Sierpniowe Panny Młode cz.III - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 12:51   #1741
blueberry88
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III

Druga
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 13:26   #1742
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Krzątałam się po "świecie" :P Wpadłam w rytm załatwiania i jak się spostrzegłam to się okazało, że poprzedni wątek się skończył a nowego już ponad 50 stron... Wstyd mi że was tak zostawiłam na tak długo, ale teraz będę czynnie uczestniczyć w dyskusjach

I zdradzę mały sekrecik: od 19 lipca przestane być na bezrobociu Ale szczegóły dopiero we wtorek po południu :P
/
No to nieźle się zakrzątałaś ale ważne, że wróciłaś
Dlaczego we wtorek, a nie już? Element zaskoczenia wprowadzasz?

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
My wczoraj byliśmy u księdza. Okazało się, że tylko my tego dnia bierzemy ślub, więc załatwiliśmy od razu dekoracje. Wyniosą nas tylko 200 zł, więc jesteśmy zadowoleni.
A u nas sprawa dekoracji "wisi" bo jest nas 3 pary na ten dzień i z jednymi się już porozumieliśmy i ustaliliśmy co chcemy, natomiast drudzy jeszcze nie byli protokołu spisać, numeru tel też nie ma. Więc czekamy na nich, a jak się nie odezwą do końca przyszłego tygodnia, to działamy sami i już.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Dla mnie też druga najbardziej, chociaż nie przepadam za tego typu żyrandolami. Wolę różne wariactwa i takie "pudełka" papierowe (tak, wiem, że się kurzą niemiłosiernie).

Wydrukowałam pracę dziś zaraz zanoszę do dziekanatu i z głowy
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 13:54   #1743
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mój M. wymyślił sobie rejestrację z napisem "Next level" albo "Level Up". Mamy układ,że ja wybieram na przód (standardowo "Młoda Para"), a on na tył. Nie wiem czy mu pozwolic na takie hasełko?W sumie i tak lepsze to niż "Game over"
Bardzo fajny pomysl. Orginalny i ma swoj urok Next level podoba mi sie bardziej niz level up.

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad firankami do naszego pokoju... mój TŻ bardzo nie lubi firanek, ja natomiast fanką ogromną też nie jestem, ale jednak lubię kiedy okno wygląda ładnie, tworzy całość z resztą pokoju... zwłaszcza, że są dwa okna zamontowane mamy roletki, więc nie będzie żadnych zasłonek, ale nie mogę się na te firanki zdecydować... może macie jakieś fajne sprawdzone pomysły? podobają mi się tiulowe firanki, spinane na bok, tyle, że tiul jest gęsty dość, a nie chcę ograniczać dostępu światła, bo meble wybraliśmy ciemne
Ja jestem wielka fanka firanek Zmieniam je srednio co 2 miesiace. W obecnej chwili najbardziej podobaja mi sie sznureczkowe, bo fajnie przepuszczaja swiatlo, sa dostepne we wszelakich kolorach i mozna cuda z nimi robic -wiazac, splatac, podcinac...
Juz doczytalam, ze Twoj TZ absolutnie takich nie chce, a szkoda.
Na allegro jest zawsze duzy wybor roznych firanek. Lubie tez woalowe, z organzy...ehh nie jestem dobrym doradca, bo ja to wszystkie firanki lubie

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Chcę się pochwalić, że się dziś obroniłam na piąteczkę Jestem taka szczęśliwa W końcu mogę się zająć sprawami ślubnymi z czystym sumieniem

Tak więc wracam na wizaż, postaram się dziś wszystko nadrobić
klask i: Gratulacje.

Cytat:
Na żywo jest piękniejsza, taka delikatna, super się układa na ręce, składa się z 4 sznureczków, na których są takie kuleczki ułożone po skosie Super pasuje do mojego pierścionka
Piekna Cudna. tez chce taka

Cytat:
Napisane przez Karenw Pokaż wiadomość
A co myślicie o takich kolczykach? Podobają mi się jak wyglądaja w uchu no i będą mi pasować bo mam też cyrkonie w sukni no i jeden element fioletowy I wtedy tylko kolczyki założyć i nic więcej. Ten fioletowy też akurat taki odcień jak chce.
Bardzo ladne. Jesli jeszcze chcesz cos fioletowego, to jak najbardziej tak

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Krzątałam się po "świecie" :P Wpadłam w rytm załatwiania i jak się spostrzegłam to się okazało, że poprzedni wątek się skończył a nowego już ponad 50 stron... Wstyd mi że was tak zostawiłam na tak długo, ale teraz będę czynnie uczestniczyć w dyskusjach

Troszkę miałam kłopotu w domu, zdecydowaliśmy nie mieszkać z moją mamą i teraz zaczęły się formalności, żeby wyremontować nad garażem...
I zdradzę mały sekrecik: od 19 lipca przestane być na bezrobociu Ale szczegóły dopiero we wtorek po południu :P

Jak pasują to nie ma się co zastanawiać
Ja w końcu kupiłam bransoletkę o takich samych kryształkach jak mam kolczyki i naszyjnik Dokładnie to TŻ mi kupił :P:P:P
Nie mam zdjęcia bo została u niego, tak jak nasze obrączki;/;/
za zalatwione sprawy. I welcome back

Cytat:
W salonie/kuchni i łazience chcemy ledy wbudowane w sufit,ale myslę nad lampami do pozostałych pokoi.Najgorsze,że najbardziej podobają mi się kryształkowe. Do gabinetu na pewno nie będzie tka pasować,ale do sypialni bardzo bym chciała.Która podoba Wam się najbardziej?

http://allegro.pl/plafon-isena-chrom...704533433.html

http://allegro.pl/plafon-fiumino-lux...703754550.html

http://allegro.pl/zyrandol-lampa-lon...701788708.html

http://allegro.pl/zyrandol-fantasia-...709221201.html
O, uwielbiam krysztalkowe zyrandole
Jest to pierwszy na liscie zakup do nowego mieszkania - jak juz w koncu kiedys bede je miala
Jak dla mnie nr 2 najladniejszy.

Dziewczynki, na nic nie mam czasu ostatnio
W pracy nie zawsze mam internet, w domu zanim zrobie obiad to juz nic mi sie nie che. Wogole mam jakis spadek energii.
A jeszcze wczoraj moja kochana siostra, znow wypalila, ze oni nie maja kasy i raczej nie przyjda na wesele
Wspominalam wam, ze z nia tak zawsze i ,ze zawsze narzeka na wszystko.
Nic jej jeszcze nie odpisalam, na ta wiadomosc, bo boje sie, ze powiem cos przykrego....a naprawde mam ochote powiedziec 'nie, to nie-bez laski'.
No ludzie, to przeciez rodzona siostra!!!! O wesleu wiedziala jakies 1,5 roku temu, a poza tym dobrze wie, ze nie oczekuje od nich prezentu ani kasy. ehhh, wczoraj nawet mialam takiemysli, ze nie chce mi sie calego tego wesela
Stary 2011-07-14, 14:20   #1744
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
My też jesteśmy na etapie remontów.

Nie dosć,że w naszym mieszkanku,to jeszcze w domu moich rodziców (jeszcze z nimi mieszkam ).

Ale jestem bardzo podekscytowana tym mieszkaniem,bardziej niż ślubem teraz właśnie kończą nam kłaść kafelki w łazience, potem będą zakładać takie schody na strych (je się tak składa i chowa w suficie), potem będą malować i kłaść podłogi (w gabinecie i sypialni bdziemy mieć wykładziny, w kuchni kafelki, a w salonie piękną,drewnianą podłogę).

W salonie/kuchni i łazience chcemy ledy wbudowane w sufit,ale myslę nad lampami do pozostałych pokoi.Najgorsze,że najbardziej podobają mi się kryształkowe. Do gabinetu na pewno nie będzie tka pasować,ale do sypialni bardzo bym chciała.Która podoba Wam się najbardziej?

http://allegro.pl/plafon-isena-chrom...704533433.html

http://allegro.pl/plafon-fiumino-lux...703754550.html

http://allegro.pl/zyrandol-lampa-lon...701788708.html

http://allegro.pl/zyrandol-fantasia-...709221201.html
Mi najbardziej ostatnia
Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
No to nieźle się zakrzątałaś ale ważne, że wróciłaś

Wydrukowałam pracę dziś zaraz zanoszę do dziekanatu i z głowy
Dzięki
Gratuluje wydruku
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

za zalatwione sprawy. I welcome back

Dziewczynki, na nic nie mam czasu ostatnio[/COLOR]
W pracy nie zawsze mam internet, w domu zanim zrobie obiad to juz nic mi sie nie che. Wogole mam jakis spadek energii.
A jeszcze wczoraj moja kochana siostra, znow wypalila, ze oni nie maja kasy i raczej nie przyjda na wesele
Wspominalam wam, ze z nia tak zawsze i ,ze zawsze narzeka na wszystko.
Nic jej jeszcze nie odpisalam, na ta wiadomosc, bo boje sie, ze powiem cos przykrego....a naprawde mam ochote powiedziec 'nie, to nie-bez laski'.
No ludzie, to przeciez rodzona siostra!!!!O wesleu wiedziala jakies 1,5 roku temu, a poza tym dobrze wie, ze nie oczekuje od nich prezentu ani kasy. ehhh, wczoraj nawet mialam takiemysli, ze nie chce mi sie calego tego wesela
Dzięki za miłe powitanie
A co do siostry, to ja bym na Twoim miejscu właśnie to zdanie napisała co jest pogrubione. Siostra mojej przyjaciółki przed ślubem gadała, że na ślub własnej siostry to przyjdzie w czarnej sukni i czarnej woalce, potem, że nie przyjdzie... Szkoda słów...

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 14:30   #1745
agnes 20
Zadomowienie

A nam udało się wczoraj złapać księdza i spisać protokół, więc już w niedzielę spadniemy z ambonyno ale nie bedziemysłuchać swoich zapowiedzi bo będziemy odsypiać wesele kuzynki. No chyba że się nie wykuruję bo leżę chora w łózku na grypę i do piątku mam zwolnienie
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 17:15   #1746
thea2
Zadomowienie

Dziewczynki kochane, przeczytałam wszystko, ale postaram się nadrobić później, bo jestem po przymiarce i chcę się Wam pochwalić suknią! Jestem w niej zakochana !! Strasznie mi się podoba Za chwilę postaram się wkleić fotki do klubu
Stary 2011-07-14, 17:22   #1747
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki kochane, przeczytałam wszystko, ale postaram się nadrobić później, bo jestem po przymiarce i chcę się Wam pochwalić suknią! Jestem w niej zakochana !! Strasznie mi się podoba Za chwilę postaram się wkleić fotki do klubu
Wspaniale, że jesteś zadowolona! Czekamy na fotki!
Stary 2011-07-14, 19:24   #1748
martitaw
Raczkowanie

jagoda221
dzięki kochana za zabawy weselne!!

Karenw
ja byłam sama, po powrocie poddałam się krytyce choć fryz troszkę się potargał
butterfly20
Next Level nie jest złe a kolczyki jak najbardziej i chyba tylko kolczyki.. ewentualnie bransoletka - bo wydają się baaaardzo długie

thea2
gratuluję serdecznie obrony - jest czego
a co do nadrabiania, to ciężko mi czasem ogarnąć po 2 -3 dniach
Zerknij np tutaj na ramkę: http://allegro.pl/ramka-biala-z-odci...696550987.html
i koniecznie wklejaj fotkę sukni!!!!

ardillka
gratuluję pracy i urządzania własnego kąta a co to za trzymanie nas w napięciu do przyszłego tygodnia??

butterfly20
zaintrygowały mnie te chowane schody cała reszta brzmi ładnie a co do żyrandola, to 2 (choć wydaje się duża i nie wiem czy sprawdzi się w niewielkim pomieszczeniu), 3 jest ładna a 4 bardzo delikatna (o 1 celowo nie mówię )
Stary 2011-07-14, 20:40   #1749
thea2
Zadomowienie

martitaw, ramka jest cudowna! Słodka strasznie

Dziewczynki, fotki już w klubie, więc zapraszam do oglądania i oceniania
Suknię odbieram za tydzień Muszę szykować CV, bo jutro jadę do jednego pana w sprawie pracy, który chce mnie zatrudnić, ale jeszcze nie wie, czy się uda, więc trzymajcie proszę kciuki
Stary 2011-07-14, 21:18   #1750
anetka111
Raczkowanie

gwiazdeczka26- przykra sytaucja z Twoją siostrą. Przecież wiadomo że jak rodzona siostra to nie chodzi o pieniądze tylko o to zeby byla. Wszystko się rozwiąże i siostra na pewno będzie

thea2- szkoda ze mnie nie ma w klubie bo chciałabym zobaczyc . ale dobrze że jestes zadowolona to najważniejsze

Ja jutro na cały weekend wyjezdzam na działeczkę tam gdzie mam panienski zeby troszkę przygotować bo panienski juz za tydzien.

Sporo dziewczyn mi odmowilo wkurzylam sie na nie bo wiedzialy juz od dawna kiedy jest i mowily ze super, ze na caly weekend wyjazd itp a teraz jedna w pracy inna akurat jedzie nad morze
anetka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:41   #1751
jusztyska
Zadomowienie

Padam, na dziś prace remontowe zakonczone, ufff
Jutro muszę wybrać kolor farby do naszego pokoju troszkę nie mogę się zdecydować i w sobote pewnie będziemy malować

Nadrobiłam Was szybciutko

Zaraz pędzę na klub oglądać suknię thea (thei? odmienia się czy nie)
Butterfly - mnie się z tych żyrandoli najbardziej 4 spodobał
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:48   #1752
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anetka111 Pokaż wiadomość
gwiazdeczka26- przykra sytaucja z Twoją siostrą. Przecież wiadomo że jak rodzona siostra to nie chodzi o pieniądze tylko o to zeby byla. Wszystko się rozwiąże i siostra na pewno będzie

thea2- szkoda ze mnie nie ma w klubie bo chciałabym zobaczyc . ale dobrze że jestes zadowolona to najważniejsze

Ja jutro na cały weekend wyjezdzam na działeczkę tam gdzie mam panienski zeby troszkę przygotować bo panienski juz za tydzien.

Sporo dziewczyn mi odmowilo wkurzylam sie na nie bo wiedzialy juz od dawna kiedy jest i mowily ze super, ze na caly weekend wyjazd itp a teraz jedna w pracy inna akurat jedzie nad morze

Przepraszam, że się w trącam w wątek..

Mam nadzieję, że nikogo tym nie obraże (przepraszam)

Anetka czy dobrze gdzieś wyczytałam, że masz suknie Pronovias Fiona? Możesz mi napisać ile kosztuje ta suknia??

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:49   #1753
thea2
Zadomowienie

paula, super, że praca już z głowy, teraz jeszcze tylko obrona
butterfly, drugi jest cudny
gwiazdeczka, no niefajnie się siostra zachowała, przykro mi bardzo, nie powinna była, to w końcu siostra... No ale przecież siłą nikogo nie zmusisz- to o niej będzie źle świadczyć, że nie będzie jej na ślubie siostry. Mam nadzieję, że jeszcze zmieni zdanie

anetka, ja Ci się bardzo chętnie pochwalę, zamazałam tylko twarz Zdjęcia poniżej Niestety nie mam zdjęcia z daleka, więc niezbyt dobrze widać, ale w salonie jest tak ciasno, że bardzo ciężko jest zrobić zdjęcie...

jusztyska, zapraszam do klubu, tam więcej widać A nad jakimi kolorami ścian się zastanawiasz ??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11315.jpg (39,9 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11533.jpg (47,2 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11537.jpg (43,3 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11538.jpg (51,8 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11548.jpg (35,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11556.jpg (42,3 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11558.jpg (44,0 KB, 61 załadowań)

Edytowane przez thea2
Czas edycji: 2011-07-14 o 22:00
thea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:10   #1754
jusztyska
Zadomowienie

thea zastanawiam się nad kolorami ze śnieżki o wdzięcznych nazwach: dzika orchidea, posrebrzane żyto lub jesienne wrzosowisko ale chyba ostatecznie decydować będę się między tymi dwoma pierwszymi
Stary 2011-07-14, 22:33   #1755
anetka111
Raczkowanie

thea-Dzieki ale ślicznie wygladasz w tej sukni, jaka Ty jestes szczuplutka zero brzuszka zazdroszcze

kooocur- dobrze wyczytałaś ma Fione kosztuje 3500zł plus welon 490zł bo kupilam welon w salonie
Stary 2011-07-14, 22:46   #1756
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anetka111 Pokaż wiadomość
thea-Dzieki ale ślicznie wygladasz w tej sukni, jaka Ty jestes szczuplutka zero brzuszka zazdroszcze

kooocur- dobrze wyczytałaś ma Fione kosztuje 3500zł plus welon 490zł bo kupilam welon w salonie
Dzięki Ci kochana... trochę droga jednak moj Tz gdzieś widział te suknie i baaardzo Mu się spodobała..mi zreszta jeszcze bardziej

Trochę droga..buuu

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 00:02   #1757
justa963
Raczkowanie

no to ja również się dołączę, jeśli mogę ślub mam 6.07.2011 i odrazu poproszę Was o pomoc, jaki bukiet śłubny wybrać do kremowej sukni z kryształami svarowskiego i perełkami...POmocy
justa963 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 00:23   #1758
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justa963 Pokaż wiadomość
no to ja również się dołączę, jeśli mogę ślub mam 6.07.2011 i odrazu poproszę Was o pomoc, jaki bukiet śłubny wybrać do kremowej sukni z kryształami svarowskiego i perełkami...POmocy
Pokaż suknię A rozumiem, że 6 sierpnia...?
Stary 2011-07-15, 00:24   #1759
thea2
Zadomowienie

jusztyska, śnieżka ma jakąś dziwną stronę, byłam ciekawa kolorów ale nie mogłam znaleźć palety Ale dziką orchideę namierzyłam gdzie indziej i jest fajna delikatna
anetka, dziękuję Brzuszka nawet nie mam, wszystko mi poszło w biodra
justa, cześć A w jakich kolorach masz inne dodatki, wystrój sali, samochodu itd ? No własnie, blueberry ma rację, pokaż suknię
Stary 2011-07-15, 01:57   #1760
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
anetka, dziękuję Brzuszka nawet nie mam, wszystko mi poszło w biodra
Kochana, chciałabym mieć takie biodra...
Stary 2011-07-15, 03:37   #1761
anetka111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dzięki Ci kochana... trochę droga jednak moj Tz gdzieś widział te suknie i baaardzo Mu się spodobała..mi zreszta jeszcze bardziej

Trochę droga..buuu

Kochana na przyszły rok to ona bedzie o wiele tansza napisalam Ci na PW
Stary 2011-07-15, 07:02   #1762
martitaw
Raczkowanie

Cytat:
jusztyska, śnieżka ma jakąś dziwną stronę, byłam ciekawa kolorów ale nie mogłam znaleźć palety Ale dziką orchideę namierzyłam gdzie indziej i jest fajna delikatna
ja z kolei namierzyłam zboże a orchidei nie widzę Tez jestem ciekawa Jak to BABA
Stary 2011-07-15, 07:36   #1763
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
thea zastanawiam się nad kolorami ze śnieżki o wdzięcznych nazwach: dzika orchidea, posrebrzane żyto lub jesienne wrzosowisko ale chyba ostatecznie decydować będę się między tymi dwoma pierwszymi
Thea2 piękna suknia, i bardzo fajne bolerko, delikatne i nie przytłacząjące.
Wtrące się jesli można do kolorów. W sypialni mam trzy ściany pomalowane posrebrzanym żytem, wyglądaja na delikatnie żółte, gdy jest ciemno prawie nie ma różnicy do białego, dopiero przy mocnym swietle widać. Czwarta ściana wytapetowana na fioletowo.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 09:16   #1764
ardillka
Zadomowienie

Dzien dobry Ja mam dziś ważne zadanie- szukam nowej pierwszej piosenki, polska i w rytm walca angielskiego. Jakieś propozycje?
Kochane nie chwale się pracą, bo jeszcze nie podpisałam umowy. Jak to zrobie to zaraz się pochwale
Cytat:
anetka, ja Ci się bardzo chętnie pochwalę, zamazałam tylko twarz Zdjęcia poniżej Niestety nie mam zdjęcia z daleka, więc niezbyt dobrze widać, ale w salonie jest tak ciasno, że bardzo ciężko jest zrobić zdjęcie...

jusztyska, zapraszam do klubu, tam więcej widać A nad jakimi kolorami ścian się zastanawiasz ??
Pięknie wyglądasz Bojerko jest cudowne, no nie dziwie się, że jesteś zakochana w sukni. Rewelacja.

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Co do kolorów, to dzika orchidea też wychodzi prawie jak biała - chciałam tym pomalować salon, ale wyszło prawie na biało i przemalowane jest na brzoskwiniowy sad - czy coś takiego. Taka lekka brzoskwinka wyszła, bardzo przyjemny kolor A w przedpokoju mam powiew wiosny - cudnie wygląda

Stary 2011-07-15, 10:27   #1765
thea2
Zadomowienie

blueberry, ja się chętnie z Tobą na biodra zamienię
Ifwka, dziękuję
ardillka, dziękuję Trzymam kciuki za pracę

Ja dziś byłam na rozmowie w sprawie pracy i pan mi powiedział, że na 90 % mnie zatrudni Nie cieszę się przedwcześnie, ale 90 to bardzo dużo i mam nadzieję, że się uda, bardzo bym chciała Powiem Wam, że przez najbliższe 2 miesiące czekają mnie ogromne zmiany, bo nie dość, że ślub, to jeszcze praca (oby się udało, ale tak czy siak jakąś pracę chcę mieć, jak nie tę to inną) no i studia zaoczne, a nie dzienne jak do tej pory. Ale wiem, że dam radę Nie ma innej możliwości
Stary 2011-07-15, 10:33   #1766
jusztyska
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za opinie o kolorach mnie zależy na jasnym, bo meble będą bardzo ciemne, no i niestety dwie ściany są obite boazerią, a narazie nie chcemy inwestować w generalny remont, bo mieszkanie u rodziców traktujemy jako tymczasowe, zbieramy kasę na własny kąt a raczej na kredyt na ten kąt więc boazeria musi zostać...
zastanawiam się jeszcze nad pastelowym żonkilem z duluxu.
Muszę się jeszcze zastanowić, bo chciałabym żeby jednak ściany nie wyglądały jak białe

hej justa
Stary 2011-07-15, 10:39   #1767
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michalina81 Pokaż wiadomość
Tez nie mam.
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
, nie podobają mi się
A co jezeli będzie tak zimno jak dzisiaj ? Ja ciagle sie zastanawiam :/

Cytat:
Napisane przez Niuniaczek Pokaż wiadomość
Czy zamawiałyście już tuby styrzelające? myślałam że to będzie prost ale już sama nie wiem które wybrać? np wybierać te cienkie a długie czy krótkie a grube ....? praktycznie wszystkie strzelają na od 6 do 10 m . Czy długość tuby ma znaczenie? czy dobrze myślę że jak jest wyższa to automatycznie wyżej strzela?

Chce uniknąć sytuacji w której goście strzelą zza wysoko (bo widziałam kiedyś taką sytuacje ) albo za nisko,że nawet nad głowy nie poleci
kupiłam ostatnio 2 ale nie pamietam jakie
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 10:46   #1768
thea2
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za opinie o kolorach mnie zależy na jasnym, bo meble będą bardzo ciemne, no i niestety dwie ściany są obite boazerią, a narazie nie chcemy inwestować w generalny remont, bo mieszkanie u rodziców traktujemy jako tymczasowe, zbieramy kasę na własny kąt a raczej na kredyt na ten kąt więc boazeria musi zostać...
zastanawiam się jeszcze nad pastelowym żonkilem z duluxu.
Muszę się jeszcze zastanowić, bo chciałabym żeby jednak ściany nie wyglądały jak białe

hej justa
Taki jasny kolorek będzie dobrze pasował do boazerii Co do duluxa to my mamy sufit w sypialni pomalowany na "pastelową orchideę"- miał być taki ciemniejszy krem a wyszło takie delikatne ecru No ale wygląda fajnie. Natomiast w salonie malowaliśmy "białą czekoladą" też z duluxa i wyszło fajnie, tak jak na wzorniku. W gabinecie ( ) pomalowałam sufit na szaro- na wzorniku był piękny, a w pokoju wygląda jak biały Też dulux. Zmierzam do tego, że trzeba uważać na te kolory, bo są piękne, ale czasem potrafią zaskoczyć i wychodzą sporo jaśniejsze lub ciemniejsze

Na all widziałam takie małe buteleczki farb- takie próbki , chyba po 7-8 zł. Może warto kupić i pomalować na ścianie? Kiedy szukałam farb dla nas na ściany to wpisywałam w google nazwy i szukałam realnych zdjęć z czyichś mieszkań. No i w sumie kolory ścian wyszły takie, jakich oczekiwałam Tylko te sufity mnie zdenerwowały
Stary 2011-07-15, 11:03   #1769
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
blueberry, ja się chętnie z Tobą na biodra zamienię
Ifwka, dziękuję
ardillka, dziękuję Trzymam kciuki za pracę

Ja dziś byłam na rozmowie w sprawie pracy i pan mi powiedział, że na 90 % mnie zatrudni Nie cieszę się przedwcześnie, ale 90 to bardzo dużo i mam nadzieję, że się uda, bardzo bym chciała Powiem Wam, że przez najbliższe 2 miesiące czekają mnie ogromne zmiany, bo nie dość, że ślub, to jeszcze praca (oby się udało, ale tak czy siak jakąś pracę chcę mieć, jak nie tę to inną) no i studia zaoczne, a nie dzienne jak do tej pory. Ale wiem, że dam radę Nie ma innej możliwości
To ja będę trzymać kciuki za Twoją pracę. Ja też się jeszcze nie do końca cieszę, bo umowa nie podpisana... Tak spokojnie do tego podchodzę. Ale będzie dobrze To musiało w końcu kiedyś nastąpić

Stary 2011-07-15, 11:04   #1770
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Taki jasny kolorek będzie dobrze pasował do boazerii Co do duluxa to my mamy sufit w sypialni pomalowany na "pastelową orchideę"- miał być taki ciemniejszy krem a wyszło takie delikatne ecru No ale wygląda fajnie. Natomiast w salonie malowaliśmy "białą czekoladą" też z duluxa i wyszło fajnie, tak jak na wzorniku. W gabinecie ( ) pomalowałam sufit na szaro- na wzorniku był piękny, a w pokoju wygląda jak biały Też dulux. Zmierzam do tego, że trzeba uważać na te kolory, bo są piękne, ale czasem potrafią zaskoczyć i wychodzą sporo jaśniejsze lub ciemniejsze

Na all widziałam takie małe buteleczki farb- takie próbki , chyba po 7-8 zł. Może warto kupić i pomalować na ścianie? Kiedy szukałam farb dla nas na ściany to wpisywałam w google nazwy i szukałam realnych zdjęć z czyichś mieszkań. No i w sumie kolory ścian wyszły takie, jakich oczekiwałam Tylko te sufity mnie zdenerwowały
oo nad tą pastelową orchideą też myślałam... może przejrzę jeszcze raz ofertę duluxa tato naprzynosił mi sporo różnych wzorników
przy boazerii w sumie większość kolorów fajnie wygląda teraz w tym pokoju ściany są w kolorze słodkiej papryki z duluxa, a kiedyś, kiedyś jedna ściana była granatowa a druga pomarańczowa, ale do wczoraj stały tam jasne meble... :P a nasze będą ciemne więc koniecznie coś jasnego nam trzeba a takie jak mowisz, jasne ecru, byłoby bardzo dobre
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości