Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 21:36   #481
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
dokia jak tam obiad nie przypalił się
hehe, dzięki że pamiętałaś no nie przypalił .. ogarnęłam to , tzn forum i obiad w kuchni 20m dalej

za to czeka mnie straszna katorga i to chyba dziś... tzn 15 lub nawet 20 koszul do wyprasowania.. brrr... lubi ktoś to robić??
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 21:41   #482
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
nie brakuje wam trochę Sarunieczki
Brakuje

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
za to czeka mnie straszna katorga i to chyba dziś... tzn 15 lub nawet 20 koszul do wyprasowania.. brrr... lubi ktoś to robić??
Ja w ogóle nienawidzę prasować. Dla siebie kupuję ubranka z niemnących tkanin. A TŻ nosi na szczęście proste t-shirty. Jak czasem już muszę uprasować jakąś koszulę, to schodzi mi rok, a koszula nadal pomięta Dlatego bardzo bardzo współczuję.
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 21:43   #483
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, dzięki że pamiętałaś no nie przypalił .. ogarnęłam to , tzn forum i obiad w kuchni 20m dalej

ile dla kogo aż tyle nie cierpię prasować koszul dobrze, że mój tż chodzi w koszulach okazjonalnie
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 21:47   #484
ArnicaMontana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Ale ten nie jest taki zły, mi się podoba.
A jaki kolor tej henny jest?
A to prawda że henna nie niszczy tak włosów jak zwykła farba nie? Bo już myślałam też o hennie na moje włosy, ale jakoś nie mogę się przekonać do zafarbowania ich i na razie mam naturalny kolorek
Oj, z henną trzeba uważać,nie każdym włosom służy, ja mam takie grube, solidne , przy tym przetłuszczające i mi idealnie henna przypasowała. Niestety na każdych włosach inaczej łapie, a nie zafarbujesz potem chemiczną farbą, bo nie złapie, albo cuda niewidy wyjdą...
skarbnica na temat henny:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=42193
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=536867
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504604

Dokia , dobrą chwilę próbowałam złapać robaczka...

Edytowane przez ArnicaMontana
Czas edycji: 2011-07-12 o 21:51
ArnicaMontana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 21:48   #485
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
ile dla kogo aż tyle nie cierpię prasować koszul dobrze, że mój tż chodzi w koszulach okazjonalnie
bo i synusia.. i jego tatusia i jeszcze z zakończenia roku szkolnego tych popranych nie poprasowałam.. bo własnie nie znoszę tego robić i tak wsadzam do bieliźniarki .. ale dziś jak otworzyłam drzwiczki to na mnie to wszystko wypadło
Stary 2011-07-12, 21:50   #486
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
bo i synusia.. i jego tatusia i jeszcze z zakończenia roku szkolnego tych popranych nie poprasowałam.. bo własnie nie znoszę tego robić i tak wsadzam do bieliźniarki .. ale dziś jak otworzyłam drzwiczki to na mnie to wszystko wypadło
widocznie za mała ta bieliźniarka
Stary 2011-07-12, 21:55   #487
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ArnicaMontana Pokaż wiadomość
Oj, z henną trzeba uważać,nie każdym włosom służy, ja mam takie grube, solidne , przy tym przetłuszczające i mi idealnie henna przypasowała. Niestety na każdych włosach inaczej łapie, a nie zafarbujesz potem chemiczną farbą, bo nie złapie, albo cuda niewidy wyjdą...
skarbnica na temat henny:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=42193
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=536867
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504604

Dziękuję Ci za informacje

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 21:57   #488
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
widocznie za mała ta bieliźniarka
co ty.. jak wielki pawlacz u mojej mamy .. dzisiaj maglowałam godzinkę to co mogłam czyli tshirty, spodnie, serwety, pościel , ściereczki ... jak dobrze że mam magiel to mój najlepszy zakup w zeszłym roku

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez ArnicaMontana Pokaż wiadomość
Boska jesteś
Stary 2011-07-12, 22:00   #489
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tam nawet lubię prasować nienawidzę za to sprzątac

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Brakuje
Oj pewnie, że brakuje Sarunieczki
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:01   #490
musso4
Zakorzenienie

lecę bo dziecko mi już marudzi
Stary 2011-07-12, 22:02   #491
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
co ty.. jak wielki pawlacz u mojej mamy .. dzisiaj maglowałam godzinkę to co mogłam czyli tshirty, spodnie, serwety, pościel , ściereczki ... jak dobrze że mam magiel to mój najlepszy zakup w zeszłym roku
-
Dopiero jak się tu tak porównam z Wami to dostrzegam rozmiary swojego lenistwa.

W życiu nie przyłożyłam żelazka do żadnej ścierki, bo jak wiszą, to i tak nie widać, czy proste czy pomięte. Do pościeli tak samo, ale tutaj dlatego, że kupuję niemnącą. Nie mam w domu ani jednej serwety: w pokoju, gdzie jemy, jest goły stół, w kuchni cerata. Swoich spodni też nie prasuję, bo noszę tylko rurki z elastyczną domieszką, czyli znów niemnące.

A potem się dziwię, że TŻ mówi, że jestem leniem.

Edytowane przez Anna Antonina
Czas edycji: 2011-07-12 o 22:04
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:41   #492
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
MAM NADZ, ŻE MAJA POGODE
Na pewno mają, koleżanka która jest od dziś w Gdańsku mówi że palma straszna

Cytat:

ja chyba dziwna jestem bo lubię ale...nie prasuję rzeczy mojego TŻ- tylko swoje, córki,pościel i ścierki (majtek już nie) bo mnie to odstresuje, a najbardziej lubię oglądać film i prasować.

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Ja tam nawet lubię prasować nienawidzę za to sprzątac

Oj pewnie, że brakuje Sarunieczki

Sprzątać też lubię (ja spóźniony Lew jestem czyli Panna), mało tego jak jestem tak mega w✂✂✂✂iona to czyszczę dywan- bo mam taki że się w niego strasznie włosy wbijają- i jak mam taki dzień, że wszystkich bym pozabijała to biorę ścierę i czyszczę cały- jak skończę to już spokojna jestem.

Moja córa już się oswoiła z odległością, z brakiem obok mamy i taty- w pierwszą noc ponoć trochę popłakiwała, ale teraz już wieczorami pada zmęczona. Mają od rana zajęcia, z przerwami na posiłki, dziś już pływali z rozłożonymi żaglami- i była zachwycona.

Nam się z kolei nudzi- wczoraj przez dwie godziny spacerowaliśmy, a dziś jeździliśmy na rowerach- dupa mnie tak boli, że ledwo siedzę
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:42   #493
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:

W życiu nie przyłożyłam żelazka do żadnej ścierki, bo jak wiszą, to i tak nie widać, czy proste czy pomięte. Do pościeli tak samo, ale tutaj dlatego, że kupuję niemnącą. Nie mam w domu ani jednej serwety: w pokoju, gdzie jemy, jest goły stół, w kuchni cerata. Swoich spodni też nie prasuję, bo noszę tylko rurki z elastyczną domieszką, czyli znów niemnące.

oj to nie tak po prostu czegoś bardzo nie lubisz i tyle .. ja też nie lubię tych zabiegów prasowalniczych .. pościel mam głownie też niemnącą, jednak bawełniane zwyczajne prześcieradła więc je muszę prasować/maglować, poza tym też to omijam jak mogę tę procedurę.. obrusy mam bo mam meble antyki i one tak nie bardzo bez czegokolwiek na nich wyglądają

dobra idę do tego żelazka bo się zbieram jak do jeża .. i na sex idę -na Comedy Central zaraz Seks w wielkim mieście
Stary 2011-07-12, 22:45   #494
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość

Miałam już łzy w oczach, zszargane nerwy i brak sił na kłótnie, chciałam, jak najszybciej stamtąd wyjść
och, ja się kiedyś wybrałam do fryzjera na dzień przed balem absolutoryjnym tż, poprosiłam o podcięcie włosów i pocieniowanie i pokazałam fryzurę w pięciu wersjach w gazetkach i katalogach ze stołu w salonie (taką fryzurkę nosiły wówczas dziewczyny w "beverly hills 90210" - za ramię, część do ramienia tylko...). pan powiedział że wie o co chodzi, zdjęłam okularki i...po zakończeniu strzyżenia się popłakałam. miałam podobną fryzurę jak zaplanowana ale o połowę krótszą. w konsekwencji wyglądałam "jak zuzia lat 15,5". niby nic strasznego ale na ów bal miałam wysoki obcas i sukienkę-koszulkę mini wykończoną koronką i gryzło się to strrrrrasznie. nie chciałam płacić, ządałam żeby spisał sobie jakiś protokół czy cokolwiek że odmówiłam zapłaty i jak chce niech się sądzi, wzywa policję itepe ale koniec końców upłakana i wyczerpana zapłaciłam połowę i poszłam dalej płakać do domu. później kilka lat farbowałam i strzygłam się sama.

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 23:03   #495
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Na pewno mają, koleżanka która jest od dziś w Gdańsku mówi że palma straszna
to prawda dzisiaj był upał u nas

co do prasowania - nie nawidzę i nie prasuję chyba, że na jakieś wyjście koszulę czy sukienkę ... nie pamiętam, kiedy miałam ostatnio żelazko w ręce

ale sobie zrobiłam domowe spa
w końcu, bo urlop ku końcowi, a nic się soba nie zajęłam
a więc winko wanna pełna wody i piany maseczka na ryjku maseczka na włosach golenie ogólne mycie ciała potem pierdyliard specyfików na twarz i ciało
dziś wypróbowałam z dzisiejszej paczki avonewej to serum ujędrniające PS MM - zapach charakterystyczny i póki co z działaniem szału nie ma .... ale po jednym użyciu to grzech byłoby go oceniać

teraz idę lulu - a przynajmniej nie będę pisać na lapku, bo mój mąż chce już spać, a ja mu przeszkadzam klikaniem

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 23:12   #496
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
to prawda dzisiaj był upał u nas

co do prasowania - nie nawidzę i nie prasuję chyba, że na jakieś wyjście koszulę czy sukienkę ... nie pamiętam, kiedy miałam ostatnio żelazko w ręce

ale sobie zrobiłam domowe spa
w końcu, bo urlop ku końcowi, a nic się soba nie zajęłam
a więc winko wanna pełna wody i piany maseczka na ryjku maseczka na włosach golenie ogólne mycie ciała potem pierdyliard specyfików na twarz i ciało
dziś wypróbowałam z dzisiejszej paczki avonewej to serum ujędrniające PS MM - zapach charakterystyczny i póki co z działaniem szału nie ma .... ale po jednym użyciu to grzech byłoby go oceniać

teraz idę lulu - a przynajmniej nie będę pisać na lapku, bo mój mąż chce już spać, a ja mu przeszkadzam klikaniem
Kolorowych snów

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 07:41   #497
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Ale tu dziś pusto... Zamówiłam farbę 6.56 jasna mahoniowa czerwień i kusi mnie żeby zanim ją nałożę rozjaśnić włosy, żeby efekt był mega czerwony

Witam Was z pierwszą kawką, szukam aparatu żeby dołączyć fotkę mojego kubaska wielkiego
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 08:02   #498
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Ale tu dziś pusto... Zamówiłam farbę 6.56 jasna mahoniowa czerwień i kusi mnie żeby zanim ją nałożę rozjaśnić włosy, żeby efekt był mega czerwony

Witam Was z pierwszą kawką, szukam aparatu żeby dołączyć fotkę mojego kubaska wielkiego
ja dopiero wstałam- ale zaraz ide wędruję do kuchni po moją kawę

Dzień dobry wszystkim
Stary 2011-07-13, 08:13   #499
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dzień dobry

ja też z kawką, ale jeszcze w łózku i piżamie

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 08:32   #500
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość

a jaki masz kolor teraz, lepiej nie rozjaśniaj ja jak przefarbowałm sie z blond na rude to z końców gdzie były rozjaśniane to farba schodziła w momencie, a na naturalnych ciemny blond trzyma się super

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

i dzień dobry wszystkim jak zwykle z kawą i w piżamach

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

sorki dziewczyny, że tak wam się wtrącam do tych włosów ale miałam w swoim życiu juz tyle eksperymentów na nich przeprowadzonych, że chcę was ustrzec przed moimi błędami

a prasuję tylko to co muszę, tzn ciuch który jest pognieciony, bo w pogniecionych nie chodzę żadnej pościeli, ścierek, no chyba, że obrus na stół, który kładę dwa razy do roku nawet dziecku nie prasowałam jak się urodziło, tylko wyprawke do szpitala uprasowałam, bo mi wstyd było
Stary 2011-07-13, 09:34   #501
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
nawet dziecku nie prasowałam jak się urodziło, tylko wyprawke do szpitala uprasowałam, bo mi wstyd było
ja nawet tego nie prasowalam...

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 09:48   #502
nightsong
Rozeznanie

witam z rana

Cytat:

ja mam chyba podobnie, prasuję raz na pół roku może, tylko te rzeczy, które są dosyć pogniecione, jak lekko, to da się w nich chodzić i się rozprostują Obrusa w życiu nie prasowałam, pościel by mi nawet do głowy nie przyszła :P

Dokiu - dziś mnie Twój awatar wyjątkowo rozpraszał, kilka razy chciałam strzepnąć robaka z monitora Wczoraj jakoś normalnie było, nie przeszkadzał mi w ogóle

Tak mówicie o farbowaniu i robicie mi coraz większą ochotę, lubię eksperymentować z włosami - w sensie jak ktoś mi coś przy nich robi :P Sama mam 2 lewe ręce i potem nie umiem się uczesać
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 09:58   #503
malutka84
Zakorzenienie

Dzień dobry dla odmiany z czekoladą do picia

Co do fryzjerów, to zawsze chodziłam do takiego osiedlowego, gdzie cale moje osiedle -czytaj panie na emeryturze. I tak też mnie czesała, jak emerytke. Dla lata temu udało mi się w ramach za koleżankę która nie mogla iść do stylisty - fryzjera, do którego są zapisy miesiąc na przód. I... Jest wspanialy. Zawsze mówi na początku , ja bym cie widział w tym... i opisuje. Jelsi pozwolisz - tnie, jesli nie, robi po Twojemu. ja zawsze mówie, rob co chcesz. Mam do niego pelne zaufanie, tnie kilka osob tez z mojej pracy ( dobra opinia obiegla i klientki same pobielgy ). Wszyscy po pierwszym cieciu mnie podziwiali jak w muzeum, az mi glupio było

A co farb, to ja jeszcze nigdy się nie farbowałam. Nawet szamponu koloryzującego nie nakładałam. Podobno (tak mówi wlaśnie ten fryzjer) mam taki ładny kolor że zal go pokrywac sztucznym. Dopiero jak siwizna da czadu to bedzie trzeba. Ale poki co jestem w pelni natural
Stary 2011-07-13, 10:53   #504
avoninka
BAN stały

ja tez jestem stanowczo za nie farbowaniem włosków naturalne zawsze są ładne i błyszczące no i takie naturalne jedyne co ja robię z moimi (ciemny blond) to raz w roku robię refleksy. Wtapiają się idealnie moje włosy i wyglądają jak rozjaśnione przez słoneczko
avoninka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 11:19   #505
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez avoninka Pokaż wiadomość
ja tez jestem stanowczo za nie farbowaniem włosków naturalne zawsze są ładne i błyszczące no i takie naturalne jedyne co ja robię z moimi (ciemny blond) to raz w roku robię refleksy. Wtapiają się idealnie moje włosy i wyglądają jak rozjaśnione przez słoneczko
tylko pozazdrościć, że nie masz odrostów co miesiąc je nie wyobrażam sobie nie farbować włosów lubie mieć co jakiś czas inny kolor a miałam już wszystkie na głowie
Stary 2011-07-13, 11:44   #506
katniewojt
Zakorzenienie

Witajcie Ja Was zawsze czytam po tabletce, a przed śniadaniem
Ale mi się dzisiaj nie chciało wstać To przez moje nocne eskapady Stopa mnie swędziała, więc drapałam ją aż do momentu kiedy zaczęło mnie boleć Musiałam wstać i iść po fenistil... A już wieczorem wydawało mi się, że coś mnie w nią dziabnęło
Piszę sms do znajomej, której puściłam paczkę z avonu (jednorazowa zmiana adresu). Paczka po 4 była w takiej miejscowości i od 4.30 jest w doręczeniu. A ta do mnie, że coś jest nie tak, bo stamtąd jedzie się do niej 30min i na pewno zgubili jej paczkę Dopiero jej tłumaczę, że przecież kurier ma inne paczki, a nie tylko tą dla niej
Ona bardzo, ale to bardzo często ma przebłyski jak blondynka Kiedyś mówię jej, że na nasz kierunek jest już 10 osób zalogowanych, a dopiero co zaczęła się rekrutacja. A ona do mnie, żebym jej napisała kto dokładnie Już jak szłyśmy na licencjackie, to była elektroniczna rekrutacja. Dane idą tylko do UJK, a reszta osób widzi tylko numerek, a danych już nie. Nie mogłam jej tego wytłumaczyć

W sensie blondynki nie chodzi mi o kolor włosów, a o poziom inteligencji, czyli o idiotkę. PO prostu przyzwyczaiłam się mówić blondynka Nie bierzcie tego do siebie
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 11:52   #507
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Witajcie Ja Was zawsze czytam po tabletce, a przed śniadaniem
Ale mi się dzisiaj nie chciało wstać To przez moje nocne eskapady Stopa mnie swędziała, więc drapałam ją aż do momentu kiedy zaczęło mnie boleć Musiałam wstać i iść po fenistil... A już wieczorem wydawało mi się, że coś mnie w nią dziabnęło
Piszę sms do znajomej, której puściłam paczkę z avonu (jednorazowa zmiana adresu). Paczka po 4 była w takiej miejscowości i od 4.30 jest w doręczeniu. A ta do mnie, że coś jest nie tak, bo stamtąd jedzie się do niej 30min i na pewno zgubili jej paczkę Dopiero jej tłumaczę, że przecież kurier ma inne paczki, a nie tylko tą dla niej
Ona bardzo, ale to bardzo często ma przebłyski jak blondynka Kiedyś mówię jej, że na nasz kierunek jest już 10 osób zalogowanych, a dopiero co zaczęła się rekrutacja. A ona do mnie, żebym jej napisała kto dokładnie Już jak szłyśmy na licencjackie, to była elektroniczna rekrutacja. Dane idą tylko do UJK, a reszta osób widzi tylko numerek, a danych już nie. Nie mogłam jej tego wytłumaczyć

W sensie blondynki nie chodzi mi o kolor włosów, a o poziom inteligencji, czyli o idiotkę. PO prostu przyzwyczaiłam się mówić blondynka Nie bierzcie tego do siebie
Hehe, przynajmniej zawsze Ci humor poprawi

Ja wlaśnie sortuje paczkę z avonu na paczuszki dla kobitek
Wszystko jest, tylko kilka katalogów trochę skatowanych Ale to nic bo zawsze zamawiam 20 szt a zużywam ok 15 więc nie ma problemu
Mam dziś wolne i nawet robienia prania mnie cieszy
Stary 2011-07-13, 11:55   #508
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Witajcie laseczki!!! Opuściłam was na troszkę tylko przez to, że w pracy byłam w innej filii i głupio mi było szperać komuś na kompie, ale starałam się na troszkę do was zaglądać i podpatrywać co tam u was ;-)

Po za tym za 1,5 tygodnia idę na urlop i wyjeżdżam nad polskie morze. Jeszcze nie wiem gdzie, ale na pewno do jakiejś średniej miejscowości, aby nie było zbytnio dużego tłoku:P
Może coś polecicie??

Jak fajnie jest wrócić do was
Stary 2011-07-13, 12:00   #509
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
witam z rana

ja mam chyba podobnie, prasuję raz na pół roku może, tylko te rzeczy, które są dosyć pogniecione, jak lekko, to da się w nich chodzić i się rozprostują Obrusa w życiu nie prasowałam, pościel by mi nawet do głowy nie przyszła :P

Dokiu - dziś mnie Twój awatar wyjątkowo rozpraszał, kilka razy chciałam strzepnąć robaka z monitora Wczoraj jakoś normalnie było, nie przeszkadzał mi w ogóle

Tak mówicie o farbowaniu i robicie mi coraz większą ochotę, lubię eksperymentować z włosami - w sensie jak ktoś mi coś przy nich robi :P Sama mam 2 lewe ręce i potem nie umiem się uczesać
hmm... chyba pora zmienić avatar.. zmienię dziś.. na razie wracam do żelazka .. dziewczyny, już 11 koszul za mną uprasuję dziś wszystkie poprane i nie będę tego robić hoho jak długo
Stary 2011-07-13, 12:07   #510
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Witajcie laseczki!!! Opuściłam was na troszkę tylko przez to, że w pracy byłam w innej filii i głupio mi było szperać komuś na kompie, ale starałam się na troszkę do was zaglądać i podpatrywać co tam u was ;-)

Po za tym za 1,5 tygodnia idę na urlop i wyjeżdżam nad polskie morze. Jeszcze nie wiem gdzie, ale na pewno do jakiejś średniej miejscowości, aby nie było zbytnio dużego tłoku:P
Może coś polecicie??

Jak fajnie jest wrócić do was
Witaj znowu
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości