|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
|
|
|
|
#482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Brakuje
Cytat:
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla kogo aż tyle nie cierpię prasować koszul
|
|
|
|
|
#484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
skarbnica na temat henny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=42193 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=536867 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504604 Dokia , dobrą chwilę próbowałam złapać robaczka... Edytowane przez ArnicaMontana Czas edycji: 2011-07-12 o 21:51 |
|
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze z zakończenia roku szkolnego tych popranych nie poprasowałam.. bo własnie nie znoszę tego robić i tak wsadzam do bieliźniarki .. ale dziś jak otworzyłam drzwiczki to na mnie to wszystko wypadło
|
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
co ty.. jak wielki pawlacz u mojej mamy .. dzisiaj maglowałam godzinkę to co mogłam czyli tshirty, spodnie, serwety, pościel , ściereczki ... jak dobrze że mam magiel
to mój najlepszy zakup w zeszłym roku---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Boska jesteś |
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
lecę
|
|
|
|
#491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W życiu nie przyłożyłam żelazka do żadnej ścierki, bo jak wiszą, to i tak nie widać, czy proste czy pomięte. Do pościeli tak samo, ale tutaj dlatego, że kupuję niemnącą. Nie mam w domu ani jednej serwety: w pokoju, gdzie jemy, jest goły stół, w kuchni cerata. Swoich spodni też nie prasuję, bo noszę tylko rurki z elastyczną domieszką, czyli znów niemnące. A potem się dziwię, że TŻ mówi, że jestem leniem.
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-07-12 o 22:04 |
|
|
|
|
#492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na pewno mają, koleżanka która jest od dziś w Gdańsku mówi że palma straszna
Cytat:
Cytat:
Sprzątać też lubię (ja spóźniony Lew jestem czyli Panna), mało tego jak jestem tak mega w✂✂✂✂iona to czyszczę dywan- bo mam taki że się w niego strasznie włosy wbijają- i jak mam taki dzień, że wszystkich bym pozabijała to biorę ścierę i czyszczę cały- jak skończę to już spokojna jestem. Moja córa już się oswoiła z odległością, z brakiem obok mamy i taty- w pierwszą noc ponoć trochę popłakiwała, ale teraz już wieczorami pada zmęczona. Mają od rana zajęcia, z przerwami na posiłki, dziś już pływali z rozłożonymi żaglami- i była zachwycona. Nam się z kolei nudzi- wczoraj przez dwie godziny spacerowaliśmy, a dziś jeździliśmy na rowerach- dupa mnie tak boli, że ledwo siedzę |
||
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu czegoś bardzo nie lubisz i tyle .. ja też nie lubię tych zabiegów prasowalniczych .. pościel mam głownie też niemnącą, jednak bawełniane zwyczajne prześcieradła więc je muszę prasować/maglować, poza tym też to omijam jak mogę tę procedurę.. obrusy mam bo mam meble antyki i one tak nie bardzo bez czegokolwiek na nich wyglądają dobra idę do tego żelazka bo się zbieram jak do jeża .. i na sex idę -na Comedy Central zaraz Seks w wielkim mieście
|
|
|
|
|
#494 |
|
Wtajemniczenie
|
och, ja się kiedyś wybrałam do fryzjera na dzień przed balem absolutoryjnym tż, poprosiłam o podcięcie włosów i pocieniowanie i pokazałam fryzurę w pięciu wersjach w gazetkach i katalogach ze stołu w salonie (taką fryzurkę nosiły wówczas dziewczyny w "beverly hills 90210" - za ramię, część do ramienia tylko...). pan powiedział że wie o co chodzi, zdjęłam okularki i...po zakończeniu strzyżenia się popłakałam. miałam podobną fryzurę jak zaplanowana ale o połowę krótszą. w konsekwencji wyglądałam "jak zuzia lat 15,5". niby nic strasznego ale na ów bal miałam wysoki obcas i sukienkę-koszulkę mini wykończoną koronką i gryzło się to strrrrrasznie. nie chciałam płacić, ządałam żeby spisał sobie jakiś protokół czy cokolwiek że odmówiłam zapłaty i jak chce niech się sądzi, wzywa policję itepe ale koniec końców upłakana i wyczerpana zapłaciłam połowę i poszłam dalej płakać do domu. później kilka lat farbowałam i strzygłam się sama.
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do prasowania - nie nawidzę i nie prasuję chyba, że na jakieś wyjście koszulę czy sukienkę ... nie pamiętam, kiedy miałam ostatnio żelazko w ręce ![]() ale sobie zrobiłam domowe spa w końcu, bo urlop ku końcowi, a nic się soba nie zajęłam ![]() a więc winko wanna pełna wody i piany maseczka na ryjku maseczka na włosach golenie ogólne mycie ciała potem pierdyliard specyfików na twarz i ciało dziś wypróbowałam z dzisiejszej paczki avonewej to serum ujędrniające PS MM - zapach charakterystyczny i póki co z działaniem szału nie ma .... ale po jednym użyciu to grzech byłoby go oceniać ![]() teraz idę lulu - a przynajmniej nie będę pisać na lapku, bo mój mąż chce już spać, a ja mu przeszkadzam klikaniem
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś pusto... Zamówiłam farbę 6.56 jasna mahoniowa czerwień i kusi mnie żeby zanim ją nałożę rozjaśnić włosy, żeby efekt był mega czerwony
Witam Was z pierwszą kawką, szukam aparatu żeby dołączyć fotkę mojego kubaska wielkiego
|
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry wszystkim |
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja też z kawką, ale jeszcze w łózku i piżamie
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, lepiej nie rozjaśniaj![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- i dzień dobry wszystkim jak zwykle z kawą i w piżamach![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- sorki dziewczyny, że tak wam się wtrącam do tych włosów ale miałam w swoim życiu juz tyle eksperymentów na nich przeprowadzonych, że chcę was ustrzec przed moimi błędami ![]() a prasuję tylko to co muszę, tzn ciuch który jest pognieciony, bo w pogniecionych nie chodzę żadnej pościeli, ścierek, no chyba, że obrus na stół, który kładę dwa razy do roku nawet dziecku nie prasowałam jak się urodziło, tylko wyprawke do szpitala uprasowałam, bo mi wstyd było
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#502 | |
|
Rozeznanie
|
witam z rana
![]() Cytat:
Obrusa w życiu nie prasowałam, pościel by mi nawet do głowy nie przyszła :PDokiu - dziś mnie Twój awatar wyjątkowo rozpraszał, kilka razy chciałam strzepnąć robaka z monitora ![]() Tak mówicie o farbowaniu i robicie mi coraz większą ochotę, lubię eksperymentować z włosami - w sensie jak ktoś mi coś przy nich robi :P Sama mam 2 lewe ręce i potem nie umiem się uczesać
|
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dla odmiany z czekoladą do picia
![]() Co do fryzjerów, to zawsze chodziłam do takiego osiedlowego, gdzie cale moje osiedle -czytaj panie na emeryturze. I tak też mnie czesała, jak emerytke. Dla lata temu udało mi się w ramach za koleżankę która nie mogla iść do stylisty - fryzjera, do którego są zapisy miesiąc na przód. I... ![]() A co farb, to ja jeszcze nigdy się nie farbowałam. Nawet szamponu koloryzującego nie nakładałam. Podobno (tak mówi wlaśnie ten fryzjer) mam taki ładny kolor że zal go pokrywac sztucznym. Dopiero jak siwizna da czadu to bedzie trzeba. Ale poki co jestem w pelni natural |
|
|
|
#504 |
|
BAN stały
|
ja tez jestem stanowczo za nie farbowaniem włosków
naturalne zawsze są ładne i błyszczące no i takie naturalne jedyne co ja robię z moimi (ciemny blond) to raz w roku robię refleksy. Wtapiają się idealnie moje włosy i wyglądają jak rozjaśnione przez słoneczko ![]()
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
je nie wyobrażam sobie nie farbować włosów a miałam już wszystkie na głowie |
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ale mi się dzisiaj nie chciało wstać Musiałam wstać i iść po fenistil... A już wieczorem wydawało mi się, że coś mnie w nią dziabnęło![]() Piszę sms do znajomej, której puściłam paczkę z avonu (jednorazowa zmiana adresu). Paczka po 4 była w takiej miejscowości i od 4.30 jest w doręczeniu. A ta do mnie, że coś jest nie tak, bo stamtąd jedzie się do niej 30min i na pewno zgubili jej paczkę ![]() Ona bardzo, ale to bardzo często ma przebłyski jak blondynka ![]() W sensie blondynki nie chodzi mi o kolor włosów, a o poziom inteligencji, czyli o idiotkę. PO prostu przyzwyczaiłam się mówić blondynka |
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wlaśnie sortuje paczkę z avonu na paczuszki dla kobitek ![]() Wszystko jest, tylko kilka katalogów trochę skatowanych Ale to nic bo zawsze zamawiam 20 szt a zużywam ok 15 więc nie ma problemu ![]() Mam dziś wolne i nawet robienia prania mnie cieszy |
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie laseczki!!! Opuściłam was na troszkę tylko przez to, że w pracy byłam w innej filii i głupio mi było szperać komuś na kompie, ale starałam się na troszkę do was zaglądać i podpatrywać co tam u was ;-)
Po za tym za 1,5 tygodnia idę na urlop i wyjeżdżam nad polskie morze. Jeszcze nie wiem gdzie, ale na pewno do jakiejś średniej miejscowości, aby nie było zbytnio dużego tłoku:P Może coś polecicie?? Jak fajnie jest wrócić do was
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

nie przypalił się
no nie przypalił .. ogarnęłam to , tzn forum i obiad w kuchni 20m dalej 

dla kogo aż tyle
nie cierpię prasować koszul

, lepiej nie rozjaśniaj

Ale to nic bo zawsze zamawiam 20 szt a zużywam ok 15 więc nie ma problemu