|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
Cytat:
![]() Dokładnie tak sie zarumieniłam ![]() Dziekuje ![]() Kitka NO CO TY?!!!! To jak to bedzie dalej Tz taki twardziel
|
|
#992 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż pewnie nie w cyckach ![]() byłam dziś na ktg w szpitalu na madalińskiego... fajnie tam szkoda, że tak cholernie drogo piękny masz ten kolor w ogóle to dobijacie mnie, tylko ja mam takie krótkie Cytat:
![]() a w ogóle to , żeby Tobie było dobrze
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Asiu102 Dziekuje ![]() kochana ja jeszcze rok temu w kwietniu tez mialam krotkie. Glowa do gory. Malenstwo bedzie to Ci zleci nawet nie bedziesz wiedziec kiedy. Urosna ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Ja tez zaraz mykam do domku. Kolega na nocke juz jest i chyba wyjde wczesniej bo bardzo mu sie nudzi ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- No i jestem juz w swoim lóżeczku ![]() Ale juzro na rano wiec cza isc spac ![]() Dobranoc kochane
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie od rana burza
cały pomysł na ubranie przepadł z kretesem .. Ehh..Cytat:
![]() Ja jednak chyba wolę jak jest jasno ![]() I ja |
|
|
|
|
#995 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
dzień doberuś
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a fociaka pokażę niebawem, I promise Cytat:
![]() pokażesz jeszcze raz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja ostatnio zapłaciłam 25 za mycie, ścięcie i modelowanie ![]() a że było tak tanio to poszłam jeszcze na fotel do kosmetyczki na hennę (pierwszą w życiu ) Cytat:
![]() ja też ostatnio się wku*wiłam.. byłam w croppie, nabrałam rzeczy za 170zł, myślę sobie, i tak mi 50zł zwrócą (miałam te 4 bileciki), więc co się będę ograniczała.. podchodzę do kasy zadowolona a babka do mnie, że kupony nie są aktywne pytałam o co chodzi, ze jak nie aktywne, a ona do mnie, że sprzedawca który je wydawał ich nie aktywował no i takim oto za*ebistym sposobem musiałam zapłacić całość, nie umiałam już z niczego zrezygnować ![]() a co do ABSka to próbuj
|
|||||||
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Encha
Dziekuje bardzo wiesz za co ![]() A Ty moja droga w pracy ![]() Ja wlasnie zaczełam. ![]() Ja tez bym byla zła jak by mi powiedzieli " kupon nieaktualny" A kiedy zrobisz fotki Twoich zdobyczy
|
#997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do Ciebie M. pasuję gryzwka na boczek i lepiej nie kombinuj bo myślę że taka jak ma Koteczka nie pasowałaby ![]() będą fotki jak będzie nowy akumulatorek albo dzisiaj jak wyjdzie słonko cyknę tel. bo na razie szaro za oknem ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() będą foteczki na pewno zrobię
|
||
|
|
|
#998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ee tam, nie ma za co sama prawda ![]() tak się składa, że już je mam na aparacie, właśnie je na lapka zrzucam ![]() zaraz pokażę ![]() z kuponami już w sumie złość mi przeszła i tak nic z tym nie zrobię.. w sumie i tak wszystkie rzeczy wzięłam z przecen
Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2011-07-14 o 08:48 |
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry !!!
![]() witam w tym pięknym dniu znad miseczki musli tropikalnego co do podcinania koncówek to u mnie licza sobie jak za normalne strzyzenie wiec tak 60-80 zł, w zaleznosci od salonu ![]() a podcinanie samej grzywki 10 zł ![]() ok-grzywa zostaje na skoooos ![]() kiedys co prawda miałam taką prostą bardziej, ale niezbyt wysoko wydzieloną-bo babeczka stwierdziłą, ze by przytłoczyła moja drobna buzie jutro już premiera ostatniego Harrego oglądacie?ja dorastałam z tą ksiązka, to i ostatniej czesci nie wypada przegapic |
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w kinie tylko na 3 Więzień z Azkabanu która to ostatnia?jaki numer?
|
|
|
|
|
#1001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podzielili ją na 2 czesci, bo jest naprawde mocna ![]() no i jutro w 3D ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() ale pokaaaz co upolowałaś ![]() ja robiłam głownie BUNS i jestem zadowolona z efektów bez skrepowania sobie plażowałam ![]() ABS juz mi sie nie chciało robic
|
||
|
|
|
#1002 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja na razie na kino sianka nie mam - trzeba oszczędzać na wakacje ale jak pojawi się na necie to oglądnę Harrego z miłą chęcią ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
chyba aż tak źle ze mną nie jest wiadomo, mogłoby więcej spaść (szczególnie z brzucha), ale katować się nie zamierzam, na dietę przechodzić tym bardziej ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- zakupy dodane kochane, są w albumie
|
||
|
|
|
#1003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będą fotki cierpliwości ![]() nie kombinuj Tobie ta londa super wychodzi ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1004 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
widzialam ten sweterek
![]() bardzo podobają mi się szorty i ta bluzeczka w kokardki
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo fajne szorty też choruję na jakieś ale chciałabym jeansowe ![]() i bluzeczka czarna w kokardki słodka
|
|
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam w albumie i najbardziej mi się podobają bluzeczki slodkie są ta w kokardki sama bym wzieła, ale dobrze widze, ze maja gumke na dole? Nie wiem czy nie robiło by to u mnie efektu bombki? trza mierzyc ![]() oo wiesz, ze też miałam taki plan? ale zeby od 1szej obejrzec
|
|
|
|
|
#1007 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i cena (29zł) mnie skusiła, jakby był po 5dych to bym go nie wzięła ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() bluzeczka jest granatowa zdjęcia tak kijowo powychodziły były jeszcze zielone/miętowe i beżowe ![]() a szortów maaaase widziałam |
||
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
własnie kliknełam
![]() http://allegro.pl/loreal-thermo-cell...696341587.html tu link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1 to podobno tansza alternatywa Cementu Kerastase ok Dziewczynki, do pozniej mam za zadanie skosic trawe |
|
|
|
#1009 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() warto zobaczyć, są za 29zł ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
ehhe miłego koszenia ![]() daj znać jak ten specyfik będzie się sprawował
|
||
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Encha
Super zakupy ![]() bluzki z gumka uwielbiam wiec Twoje bardzo mi sie ppdobaja I te kokardki Kolczyki tez swietne No coz czasem tak bywa chcialo by sie wiecej ![]() Infa Ja nie widzialam ani jednego filmu z Harym i na pewno nie zobacze. Ne moja bajka ![]() Sama bym chetnie skosila trawke. Lubie to robic i ten zapach trawki
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi coś głód doskwiera
najwyższy czas na drugie śniadanko
|
|
|
|
#1013 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot, taaak Snow ma babylissa
tyle tych prostownic że nie mam pojęcia na którą się zdecydować moje włosy są wymagające i na prawdę potrzebuję sporo czasu żeby porządnie wyprostować je ![]() Lady no już zmieniać nie będę na inną farbkę Encha fajne zakupki, wsyztsko mi się podoba Asiu a co mają drogo ? zzo?---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- a na harrego chętnie bym się wybrała ale to pewnie narazie nie do zrealizowania...
|
|
|
|
#1014 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no niestety, niebawem wyjazd wakacyjny, więc nie można też na zbyt wiele sobie pozwolić ![]() a kolczyki kosztowały aż 1zł/para ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() a dlaczego nie do zrealizowania? nie ma z kim Amelki zostawić? |
||
|
|
|
#1015 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie nie bardzo mojej mamy nie chce obciążać... a tżta mama... hmmm nie podoba mi się sposób w jaki się wtrąca iii się mnie w ogóle nie słucha, więc dosyć nie chętnie ją zostawiam
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to bym najbardziej chciała... samodzielna sala 600 pln za dobę to już w ogóle przegięcie przecież hotele są tańsze...ja chcę na Harrego u mnie dopiero pierwsze powstaje w głowie ![]() eNcha, fajne zakupki... zazdroszczę szortów ![]() kurde jak mnie wczoraj pan doktor zbadał to do dziś mnie brzuch nawala i krew leci
|
|
|
#1017 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia ! ja na 1 część 7 części Harrego poszłam w niedzielę a w poniedziałek w nocy miałam bóle już
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- a 700pln to rzeczywiście przegięcie ! ja gdyby nie zzo to chyba mnie by już tu nie było jesteś już zdecydowana kochanie że tam chcesz rodzić ?
|
|
|
|
#1018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiesz co, byłam w bródnowskim w terminie porodu, to mnie taka helga obsługiwała, że szok nawet mi ktg nie zrobili a na madalińskiego mam swojego lekarza i powiedzmy niezły układ co do opieki poza lekarzem
|
|
|
#1019 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jaki pomysł na śniadanko? ja zjadłam kanapeczki z szynką, serem, papryką i ogórkiem
|
||
|
|
|
#1020 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Harry sprzyja porodom i nigdy nie wiadomo może akcja będzie tak szybko że nawet nie zdążysz pomyśleć o znieczuleniu ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
ooo kochanaa ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- a Asiu ja mam ciocię pielęgniarkę na bródnie i ona sama mi odradzała ten szpital zresztą to nigdy nie wiadomo, można trafić dobrze a można inaczej. Moje wszystkie koleżanki rodziły na karowej i każda ma inne zdanie
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

pamiętam jak byłam w ciąży też o tym marzyłam 
szkoda, że tak cholernie drogo 
, żeby Tobie było dobrze 

a to bym najbardziej chciała... samodzielna sala 600 pln za dobę to już w ogóle przegięcie