|
|
#2401 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Dobry wieczór. Nocna zmiana czuwa
Cytat:
Ja zapomniałam zadzwonić dzisiaj do dziekanatu, czy jest już moje zaświadczenie, bo nie mogę się bez tego logować. Proszę mi przypomnieć jutro ![]() Cytat:
oo pochwal się masz już suknię ![]() A czemu? Cytat:
może jeszcze będą ![]() Cytat:
Cytat:
ale kasy brak, a samej to mi nie wyjdzie ![]() Cytat:
![]() Maggie do lekarza!
|
|
#2402 |
|
BAN stały
|
Podałam im podstawę prawną to nie odpisali.
Jeszcze lepiej... Wczoraj dostałam maila od pana Kucharskiego, że za dużo przelali za zwrot zamówienia XXX i proszą o odesłanie na konto. Dodam, że ja zamówienia o takim numerze w ogóle nie robiłam. Dzisiaj tam dzwonię i mówię, że coś mu się pomyliło, to on na to, że sobie sprawdzi i mi oddzwoni. Mówię, że nie dość, że to nie chodzi o moje zamówienie, to jeszcze ONI mi są winni 20 zł za przesyłki. Na co pan Łukasz: ja się tym nie zajmuję, muszę porozmawiać z panią Joanną (?), oddzwonię do Pani, do widzenia. Bez komentarza. |
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
A i dziękuję za skorzystanie z kodu
|
|
#2404 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przejrzyj forum, które Ci wcześniej zalinkowałam, o białych listwach jest tam mnóstwo. Chyba w ogóle tam nie zajrzałaś Np. tu: http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch....%C5%82e+listwy![]() Ja bym dała wszędzie takie same białe. Cokoły w kuchni mogą być ![]() Google też pomaga: http://www.google.pl/search?q=bia%C5...w=1024&bih=638
Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2011-07-12 o 22:51 |
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe co oni sobie myślą
|
|
#2407 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Pojęcia nie mam, ale kusi mnie żeby kliknąć sobie jakąś nagrodę. Wstyd się przyznać, nie kupiłam żadnej nowej torebki od września 2010
![]() Hej, hej ! ![]() Cytat:
). Skoro jesteś zdecydowana i masz dobre podejście to ścinaj Też myślę o zmianie fryzury, w tej chwili mam na głowie nie wiadomo co Takie to bez kształtu, ładu i składu Ale nie mam pomysłu.Cytat:
![]() W lipcu z czasem może nadal być kiepsko bo mam praktyki ( chociaż na pewno będzie go więcej niż przez ostatnie miesiące), ale w sierpniu powizażuje ![]() I ja również jestem za wizytą u lekarza ![]()
|
|
#2408 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przyznam, ze troszkę się pogubiłam na tym zalinkowanym wczoraj - coś się odnaleźć nie mogę i siedzę na muratorze Dzięki jeszcze raz Dobranoc ...
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam znów późną porą
![]() Cytat:
co do zmiany fryzury, to postanowiłam to pod wpływem impulsu mam już dość moich długich włosów, w sumie moja fryzura nie ulegała większym zmianom od jakiś 5 lat czas to zmienić ![]() także jak cię korci, to trzymam kciuki by wyszło ![]() polonistyka
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2011-07-13 o 01:50 |
|
|
|
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Wezmę jeszcze jedną,bo mi strasznie okazuje się ten fason przypadł,tylko zastanawiam się czy karmel czy beż,ale że moja siostra ma beż pewnie wezmę karmel,bo w sumie od dawna mi się podoba
|
|
#2411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
i sie dowiedziałam że NAJWCZESNIEJ 2 tyg po obronie Cytat:
Źle sie dzieje w etorebce, a z wysyłkami to już w ogóle. Gdyby nie odbiór osobisty to naprawde balabym się cokolwiek kupicOrientuje się ktoś w promocji "Środy z Orange" ?? Sie zastanawiam tak, bo od jakiegoś pół roku ani tż ani ja nie mamy już tel w orange. I rozkminiam czy jak wyśle sms od mamy i prześle go na swoj telefon to może tak być czy ten kto wysyła sms musi być w kinie czy nie?
Edytowane przez kunia1 Czas edycji: 2011-07-13 o 08:20 |
||
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
dziękuję za skorzystanie z kodu i zasilenie Cytat:
nawet spisany na kartce przynajmniej jak ja byłam jakieś pół roku temu
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
a mi kazali pokazać ten kod w telefonie
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i spisała patrząc na niego. Dlatego chciałam się dowiedzieć jak u Was było
|
|
#2416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Nika się ucieszy jeszcze bardziej ![]() Cytat:
![]() U mnie trzeba było pokazać tel. Dzień dobry ![]() dziękuję za skorzystanie z kodu przed pierwszą! pochwal się, co kupiłaś
|
|
#2417 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Lubię nowoczesność w przytulnym wydaniu.Ja widziałam białe do jasnych, ciemnych ścian, jasnej podłogi, ciemnej podłogi, jasnych drzwi, ciemnych drzwi i wszędzie wygląda super A powiedz mi: wy tę kuchnię macie w połysku (lakier?), czy w macie? Bo my chcemy też zrobić kuchnię, ale to gdzieś za rok - trzeba uzbierać Marzy mi się biała, w połysku mi się podobają najbardziej, ale ciekawa jestem, czy nie będzie kłopotliwa w czyszczeniu.
|
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
czyli mówicie, że kiepsko z ich wysyłką? przelałam właśnie im kasę z ing do ing, mam nadzieje, że dzisiaj jeszcze wyślą, bo potrzebuję torebkę na sobotę... :/
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
hello
Cytat:
Jesli sie jednak martwisz, ze nie zdazy na czas to moze napisz im maila z prosba o szybka wysylke, albo moze zadzwon
|
|
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrry!
maggie może bolec trzustka non stop ale ty idź do lekarza- w sumie to jak boli to objawy mogą być różne przecież- oszczędzę Ci opisu swoich bo to Ciebie boli- ale ona ta trzustka jest powiększona i można ją sobie łatwo "wymacać"- lekarz Ci to raz dwa zrobi- a jak to co innego- po co sie męczyć? idź! jak by co to pw trzustkowe martini dziękuję zajrzę tam- b. lubię ten sklep-dawno tam nie byłam kunia ja chodzę b. często- rzadko chcą telefon do ręki- ale zdarza się ale to po to żeby spisać ten kod tylko- niech ci mama prześle tego smsa i już /przeciez nie spr nadawcy ja mam nadawcę zapisanego "Środy z Orange" a nie ich nr- to możesz sobie ustawić mamę na 10 min przy kasie jako "Środy..." czy jakoś zeby nie było ewidentnie "mama"/ w żaden inny sposób nie weryfikują ! Jedyne co się często zdarza to pytają - proszę podać 3 ostatnie cyfry numeru - ale nie po to zeby sprawdzać tylko sobie czasami w ten sposób wklepują- także miej przesłanego smsa z kodem- znaj nr na który ten sms przyszedł i spoko tych w kasie to nic nie obchodzi przecież |
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za obszerną relację cały następny tydzień jestem w wawie i planuje co będę robić, do przyszłej środy został cały tydzień, jutro wyślę tego mesa
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Namnożyło się niezadowolonych
Oby tak dalej to moze obniżą ceny i spuszczą z tonu
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
pisz na: lukasz.k@etorebka.pl albo sklep@etorebka.pl
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- miłego odpoczynku ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- widziałam
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
jednak wysłali dzisiaj
teraz wszystko zależy od kuriera... fajnie by było mieć ją już jutro zamówiłam Mitzy czarną
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz nigdy wiecej nie pije https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=544281 ;p |
|
|
|
#2427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
super naprawdę super etorebko
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
pobieznie nadrobilam watek... charli gratuluje!!!!!! zdolna bestia z Ciebie
monia, sprzedalas czarna vivien? wymienilas,ze masz brazowa i szara a o czarnej ani slowa-pozbylas sie,czy stracilas kontrole nad tym jakie torebki posiadasz ;p
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() Przy ostatnim zwrocie dokonałem błędu polegającym na dokonaniu zwrotu zbyt wysokiej kwoty na Twoje konto bankowe. Sprawa dotyczy zamówienia: 5c1e, dokonałem zwrotu za dużo na kwotę 11zł, proszę o zwrot tej kwoty na konto:................... .. Nawet nie pytajcie jakiego wku*** dostałam jak to przeczytałam..... Jedną torebkę zwracałam/reklamowałam --> imogene w LUTYM!! Patrzcie jakie oni stare rzeczy wyciągają;/ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie sprzedałam= mam! mam! mam! to moje ukochane etorebki są- ale czarnej na razie nie noszę /lato/ i to dlatego pewnie jej nie wymieniłam- żeby się nie obraziła tylko ![]() chociaż Aidy tez kocham czasami myślę też o jill lub ginie ale coś mi brakuje motywacji zazdroszczę dziewczynom szału na madary- bo podobno ładnie wykonane ale to zupełnie nie moja bajka ta torebka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

masz już suknię 

), o tyle w drugim doznałam szoku a potem załamałam się i chciałam rzucić wszystko w cholere 
trza było działać hihi.

ciekawe co oni sobie myślą
Dobrze że są wakacje 

czas to zmienić 

maliny