![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Mam nadzieje, ze powtórka wyniki utrzyma w normie. trzymam kciuki aby było wszystko dobrze
![]() ![]()
#3872 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jakieś spotkanie skręcimy? Ale gdzie i kiedy to kwestia otwarta ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki, niby wiem, ze wynik o niczym nie przesądza ale i tak mam stresa... tzn staram sie juz nie denerwowac dla dzidzi ale swoje juz wypłakałam po drodze od lekarza i potem w domu....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
teraz z TZ tłumaczymy sobie na wzajem, ze wzystko będzie ok.....
kurcze jak nie urok to .... czy nie mozna sobie spokojnie pożyc na tym świecie....? |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale raczej nie bo u mnie sa tylko 3 dziewuchy w oddziale a reszta jest w innych oddzialach, ktore teraz przenosza sie do dabrowy... w sobote mamy przenoszenie magazynu ktory przyjedzie z warszawy i trzeba wszystko posprawdzac i poukladac, ale ja na razie jeszcze pracuje w starym miejscu i pewnie jeszcze kilka tygodni tak zostanie ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- co do lozka to my mamy szerokie na 140 cm bo wieksze by sie nie zmiescilo i tez nie narzekamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
przytulam bardzo mocno i wieże, ze będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki aby tak było i aby dzidzia była zdrowa. A w którym ty teraz tygodniu jesteś? już zobaczyłam że w 13.
#3878 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() A co do wyników to mocz nie jest ok, bo są bakterie i mocz jest mętny i mam pić 2,5 litra płynów codziennie, a ja wypijałam max 1,5 dziennie ![]() słuchaj ale to się często zdarza, od 3 mm jest 3x zwiększone ryzyko, a Ty nie przekroczyłaś tego, więc nie jest tak źle. Mam nadzieję, że wszystko ułoży się dobrze... ![]() ![]()
#3879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3880 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale jesli i Ty w Katowicach, to moze nie tak daleko od siebie pracujemy ? ![]()
![]() |
#3881 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki ![]() no u nas kazdy weekend wakacyjny jest dosc zajety jest ![]() super wiesci ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2011-07-15 o 05:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
SAMBA no i BOSKO
![]() ![]() ![]() *Agatek* super że badania wyszły ok ![]() ![]() neska22 mocno cię przytulam, bardzoooo bardzoooo mocno, mam nadzieję że powtórne badnia będzie już z weselszym wynikiem, a ostatecznie wyniki z krwi to wykluczą, który to tydzień? bo czasem jest tak że jak się zrobi za wcześnie to ten fałd jest jeszcze duży.. ktosia nic nie pokręciłaś, serio tak jest ![]() ![]()
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ja dzis obudzona o 2 nad ranem prawie przybijam gwoździa w biurko.... nawet kawa nie pomaga.... masakra chyba małej ida zeby bo jest nie do zniesienia wczoraj dała taki popis ..... krzyku oczywiscie, do tego usypianie wieczorne to koszmar jak nigdy - zawsze zasypiała w 5 minut z usmiechem i rechotem tak teraz połozona do łóżeczka płacze .... w nocy tez sie budzi z płaczem tak gryzie raczki... chyab rzeczywiscie ja bola dziasła.... dałam jej moj palec tpo mo go taksilnie gryzła ze szok nei wiedziałam ze tyle siły jest w dziąsełkach małego dziecka.... ahhhhh bym była zapomniała SSr do mnei pisała ![]() wszytsko u niej w porzadku Mała wypełnia cały świat i nie ma czasu praktycznie na nic, no ale nie narzeka ![]() no i obiecała ze sie pojawi i pokaze zdjecia malutkiej i poopowiada o niej ![]()
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-07-15 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziś też mam męża w domu ![]() ![]() ![]() ![]() Neska kochana przytulam mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Zakorzenienie
|
Neska trzymam kciuki za ponowne badani. daj znac jak poszlo
Agatek fajnie ze wszytsko dobrze
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Zakorzenienie
|
laski które planują robić dzidziusiowe zakupy, dotarła do mnie informacja że firma chicco splajtowała a raczej teraz się to nazywa - przekształca się w inną firmę, i mają być kłopoty z późniejszymi reklamacjami ich sprzętu więc jak planujecie coś wielkiego to poczytajcie o tym jak reklamacje mają wyglądać etc, bo wiem że nie wszyscy sprzedawcy są uczciwi i otym informują
![]() |
#3887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi szly jak mialam skonczone 4 miesiace a mezowi pozniej ok 8 msc wiec ciekawe jak u nas bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | ||
Zakorzenienie
|
nie wiem czy zdolam
![]() Cytat:
Cytat:
pisze z tel więc wybaczcie ii proszę o kciuki żeby nie byli dziur na drodze bo wracam do krk a boli
![]() |
#3889 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
aguniu ja tonei jestem na 100% przekonana czy to na pewno są zeby... bo skąd mam niby to wiedziec ![]() tu chyba bardziej beda wiedzialy mamusie z wiekszym stażem niż ja ja to tak poprawdzie nei wiem kiedy mi sie wyżynały bede musiała zapytac.... ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
to wolniutko jedźcie ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moze jakis gryzak z lodowki ![]() czasem mowia, ze zeby 2 miesiace ida, wiec dziecko 2 miesiace tak robi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Zakorzenienie
|
Gucia pizze robiliśmy pełnoziarnistą (pierwszy raz, ale wyszła pyszna) i tradycyjne składniki: salami, pieczarki, cebula, oliwki i masa sera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki o dobry wynik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy obrzekniete to nei wiem czerwone na pewno.... ona sie slini juz z 2 miesiace, i wkłada łapki do buzi tez jakies 1,5 miesiąca ale teraz je ewidentnie gryzie co wiecej tak mlaska ze az głosno słychac jak by co dobrego jadła
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ho ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | ||
Zakorzenienie
|
Agatek, super wieści
![]() ![]() ![]() Nesko, przytulam mocno ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i teraz jest problem tym bardziej, że łóżko jednym bokiem stoi do ściany... (tam śpi tż) i mu to już w ogóle ciasno... ![]() A Ty? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bardzo Cię tulę ![]() i nie zamartwiaj się... zaczęłam szperać w necie i to naprawdę w wielu przypadkach dzieciątko rodzi się zdrowe... Cytat:
![]() Jak się czujesz? ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Mam pytanie do n-ek ![]() -czy laminujecie wszystkie swoje pomoce dyd.? czy tylko te, które częściej się używa? -czy laminujecie karty pracy? czy da się kserować po laminowaniu? -i ostatnie pytanie ![]() Mam dużo pomocy z nauczycielki przedszkola... i jeżeli będę porządkowała według jakichś konkretnych kategorii to jest problem... o ile pomoce będę uporządkowane to inne rzeczy np. opis zabawy do danej pomocy już nie podepnę do tej kategorii co ta pomoc, bo na odwrocie jest zupełnie coś innego ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Zakorzenienie
|
Ana laminuje wszystko to co da się zalaminować i przynosi to jakiś sens więc kart pracy do kserowania nie,
układam je wg kategorii - dom ciało kolory jesień czas itd a jeśli ty masz opis zabawy na czymś innym to ten opis skseruj wsadź ksero i po kłopocie
![]() |
#3900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tego wyżej... Na jednej stronie jest scenariusz dotyczący np. ekologii, a na drugiej jest temat poznajemy zawody... no i właśnie gdybałam jak to rozdzielić na kategorie... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.