Miłośniczki Zary cz. VIII - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 21:43   #2911
Rzymianka
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Rzymianko, tak, w końcu się doczekałaś. Obiecuję, że następnym razem będę szybciej wrzucać zdjęcia. ale naprawdę nie miałam kiedy wrzucić, a tym bardziej zrobić zdjęć. Jak ja miałam czas, to TŻ zajęty i tak w kółko.

FFashionistkAA za to zdjęcia piękne Teraz mi wymyśl z czym ją zestawiać (tulipanową) chciałam ubrać coś na ręce gdyby było zimno i co? Dresowe są za długie.Pasuje czerwień, róż, malinowy i co dalej?Gdzie ja znajdę taką marynarkę i to jeszcze krótką.

Edytowane przez Rzymianka
Czas edycji: 2011-07-14 o 22:08
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:48   #2912
Nika_2000
Wtajemniczenie

dzisiaj w arkadii były dwie sztuki białych marynarek z czarnym "kołnierzem" - obie L
i była też taka sukienka rozkloszowana w kolorze kamelowym (zdaje się, że to wasz "nasz" hit - ja nie jestem w temacie krótkich kiecek bo ich nie noszę i nie mam w szafie ani jednej) - ale nie spojrzałam na rozmiar (wisiała przy prawej ścianie od wejścia)
Nika_2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:49   #2913
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
chcialabym baaaardzo podjechac do scc, ale nie wiem czy dam rade jutro wyrwac sie z pracy, bo po nie ma szans jesli gdziekolwiek jak zobacze, to na pewno ci kupie. a z kaska to nie problem, przelejesz jak wrocisz jakby co
Ubóstwiam Was dziewczyny Nie będę mieć dostępu do internetu, więc do forum też. Jakbyście mogły sobie tutaj napisać jakby któraś kupiła Może gdzieś się znajdzie ta torebusia... Ja od razu po powrocie prześlę pieniądze, albo mogę na poczcie z Jastarni
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:53   #2914
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucam zdjęcia w rozkloszowanych sukienkach i tulipanku, mam jakieś 175cm wzrostu (plamy na zdjęciach, to wina lampy). Przepraszam najmocniej, że tak późno, ale ostatnio nie mam na nic czasu. Rzymianko

Jutro z rana będę w Browarze, jak mam komuś coś sprawdzić/kupić, to pisać.
cudnie wyglądasz w tulipanku
Stary 2011-07-14, 21:55   #2915
VeroniqueFashion
Raczkowanie

Ja będę jutro w Arkadii, Złotych i na Marszałkowskiej także jak ktoś chce żeby coś sprawdzić to piszcie
a jeśli ktoś chce żeby coś kupić to tylko w gre wchodzi jeśli ma konto w mBanku lub opcje przelewu ekspresowego bo mam ograniczone środki
VeroniqueFashion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:55   #2916
Agnes18
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy tulipan paseczkowy i ten nowy (niebieski/fioletowy) wypadają rozmiarowo tak samo?

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:56   #2917
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
No niestety bida z tymi torebkami.

Furlę mam tą zieloną. Jutro mam zamiar porobić real fotki, dziś już padam.
Piękna torebka, czekamy na real fotki
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:57   #2918
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy tulipan paseczkowy i ten nowy (niebieski/fioletowy) wypadają rozmiarowo tak samo?
wg mnie podobnie
Stary 2011-07-14, 22:01   #2919
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Wrzucam zdjęcia w rozkloszowanych sukienkach i tulipanku, mam jakieś 175cm wzrostu (plamy na zdjęciach, to wina lampy). Przepraszam najmocniej, że tak późno, ale ostatnio nie mam na nic czasu. Rzymianko

W tulipanie wyglądasz

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Ta kopertówka mi nie daje spokoju Jakby jednak któraś widziała ją gdzieś, albo jakby do arkadii dotarły, to proszę, kupcie mi, nawet w pierwszej kolejności przed marynarką A czy któraś widziała ją w ogóle w innym mieście?

Załącznik 4088270
Ta kopertówka jest świetna

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

[QUOTE=Cellly;28143256]

Nie chcę głośno krzyczeć, ale BUDGETKA wyczaiła tę okazję więc jej należy się pierwszeństwo zakupu Budgetko do dziełą i koniecznie się pochwal jak przyjdzie

Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:01   #2920
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez VeroniqueFashion Pokaż wiadomość
Ja będę jutro w Arkadii, Złotych i na Marszałkowskiej także jak ktoś chce żeby coś sprawdzić to piszcie
a jeśli ktoś chce żeby coś kupić to tylko w gre wchodzi jeśli ma konto w mBanku lub opcje przelewu ekspresowego bo mam ograniczone środki
Ja bym chciała tę torebkę, ale mam konto w bzwbk

21.jpg
Stary 2011-07-14, 22:01   #2921
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
ja przymierzalam obydwie S i mi sie wydaje ze paseczkowy ciut mniejszy/wezszy

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:05   #2922
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnes 18 nie ten fioletowo-niebieski jest większy.

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość

pokażę jutro tę z Simple.
To Ty ekspresowo się uwinęłaś z weselem dobra organizacja to podstawa
Celly
Już nie mogę się doczekać Twojej sukni ślubnej Zobaczysz Tobie też się szybko uda
Czekam na fotki jutro Kochana a Ty też już kończysz studia? Bo śluby to tak wysyp na ostatnim roku

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:

Załącznik 4088329
Nigdy jej nie widziałam.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:07   #2923
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Karmelowy jest ładniejszy, po co Ci dwa takie klocki w domu
Kwestia gustu Ja bym mojego czarnego za nic nie oddała. A i w pracy zbiera on ostatnio wiele pochwał, że wygląda dużo bardziej elegancko i stylowo niż pozostałe kolory Ale wiadomo, że o tym trudno dyskutować, każdy ma prawo do swojego zdania i wyboru

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
na moim karmelku nawet po zapastowaniu po deszczu były kropki aż sie przestraszyłam że zostaną ale wyschło i zniknęły wszystkie

kurcze czarny shopper też ładny...

ja z moim karmelkiem wybieram się do Pana kuśnierza do tego co jedna wizażanka sobie robiła shoppera przytwierdzę sobie worek na zatrzaski i przykleję te odstające paski
Z moim nic się ani od deszczu ani od wody nie dzieje

Kaletnika precyzyjniej rzecz biorąc. Polecam, mój trzyma się rewelacyjnie , przede wszystkim zrobienie rączek dużo daje - moim zdaniem strasznie niechlujnie wygląda jak te paski odstają

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:12   #2924
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anysiaa Pokaż wiadomość
Cudownie wyglądasz w tej fioletowej/niebieskiej! Pasuje do Twojego typu urody

Czy mogłabym i ja miec małą prośbę o zakup sukienki czarnej rozkloszowanej w rozmiarze S? Nie chcę byc zbyt nachalna ale czuje się ignorowana A bardzo mi na niej zależy
Dziękuję. Jeśli będą czarne, to oczywiście kupię. Tak, jak pisałam, będę w Z. z samego rana, tuż przed otwarciem i mam nadzieję, że ludzi nie będzie i będę mogła na spokojnie wszystko zobaczyć - kupić.
Cytat:

Nie chcę głośno krzyczeć, ale BUDGETKA wyczaiła tę okazję więc jej należy się pierwszeństwo zakupu Budgetko do dziełą i koniecznie się pochwal jak przyjdzie

pokażę jutro tę z Simple.
To Ty ekspresowo się uwinęłaś z weselem dobra organizacja to podstawa

świetna myśl Akurat zespół już mamy i sala miała ostatni wolny termin na 2 czerwca 2o12 - akurat ktoś zrezygnował

pokaż pokaż

super wyglądasz!!
Dziękuję.
Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
FFashionistkAA za to zdjęcia piękne Teraz mi wymyśl z czym ją zestawiać (tulipanową) chciałam ubrać coś na ręce gdyby było zimno i co? Dresowe są za długie.Pasuje czerwień, róż, malinowy i co dalej?Gdzie ja znajdę taką marynarkę i to jeszcze krótką.
Kochana, sama się zastanawiam, jakby ją tu jesienią zestawić i oprócz czarnej i zielonej marynarki nic mi nie przychodzi do głowy. Na obecną pogodę fajnie pasowałaby ta biała Gabiowa z Woman, bo ona jest właśnie taka krótsza. Jakoś obecnie nie myśle nawet o jesiennej pogodzie i póki będę ją mogła nosić "gołą", to będę.
Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
cudnie wyglądasz w tulipanku
Cytat:
Ubóstwiam Was dziewczyny Nie będę mieć dostępu do internetu, więc do forum też. Jakbyście mogły sobie tutaj napisać jakby któraś kupiła Może gdzieś się znajdzie ta torebusia... Ja od razu po powrocie prześlę pieniądze, albo mogę na poczcie z Jastarni
Będę pamiętać o Tobie jutro i módl się żeby była.
[QUOTE=Naia2;28143683]W tulipanie wyglądasz

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:

Dziękuję
Stary 2011-07-14, 22:17   #2925
VeroniqueFashion
Raczkowanie

Cytat:

Załącznik 4088329
poszukam jej jutro i jak będzie to któregoś dnia podjade, nie mam daleko
Stary 2011-07-14, 22:24   #2926
fleurettee
Raczkowanie

Cytat:
Mam prośbę o poradę rzede wszystki te z Was, które mają to już za sobą albo są w trakcie Czy wystarczy mi 8 miesięcy na spokojne przygotowanie ślubu i wesela? (od października do czerwca) Wiem jak to brzmi - mnóstwo czasu i ja głupia mam jeszcze wątpliwości, ale zaczęłam szukać sal, zespołów, fotografów itp i kompletnie mnie zaćmiło - nic nie wiem co chcę - do tego do mojej rodzinnej miejscowości mam 160km i wszystko przez tel mogę tylko załatwiać... Choć wolałabym ślub w Krakowie, ale tyle osób gdzieś umieścić... Czy dać sobie luz i zaplanować na czerwiec 2013r.? Ponoć czas narzeczeństwa to najlepszy czas więc może coś w tym jest?)

Jak teraz zaczniesz się rozglądać to spokojnie zdążysz do czerwca 2011 zacznij od sali, zespołu i fotografa, bo o to najtrudniej. a narzeczeństwem oczywiście się delektuj

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
przepraszam, ale musialam Wam to wkleić

http://cgi.ebay.com/ZARA-TRF-GIRAFFE...item2c489b5850
padłam
fleurettee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:25   #2927
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja kupiłam dzisiaj sukienkę na TRF za 39zł Podoba mi się, ale jak weszłam na stronę Zary to stwierdziłam, że na modelce wygląda ona tak, że nawet Wam linka nie będę wrzucać - sama się zniechęciłam...
Poza tym chyba ulegnę jakiejś marynarce z przeceny... Tylko nie wiem czy jeszcze czekać czy już kupować

swietna ta sukienka! I Ty tak pięknie wyglądasz! Czy to biały kolor czy bardziej kremowy/śmietankowy?

Aleeeeee Ci faaaaaaajnie! Zazdroszczę.

Jaka kolekcja sukienek!
Niestety nie ma szans kochana na tego tulipana ;/

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Poczta do mnie nie dociera Nie wiem co się dzieje. Zamówiłam już tyle rzeczy i NIC nie doszło. Nigdy tak nie miałam. 3 przesyłki. A tak mi zależało na nich i na czasie... Nie wiem co robić

Dziewczyny zaofftopuję znów Mam prośbę o poradę rzede wszystki te z Was, które mają to już za sobą albo są w trakcie Czy wystarczy mi 8 miesięcy na spokojne przygotowanie ślubu i wesela? (od października do czerwca) Wiem jak to brzmi - mnóstwo czasu i ja głupia mam jeszcze wątpliwości, ale zaczęłam szukać sal, zespołów, fotografów itp i kompletnie mnie zaćmiło - nic nie wiem co chcę - do tego do mojej rodzinnej miejscowości mam 160km i wszystko przez tel mogę tylko załatwiać... Choć wolałabym ślub w Krakowie, ale tyle osób gdzieś umieścić... Czy dać sobie luz i zaplanować na czerwiec 2013r.? Ponoć czas narzeczeństwa to najlepszy czas więc może coś w tym jest?)
Kremiwy/śmietankowy dziękuje

Cytat:
Napisane przez Oldziunia Pokaż wiadomość
dziewczyny, piszcie wolniej, bo nadążyć nie można z czytaniem

jeśli chodzi o mnie to akurat jestem posiadaczką sony alfa, ale przed zakupem jak się co nieco dowiadywałam to polecali mi właśnie albo sony albo nikon.

w tej w paseczki wyglądasz świetnie!

jedno słowo: cudowna

mnie się bardzo podoba, i tak będziesz cały czas o niej myśleć, więc jeśli ma Ci nie dać spokoju to wyszukaj ją gdzieś i kupuj

pamiętasz o mnie mam nadzieję i o białej sukience z czarnymi paskami na rękawach rozmiar S?

Cytat:
przepraszam, ale musialam Wam to wkleić

http://cgi.ebay.com/ZARA-TRF-GIRAFFE...item2c489b5850

Cytat:

Oddawaj ona jest piękna, zazdroszcze!!!!!

Cytat:

Ale kolekcja !!!
Stary 2011-07-14, 22:28   #2928
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Kwestia gustu Ja bym mojego czarnego za nic nie oddała. A i w pracy zbiera on ostatnio wiele pochwał, że wygląda dużo bardziej elegancko i stylowo niż pozostałe kolory Ale wiadomo, że o tym trudno dyskutować, każdy ma prawo do swojego zdania i wyboru

Kaletnika precyzyjniej rzecz biorąc. Polecam, mój trzyma się rewelacyjnie , przede wszystkim zrobienie rączek dużo daje - moim zdaniem strasznie niechlujnie wygląda jak te paski odstają
no jasne że kaletnika a powiedz mi do której on jest otwarty?
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:32   #2929
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość

Mi się czarny też podoba, sama się na początku wahałam Nie dziwię się wcale, że u Ciebie w pracy się zachwycają. Są piękne te shoppery nasze

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

[QUOTE=FFashionistkAA;2814 4083]Dziękuję. Jeśli będą czarne, to oczywiście kupię. Tak, jak pisałam, będę w Z. z samego rana, tuż przed otwarciem i mam nadzieję, że ludzi nie będzie i będę mogła na spokojnie wszystko zobaczyć - kupić.

Dziękuję.

Kochana, sama się zastanawiam, jakby ją tu jesienią zestawić i oprócz czarnej i zielonej marynarki nic mi nie przychodzi do głowy. Na obecną pogodę fajnie pasowałaby ta biała Gabiowa z Woman, bo ona jest właśnie taka krótsza. Jakoś obecnie nie myśle nawet o jesiennej pogodzie i póki będę ją mogła nosić "gołą", to będę.

Będę pamiętać o Tobie jutro i módl się żeby była.
Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
W tulipanie wyglądasz

Dziękuję
Jakby jutro była, to jutro ślę pieniążki od razu do Ciebie A widziałaś ją w ogóle kiedykolwiek u siebie?
Stary 2011-07-14, 22:34   #2930
budgetka
Zakorzenienie

ja tez mam do Was malutka prosbę jesli na trf zobaczycie torebeczke z zalacznika, to bardzo prosze o zakup
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4722004111_1_1_2.jpg (61,5 KB, 8 załadowań)
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:36   #2931
fleurettee
Raczkowanie

Cytat:

ja to co zwykle poproszę M lub L, ale wolę M
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2295935500_2_3_3.jpg (16,4 KB, 3 załadowań)
Stary 2011-07-14, 22:39   #2932
fleurettee
Raczkowanie

Cytat:

przepiękna i ten kolor
Stary 2011-07-14, 22:44   #2933
fleurettee
Raczkowanie

Cytat:

we wszystkim Ci bosko i dziewczyny mają rację, Twoje nogi a cellulit to chyba jakiś urojony

ja bym prosiła o sprawdzenie i kupienie zielonej womenowej marynarki M, ewentualnie L
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2295935500_2_3_3.jpg (16,4 KB, 1 załadowań)
Stary 2011-07-14, 22:45   #2934
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
ja tez mam do Was malutka prosbę jesli na trf zobaczycie torebeczke z zalacznika, to bardzo prosze o zakup
U mnie już zabrali torebki Ale jak zobaczę kobitkę z taką, to odkupię od niej, a jak nie będzie chciała oddać to
Stary 2011-07-14, 22:59   #2935
paryzanka202
Zakorzenienie

Wklejam obiecane zdjecia w tulipanku, wiecej na blogu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (100,7 KB, 154 załadowań)
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 23:02   #2936
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Marynaraaaaaaaaaaaaaa
i prosze sie cofnąć obejrzeć fotki bo specjalnie dla Ciebie i Budgetki dziś robiłam spałaś tak długo?
Stary 2011-07-14, 23:03   #2937
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Marynaraaaaaaaaaaaaaa
i prosze sie cofnąć obejrzeć fotki bo specjalnie dla Ciebie i Budgetki dziś robiłam spałaś tak długo?

Nie, nie bylo mnie w domu Juz lece nadrabiac
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 23:19   #2938
VeroniqueFashion
Raczkowanie

Dziewczyny czy te kopertówki różnią się czymś poza blaszką?
chodzi mi o wielkość głównie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1712089955.jpg (13,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg clutch_zara.jpg (23,1 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez VeroniqueFashion
Czas edycji: 2011-07-14 o 23:20
Stary 2011-07-14, 23:36   #2939
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Paryżanko wrzucam fotki sukienki
Czemuż te buty na moich nogach nie wyglądają tak pięknie?

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Postaram się je godnie nosić i będę pamiętać o ich historii
Kurcze jaki świat mały prawda

Oddałam w dobre ręce

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
Która się tam wybiera??? Chyba chcę ten żakiet.... A co sobie będę żałować... Od początku mi się podobał. Bo rozumiem, że chodzi o ten? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ASTING%2BLAPEL czy o któryś z tych niezapinanych? Czyste były? Interesuje mnie L. Która pomoże?

Ah i pokaż Furlę i napisz ile kosztowała
Też mi się podoba, ale nie miałabym gdzie go nosić Szkoda

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
gdyby ktoś był zainteresowany to dzisiaj w krakowskiej widziałam niebieską kolejarkę (ale bez guzików)- nie pamiętam jaki rozmiar ale chyba S lub M, a w Plazie różową kolejarkę w rozm L w stanie idealnym po 169 zł
Aaaaa, za 169zł to bym tą niebieską nawet bez guzików wzięła, ale tak w ogóle ani jednego nie miała? W cenie regularnej tak mi się nie podobała Wybiera się ktoś jutro do krakowskiej? :pro si:

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Do twarzy Ci w nim Tylko dodałabym do butków choć niewielki koturn

Celly, jeśli masz salę i zespół to myślę, że reszta nie jest problemem, suknię to uszyją Ci nawet w 3 miesiące, zaproszenia wypiszą w tydzień Tylko fotografa dobrego znajdź

Dziewczęta, czy gdybyście widziały którąś z tych rzeczy mogłabym liczyć na Waszą pomoc? Bardzo, bardzo proszę :pro si:

Różowa rozmiar S,
Kolejarka rozmiar S lub M,
Sweterek rozmiar M.

Mogą być nawet przybrudzone podkładem :pro si:: prosi:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2149728630_1_1_3.jpg (16,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2366938400_1_1_3.jpg (14,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2619085808_1_1_3.jpg (25,8 KB, 3 załadowań)

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-07-14 o 23:41
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 23:37   #2940
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czy te kopertówki różnią się czymś poza blaszką?
chodzi mi o wielkość głównie
dla mnie różnią się miękkością skóry
wielkość chyba ta sama

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości