|
|
#1321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Cytat:
Pan Regularny jeździ z żoną. Jęsli jest brama otwarta, to wjeżdża na podwórko, pod same drzwi, a jeśli brama jest zamknięta, to trąbi. Mam tylko trzy psy, ale moja Sunia jest wielkim psiskiem i jak kogoś nie zna, to strasznie szczeka i wygląda troszkę groźnie.Kuriera zamawiałam raz, to się spóźnił o jeden dzień. Mama odbierała tę paczkę, mówiła, że taki młody chłopak przywiózł paczunię
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ona pytała o kod czy o produkt jaki będzie dla trend...?? Bo ja zrozumiałam że pytała o produkt... Ja doskonale wiem że są dwa różne kody
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
smerfetka bo pytałam o produkt, a że niektórzy nie potrafią czytać...
|
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro mam pake a w niej nowa jedwabista kredka z efektem eyelinera... Ciekawi mnie to
Smerfekta, już Ci przez gardło to przechodzi?
|
|
|
|
#1326 |
|
Raczkowanie
|
Mam swoją paczunie
choc miałam nadzieje, ze może będzie troszke inna, chyba jednak wolę zwykła. Anew aqua też świetny, buźka mięciutka, chyba po ściągających maskach będzie super. Zobaczymy jak się sprawi z matowieniem. Mgiełka summer breeze ładnie pachnie, ale z nawilżeniem szału nie ma. Jutro spróbuję tego serum z limonką, zobaczymy jakie on cuda zdziała z moimi niesfornymi włosami. Utwardzacz- pomalowałam najpierw odżywką do łamliwych, potem utwardzaczem, a następnie vivid fiolet i nawet szybko wysechł. Jakieś 10 min, ale to nic w porównianiu z godziną u musso. Jak utwardza okaże się niebawem. Przyszła również moja ukochana maseczka z peelingiem sake z ryżem. Uwielbiam ją, po niej wygładam jakoś inaczej ALe się rozczarowałam- napaliłam się na Today w 11 za 59, a w tej cenie jest męska ;( Nie dowidziałam niestety
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Zadomowienie
|
otworzyłam krem do stóp i łokci ten ze spa z aha... wali tak strasznie spalonym karmelem, że nie wiem czy dam radę to używać :/
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1330 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!!! Dwa dni nieobecności i znowu jestem w tyle. Oczywiście nie zdążyłam was nadrobić ale wkrótce to zrobię (jestem w połowie
). Kochane mam pytanie odnośnie tych spotkań dla konsultantek czy któraś mogła by mi powiedzieć coś na temat tych spotkań czy każdy może przyjść na takie spotkanie, czy trzeba mieć zaproszenie , czy te spotkania są dla zwykłych konsultantek i gdzie trzeba się dowiedzieć kiedy są te spotkania bo ja kontaktu ze swoją liderką nie mam. No i co ile te spotkania się odbywają?? Z góry dziękuje za odpowiedź!!!Idę was nadrabiać |
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
No co TY?
Przeciez mówiłaś ttaj na forum, że Ci słowo eyeliner przez gardło nie przechodzi? |
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Rozeznanie
|
U mnie kurier chyba też jeździ z jakąś laską/ żoną, tak wynika z opowieści mamy. Chyba raczej są mili zawsze. raz odbierała zimą babcia, była sama w domu i zamknęła za sobą drzwi na klucz. Pech chciał, że potem nie mogła ich otworzyć, więc się kurier zlitował i pomógł kobicie. Niestety, tak się szarpał ze złamał kluczyk i połowa zostala w zamku zakluczonych drzwi. Głupio mu się zrobiło, ale podrzucił babcię do wuja, jakieś 2 km, żeby przyjechał o otworzył.
Zimą zamawiałam zestaw sylwestrowy chyba- byla szminka z msuem, slip into i bizuteria sawannah. Była wysyłka regularna ale chyba koleś był właśnie z UPS- strasznie długo czekałam wtedy na paczkę, wgl dzwonił do mnie po kilka razy i pytał czy nie będę gdzieś w większym mieście, bo ma sporo paczek i szkoda mu czasu zeby jeździć po takich małych wioskach- no to chyba jego praca jest, prawda?! Denerwuje mnie takie coś- gdybym se mogła coś sama odebrać to nie zamawiałabym kuriera (w innych niż avon przypadkach) |
|
|
|
#1334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kremik chyba pójdzie do zwrotu :/ |
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważyłam że na tym forum każdy zaczyna się każdego czepiać, nie wiem po co to i jaki ma cel, ale nie podoba mi się to
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi o słowo eyeliner
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki, bo juz myślałam, że mam cos nie teges z pamięcią
![]() Ja zapomniałam farbe do kudełków mamie zamówić |
|
|
|
#1338 |
|
Raczkowanie
|
A wiecie może czy na ten zestaw Anew z katalogu 11 jest upust 40% czyli 59.00 -40% ?? Bo jak tak to biorę dwa !!!
|
|
|
|
#1339 |
|
Raczkowanie
|
dostałam dziś paczuszkę była na południe ale dopiero teraz mam czas coś napisać. Przyszła moja długo wyczekiwana farba nr 10.31 oczywiście od razu przystąpiłam do farbowania. Farba ogólnie bardzo mi się podoba tzn. podoba mi się ten balsam przed i po. Ten po jest boski włoski są jedwabiste, sypiące i cudownie miękkie. Kolor jest troszeczkę inny niż na opakowaniu ale wiadomo to zależy od tego jaki się ma kolor przed farbowaniem. z efektu jestem zadowolona. Zakupię raczej jeszcze farbę naszą tylko pomyśle nad kolorem
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale wyjęłam zonk... Cała rodzinka z resztą
![]() Siedzimy sobie, a Tatusiek mówi, że jakaś Młoda dziewczyna jest przy furtce i dzwoni domofonem. Konsternacja, bo nikt jej nie zna, nie widać żadnego samochodu. Tatusiek został zmuszony do wyjścia z domu, bo nam się nie chciało Paczka powinna być jutro![]() Mgiełka Summer Breeze - cudo Okropnie to wygląda, ale obie są dla nas, więc płakać nie będę. Resztę muszę jeszcze pooglądać, bo teraz to tak na szybko![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
Nie patrz na kolor na opakowaniu
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Raczkowanie
|
Może dziwne pytanie ale ja już nic nie rozumiem Jak można zostać konsultantką trendującą??
|
|
|
|
#1342 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzeba mieć zaproszenie |
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba należeć do okręgu trendującego, nie można zostać tak ot bo mi się chce
|
|
|
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
U Musso to mi sie wydaje, że wyszedł taki kolor bo wcześniej też miała podobny. Jak ktoś będzie miał ciemne włosy i zrobi sobie tym kolorem co Musso to wyjdzie mu też inny. Ja swoje włoski jutro wam pokaże
|
|
|
|
#1346 | |
|
Raczkowanie
|
Czyli jak nie mam kontaktu z moją liderką to nie mogę iść na takie spotkanie czy moge jakoś załatwić zaproszenie?? A to zaproszenie dostaje się co jakiś czas czy każda konsultantka raz na kilka lat ??
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1348 |
|
Rozeznanie
|
Ja miałam zamiar wziąć tą jasną miedź, ale się obawiałam ze będzie to typowy rudy i dobrze ze zrezygnowałam, bo nie widzę siebie w marchewkowych wlosach
![]() Ale kolor jest ładny, myślę, ze jeśli farba będzie dobrze się trzymac, to możemy na nich dobrze zarobić. Np z tego co się orientuję, na rynku jedyny dstepny typowo rudy kolor to tylko mango z pewnej formy na L, który kosztuje ok 25 zł (w promocji 20), a u nas taniej
|
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może nie od razu, ale po kilku użyciach na pewno
|
|
#1350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale jakby nie patrzeć na opakowaniu farby nie ma nawet odcienia czerwieni---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
i też kolor traci na intensywnoścvi juz po pierwszym myciu a po pierwszym myciu avonowej farby nic sie nie dzieje
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

Jak były ciężkie paczki to przynosił pod drzwi, a jak nie zdążył wejść na podwórko, to zawsze pytał czy pomóc.
Paczka ważyła 15kg, bo były to 2 złączone ze sobą kartony
Pan Regularny jeździ z żoną. Jęsli jest brama otwarta, to wjeżdża na podwórko, pod same drzwi, a jeśli brama jest zamknięta, to trąbi. Mam tylko trzy psy, ale moja Sunia jest wielkim psiskiem i jak kogoś nie zna, to strasznie szczeka i wygląda troszkę groźnie.
A ona pytała o kod czy o produkt jaki będzie dla trend...?? Bo ja zrozumiałam że pytała o produkt...
Ja doskonale wiem że są dwa różne kody

No i co ile te spotkania się odbywają?? Z góry dziękuje za odpowiedź!!!

ale jakby nie patrzeć na opakowaniu farby nie ma nawet odcienia czerwieni