|
|
#2071 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII
fleurette ja z kolei oddałabym kolejarkę niebieską
najmniej mnie zachwyca z tych wszystkich... z kolei w życiu nie oddałabym różowej womanowej i różowej dresiary też, bo cudnie się czuję w tym kolorze, dodaje mi energii... jak ciężko Ci się pożegnać z którąkolwiek, to wygrzeb z szafy coś innego na sprzedaż, z czym mniej będzie Ci żal się rozstać... jak się coś kocha, to się nie sprzedaje, i już :P
|
|
|
|
#2072 | |
|
Raczkowanie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;28084121]no, wiesz sądzę, że w opisywanym przypadku jednak poczułabyś się wykorzystaną idiotką - nie jest to przestępstwo, ale jednak moralnie dwuznaczne - przecież sama jesteś studentką, środki masz ograniczone i kilka złotych w tą czy w tą jednak robi różnicę, prawda? radość z upolowania rzeczy, sprawienie przyjemności w sumie obcej osobie, Twój czas zmarnowany na poczcie...a tu ups... rzecz ląduje na alledrogo za cenę x 2 (czy tam ile, w każdym razie drożej) - żeby była jasność - nie mam nic przeciwko sprzedaży za cenę przekraczającą koszt zakupu (sama robię niezłe geszefty
więc jak mogę to potępiać?) ale przez takie sytuacje zrobi się tutaj po prostu niefajnie, bo zamiast wzajemnej pomocy pojawią się podejrzenia o spekulanctwo i chęć zysku. i uważam, że należy takie zachowania tępić i piętnować podając do publicznej wiadomości kto ma takie skłonności do zarabiania cudzym wysiłkiem - więcej ta osoba z czyjeś pomocy nie skorzysta, bo nikt chętny nie będzie. czarna lista w pierwszym poście każdego nowego wątku i po sprawie.[/QUOTE]też myślę, że czarna lista byłaby niefajna.. i tak jak inne dziewczyny uważam, że każdy ma prawo zrobić z kupioną przez siebie rzeczą co chce. sama po sobie wiem, że coś mi się bardzo podobało i pragnęłam to mieć, a że u mnie w Z bida to nie miałam okazji nigdy przymierzyć, a jak już mi się udało to niestety stwierdzałam, że do siebie nie pasujemy i w takiej sytuacji oczywiście najpierw zapytałabym tu czy ktoś nie potrzebuje, a jak nie to wylądowałoby na all za jak największą cenę.. bo przecież trzeba mieć jakąś rekompensatę za rozczarowanie ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Cytat:
dziękuję |
|
|
|
|
#2073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ma sprawy |
|
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze dodam,ze poluje na granatowa dresiare, prosze zerknijcie dla mnie. rozmiar s |
|
|
|
|
#2075 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozbędziesz się ich drogą naturalnej selekcji jak przestaniesz je nosić, póki nosisz wszystkie - niech się dobrze sprawują ja kocham marynarki, noszę je do pracy codziennie... niestety tylu nie mam, ale te co mam, eksploatuje godnie jakby mnie było stać, też kupiłabym wszystkie... i dresiary i kolejarki....i jeszcze kilka innych |
|
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ich wiecej niz bluzek
|
|
|
|
|
#2077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może w końcu uda się zmienić pracę i zainwestować w garderobę może się uda z odszkodowaniem za ostatni wypadek to wtedy zainwestuję we wszystkie marynarki, bez których szafa wydaje mi się pusta
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
paryzanko no tak Ty masz kwiatuszkowego Wstawię jak toś mi zrobi lepsze fotki a w Aggi mają zrobić gładki inny kolor
|
|
|
|
|
#2079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda, że tego sklepu nie ma w innych miastach A online nie ma jeszcze np. czarnego tulipanka ![]() Jestem nieprzytomna, wstałam bo muszę skończyć coś do pracy, piję już kawę, ale oczy mi się kleją dalej... I jeszcze jakoś zimno w mieszkaniu
http://surrealplace.blogspot.com/ Edytowane przez surrealplace Czas edycji: 2011-07-12 o 06:36 |
|
|
|
|
#2080 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
ESTEE87 a to nie jest ta którą mam obejrzeć dla wisienki ?W Krakowskiej były, ale teraz to już chyba duże rozmiary.
Cytat:
![]() Naia2 dziękuję Ci Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2081 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to poszukaj czegoś innego w swojej szafie czego nie nosisz i nie będzie Ci szkoda sprzedać dziewczyny mówią, że jesienią/zimą nie pochodzisz w marynarce różowej, ja myślę, że jeśli ubierzesz jeansy, jakiś top, to nawet i w tym czasie się będziesz nią cieszyć
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#2083 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i to był jedyny raz kiedy ją we wrocławiu widziałam ![]() Cytat:
Cytat:
ja też na początku panikowałam i zamówiłam 8 (noszę rozmiar w h&m - xs (nawet mniej czasami) w zarze - xs lub s (to zalerzy od fasonu) Pomierzyłam się i zaczeło mi wychodzić, że powinnam wziąć 10 (przez biust ) ale mówie sobie kurde tu mi brakuje 1 cm więc je upcham no i kupiłam 8 ![]() leżą idealnie A tak apropo kosmetyków to ja zrobiłam tak, że zaadoptowałam wielką szufladę w salonie i poukładałam tam lwią część moich kosmetyków (bo latem mam inne a zimą inne i dostawałam dużo kosmetyków od kuzynki to sobie tam leżą i czekają bo kobieta zmienną jest
|
|
|
#2084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moją pierwszą myślą dzisiaj było że przygarnęłabym niebieską kolejarkę Zdobycie jej teraz gdzieś w sklepie to marzenie ściętej głowy, no nie?
|
|
#2085 |
|
Rozeznanie
|
wychodzę na obronę... mam nadzieję, że zarowe ciuszki przyniosą mi szczęście
))
|
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2087 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak by coś to wiesz co robić ...
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za wsparcie niektórych
tak jak mówię - nic złego nie robię, sprzedaję za mniej niż sama nabyłam to raz, a dwa zakańczam temat z mojej strony bo jest nieprzyjemnie, a na tym wątku nigdy takiego fermentu nie było.Canaduelle - trzymam kciuki! Ja jutro przeżywam to samo
|
|
|
|
#2089 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
|
|
#2090 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy któraś z Was pomoże mi w zakupie karmelowego shoperka ?
![]() A to wszystko przez Was,że ja go chcę ![]() I jeszcze taki off co to ten sztyft Korsa ? coś jak rajstopy w sprayu ? I pytanie o Schaffe dostałyście swoje buty ? Ja wczoraj dostałam buty,które zamawiałam nota bene dobrze,że dla małej,bo przyszły w kompletnie innym rozmiarze niż zamawiałam (gdyby to były dla mnie to byś się wkurzyła jeszcze bardziej) |
|
|
|
#2091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby nie było to moje kosmetyki zajmują tak naprawdę : wszystkie szafki w łazienkach, wielką szufladę w salonie i mam jeszcze jedną szufladę na perfumy, wody toaletowe i wszelakie próbki Tak się zastawiam czy nie znaleźć im nowego miejsca
|
|
|
#2092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dostanę czerwone, moja siostra, tak jak mówiłam wcześniej zamawiała dzień później i oczywiście dostała te kalosze, które ja też sobie zamówiłam Ale cieszę się, że Melisski dostanę, bo na stronie już zniknęły. W środę mam dostać paczkę. Mam tylko nadzieję, że się nie pomylą
|
|
#2093 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny powiedzcie jakie torby są jeszcze dostępne?? Ciągle nie mam tej jedynej
|
|
#2094 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie ma nic wspólnego z pudrowymi rajstopami w sprayu |
||
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Faktycznie piszecie jak szalone ![]() ESTEE87 ślicznie wyglądałaś w tulipanku myślałam, że już nie ma ich nigdzie a tu proszę pewnie przyszła ze zwrotów ale jest w stanie idealnym i z metkami.ja tylko na chwilkę więc się nie wczytywałam za bardzo. wczoraj w Arkadii było kilka par białych asymetrycznych szpilek i jedna tych zółtych na niskim obcasie rozm. 39 ale była tak brudna, że za darmo bym nie chciała wisiała też jedna koralowa sukienka bez plecow, którą ma Gabi w rozmiarze L z lekko podartymi szwami. Karmelowa rozkloszowanna L-ka i dużo czarnych i czerwonych. wisiały też fioletowe sukienki bez pleców z nowej kolekcji. ja na razie zakochałam się tylko w jednej marynarce i ją zakupię po wypłacie ![]() Czy w czwartek obniżają znów ceny? ![]() zmykam bo o 10:00 oglądam mieszkanie na Mokotowie a potem jeszcze dwa inne. |
|
|
|
#2097 | ||
|
Zakorzenienie
|
To już wyższy poziom
![]() Cytat:
Teraz się wreszcie domyka, bo 4 flaszki pojechały do mojej mamy ![]() Cytat:
Zazdroszczę strasznie, marzę od lat o nowym mieszkaniu, obecne miało być na max 3 lata, nie robiliśmy żadnych poważniejszych remontów, a mieszkamy w nim już dwa razy dłużej.
|
|
#2098 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie ta poczta?
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
malwinko dostawy w AGGI są codziennie (tak powiedziały mi panie w Krakowskiej) wiem od nich, że czarne sukienki tulipanowe to nowość i że przyszły na początek tylko do nich i tylko 2 sztuki w rozmiarze 34. I że na pewno niedługo się pojawi pełna rozmiarówka ale nie wiedzą kiedy. Ja mierzyłam 34 ale była na mnie zbyt opięta w biuście i w talii też się tak jakby trochę odcinała, a np. tulipanek chabrowy z zary xs był dobry tylko znów nad łopatkami brzydko sterczał.
---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- widziałam wczoraj w Krakowskiej kilka sztuk tych sukienek ale niestety nie patrzyłam jaki rozmiar |
|
|
|
#2100 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

najmniej mnie zachwyca z tych wszystkich... z kolei w życiu nie oddałabym różowej womanowej i różowej dresiary też, bo cudnie się czuję w tym kolorze, dodaje mi energii... jak ciężko Ci się pożegnać z którąkolwiek, to wygrzeb z szafy coś innego na sprzedaż, z czym mniej będzie Ci żal się rozstać... jak się coś kocha, to się nie sprzedaje, i już :P

więc jak mogę to potępiać?) ale przez takie sytuacje zrobi się tutaj po prostu niefajnie, bo zamiast wzajemnej pomocy pojawią się podejrzenia o spekulanctwo i chęć zysku. i uważam, że należy takie zachowania tępić i piętnować podając do publicznej wiadomości kto ma takie skłonności do zarabiania cudzym wysiłkiem - więcej ta osoba z czyjeś pomocy nie skorzysta, bo nikt chętny nie będzie. czarna lista w pierwszym poście każdego nowego wątku i po sprawie.[/QUOTE]
ja kocham marynarki, noszę je do pracy codziennie... niestety tylu nie mam, ale te co mam, eksploatuje godnie

a ja chcialabym gladka

Big Day - 7 czerwiec
jak by coś to wiesz co robić ...
tak jak mówię - nic złego nie robię, sprzedaję za mniej niż sama nabyłam to raz, a dwa zakańczam temat z mojej strony bo jest nieprzyjemnie, a na tym wątku nigdy takiego fermentu nie było.
Dostanę czerwone, moja siostra, tak jak mówiłam wcześniej zamawiała dzień później i oczywiście dostała te kalosze, które ja też sobie zamówiłam
myślałam, że już nie ma ich nigdzie a tu proszę