|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10921 |
|
Moderatoreska
|
Dot.: Wyjazd mojego misia na baardzo dlugo.
Jestem
![]() Olu tak to juz 7 lat A ogolem razem jestesmy od 8Bylam z synkiem na rowerku u szwagierki ze wszystkimi moimi klamotami, troche sie nadzwigalam, robilam jej makijaz na impre Jeszcze dzisiaj pojade z siorka pod wieczor na male zakupki![]() Zabko kupe lat |
|
|
|
#10922 |
|
Organizatorkaaa :)
|
ehh ostatnie dni w domu a co chwile sie o cos kluce z rodzicami
normalnie sie ciesze ze juz jade bo mam dosyc
|
#10923 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Ale przewaznie ich nie slucham bo po co mam sobie nerwy psuc. A jak ze dwa dni sie nie pokaze to juz wydzwaniaja czemy nie przychodze |
|
|
|
|
#10924 |
|
|
a chcialam teraz zadzownic do Tz ale jestem troche zdenerwowana to lepiej nie bede dzwonic
|
#10925 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
#10926 |
|
Rozeznanie
|
Dziendobry
a ja czekam na telefon mego Dawida... ale jakies dziwne mysli mnie nachodza
|
|
|
|
#10927 | |||
|
xxyy
|
justynko, widze ze coraz lepiej ukalda Ci sie z tŻ.. ze zaczeliscie rozmaiwac. fajnie
zawsze Wam kibicowalam a jestescie juz tak oficjalnie razem? kiedy jedziesz do Tarnowa?Cytat:
niby to tylko slowa, a tak bola.. powiedzial je podczas klotni i pewnie mowl co mu slina na jezyk przyniosla.. ale to go wcale nie usprawiedliwia. nie smutaj sie Szczepcio, zazdroszcze Ci tego mieszkania z TŻ Cytat:
jak sie nauczylas zyc bez slodyczy? ![]() Cytat:
nie chce tak Olencja, sliczny kolor wloskow czemu nie bedziesz miala internetu w Szcecinie?
|
|
#10928 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny w poniedzialek przyjada) i nie wiadomo jak to wszytsko bedzie chodzic na tym moim laptopie bo dziewczyny nie maja narazie monitora do komputera
|
|
#10929 | |
|
xxyy
|
Cytat:
|
|
#10930 |
|
|
jednak w niedziele jade, bo mam poniedzialek wolny wiec bede miec czas na zadomowienie
|
#10931 |
|
xxyy
|
kurcze, malego dola zlapalam
ostatnio srednio mi sie uklada z TŻ-tem. moze to zespol napiecia przedmiesiaczkowego. ostatnio mam go dosc.. jego podejscia do wszystkiego. pierwsza sprawa to sylwester.. bo przyjaciolka i jej TŻ chcieli zebysmy gdzies jechali w czworke,trzeba planowac wczesnie. a ja nie wiem czy chce zebysmy gdzies jechali, nie chce planowac, boje sie. ostatnio zastanawiam sie czy to jest naparwde to. moze to glupie bo jestesmy juz razem 26 miesiecy, byly lepsze i gorsze momenty. a teraz mam jakis kryzys.. wiem ze to glupie kocham go i chce z nim byc a z drugiej strony zastanawiam sie.. i powiedzialam mu o tych moich rozmyslaniach i strasznie sie zdenerwowal. i teraz jak chce cos zaplanowac to mowi ze nie bedziemy narazie nic planowac :/ i powiedzial ze dla niego sylwester to zwykly wieczor, i ze mozemy wtedy robic to co zwykle.wkurza mnie bo prawie nigdzie nie wychodzimy. przez caly nasz zwiazek spotykamy sie u mnie w pokoju.. czasem idziemy na jakas impreze, ale bardzo rzadko. w kinie bylismy 3 raz, i to oczywiscie ja go zaprosilam. nie chce calego zycia przelezec na lozku.. rozmawialam juz z nim o tym wiele razy, nawet kiedys rozstawialismy sie z tego powodu, ale powiedzial ze sie zmieni. ale potem zaczal pracowac i byl zbyt zmeczony zeby gdzies wychodzic. dzis sie spotkamy i z jednej strony sie ciesze ze sie zobaczymy, a z drugiej jak pomysle ze bedziemy robic to co zawsze to odechciewa mi sie. a wczoraj zrobilo mi sie bardzo smutno. bo mam wrazenie ze w naszym zwiazku cos wygaslo. ze staram sie tylko ja. zawsze gotuje dla niego jakies pyszne rzeczy kiedy sie spotykamy.. gotuje dla niego, bo nie chce zeby byl glodny jak spedza u mnie caly wieczor, i lubie jak jemy razem. wczoraj roznosilam ulotki przez ponad 5 h, caly dzien nic nie jadlam, tylko rano sniadanie.. przyszlam do TŻ-ta o 17, mowie mu ze jestem padnieta tym bieganiem po schodach. a on nawet herbaty mi nie zaproponowal :/ jakos tak dziwnie mi sie zrobilo. i po pol h powiedzialam ze pojdziemy do mnie i ugotuje cos dobrego bo musze cos zjesc bo zaraz umre z glodu. moze to nic, ale troche mnie to wkurzylo i mam wrazenie ze cos sie zmienilo.. bo przez dwa lata zwiazku zawsze dostawalam jakies kwaitki, czasem nawe urwane z ogrodu. cieszylam sie bo uwielbiam kwiaty, i to taki mily gest, czulam sie kochana. a teraz od 2 miesiecy nic.. przepraszam ze tak narzekam
|
#10932 |
|
Moderatoreska
|
Buuuu, net mi co chwilke siada, cos tam robia na serwerach
![]() Atram ja poprostu jestem straszny uparciuch jak sie zapre to juz koniec i tak bylo ze slodyczami
|
|
|
|
#10933 | |
|
xxyy
|
Cytat:
ale moze od poniedzialku
|
|
#10934 |
|
xxyy
|
gdzie uciekłyście?
![]() ide sie kapac, i robic na bostwo. o 18 TŻ przychodzi.
|
#10935 | |
|
|
Cytat:
|
|
#10936 |
|
Zakorzenienie
|
Atram - do Tarnowa jadę jutro
dziś popakowałam co ważniejsze rzeczy. A z G.... niby lepiej, ale coś jest nie tak. Wkurza mnie to jego niezdecydowanie, zrywam - nie zrywam, ale tak naprawdę to żartowałem, chociaż mówiłem poważnie i bla bla bla :/ Mamy jechać na te zaręczyny i czuję się jakoś tak niezręcznie. Jesteśmy z tych par na imprezie najstarszą stażem, a między nami jak między dziećmi. Nie mogę do niego dotrzeć i tym samym zamykam się na to, co on mówi. Takie błędne koło. Pewnie mi się wydaje, ale czuję z jego strony wyższość, takie wrażenie, że ma nade mną przewagę. W ogóle tak jakby mi chciał pokazać: "No co, myślisz, że nie dam sobie bez Ciebie rady? Ależ oczywiście, że dam! I to świetnie sobie poradzę!" ![]() Atram - też miałam podobny kryzys. Tzn. nie wszystko się mi pokrywa z Twoją sytuacją, ale to zastanawianie się, czy to jest TO, wątpliwości... znam to Problem w tym, że on uznał, że skoro tamto na mnie zadziałało, to prowokuje teraz kłótnie i podobne sytuacje jak wtedy (tzn. nie mówię o innej lasce tylko w ogóle) żeby coś zmienić. I coraz bardziej zraża mnie do siebie. Mimo że go kocham, to czasami (ostatnio dość często) mam ochotę walnąć go w pysk, odwrócić się na pięcie i wybiec jak najdalej. No cóż... ![]() Ja zmykam się dopakować i może już zacznę się szykować. Miłego wieczorku ![]() ![]()
|
|
#10937 |
|
xxyy
|
TŻ przyszedl
ide bede poznym wieczorem
|
#10938 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Wyjazd mojego misia na baardzo dlugo.
Cytat:
Olencjo usłyszałabym to samo. Jestem strasznie zmęczona ale zakupy się udały - kupiłam sukienkę na weselę, siostra na poprawiny... |
|
|
|
|
#10939 |
|
|
wlasnie skonczylam ogladac film
poplakalam sie nawet ![]() A.S. mozesz zrobic zdjecie sukienki
|
#10940 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#10941 | |
|
|
Cytat:
rozmawialam wlasnie z Tz ale tylko chwile bo jest w pracy.... nie ma biletu tak mi sie przykro zrobilo ze sie rozkleilam i nic powiedziec nie moglam to rozlaczylam sie poprostu.... ja juz nie mam sily
|
|
#10942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czekam na G., mają po mnie przyjechać za 4 minuty. Tzn. zastanawiam się, czy się w ogóle pojawią, bo on chyba strzelił focha :/ i od kilku godzin w ogóle się nie odzywa (zresztą ja też - spałam). Dopiero teraz napisałam mu smsa, że na nich czekam, zobaczymy. W razie czego - gutnajt ![]() ![]() ![]() ![]() A w razie nie czego, to wrócę i będę strzelać gromami
|
|
|
#10943 | |
|
|
Cytat:
|
|
#10944 |
|
|
z tgeo wszystkiego glowa mnie rozbolala
ide cos zjesc i obejzec "grasz, czy nie grasz"
|
#10945 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, nie płakusiaj
Rzeczywiście trochę ciężko mi zrozumieć Twojego TŻa... Może zadzwoni po pracy?
|
|
#10946 | ||
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#10947 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
juz sie uspokoilam troszke
|
|
#10948 |
|
Moderatoreska
|
Olu skarbie nie przejmuj sie tym zbytnio, wroci tak jak sie umawialiscie, napewno. Zajmij sie czyms, jutro cie czeka dosyc ciezki dzien
Ja dopiero niedawno wrocilam z zakupkow, lukiem omijalam kosmetyczne, kupilam synkowi kurtke i butki na zime i sobie kurtke
|
|
|
|
#10949 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj przezylam rozczarowanie
. myslalam ze z weselnikiem cos wyjdzie(jestm osamotniona), kupilam mu nawet drobny prezent , napisalam sms z zyczeniami, zrobilam kartke z zyczeniami(najzwyklejsza) i mielismy sie umowic abym go gdzies zabrala ale wystawil mnie.pozniej napisal mi sms , ze nic z tego nie wyjdzie, dzieli nas 7 lat roznicy i mamy inne poglady a pozniej dodal ze umawial sie z jedna dziewczyna, ale cos nie wyszlo (i pewnie dlatego sie zabral za mnie; moze zle sygnaly odebralam)a teraz juz sa razem. misia nie ma juz tydzien a ja przezywam meki nie wiem jak do swiat przezyje.ohh te zauroczenia
|
|
|
|
#10950 | |
|
|
wszystko byloby dobrze jakby mi nie powiedzial ze wraca tego 9 bo ja bylam nastawiona ze wraca pozniej a tutaj raptem ze 9 to szok i straszna radosc ktora za po kazdym telefonie do niego coraz bardziej malala
a wiecie co tym razem wymyslil ze czemu nie ma jeszcze biletu ehhh bo nie wiedzial ze przebukowanie biletu kosztuje 300$ a on tyle nie ma chyba cos mu nie wyszlo z ta sciema bo wystarczy ze sprzeda samochod to juz odrazu bedzie mial ja juz poprostu stracilam cierpliwosc do tego wszystkiego Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

normalnie sie ciesze ze juz jade bo mam dosyc 
zawsze Wam kibicowalam
kiedy jedziesz do Tarnowa?
niby to tylko slowa, a tak bola.. powiedzial je podczas klotni i pewnie mowl co mu slina na jezyk przyniosla.. ale to go wcale nie usprawiedliwia. nie smutaj sie 

dziewczyny w poniedzialek przyjada) i nie wiadomo jak to wszytsko bedzie chodzic na tym moim laptopie
bo dziewczyny nie maja narazie monitora do komputera