|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III
Cytat:
|
|
|
|
|
#1742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ważne, że wróciłaś ![]() Dlaczego we wtorek, a nie już? Element zaskoczenia wprowadzasz? Cytat:
Cytat:
Wydrukowałam pracę dziś |
|||
|
|
|
#1743 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zmieniam je srednio co 2 miesiace. W obecnej chwili najbardziej podobaja mi sie sznureczkowe, bo fajnie przepuszczaja swiatlo, sa dostepne we wszelakich kolorach i mozna cuda z nimi robic -wiazac, splatac, podcinac...![]() Juz doczytalam, ze Twoj TZ absolutnie takich nie chce, a szkoda. Na allegro jest zawsze duzy wybor roznych firanek. Lubie tez woalowe, z organzy...ehh nie jestem dobrym doradca, bo ja to wszystkie firanki lubie ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i: Gratulacje.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za zalatwione sprawy. I welcome back![]() Cytat:
Jest to pierwszy na liscie zakup do nowego mieszkania - jak juz w koncu kiedys bede je miala ![]() Jak dla mnie nr 2 najladniejszy. Dziewczynki, na nic nie mam czasu ostatnio W pracy nie zawsze mam internet, w domu zanim zrobie obiad to juz nic mi sie nie che. Wogole mam jakis spadek energii. A jeszcze wczoraj moja kochana siostra, znow wypalila, ze oni nie maja kasy i raczej nie przyjda na wesele ![]() Wspominalam wam, ze z nia tak zawsze i ,ze zawsze narzeka na wszystko. Nic jej jeszcze nie odpisalam, na ta wiadomosc, bo boje sie, ze powiem cos przykrego....a naprawde mam ochote powiedziec 'nie, to nie-bez laski'. No ludzie, to przeciez rodzona siostra!!!! O wesleu wiedziala jakies 1,5 roku temu, a poza tym dobrze wie, ze nie oczekuje od nich prezentu ani kasy. ehhh, wczoraj nawet mialam takiemysli, ze nie chce mi sie calego tego wesela
|
|
|
#1744 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluje wydruku Cytat:
A co do siostry, to ja bym na Twoim miejscu właśnie to zdanie napisała co jest pogrubione. Siostra mojej przyjaciółki przed ślubem gadała, że na ślub własnej siostry to przyjdzie w czarnej sukni i czarnej woalce, potem, że nie przyjdzie... Szkoda słów...
|
|
#1745 |
|
Zadomowienie
|
A nam udało się wczoraj złapać księdza i spisać protokół, więc już w niedzielę spadniemy z ambony
no ale nie bedziemysłuchać swoich zapowiedzi bo będziemy odsypiać wesele kuzynki. No chyba że się nie wykuruję bo leżę chora w łózku na grypę i do piątku mam zwolnienie
|
|
|
|
#1746 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki kochane, przeczytałam wszystko, ale postaram się nadrobić później, bo jestem po przymiarce i chcę się Wam pochwalić suknią! Jestem w niej zakochana !!
Strasznie mi się podoba Za chwilę postaram się wkleić fotki do klubu
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Wspaniale, że jesteś zadowolona! Czekamy na fotki!
|
|
|
|
#1748 |
|
Raczkowanie
|
jagoda221
dzięki kochana za zabawy weselne!! Karenw ja byłam sama, po powrocie poddałam się krytyce choć fryz troszkę się potargał butterfly20 Next Level nie jest złe a kolczyki jak najbardziej i chyba tylko kolczyki.. ewentualnie bransoletka - bo wydają się baaaardzo długie ![]() thea2 gratuluję serdecznie obrony - jest czego ![]() a co do nadrabiania, to ciężko mi czasem ogarnąć po 2 -3 dniach ![]() Zerknij np tutaj na ramkę: http://allegro.pl/ramka-biala-z-odci...696550987.html i koniecznie wklejaj fotkę sukni!!!! ![]() ardillka gratuluję pracy i urządzania własnego kąta a co to za trzymanie nas w napięciu do przyszłego tygodnia??butterfly20 zaintrygowały mnie te chowane schody cała reszta brzmi ładnie a co do żyrandola, to 2 (choć wydaje się duża i nie wiem czy sprawdzi się w niewielkim pomieszczeniu), 3 jest ładna a 4 bardzo delikatna (o 1 celowo nie mówię )
|
|
|
|
#1749 |
|
Zadomowienie
|
martitaw, ramka jest cudowna!
Słodka strasznie Dziewczynki, fotki już w klubie, więc zapraszam do oglądania i oceniania Suknię odbieram za tydzień Muszę szykować CV, bo jutro jadę do jednego pana w sprawie pracy, który chce mnie zatrudnić, ale jeszcze nie wie, czy się uda, więc trzymajcie proszę kciuki
|
#1750 |
|
Raczkowanie
|
gwiazdeczka26- przykra sytaucja z Twoją siostrą. Przecież wiadomo że jak rodzona siostra to nie chodzi o pieniądze tylko o to zeby byla. Wszystko się rozwiąże i siostra na pewno będzie
thea2- szkoda ze mnie nie ma w klubie bo chciałabym zobaczyc . ale dobrze że jestes zadowolona to najważniejsze![]() Ja jutro na cały weekend wyjezdzam na działeczkę tam gdzie mam panienski zeby troszkę przygotować bo panienski juz za tydzien. Sporo dziewczyn mi odmowilo wkurzylam sie na nie bo wiedzialy juz od dawna kiedy jest i mowily ze super, ze na caly weekend wyjazd itp a teraz jedna w pracy inna akurat jedzie nad morze |
|
|
|
#1751 |
|
Zadomowienie
|
Padam, na dziś prace remontowe zakonczone, ufff
Jutro muszę wybrać kolor farby do naszego pokoju troszkę nie mogę się zdecydować i w sobote pewnie będziemy malować ![]() Nadrobiłam Was szybciutko ![]() Zaraz pędzę na klub oglądać suknię thea (thei? odmienia się czy nie )Butterfly - mnie się z tych żyrandoli najbardziej 4 spodobał
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, że się w trącam w wątek.. Mam nadzieję, że nikogo tym nie obraże (przepraszam) Anetka czy dobrze gdzieś wyczytałam, że masz suknie Pronovias Fiona? Możesz mi napisać ile kosztuje ta suknia??
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zadomowienie
|
paula, super, że praca już z głowy, teraz jeszcze tylko obrona
![]() butterfly, drugi jest cudny ![]() gwiazdeczka, no niefajnie się siostra zachowała, przykro mi bardzo, nie powinna była, to w końcu siostra... No ale przecież siłą nikogo nie zmusisz- to o niej będzie źle świadczyć, że nie będzie jej na ślubie siostry. Mam nadzieję, że jeszcze zmieni zdanie ![]() anetka, ja Ci się bardzo chętnie pochwalę, zamazałam tylko twarz Zdjęcia poniżej Niestety nie mam zdjęcia z daleka, więc niezbyt dobrze widać, ale w salonie jest tak ciasno, że bardzo ciężko jest zrobić zdjęcie...jusztyska, zapraszam do klubu, tam więcej widać A nad jakimi kolorami ścian się zastanawiasz ??
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-07-14 o 22:00 |
|
|
|
#1754 |
|
Zadomowienie
|
thea zastanawiam się nad kolorami ze śnieżki o wdzięcznych nazwach: dzika orchidea, posrebrzane żyto lub jesienne wrzosowisko
ale chyba ostatecznie decydować będę się między tymi dwoma pierwszymi
|
|
|
|
#1755 |
|
Raczkowanie
|
thea-Dzieki
ale ślicznie wygladasz w tej sukni, jaka Ty jestes szczuplutka zero brzuszka zazdroszcze kooocur- dobrze wyczytałaś ma Fione kosztuje 3500zł plus welon 490zł bo kupilam welon w salonie |
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę droga..buuu |
|
|
|
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
no to ja również się dołączę, jeśli mogę
ślub mam 6.07.2011 i odrazu poproszę Was o pomoc, jaki bukiet śłubny wybrać do kremowej sukni z kryształami svarowskiego i perełkami...POmocy
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rozumiem, że 6 sierpnia...?
|
|
|
|
|
#1759 |
|
Zadomowienie
|
jusztyska, śnieżka ma jakąś dziwną stronę, byłam ciekawa kolorów ale nie mogłam znaleźć palety
Ale dziką orchideę namierzyłam gdzie indziej i jest fajna delikatna ![]() anetka, dziękuję Brzuszka nawet nie mam, wszystko mi poszło w biodra justa, cześć A w jakich kolorach masz inne dodatki, wystrój sali, samochodu itd ? No własnie, blueberry ma rację, pokaż suknię
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, chciałabym mieć takie biodra...
|
|
|
|
#1761 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a orchidei nie widzę Tez jestem ciekawa Jak to BABA ![]()
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtrące się jesli można do kolorów. W sypialni mam trzy ściany pomalowane posrebrzanym żytem, wyglądaja na delikatnie żółte, gdy jest ciemno prawie nie ma różnicy do białego, dopiero przy mocnym swietle widać. Czwarta ściana wytapetowana na fioletowo.
|
|
#1764 | |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
Ja mam dziś ważne zadanie- szukam nowej pierwszej piosenki, polska i w rytm walca angielskiego. Jakieś propozycje? Kochane nie chwale się pracą, bo jeszcze nie podpisałam umowy. Jak to zrobie to zaraz się pochwale Cytat:
Bojerko jest cudowne, no nie dziwie się, że jesteś zakochana w sukni. Rewelacja.---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Co do kolorów, to dzika orchidea też wychodzi prawie jak biała - chciałam tym pomalować salon, ale wyszło prawie na biało i przemalowane jest na brzoskwiniowy sad - czy coś takiego. Taka lekka brzoskwinka wyszła, bardzo przyjemny kolor A w przedpokoju mam powiew wiosny - cudnie wygląda
|
|
#1765 |
|
Zadomowienie
|
blueberry, ja się chętnie z Tobą na biodra zamienię
![]() Ifwka, dziękuję ardillka, dziękuję Trzymam kciuki za pracę Ja dziś byłam na rozmowie w sprawie pracy i pan mi powiedział, że na 90 % mnie zatrudni Powiem Wam, że przez najbliższe 2 miesiące czekają mnie ogromne zmiany, bo nie dość, że ślub, to jeszcze praca (oby się udało, ale tak czy siak jakąś pracę chcę mieć, jak nie tę to inną) no i studia zaoczne, a nie dzienne jak do tej pory. Ale wiem, że dam radę
|
#1766 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za opinie o kolorach
mnie zależy na jasnym, bo meble będą bardzo ciemne, no i niestety dwie ściany są obite boazerią , a narazie nie chcemy inwestować w generalny remont, bo mieszkanie u rodziców traktujemy jako tymczasowe, zbieramy kasę na własny kąt a raczej na kredyt na ten kąt więc boazeria musi zostać...zastanawiam się jeszcze nad pastelowym żonkilem z duluxu. Muszę się jeszcze zastanowić, bo chciałabym żeby jednak ściany nie wyglądały jak białe ![]() hej justa |
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
A co jezeli będzie tak zimno jak dzisiaj ? Ja ciagle sie zastanawiam :/
Cytat:
|
|
|
|
|
#1768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do duluxa to my mamy sufit w sypialni pomalowany na "pastelową orchideę"- miał być taki ciemniejszy krem a wyszło takie delikatne ecru No ale wygląda fajnie. Natomiast w salonie malowaliśmy "białą czekoladą" też z duluxa i wyszło fajnie, tak jak na wzorniku. W gabinecie ( ) pomalowałam sufit na szaro- na wzorniku był piękny, a w pokoju wygląda jak biały Też dulux. Zmierzam do tego, że trzeba uważać na te kolory, bo są piękne, ale czasem potrafią zaskoczyć i wychodzą sporo jaśniejsze lub ciemniejsze Na all widziałam takie małe buteleczki farb- takie próbki , chyba po 7-8 zł. Może warto kupić i pomalować na ścianie? Kiedy szukałam farb dla nas na ściany to wpisywałam w google nazwy i szukałam realnych zdjęć z czyichś mieszkań. No i w sumie kolory ścian wyszły takie, jakich oczekiwałam Tylko te sufity mnie zdenerwowały
|
|
#1769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To musiało w końcu kiedyś nastąpić ![]()
|
|
#1770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tato naprzynosił mi sporo różnych wzorników przy boazerii w sumie większość kolorów fajnie wygląda teraz w tym pokoju ściany są w kolorze słodkiej papryki z duluxa, a kiedyś, kiedyś jedna ściana była granatowa a druga pomarańczowa, ale do wczoraj stały tam jasne meble... :P a nasze będą ciemne więc koniecznie coś jasnego nam trzeba a takie jak mowisz, jasne ecru, byłoby bardzo dobre
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

ale ważne, że wróciłaś 

klask i: Gratulacje.

. ale dobrze że jestes zadowolona to najważniejsze

22.05.2008
No ale wygląda fajnie. Natomiast w salonie malowaliśmy "białą czekoladą" też z duluxa i wyszło fajnie, tak jak na wzorniku. W gabinecie (