Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wątek !
Sierpnówki w dwupaku, a lipiec pełen już dzieciaków ! 3 4,00%
Torba czeka już pod drzwiami, bo zaraz będziemy mamami! 2 2,67%
Czy ma miesiąc czy godzinę każda z nas kocha swą dziecinę. 0 0%
Czy to w brzuszku czy na świecie - śliczne każde nasze dziecię 4 5,33%
Okna szorujemy, sutki masujemy, nasze łobuziaki urodzić już chcemy ! 2 2,67%
Lipcówki bobasy swe już przewijają, sierpniówki się do drzwi porodówek pchają 6 8,00%
Lipcowe dzieciaki bączki puszczają, a sierpniowe do wyjścia się powoli dostają 0 0%
Kupka cieszy mame lipcowe, a porodówka wzywa mamy sierpniowe. 1 1,33%
Depilujcie się dziewczyny,bo nie znacie dnia ani godziny mamusie lipcowo-sierpniowe 8 10,67%
Lato w pełni, słońce świeci, już witamy nasze dzieci. 3 4,00%
To ostatnie chwile z brzuszkiem, już czas spotkać się z maluszkiem. 9 12,00%
Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek 20 26,67%
Mamusie lipcowe juz finiszuja a sierpniowe powoli do startu sie przygotowują 1 1,33%
Lipcowe jabłuszka z drzewka spadają, sierpniowe jeszcze niech dojrzewają 7 9,33%
Szybko mineły ciąży miesiące teraz witamy już nasze brzdace.Lipcówki-sierpniówki 8 10,67%
Szopa pozbyć się już czas porodówka wita nas.Lipcówki-sierpniówki 2011 1 1,33%
Głosujący: 75. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 20:14   #3241
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Dot.: Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011

Porobiłam zdjecia

No więc tak- na pierwszym zdjęciu wózek-na godoli stoi fotelik i dltaego to tak wygląda- a to jest w naszym pomieszczeniu gospodarczym. reszta zdjęc to nasza chałupaNie umeblowana do końca, brak firanek itd. Ten pokój z komputerem będzie w przyszłości Julki, narazie nasza komputerownia, ten z zielonymi pasami, to nasza sypialnia-też jeszcze nie mamyt szafy, narzuty itp.potem przedpokój, salon(w miejscu stoliczka będzie stało akwarium a bliżej okna TV no i Tofik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0034.jpg (134,3 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0033.jpg (95,3 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0032.jpg (92,6 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0031.jpg (66,0 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0030.jpg (79,4 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0029.jpg (105,2 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0025.jpg (64,7 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0024.jpg (78,1 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0023.jpg (82,7 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0009.jpg (75,8 KB, 64 załadowań)

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek

Edytowane przez Oliweczka1985
Czas edycji: 2011-07-14 o 20:17
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:14   #3242
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Co się stało z wizażem ???????? Cały czas jak wychodzę i wchodzę to muszę się logować też tak macie? Czy to coś u mnie szwankuje ? Nawet jak wciskam zapamiętać to nic nie daje
coś przestawiają znowu w systemie bo mnie też wywala chwilami.. lecę poczytać na technicznym co tam znowu kombinuje Złoś

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:14   #3243
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Ale odpadł mu kikucik? Ja też zauważyłam troche krwi przed odpadnięciem, nie to, ze ciekła ale były skrzepy. Moja kolezanka tez tak miała i położna jej powiedziała, ze normalne.

Dzięki dziewczyny za wszystkie dobre słowa. Są dla mnie bardzo ważne.
Byłam dziś u mamy, zostawiłam Pszczołe i pojechałam załatwiać różne sprawy i przemyślałam coś nie coś. I chyba już nie mam chęci walczyć. Mała w nocy dostawała butle. Spała spokojnie - ja płakałam widząc jak M. ją karmi, ale dziś rano było już zupełnie inaczej. Próbowałam przystawiać, ale było to samo co wczoraj. Zrobiłam butle. Mała jadła spokojnie patrząc mi w oczy, ja spokojnie ją karmiłam i chyba o to w tym wszytskim chodzi. Bo niestety wszytskie te moje negatywne emocje skupiają się przede wszytskim na niej. A nie chce zeby tak było. Więc będę ją przystawiać ile pociągnie to pociągnie, troche bede sciagac i dawac butlą. No i mm. Jak mi się skończy pokarm to wtedy całkowicie na mm. Najważniejsze, ebysmy obie były szczęśliwe i zadowolone, nie sfrustrowane.
Scio ty masz taka sytuacje jak ja z moim malym, jak przystawie do cyca, to potrafi przez 3 godziny na nim wisiec i sie nie najesc, teraz juz sciagam i tez podaje butelką... nie moglabym nic zrobic przy nim. a tak dziecko spi...
ale auwazylam ze mi pokarm zanika, tzn sciągam tak srednio 50 ml z jednej piersi, maksymalnie 80 bym uciągnela. a dla porowniania, jak karmilam bartka to potrafilam sciągnąc szklanke z jednej piersi.

co do kikutka to mu nie odpadl, ale to chyba za wczesnie, on dopiero ma 8 dni :/

A puchną wam nadal nogi?? ja mam straszne obrzęki od wczoraj... fakt ze caly czas na nogach jestem no i noce przerywane, ale niepokoi mnie to troche, bo bardziej popuchniete niz w ciazy są...
ale co musze powiedziec to czuje się naprawde super po tej cesarce, juz mnie nie boli brzuch ani nic, no moze jak kichnę to czuje lekkie szarpnięcie. ale ogolnie od 3 doby to juz bylo ok.
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:25   #3244
agadus
Wtajemniczenie

Oliweczka trzymamy będzie dobrze

a co do mieszkanka to widzę że już prawie gotowe tylko została kosmetyka wizaż się załapał na zdjęciu i psina a te dziurki przy drzwiach to co
?? jakies światełka czy ozdoba

a i jeszcze jedno dojrzałam to tak dla chumorku zapytam ....te rogi w dużym pokoju to czyje?? taki mały zarcik żebyś się troszkę rozchmurzyła

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

dziewczyny z tymi cycami to jest tak raz dziecko jest głodne a raz chce sobie tylko pomemlać i pobawic się znam to z doświadczenia

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:27   #3245
editka2022
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Za pamięci BARDZO Was proszę o kciuki jutro o 11.40-mam wizytę strasznie się boję , chyba przez te spuchnięte stopy.
zacisniete
mieszkanko prawie gotowe,fajne kolorowei najwazniejsze wlasne
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:34   #3246
agadus
Wtajemniczenie

oki dziołchy mykam idę sobie zrobic pedikjur bo jak mnie złapie coś w nocy to muszę być ładna tu i tam

i dodam że skurcze mam co 10-13 min. ciekawe czy cos się rozkręci czy a gdzie tam tylko jak mnie skurcz chwyci zeby mi proste kreski na paznokciach wyszły a nie jakies fale dunaju

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:37   #3247
BABONIK
Zadomowienie

dobry wieczór

dziękuję za życzenia

Stapelko-gratuluję powrotu do domku widac,ze lubicie zdjęcai,są mega wypaśne a modelka pierwsza klasa

Gratuluję dobrych wieści z wizyt

Youyou- Twoja kruszynka też super

cięzko Was nadrobic

Meszsares- skierowanie jest to teraz musisz z jakimś lekarzem ustalic date,tak??

Dziubek-ale synuś już duży

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:40   #3248
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
I ktoś tu dostanie lanie
A co Twoja gin powiedziała?
oszczędzamy się, tak ?
I co teraz?
Jaka będzie kara?

Weźmiemy kajdanki i przypniemy Cię do kaloryfera
No ale ja właśnie odpoczywam od tygodnia. Nie ganiam prawie po mieście, ograniczam się jak mogę, słowo Poza tym gin mi wyraźnie powiedział, że mam zwolnić, ale absolutnie nie leżeć. Spacerki itp. są dozwolone.

Cytat:
Oj to niedobrze, a teraz Ci przeszło po nospie? ODPOCZYWAJ
Na chwilę przeszło, nie wiem czy po no-spie czy po położeniu się. Mąż zaraz po mnie wrócił, pogadaliśmy chwilę i było ok. A teraz znowu gprzej. Poza tym zaczęło mnie mdlić, bo to niestety "moja pora" się zbliża. A boję się dziś wymiotowania, bo to przecież wysiłek i skurcze

Cytat:
Za pamięci BARDZO Was proszę o kciuki jutro o 11.40-mam wizytę strasznie się boję , chyba przez te spuchnięte stopy.

Cytat:
Najważniejsze, ebysmy obie były szczęśliwe i zadowolone, nie sfrustrowane.
Scio, dobrze że troszkę Ci lepiej na duszy To co napisałaś to sama prawda! Nie ma się katować, jeśli nie wychodzi. Dziecku na pewno spokojna mama jest bardziej potrzebna niż najlepsze nawet mleko z piersi.

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
kochana odpoczywaj... bo z takimi skurczami nie ma żartów
A jak Wy odczuwacie te skurcze przepowiadające? Bo może to coś takiego. Nie wiem, bo dotąd nie miałam...
Stary 2011-07-14, 20:42   #3249
Zmalowana
Zakorzenienie

JESTEŚMY W DOMU

Nie mam na nic czasu. :/ Wszystko opiszę jak Mały jakoś się zaklimatyzuje, bo póki co to porażka.
Cały czas wisi mi na cycku i nie mogę nic zrobić. Już nie wiem czy dawać mu MM dodatkowo czy jak ?

Dziękujemy za gratulację

A Brunetka jest nieoceniona

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:43   #3250
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
JESTEŚMY W DOMU

Nie mam na nic czasu. :/ Wszystko opiszę jak Mały jakoś się zaklimatyzuje, bo póki co to porażka.
Cały czas wisi mi na cycku i nie mogę nic zrobić. Już nie wiem czy dawać mu MM dodatkowo czy jak ?
Zmalowana, jesteś
Gratuluję z całego serca kochana Brawo
Stary 2011-07-14, 20:46   #3251
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
JESTEŚMY W DOMU

Dziękujemy za gratulację

A Brunetka jest nieoceniona
ja???????????????? a niby czemu
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:48   #3252
BABONIK
Zadomowienie

Zmalowana- witajcie w domku

Natko-śliczny Dominiś

Aaniu- super,że Adasia wyniki bardzo dobrze

dzisiejsza temperatura uczyniła z moich stóp STOPY SŁONIOWE- bez kostek

Marzenia_S- mamy podobne dzieci,dosc duże,ale moje bedzie CC

Brunetka- ja też się muszę za każdym razem logowac

dziewczyny trzymam za Wasze karmienie,jakie by nie było czy cycusiem czy butlą oby było satysfakcjonujące dla mamy i dla dzidzi

Oliweczka- super mieszkanko, super wózek,super piesek

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:51   #3253
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Porobiłam zdjecia

No więc tak- na pierwszym zdjęciu wózek-na godoli stoi fotelik i dltaego to tak wygląda- a to jest w naszym pomieszczeniu gospodarczym. reszta zdjęc to nasza chałupaNie umeblowana do końca, brak firanek itd. Ten pokój z komputerem będzie w przyszłości Julki, narazie nasza komputerownia, ten z zielonymi pasami, to nasza sypialnia-też jeszcze nie mamyt szafy, narzuty itp.potem przedpokój, salon(w miejscu stoliczka będzie stało akwarium a bliżej okna TV no i Tofik
Super mieszkanko
To co parapetówka teraz
Stary 2011-07-14, 20:58   #3254
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
czy ktoś wie kiedy po porodzie można wziąć pierwszą kąpiel
na necie wiele sprzecznych opinii i nie wiem sama
po narodzinach Filipa problemu nie było, bo mieliśmy prysznic, a teraz mamy wannę i chciałabym z 10 min posiedzieć w wodzie i się zrelaksować
trzeba czekać do końca połogu?
nawet bym o tym nie pomyślała. Ale pewnie dlatego że nie mamy wanny ja myślę,że jak krwawienie będzie mniejsze to nic się nie powinno zadziać jak na 10 min wskoczysz się porelaksować.

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
http://pl.lennylamb.com/terms
Patik to te chusty.

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Baboniku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

Śliczne te nasze wątkowe maluchy.

Dzisiaj byłam na wizycie u swojej gin i już tak wesoło nie było...
Wg wyliczeń gin, mała waży 3400 gr a jestem dopiero w 36 tygodniu.
Dwa tyg temu ważyła 2600 gr, więc zastanawiam się jak to możliwe żeby przybrała aż tyle w tak krótkim czasie...
28 lipca kolejna wizyta, jeśli mała przekroczy 4kg to prawdopodobnie dostane skierowanie na cc, którego strasznie się boję.
Na dodatek później moja gin ma urlop i nie wiem kto będzie czuwał nad przebiegiem mojej ciąży...
Gin zaskoczyła mnie tą wagą małej i zapomniałam powiedzieć o puchnących nogach i dłoniach...ehh, jakaś niepocieszona jestem po tej wizycie.
myślę, że to błąd usg. Tyle raczej nie przybrała w tak krótkim czasie
Ja się boję tych pomiarów wagi usg, bo one nie są dokładne, moja Sarka też duża będzie, martwie się

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Matko, zanim zacznę nadrabiać, to powiem Wam tylko, że mam jakieś okropne skurcze I to dość częste niestety. W ciągu godziny było ich kilkanaście - takich krótkich, ale nie dających się raczej przegapić Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Po pracy umówiłam się z mamą, pojechałyśmy do sklepu i tam mnie dopadło. Trochę mam pietra, przyznam szczerze Bo na Tymka jeszcze za wcześnie. Ale już wróciłam do domu, łyknęłam no-spę i zobaczymy... Wracając przekroczyłam chyba wszelkie dozwolone normy prędkości
Trzymajcie kciuki, żeby minęło
uu Brumek oby nospa pomogła, i skurcze nie przerodziły się w coś więcej. a co wkońcu po tej wizycie u gina który twierdził że szyjka krótka? bo wczoraj czy przedwczoraj chyba miałaś być? czy coś pomotałam?

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
hej

my juz po wizycie
dziękuje za

lekarz mnie zbadał i powiedział że rozwarcie mam na 2 palce a miałam na 1,5 ( czyli 3 cm. teraz 2 palce to jest to ponad 3 prawie 4 cm.) sprawdził mi jakimś tam papierkiem czy mi sie wody nie sączą bo powiedziałam ginowi że mam więcej śluzu no i zrobił mi masaż macicy chyba ale nie bylo tak fajnie jak brzmi i powiedzial ze głowa dziecka bardzo nisko i jak nie urodzę w weekend po tym masażu to mam się zglosić do niego do szpitala we wtorek akurak będzie miał dyżur już z torbą ....ale wiecie co po tym masażu mam skórcze i to bolące kurcze i to często może zaczne liczyć co ile mam ale ogólnie pochwalił wagę moją bo jestem na + 12 mnie to trochę dobija ale wiem że tu chodzi o dobro dziecko chyba ostatnio troche podgoniłam bo jadłam dużo ladów nie słodyczy tylko LODY i ogólnie troche się stresuję

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

dzisiaj rano pisałam Beatce że nie będę taka chamska i się nie będę wciskac przed nią ale cos mi sie zdaję że dobre maniery będę musiała schować do kieszeni
no pewnie, nie za dobrze Pani? 4 cm rozwarcia to prawie pół porodu, i nic nie boli. Oddaj trochę tych centymetrów.
Czuję, że urodzisz wcześniej niż ja
12 kg na plu to mało przecież. tydzień po porodzie i nic nie zostanie.

Cytat:

Ale odpadł mu kikucik? Ja też zauważyłam troche krwi przed odpadnięciem, nie to, ze ciekła ale były skrzepy. Moja kolezanka tez tak miała i położna jej powiedziała, ze normalne.

Dzięki dziewczyny za wszystkie dobre słowa. Są dla mnie bardzo ważne.
Byłam dziś u mamy, zostawiłam Pszczołe i pojechałam załatwiać różne sprawy i przemyślałam coś nie coś. I chyba już nie mam chęci walczyć. Mała w nocy dostawała butle. Spała spokojnie - ja płakałam widząc jak M. ją karmi, ale dziś rano było już zupełnie inaczej. Próbowałam przystawiać, ale było to samo co wczoraj. Zrobiłam butle. Mała jadła spokojnie patrząc mi w oczy, ja spokojnie ją karmiłam i chyba o to w tym wszytskim chodzi. Bo niestety wszytskie te moje negatywne emocje skupiają się przede wszytskim na niej. A nie chce zeby tak było. Więc będę ją przystawiać ile pociągnie to pociągnie, troche bede sciagac i dawac butlą. No i mm. Jak mi się skończy pokarm to wtedy całkowicie na mm. Najważniejsze, ebysmy obie były szczęśliwe i zadowolone, nie sfrustrowane.
Scio i dobrze ze tak sobie to przetłumaczyłaś, jakiś czas udawało się karmić piersią, i troszkę jeszcze jej będziesz dawać, przeciwciała otrzymała. Teraz będzie tylko lepiej, mała będzie najedzona i Ty odpoczniesz.
Kurde wiecie ja jak naciskam na sutki to mi nic a nic nie leci. To chyba źle?
Cytat:
Porobiłam zdjecia

super mieszkanko, za czasów panieńskich u rodziców taki sam regał miałam, tylko inny kolor. Fajnie ściany macie pomalowane, ciekawie, tak inaczej.
Kciuki za jutro na wizycie.

Zanka wszędzie te same problemy z karmieniem. Przestaje wierzyć w poradnie laktacyjne i inne dobre rady, bo jednak jest coś takiego że mleka w cyckach nie ma mimo ciągłego przystawiania i pobudzania laktacji.
Czego początki są takie trudne? jak na cycu kobieta nie daje rady to potem mleko trudno dobrać bo zaparcia. Masakra to jest dla matki.
Obyś jednak znalazła szybo dobre dla Ciebie i Leny rozwiązanie.A ten bujaczek różowy który dla niej masz to z FP? i rozkłada się na płasko?

Brunetka mnie też wywala, i logowanie za każdym razem. Coś znowu kombinują..

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Wreszcie się ochłodziło to można żyć, ale w chałupie nadal parówka. Byłam na krótkim spacerze.
Wypiłam karmi i przygryzłam chipsami.

Zmalowana widzę że jesteś, skrobnij no cosik
EDIT: doczytałam, że nie dasz rady bo mały wisi na cycu. Narazie niech wisi, ja poczekam.

Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2011-07-14 o 21:01
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:24   #3255
madziaranew
Rozeznanie

Witam. A ja samotnie spedzam wieczor Tz na meczu, bedzie za pol godz , mam taka nadzieje ze czasem nie zachaczy kolegow....
Siedze I jem I jem I jem , az normalnie zaraz pekne, dzis mam na wszystko ochote , zjadlam pol czekolady , a pozniej swierdzilam ze zjem siemie lniane z musli , Bo inaczej to toalete zobacze za trzy dni...
Cos na tym wizazu szfankuje , Bo ja tez za kazdym razem musze sie logowac

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Patik87 a mozna tak dusic sutki ,Bo cos mi sie wydaje ze nie , zebys sobie krzywdy nie zrobila. U mnie tez nic nie leci( ja nie wyciskam) , czasami tylko na sutku takie jakby okruchy ,moze to ta siara?

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Zmalowana witamy w domu , czekamy na opis oczywiscie w odpowiedznim czasie , Bo Ty teraz masz co robic , nie to co my w dwupaku jeszcze...

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Oliweczka mieszkanko super , kolorowe, I Ty na tym taboreciku wytrzymujesz przy kompie?, ja to musze byc rozlozona , Bo inaczej kregoslop siada
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:31   #3256
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Dostanie butle, zje 100 ml i śpi 3 godziny.

Najważniejsze, ebysmy obie były szczęśliwe i zadowolone, nie sfrustrowane.
zjada z butli stówe klask i: Sarcia 70ml od wielkiego dzwonu, zazwyczaj 60 i tez spi 2,5 do 3 godzin, pediatra mówi ze to OK bo przybiera na wadze.

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
dziewczyny trzymam za Wasze karmienie,jakie by nie było czy cycusiem czy butlą oby było satysfakcjonujące dla mamy i dla dzidzi
amen!

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:35   #3257
brunetka2000
Zakorzenienie

Przyszły mi próbki https:// www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html
Stary 2011-07-14, 21:36   #3258
Chelsea91
Rozeznanie

GG do Chelsea91

Oj i przeoczyłam tyle razy...
Baboniku wszystkiego najlepszego z okazji Twych urodzin : roza:

Wybacz, że tak późno.

Kornelia 04.02.2016

Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu.
Chelsea91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:39   #3259
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

sarunia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10 (2).jpg (36,6 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (39,6 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00073.jpg (31,6 KB, 58 załadowań)

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:42   #3260
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
sarunia
Stary 2011-07-14, 21:45   #3261
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
sarunia

piękna jest,
powiedz jak psy reagują na niunię?

laski burza do mnie idzie..
Stary 2011-07-14, 21:46   #3262
Chelsea91
Rozeznanie

GG do Chelsea91

Cytat:
sarunia
Jest taka ładna A jaki śliczny różowy fotelik
Jak pieski zareagowały na Sarcię? Były zazdrosne?
U moich rodziców jest pies (pudlo-jamnik) i jest strasznie rozpieszczona. Boimy się jak zareaguje na Julka...

Kornelia 04.02.2016

Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu.
Chelsea91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:50   #3263
zanetaa88
Zakorzenienie

Brunetka jak zamawiałaś to dając "zamów" wyskakiwała Ci jakaś stronka, że np zostanie do Ciebie próbka wysłana, czy totalnie białą stronę miałaś ?

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:50   #3264
kalinkap13
Rozeznanie

co za dzien..tylko spac sie chcialo

no ale w koncu ok 18 stwierdzilam ze trzeba sie ruszyc i zrobilam jagodzianki wyszly pyyyyyszznnne! ale zjadlam tylko pol zeby na noc sie nie opychac->jutro nadrobie tz za to wszamal juz ze trzy

jaka Sarunia jest malenka!!!! slicznosci

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:52   #3265
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Brunetka jak zamawiałaś to dając "zamów" wyskakiwała Ci jakaś stronka, że np zostanie do Ciebie próbka wysłana, czy totalnie białą stronę miałaś ?
Nie pamiętam
Stary 2011-07-14, 21:52   #3266
patik87
Zakorzenienie

Carmela mam pytanie: mam taki sam fotelik, i zastanawiam się nad kupnem bazy do niego. Ty chyba masz ją, tak?
Pytanie: czy ona pasuje do wszystkich aut, czy do fotelika kolejnego dla większego dziecka też pasuje,i ile kosztuje?
i jak konkretnie się nazywa?
Stary 2011-07-14, 21:52   #3267
DaKaro
Zadomowienie

Zmalowana nareszcie w domu
Cytat:
sarunia
Ale mała niunia

U mnie była słaba burza, przynajmniej orzeźwiło przed nocą.

Miałam trochę prasowania, a teraz mała wcisnęła mi nóżkę pod żebra i ledwo oddycham.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:53   #3268
zanetaa88
Zakorzenienie

Carmel, Sarunia to taka śliczna kruszynka
a w psach jestem zakochana!
Pokazałam mężowi i też mu się podobają,
może nadejdzie czas kiedy będę miała psa

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:56   #3269
karolinee1983
Zadomowienie

My już po wizycie Generalnie wszystko ok, tzn. wyniki badań super, paciorkowca brak , Maja waży ok.3100 g. Tylko ja przytyłam w ciągu ostatnich 4 tygodni aż 1,7 kg a więc na dzień dzisiejszy 9,5 kg na plusie
Co do przygotowania do porodu... Wszystko jest pięknie...pozamykane:haha ha:
Wygląda zatem na to, że leki, które braliśmy skutecznie Maję zablokowały psychicznie, bo się nie pcha na drugą stronęszyjka zamknięta, ma ok. 2cm - jednym słowem czekamy spokojnie do terminu porodu, bo na razie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że przed terminem nie wyskoczy

Tyle u Nas... Idę nadrabiać

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:00   #3270
brunetka2000
Zakorzenienie

Ja już uciekam Idę odsypiać pobyt w szpitalu
Do jutra dziewczyny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości