|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat
Jak to "nic nie mogą zrobić"?! Przecież skądś się leje, więc gdzieś musi być zawór!
|
|
|
#4382 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawór jest zakręcony, a mimo to kapie
|
|
#4383 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Jesteś hardkorowa
![]() Cytat:
ale laska ![]() Cytat:
![]() Mój facet walnął wczoraj focha bo nie kupiłam mu po drodze oczekiwanych rzeczy - zamknęli sklep wcześniej. Ale to moja wina bo się nie zwolniłam z pracy kilka minut. Jak dzieciak, nie dostaje zabawki i foszy ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak mogłaś nie zdążyc do sklepu i dziecku zabawki nie kupić ![]() nie wiem znowu czekam na tych ^%&$#* fachowców,żeby sprawdzili ten pie......y zawór
|
|
|
#4385 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ma panna tupet... Podziękowałabym za znajomość z osobą, która ma mnie za łatwą.
Trzeba było powiedzieć, że sklep z zabawkami został zamknięty wcześniej na siusiu i leżakowanie sprzedawcy...
|
|
|
#4386 |
|
Marudziara
|
Kurcze Sephi wkurzajaca sytuacja gdyby prezesa zalewało to by wszystko do góry nogami przewrócili
i jak tu się nie wkurzyć ech szkoda słów ... u mnie kiedyś było podobnie, tylko u nas na bloku zerwało dach bo źle został przymocowany i tak sobie ciurkiem przez schody na klatce schodowej wodospad płynął... jak blok 7 piętrowy tak do 3 piętra zacieki na ścianach... Idę na lumpkowanie trzymajcie kciuki żebym coś znalazła fajnego
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Sephi, trzymam kciuki. Dla towarzystwa powiem, że odkryłam dziś cieknący zlew w kuchni
Tzn cieknie/kapie, jak leci woda. Już mamy dosyć tych wszystkich awarii Wczoraj zrobiło się w końcu chłodniej ![]() Punto, a to były jakieś ważne rzeczy? Może po prostu odreagowuje tak..
|
|
|
#4388 |
|
Nie depcze krokusów
|
U mnie cieknie w kuchni i w kiblu. O ile z kuchnią jakoś sobie radzę, to nie mam pomysłu na kibel (spłuczka kubełkowa).
|
|
|
#4389 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasza oj, trzymaj, przydadzą się
![]() a windę wam naprawili w końcu?
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Nie naprawili
|
|
|
#4391 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kasza, czemu ugniatasz ciasto?
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny. Wszyscy sie zala, to i ja pomarudze.
Jestem na etapie zalatwiania papierow potrzebnych na pozwolenie na budowe, mam juz prawie wszystko, brakuje mi adaptacji projektu od alektryka i projektu kawalka instalacji od budynku do zlacza kablowego. Elektryk zostal mi polecony, trzymal przez miesiac dokumentacje, potem sie okazalo ze on nie ma uprawnien i kto inny bedzie to robil. Ten drugi tez trzyma to juz z dwa tygodnie i nawet do tego nie zajrzal. Zaraz mnie szlag trafi i rozniose to cale towarzystwo. To jest k...wa mac roboty na pare godzin, a oni przez 6 tygodni nawet kreski nie postawili ![]() Dzisiaj tam jade i spytam pana, czy w ogole ma zamiar to robic. W dodatku kombinuja jak kon pod gore, zeby sie jak najmniej narobic, najchetniej to by w projelcie tylko pieczatke i podpis przyp...ł i za to wzial kase. Troche popsulam mu szyki, bo przesunelam i zlikwidowalam scianki, wiec bedzie musial cos tam pozmieniac, kontakty w powietrzu wisiec nie moga I jeszcze wymagania, ze mam skserowac dokumenty, najlepiej w KOLORZE. Niedoczekanie, k...a, pracuje w biurze projektow, tak sie inwestora nie traktuje. Sorry za wulgaryzmy, zla jestem jak cholera.
|
|
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
Bo jestem kuchcikiem
|
|
|
#4394 |
|
Marudziara
|
Obłowiłam się jak zawsze
sztuka 3 zł1 nowiutkie dźinsy 2 świetna bluzko tunika- długość za tyłek przy dekolcie i przy rękawach ma takie fajne zdobienia, rękawy lekko rozszerzane z takiej siatki 3 płaszcz na jesień"prochowiec" wiązany w pasie, kolor śliwkowo siwy
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Zakupy zawsze poprawiaja humor
![]() Ja musialam w tym celu zastosowac lidlowy odpowiednik snickersa
|
|
|
|
|
#4396 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Mały dziś markotny, więc długo nie zabawię Póki co - kima ![]() Sephi - ja Ci się kompletnie nie dziwię, że Cię trafia przy tej wodzie... sama dopiero przerabiałam taką bezradność (pan prezes też nie odbierał ) więc wiem, ile to nerwow kosztuje... Nie daj się dziadom! Lepiej uchodzić za wredną babę, niż za miągwę niedorobioną... (przynajmniej moim zdaniem )Agusia... coś Ty za palanta miała za chłopa? Ja bym już wszystko puściła między palcami ale zastanowiło mnie jedno... taka chamska zaczepka ni z gruchy ni z pietruchy... Widać, coś chłopakowi ciąży Myślę, ze on próbuje sobie Twoim kosztem poprawić samoocenę - a to znaczy, że sam coś przeczuwa, że z nim nie do końca wszytko jest "halo" i próbuje sporwadzić Ciebie do swojego poziomu... Chyba mozesz czuć się "górą" ![]() A co do koleżanki... ekhem... jakiej koleżanki? Mandra - fajny pomysł na bloga - czekam niecierpliwie na Twoje lupeksowe łowy. I popieram Kaszę - te zdjęcia mogłyby być wyraźniejsze - blog będzie na wyższym poziomie - estetycznie I w ogóle hej Punto ![]() Mww - balkonik super - faktycznie - aż by się chciało tam usiąść i wypić kawkę Katja - moja znajoma - 30-to letni staż pracy w projektach i budownictwie - twierdzi, że jak widzi projekty i sposób wykonania w praktyce, to ją (nie powiem co) trafia... No ale ona straszna hetera jest... Rąbie tych projektantow i wykonawców bez opamiętania Ale fakt - widać, że problem jest - ona też to potwierdza - że spora grupa projektantów ma o sobie wyższe mniemanie niż powinna Malla - może uszczelki masz w kibelku nie teges? A co do spotkania... ehhh... fajnie by bylo... ale wiadomo - na razie odpadam w przedbiegach... Gdybym miała warunki, to można by było się spotkac u mnie - ale za diabła sie tego nie da zorganizować logistycznie Mnie najbliżej do polskich terenów Kaszy jest... południe kraju to odległa kraina ![]() Pozdrawiam serdecznie i milego dnia
|
|
#4397 |
|
Wtajemniczenie
|
Buziaków deszcz dla całej Waszej rodzinki Jak przeczytałam Twój, na pewno złagodzony, opis startu super Kogucika, to mi odeszła ochota na dzieci... Chociaż nie... ja przecież będę rodziła cesarką... ufff Tak czy siak leniuszek wystartował z przytupem... to pewnie od tego "płyń w dół" i tam tamów w tle ![]() Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie ![]() Sephi to jakaś paranoja, ja bym na ich doniosła jak nic. Kasza, ale będziesz miała sprinterskie nogi od chodzenia po schodach.. ![]() Agusia jak Ciebie czytam to jakbym siebie czytała.. Też znam na pamięć numery osób z którymi nie powinnam się kontaktować. Tylko że ja mam je podpisane "NIE ODBIERAJ" i jak tylko się ta nazwa wyświetla to wyłączam dźwięk w telefonie, a jak sms to z bez czytania wyrzucam. Wczoraj i dziś nad ranem były u mnie dwie nawałnice, spadło w sumie 30litrów / metr. Z pola papryki zrobiło się jeziorko. Wątpię czy papryka przeżyje takie przewodnienie. I tym sposobem, łącznie ok 10tyś zł psu w *upę. Goście w tym tygodniu nie przyjadą Mogę zwolnić tempo sprzątania. Chociaż i tak wczoraj zrobiłam połowę. Dziś w ramach nagrody dla samej siebie pedicure, właśnie wymaczam stópki. Mi zakupy pogarszają humor bo ich nie lubię, a na lumpki to jestem uczulona bo nie potrafię się przedrzeć przez te zwały szmat. Kończę pedicure a potem na słonko złapać trochę brązowizny, póki nowy deszcz nie przyjdzie. dla Was
|
|
|
#4398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ważne, żeby nie było trzydziestu kilku'C, bo tak, to po wejściu z człowieka cieknie Współczuję i mam nadzieję, że słonko wszystko przysuszy i papryki będą do odzyskania. Nie kręć, na pewno wszystko już wczoraj sprzątnęłaś ![]() W sumie lepiej, że kierowca poszedł w tango tam, niż miałby u Was (bo jeszcze pobyt gości by się przedłużył )
|
|
|
|
#4399 |
|
Zadomowienie
|
wrzuciłam fotku do albumu
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczak, widze, ze znalazlas chwile na neta. Milo Cie widziec
![]() Moj tata pracuje w branzy blisko 35 lat, ja dopiero od kilku, ale widze, ze u nas inwestora traktuje sie inaczej, a tam to tylko cwaniactwo i robienie z ludzi idiotow. No i znow sie wkurzylam Ale kase to sie chce brac, byle by sie za duzo nie narobic ![]() Pozdrowienia
|
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Za pulchny na kurczaczka
![]() Słooooodki
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4403 |
|
Wtajemniczenie
|
wygajaj sie tam ladnie Seph Badymka tez mam nadzieje ze jak sloneczko to paryczki podeschna Kasza , jak sa checi to sie reszte jakos zorganizuje, chocby na raty Milego dzionka dzieluszki
|
|
#4404 |
|
Wtajemniczenie
|
cuuuuuudny
![]() Stanęło na tym,że woda będzie się lała,bo oprócz pękniętej rury wybija tez syfon odpływowy muszę się jakoś przemęczyć ![]() o projektantach też bym mogła co nieco powiedzieć bo sama w firmie budowlanej pracuję ![]() Badymka jejku,taka strata, współczuję. A dziś znowu burze ![]() Mandra Ty juz nas nie dobijaj tymi ciuchowymi zakupami tak,zazdrościmy Ci
|
|
#4405 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak, ale za chorobę nie potrafię się do nich dostać
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Ciocia Agnieszka bierze na drugi miesiąc
on mi bardziej wygląda na hmmm małego pączusia niż pisklaka taki słodziak, że bym zjadła... ale widać charakterny buziaki w Kurczaki Badymka współczuję, jest jakaś szansa, że jak wyschną będzie ok?? Właśnie się z mamuśką pożarłam echhh....2 kobiety pod jednym dachem to już tłok Katja ja się na projektach nie znam, ale w urzędach wiem, że cuda robić potrafią...a jeden podpis zajmuje czasem nawet miesiąc...w końcu to tyle zachodu ![]() A ja chciałam upiec sobie bułeczki kukurydziane...a mama postanowiła kuchnię sprzątać...już się nawet nie odzywam... jak ja bym chciała mieć swoje mieszkanie, domek, cokolwiek...być u siebie, niezależną.... Kasza, a że tak ze starczej ciekawości zapytam jak tam Twój włoski? I z jeszcze większej ciekawości będziesz szukała tam pracy i jak to tam dla obcokrajowców w Twojej syt wygląda?
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2011-07-15 o 16:37 |
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia, pisałam już nie raz, że z pracą tu kiepsko
, raczej wybór między sprzątaniem a np. opieką nad starszymi ludźmi. Bez języka, oczywiście.Z włoskim ostatnio zastój, od powrotu przez te upały umysł nie nadąża, a ciało ma się kiepsko. Indiańce właśnie wysłali pierwszych ludzi na zwiady
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta starcza przypadłość mnie dorwała..eeee no jak jej tam?? A ciotka skleroza![]() Ja się ogólnie dziś kiepsko czuję... głowa boli itd.... no i Indiańce goszczą w najlepsze...od wczoraj pożarła 2 ibupromy i 5 vegantalginów czy jak im tam... brzuch dopiero teraz lekko odpuścił i mam zamiar iść na rower ![]() aczkolwiek leniwca coś łapię....
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z miasta, bylam u pana elektryka, krew mnie zalala, bo ja swoje a on swoje, w dodatku sprawa wyglada tak, ze ten, z ktorym rozmawialismy przedtem pojechal na urlop, a nam powiedzial, ze ten, u ktorego bylismy dwa dni temu i dzis, dokonczy temat za niego. A dzisiaj sie okazuje, ze ten dzisiejszy nic o tym nie wie! To jak oni do jasnej cholery sie dogadywali???
A z tymIndiancami, to ja czekam i cos nie widac. Jak cos, to jutro zaczne sie bac. |
|
|
|
|
#4410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki cudny mały mężczyzna... i jakiś taki nie bardzo czerwony robaczek..
Ponieważ boję się takich odrobinków to nie pcham się w kolejkę po Niego ale mogę się nająć u Was do sprzątania i gotowania co byś Kurczaczku się nie przemęczała, tylko wypoczywała. Cytat:
Wczoraj posprzątałam tylko pokoik na dole i uprałam 2 duże i jeden mały dywan, na dziś było wyznaczone szorowanie do połysku łazienek i ogólnie domu, ale jak nie przyjadą to jutro tak tylko ogarnę i mam to gdzieś. Drugą rundę sprzątania zacznę we środę bo przyjadą w pt. Masz rację, dobrze że poszedł w tango tam nie tu, bo to straszni sztywniacy [ostatecznie miało być 4 osoby], wolałabym ich za długo nie niańczyć. W pt przyjedzie 6 osób w tym dwoje dzieci. Marzę o tym żeby dać nogę ale nie mam szans. Agunia mnie też moja rodzicielka nieprzeciętnie denerwuje, zwłaszcza jak mam mieć okres i też marzę o tym żeby być w końcu SAMODZIELNA. Tylko ja mam teraz na dobitkę jeszcze młodszą siostrę. 3 baby w domu to stanowczo za dużo. W ramach poprawienia sobie humoru pomalowałam paznokcie u rąk na kolor krwisto [tętniczo] czerwony. Coś jak ten obok tekstu Oczywiście moja matka od razu z uwagami, że kurewski kolor, ale mam to gdzieś bo on poprawia mi humor ![]() Za oknem mruczy kolejna burza więc znikam, zakopię się w łóżku z miską popcornu i książką. Zaczęłam "Ósemkę"- Katherine Neville, zapowiada się fajnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

) ale zanim cokolwiek, to zadzwoniła do mnie i mnie zrąbała, że ona nie chce, żebyśmy się spotykali, że nie jestem dla niego wystarczająco "praworządna", że pewno zaraz wpadniemy, a ona sobie nie życzy, bo będzie bardzo zła, że go skrzywdzę, że ona nie chce, żeby on tylko ze mną sypiał, że ma mieć staly związek z jakąś porządną dziewczyną, bo ja si nie najlepiej prowadzę....zdębiałam...: eeek:
ale laska 

jak mogłaś nie zdążyc do sklepu i dziecku zabawki nie kupić
znowu czekam na tych ^%&$#* fachowców,żeby sprawdzili ten pie......y zawór
zrobiło się w końcu chłodniej 

wygajaj sie tam ladnie 
będziesz szukała tam pracy i jak to tam dla obcokrajowców w Twojej syt wygląda?