|
|
#2911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII
Cytat:
FFashionistkAA za to zdjęcia piękne Teraz mi wymyśl z czym ją zestawiać (tulipanową) chciałam ubrać coś na ręce gdyby było zimno i co? Dresowe są za długie.Pasuje czerwień, róż, malinowy i co dalej?Gdzie ja znajdę taką marynarkę i to jeszcze krótką.
Edytowane przez Rzymianka Czas edycji: 2011-07-14 o 22:08 |
|
|
|
|
#2912 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj w arkadii były dwie sztuki białych marynarek z czarnym "kołnierzem" - obie L
i była też taka sukienka rozkloszowana w kolorze kamelowym (zdaje się, że to wasz "nasz" hit - ja nie jestem w temacie krótkich kiecek bo ich nie noszę i nie mam w szafie ani jednej) - ale nie spojrzałam na rozmiar (wisiała przy prawej ścianie od wejścia) |
|
|
|
#2913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie będę mieć dostępu do internetu, więc do forum też. Jakbyście mogły sobie tutaj napisać jakby któraś kupiła ![]() Może gdzieś się znajdzie ta torebusia... Ja od razu po powrocie prześlę pieniądze, albo mogę na poczcie z Jastarni
|
|
#2914 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2915 |
|
Raczkowanie
|
Ja będę jutro w Arkadii, Złotych i na Marszałkowskiej także jak ktoś chce żeby coś sprawdzić to piszcie
![]() a jeśli ktoś chce żeby coś kupić to tylko w gre wchodzi jeśli ma konto w mBanku lub opcje przelewu ekspresowego bo mam ograniczone środki
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy tulipan paseczkowy i ten nowy (niebieski/fioletowy) wypadają rozmiarowo tak samo?
|
|
#2917 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2918 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2919 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- [QUOTE=Cellly;28143256] Budgetko do dziełą i koniecznie się pochwal jak przyjdzie |
||
|
|
|
#2920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 21.jpg
|
|
#2921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2922 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Już nie mogę się doczekać Twojej sukni ślubnej Zobaczysz Tobie też się szybko uda ![]() Czekam na fotki jutro Kochana a Ty też już kończysz studia? Bo śluby to tak wysyp na ostatnim roku ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Kwestia gustu
Ja bym mojego czarnego za nic nie oddała. A i w pracy zbiera on ostatnio wiele pochwał, że wygląda dużo bardziej elegancko i stylowo niż pozostałe kolory Ale wiadomo, że o tym trudno dyskutować, każdy ma prawo do swojego zdania i wyboru ![]() Cytat:
![]() Kaletnika precyzyjniej rzecz biorąc. Polecam, mój trzyma się rewelacyjnie , przede wszystkim zrobienie rączek dużo daje - moim zdaniem strasznie niechlujnie wygląda jak te paski odstają
|
|
#2924 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jak pisałam, będę w Z. z samego rana, tuż przed otwarciem i mam nadzieję, że ludzi nie będzie i będę mogła na spokojnie wszystko zobaczyć - kupić.Cytat:
Cytat:
Na obecną pogodę fajnie pasowałaby ta biała Gabiowa z Woman, bo ona jest właśnie taka krótsza. Jakoś obecnie nie myśle nawet o jesiennej pogodzie i póki będę ją mogła nosić "gołą", to będę.Cytat:
![]() [QUOTE=Naia2;28143683]W tulipanie wyglądasz ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Ta kopertówka jest świetna ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
|
|
#2925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2926 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak teraz zaczniesz się rozglądać to spokojnie zdążysz do czerwca 2011 zacznij od sali, zespołu i fotografa, bo o to najtrudniej. a narzeczeństwem oczywiście się delektuj ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2927 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuje Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiedz mi do której on jest otwarty?
|
|
|
|
|
#2929 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie dziwię się wcale, że u Ciebie w pracy się zachwycają. Są piękne te shoppery nasze ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- [QUOTE=FFashionistkAA;2814 4083]Dziękuję. Tak, jak pisałam, będę w Z. z samego rana, tuż przed otwarciem i mam nadzieję, że ludzi nie będzie i będę mogła na spokojnie wszystko zobaczyć - kupić.Dziękuję. Kochana, sama się zastanawiam, jakby ją tu jesienią zestawić i oprócz czarnej i zielonej marynarki nic mi nie przychodzi do głowy. Na obecną pogodę fajnie pasowałaby ta biała Gabiowa z Woman, bo ona jest właśnie taka krótsza. Jakoś obecnie nie myśle nawet o jesiennej pogodzie i póki będę ją mogła nosić "gołą", to będę.Będę pamiętać o Tobie jutro i módl się żeby była. ![]() Cytat:
A widziałaś ją w ogóle kiedykolwiek u siebie?
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam do Was malutka prosbę
jesli na trf zobaczycie torebeczke z zalacznika, to bardzo prosze o zakup
|
#2931 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja to co zwykle poproszę M lub L, ale wolę M
|
|
|
|
|
#2932 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
we wszystkim Ci bosko i dziewczyny mają rację, Twoje nogi ![]() ja bym prosiła o sprawdzenie i kupienie zielonej womenowej marynarki M, ewentualnie L |
|
|
|
|
#2934 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak zobaczę kobitkę z taką, to odkupię od niej, a jak nie będzie chciała oddać to
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam obiecane zdjecia w tulipanku, wiecej na blogu
|
|
|
|
#2936 |
|
Wtajemniczenie
|
Marynaraaaaaaaaaaaaaa
![]() i prosze sie cofnąć obejrzeć fotki bo specjalnie dla Ciebie i Budgetki dziś robiłam spałaś tak długo?
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2938 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy te kopertówki różnią się czymś poza blaszką?
chodzi mi o wielkość głównie Edytowane przez VeroniqueFashion Czas edycji: 2011-07-14 o 23:20 |
|
|
|
#2939 | |||
|
Zadomowienie
|
Czemuż te buty na moich nogach nie wyglądają tak pięknie?
![]() Cytat:
Oddałam w dobre ręce ![]() Cytat:
Szkoda ![]() Cytat:
W cenie regularnej tak mi się nie podobała Wybiera się ktoś jutro do krakowskiej? ![]() ![]() :pro si:Do twarzy Ci w nim ![]() Celly, jeśli masz salę i zespół to myślę, że reszta nie jest problemem, suknię to uszyją Ci nawet w 3 miesiące, zaproszenia wypiszą w tydzień Tylko fotografa dobrego znajdź ![]() Dziewczęta, czy gdybyście widziały którąś z tych rzeczy mogłabym liczyć na Waszą pomoc? ![]() ![]() Bardzo, bardzo proszę ![]() ![]() :pro si:Różowa rozmiar S, Kolejarka rozmiar S lub M, Sweterek rozmiar M. Mogą być nawet przybrudzone podkładem ![]() ![]() :pro si:![]() ![]() : prosi:
Edytowane przez malwina2208198721 Czas edycji: 2011-07-14 o 23:41 |
|||
|
|
|
#2940 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wielkość chyba ta sama
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

Teraz mi wymyśl z czym ją zestawiać (tulipanową) chciałam ubrać coś na ręce gdyby było zimno i co? Dresowe są za długie.Pasuje czerwień, róż, malinowy i co dalej?Gdzie ja znajdę taką marynarkę i to jeszcze krótką.

jesli gdziekolwiek jak zobacze, to na pewno ci kupie. a z kaska to nie problem, przelejesz jak wrocisz jakby co 
Nie będę mieć dostępu do internetu, więc do forum też. Jakbyście mogły sobie tutaj napisać jakby któraś kupiła 

Budgetko do dziełą i koniecznie się pochwal jak przyjdzie
Na obecną pogodę fajnie pasowałaby ta biała Gabiowa z Woman, bo ona jest właśnie taka krótsza. Jakoś obecnie nie myśle nawet o jesiennej pogodzie i póki będę ją mogła nosić "gołą", to będę.