Wszystko o Avonie - cz. 22 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 18:56   #1321
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Z regularnej ostatni Pan Paczkowy był super Bardzo miły, uprzejmy i kulturalny pan Zawsze wchodził na podwórko, a mam 6 psów, więc nie każdy się odważy Jak były ciężkie paczki to przynosił pod drzwi, a jak nie zdążył wejść na podwórko, to zawsze pytał czy pomóc.
Ostatnio był inny Pan, ale nie miałam przyjemności go poznać - Mamuśka odbierała paczkę
A kurier z UPS mnie rozwala - łapska w smarze, jakiś taki rozmemłany, nigdy nic nie ma do pisania. Wcześniej przynosił paczkę pod bramkę, ale bał się psów, więc nie wchodził na podwórko. A kiedyś w zimie jak ja odbierałam paczkę, to wydał mi ją przez okienko w samochodzie, bo dupy mu się nie chciało ruszyć Paczka ważyła 15kg, bo były to 2 złączone ze sobą kartony Myślałam, że mnie zgniecie...
A jutro czeka mnie Święto Paczki Niestety nie będzie nic do obfocenia, bo już mnie ubiegłyście Cieszę się, bo przyjdzie mi paletka cieni z netto - Neutral Tones
A ja raczej trafiam na miłych Panów Paczkowych Pan Regularny jeździ z żoną. Jęsli jest brama otwarta, to wjeżdża na podwórko, pod same drzwi, a jeśli brama jest zamknięta, to trąbi. Mam tylko trzy psy, ale moja Sunia jest wielkim psiskiem i jak kogoś nie zna, to strasznie szczeka i wygląda troszkę groźnie.
Kuriera zamawiałam raz, to się spóźnił o jeden dzień. Mama odbierała tę paczkę, mówiła, że taki młody chłopak przywiózł paczunię

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:17   #1322
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Ty mnie też rozwlliłaś.. A nie widzicie, ze przy produktach jest w nawiasie też nr dla trend?
Ja dzisiaj wpisywałam nr na lrd
A ona pytała o kod czy o produkt jaki będzie dla trend...?? Bo ja zrozumiałam że pytała o produkt... Ja doskonale wiem że są dwa różne kody
Stary 2011-07-14, 19:18   #1323
alloffkowa
Zakorzenienie

smerfetka bo pytałam o produkt, a że niektórzy nie potrafią czytać...
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:20   #1324
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
A ja raczej trafiam na miłych Panów Paczkowych Pan Regularny jeździ z żoną. Jęsli jest brama otwarta, to wjeżdża na podwórko, pod same drzwi, a jeśli brama jest zamknięta, to trąbi. Mam tylko trzy psy, ale moja Sunia jest wielkim psiskiem i jak kogoś nie zna, to strasznie szczeka i wygląda troszkę groźnie.
Kuriera zamawiałam raz, to się spóźnił o jeden dzień. Mama odbierała tę paczkę, mówiła, że taki młody chłopak przywiózł paczunię
No proszę - kurier z ochroną
Stary 2011-07-14, 19:34   #1325
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Jutro mam pake a w niej nowa jedwabista kredka z efektem eyelinera... Ciekawi mnie to Smerfekta, już Ci przez gardło to przechodzi?
Stary 2011-07-14, 19:34   #1326
selulita
Raczkowanie

Mam swoją paczunie Nowa tresellka fajna, dosc intensywna i faktycznie bardzo trwała choc miałam nadzieje, ze może będzie troszke inna, chyba jednak wolę zwykła.
Anew aqua też świetny, buźka mięciutka, chyba po ściągających maskach będzie super. Zobaczymy jak się sprawi z matowieniem.
Mgiełka summer breeze ładnie pachnie, ale z nawilżeniem szału nie ma.
Jutro spróbuję tego serum z limonką, zobaczymy jakie on cuda zdziała z moimi niesfornymi włosami.
Utwardzacz- pomalowałam najpierw odżywką do łamliwych, potem utwardzaczem, a następnie vivid fiolet i nawet szybko wysechł. Jakieś 10 min, ale to nic w porównianiu z godziną u musso. Jak utwardza okaże się niebawem.
Przyszła również moja ukochana maseczka z peelingiem sake z ryżem. Uwielbiam ją, po niej wygładam jakoś inaczej

ALe się rozczarowałam- napaliłam się na Today w 11 za 59, a w tej cenie jest męska ;( Nie dowidziałam niestety
selulita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:42   #1327
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
No proszę - kurier z ochroną
U mnie z żoną i/lub córkami
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:46   #1328
mistress88
Zadomowienie

otworzyłam krem do stóp i łokci ten ze spa z aha... wali tak strasznie spalonym karmelem, że nie wiem czy dam radę to używać :/

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:49   #1329
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro mam pake a w niej nowa jedwabista kredka z efektem eyelinera... Ciekawi mnie to Smerfekta, już Ci przez gardło to przechodzi?
Nie wiem o co Ci w o ogóle chodzi. Mniejsza o to, nie ważne już
Stary 2011-07-14, 19:50   #1330
magdap_96
Raczkowanie

Witajcie!!! Dwa dni nieobecności i znowu jestem w tyle. Oczywiście nie zdążyłam was nadrobić ale wkrótce to zrobię (jestem w połowie).
Kochane mam pytanie odnośnie tych spotkań dla konsultantek czy któraś mogła by mi powiedzieć coś na temat tych spotkań czy każdy może przyjść na takie spotkanie, czy trzeba mieć zaproszenie , czy te spotkania są dla zwykłych konsultantek i gdzie trzeba się dowiedzieć kiedy są te spotkania bo ja kontaktu ze swoją liderką nie mam.No i co ile te spotkania się odbywają?? Z góry dziękuje za odpowiedź!!!

Idę was nadrabiać
magdap_96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:50   #1331
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
No co TY?
Przeciez mówiłaś ttaj na forum, że Ci słowo eyeliner przez gardło nie przechodzi?
Stary 2011-07-14, 19:53   #1332
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
otworzyłam krem do stóp i łokci ten ze spa z aha... wali tak strasznie spalonym karmelem, że nie wiem czy dam radę to używać :/
mnie też zapach tej serii dusi, już bardziej seria z minerałami Morza Martwego mi pod względem zapachowym pasuje
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:55   #1333
mardy bum
Rozeznanie

U mnie kurier chyba też jeździ z jakąś laską/ żoną, tak wynika z opowieści mamy. Chyba raczej są mili zawsze. raz odbierała zimą babcia, była sama w domu i zamknęła za sobą drzwi na klucz. Pech chciał, że potem nie mogła ich otworzyć, więc się kurier zlitował i pomógł kobicie. Niestety, tak się szarpał ze złamał kluczyk i połowa zostala w zamku zakluczonych drzwi. Głupio mu się zrobiło, ale podrzucił babcię do wuja, jakieś 2 km, żeby przyjechał o otworzył.

Zimą zamawiałam zestaw sylwestrowy chyba- byla szminka z msuem, slip into i bizuteria sawannah. Była wysyłka regularna ale chyba koleś był właśnie z UPS- strasznie długo czekałam wtedy na paczkę, wgl dzwonił do mnie po kilka razy i pytał czy nie będę gdzieś w większym mieście, bo ma sporo paczek i szkoda mu czasu zeby jeździć po takich małych wioskach- no to chyba jego praca jest, prawda?! Denerwuje mnie takie coś- gdybym se mogła coś sama odebrać to nie zamawiałabym kuriera (w innych niż avon przypadkach)
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:59   #1334
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
No co TY?
Przeciez mówiłaś ttaj na forum, że Ci słowo eyeliner przez gardło nie przechodzi?
no właśnie

kremik chyba pójdzie do zwrotu :/

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:02   #1335
alloffkowa
Zakorzenienie

Zauważyłam że na tym forum każdy zaczyna się każdego czepiać, nie wiem po co to i jaki ma cel, ale nie podoba mi się to
Oliwka 21.07.2016
Stary 2011-07-14, 20:05   #1336
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
chodzi o słowo eyeliner

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:10   #1337
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
no właśnie

kremik chyba pójdzie do zwrotu :/
Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
chodzi o słowo eyeliner
Dzieki, bo juz myślałam, że mam cos nie teges z pamięcią
Ja zapomniałam farbe do kudełków mamie zamówić
Stary 2011-07-14, 20:12   #1338
magdap_96
Raczkowanie

A wiecie może czy na ten zestaw Anew z katalogu 11 jest upust 40% czyli 59.00 -40% ?? Bo jak tak to biorę dwa !!!
Stary 2011-07-14, 20:13   #1339
bunia23
Raczkowanie

dostałam dziś paczuszkę była na południe ale dopiero teraz mam czas coś napisać. Przyszła moja długo wyczekiwana farba nr 10.31 oczywiście od razu przystąpiłam do farbowania. Farba ogólnie bardzo mi się podoba tzn. podoba mi się ten balsam przed i po. Ten po jest boski włoski są jedwabiste, sypiące i cudownie miękkie. Kolor jest troszeczkę inny niż na opakowaniu ale wiadomo to zależy od tego jaki się ma kolor przed farbowaniem. z efektu jestem zadowolona. Zakupię raczej jeszcze farbę naszą tylko pomyśle nad kolorem
bunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:19   #1340
katniewojt
Zakorzenienie

Ale wyjęłam zonk... Cała rodzinka z resztą
Siedzimy sobie, a Tatusiek mówi, że jakaś Młoda dziewczyna jest przy furtce i dzwoni domofonem. Konsternacja, bo nikt jej nie zna, nie widać żadnego samochodu. Tatusiek został zmuszony do wyjścia z domu, bo nam się nie chciało Okazało się, że ta młoda dziewczyna przywiozła nam pakę z avonu o_O Zaparkowała u sąsiada, bo nie zna okolicy i szukała nas Paczka powinna być jutro
Mgiełka Summer Breeze - cudo Wydaje mi się, że ma ładniejszy zapach niż żel I jedna gąbka przyszła zgnieciona Okropnie to wygląda, ale obie są dla nas, więc płakać nie będę. Resztę muszę jeszcze pooglądać, bo teraz to tak na szybko

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
dostałam dziś paczuszkę była na południe ale dopiero teraz mam czas coś napisać. Przyszła moja długo wyczekiwana farba nr 10.31 oczywiście od razu przystąpiłam do farbowania. Farba ogólnie bardzo mi się podoba tzn. podoba mi się ten balsam przed i po. Ten po jest boski włoski są jedwabiste, sypiące i cudownie miękkie. Kolor jest troszeczkę inny niż na opakowaniu ale wiadomo to zależy od tego jaki się ma kolor przed farbowaniem. z efektu jestem zadowolona. Zakupię raczej jeszcze farbę naszą tylko pomyśle nad kolorem

Nie patrz na kolor na opakowaniu Ja zamówiłam jasną miedź, która na opakowaniu jest najnormalniejszym brązem A wszystkie widziałyście jaki kolorek wyszedł Musso - i nie ma on nic a nic wspólnego z kolorem na opakowaniu
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:22   #1341
magdap_96
Raczkowanie

Może dziwne pytanie ale ja już nic nie rozumiem Jak można zostać konsultantką trendującą??
Stary 2011-07-14, 20:23   #1342
an92dzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdap_96 Pokaż wiadomość
A wiecie może czy na ten zestaw Anew z katalogu 11 jest upust 40% czyli 59.00 -40% ?? Bo jak tak to biorę dwa !!!

tak napewno jest 40%
an92dzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:23   #1343
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie!!! Dwa dni nieobecności i znowu jestem w tyle. Oczywiście nie zdążyłam was nadrobić ale wkrótce to zrobię (jestem w połowie).
Kochane mam pytanie odnośnie tych spotkań dla konsultantek czy któraś mogła by mi powiedzieć coś na temat tych spotkań czy każdy może przyjść na takie spotkanie, czy trzeba mieć zaproszenie , czy te spotkania są dla zwykłych konsultantek i gdzie trzeba się dowiedzieć kiedy są te spotkania bo ja kontaktu ze swoją liderką nie mam.No i co ile te spotkania się odbywają?? Z góry dziękuje za odpowiedź!!!

Idę was nadrabiać

trzeba mieć zaproszenie
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:24   #1344
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Może dziwne pytanie ale ja już nic nie rozumiem Jak można zostać konsultantką trendującą??
Trzeba należeć do okręgu trendującego, nie można zostać tak ot bo mi się chce
Oliwka 21.07.2016
Stary 2011-07-14, 20:25   #1345
bunia23
Raczkowanie

Cytat:
Nie patrz na kolor na opakowaniu Ja zamówiłam jasną miedź, która na opakowaniu jest najnormalniejszym brązem A wszystkie widziałyście jaki kolorek wyszedł Musso - i nie ma on nic a nic wspólnego z kolorem na opakowaniu
U Musso to mi sie wydaje, że wyszedł taki kolor bo wcześniej też miała podobny. Jak ktoś będzie miał ciemne włosy i zrobi sobie tym kolorem co Musso to wyjdzie mu też inny. Ja swoje włoski jutro wam pokaże
bunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:28   #1346
magdap_96
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
trzeba mieć zaproszenie
Czyli jak nie mam kontaktu z moją liderką to nie mogę iść na takie spotkanie czy moge jakoś załatwić zaproszenie?? A to zaproszenie dostaje się co jakiś czas czy każda konsultantka raz na kilka lat ??

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Trzeba należeć do okręgu trendującego, nie można zostać tak ot bo mi się chce
Trzeba należeć do okręgu trendującego a które to są ?? Przepraszam za te pytania ale nie jestem zbyt długo w Avonie i nie znam sie na tych okręgach ja jestem niby w 100 okręgu. Ale tak do końca nie wiem co to znaczy. Ale wiem że mi pomożecie
Stary 2011-07-14, 20:36   #1347
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
U Musso to mi sie wydaje, że wyszedł taki kolor bo wcześniej też miała podobny. Jak ktoś będzie miał ciemne włosy i zrobi sobie tym kolorem co Musso to wyjdzie mu też inny. Ja swoje włoski jutro wam pokaże
Chyba na to nie ma reguły. Pamiętam, że kiedyś była taka farba(nie z Avonu tylko z jakiejś znanej firmy na rynku z farbami) o kolorze "czerwień kolorado". Moja mama jak się nią ufarbowała to miała taki bordowy kolor, kuzynka jeszcze inny, a jedna kuzynka, która miała naturalne bardzo ciemne włosy jak się nim ufarbowała to wyszła taka bardzo jasna i jaskrawa czerwień
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:46   #1348
mardy bum
Rozeznanie

Ja miałam zamiar wziąć tą jasną miedź, ale się obawiałam ze będzie to typowy rudy i dobrze ze zrezygnowałam, bo nie widzę siebie w marchewkowych wlosach
Ale kolor jest ładny, myślę, ze jeśli farba będzie dobrze się trzymac, to możemy na nich dobrze zarobić. Np z tego co się orientuję, na rynku jedyny dstepny typowo rudy kolor to tylko mango z pewnej formy na L, który kosztuje ok 25 zł (w promocji 20), a u nas taniej
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:49   #1349
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
I jedna gąbka przyszła zgnieciona Okropnie to wygląda, ale obie są dla nas, więc płakać nie będę.
zapewne jak się zmoczy to się wyprostuje ... tak obstawiam
może nie od razu, ale po kilku użyciach na pewno

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:00   #1350
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
to zależy od miejsca zamieszkania
Cytat:
owszem miałam podobny kolor wcześniej, ale odrosty w kolorze ciemny blond wyszły identyczne jak reszta włosów, no chyba, że ktoś ma naturalne brązowe to może wyjść faktycznie ciemniejszy ale jakby nie patrzeć na opakowaniu farby nie ma nawet odcienia czerwieni wygląda jak brązowa

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Ja miałam zamiar wziąć tą jasną miedź, ale się obawiałam ze będzie to typowy rudy i dobrze ze zrezygnowałam, bo nie widzę siebie w marchewkowych wlosach
Ale kolor jest ładny, myślę, ze jeśli farba będzie dobrze się trzymac, to możemy na nich dobrze zarobić. Np z tego co się orientuję, na rynku jedyny dstepny typowo rudy kolor to tylko mango z pewnej formy na L, który kosztuje ok 25 zł (w promocji 20), a u nas taniej
no właśnie ja jej używałam do tej pory, u mnie w rossmanie kosztuje 33 zł a w promocji 25 i też kolor traci na intensywnoścvi juz po pierwszym myciu a po pierwszym myciu avonowej farby nic sie nie dzieje i nawet woda leciała mało pomarańczowa
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości