|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wątek ! | |||
| Sierpnówki w dwupaku, a lipiec pełen już dzieciaków ! |
|
3 | 4,00% |
| Torba czeka już pod drzwiami, bo zaraz będziemy mamami! |
|
2 | 2,67% |
| Czy ma miesiąc czy godzinę każda z nas kocha swą dziecinę. |
|
0 | 0% |
| Czy to w brzuszku czy na świecie - śliczne każde nasze dziecię |
|
4 | 5,33% |
| Okna szorujemy, sutki masujemy, nasze łobuziaki urodzić już chcemy ! |
|
2 | 2,67% |
| Lipcówki bobasy swe już przewijają, sierpniówki się do drzwi porodówek pchają |
|
6 | 8,00% |
| Lipcowe dzieciaki bączki puszczają, a sierpniowe do wyjścia się powoli dostają |
|
0 | 0% |
| Kupka cieszy mame lipcowe, a porodówka wzywa mamy sierpniowe. |
|
1 | 1,33% |
| Depilujcie się dziewczyny,bo nie znacie dnia ani godziny mamusie lipcowo-sierpniowe |
|
8 | 10,67% |
| Lato w pełni, słońce świeci, już witamy nasze dzieci. |
|
3 | 4,00% |
| To ostatnie chwile z brzuszkiem, już czas spotkać się z maluszkiem. |
|
9 | 12,00% |
| Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek |
|
20 | 26,67% |
| Mamusie lipcowe juz finiszuja a sierpniowe powoli do startu sie przygotowują |
|
1 | 1,33% |
| Lipcowe jabłuszka z drzewka spadają, sierpniowe jeszcze niech dojrzewają |
|
7 | 9,33% |
| Szybko mineły ciąży miesiące teraz witamy już nasze brzdace.Lipcówki-sierpniówki |
|
8 | 10,67% |
| Szopa pozbyć się już czas porodówka wita nas.Lipcówki-sierpniówki 2011 |
|
1 | 1,33% |
| Głosujący: 75. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011
Żaneta dzięki za zdjęcia, są śliczne!!! mężowi też się bardzo podobają
![]() Dziękuje, dziekuje, dziękuje!! ![]() ![]() ![]() Co chwile mnie mocniej zaboli brzuch ide się najeść tabletek i spać... ja naprawdę nie mogę jeszcze rodzić!! Lila zlituj się....Dobranoc |
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Zmalowana GRATULACJE !!!
|
|
|
|
#2343 |
|
BAN stały
|
A ja dziś zjadłam 3 lody w kubeczku o smaku gumy balonowej,biszkopty(jak co dzień 2 paczki) a teraz kończę czekoladę.
T. dopiero wrócił z pracy. Za to Iza dopiero wstała po przespaniu całego dnia. Wszystko porobiłam co miałam w planach a jutro chyba nuda. Brawa za wieści z wizyt ![]() Choć CrZY TAK BARDZO SIE NIE CIESZY ![]() Aaaa...wieści od napalonego małżeństwa od detektora brak. |
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Nerola odpocznij jutro, ponudź się, dobrze Ci to zrobi. Ciągle byś chciała tylko coś robić
![]() Chyba mam skurcze, ale nie wiem czy to "to" Idę na spanko, może coś się rozkręci, aczkolwiek wątpię. Coby to nie było, zmieniam zdanie ostatnio napisane że się nie boję na "boję się cholernie tego co mnie czeka"Dobranoc
|
|
|
|
#2345 |
|
Zadomowienie
|
a teraz przedstawie wam kogos
poznajcie Filipka synka Zmalowanej ![]()
|
#2346 |
|
Wtajemniczenie
|
Zmalowana gratuluję
ślicznego masz synka |
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Urwis mały
tak dał mamie popalić ! Taka kruszynka |
|
|
|
#2348 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Brumku nie pamietam jakie wnioski.
A co nazywania Pszczołą to jak M. pojechał po porodzie do domu i ja się tak przyglądałam młodej to stwierdziłam, ze wygląda jak pszczoła, nie mam pjęcia skąd mi się to wzięło![]() Cytat:
jak dobrze, ze mnie to ominęło. aludzie niektórzy są mega wkur*** ![]() Cytat:
Agatek ma dziś 3 tygodnie i 4 dni. czytałam mężowi. Był w szoku![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ZMALOWANA ![]() Brumku jak byłm w szpitalu to była dziewczyna, której jeden lekrz stwierdził, ze ma za krótk szyjkę i trzeba założyć szew. Jak się zpytała innego na obchodzie to stwierdził, ze jaki szew skoro szyjka jest w normie ![]() Dziękujemy za gratki, strasznie się cieszę, ze się w koncu kikutka pozbyłyśmy. Teraz niech się tylko ładnie zagoi. Ide spać póki Agat śpi. |
||||
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
ZMALOWANA
GRATULACJE ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Laski My już po wizycie mały waży 3600gr ![]() jak nie urodzę w lipcu to na początku sierpnia idę na wywołanie
|
|
|
|
#2350 |
|
Zadomowienie
|
Stapelka :brawa:, dałaś radę
.Zmalowana jeszcze raz gratuluję małego przystojniaczka ![]() Kolina za wizytę.
|
|
|
|
#2351 |
|
Wtajemniczenie
|
Zmalowana gratulacje !!
![]() Filipek jest słodki
|
#2352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witaj na świecie maleńki
Cytat:
![]() Całusy dla Pszczoły Cytat:
|
|
#2353 |
|
Wtajemniczenie
|
Scio ja jestem bardzo chętna na te rady odnośnie karmienia bo po 3 latach trochę mi się zapomniało
.
|
|
#2354 |
|
Rozeznanie
|
Zmalowana gratulacje , Filipek sliczny chlopczyk
|
|
|
|
#2355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Brumku a to dziwne
Dwie sprzeczne opinie... Ciekawe co Twój lekarz tym razem powie. Ale te wieści tak czy siak są wporząduYouyou Ty taki szybki Bill! Takiego porodu to pozazdrościć, rach ciach i po krzyku ![]() Margaret witajcie w domku QUOTE=agadus;28075286]Natka a Ty jak się czujesz ??jest cos na rzeczy czy a gdzie tam?? [/QUOTE]Oj nic a nic ![]() ZMALOWANA GRATULACJE!! FILIPEK ŚLICZNY! ![]() klaski:Cytat:
dzielna nasza mamusiu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Natka, a Ty tez jutro masz wizytę? Dobrze pamiętam?
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
i ja mam jutro wizyte - moze sie w koncu dowiem ile wazy mooje malenstwo...
a teraz dobranoc |
|
|
|
#2358 |
|
Wtajemniczenie
|
No i ja was w koncu nadrobilam. Nazbieralo mi sie od południa.
Zmalowana gratulacje A mnie cos kluje w dole brzucha tak z lewej strony i w pochwie czasami. Nie wiem co to Moze byc. Popołudniu mi sie tak zrobiło i trwa do teraz. Ide zaraz spać Moze przejdzie. Na cokolwiek jest jeszcze zdecydowanie za wczesnie. Dobranoc Brumku, Natko i Editka. Dzis Wam juz nie potowarzysze. A No i 83monia. Nie zauważyłam ze Jestes. Buziaki |
|
|
|
#2359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, jeszcze pytanko - ile trwa +/- badanie KTG? Bo muszę się już umówić, a że chcę się na nie wyrwać z pracy, a potem znowu wrócić, to muszę wiedzieć, ile czasu rezerwować. ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
Mam nadzieję, że to nieprzyjemne uczucie minie w nocy na dobre ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Dziewczynki, dokładnie 3 minuty temu Natka do mnie napisała, że odeszły jej wody i jadą na porodówkę!!! Rano pewnie będziemy mieć już kolejne forumowe dziecko - Dominika ![]() Trzymam kciuki
|
|
#2360 |
|
Rozeznanie
|
witajcie ja dziś spać nie mogę pewnie emocje górą.
wczoraj miałam wizytę i wyobraźcie sobie że mój mały odwrócił się i jest ułożony miednicowo. Teraz nie mam dylematu czy rodzić naturlanie czy CC. Jeszcze tydzień temu był główkowo a teraz du...a. W związku z tym mój gin chciał juz mnie wziąć w czwartek na CC ale przeciągnąłam go do poniedziałku (jakoś nie jestem jeszcze gotowa), więc 20 lipca będę poraz drugi mamą Trochę mnie strach obleciał w zwiazku z CC i jak my sobie poradzimy z dwójką dzieci, mam nadzieję że to normalne i jutro już pośpię do tej siódmej co? ![]() Miłego dnia mamy natka trzymam kciuki oby poszło szybko ![]() zmalowana GRATULUJĘ Edytowane przez kmat Czas edycji: 2011-07-12 o 05:37 |
|
|
|
#2361 |
|
Wtajemniczenie
|
witam z rana wstałam bo nie mogę spać a jak juz sie obudziłam to musiałam coś zjeść tak mnie ssało
Natka zaczeło się a jeszcze mi odpisywała o 23.35 że nić a nic się nie dzieje ach ją Dominik zaskoczył o tej godzinie to ma albo pełne rozwarcie albo juz urodziła trzymam ![]() kmat jeszcze nic straconego a nóż się jeszcze odwróci dzieciaczki lubią płatać figle ---------- Dopisano o 05:59 ---------- Poprzedni post napisano o 05:54 ---------- ok zjadłam jabłko i banana mogę się położyć....boshe kto to widział wstawać na jedzenie to już chyba choroba na szczęście zdarza sie raz na jakiś czas
|
|
|
|
#2362 |
|
Rozeznanie
|
agadus już nie liczę że się odwróci 38 tydz więc ma mało miejsca, ale z jednej strony jestem zadowolona bo spadł ze mnie ciężar decyzji czy SN czy CC, a tak temat się sam rozwiązał
Idę na kawę i budzić mojego TŻ Edytowane przez kmat Czas edycji: 2011-07-12 o 06:05 |
|
|
|
#2363 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Gratuluję serdecznie jest słodki i tak niewinnie wygląda ![]() Kurcze, w życiu by mi do głowy nie przyszło - jeszcze rok temu- że będę się ślinić na widok niemowlaków ![]() Natka - Trzymam kciuki ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale nowina z samego rana .Trzymam kciuki, o tej porze już być może jest po i Dominik tuli się do mamusi Cytat:
ale to rzadko spotykane chyba ze tak w ostatniej chwili dzieć się nagle obróci. Wielkim plusem cc jest to, że znasz termin kiedy będziesz mamą. Zmalowana piekny Filip, urwis mały
|
|||
|
|
|
#2365 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super wieścio jesteś kochana - nareszcie się odezwałaś - co u Ciebie? nie urodziłaś jeszcze przypadkiem? zaglądaj do nas częściej kochana a nie tak przepadasz bez śladu ![]() Cytat:
jaki przystojniak i mały złośliwieć co mamę to końca przetrzymał w nerwach ![]() Cytat:
za wizytę Cytat:
![]() może już po wszystkim jest czekamy na wieści ![]() Cytat:
![]() no i musiałam wstać bo by mi język do ![]() Cytat:
No nadrobiłam - teraz nie mam co czytać - śniadanie zjedzone .. chyba sobie jakichś gierek na necie poszukam bo pękne z nudów...
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-07-12 o 07:02 |
||||||
|
|
|
#2366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brumku ja miałam wczoraj ktg i leżałam półgodziny, po mnie kolejna dziewczyna też pół godziny...u nas zatem chyba tyle trwa, ale nie jestem pewna czy to jakaś norma ![]() dzień dobry wszystkim ładny dzień się zapowiada - mam nadzieję, że ładny, ale nie upalny idę dzisiaj na SR - będziemy mieć zajęcia o pielęgnacji noworodków - na laleczkach będziemy trenowały
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Natka czekamy na wieści
![]() kamat ale dzidziol zrobił psikusa brumek u mnie ktg trwa 45min ja idę na 1 w czwartek. wczoraj gin pobrał wymaz na paciora i jestem w 38tc a nie 36 więc mały jest w normie![]() |
|
|
|
#2368 | |||
|
Zakorzenienie
|
jaki słodziak
Cytat:
![]() Cytat:
Brumku u mnie KTG trwa 30 min Cytat:
Ale Ci numer wywinął ![]() Dzień dobry ![]() Kurcze tyle się dzieje i nie będzie mnie dziś na bierząco Piję szybko kawę i jade po wyniki paciora więc proszę o kciuki ![]() Jednocześnie trzymam za wszystkie wizyty! Nie będzie mnie bo ruszamy z tą salą dzisiaj... tak więc miłego porodowego dnia
|
|||
|
|
|
#2369 | ||
|
Zadomowienie
|
okręcona pępowiną? ojeej. a to nie jest niebezpieczne?
Cytat:
![]() ach to jest ten łobuziak co przeterminował mamę ![]() Cytat:
no kurcze teraz to się będę zastanawiac co można a czego nie mozna. a miałam w planach nie jeśc tylko grejfrutów i tego co mi się źle trawi (groch, kapusta, fasola, cebula)
|
||
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
O matko ale się dzieje!!!!
Zmalowana słodziak Natka kciuki za szybką akcję porodową !!!! za wizyty dziewczynki, teraz to co chwila będzie gorąco na forum ![]() ![]() akcja za akcją, tylko ja tak wstrzymałam kolejkęa my się chwalimy : W NOCY ODPADŁ NAM KIKUT I MAMY ŚLICZNY PĘPUŚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.

ide się najeść tabletek i spać... ja naprawdę nie mogę jeszcze rodzić!! Lila zlituj się....

Zakończone: 2

Idę na spanko, może coś się rozkręci, aczkolwiek wątpię. Coby to nie było, zmieniam zdanie ostatnio napisane że się nie boję na "boję się cholernie tego co mnie czeka"

A co nazywania Pszczołą to jak M. pojechał po porodzie do domu i ja się tak przyglądałam młodej to stwierdziłam, ze wygląda jak pszczoła, nie mam pjęcia skąd mi się to wzięło

klaski: