|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Dzień dobry
Dziś znowu byłam w pracy
|
|
#2522 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, kupowała któraś z was Kristy dużą tą płócienną? Nie mogę znaleźć fotek w katalogu, może są, a ja ślepa jestem
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
|
|
#2524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już sobie wyobrażam jak wygląda ten lacobel - jedna wielka tafla i super do czyszczenia To jak ze sprzętami to nie dużo w sumie wyszło za Waszą kuchnię Moja bedzie w L (blat 1.35 i 3.60cm) piekarnik, zlew, zmywarka 60, pralka, szuflady 70cm i zabudowana lodówka. Górą szafki otwierane do góry 2 rzędy po 40cm. Bez sprzętu agd wyliczył nam 5.600zł . Stolarz ten robił nam kuchnię w kawalerce i byliśmy zadowoleni dlatego zadzwoniłam ponownie. Jak poskłada to się okaże czy dalej dobry Ja dołem też nie mam za wiele szafek, sam sprzęt praktycznie...ratują mnie szuflady 70cm (płytka na sztućce i 2 głębokie na podręczne gary) reszta pójdzie do szafek wiszących. Domiś, ale jak macie lacobel to raczej w miarę nową kuchnię chyba...albo nie było nic a szkło sami wkleiliscie?
|
|
#2525 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, chodzi o tą biało-niebieską
Dzięki, zaraz poszukam
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeśc dziewczyny!
![]() wracam z "emigracji" ze zdjęciami z dzisiejszej dostawy. Piszę ten post chyba już 3 raz, umknęły mi słowa ... czy tylko mi wizaż szwankuje? Holly jest prześwietna, zdjęcie troszkę prześwietlone.. Namówiłam na nią koleżankę podczas mojej sobotniej imprezy urodzinowej. Miałam kupić ją dla siebie, ale ostatecznie wygrała karmelowa Aida. Czarną Aidę katuję odkąd mam bez przerwy, a teraz sprawiłam jej siostrę
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2011-07-14 o 17:50 |
|
|
|
#2527 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Lacobel sami nakleiliśmy (tzn. szklarz), bo nic nie było na ścianie, mamy w aneksie mebelki po poprzednich właścicielach, ale mało jest tych szafek i wolałabym mieć coś w 100% pod mój gust, choć te, co są, nawet wyglądają w miarę fajnie. Myślę, że zmiana kuchni w takim malutkim aneksie nie będzie droga, ale i tak teraz nie mamy już tyle Lacobel na pewno zostawię przy nowej kuchni, bo jest super ![]() Dobrze mieć takiego sprawdzonego fachowca, zazdroszczę. Niecałe 6 tys. za lakierowane w połysku meble na taki metraż to korzystnie. Ten materiał akurat należy do drogich. Może my też się rozejrzymy po takich zakładach stolarskich. Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2011-07-14 o 18:14 |
|
|
|
|
#2528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w poprzedniej kuchni wcale nie miałam i dawaliśmy rade ![]() Fronty bedą w połysku ale teraz to już sama niewiem czy czasem nie foliowane, bo lakierowane to chyba drogie bardzo...no nie pamiętam, za duzo pana wypytywałam i mi umknęło Popytajcie znajomych, może ktoś robił i Wam poleci sprawdzonego Mi 4 lata temu poleciła koleżanka, bo Jej rodzice kilka lat wstecz robili malutką kuchnię. Mówiła, ze słowny i niedrogi. Zadzwoniłam. W międzyczasie rodzinka jak nas odwiedzała to brali namiary na pana i też ciocia sobie zrobiła kuchnię potem cioci syn z żoną, koleżanka szafę itp.Teraz znajomej (kupiła mieszkanie w bloku tu gdzie teraz mieszkamy u moich rodziców tylko 2 klatki dalej) montował kuchnię wenge, byłam - widziałam, ładnie wyszło. Spotkałam sąsiadkę (remontują bo zamienili się z rodzicami na większe) i w trakcie rozmowy wyszło że ten pan też im robi kuchnię własnie jest kilka pięter wyżej na montażu Także popytaj, bo moze warto Ja zaś szukam szklarza, bo potrzebuję lustro na wymiar do łazienki wklejane
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
tak gadacie o tych kuchniach... aż zapragnęłam swojej własnej
|
#2530 |
|
Wtajemniczenie
|
Iduśku, ja pamiętam te czasy kiedy pragnełam swojej
|
#2531 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wystarczą mi solidne zawiasy ![]() Fakt, folia, bo lakier drożyzna Miałam na myśli ten wysoki połysk po prostu ![]() Popytamy, bo wydaje mi się, że skoro program Ikei liczy za taki aneks za same meble około 6 tysięcy, to u stolarza na pewno będzie mniej. Ale ten Wasz sobie rozkręcił interes Wszyscy znajomi |
|
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak na razie to Nas nie stać na wynajem, a co dopiero na kupno mieszkania . Ale oglądałam ten lacobel ... ekstra wygląda ... będziemy oglądać kuchnie
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na moment, nie mam czasu ostatnio na wizaz.. charli, czy w kitschu prosili Cie kiedys o pokazanie dowodu? chcialabym wejsc tam z niepelnoletnia osoba (17lat, wyglada raczej na starsza) i nie wiem,czy ryzykowac. bo jak sie nie uda.. to do domu spowrotem
|
|
|
|
#2534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cargo nam nawet nie weszło ponoć nieprzydatne są obrotowe szafki, bo mało mieszczą a drogie ze masakra. Koleżanka, która ma ww wenge była w Ikei i wycenili Jej na około 11 tys meble (ale niewiem o które pytali) a u tego stolarza zapłacili 4.300zł Rozkręcił bo jest słowny (jak się umawia to jest a jak nie moze to dzwoni) oraz ma konkurencyjne ceny moze też dlatego, ze sam wszystko robi a pomaga mu wnosić mebelki syn montaż trwa 2 dni z reguły.
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, raz jak byłam z grupą znajomych (dla jasności nie wyglądamy na 13 lat ), no i musieliśmy się wycofać, bo kolega (obcokrajowiec) nie nosi przy sobie żadnych dokumentów i go nie chciała wpuścić ![]() ale zazwyczaj jednak nie... częściej każą torebki otwierać
|
|
#2536 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lacobel ma Dominika nad szafkami ![]() Zapraszam Cytat:
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobrrrry wieczór dziewszyny!
nadrobiłam ale muszę znikać renia powodzenia remontowego dominika, charli i iduś Cytat:
![]() :brzyda l:![]() ![]() : party: rozgrzeszenie!:cm ok: |
|
|
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę jej poszukać i koniecznie przeczytać bo jak oglądałam film to się zarzekałam że przeczyta książkę a na śmierć zapomniałam ![]() Idę spać bo mi się juz naprawdę chce
Edytowane przez dor1kaaaa Czas edycji: 2011-07-14 o 23:03 |
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze z podziękowaniem za użycie mojego kodu rabatowego- wczoraj
|
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć śpiochy
Ale się daremnie czuję wszystko mnie boli.
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Cytat:
nie wiem czy szwankował bo mnie nie było popołudniu ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- a może to po wczorajszej pracy tak wszystko cie boli Widziałyście na sigmie nie ma zamówień jestem w szoku że nie ma dostawy
Edytowane przez dor1kaaaa Czas edycji: 2011-07-15 o 10:44 |
|
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejoo
![]() Cytat:
![]() Ja się pakuje
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja w sumie też nie byłam w tych miejscach które wymieniłaś :P chyba tez muszę to nadrobić. Ja jak ostatnio byłam w warszawie było strasznie zimno i nam się nie chciało nigdzie ruszać ale siostra mnie zapraszała więc chyba skorzystam
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja też To centrum kopernik to chyba niedawno otwarte, fontanny od maja więc nowości U mnie zaczęło padać Mam nadzieje że nie czeka mnie taka pogoda cały tydzień
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak wstawiało się filmik z youtube?
|
|
|
#2547 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nadrobiłam Was, nie odezwałam się wczoraj, bo pokonały mnie burze (jedną z nich spędziłam na zewnątrz, brrrr). Proszę trzymać kciuki, właśnie zalogowałam się na studia ![]() Cytat:
Co do wątku, to się zgadzam. Dobrze, że powstał w sumie, może nadal tu zaglądają i da im to do myślenia ![]() Cytat:
Cytat:
Z Kristy chyba akurat problemów nie było (tak mi się wydaje). Pochwal się, jak torebka przyjdzie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Biały karton bardzo mocno odbije światło i powstanie rażąca plama, a do tego wszystko co się umieści na nim będzie nienaturalnie odbarwione. Jasny karton, ok, ale nie czysto biały.
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Znowu mnie nie ma bo ostatnio bardzo zle sie czułam i robiłam badania, potem spotykałam się z przyjaciółkami a teraz szykujemy się juz do wyjazdu. Madara narazie wisi z metką... hmm nie wiem kiedy pierwszy raz ją użyję, ale wciaz mnie wkurza ze jest taka ciemna ![]() Pozdrawiam
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
oszalałam z tym USOS'em UJ, przecież ja tej platformy nie ogarnę Już jestem pełnoprawnie zapisana, ale ile z tym było problemów ...pani z dziekanatu bardzo miła w kolejce naczekałam się 3 godziny tylko po zapis... eh, w ogóle kiepski dzień wczoraj miałam...Kto mnie przytuli?
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

Jest tańsze od hartowanego, byłam u kilku szklarzy i każdy mówił, że w kuchniach zakłada właśnie lacobel, że hartowane wcale nie jest potrzebne.

w poprzedniej kuchni wcale nie miałam i dawaliśmy rade
Miałam na myśli ten wysoki połysk po prostu 

bo jak na razie to Nas nie stać na wynajem, a co dopiero na kupno mieszkania
chcialabym wejsc tam z niepelnoletnia osoba (17lat, wyglada raczej na starsza) i nie wiem,czy ryzykowac. bo jak sie nie uda.. to do domu spowrotem

rozgrzeszenie!:cm ok:
nie wiem czy szwankował bo mnie nie było popołudniu