Miłośniczki Zary cz. VIII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 01:27   #2071
wisienka1000
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII

fleurette ja z kolei oddałabym kolejarkę niebieską najmniej mnie zachwyca z tych wszystkich... z kolei w życiu nie oddałabym różowej womanowej i różowej dresiary też, bo cudnie się czuję w tym kolorze, dodaje mi energii... jak ciężko Ci się pożegnać z którąkolwiek, to wygrzeb z szafy coś innego na sprzedaż, z czym mniej będzie Ci żal się rozstać... jak się coś kocha, to się nie sprzedaje, i już :P
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 01:33   #2072
fleurettee
Raczkowanie

[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;28084121]no, wiesz sądzę, że w opisywanym przypadku jednak poczułabyś się wykorzystaną idiotką - nie jest to przestępstwo, ale jednak moralnie dwuznaczne - przecież sama jesteś studentką, środki masz ograniczone i kilka złotych w tą czy w tą jednak robi różnicę, prawda? radość z upolowania rzeczy, sprawienie przyjemności w sumie obcej osobie, Twój czas zmarnowany na poczcie...a tu ups... rzecz ląduje na alledrogo za cenę x 2 (czy tam ile, w każdym razie drożej) - żeby była jasność - nie mam nic przeciwko sprzedaży za cenę przekraczającą koszt zakupu (sama robię niezłe geszefty więc jak mogę to potępiać?) ale przez takie sytuacje zrobi się tutaj po prostu niefajnie, bo zamiast wzajemnej pomocy pojawią się podejrzenia o spekulanctwo i chęć zysku. i uważam, że należy takie zachowania tępić i piętnować podając do publicznej wiadomości kto ma takie skłonności do zarabiania cudzym wysiłkiem - więcej ta osoba z czyjeś pomocy nie skorzysta, bo nikt chętny nie będzie. czarna lista w pierwszym poście każdego nowego wątku i po sprawie.[/QUOTE]

też myślę, że czarna lista byłaby niefajna.. i tak jak inne dziewczyny uważam, że każdy ma prawo zrobić z kupioną przez siebie rzeczą co chce. sama po sobie wiem, że coś mi się bardzo podobało i pragnęłam to mieć, a że u mnie w Z bida to nie miałam okazji nigdy przymierzyć, a jak już mi się udało to niestety stwierdzałam, że do siebie nie pasujemy i w takiej sytuacji oczywiście najpierw zapytałabym tu czy ktoś nie potrzebuje, a jak nie to wylądowałoby na all za jak największą cenę.. bo przecież trzeba mieć jakąś rekompensatę za rozczarowanie

---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
fleurette ja z kolei oddałabym kolejarkę niebieską najmniej mnie zachwyca z tych wszystkich... z kolei w życiu nie oddałabym różowej womanowej i różowej dresiary też, bo cudnie się czuję w tym kolorze, dodaje mi energii... jak ciężko Ci się pożegnać z którąkolwiek, to wygrzeb z szafy coś innego na sprzedaż, z czym mniej będzie Ci żal się rozstać... jak się coś kocha, to się nie sprzedaje, i już :P
lżej mi na sercu od razu jutro będę grzebać za czymś innym do sprzedania dziękuję
fleurettee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 01:41   #2073
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
lżej mi na sercu od razu jutro będę grzebać za czymś innym do sprzedania dziękuję
nie ma sprawy do usług... na 100% znajdziesz coś, z czym nie będzie Ci żal się rozstać...nie ma co sprzedawać ulubionych rzeczy jeśli w szafie zalegają takie, o których się zapomina... daj sobie czas z tymi marynarkami, moim zdaniem nawet jesienią się sprzedadzą, ba pewnie nawet zimą... bo są niezastąpione i cudne
Stary 2011-07-12, 01:43   #2074
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma sprawy do usług... na 100% znajdziesz coś, z czym nie będzie Ci żal się rozstać...nie ma co sprzedawać ulubionych rzeczy jeśli w szafie zalegają takie, o których się zapomina... daj sobie czas z tymi marynarkami, moim zdaniem nawet jesienią się sprzedadzą, ba pewnie nawet zimą... bo są niezastąpione i cudne
Ja tez sie zastanawiam czy nie sprzedac ktorejs z moich 8 dresiar, czy ile ich tam mam bo juz nie pamietam. Mam jeszcze ta marynare z woman i ta sochowa i dalej nie pamietam..

Jeszcze dodam,ze poluje na granatowa dresiare, prosze zerknijcie dla mnie. rozmiar s
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 02:24   #2075
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Ja tez sie zastanawiam czy nie sprzedac ktorejs z moich 8 dresiar, czy ile ich tam mam bo juz nie pamietam. Mam jeszcze ta marynare z woman i ta sochowa i dalej nie pamietam..

Jeszcze dodam,ze poluje na granatowa dresiare, prosze zerknijcie dla mnie. rozmiar s
cóż...tylko pozazdrościć pozbędziesz się ich drogą naturalnej selekcji jak przestaniesz je nosić, póki nosisz wszystkie - niech się dobrze sprawują ja kocham marynarki, noszę je do pracy codziennie... niestety tylu nie mam, ale te co mam, eksploatuje godnie jakby mnie było stać, też kupiłabym wszystkie... i dresiary i kolejarki....i jeszcze kilka innych
Stary 2011-07-12, 02:31   #2076
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
cóż...tylko pozazdrościć pozbędziesz się ich drogą naturalnej selekcji jak przestaniesz je nosić, póki nosisz wszystkie - niech się dobrze sprawują ja kocham marynarki, noszę je do pracy codziennie... niestety tylu nie mam, ale te co mam, eksploatuje godnie jakby mnie było stać, też kupiłabym wszystkie... i dresiary i kolejarki....i jeszcze kilka innych
Ja tez uwielbiam marynarki ,zakieciki itp mam ich wiecej niz bluzek
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 02:40   #2077
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez uwielbiam marynarki ,zakieciki itp mam ich wiecej niz bluzek
ahhh moje marzenie może w końcu uda się zmienić pracę i zainwestować w garderobę chociaż pierwsze w kolejce są kredyty ale co tam...kiedyś musi być dobrze... może się uda z odszkodowaniem za ostatni wypadek to wtedy zainwestuję we wszystkie marynarki, bez których szafa wydaje mi się pusta
Stary 2011-07-12, 06:22   #2078
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale te z Aggi sa w kwiatki a ja chcialabym gladka Nie no przepiekna, prosze wklej wiecej zdjec, wydrukuje, bede patrzyla i udawala,ze ja mam[COLOR="Silver"]

A z Twoim- moim tulipankiem to ja chyba bede spala taka jestem nim oczarowana

paryzanko
no tak Ty masz kwiatuszkowego Wstawię jak toś mi zrobi lepsze fotki a w Aggi mają zrobić gładki inny kolor
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 06:34   #2079
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość

paryzanko
no tak Ty masz kwiatuszkowego Wstawię jak toś mi zrobi lepsze fotki a w Aggi mają zrobić gładki inny kolor
To fajnie, ciekawe jaki to będzie kolor? Krakowianki bardzo proszę o informowanie na bieżąco w miarę możliwości Szkoda, że tego sklepu nie ma w innych miastach A online nie ma jeszcze np. czarnego tulipanka
Jestem nieprzytomna, wstałam bo muszę skończyć coś do pracy, piję już kawę, ale oczy mi się kleją dalej... I jeszcze jakoś zimno w mieszkaniu

Edytowane przez surrealplace
Czas edycji: 2011-07-12 o 06:36
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 06:38   #2080
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Widujecie tą sukienkę?
ESTEE87 a to nie jest ta którą mam obejrzeć dla wisienki ?W Krakowskiej były, ale teraz to już chyba duże rozmiary.
Cytat:
dziewczyny doradźcie plis.. tak od dłuższego czasu się zastanawiam się czy nie sprzedać różowej kolejarki z woman, tej ze złotymi guzikami, bo mam też różową dresiarę.. mam wyrzuty sumienia, że to nieekonomiczne mieć 2 różowe marynarki w szafie, tym bardziej, że womanową miałam na sobie tylko 1 raz, bo na codzień wygodniesza jest dresiara.. identyczny problem mam z kolorem kobaltowym: kolejarka i dresiara
ze względów finansowych zaczęłam się zastanawiać czy nie lepiej zostawić po 1 z każdego koloru, a kupić za to coś innego albo nowe marynarki w innych kolorach
chyba się uzależniłam od marynarek ogólnie to chciałabym mieć wszystkie kolory i fasony
co myślicie czy jak zostawię obie to mogę spać spokojnie?
Fleurettee ja myślę, że może oddaj niebieską dresiarkę ? Kolejarkę możesz ubrać na sportowo i na elegancko

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Wyglądasz bajecznie, sukienka jak szyta na Ciebie
Naia2 dziękuję Ci

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
widzę że z all zniknął tulipanek niebieski/fioletowy, to któraś z was?
admirable jaaa nieee

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
tylko mam już mętlik w głowie... 8 czy 6... A można tam zwracać? Tzn zamienić na inny rozmiar? Bo chcę sukienkę na własne poprawiny kupić - jakie oni mają fajne koronkowe sukienki białe mmmmmmmm

: love::l ove: Cudownie wyglądasz!:lo ve::lov e:
Celly ja mam to samo z rozmiarami na asosie mi się wydaje, że one są ciut mniejsze niż w zwykłym sklepie coś jak w Neww Look, dziekuję Ci

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
To fajnie, ciekawe jaki to będzie kolor? Krakowianki bardzo proszę o informowanie na bieżąco w miarę możliwości Szkoda, że tego sklepu nie ma w innych miastach A online nie ma jeszcze np. czarnego tulipanka
Jestem nieprzytomna, wstałam bo muszę skończyć coś do pracy, piję już kawę, ale oczy mi się kleją dalej... I jeszcze jakoś zimno w mieszkaniu
surrealplace będziemy dawać znać
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 06:41   #2081
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
ESTEE87 a to nie jest ta którą mam obejrzeć dla wisienki ?W Krakowskiej były, ale teraz to już chyba duże rozmiary.

Fleurettee ja myślę, że może oddaj niebieską dresiarkę ? Kolejarkę możesz ubrać na sportowo i na elegancko

Naia2 dziękuję Ci

admirable jaaa nieee

Celly ja mam to samo z rozmiarami na asosie mi się wydaje, że one są ciut mniejsze niż w zwykłym sklepie coś jak w Neww Look, dziekuję Ci

surrealplace będziemy dawać znać
Dziękuję
Stary 2011-07-12, 07:06   #2082
madzialenn
Zakorzenienie

Cytat:
no dlatego szkoda mi sprzedać womanową, tak samo jak z kobaltami, jak ubiorę kolejarkę to wszyscy , ale dresiary też kocham właśnie do takich casualowych stylizacji, tym bardziej że teraz non stop noszę różową z kobaltową kopertówką i też robi wrażenie.. eh chyba jeszcze muszę się z tym przespać

no to poszukaj czegoś innego w swojej szafie czego nie nosisz i nie będzie Ci szkoda sprzedać dziewczyny mówią, że jesienią/zimą nie pochodzisz w marynarce różowej, ja myślę, że jeśli ubierzesz jeansy, jakiś top, to nawet i w tym czasie się będziesz nią cieszyć

madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie

Kosmetyki i codzienne stylizacje
http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html
madzialenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 07:35   #2083
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzialenn Pokaż wiadomość
trzymamy kciuki za pozytywny wynik!

nieskromnie się mogę pochwalić, że mój ogródek wygrał pierwsze miejsce pare lat temu w konkursie 'najpiękniejsze ogrody katowic' mogę Ci podesłać jakieś zdjęcia do inspiracji:P
O, to ja poproszę o zdjęcia, bardzo

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
na początu wyprzedaży widziałam kilka sztuk ale teraz żadnej a też chciałabym ją
He he ja np widziałam tą sukienkę czystą i piękną ... na menadżerce sklepu i to był jedyny raz kiedy ją we wrocławiu widziałam

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
Widze ze nikt nie poczuwa sie do odpowiedzi!
Sprawa zostala naglosniona publicznie i tak powinna zostac wyjasniona!!!
Osoby ktore napisaly Wizazance ze ja ja opluwam w PW do nich sa dla mnie klamcami i tchorzami.
Prosze o odpisanie tych osob albo tutaj albo na PW
Nie zycze sobie aby ktos w moim imieniu sie wypowiadal, niech pisze w swoim
Pusia nie krzycz tak, olej sprawę i nie strzęp sobie nerwów

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Nie było mojego tulipanka xs?

tylko mam już mętlik w głowie... 8 czy 6... A można tam zwracać? Tzn zamienić na inny rozmiar? Bo chcę sukienkę na własne poprawiny kupić - jakie oni mają fajne koronkowe sukienki białe mmmmmmmm

A jak go używasz? Ja też go mam i nie wiem co z nim niezwykłego robić? Ostatnio nakupiłam mnóstwo kosmetyków nie wiem w jakim celu, bo zanim je wszystkie skończę minie wieczność... Też tak macie? Bo aż mnie przeraża moja łazienka.
Można zwracać jak coś ja też na początku panikowałam i zamówiłam 8 (noszę rozmiar w h&m - xs (nawet mniej czasami) w zarze - xs lub s (to zalerzy od fasonu)
Pomierzyłam się i zaczeło mi wychodzić, że powinnam wziąć 10 (przez biust ) ale mówie sobie kurde tu mi brakuje 1 cm więc je upcham no i kupiłam 8
leżą idealnie

A tak apropo kosmetyków to ja zrobiłam tak, że zaadoptowałam wielką szufladę w salonie i poukładałam tam lwią część moich kosmetyków (bo latem mam inne a zimą inne i dostawałam dużo kosmetyków od kuzynki to sobie tam leżą i czekają bo kobieta zmienną jest

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 07:45   #2084
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
A tak apropo kosmetyków to ja zrobiłam tak, że zaadoptowałam wielką szufladę w salonie i poukładałam tam lwią część moich kosmetyków (bo latem mam inne a zimą inne i dostawałam dużo kosmetyków od kuzynki to sobie tam leżą i czekają bo kobieta zmienną jest
Ja też mam szufladę na zapasy

Moją pierwszą myślą dzisiaj było że przygarnęłabym niebieską kolejarkę Zdobycie jej teraz gdzieś w sklepie to marzenie ściętej głowy, no nie?
Stary 2011-07-12, 07:45   #2085
canaduelle
Rozeznanie

wychodzę na obronę... mam nadzieję, że zarowe ciuszki przyniosą mi szczęście ))
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 07:49   #2086
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
Spróbowałyby nie przynieść
Stary 2011-07-12, 07:49   #2087
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Broń się dzielnie jak by coś to wiesz co robić ... trzymam kciuki

Stary 2011-07-12, 07:51   #2088
Manehajera
Zakorzenienie

dziękuję za wsparcie niektórych tak jak mówię - nic złego nie robię, sprzedaję za mniej niż sama nabyłam to raz, a dwa zakańczam temat z mojej strony bo jest nieprzyjemnie, a na tym wątku nigdy takiego fermentu nie było.

Canaduelle - trzymam kciuki! Ja jutro przeżywam to samo
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 08:05   #2089
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Ja też mam szufladę na zapasy

Moją pierwszą myślą dzisiaj było że przygarnęłabym niebieską kolejarkę Zdobycie jej teraz gdzieś w sklepie to marzenie ściętej głowy, no nie?
Moja znajoma trzymała zapasy kosmetyków w pojemniku łóżka

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Cytat:
Powodzenia
Stary 2011-07-12, 08:07   #2090
misiaczek187
Zadomowienie

Dziewczyny czy któraś z Was pomoże mi w zakupie karmelowego shoperka ?
A to wszystko przez Was,że ja go chcę

I jeszcze taki off co to ten sztyft Korsa ? coś jak rajstopy w sprayu ?
I pytanie o Schaffe dostałyście swoje buty ? Ja wczoraj dostałam buty,które zamawiałam nota bene dobrze,że dla małej,bo przyszły w kompletnie innym rozmiarze niż zamawiałam (gdyby to były dla mnie to byś się wkurzyła jeszcze bardziej)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338589
misiaczek187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 08:15   #2091
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Powodzenia
Nie śmiej się każde miejsce jest dobre żeby nie było to moje kosmetyki zajmują tak naprawdę : wszystkie szafki w łazienkach, wielką szufladę w salonie i mam jeszcze jedną szufladę na perfumy, wody toaletowe i wszelakie próbki
Tak się zastawiam czy nie znaleźć im nowego miejsca

Stary 2011-07-12, 08:21   #2092
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misiaczek187 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was pomoże mi w zakupie karmelowego shoperka ?
A to wszystko przez Was,że ja go chcę

I pytanie o Schaffe dostałyście swoje buty ? Ja wczoraj dostałam buty,które zamawiałam nota bene dobrze,że dla małej,bo przyszły w kompletnie innym rozmiarze niż zamawiałam (gdyby to były dla mnie to byś się wkurzyła jeszcze bardziej)
Wczoraj do mnie dzwonili z Schaffy, że jest problem, bo nie ma już granatowych kaloszy Dostanę czerwone, moja siostra, tak jak mówiłam wcześniej zamawiała dzień później i oczywiście dostała te kalosze, które ja też sobie zamówiłam Ale cieszę się, że Melisski dostanę, bo na stronie już zniknęły. W środę mam dostać paczkę. Mam tylko nadzieję, że się nie pomylą

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 08:28   #2093
Lunus
Wtajemniczenie

Dziewczyny powiedzcie jakie torby są jeszcze dostępne?? Ciągle nie mam tej jedynej

Stary 2011-07-12, 08:48   #2094
solbi
Raczkowanie

Cytat:
Widujecie tą sukienkę?
w krakowskiej w niedziele było kilka sztuk w rozm. M, jakas L chyba też
solbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 08:51   #2095
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
powodzenia

Cytat:
Napisane przez misiaczek187 Pokaż wiadomość

nie, to taki lekko podbarwiający, ale jednak bardziej przezroczysty sztyft z drobinkami
nie ma nic wspólnego z pudrowymi rajstopami w sprayu
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 08:57   #2096
julka910
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny
Faktycznie piszecie jak szalone

ESTEE87 ślicznie wyglądałaś w tulipanku wyobraźcie sobie, że w sobotę moja koleżanka kupiła właśnie tą sukienkę w Zarze w Targówku rozm, S myślałam, że już nie ma ich nigdzie a tu proszę pewnie przyszła ze zwrotów ale jest w stanie idealnym i z metkami.

ja tylko na chwilkę więc się nie wczytywałam za bardzo.
wczoraj w Arkadii było kilka par białych asymetrycznych szpilek i jedna tych zółtych na niskim obcasie rozm. 39 ale była tak brudna, że za darmo bym nie chciała wisiała też jedna koralowa sukienka bez plecow, którą ma Gabi w rozmiarze L z lekko podartymi szwami. Karmelowa rozkloszowanna L-ka i dużo czarnych i czerwonych.

wisiały też fioletowe sukienki bez pleców z nowej kolekcji. ja na razie zakochałam się tylko w jednej marynarce i ją zakupię po wypłacie

Czy w czwartek obniżają znów ceny?

zmykam bo o 10:00 oglądam mieszkanie na Mokotowie a potem jeszcze dwa inne.
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 09:04   #2097
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
To już wyższy poziom

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Nie śmiej się każde miejsce jest dobre żeby nie było to moje kosmetyki zajmują tak naprawdę : wszystkie szafki w łazienkach, wielką szufladę w salonie i mam jeszcze jedną szufladę na perfumy, wody toaletowe i wszelakie próbki
Tak się zastawiam czy nie znaleźć im nowego miejsca
Ja mam gablotkę z Ikei, wypchaną do granic możliwości Teraz się wreszcie domyka, bo 4 flaszki pojechały do mojej mamy

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
zmykam bo o 10:00 oglądam mieszkanie na Mokotowie a potem jeszcze dwa inne.
Miłego oglądania Zazdroszczę strasznie, marzę od lat o nowym mieszkaniu, obecne miało być na max 3 lata, nie robiliśmy żadnych poważniejszych remontów, a mieszkamy w nim już dwa razy dłużej.
Stary 2011-07-12, 09:14   #2098
surrealplace
Zadomowienie

Gdzie ta poczta?
Stary 2011-07-12, 09:32   #2099
martitkaa
Zakorzenienie

malwinko dostawy w AGGI są codziennie (tak powiedziały mi panie w Krakowskiej) wiem od nich, że czarne sukienki tulipanowe to nowość i że przyszły na początek tylko do nich i tylko 2 sztuki w rozmiarze 34. I że na pewno niedługo się pojawi pełna rozmiarówka ale nie wiedzą kiedy. Ja mierzyłam 34 ale była na mnie zbyt opięta w biuście i w talii też się tak jakby trochę odcinała, a np. tulipanek chabrowy z zary xs był dobry tylko znów nad łopatkami brzydko sterczał.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Widujecie tą sukienkę?
widziałam wczoraj w Krakowskiej kilka sztuk tych sukienek ale niestety nie patrzyłam jaki rozmiar
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 09:46   #2100
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Powodzenia!
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości