|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
dzien doberek poludniowo
![]() to juz chyba po ptokach- lato sie skonczylo nie ma nawet 20st ![]() a mialam (i nadal mam) chytry plan zaprzyjaznienia sie z windsurfigiem, ale kurde woda za zimna i wogole za zimno ![]() Gipssis- ja pije kranowke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No ja sporo ich tam znam, aczkolwiek jadę głównie na Moonspella, zaś o Brainstorm usłyszałam po raz pierwszy przy okazji tego festiwalu ![]() Cytat:
Ale nie piję dużo, może litr dziennie (reszta to inne płyny), więc nie wiem, czy przy takiej ilości powinnam zwracać uwagę na to, co to za woda ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28109120] to juz chyba po ptokach- lato sie skonczylo nie ma nawet 20st ![]() [/QUOTE] U nas świeci i jest ciepło ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zadomowienie
|
Gipssis - też kiedyś na ten temat czytałam. Wiem że istnieją wody wysoko średnio i nisko zmineralizowane, no i że trzeba wybierać wodę z jak najmniejszą ilością sodu. Niestety na zakupach nigdy nie chce mi się gapić po etykietkach, najczęściej kupuję tę, co jest w promocji, bo zawsze całą zgrzewkę od razu biorę. Nie znoszę tylko Cisowianki, reszta ma dla mnie smak taki sam. Najczęściej wybieram Żywca albo kroplę Beskidu. I zawsze niegazowaną, z gazowanych napojów to ja tylko piwo pijam
![]() Ja po pierwszym dniu szkolenia, było całkiem ok. Młodzi ludzie, wydają się być fajni, jeden to nawet więcej niż fajny ![]()
![]() |
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nava, jak ja Ci zazdroszczę!! U nas duszno, ponad 25st - a chciałabym tak ok 20 właśnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() a poprosze w zamian zestw: +25st i slonce ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- ja tez ![]() Cytat:
![]() ale zalapalam smaczka na piwko ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2011-07-13 o 11:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | ||||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Byłam wczoraj w ładnym miejscu - Serocku nad Zalewem Zegrzyńskim ![]() ![]() ![]() IMAG0037.jpg IMAG0038.jpg Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-13 o 11:18 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Wtajemniczenie
|
Naf-bylam kiedys w Serocku i tez mi sie tam bardzo podobalo!
Brid-za Twoja pracke! ![]() A macie na Wizazu na dole taki czarny okolo 2-u cm pasek?Nie wiem co to jest,a wkurza mnie strasznie! ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Konto usunięte
|
Wstawszy po prawie 12h snu
![]() ![]() Cytat:
skąd ja to znam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zadomowienie
|
Myślę, że jakbyśmy kiedyś planowały zlot bliżej centrum Polski, to mogłaby to być całkiem spoko miejscówka
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28109915]
ja tez ![]() super!! znaczy sie Brid, masz robotke? ![]() ale zalapalam smaczka na piwko ![]() ![]() ![]() Do pt muszę złapać 2 zlecenia, jak mi się uda mam pracę. Po dzisiejszym dniu myślę, że to do zrobienia. Co do piwa - też wczoraj miałam na nie strasznie ochotę, ale skończyło się na 3 drinach ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
Przyszły moje kule
![]() Festiwal suuuuper.Może trudno w to uwierzyć, zważywszy, że podniecam się obecnie kupnem szpilek, ale właśnie na takiej muzyce się wychowałam. Chyba kolekcjonowanie ww. obuwia stanowi jakieś odbijanie sobie faktu, że niegdyś glanów nie dawałam sobie z nogi ściągnąć, najchętniej bym w nich nawet spała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zadomowienie
|
Będę spedytorem międzynarodowym
![]()
![]() |
#1723 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mówię, nie jest to praca marzeń, ale od czegoś trzeba zacząć.
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 |
Zadomowienie
|
Mam normalnie etat, podstawa najniższa krajowa plus ta premia. Ponoć spokojnie można drugą pensję wyciągnąć. Pożyjemy zobaczymy. W międzyczasie będę pewnie szukać czegoś innego, ale cieszę się, że póki co mam cokolwiek.
![]() |
#1727 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28109915]ok, to deszcz Ci tez podesle
![]() ![]() a poprosze w zamian zestw: +25st i slonce ![]() ale zalapalam smaczka na piwko ![]() ![]() ![]() ajajaj, nie, bez deszczu!! 20 st, bez dużego wiatru, bez deszczu plis ![]() Hmm, a ja mam winko do obiadu ![]() Cytat:
![]() buty jak buty, ja ich fanką nie jestem - ale nogi... ![]() A jak się firma nazywa, jeśli możesz zdradzić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Wtajemniczenie
|
A to moze takie info to lepiej w klubie? Z reszta jak tam Brid chce.
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Konto usunięte
|
Rilla boskie buty
![]() ![]() Brid a tak z ciekawości jakich języków będziesz używać? Zapewne angielski a cuś jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nazwę rzucę w klubie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
bridgeta - trzymam kciuki za robotę!!!
Cytat:
![]() Szpilki śmieszne, takich jeszcze nie widziałam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
khe, no racja - przepraszam...
![]() Cytat:
khe, no ja też uważam że śmieszne ![]() no, żeby nie było - lata temu nosiłam tylko buty na obcasie - ale z ręką na sercu, wygodne to nie było... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Wtajemniczenie
|
To forum jest lepsze od niejednego filmu
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=543250 Od razu sie czlowiek sprowadza na ziemie,czytajac ,ze inni tez maja problemy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Konto usunięte
|
Rilla, ale Ty masz NOGI
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() drinek z plasterkami ogorkow powiadasz, a wieczor zakonczyc arbuzowym orgazmem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Wtajemniczenie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28113040]Rilla, ale Ty masz NOGI
![]() ![]() A to tylko zdjecie! Jak zobaczysz na zywo to dopiero dech w piersiach zapiera! ![]() drinek z plasterkami ogorkow powiadasz, a wieczor zakonczyc arbuzowym orgazmem ![]() ![]() Hmmm,ja bym jednak wolala wieczor zakonczyc orgazmem lechtaczkowym! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pracy
![]() ![]() No bo to było tak, podaję mu kwotę i widzę, że się skrzywił, to się go pytam, czy coś nie tak, czy mam sprawdzić, bo ma dziwną minę, a ten na mnie z ryjem, że to skandal, że mi jego mina nie pasuje, że on na mnie złoży skargę, i że jemu moja mina się nie podoba i dlaczego ja się do klienta nie uśmiecham, to mu wypaliłam, że jak mam się uśmiechać, skoro takich klientów mam? Podszedł do punktu, ale skargi nie złożył ![]() Ale co mi ciśnienie podniósł, to jego...
#1739 | |
Zakorzenienie
|
o Jezusie Nazareński, się robi gorąco
![]() ja tam wolę w ciągu dnia - wieczorem spać mi się chce... pozwolę sobie powyciągać perełki z wyżej pokazanego wątku: Od początku kochał ćwiczyć na siłowni, mało jadł Ideał - zwłaszcza że mało je, niewątpliwa zaleta... mając 183cm wzrostu ważę 75 nie uważam, że jedyny słuszny jest paradygmat oświęcimski, ale taka waga na 183cm - to jest sporo. Wiem, bo sama mierzę 180 cm - i nie jestem drobnokoścista - i ważę ok 65 kilo (dążymy do 62, ale za bardzo lubię jeść) rany, a serio - biedna dziewczyna. Ja jestem mądra, bo mam męża, i to wspaniałego - więc jakoś nie współodczuwam już tak bardzo problemów z kandydatami na kandydata na męża...poza tym mój je sporo, więc daleki od ideału ![]() No dobra, to po winku obiadowym nastrój. "Dobre winko smakuje mi" - jak powiedział kiedyś Tomek (Kasia i Tomek). Wybaczcie chwilowe bredzenie... ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Syt nr 2 Dzwoni telefon 9zwnou starszy człowiek) i pyta o bilety na coś tam (w dniu imprezy, kiedy raczej już nie ma miejsc). Mówię - nie ma. A facet - a w gazecie piszecie, że są. No to mu tłumaczę, że nie odpowiadam za to, co jakaś gazeta wypisuje oraz za niekompetencję redaktora, który przed pisaniem nie pofatygował się zadzwonić i sprawdzić. Facet z ryjem - to po co Pani pisze, że są. No to znowu tłumaczę, że to nie ja. Teraz najlepsze - on do mnie - Pani mi kłamie! Ja wiem, że to Pani pisała! Macie tam burdel. Jak w całej Polsce jest burdel. Ja jestem Polakiem i nie mogę na to wszystko patrzeć. W tym momencie pierwszy i jedyny raz po prostu się rozłączyłam. Nie ma co gadać z debilami.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.