|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cytat:
![]() ludzie pogadają i przestaną ![]() w ogóle to do babci dzwoniłam jednej z dwóch i mówiła mi, że sąsiadka od miesiąca odwraca głowę jak ją widzi, ale nie zgadniecie czemu ![]() inna sąsiadka przyszła, a babcia akurat miała kasę naszykowaną, bo jej mnóstwo opłat w dany miesiąc wypadło- prąd, woda, jakieś raty, sporo tego było i miała kupkę kasy po 50 zł poukładane i ta sąsiadka co była powiedziała tej drugiej, że babcia ma tyle kasy, że ona nawet tego by nie zliczyła ![]() ![]() i ta się o to nie odzywa ![]() 60 letnie zazdrośnice ![]() ![]() komedia babcia mówi, ze jak spotka ją na ulicy to odwraca głowę, a jakby była przy bramie, a widzi, ze babcia idzie do sklepu to się cofa ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-12 o 09:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Wtajemniczenie
|
Witam Kochane
Nareszcie mam chwile, żeby wejść. Zaganiane jestem ostatnio i mam troche problemów. Tż szef dostaje na głowe, do nikogo się nie odzywa, nikt z firmy go od dwóch tygodni nie widział. Nie odbiera telefonów, nie dał pracownikom wypłaty i ciągle są na postoju. Tż się wczoraj wkurzył i mu napisał, że już 11 i czas się rozliczyć. To mu odpisał głupiego teksta, że jak chce wypłate to niech sam po nią przyjedzie. No i Tż właśnie jechał, chce się też dowiedzieć co jest grane, czy będzie robota czy ma szukać innej. Wkurzony jest jak nie wiem, więc schodze mu z drogi. Wczoraj i dziś od 12 do 20 w pracy ![]() W niedziele mały miał imieniny więc pojechaliśmy z tej okazji całą rodziną do starego Zoo, w Poznaniu. Jechała z nami moja mama, tata, kuzynka z mężem i córką. Fajnie było, ale trochę męcząco. Teraz tak trzeba spędzać imieniny małego, bo troche rozrywki, a nie szykowanie kupy żarcia dla gości ![]() ![]() Troche się martwie o tą prace Tżta. Kasa się kończy, a znaleść nową to nie jest tak hop. Mam nadzieje, że jakoś się z szefem dogada i zaczną normalnie pracować.
#1983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do Zoo to my w zeszłym roku w nowym zoo bylismy- bilety drogie (ne pamietam ile, ale nie wiem czy nie 25 za osobę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
Effie, rzeczywiście nieciekawie...
![]() ![]() Ale mnie brzuch nawala... ;/ nie miałam neta przez jakiś czas. nie lubię tak. ;/ Nie chciał się połączyć. Tż mówi że u niego w pracy też nei i nawet telefony nei działały. Nie wiem o co chodzi. ;-) Umyłam włosy i przejrzałam 2 segregatory papierów i połowa idzie do spalenia - sprawdziany etc. Nie będe tego chomikować. Zostawiłam parę i wystarczy. Tak samo obrazki od dzieciaków - co ciekawsze i ładniejsze zostawiłam na pamiątkę. Taka sentymentalna jestem... |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pewnie myślą, że miliony ukrywa ![]() Cytat:
![]() Co do pracy TŻ to trzymam kciuki , żeby się ułożyło. Nie ma nic gorszego dla mnie, jak nie płacenie w terminie. ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
Lili koleżanki babci - przeudane
![]()
#1990 |
Raczkowanie
|
hej kochane
![]() Na dziś wyznaczyłam sobie kolejne zadanie: podobnie jak teacherka pozbywam się sprawdzianów, kartkówek i sterty niepotrzebnych papierzysk (a jest tego caaaała masa), juz mam calutki pełny wór ![]() ![]() Na obiad dziś jakoś nie mam pomysłu- może jakaś zupka ziemniaczana,żeby bylo na 2 dni ![]() Niemożliwe rzeczy w niektórych parafiach się dzieją.Nie rozumiem, jak można komuś dyktować dekoracje, przecież ślub to nie komunia do piernika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | |
Zakorzenienie
|
gorzej niż dzieci
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
ja się nie mogę nigdy za papiery zabrać, to niewdzięczna praca ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
Julka, ja przy okazji probuję odnaleźć rachunek za gaz...................... .
![]() Byłam u TŻa w pracy śniadanie mu zanieść. Nie wyciągnął wieczorem chleba z zamrażarki. A szedł do kuchni....... no cóż, więc pierwsze śniadanie zjadł dziś ok. 13. Jak szedł do pracy miał zajść do piekarni i coś kupić - a piekarnia zamknięta. Biedny... Mój brzuuuuuch... Nigdzie już nie idę... |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś mieszkanie ogląda 7 osob ![]() a czemu bawisz się swoją umowa?? hehe Tobie 3 dni do urlopu a u mnie praca mi się konczy za 3 dni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jeszcze godzinke w pracy a potem zabieram kolezanke do nowego mieszkania i czekam na ludzi ogladajacych mieszkanie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jem makaron znowu umemłany z jajkiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1996 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam dania z makaronem. Na moim urlopie planuję wypróbować te przepisy na dania makaronowe, najbardziej mnie kusi ten z tuńczykiem. ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-07-12 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
Wstawiam obiecany przepis, odnalazłam szukając innych rzeczy. Swoją drogą znalazłam wszystkie moje gazetki z przepisami. Jak przygotuję dzisiejszy obiad to przejrzę i wybiorę przepisy do wyprobowania.
![]() Makaron kokardki z tuńczykiem 1. Troszkę oleju - rozgnieść na niego 2 ząbki czosnku, podrumienić i wyrzucić. 2. szybko dodać na olej 2 świeże pokrojone pomidory. 3. Osobno: puszkę tuńczyka w oleju razem z olejem wymieszać ze śmietanką 30% i zrobić "maź" 4. Po lekkim przysmażeniu pomidorów dodać do nich tuńczyka i trochę podsmażyć 5. Posypać pokrojoną mozarellą i wymieszać 6. Sosem polać ugotowany makaron kokardki Pyyyyyyyyyyycha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Konto usunięte
|
hej!!
nie mam czasu wszystkiego nadrabiać przeczytałam tylko kilka postów, niestety ślub za 1,5 tygodnia, goście zaproszeni, dokumenty w kościele i załatwione, a my mielibyśmy teraz szukać innego kościoła? to jest całkowicie wykluczone, to w ogóle nie wchodzi w grę ![]() zadzwoniła do mnie dziś koleżanka - kwiaciarka i uspokoiła, że mam się nie denerwować, bo ona zrobi wszystko co w jej mocy, żeby było jak najtaniej, a że znamy się od małego to policzy wszystko po kosztach,oby ![]() zadzwonie tez wieczorem do tej siostry zakonnej i powiem jej, że nie stać nas na te 6 bukietów i z których możemy zrezygnować, a jak powie, że z niczego nie możemy zrezygnować to ma sama nam w takim razie zrobić te dekoracje oczywiście złych informacji dzisiaj ciąg dalszy, ale nie będę już Was zanudzać, jednym słowem Katastrofa!! wyżyłam się już na całej ekipie w pracy, wydarłam tak, że mam się ochotę teraz zapaść pod ziemię ![]() jedyny plus tego wszystkiego jest taki, że wszystko spada mi z tyłka, ubrałam dziś w jeansy z wysokim stanem, które kupiłam w niedzielę i nasłuchałam się już od rana tyle komplementów, że urosłam co najmniej o 20 cm ![]() Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2011-07-12 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2000 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
7 osób to sporo, na bank się ktoś zdecyduje...
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Rano miałam problem z routerem ![]() Niniona bardzo przykro mi z powodu twojej chrześnicy, mam nadzieje, że wszystko się ułoży i dziecko będzie cieszyło się życiem ![]() Co do kościoła, to wiedziałam, że dzieją się tam dziwne rzeczy, ale żeby aż tak. Niesamowite ![]() Poszłam na zastrzyk i peilęgniarki już nie było, także się przeszłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie pozostanę przy olejku, a jak mi sie kończy to kupię maść ![]()
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
ooo znalazłam tez przepis na makaron z sosem pieczarkowym, który Wam obiecałam gdy się zapisywałam do starego wątku
![]() Składniki: 40 dag pieczarek 2 cebule dymki ze szczypiorkiem 2 cebule łyżka mąki 0,5 szklanki mleka szklanka bulionu 3 łyżki śmietany (ja zamiast tego stosuję jogurt naturalny Zott - jak do wszystkiego) sól, pieprz 25 dag makaronu wstążki Opcjonalnie: pierś z kurczaka Cebulę i dymki obierz, posiekaj i zeszklij na maśle Pieczarki umyj i pokrój w plasterki, dodaj do cebuli, przypraw solą i pieprzem, podduś. Wlej bulion i mleko, wymieszaj. Gotuj ok. 5 minut na małym ogniu. Dodaj śmietanę wymieszaną z mąką, gotuj jeszcze chwilę. Pierś z kurczaka pokrojoną w kostkę usmaż osobno, dorzuć do gotowego sosu. Makaron ugotuj al dente. Rozłóż na talerze, polej sosem, posyp szczypiorkiem. Również pychaaa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]()
#2005 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
Hmmm...
Natalia, 20 lat, studentka I roku Zarządzania, Rzeszów, postanowiłam zacząć o siebie dbać (wreszcie). Może wakacje i duuuuużo wolnego czasu mi na to pozwolą ![]() Ciągle zastanawiam się co to znaczy SPD ![]() ![]()
#2007 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() ![]() Czy są tu jakieś kobietki, które prowadzą własny blog/stronę/cokolwiek dłubią w sieci? Mam propozycję na dodatkową kaskę ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() notuję ![]() muszę porządek na kompie zrobic, bo mam różne przepisy pokopiowane jak któryś mi się spodoba, a później nie mogę znaleźć ![]() w ogóle mam burdel na kompie ![]() kopiuję co się da ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Zadomowienie
|
znowu oczywiscie nie nadrabiam
![]() musze spisać te przepisy na tuczyka, u mnie na szybko to tuńczyk+majonez+ pieprz+ pietruszka i juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
Wyżej kilka informacji o mnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.