Wieczorem będę wrzucać, jestem bardzo zadowolona.
|
|
#3791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro z ta obraczka, kurcze, slyszalam juz kilka takich historii i nigdy nie moglam sobie wyobrazic-jak mozna zgubic obraczke hehe. Widze, ze to nie takie trudne ![]() Cytat:
Twoj panienski zapowiada sie Mega przebojowo ![]() Winietki zamowilam wlasnie na allegro. Ty planujesz robic sama? Zamowilam tez tuby z platkami i bransoletke ![]() Cytat:
![]() Pochwalisz sie bizuteria? Extra. Nie moge sie doczekac...
|
|
|
|
#3792 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Raczkowanie
|
Wrzucę fotki z biżuterią jak tylko zajade do rodziców bo została u nich... no i jeśli znajdę wolną chwilę na zrobienie zdjęc, bo chwilowo jakoś doby brakuje co bardzo mocno odczuwam :/
ktoś pisał kiedyś o bańkach mydlanych ale w końcu nie wiem czy zostawiają ślady na sukni i ubraniach ogólnie? coś wiecie? |
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
Tu jest link do zdjęć, które wrzuciłam w innym wątku: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=311
A tu wklejam jeszcze inne. ![]() Polecam Wizażankom 2012 z województwa mojego fotografa. Zdjęcia od przygotowań, błogosławieństwo, ceremonię, wesele - włączając oczepiny, sesja plenerowa (5 h i 8 scenerii), album 60 zdjęć dla nas, 2 albumy po 20 zdjęć dla rodziców - kosztowało nas 1500 zł. Do tego dostajemy 800 zdjęć na płycie dvd. Fotograf jest przesympatyczny. ![]() Z samego kościoła i pleneru mamy 400 zdjęć i drugie tyle z wesela.
najważniejsze w życiu jest być zdrowym, mieć zdrowego małżonka, zdrowe dziecko, zdrowych rodziców, zdrowe rodzeństwo. wszystko inne jest kwestią chęci i siły, niekiedy szczęścia... Edytowane przez wika82 Czas edycji: 2011-07-11 o 21:12 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3795 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko się zdecydować, które wrzucić!
|
|
#3797 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Winetki chce zamowic na allegro, problem w tym, ze musze podzwonic i dowiedziec sie o imiona i nazwiska osob towarzyszacych a troche ich jest Czekam, az mama wroci do dom z wesela od mojej kuzynki i pomoze mi skleic cala liste gosci Ile zamawialas tub?? Ja wstepnie zamowilam u swojej dekoratorki 4 ale nie wiem czy wystarczy ![]() Pokaz bransoletke ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() Wygladacie na szczesliwych i zakochanych Wika super fryzurka Mam tylko male pytanie- czemu Twoj maz nie ma butonierki ? ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Wrzucaj wszystkie, bo sa piekne ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Dziewczyny chyba odczuwam wypalenie przedslubne bo nie mam sily ani ochoty otwierac listy spraw do zalatwienia i zabrac sie za nia. Lanie mi sie nalezy. Wiem.W pracy mam urwanie glowy, do sklepu wchodza nowe kolekcje, musze przygotowac moodboardy a do tego ciagle wizyty w pracy sprawiaja, ze po przyjsciu do domu nie mam juz energii na cokolwiek innego ![]() Czas leci jak szalony a zostaly jeszcze drobiazgi do zalatwienia, a te drobiazgi mecza mnie jak cholera ![]() Srode mam wolna ale coz, na rano jestem umowiona do lekarza. Chce porobic badania aby w razie "planowanej wpadki" miec swiadomosc, ze przygotowalam swoj organizm jak nalezy. Po poludnie i wieczor tez bede miala zajety ![]() I pomyslec, ze juz w przyszlym miesiacu lece do Polski na swoj slub
Edytowane przez emillia006 Czas edycji: 2011-07-11 o 22:10 |
||
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ślicznie!! Z tą butonierką było tak, że początkowo miałam mieć bukiet z tulipanów. Oglądaliśmy w googlach butonierki z tulipanów i nam się nie podobały, a że do muchy była a`la butonierka, stwierdziliśmy że weźmiemy tą materiałową. Dwa dni przed ślubem okazało się, że tulipanów nie uświadczysz i będę mieć róże i szczerze mówiąc kompletnie już zapomnieliśmy o tej butonierce.
|
|
#3799 |
|
Zadomowienie
|
PS: To sobie ponarzekalam
|
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed samym ślubem tak wzrasta liczb endorfin, że się przestaje odczuwać zawodowy stres.
|
|
|
#3801 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Mrowinka.
Jak tam samopoczucie?Dziś uzgadniamy, które foty trafią do albumów, po przekazaniu informacji albumy mają być gotowe na następny dzień. Zdjęcia z wesela, które dostaniemy przy odbiorze albumów, wywołamy sami. Wczoraj dość radykalnie ścięłam włosy, co mój szanowny małżonek raczył zauważyć po jakichś 4 minutach.. :PP
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba już ostatnie.
|
|
#3804 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28070964]Gwiazdeczko, ile zamówiłaś tych tub? My chcemy kupić, ale nie mam pojęcia, ile
[/QUOTE]Zamowilam 4. Choc slyszalam, ze nawet 2 wystarczaja Dla pewnosci wzielam jednak 4![]() Cytat:
![]() Wiec zamowilam czyste winietki, i najwyzej wypisze lub wydrukuje sama, przed samym slubem ![]() Bransoletke moge pokazac tylko zdjecie z aukcji. A z tym Twoim wypaleniem, to chyba normalne. Ja tez jestem juz troche zmeczona tym ciaglym liczeniem osob, noclegow, podliczaniem kosztow (za kazdym razem co innego mi wychodzi ).Ale generalnie mam juz prawie wszystko z glowy, wiec teraz juz bede sie delektowac czekaniem na slub. Napewno Tobie tez to przejdzie i znowu bedziesz sie cieszyc nadchodzacym Wielkim Dniem Ja juz za 3 tyg jade do Polski A wlasnie sie zorientowalam, ze dzis na suwaczku rowno miesiac!!!!!! Cytat:
![]() I faktycznie mialy byc tulipany, a sa roze...Tak czy inaczej bukiecik byl piekny ![]() A zdjecia Rzesy...cudne.Najbardziej podoba mi sie zdjecie z fontanna za waszymi plecami i na jakims balkoniku. Swietne fotki. Cytat:
A czemu obcielas? Nie byly jakos bardzo dlugie...
|
|
|
|
#3805 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3806 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko
Jak nazywa się Wasz fotograf?? Podobają mi się bardzo jego ujęcia. Wy pięknie wyglądaliście PS. Gdzie są robione zdjęcia z fontanną i na balkonie?
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, info na priv.
|
|
#3808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo wtedy sobie myślę, że to już niedługo i nie mogę się doczekac ))u mnie 32 dni ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Wika piękne zdjęcia a że ślicznie wyglądałaś to już Ci chyba pisałam ))zdjęcia takie udane bo świetnie wyglądaliście i widac na nich że jesteście szczęśliwi
Edytowane przez lil_ Czas edycji: 2011-07-12 o 22:16 |
|
|
|
|
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
a co tutaj znów taka cisza
co to ma znaczyc
|
|
|
|
|
#3810 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

wczoraj byłam na II przymiarce... jeszcze kilka drobnych rzeczy do doszlifowania w sukience, ale ogólnie jest już tak jak miało byc

Nie mam czasu kiedy sie za nie zabrac.

ewentualnie gdzieś w Polskę, no ale niestety tak wyszło.