etorebka.pl cz. 29 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 17:03   #2521
kali765
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Dzień dobry

Dziś znowu byłam w pracy ale tylko na 5h
Stary 2011-07-14, 17:16   #2522
nebya
Wtajemniczenie

Dziewczyny, kupowała któraś z was Kristy dużą tą płócienną? Nie mogę znaleźć fotek w katalogu, może są, a ja ślepa jestem

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 17:22   #2523
CharLizZie
Zakorzenienie

Dobry
Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kupowała któraś z was Kristy dużą tą płócienną? Nie mogę znaleźć fotek w katalogu, może są, a ja ślepa jestem
biało-niebieską? Charal

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 17:26   #2524
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Reniuś: cmok::c mok:

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Ja mam szkło lacobel (kolorowe, nie hartowane) i każdemu się podoba i każdy pyta, co to jest Jest tańsze od hartowanego, byłam u kilku szklarzy i każdy mówił, że w kuchniach zakłada właśnie lacobel, że hartowane wcale nie jest potrzebne.

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Jak liczyłam w programie Ikei, to już ze sprzętami, wszystkimi innymi rzeczami typu blat, kran, zlew etc. wyszło właśnie około 10 tys. My mamy tylko mały aneks, potrzebuję zabudowanej lodówki, piekarnika, zmywarki (nie jest konieczna), szafki pod zlew, jakichś szufladek i jednej szafki na gary - na dole więcej się nie zmieści. Górę z kolei chcę wykorzystać maksymalnie, do sufitu. Za taką "kuchnię" powinno wyjść chyba niezbyt drogo... Pomysł ze stolarzem bardzo dobry, ale nie mam nikogo poleconego, bałabym się chyba tak w ciemno.
Nad kuchenką też nie hartowane? Kurczę a my już kupilismy płytki
Już sobie wyobrażam jak wygląda ten lacobel - jedna wielka tafla i super do czyszczenia

To jak ze sprzętami to nie dużo w sumie wyszło za Waszą kuchnię
Moja bedzie w L (blat 1.35 i 3.60cm) piekarnik, zlew, zmywarka 60, pralka, szuflady 70cm i zabudowana lodówka. Górą szafki otwierane do góry 2 rzędy po 40cm. Bez sprzętu agd wyliczył nam 5.600zł . Stolarz ten robił nam kuchnię w kawalerce i byliśmy zadowoleni dlatego zadzwoniłam ponownie. Jak poskłada to się okaże czy dalej dobry
Ja dołem też nie mam za wiele szafek, sam sprzęt praktycznie...ratują mnie szuflady 70cm (płytka na sztućce i 2 głębokie na podręczne gary) reszta pójdzie do szafek wiszących.

Domiś, ale jak macie lacobel to raczej w miarę nową kuchnię chyba...albo nie było nic a szkło sami wkleiliscie?
Stary 2011-07-14, 17:26   #2525
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dobry

biało-niebieską? Charal
Tak, chodzi o tą biało-niebieską Dzięki, zaraz poszukam

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 17:46   #2526
dodeczka84
Zakorzenienie

Czeeeeeeśc dziewczyny!
wracam z "emigracji" ze zdjęciami z dzisiejszej dostawy. Piszę ten post chyba już 3 raz, umknęły mi słowa
... czy tylko mi wizaż szwankuje?
Holly jest prześwietna, zdjęcie troszkę prześwietlone.. Namówiłam na nią koleżankę podczas mojej sobotniej imprezy urodzinowej. Miałam kupić ją dla siebie, ale ostatecznie wygrała karmelowa Aida. Czarną Aidę katuję odkąd mam bez przerwy, a teraz sprawiłam jej siostrę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg holly.jpg (32,6 KB, 306 załadowań)

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2011-07-14 o 17:50
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 18:11   #2527
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość

Nad kuchenką też nie hartowane? Kurczę a my już kupilismy płytki
Już sobie wyobrażam jak wygląda ten lacobel - jedna wielka tafla i super do czyszczenia

To jak ze sprzętami to nie dużo w sumie wyszło za Waszą kuchnię
Moja bedzie w L (blat 1.35 i 3.60cm) piekarnik, zlew, zmywarka 60, pralka, szuflady 70cm i zabudowana lodówka. Górą szafki otwierane do góry 2 rzędy po 40cm. Bez sprzętu agd wyliczył nam 5.600zł . Stolarz ten robił nam kuchnię w kawalerce i byliśmy zadowoleni dlatego zadzwoniłam ponownie. Jak poskłada to się okaże czy dalej dobry
Ja dołem też nie mam za wiele szafek, sam sprzęt praktycznie...ratują mnie szuflady 70cm (płytka na sztućce i 2 głębokie na podręczne gary) reszta pójdzie do szafek wiszących.

Domiś, ale jak macie lacobel to raczej w miarę nową kuchnię chyba...albo nie było nic a szkło sami wkleiliscie?
Tak, nad kuchenką też mamy lacobel i póki co nie mam zastrzeżeń, a gotujemy w miarę dużo. Trzeba tylko uważać, żeby nie uderzyć w nią garnkiem etc. Tłuszcz pryska i nic się nie dzieje.
Lacobel sami nakleiliśmy (tzn. szklarz), bo nic nie było na ścianie, mamy w aneksie mebelki po poprzednich właścicielach, ale mało jest tych szafek i wolałabym mieć coś w 100% pod mój gust, choć te, co są, nawet wyglądają w miarę fajnie.
Myślę, że zmiana kuchni w takim malutkim aneksie nie będzie droga, ale i tak teraz nie mamy już tyle Lacobel na pewno zostawię przy nowej kuchni, bo jest super

Dobrze mieć takiego sprawdzonego fachowca, zazdroszczę. Niecałe 6 tys. za lakierowane w połysku meble na taki metraż to korzystnie. Ten materiał akurat należy do drogich. Może my też się rozejrzymy po takich zakładach stolarskich.

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2011-07-14 o 18:14
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:02   #2528
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, nad kuchenką też mamy lacobel i póki co nie mam zastrzeżeń, a gotujemy w miarę dużo. Trzeba tylko uważać, żeby nie uderzyć w nią garnkiem etc. Tłuszcz pryska i nic się nie dzieje.
Lacobel sami nakleiliśmy (tzn. szklarz), bo nic nie było na ścianie, mamy w aneksie mebelki po poprzednich właścicielach, ale mało jest tych szafek i wolałabym mieć coś w 100% pod mój gust, choć te, co są, nawet wyglądają w miarę fajnie.
Myślę, że zmiana kuchni w takim malutkim aneksie nie będzie droga, ale i tak teraz nie mamy już tyle Lacobel na pewno zostawię przy nowej kuchni, bo jest super

Dobrze mieć takiego sprawdzonego fachowca, zazdroszczę. Niecałe 6 tys. za lakierowane w połysku meble na taki metraż to korzystnie. Ten materiał akurat należy do drogich. Może my też się rozejrzymy po takich zakładach stolarskich.
Oczywiście, ja też bym wolała mieć pod swój gust nazbieracie i zrobicie mega kuchnię w każdym detalu swoją pewnie nie będzie droga jeśli jest mała chociaż systemy domykowe, kosze itp. kosztują fortunę....my wzieliśmy szuflady z cichym domykiem tylko w poprzedniej kuchni wcale nie miałam i dawaliśmy rade

Fronty bedą w połysku ale teraz to już sama niewiem czy czasem nie foliowane, bo lakierowane to chyba drogie bardzo...no nie pamiętam, za duzo pana wypytywałam i mi umknęło
Popytajcie znajomych, może ktoś robił i Wam poleci sprawdzonego
Mi 4 lata temu poleciła koleżanka, bo Jej rodzice kilka lat wstecz robili malutką kuchnię. Mówiła, ze słowny i niedrogi. Zadzwoniłam. W międzyczasie rodzinka jak nas odwiedzała to brali namiary na pana i też ciocia sobie zrobiła kuchnię potem cioci syn z żoną, koleżanka szafę itp.
Teraz znajomej (kupiła mieszkanie w bloku tu gdzie teraz mieszkamy u moich rodziców tylko 2 klatki dalej) montował kuchnię wenge, byłam - widziałam, ładnie wyszło. Spotkałam sąsiadkę (remontują bo zamienili się z rodzicami na większe) i w trakcie rozmowy wyszło że ten pan też im robi kuchnię własnie jest kilka pięter wyżej na montażu
Także popytaj, bo moze warto

Ja zaś szukam szklarza, bo potrzebuję lustro na wymiar do łazienki wklejane
Stary 2011-07-14, 19:38   #2529
Iduś
Zakorzenienie

tak gadacie o tych kuchniach... aż zapragnęłam swojej własnej

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:55   #2530
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
tak gadacie o tych kuchniach... aż zapragnęłam swojej własnej
Iduśku, ja pamiętam te czasy kiedy pragnełam swojej a teraz robię drugą nim się obejrzysz będziecie mieli swoje własne m.
Stary 2011-07-14, 19:58   #2531
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Oczywiście, ja też bym wolała mieć pod swój gust nazbieracie i zrobicie mega kuchnię w każdym detalu swoją pewnie nie będzie droga jeśli jest mała chociaż systemy domykowe, kosze itp. kosztują fortunę....my wzieliśmy szuflady z cichym domykiem tylko w poprzedniej kuchni wcale nie miałam i dawaliśmy rade

Fronty bedą w połysku ale teraz to już sama niewiem czy czasem nie foliowane, bo lakierowane to chyba drogie bardzo...no nie pamiętam, za duzo pana wypytywałam i mi umknęło
Popytajcie znajomych, może ktoś robił i Wam poleci sprawdzonego
Mi 4 lata temu poleciła koleżanka, bo Jej rodzice kilka lat wstecz robili malutką kuchnię. Mówiła, ze słowny i niedrogi. Zadzwoniłam. W międzyczasie rodzinka jak nas odwiedzała to brali namiary na pana i też ciocia sobie zrobiła kuchnię potem cioci syn z żoną, koleżanka szafę itp.
Teraz znajomej (kupiła mieszkanie w bloku tu gdzie teraz mieszkamy u moich rodziców tylko 2 klatki dalej) montował kuchnię wenge, byłam - widziałam, ładnie wyszło. Spotkałam sąsiadkę (remontują bo zamienili się z rodzicami na większe) i w trakcie rozmowy wyszło że ten pan też im robi kuchnię własnie jest kilka pięter wyżej na montażu
Także popytaj, bo moze warto

Ja zaś szukam szklarza, bo potrzebuję lustro na wymiar do łazienki wklejane
Mi takie bajery niepotrzebne, zresztą słyszałam, że te wszystkie cargo etc. to taki bajer, ale miejsce zajmują i więcej się schowa w takiej zwykłej szafce... Wystarczą mi solidne zawiasy
Fakt, folia, bo lakier drożyzna Miałam na myśli ten wysoki połysk po prostu
Popytamy, bo wydaje mi się, że skoro program Ikei liczy za taki aneks za same meble około 6 tysięcy, to u stolarza na pewno będzie mniej.
Ale ten Wasz sobie rozkręcił interes Wszyscy znajomi
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:17   #2532
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Iduśku, ja pamiętam te czasy kiedy pragnełam swojej a teraz robię drugą nim się obejrzysz będziecie mieli swoje własne m.
Wątpie niestety bo jak na razie to Nas nie stać na wynajem, a co dopiero na kupno mieszkania .

Ale oglądałam ten lacobel ... ekstra wygląda ... to następny zlot u Ciebie Reniu ... będziemy oglądać kuchnie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-07-14, 20:27   #2533
dagna1
Zakorzenienie

ja tylko na moment, nie mam czasu ostatnio na wizaz..

charli, czy w kitschu prosili Cie kiedys o pokazanie dowodu? chcialabym wejsc tam z niepelnoletnia osoba (17lat, wyglada raczej na starsza) i nie wiem,czy ryzykowac. bo jak sie nie uda.. to do domu spowrotem

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:29   #2534
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi takie bajery niepotrzebne, zresztą słyszałam, że te wszystkie cargo etc. to taki bajer, ale miejsce zajmują i więcej się schowa w takiej zwykłej szafce... Wystarczą mi solidne zawiasy
Fakt, folia, bo lakier drożyzna Miałam na myśli ten wysoki połysk po prostu
Popytamy, bo wydaje mi się, że skoro program Ikei liczy za taki aneks za same meble około 6 tysięcy, to u stolarza na pewno będzie mniej.
Ale ten Wasz sobie rozkręcił interes Wszyscy znajomi
No nam też nie potrzebne cargo nam nawet nie weszło ponoć nieprzydatne są obrotowe szafki, bo mało mieszczą a drogie ze masakra.

Koleżanka, która ma ww wenge była w Ikei i wycenili Jej na około 11 tys meble (ale niewiem o które pytali) a u tego stolarza zapłacili 4.300zł kuchnia troszkę mniejsza niż moja ale też w L i wszystko pod zabudowę. A i ma nawet cargo 35cm, zmywarka 45 i szuflady 50cm. Ale za to nie dawała pralki do kuchni.

Rozkręcił bo jest słowny (jak się umawia to jest a jak nie moze to dzwoni) oraz ma konkurencyjne ceny moze też dlatego, ze sam wszystko robi a pomaga mu wnosić mebelki syn montaż trwa 2 dni z reguły.
Stary 2011-07-14, 20:43   #2535
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość

charli, czy w kitschu prosili Cie kiedys o pokazanie dowodu?
chcialabym wejsc tam z niepelnoletnia osoba (17lat, wyglada raczej na starsza) i nie wiem,czy ryzykowac. bo jak sie nie uda.. to do domu spowrotem

tak, raz jak byłam z grupą znajomych (dla jasności nie wyglądamy na 13 lat ), no i musieliśmy się wycofać, bo kolega (obcokrajowiec) nie nosi przy sobie żadnych dokumentów i go nie chciała wpuścić
ale zazwyczaj jednak nie... częściej każą torebki otwierać

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2011-07-14, 20:43   #2536
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Wątpie niestety bo jak na razie to Nas nie stać na wynajem, a co dopiero na kupno mieszkania .

Ale oglądałam ten lacobel ... ekstra wygląda ... to następny zlot u Ciebie Reniu ... będziemy oglądać kuchnie
Spokojnie, na wszystko przyjdzie czas

Lacobel ma Dominika nad szafkami ja planuję szafę wnękową z tego szkła zrobić a meble białe będą w połysku foliowane raczej bo szkło czy lakier drogo wychodzi

Zapraszam może być u mnie o ile będzie co oglądać

Cytat:

charli, czy w kitschu prosili Cie kiedys o pokazanie dowodu? chcialabym wejsc tam z niepelnoletnia osoba (17lat, wyglada raczej na starsza) i nie wiem,czy ryzykowac. bo jak sie nie uda.. to do domu spowrotem
Dagna ja od poniedziałku tez nie będę miała czasu.....
Stary 2011-07-14, 22:43   #2537
monica80c
Zakorzenienie

Dobrrrry wieczór dziewszyny! i dobranoc zarazem

nadrobiłam ale muszę znikać
renia powodzenia remontowego

dominika, charli i iduś

Cytat:

:brzyda l:

: party:

rozgrzeszenie!:cm ok:
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:54   #2538
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie, na wszystko przyjdzie czas

Lacobel ma Dominika nad szafkami ja planuję szafę wnękową z tego szkła zrobić a meble białe będą w połysku foliowane raczej bo szkło czy lakier drogo wychodzi

Zapraszam może być u mnie o ile będzie co oglądać
Na pewno będzie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-07-14, 23:02   #2539
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewuszki Renia Dorkaaa

Słuchajcie co byście polecały ciekawego do czytania? Mam smak na jakąś książkę, ostatnio widziałam na wyprz w kerfurze "wyznania zakupoholiczki" i "pożegnanie z afryką" czytałyście? Tanie były, po dyszce chyba
Najbardziej lubie kryminały ale romansidło też wmusze, także jak czytałyście coś ciekawego to mówcie Fantastyki tylko nie lubie za bardzo
ja polece pożegnanie z afryką chociaż nie czytałam ale film mi się podobał muszę jej poszukać i koniecznie przeczytać bo jak oglądałam film to się zarzekałam że przeczyta książkę a na śmierć zapomniałam
Idę spać bo mi się juz naprawdę chce

Edytowane przez dor1kaaaa
Czas edycji: 2011-07-14 o 23:03
dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 23:53   #2540
monica80c
Zakorzenienie

ja jeszcze z podziękowaniem za użycie mojego kodu rabatowego- wczoraj
ż yczę gorąco udanego zakupu: roza:
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 10:10   #2541
kali765
Zakorzenienie

Cześć śpiochy

Ale się daremnie czuję wszystko mnie boli.
Stary 2011-07-15, 10:36   #2542
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dzień doberek

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Czeeeeeeśc dziewczyny!
wracam z "emigracji" ze zdjęciami z dzisiejszej dostawy. Piszę ten post chyba już 3 raz, umknęły mi słowa
... czy tylko mi wizaż szwankuje?
Holly jest prześwietna, zdjęcie troszkę prześwietlone.. Namówiłam na nią koleżankę podczas mojej sobotniej imprezy urodzinowej. Miałam kupić ją dla siebie, ale ostatecznie wygrała karmelowa Aida. Czarną Aidę katuję odkąd mam bez przerwy, a teraz sprawiłam jej siostrę
nie wiem czy szwankował bo mnie nie było popołudniu

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Cześć śpiochy

Ale się daremnie czuję wszystko mnie boli.
a może to po wczorajszej pracy tak wszystko cie boli

Widziałyście na sigmie nie ma zamówień jestem w szoku że nie ma dostawy

Edytowane przez dor1kaaaa
Czas edycji: 2011-07-15 o 10:44
Stary 2011-07-15, 11:34   #2543
kunia1
Zakorzenienie

Hejoo Ale pochmurno w Kraku
Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
ja polece pożegnanie z afryką chociaż nie czytałam ale film mi się podobał muszę jej poszukać i koniecznie przeczytać bo jak oglądałam film to się zarzekałam że przeczyta książkę a na śmierć zapomniałam
Idę spać bo mi się juz naprawdę chce
No ja wlaśnie filmu nie oglądałam i książki nie czytałam, musze to nadrobić

Ja się pakuje Milion razy byłam w Wawie ale nigdy tak żeby pozwiedzać, bede latać i oglądać wszystko Podobno fajne jest centrum nauki kopernik iii chciałam sie wybrać na multimedialny park fontann, w muzeum powstania warszawskiego też nie byłam

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 11:40   #2544
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hejoo Ale pochmurno w Kraku

No ja wlaśnie filmu nie oglądałam i książki nie czytałam, musze to nadrobić

Ja się pakuje Milion razy byłam w Wawie ale nigdy tak żeby pozwiedzać, bede latać i oglądać wszystko Podobno fajne jest centrum nauki kopernik iii chciałam sie wybrać na multimedialny park fontann, w muzeum powstania warszawskiego też nie byłam
u mnie też pochmurno ale strasznie porno i duszno a ja w sumie też nie byłam w tych miejscach które wymieniłaś :P chyba tez muszę to nadrobić. Ja jak ostatnio byłam w warszawie było strasznie zimno i nam się nie chciało nigdzie ruszać ale siostra mnie zapraszała więc chyba skorzystam

Stary 2011-07-15, 11:43   #2545
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie też pochmurno ale strasznie porno i duszno a ja w sumie też nie byłam w tych miejscach które wymieniłaś :P chyba tez muszę to nadrobić. Ja jak ostatnio byłam w warszawie było strasznie zimno i nam się nie chciało nigdzie ruszać ale siostra mnie zapraszała więc chyba skorzystam
Twoja siostra mieszka w wawie? Moja też
To centrum kopernik to chyba niedawno otwarte, fontanny od maja więc nowości
U mnie zaczęło padać Mam nadzieje że nie czeka mnie taka pogoda cały tydzień

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 12:14   #2546
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
a może to po wczorajszej pracy tak wszystko cie boli

Widziałyście na sigmie nie ma zamówień jestem w szoku że nie ma dostawy
Już wczoraj rano źle się czułam

Jak wstawiało się filmik z youtube?
Stary 2011-07-15, 12:49   #2547
martini.
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nadrobiłam Was, nie odezwałam się wczoraj, bo pokonały mnie burze (jedną z nich spędziłam na zewnątrz, brrrr).
Proszę trzymać kciuki, właśnie zalogowałam się na studia

Cytat:

ja juz nigdy wiecej nie pije

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=544281 ;p

Co do wątku, to się zgadzam. Dobrze, że powstał w sumie, może nadal tu zaglądają i da im to do myślenia

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Przy ostatnim zwrocie dokonałem błędu polegającym na dokonaniu zwrotu zbyt
wysokiej kwoty na Twoje konto bankowe. Sprawa dotyczy zamówienia: 5c1e,
dokonałem zwrotu za dużo na kwotę 11zł, proszę o zwrot tej kwoty na konto:................... ..

Nawet nie pytajcie jakiego wku*** dostałam jak to przeczytałam.....
Jedną torebkę zwracałam/reklamowałam --> imogene w LUTYM!! Patrzcie jakie oni stare rzeczy wyciągają;/

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa
Przestało im stykać czy coś? I co to oznacza, że przelali za dużo tak właściwie?

Cytat:
Napisane przez Kloe Pokaż wiadomość
Proszę kupiłam Kristy duża, czarną . Zbierałam się do tego długo.

Wow... mogłam się wstrzymać z zakupem skoro teraz takie problemy robią, mam Emilkę szarą już prawie 2 lata i jest ciągle w dobrym stanie, ufałam temu sklepowi...
Ooo!!! Dziękuję raz jeszcze
Z Kristy chyba akurat problemów nie było (tak mi się wydaje). Pochwal się, jak torebka przyjdzie

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
przyszła LAINE
nie wiem czy moja Laine jest jakaś inna, czy ja po prostu lubię taki typ torebek, ale dla mnie ona nie jest flakowata przyszła trochę zmaltretowana więc wypchałam ją kocykiem i już super trzyma kształt

uważam, że jest piękna! kolor i kształt bardzo przypadły mi do gustu. uszy ma na tyle długie, że spokojnie dam radę nosić ją na ramieniu (na upartego Simon również noszę na ramieniu, a ona ma dużo krótsze uszy)

w skali 1-10 dałabym jej 8,5, ponieważ oczami wyobraźni widzę, że zamek się popsuje jest sztywny, metalowy, zacina się (ma grube ząbki - te zamki lubią się psuć)
Cieszę się, że jesteś zadowolona i mam nadzieję, że wszystko dalej będzie ok

Cytat:
Bubla chcesz - etorebke bierz
Rabat naliczają, potem zabierają, rączki poprute to draństwo zaplute :P zapraszamy na wątek etorebkomaniaczek
etorebka dziadostwo odstawia - mamy dość tego bezprawia !
Świetne

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Idus to nazwa juz wybrana? Bo mi przyszlo do glowy tortowidło
do kompletu ze smakowidlem
Nie wiem czy ktos juz proponowal Ci te nazwe.
Ja bym tak zrobiła

Cytat:
Spróbuj przy oknie na białym tle. Kup taki duuuży karton biały w papierniku. Rozłóż go gdzies przy oknie np. na jakimś stoliku, możesz też spróbować na balkonie jak masz ... powinno się udać
Biały karton bardzo mocno odbije światło i powstanie rażąca plama, a do tego wszystko co się umieści na nim będzie nienaturalnie odbarwione. Jasny karton, ok, ale nie czysto biały.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 14:36   #2548
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dzien dobry.
Znowu mnie nie ma bo ostatnio bardzo zle sie czułam i robiłam badania, potem spotykałam się z przyjaciółkami a teraz szykujemy się juz do wyjazdu.

Madara narazie wisi z metką... hmm nie wiem kiedy pierwszy raz ją użyję, ale wciaz mnie wkurza ze jest taka ciemna

Pozdrawiam
Stary 2011-07-15, 15:14   #2549
CharLizZie
Zakorzenienie

Dobry
oszalałam z tym USOS'em UJ, przecież ja tej platformy nie ogarnę ale trudno...

Już jestem pełnoprawnie zapisana, ale ile z tym było problemów ...pani z dziekanatu bardzo miła w kolejce naczekałam się 3 godziny tylko po zapis... eh, w ogóle kiepski dzień wczoraj miałam...
Kto mnie przytuli?

Stary 2011-07-15, 15:29   #2550
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dobry
oszalałam z tym USOS'em UJ, przecież ja tej platformy nie ogarnę ale trudno...

Już jestem pełnoprawnie zapisana, ale ile z tym było problemów ...pani z dziekanatu bardzo miła w kolejce naczekałam się 3 godziny tylko po zapis... eh, w ogóle kiepski dzień wczoraj miałam...
Kto mnie przytuli?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości