|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LIPIEC kolorówka, pielęgnacja, zapachy - zapraszam!
Zapraszam!
Witam po dłuuugiej przerwie na targowisku ![]() Poprzedni wątek już się zdeaktualizował więc zapraszam do nowego kramiku z wieloma nowościami ![]() UWAGA: nie wszystkie rzeczy są na zdjęciach, nie mam własnej cyfrówki a mój SE K550i nie zawsze robi wyraźne zdjęcia ![]() Szanujmy się nawzajem - wymieniane kosmetyki preferuje wysyłać wyczyszczone z ewentualnych resztek, listem poleconym ekonomicznym - szkoda mi dopłacać za priorytet bo przy stawkach Poczty Polskiej można zbankrutować - Wysyłka absolutnie nie listem zwykłym i tego samego oczekuje od innych. UWAGA: Przesyłki zwykłe nie są rejestrowane i nie ma gwarancji czy dotrą - cóż taka uczciwa nasza Poczta Polska. Wizażanka z mniejszą liczbą przekupek lub negatywami / neutralami wysyła pierwsza, jeśli masz mniej pozytywnych przekupek - mogę wysłać wcześniej jeśli prześlesz mi skan dowodu nadania. W przypadku mniejszych kosmetyków chciałabym wymienić raczej kilka rzeczy ze względu na koszty przesyłki. Oznaczenia: Wymienione na szaro ale po wystawieniu przekupek USUWAM żeby nie było zamieszania. Pytajcie w moim wątku - ja odpowiem u Was ![]() DOKŁADKI będą na czerwono moja wish:
Rzeczy do wymianki w postach poniżej ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-09-05 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wakacyjny wątek - kolorówka, pielęgnacja, zapachy - zapraszam!
EDM - Minerały
Dokładam: 1. Pędzel Everyday Minerals Dome Blending Brush - raz wypróbowany, stan idealny, TYLKO NA INNY PĘDZEL DO CIENI ale mniejszy - ten jest dla mnie za duży: Eye Blending Brush, Eye Shadow Brush, lub Smudge Brush, ewentualnie do linera Angled Brow & Liner Brush 1. EDM Kaolin Powder Fair - Finishing Powder - Big - 5g - pozostało ok. 90-95% w oryginlnym pudełeczku z sitkiem ![]() uwaga: było go w pudełeczku ok. 75% ale ja dosypałąm do niego ok. 1grama Kaolin Powder Sunlight żeby troszeczkę ocieplić jego odcień. Różnica jest naprawdę minimalna bo czysty Kaolin Powder Fair jest prawie biały, dla megabladziochów ![]() chcę się pozbyć bo moja cera już się tak nie błyszczy odkąd używam minerałków więc szkoda żeby leżał i się kurzył a z racji trudnej dostępności EDM nawet na all - wystawiam tu na wymianę - bo może któraś z Was go pilnie potrzebuje ![]() wymienię tylko na jasny podkład EDM w formule intensive lub matte ![]() 2. Nowy absolutnie nie używany, nie otwierany i zaklejony podkład w formule intensive EDM Sandy Fair Big 5,5g - z moich zapasów, kupiłam na wiosnę tego roku i leżał w szafce zapomniany a teraz po lecie moja buźka trochę słonka złapała i jest za jasny. 2. EDM blush Back to school - NOWY - BIG - 5.5g 4. Sample edm 5ml - wszystkie w słoiczkach edm z sitkiem chyba że w opisie inaczej.
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-07-18 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Biochemicznie:
1. Puder Bambusowy z Biochemii Urody ok.25ml - połowa z oryginalnego opakowania rezerwacja 2. Hydrolat z róży stulistnej - Rosa Centifolia - z BU - odlewka ok. 50ml - moze trochę więcej - musiałabym zmierzyć dokładnie bo podaje tak na oko - na pewno nie mniej niż 50ml. rezerwacja 3. Modyfikowana skrobia kukurydziana Dry-Flo - dowolna odsypka, nawet duuża bo mam całe opakowanie 100g - z Mazideł
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-07-18 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja:
9. Dove Serum do pielęgnacji biustu - w opakowaniu z pompką zostało ok 60ml ze 100 wyjściowych. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-36849.htm 10. Odżywka do włosów Timotei Wyrazisty Kolor do włosów farbowanych - 200ml NOWA!! 11. Dwufazowa Ekspresowa Odżywka Regeneracyjna Gliss Kur w sprayu Deep Repair 19 NOWA!! o taka: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...szczonych.html 12. Dax Perfecta Spa Antycellulitowe Masło do ciała - pomarańczowo-waniliowe - Nowe!!! - jedynie zdjęte sreberko i przetestowane na dłoni - ubytek minimalny tyle co na czubku palca ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-07-15 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ZAPACHY:
1. Yves Rocher Iris Noir Secrets D'Essences Eau de parfum, 50ml bez dwóch psików testowych, ubytek niezauważalny - oddam tylko za rarytasik o podobnej wartości ![]() 41. Woda perfumowana Cote d'Azur Cherie Cherie poj. początkowa 100ml zosatało ok. 70ml - zapach łudząco podobny do Miss Dior Cherie - łatwo nie oddam bo lubie ale można kusić ![]() ![]() 42. FM nr 80 odpowiednik CK One Summer - ładny owocowy, cytrusowy zapach na lato, bardzo trwały - poj. 30ml - ubytek ok. 3-4ml 45. Ming Shu Yves Rocher ubytek ok. 30ml z 50ml łatwo nie oddam ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-07-14 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka:
1. 9 nowych próbek podkładu Clinique kolor 05 Vanill 1,5ml każda 1. 3 Nowe testery podkładu Max Factor Secon Skin Foundation kolory: 1 sztuka 045 Warm Almond oraz 2 sztuki 040 Ivory nie wiem jaka wyjściowa pojemnośc - nowe w plastikowych flakonikach jak błyszczyki - ze szpatułką ![]() 2. Oriflame Pomadka nabłyszczająca Power Shine kolor Hot Peach, pięknie błyszczy, ubytek ok 4mm sztyftu, ważna do 10.2012r 3. Termiczna zalotka do rzęs, w 100% sprawna, z wymianki, mało używana, ma aksamitne etui - woreczek, wielkości tuszu do rzęs, ->>> chętnie oddam za coś fajnego, np. nowy tusz do rzęs ![]() na baterię AAA mały paluszek, założona nowa bateria alkaliczna Duracell 4. Diorskin Nude Fluid Foundation, próbka podkładu 1ml kolor 030 medium beige 5. Pojedynczy cień do powiek Revlon Colorstay kolor 98 Ocean Blue - raz przetestowany, z pacynką. 8. Lakier do paznokci Avon - Rose Gold - zostało ok.10ml/12ml 9. Lakier Party Nail Lovely turkusowy 5ml NOWY 10.Cienie L'Oreal HIP 806 Glided złoty i czarny z drobinkami - kilkanaście razy użyte, pudełeczko trochę porysowane od przewalania w kosmetyczce, starte napisy. 14. Avon Smooth Mineral cienie sypkie Earth - 1g - matowy ciepły brąz Exquisite 1g - kremowy z drobinkami - świetny jako rozświetlacz pod łuk brwiowy oba użyte kilka razy 15. Virtual Color Eyeliner - turkusowy, raz użyty. 16. Nowy tester błyszczyka Max Factor Max Effect Lip Gloss kolor04 Pink Romantic
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-07-14 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za 1. Puder Bambusowy z Biochemii Urody ok.25ml - połowa z oryginalnego opakowania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kochana straszliwie mi zależy na
. Ming Shu Yves Rocher ubytek ok. 30ml z 50ml łatwo nie oddam mam rzeczy poza wątkiem także ale nie wiem czym mogłabyś być zainteresowana, spójrz na mój wątek oddam wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post27994537 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mam poza wątkiem EDM Sunkissed Fair ok. 3/4 Biga
![]() Z chęcią bym przygarneła hydrolat z róży i pędzelek EDM ![]() Odpisz u mnie... link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC NIE ZNAM REGULAMINU kolorówka, pielęgnacja, zapachy - zapraszam!
Coś za:
11. Dwufazowa Ekspresowa Odżywka Regeneracyjna Gliss Kur w sprayu Deep Repair 19 NOWA!! 12. Dax Perfecta Spa Antycellulitowe Masło do ciała - pomarańczowo-waniliowe - Nowe!!! - jedynie zdjęte sreberko i przetestowane na dłoni - ubytek minimalny tyle co na czubku palca ![]() i hydrolat? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś za
45. Ming Shu Yves Rocher ubytek ok. 30ml z 50ml poza wątkiem mam masła do ciała (marcepanowe, kakaowe, karmelowo-cynamonowe, truskawkowe), brązujące mleczko do ciała Nivea, arbuzowy balsam i mgiełkę do ciała Avon (nowe) nowy szampon dla dzidziusia Bambino, krem ochronny Bambino użyty 2 razy, emulsję do kąpieli Allerco ok. 85/100%, mini oliwkę Hipp, jakąś próbeczkę, nową maść Bephanten.
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos u mnie 1. Puder Bambusowy z Biochemii Urody ok.25ml - połowa z oryginalnego opakowania
2. Hydrolat z róży stulistnej - Rosa Centifolia - z BU - ok. 50ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Hydrolat z róży stulistnej - Rosa Centifolia - z BU - ok. 50ml
Dax Perfecta Spa Antycellulitowe Masło do ciała - pomarańczowo-waniliowe - Nowe!!! zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za puder bambusowy?
odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cześć beatko
![]() A mi się u Ciebie podobają: - Puder Bambusowy z Biochemii Urody ok.25ml - połowa z oryginalnego opakowania - 9 nowych próbek podkładu Clinique kolor 05 Vanill 1,5ml każda - Diorskin Nude Fluid Foundation, próbka podkładu 1ml kolor 030 medium beige - i jeszcze trochę Dax Perfecta Spa Antycellulitowe Masło do ciała - pomarańczowo-waniliowe.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
1. Puder Bambusowy z Biochemii Urody ok.25ml - połowa z oryginalnego opakowania
2. Hydrolat z róży stulistnej - Rosa Centifolia - z BU - odlewka ok. 50ml - moze trochę więcej - musiałabym zmierzyć dokładnie bo podaje tak na oko - na pewno nie mniej niż 50ml oraz zapach FM? znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Hej, interesuje mnie puder bambusowy oraz maslo antycellulitowe Dax perfecta. Znajdziesz cos w moich watkach?
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisane przez anoli101 ![]() Hydrolat z róży stulistnej - Rosa Centifolia - z BU - ok. 50ml Dax Perfecta Spa Antycellulitowe Masło do ciała - pomarańczowo-waniliowe - Nowe!!! zapraszam ![]() w oko wpadły mi portfele- beżowy i czerwony - ja oczywiscie wybrałabym jeden z nich tylko jeszcze nie wiem który ![]() na ile wyceniasz każdy z nich tak mniej więcej? __________________ hej beżowyok 50 zł czerwony 70 zł... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Kochana jeśli jesteś dalej zainteresowana to mogę coś dobrać ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
9. Dove Serum do pielęgnacji biustu - w opakowaniu z pompką zostało ok 60ml ze 100 wyjściowych.
11. Dwufazowa Ekspresowa Odżywka Regeneracyjna Gliss Kur w sprayu Deep Repair 19 NOWA!! o taka: 12. Dax Perfecta Spa Antycellulitowe Masło do ciała - pomarańczowo-waniliowe - Nowe!!! - jedynie zdjęte sreberko i przetestowane na dłoni - ubytek minimalny bo widze ze hydrolant różany masz w rezerwacji... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Och, tak bardzo bym chciała Sandy Fair EDM !!
![]() Przoszę, zajrzyj do mnie, może coś Ci pzypadnie do gustu? Oddam za ten podkład wiele ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=559056 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.