etorebka.pl cz. 29 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 22:38   #2401
martini.
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Dobry wieczór. Nocna zmiana czuwa

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Witam Was już jako dumna studentka Uniwersytetu Jagiellońskiego!

oszaleję zaraz ze szczęścia
To na jaki kierunek w końcu padło?

Ja zapomniałam zadzwonić dzisiaj do dziekanatu, czy jest już moje zaświadczenie, bo nie mogę się bez tego logować. Proszę mi przypomnieć jutro

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
spoko

dawno mnie tu nie było, bo nie miałam potrzeby zakupu torebki
poza tym kliknęłam to zamówienie, ale nie jestem przekonana czy dobrze robię, ponieważ moja simon ostro się przetarła jeśli z tą stanie się to samo będę zmuszona zrezygnować z etorebki

a jeśli mówisz o wizażu - będę się teraz bronić, miałam trochę egzaminów na głowie i nerwówkę dlatego nie wchodziłam. poza tym jakoś nie miałam o czym pisać. wkręciłam się w PM 2012, a nie mam o czym z nimi gadać, bo moje przygotowania stoją w miejscu i wkurzam się troszkę, że dziewczynom wszystko tak ładnie idzie.

poza tym nie mogę pisać PW
Wiesz, ostatnio z etorebką się nie za dobrze dzieje. Dużo wadliwych torebek, problemy z reklamacją, ale ta jest ze starej kolekcji, więc powinna być ok.

oo pochwal się masz już suknię

A czemu?

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość

mam bowiem potrzebę torby: płótno /khaki lub kolor lnu/ ze skórą- na ramię i długi pasek ktokolwiek widział ktokolwiek wie
Zajrzyj to Fabryki na Piotrkowskiej (przy Zamenhoffa, koło Dybalskiego), w zeszłym roku kupiłam tam taką listonoszkę mamie za 39 zł może jeszcze będą

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość

Studia O ile w pierwszym semestrze jeszcze miałam czas na inne rzeczy oprócz nauki ( a wydawało mi się wtedy, że nie mam czasu na nic), o tyle w drugim doznałam szoku a potem załamałam się i chciałam rzucić wszystko w cholere Ale jakoś poszło.
Swoją nieobecność usprawiedliwiam tym, że jak przyszło wybierać sen czy wizaż, zawsze wybierałam sen
Ooo, widzę powrót dawno nie zaglądających

Cytat:
Kurczę, wątek o dobrym fryzjerze w Krakowie ma 121 stron i 7 na 10 opinii o salonach są negatywne
Przebrnę przez to jakoś

a fryzurę chcę taką jak w załącznikach ma Natalie w życiu nie miałam tak krótkich włosów, ale raz się żyję, odrosną najwyżej
Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
oj mnie też kusi zmiana fryzury ostatnio
Mi się chce zmiany koloru ale kasy brak, a samej to mi nie wyjdzie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Znowu ostatnio nie miałam czasu - chorowałam, dzisiaj byłam na badaniach krwi ( ryk i mdlenie:P cyrk na kółkach ale u mnie to normalne)
Ja jakaś dziwna jestem, zabiegi mnie nie ruszają

Maggie do lekarza!
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:40   #2402
Dominiique
BAN stały

Cytat:

Dominique jak sprawy ze zwrotem kosztów z etorebki?
Podałam im podstawę prawną to nie odpisali.
Jeszcze lepiej... Wczoraj dostałam maila od pana Kucharskiego, że za dużo przelali za zwrot zamówienia XXX i proszą o odesłanie na konto.
Dodam, że ja zamówienia o takim numerze w ogóle nie robiłam.
Dzisiaj tam dzwonię i mówię, że coś mu się pomyliło, to on na to, że sobie sprawdzi i mi oddzwoni. Mówię, że nie dość, że to nie chodzi o moje zamówienie, to jeszcze ONI mi są winni 20 zł za przesyłki. Na co pan Łukasz: ja się tym nie zajmuję, muszę porozmawiać z panią Joanną (?), oddzwonię do Pani, do widzenia.

Bez komentarza.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:44   #2403
kali765
Zakorzenienie

A i dziękuję za skorzystanie z kodu
Stary 2011-07-12, 22:47   #2404
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość

Takie czasy jak nie dopilnujesz to nie masz to znaczy masz ale kaszanę - nie, no zartuję ale jakoś nie ufam fachowcom.....miał kłaść nasz kolega ale wszystkiego nie da się na raz i padło, że do łazienki weźmiemy kogoś do pomocy. Ale widzę, ze pan się stara jak zobaczył że umiem się posłużyć poziomicą i kątomierzem bo pierwsza wizyta nie wypadła pomyślnie mimo że prostowane regipsami ściany były dalej krzywe trza było działać hihi.

No ładne są, jeszcze nie kupione ale decyzja zapadła. Mówisz ze białe? Nawet przez myśl mi nie przeszło, bo białe kojarzą mi się z wysokim wnętrzem w jaśniutką wykładziną na podłodze i takimi delikatnymi kolorami na ścianach ale gdyby tak dać panele brązowe, listwa biała i na jedną ścianę mocny kolor tam gdzie tv to by zdało egzamin? A i planuję ciemne meble - stół znaczy się bo białe szafki i komody do pokoju mi się bardzo podobają ale już biały stół to nie .....więc padło na ciemne aby do stołu dopasować - jakoś nie wiem co z czym się je

Do kuchni mi pasować bedą ale w tym pomieszczeniu zaplanowane są kaflowe cokoły

Zatem co robić?
Białe pasują absolutnie do wszystkiego i do różnych stylów wnętrz. Gdybyś obejrzała pierwsze lepsze magazyny wnętrzarskie to zobaczyłabyś, że tam królują białe listwy
Przejrzyj forum, które Ci wcześniej zalinkowałam, o białych listwach jest tam mnóstwo. Chyba w ogóle tam nie zajrzałaś Np. tu: http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch....%C5%82e+listwy

Ja bym dała wszędzie takie same białe. Cokoły w kuchni mogą być
Google też pomaga: http://www.google.pl/search?q=bia%C5...w=1024&bih=638

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2011-07-12 o 22:51
Stary 2011-07-12, 22:51   #2405
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Jeszcze lepiej... Wczoraj dostałam maila od pana Kucharskiego, że za dużo przelali za zwrot zamówienia XXX i proszą o odesłanie na konto.
Dzisiaj tam dzwonię i mówię, że coś mu się pomyliło, to on na to, że sobie sprawdzi i mi oddzwoni. Mówię, że nie dość, że to nie chodzi o moje zamówienie, to jeszcze ONI mi są winni 20 zł za przesyłki. Na co pan Łukasz: ja się tym nie zajmuję, muszę porozmawiać z panią Joanną (?), oddzwonię do Pani, do widzenia.

Bez komentarza.
Czadowo:c ojest:

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 23:24   #2406
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:

Bez komentarza.
ciekawe co oni sobie myślą
Stary 2011-07-12, 23:39   #2407
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
zdrowy wybór a coś sobie klikasz w nagrodę za tą ciężką pracę?
Pojęcia nie mam, ale kusi mnie żeby kliknąć sobie jakąś nagrodę. Wstyd się przyznać, nie kupiłam żadnej nowej torebki od września 2010

Cytat:
O, witamy z powrotem!

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Czeeeeść! Tysiąc lat
Hej, hej !

Cytat:
a fryzurę chcę taką jak w załącznikach ma Natalie w życiu nie miałam tak krótkich włosów, ale raz się żyję, odrosną najwyżej
Fajna fryzurka, Natalie wygląda w niej bardzo ładnie ( ona jest taka ładna, że chyba w każdej wygląda fajnie ). Skoro jesteś zdecydowana i masz dobre podejście to ścinaj
Też myślę o zmianie fryzury, w tej chwili mam na głowie nie wiadomo co Takie to bez kształtu, ładu i składu Ale nie mam pomysłu.
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Hej

Oj Biedna Ty Dobrze że są wakacje Troszkę odpoczniesz i może znajdziesz czas na Wizaż

W lipcu z czasem może nadal być kiepsko bo mam praktyki ( chociaż na pewno będzie go więcej niż przez ostatnie miesiące), ale w sierpniu powizażuje
I ja również jestem za wizytą u lekarza
Cytat:
Nebya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Gdzieś Ty była!!!!!!
W zabrzańskiej puszczy

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Ooo, widzę powrót dawno nie zaglądających

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 00:28   #2408
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Ja często chodzę w sukienkach/spódnicach i mam zamiar je również do nich nosić
O to muszę się im przyjrzeć jak będę w D

Cytat:
Białe pasują absolutnie do wszystkiego i do różnych stylów wnętrz. Gdybyś obejrzała pierwsze lepsze magazyny wnętrzarskie to zobaczyłabyś, że tam królują białe listwy
Przejrzyj forum, które Ci wcześniej zalinkowałam, o białych listwach jest tam mnóstwo. Chyba w ogóle tam nie zajrzałaś Np. tu: http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch....%C5%82e+listwy

Ja bym dała wszędzie takie same białe. Cokoły w kuchni mogą być
Google też pomaga: http://www.google.pl/search?q=bia%C5...w=1024&bih=638
Zajrzałam nie bij Czasu dużo nie miałam ale te listwy są świetne i strasznie mi sie podobają w połączeniu z białymi drzwiami Właśnie w pierwszych lepszych magazynach, które nagromadziłam w sterty to prezentowane są te grube, proste z jasną podłogą i ścianami - też Bosko lub sztukateria i dostojne wnętrza też super ale całkiem nie mój styl

Przyznam, ze troszkę się pogubiłam na tym zalinkowanym wczoraj - coś się odnaleźć nie mogę i siedzę na muratorze

Dzięki jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
W zabrzańskiej puszczy

Dobranoc ...
Stary 2011-07-13, 01:49   #2409
CharLizZie
Zakorzenienie

Witam znów późną porą
Cytat:
helo
dawno mnie nie było ale oczywiście podczytuję forum

Komu jeszcze nie gratulowałam awansu naukowego to gratuluję - Kunia i Danulka oraz Charli

byłam na tych badaniach krwi ale ciągle zapominam odebrać wyniki

poza tym jestem na głodzie torebkowym - a jednak
mam w koszyku czerwoną ginę i niebieską madarę ...
giny jestem pewna tylko waham się co do madary

Fashion Tobie nie podoba się beżowa holly?
dziękuję!
co do zmiany fryzury, to postanowiłam to pod wpływem impulsu mam już dość moich długich włosów, w sumie moja fryzura nie ulegała większym zmianom od jakiś 5 lat czas to zmienić
także jak cię korci, to trzymam kciuki by wyszło

Cytat:
To na jaki kierunek w końcu padło?

polonistyka

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2011-07-13 o 01:50
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 07:57   #2410
iza251
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
helo
dawno mnie nie było ale oczywiście podczytuję forum

Komu jeszcze nie gratulowałam awansu naukowego to gratuluję - Kunia i Danulka oraz Charli

byłam na tych badaniach krwi ale ciągle zapominam odebrać wyniki

poza tym jestem na głodzie torebkowym - a jednak
mam w koszyku czerwoną ginę i niebieską madarę ...
giny jestem pewna tylko waham się co do madary

Fashion Tobie nie podoba się beżowa holly?
Ja bym raczej wywaliła z koszyka ginę i zastąpiła JAKĄŚ INNA a NA PEWNO WZIĘŁABYM MADARĘ NIEBIESKĄ JEST BOSSSSKA I KOLOR JEST PO PROSTU CUDNY i fajnie pasuje do letnich strojów
Wezmę jeszcze jedną,bo mi strasznie okazuje się ten fason przypadł,tylko zastanawiam się czy karmel czy beż,ale że moja siostra ma beż pewnie wezmę karmel,bo w sumie od dawna mi się podoba
Stary 2011-07-13, 08:17   #2411
kunia1
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Ja zapomniałam zadzwonić dzisiaj do dziekanatu, czy jest już moje zaświadczenie, bo nie mogę się bez tego logować. Proszę mi przypomnieć jutro
Czy to zaświadczenie o tym że ukończyłaś studia?? Ja właśnie byłam w poniedziałek po takie w moim dziekanacie i sie dowiedziałam że NAJWCZESNIEJ 2 tyg po obronie
Cytat:
Bez komentarza.
Źle sie dzieje w etorebce, a z wysyłkami to już w ogóle. Gdyby nie odbiór osobisty to naprawde balabym się cokolwiek kupic

Orientuje się ktoś w promocji "Środy z Orange" ?? Sie zastanawiam tak, bo od jakiegoś pół roku ani tż ani ja nie mamy już tel w orange. I rozkminiam czy jak wyśle sms od mamy i prześle go na swoj telefon to może tak być czy ten kto wysyła sms musi być w kinie czy nie?

Edytowane przez kunia1
Czas edycji: 2011-07-13 o 08:20
kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 09:22   #2412
kali765
Zakorzenienie

Dzień dobry
Stary 2011-07-13, 12:28   #2413
CharLizZie
Zakorzenienie

Dobry
dziękuję za skorzystanie z kodu i zasilenie
Cytat:
Orientuje się ktoś w promocji "Środy z Orange" ?? Sie zastanawiam tak, bo od jakiegoś pół roku ani tż ani ja nie mamy już tel w orange. I rozkminiam czy jak wyśle sms od mamy i prześle go na swoj telefon to może tak być czy ten kto wysyła sms musi być w kinie czy nie?
wystarczy mieć ten kod nawet spisany na kartce przynajmniej jak ja byłam jakieś pół roku temu

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2011-07-13, 12:40   #2414
Iduś
Zakorzenienie

a mi kazali pokazać ten kod w telefonie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 12:44   #2415
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry
dziękuję za skorzystanie z kodu i zasilenie

wystarczy mieć ten kod nawet spisany na kartce przynajmniej jak ja byłam jakieś pół roku temu
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
a mi kazali pokazać ten kod w telefonie
No wlaśnie, ja bylam dwa razy na tej promocji i raz tylko czytałam z telefonu a raz pani wzięła mój telefon i spisała patrząc na niego. Dlatego chciałam się dowiedzieć jak u Was było

Stary 2011-07-13, 12:53   #2416
martini.
Zakorzenienie

Cytat:

Bez komentarza.
No brawa, coraz lepiej

Cytat:

polonistyka
To Nika się ucieszy jeszcze bardziej

Cytat:
Czy to zaświadczenie o tym że ukończyłaś studia?? Ja właśnie byłam w poniedziałek po takie w moim dziekanacie i sie dowiedziałam że NAJWCZESNIEJ 2 tyg po obronie

Tak u mnie tydzień po ponoć, więc minęło w pon. Do 18 muszę się zalogować na uzupełniające.

U mnie trzeba było pokazać tel.

Dzień dobry
dziękuję za skorzystanie z kodu przed pierwszą! pochwal się, co kupiłaś
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 13:07   #2417
Dominiique
BAN stały

Cytat:
O to muszę się im przyjrzeć jak będę w D

Zajrzałam nie bij Czasu dużo nie miałam ale te listwy są świetne i strasznie mi sie podobają w połączeniu z białymi drzwiami Właśnie w pierwszych lepszych magazynach, które nagromadziłam w sterty to prezentowane są te grube, proste z jasną podłogą i ścianami - też Bosko lub sztukateria i dostojne wnętrza też super ale całkiem nie mój styl

Przyznam, ze troszkę się pogubiłam na tym zalinkowanym wczoraj - coś się odnaleźć nie mogę i siedzę na muratorze

Dzięki jeszcze raz

Dobranoc ...
Dostojne wnętrza to też nie mój styl Lubię nowoczesność w przytulnym wydaniu.
Ja widziałam białe do jasnych, ciemnych ścian, jasnej podłogi, ciemnej podłogi, jasnych drzwi, ciemnych drzwi i wszędzie wygląda super
A powiedz mi: wy tę kuchnię macie w połysku (lakier?), czy w macie? Bo my chcemy też zrobić kuchnię, ale to gdzieś za rok - trzeba uzbierać Marzy mi się biała, w połysku mi się podobają najbardziej, ale ciekawa jestem, czy nie będzie kłopotliwa w czyszczeniu.
Stary 2011-07-13, 13:15   #2418
Haylee
Zakorzenienie

czyli mówicie, że kiepsko z ich wysyłką? przelałam właśnie im kasę z ing do ing, mam nadzieje, że dzisiaj jeszcze wyślą, bo potrzebuję torebkę na sobotę... :/
Stary 2011-07-13, 13:22   #2419
hanusia505
Zakorzenienie

hello

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
czyli mówicie, że kiepsko z ich wysyłką? przelałam właśnie im kasę z ing do ing, mam nadzieje, że dzisiaj jeszcze wyślą, bo potrzebuję torebkę na sobotę... :/
Podejrzewam, ze wysla jutro, ale w takim razie powinna byc na piatek Jesli sie jednak martwisz, ze nie zdazy na czas to moze napisz im maila z prosba o szybka wysylke, albo moze zadzwon

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 14:40   #2420
monica80c
Zakorzenienie

Dzień dobrrrry! ja na chwilkę tylko- buziaki dla wszystkich

maggie może bolec trzustka non stop niestety!
ale ty idź do lekarza- w sumie to jak boli to objawy mogą być różne przecież- oszczędzę Ci opisu swoich bo to Ciebie boli- ale ona ta trzustka jest powiększona i można ją sobie łatwo "wymacać"- lekarz Ci to raz dwa zrobi- a jak to co innego- po co sie męczyć? idź!
jak by co to pw trzustkowe

martini dziękuję zajrzę tam- b. lubię ten sklep-dawno tam nie byłam

kunia ja chodzę b. często- rzadko chcą telefon do ręki- ale zdarza się ale to po to żeby spisać ten kod tylko- niech ci mama prześle tego smsa i już /przeciez nie spr nadawcy ja mam nadawcę zapisanego "Środy z Orange" a nie ich nr- to możesz sobie ustawić mamę na 10 min przy kasie jako "Środy..." czy jakoś zeby nie było ewidentnie "mama"/ w żaden inny sposób nie weryfikują ! Jedyne co się często zdarza to pytają - proszę podać 3 ostatnie cyfry numeru - ale nie po to zeby sprawdzać tylko sobie czasami w ten sposób wklepują- także miej przesłanego smsa z kodem- znaj nr na który ten sms przyszedł i spoko tych w kasie to nic nie obchodzi przecież- tylko kochana sms po kod to trzeba wysłać przed weekendem bo potem to ich nie ma / tzn jest określona ilość tych kodów i w środę to cud jak jakiś jest
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 14:54   #2421
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Dzień dobrrrry! ja na chwilkę tylko- buziaki dla wszystkich

kunia ja chodzę b. często- rzadko chcą telefon do ręki- ale zdarza się ale to po to żeby spisać ten kod tylko- niech ci mama prześle tego smsa i już /przeciez nie spr nadawcy ja mam nadawcę zapisanego "Środy z Orange" a nie ich nr- to możesz sobie ustawić mamę na 10 min przy kasie jako "Środy..." czy jakoś zeby nie było ewidentnie "mama"/ w żaden inny sposób nie weryfikują ! Jedyne co się często zdarza to pytają - proszę podać 3 ostatnie cyfry numeru - ale nie po to zeby sprawdzać tylko sobie czasami w ten sposób wklepują- także miej przesłanego smsa z kodem- znaj nr na który ten sms przyszedł i spoko tych w kasie to nic nie obchodzi przecież- tylko kochana sms po kod to trzeba wysłać przed weekendem bo potem to ich nie ma / tzn jest określona ilość tych kodów i w środę to cud jak jakiś jest
Hejoo

Dziękuję za obszerną relację cały następny tydzień jestem w wawie i planuje co będę robić, do przyszłej środy został cały tydzień, jutro wyślę tego mesa

Stary 2011-07-13, 15:14   #2422
kunia1
Zakorzenienie

Namnożyło się niezadowolonych Oby tak dalej to moze obniżą ceny i spuszczą z tonu

Stary 2011-07-13, 15:16   #2423
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlaBe Pokaż wiadomość
Czy odpisują Wam na maile w tym sklepie?

pisz na:
lukasz.k@etorebka.pl
albo
sklep@etorebka.pl

Stary 2011-07-13, 16:12   #2424
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dzień doberek : roza:

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
A ja się żegnam na czas jakiś, wracamy do lasu
miłego odpoczynku

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
maliny

a ja zrobiłam strone Smakowidła na Facebooku
widziałam

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 16:16   #2425
Haylee
Zakorzenienie

jednak wysłali dzisiaj teraz wszystko zależy od kuriera... fajnie by było mieć ją już jutro zamówiłam Mitzy czarną
Stary 2011-07-13, 16:22   #2426
dagna1
Zakorzenienie

ja juz nigdy wiecej nie pije

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=544281 ;p

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 16:38   #2427
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Znowu ostatnio nie miałam czasu - chorowałam, dzisiaj byłam na badaniach krwi ( ryk i mdlenie:P cyrk na kółkach ale u mnie to normalne) jutro jadę spotkać się z przyjaciółkami, a w pon jedziemy na Węgry

Tak rpzelotem tylko dwie strony widziałam:

CHARLIZ - gratulacje
IDUŚ - przykro mi, że teraz znowu w tą stronę poszło ale mam nadzieję, że się dogadacie i będzie dobrze
jak nadzieję że dzisiaj jest już lepiej

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:

Takie czasy jak nie dopilnujesz to nie masz to znaczy masz ale kaszanę - nie, no zartuję ale jakoś nie ufam fachowcom.....miał kłaść nasz kolega ale wszystkiego nie da się na raz i padło, że do łazienki weźmiemy kogoś do pomocy. Ale widzę, ze pan się stara jak zobaczył że umiem się posłużyć poziomicą i kątomierzem bo pierwsza wizyta nie wypadła pomyślnie mimo że prostowane regipsami ściany były dalej krzywe trza było działać hihi.

Zgadzam sie teraz trzeba pilnować żeby wszystko było porządku to fajnie że masz możliwość pilnowania

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:

Bez komentarza.
super naprawdę super etorebko

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 16:42   #2428
dagna1
Zakorzenienie

pobieznie nadrobilam watek... charli gratuluje!!!!!! zdolna bestia z Ciebie monia, sprzedalas czarna vivien? wymienilas,ze masz brazowa i szara a o czarnej ani slowa-pozbylas sie,czy stracilas kontrole nad tym jakie torebki posiadasz ;p

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 16:59   #2429
harajuku-fish
Zakorzenienie

dzień dobry

Przy ostatnim zwrocie dokonałem błędu polegającym na dokonaniu zwrotu zbyt
wysokiej kwoty na Twoje konto bankowe. Sprawa dotyczy zamówienia: 5c1e,
dokonałem zwrotu za dużo na kwotę 11zł, proszę o zwrot tej kwoty na konto:................... ..

Nawet nie pytajcie jakiego wku*** dostałam jak to przeczytałam.....
Jedną torebkę zwracałam/reklamowałam --> imogene w LUTYM!! Patrzcie jakie oni stare rzeczy wyciągają;/

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 17:01   #2430
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
pobieznie nadrobilam watek... charli gratuluje!!!!!! zdolna bestia z Ciebie monia, sprzedalas czarna vivien? wymienilas,ze masz brazowa i szara a o czarnej ani slowa-pozbylas sie,czy stracilas kontrole nad tym jakie torebki posiadasz ;p
cześć imprezowiczko

nie sprzedałam= mam! mam! mam! to moje ukochane etorebki są- ale czarnej na razie nie noszę /lato/ i to dlatego pewnie jej nie wymieniłam- żeby się nie obraziła tylko
chociaż Aidy tez kocham

czasami myślę też o jill lub ginie ale coś mi brakuje motywacji
zazdroszczę dziewczynom szału na madary- bo podobno ładnie wykonane ale to zupełnie nie moja bajka ta torebka
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości