|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
Cytat:
Śmieszne, że ile wesel, tyle różnych podejść i organizacji, każdy ma swoja wizję i rewelacyjne jest to, że w naszych czasach wszystko można zrealizować ![]() Ooooj, to długo się znacie. Jedno jest pewne - wasza decyzja jest baaardzo gruntownie przemyślana Nie to, żeby moja nie była
|
||
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Mi te suknie to co chwilka podobają się inne, jeszcze nie przymierzałam żadnej, ale w sierpniu mam zamiar troszkę pochodzić i poprzymierzać, bo teraz nie bede mieć czasu wyjazd na wakacje itp. A zakup myslalam zeby odłożyc na grudzien bo podobno wtedy duzo obnizek cenowych, a Wy jak myslicie? A co do tego proboszcza to ja myslalam ze jak we wrzesniu pojde to bedzie dobrze, ale skoro mowicie ze takie cyrki to lepiej pojde, bo ja bym chciala jak najpozniej tzn u nas to jest 16, maksymalnie 16.15. Zaraz poszukam gdzies zdjecia pierscionka to dodam
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Albo jej ktoś gorset za mocno ścisnął ![]() A ja znalazłam kolejną aukcję tej mojej upatrzonej sukni http://allegro.pl/suknia-slubna-pron...712905801.html I ponownie stwierdzam, że na PMkach podoba mi się jeszcze bardziej niż na modelce . Na razie ją sobie podziwiam na zdjęciach i coraz bardziej się do niej przekonuję. Jest mega prosta i skromna- dla mnie idealna, ma to coś I widzę, że większość PM które wybrały ten model to też szczupłe i niewysokie kobietki tak jak ja, noszące 34. Widziałam jedną aukcję PM, która nosiła rozmiar 38/40 i zdecydowanie nie wyglądała dobrze w tej sukni, bo wbrew pozorom pogrubiała ją |
|
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z kościołami to różnie. U nas na przykład jest tak, że księga zapisów na przyszły rok rusza dopiero w październiku, więc bez stresu ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jagodzia przecież ta PM-ka jest jeszcze szczuplejsza niż ja i ma tak jakoś wysoko ramiona uneisione, a może to przez bolerko??
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
sztuczko a ty kupujesz używaną sukienkę?
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No chyba, że jakiś model na tyle mnie oczaruje, że będę pewna, że to TA.
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja suknie kupiłam i mam taki sposób, ze juz nie przeglądam stron salonów itp, coby się na nowo nie zakochać |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
vesna ja bym tak samo zrobila, bo znając siebie to znowu by mi sie jakas spodobała
|
#104 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A i dla ciekawostki powiem Wam, że ja jednak powinnam nosić... 65F Heh aż TŻ się cieszył, że za rok będzie mógł z dumą powiedzieć: "a moja żona nosi biustonosz w rozmiarze F " - mój głupolek Cytat:
Jak napisałam chwilkę temu, im więcej kiecek oglądałam tym większe wątpliwości miałam co do mojego wymarzonego look'u ślubnego... Tak to już jest u mnie ![]() Suknie akurat nie trafiły w mój gust, ale jeśli Tobie takie przypadły to czemu miałabyś się nie umówić na przymiarki ? Może akurat któraś Ci "pyknie" ? ![]() Seagirl - właśnie! Miałam napisać, że obrączki są śliczne Co prawda dla nas wybierzemy wypukłe i całe w połysku, ale Wasze naprawdę mi się podobają
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jestem za ostatnią, aczkolwiek ta druga też nie jest zła. Jak dla mnie bezwzględnie odpada tylko pierwsza. |
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Mi również ta ostatnia najbardziej się spodobała
Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki :p co myślicie o takich lampionach http://allegro.pl/latajace-lampiony-...690573728.html Mi one bardzo się podobają i chciałabym, aby goście je puścili wieczorem, ale TŻ mi mówi że to pewnie jest badziew i że w ogole nie odleci i tylko siara będzie... Może już o nich mówiłyście, ale odkąd ja Was czytuje to nie widziałam |
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Witam w nowej czesci
Niezle pocisnelyscie dziewczyny :P Ja sobie wchodze na stara czesc,patrze tylko pare stron do nadrobienia to fajnie :P a tu nowa czesc!! jestescie szalone ;p dziekuje wszystkim dziewczynom, ktore przeslaly mi linki do zdjec ze spotkania ;p swietne sa, na pewno fajnie bylo sie tak poznac w realu moze uda mi sie zalapac na spotkanie w Krakowie jesli takowe sie zorganizuje![]() milego dnia! |
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta aukcja jest ze szczecina...... Dziewczyna ma tyle wzrostu co ja..i do tego ta suknia jest zwiewna....
|
|
|
|
|
#109 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A e spinki to mi się wydawało, że na aukcji, którą wklejałaś kosztowały 8 zł? Czt to było 80? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A gdzie się wybieracie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-07-12 o 11:35 |
|||||||
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pięknie to w nocy wygląda ja ich nie mogę mieć bo mam salę blisko lasu. A wtedy jest to zagrożenie pożarem i lipa
|
|
#111 | ||
|
Rozeznanie
|
Tak gregia, kupuję używaną
A cio?Cytat:
A z drugiej strony wiele PMek wypożycza modele salonowe które mogły być już przecież nie raz używane przez inne PMki i też żyją Ech ja to mam problemy ;p ![]() Cytat:
Najgorsze jest to, że w necie większość zdjęć tych na modelkach jest jeszcze tak wymuskana photoshopem, że mam wrażenie że każdą suknię mogłabym kupić w ciemno bo tak bosko przecież wyglądają... ale jak przychodzi co do czego to na mnie kieca wygląda zupełnie inaczej - tak np. było w przypadku Avatarkowej (na modelce 100 razy bardziej mi się podobała) wiem wiem, zaraz ustawię nowy obrazek
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
A Ty widziałaś jej cenę minimalną?? Za 105zł to ja bym ją kupiła nawet bez przymierzania [/QUOTE]105 zł za suknie, niespotykane, chyba nie znam żadnej osoby ktora tyle dała za swoją suknię, masz szansę być pierwsza ![]() Piszę aktualnie z Opola, jestem z okolic Nysy, taka wieś koło jeziora nyskiego. Wesele będzie w Nysie a ślub u mnie na wsi ![]() Ps Przepraszam Was ale jeszcze nie za bardzo umiem cytować i takie rzeczy jakieś dziwne mi wychodzą ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Witam was po powrocie z Kielc
Wesele było baaardzo udane, polecam restauracje w hotelu Magnolia pyszne jedzonko i ogólnei nie było sie czego przyczepić PM miała piękną suknie niestety nie mam zdjęć bo ciagle filmiki kręciłam ale to chyba była rybka Poza tym była jedna mała wpadka autobus który miał nas wieźć z koscioła na sale nawalił tyle tylko że zamiast my czekać na pare młodą to młodzi czekali na nas w aucie pod sala Pod kościołem był zakaz sypania ryżem i pieniążkami (chyba) ale młodzi sobie i z tym poradzili bo były tuby strzelające które dały piękny efekt a do tego nie trzeba było sprzątać bo wiatr wszystko zabrał ![]() A i wszystkim wybierającym sie na wakacje tu nad morze odradzam jazde pociągiem w każdym razie daliśmy rade, ale współczułam tym osobą jadącym na korytarzu .... Ide nadrabiać poprzednia cześć bo widze ze dużo mnei omineło ;D
|
|
#116 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i jednak spróbuję się umówić z nią na sobotę, to wtedy poszłabym z Tobą, bo propozycja dotycząca towarzyszenia jest nadal aktualna, tak ?
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż hemr's jest identyczny i wyglądałam w niej tak
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku, szybko Wam wieczorem poszło
|
|
|
|
#119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten moment, kiedy wiesz, że to ta, żadna inna, że nie chcesz już przymierzać innych, bo i tak miałabyś przed oczami tę najcudowniejszą ![]() Dokładnie! Salon potrafi zaskoczyć ![]() Cytat:
Cytat:
Jest w dzielnicy akurat blisko rodziców, dobry dojazd do centrum i do pracy, świetna komunikacja, metraż też dobry i przyszłościowy, nowe budownictwo (prosto od dewelopera) - żyć, nie umierać, i spłacać kredyt przez 30 lat ![]() A z tymi cyckami to oznacza jednak, że grzeszyłaś mówiąc, że masz małe!!! :P F jest na 1000% większe od A :P Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2011-07-12 o 11:47 |
|||
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
paulinka009 super, że wesele się udało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

Czytam Was już od dłuższego czasu i postanowiłam się odezwać i ujawnić 
jakos mam lęki przed pojsciem do mojego Księciulka proboszcza
Śmieszne, że ile wesel, tyle różnych podejść i organizacji, każdy ma swoja wizję i rewelacyjne jest to, że w naszych czasach wszystko można zrealizować 
a dziewczyna jaka chuda zobaczcie na to foto co wchodzi po jakieś drabinie czy czymś takim koszmar
. Albo jej ktoś gorset za mocno ścisnął
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
i ma tak jakoś wysoko ramiona uneisione, a może to przez bolerko??