|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
Adzi ja moje włoski muszę suszyć bo inaczej to mam szczote na głowie
każdy w inną stronę , ale dzis im odpuściłam bo mi się nie chciało suszary użyć. Jak suszę to zawsze nakładam serum ochronne na końcówki ,ale także używam chłodniejszego nawiewu nigdy gorącego ![]() czeko fajne zakupki ale jeśli chodzi o spódniczke to nie w moim kolorze ale jeśli Tobie się podoba to jak najbardziej spoko jest kitka przykro na pewno szkoda faceta ![]() a ja dziewczynki jutro ,,jadę'' na kilka dni pod namiot z familią więc nie będzie mnie przez jakiś czas ale jak tylko się pojawię to odrazu do was zajrzę nie piszcie za dużo trzymajcie się kochane do zobaczyska
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, jakbys zapytała to bym byłą wdzięczna bardzo Narazie nie zamierzam przyciemniać, ale na przyszłosc( ) moze sie przyda, bo kolor jest przepiękny ![]() ![]() _________________________ ____________________ OMG padłam http://www.samosia.pl/pokaz/595660/sex_ze_swieczka |
|
|
|
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
hej
aktualnie mam wloski takie jak na zdjeciu zastanawiam sie nad rozjasnieniem do takiego jak ma Beyonce jakiej farby musialabym uzyci czy musialabym je jeszcze rozjaśniac?
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas na wątku Blond Princesska rozjasniała z takich rudości i pamietam, ze chyba kładła raz rozjasniacz a potem dwa razy jakąs farbkę Palette(nie pamietam czy A10 czy C12) i miała już blond |
|
|
|
|
#905 |
|
Raczkowanie
|
przejsciowy kolor
mialam czarne włosy raz dekoloryzacja 2 razy rozjaśniaczem robione i traz chce porarbowac na blond ale nie wiem jaki poziom 10? i raczej tonacja zimna chybabo słyszalam ze zimne kolory niweluja rudosci wlasnie.Czyli jeszcze raz nalożyc rozjaśniacz a pozniej farbe czy obejdzie sie bez rozjasniacza?![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- po rozjasnianiu miaalm farbowane jasnym blondem z poziomu 8
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle, że sama farba nic Ci nie da, z rudości cięzko zejsc bez rozjasniania. Ja bym kładła rozjasniacz a potem farbę np Palette C12 albo ostatnimi czasy tu zachwalaną 219 ![]() tak masz racje z tym niwelowaniem rudości, a dokładnie farby z 1 po przecinku, czyli popielem je gaszą ![]() znalazłam Ci droge schodzenia z ciemnych Princesski ![]() na blogu Bunny jest relacja, zobacz sama Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-07-12 o 23:09 |
|
|
|
|
#907 |
|
Raczkowanie
|
napewno to byl poziom 8 bo sama farbe kupowalam
to naloze jeszcze raz rozjasniacz i pofarbuje tylko boje sie kłasc farbe Palette sie tyle naczytalam o nich heh ostatnio a sadzicie o Srebrzyku płukanaka ktora ma niwelowac wlaśnie zółto rude refleksy? o dziekuje bardzo własnie taki blondzik chcialabym miec
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
liczy się kolor wyjsciowy, oxy etc..Szkoda, ze się naczytałaś o Palette a nie przejrzałas naszego wątku, bo tu bys się naczytała, że co druga robi własnie Palette i jeszcze nikt nie powiedział złego słowa ![]() płukanki są okej, ale nadają raczej poswiate chłodną, na pewno Ci nie zrobią popielatego blondu z rudego |
|
|
|
|
#909 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie nie przypadła do gustu.. Ale pokaż się w niej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Żartuję. To baw się dobrze i oby pogoda wam dopisała
|
||
|
|
|
#911 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
![]() Cytat:
![]() a 8minut? efekty minimalne teraz jakoś od dwóch tygodni robię średnio co dwa dni ![]() Cytat:
mój TŻ to już jak mulat wygląda a ja powoli powoli staram się akceptować moje fale zobaczymy jak mi pójdzie wczoraj byłam u frycki, więc mi wyprostowała, ale przy następnym myciu zostawię je samopas, niech sobie schną i się kręcą ![]() ![]() takie mało wyraźne te fotki, ale wygląda bardzo apetycznie Cytat:
![]() ładny kolor, podoba mi się wygląda tak naturalnie Cytat:
![]() Cytat:
tylko nie mów, że znów z sh ja wczoraj też troszkę pieniędzy na szmatki przeznaczyłam i kupiłam wreszcie kurtałkę na deszczyk i wiatrzycho Cytat:
![]() ja też tak robię Cytat:
![]() Cytat:
bawcie się dobrze Cytat:
fajny kolor pokaż jak na tyłku Ci leży
|
|||||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej na suche bo sie tak nie placza. pluczesz z kapieli- musisz bardzo dokladnie umyc wlosy z rozjasniacza bo bedzie klopot z farba! myjesz szamponem jakimkolwiek i nakladasz odzywke, nie maske! i splukujesz. rozczesujesz wlosy i suszysz. jak beda suche to mozesz klasc farbe, choc wiadomo ze lepiej byloby poczekac z dzien...
|
|
#913 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, wrzucam fotkę swoich włosów 3 tygodnie po farbowaniu Londą Szampański blond
. Teraz na odrost walnę słynną Kitkulkową Londę perłową .Wybaczcie nieład na łbie, ale włosy prosto po myciu, nieuczesane :P
Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2011-07-13 o 11:51 |
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
W Bershce jest ich jeszcze dość sporo
Są jeszcze żółte,tzn taka żółć lekko przybrudzona, jak na pszczółkach 29,90 dałam za nią.Zaraz wstawie tylko fotki niewyrazne mam a juz mi sie nie chce nowych robic ![]() Cytat:
![]() No juz wstawiam na moim dupsku :P Usmiałam sie bo mama do mnie jak jej pokazałam "taka krótka?!",a jak ubrałam no to gdzie tam
|
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Tobie fajnie wygląda, bo masz takie bardziej proste biodra i się dobrze całość prezentuje Ja jak przymierzałam to się czułam w niej jakaś taka gruba, tyłek mam odstający sam w sobie, a w niej odstawał jeszcze bardziej, bo i linia bioder się wydawała bardziej krągła |
|
|
|
|
#916 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
ile trzymać 219 na odroście? jak to liczyć od nałożenia czy od nakładania ![]() siedzę z nią już 10 minut a mega szaro jest te co ją miały na głowie : u Was też tak było? błagam powiedźcie że to się spłucze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
ale pod koniec tyg. ruszamy znowu a koniec miesiąca na dłużej namawiaj namawiaj ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
po odżywce jakby tłuste były fu
|
|||
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#918 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
ale z kosmetykami to tak już jest dla jednego tamto dla drugiego co innego ![]() nie on nie jest w kamieniu proszę oto link do niego : http://allegro.pl/podklad-w-pudrze-w...707991215.htmldziękuję ja za jasnymi nie przepadam ale to nie na lato spodenki na chłodne dni ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
ujarzmia nawet afro mojej kumpelki ![]() ustawiasz sobie stopień skrętu włosów i jaką chcesz temp. trzeba się przyzwyczaić jednak do gabarytów bo malutka nie jest
|
|||||
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja w tej ze Stradiego tak wygladałam Ja biodra moze i mam proste, ale udka mam zaokrąglone. I w tej ze Stradiego mialam taki ciezki dół, a w pasie luźna A ta idealna
|
|
|
|
|
#921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolorek ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
użyłam raz kręcenie to nie dla mnie
|
||
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem wiesz, w ulotce pisało chyba 30-45 minut. Ona rozjaśnia lepiej niż c10 przynajmniej u mnie. Ja bym nie trzymała 50, twoje włosy sie rozjasniaja łatwiej niż moje... Zreszta po prostu skontroluj najwyzej po 40 minutach jak to wyglada
|
|
|
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Lady
Mi taz tak szaro sie robilo ale to nie bylo najgorsze. Najgorsze to bylo to pieczenie ktore potem przerodzilo sie w swedzenie Masakre doslownie mialam na glowie i myslalam ze nie wytrzymam ale bylo warto pocierpiec dla efektu
|
|
|
|
#925 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry )
Cytat:
a jak wchodziłam na seminarium spóźniona do sali to zawsze wołał: "o cześć, super, że jesteś, siadaj sobie" albo jak coś do niego mówiłam na temat swojej pracy lic to ten tylko kiwał głową i do mnie: "a wiesz co, świetnie wyglądasz" ![]() taki gość... ![]() Cytat:
![]() jaja co? ![]() nawet to, że go to bolało nie powstrzymywało mnie od śmiania się z niego i turlania po podłodze, tak wyglądał |
||
|
|
|
#926 |
|
Wtajemniczenie
|
czołem Blondasy
wszystkim trzymającym bardzo dziękuję ![]() Lady, pokazuj jak wyszło ![]() Czeko, fajna ta spódniczka kiedy ja taką założę znowu Kitka, przykra sprawa z tym promotorem
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję nie tym razem nie sh ![]() akceptuj falki bo ładne pokażesz się w nich z buziakiem?
|
|
|
|
|
#928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
jeszcze mokre są jak wyschną i ułożę pokażę
|
|||
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu - przykra, ale co zrobić..
![]() Lady - szkoda, że odżywka Ci nie podpasowała ![]() ja różnicy nie widzę.. dziewczyny wrzuciłam jakieś brzydkie, ble, fuj foto z gębą i grzywką, tylko od razu się tłumaczę ![]() a) sorki za pościel ![]() b) wyglądam tu jakbym miała twarz taką... pucowatą ![]() ![]() c) grzywka tu nie wygląda jak powinna ![]() coś tam widać ![]() d) sorki za jakość ![]() e) dzisiaj tak ją zaczesałam, że jestem znowu bez grzywki, he ![]() f) pozdrowienia haha
|
|
|
|
#930 |
|
Zadomowienie
|
Kitka zazdroszczę urody
i sypialni ...
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

każdy w inną stronę , ale dzis im odpuściłam bo mi się nie chciało suszary użyć. Jak suszę to zawsze nakładam serum ochronne na końcówki ,ale także używam chłodniejszego nawiewu nigdy gorącego 
ale jeśli chodzi o spódniczke to nie w moim kolorze
na pewno szkoda faceta 
ale jak tylko się pojawię to odrazu do was zajrzę

) moze sie przyda, bo kolor jest przepiękny
-75-74-73-72-71-70-69-68

bardzo dziękuję