|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja po wczorajszym bobie grzecznie już dzisiaj dukam. I wiecie? Ten bób w sklepie ani trochę nie kusił dziś. Zaspokoiłam się jedną miseczką?? To do mnie niepodobne
|
||
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Agucha
Ale ten z Winiar jest bez cukru, a węgli ma mniej niż ten z Lidla.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam poczytać a potem spać
![]() dobranoc Laseczki
|
#3304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wcale a wcale nie marudzisz Cytat:
![]() no poprostu wróciliśmy do siebie ![]() Dobranocka Aniu
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2011-07-14 o 21:38 |
||
|
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-07-14 o 21:52 |
|
|
|
|
#3306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jeśli widziałam ten napis na etykiecie to rezygnowałam z zakupów ![]() jest duzo budyniów bez cukru z i na skrobi kuku , trza tylko czytać ![]() teraz to już mi tak zostało, czytanie etykiet jak mycie zębów )
|
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do czytania etykiet to mam tak samo teraz
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#3308 |
|
Wtajemniczenie
|
ale burza była uuuuffffff błyskało grzmiało a ja sama w parcy
klienci się wystraszyli chyba
|
#3309 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ale nie ma cukru sztucznego, tylko ma naturalnie występujące cukry...
No ale w sumie tych naturalnych też nie możemy (np. sok z owoców), chociaż pewnie nie są one takie straszne jak sztuczny cukier... ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Przeniosła się do Wrocławia. Grzmi, leje... |
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na razie 'tylko' grzmi..
|
|
|
#3311 |
|
Raczkowanie
|
u mnie burz była z przerwami od 16;/ rozpoczela sie wlasnie gdy wybralam sie na rolki i po 20minutach musialam cala przemoczona wrocic do domku. potem sie troche uspokoiło wiec pomyslalam pojde na rower. i co? wrocilam bo zastał mnie deszcze oczywiscie w polowie drogi wiec zanim wrocilam do domu bylam znow kompletnie mokra;/
i teraz ide spac;p aa i jeszcze pocwiczylam nozki, posladki i dzis juz byl 26 dzień a6w waga oczywiscie mnie ciekawi, ale wejde na nia dopiero za tydzien, bo nie chce sie jakos zniechecac, tym bardziej ze @ trwa, brzuch boli i jestem cala napuchnieta;/ a jutro ostatnie wyniki rekrutacji i wyjasni sie wszystko gdzie pojde jutro tez mam imprezke z przyjaciolmi i bardzo sie boje. ciezko bedzie;/ 3majcie za mnie kciuki!a na razie dobranoc i do jutra;* |
|
|
|
#3312 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki ja dopiero zaczynam przygodę z Dukanem... mam więc kilka pytań..
powiedzcie mi proszę czy mogę w pierwszej fazie pić takie jogurty? Jest słodzony maltitolem i aspartamem. Waniliowy skład: Wanilia 0,001% B: 4,7g W: 6,8g T: 0,05g
|
|
#3313 |
|
Wtajemniczenie
|
szczerze Ci powiem, ze ja nie pilam dopiero na II sobie pozwolilam i to nie od razu.
|
#3314 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Zbroziu - tez bym poczekala do drugiej fazy. Znowu pisze z komorki Bylam wczoraj u fryzjera sie podciac i ogolnie efektu nie bylo za bardzo widac, ale dzisiaj po umyciu glowy fryzurka wyglada calkiem calkiem. Skrocilam gdzies o 5cm i troche wycieniowalam.Mysle nad przedluzeniem rzes - ma to ktoras, poleca ? Przydaloby mi sie takie cos nad morze na urlop.Zrobilam sobie do pracy buleczke czekoladowa. Jem je codziennie, pewnie przez to waga nie spada. Milego dnia! Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-07-15 o 06:42 |
|
|
|
#3315 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
) było by pięknie jak by można było te naturalne )z resztą każdy robi jak uważa , ja się cukru wystrzegałam jak ognia i przyniosło to efekt, w miarę szybko. ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
ja wypiłam pod koniec II fazy , pozwoliłam sobie na to całe dwa razy.
Wzrost 165 cm. Start 6.03.2011 ---73,3 -----31.05.2011 ---62,5 Faza III - 1.06.2011 - 18.09.2011 29.06.2011 ---60,6 Bez papieroska już 3 lata Edytowane przez Agucha 79 Czas edycji: 2011-07-15 o 07:43 |
|||
|
|
|
#3316 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
I znów widzę, że życie kwitnie tu wieczorami ![]() Pandzia, no po prostu brak mi słów, żeby wyrazić mój zachwyt Przecudownie Madzia, z tego co piszesz widzę, że nie wszystko przesądzone jeszcze.... także ja nadal wysyłam w Twoją stronę pozytywne wibracje ![]() Ania, gratuluje zaręczyn! Ja we wrześniu mam dwa wesela (tydzień po tygodniu) i na obu mąż jest świadkiem Już zastanawiam się co ubrać No i juz kasę musze zbierać....![]() Dzisiaj kolejny spadek 100 g ![]() A za mną już owsianeczka ![]() Cudny dzień dzisiaj...ostatni przed urlopem...trzy tygodnie laby |
|
|
|
#3317 |
|
404 Not Found
|
"W tym cukry", a "cukier" na etykiecie to dwie różne rzeczy. Nam nie wolnoe produktów, gdzie jest cukier jako cukier. "W tym cukry" to są cukry czyli węglowodany proste, które możemy jeść, ale w ograniczonej ilości. Krótko mówiąc są to węgle, które znajdują się w KAŻDYM jogurcie. Także tych w nabiale nie da się uniknąć.
|
|
|
|
#3318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Cytat:
ale nad morze super sprawa Cytat:
za spadek ohohoooo to sobie odpoczniesz a jedziecie gdzieś? ![]() ja odnotowałam spadek -0.3 wiec zaglądne do Was dupeczki wieczorkiem Miłego Dnia!
|
|
#3319 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() Ale wczoraj była burza! jak trzasnęło to o myślałam, że z krzesła spadne tak się wystraszyłam . No a przy okazji burzy cała sieć nam padła od 15 do dzisiaj rano nie było internetu. ![]() Zaliczyłam 2 dni warzyw i 2 protein i przechodzę na 1/1 jednak ten system bardziej mi odpowiada.
|
|
#3320 |
|
Raczkowanie
|
Pa dziewczynki, odwiedzę Was za jakiś czas , sprawdzić postępy
)
Wzrost 165 cm. Start 6.03.2011 ---73,3 -----31.05.2011 ---62,5 Faza III - 1.06.2011 - 18.09.2011 29.06.2011 ---60,6 Bez papieroska już 3 lata Edytowane przez Agucha 79 Czas edycji: 2011-07-15 o 09:19 |
|
|
|
#3321 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też idę na wesele 6 sierpnia. I z tego powodu rzuciłam się na odchudzanie --jak się dowiedziałam , że wesele będzie w hotelu moich byłych klientów (kiedy byłam jeszcze przedstawicielem handlowym)Uwielbiałam ich i nie mogłam się pokazać im po paru latach taka upasiona . A czułam się już pogodzona ,że będę gruba ![]() Powód przejścia na dietę doprowadza niektórych do napadów śmiechu. A ja się cieszę , że mam taką motywację, bo inaczej bym się załamała moimi zastojami. Dzisiaj znowu ważę więcej niż na koniec czerwca ![]() PANDZIU, dajesz mi nadzieję, że mi się uda ![]() Jak byście się czuły, gdyby ciotka posiadająca klucze do Waszego mieszkania wpadała w czasie Waszej nieobecności i grzebała Wam w szafach. Trzęsie mnie z wściekłości od wczoraj. Jej częste niezapowiadane wizyty już są męczące. Ale rewizje!! Kluczy jej nie odbiorę z różnych powodów. Ciotka przynosi często obiadki (teraz dla mamy), jest dla nas bardzo dobra. Chodzi z mamą na spacery i dba o nią. A to mnie odciąża. Mama ma I grupę inwalidzką z powodu kłopotów z pamięcią (trochę infantylnie to ujęłam , ale nie jest z nią jeszcze tak źle jak np było z babcią, która miał Alzheimera) ooooooooooooo, jestem zła........musiałam się wygadać
|
|
#3322 | ||
|
Zadomowienie
|
No właśnie te wesela nas troche bedą kosztowac...pewnie tysiak to mało będzie
i dlatego w tym roku ograniczymy sie do wycieczek jednodniowych i może na jeden weekendzik na Hel pojedziemy. Myślałam tez o Szymbarku, oczywiście Czołpino i wydmy, no i ja mam 18 km do morza (teściowie zresztą w Ustce mieszkają) więc wycieczki na plażę będą o ile pogoda dopisze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3323 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Kochane
![]() a ja mam dobre wieści : PRZEDLUŻYLI MI UMOWĘ mniej nerwów .... papierek dostane dopiero pod koniec lipca ...ale poinformowano mnie Ja dziś na śniadanko zjadlam chlebek ziolowy i pol puszki tuńczyka ...bo nie bylam w stanie zjeść calej Madziu ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
bry O to nowe image jest ![]() ja też myślalam o przeduzeniu sobie rzęs na splyw.... ile taka przyjemność?? 150 zl ?? ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() ale Ci dobrze gdzie na wakacje jedziecie ??---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() a to Ty szyjesz ?? super ja się uczę i jedynie na razie potrafie podszyć i zwęzić ... nic wiecej ![]() gratuluje spadku ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- znamy się już z jakieś 13 lat ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() przepraszam że się śmieję ale mialaś jednym slowem pecha ![]() ja pamiętam jak mnie też dopadla burza jak bylam na rowerze.... jak weszlam do domu wygladalam jak zmokla kura.... ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
w ogóle jakim prawem ona grzebie u was?? może szuka czegos czy tak po prostu... tego nie mogę zrozumieć... Może jej powiedz że nie życzysz sobie żeby grzebala w rzechach po wiesz ze to robi... hmmm może ona myśli że nic nie widzisz?? Dobrze że masz kogoś kto mama się zajmie
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-07-15 o 09:36 |
|||||
|
|
|
#3324 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje dziewczynki za pomoc...
swoją drogą najbezpieczniej widzę na tej dicie zajadać się samymi jogurtami naturalnymi...
|
|
#3325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jeżeli chodzi o takie słodkie dozwolone jogurty to możemy od czasu do czasu Satino 0% (na pewno od II fazy, bo ma w składzie skrobię) i to Jovi waniliowe które wstawiłaś, ale tak jak Ci mówiły dziewczyny, bezpieczniej od II. Ile ważysz i ile chcesz zrzucić ? I ile dni I fazy wyszło Ci z testu ? Aniu Dzisiaj P i na obiad pstrąg A zaraz sobie zrobię naleśniki z serem na śniadanie. A Ty co planujesz jeść ?
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-07-15 o 10:20 |
||
|
|
|
#3326 | |
|
404 Not Found
|
Ja przeczytałam: sprawdźcie rozstępy.
I juz chciałam sprawdzać, czy jakieś mam. ![]() Cytat:
![]() A co do cioci.. szkoda słów. No właśnie nie, lepiej mięsem. Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2011-07-15 o 10:35 |
|
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w domciu na mnie czeka...w pracy zjem naleśnika z bialym serem a podwieczorek jogurt
|
|
#3328 |
|
Raczkowanie
|
witam ;*
u mnie od samego rana za oknem deszczyk;/ hmmm albo upał, albo deszcz;/ ja juz po sniadanku: standardowo otrębianka z mleczkiem i twarogiem i mysle wlasnie co na obiad bo lodowka dosc pusta nie ma ani piersi ani rybki. trzeba bedzie cos wykombinowac a jutro juz warzywka i myslalam nad trybem i pojde 3/3 ;D
|
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to jest ta otrębianka ?
|
|
|
|
#3330 |
|
Raczkowanie
|
otreby gotowane na mleczku cos jak owsianka tylko ze zamiast platkow otreby
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.

i wcale a wcale nie marudzisz 

Przecudownie
No i juz kasę musze zbierać....
ale nad morze super sprawa 

bry