|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat
Cytat:
kobieto... na pieluchy ciężko będzie zarobić... co karmienie, to kleks... a karmienie jest co chwilę a jaka to spłuczka "kubełkowa"? Cytat:
) czy należy zrywać się od obiadu i myć je jak szalona, jecząc, że wszystko musi sama... ![]() Mówię Ci... ciasne ale własne A Mały po kilkudniowym stołowaniu się na mej matczynej piersi ( ) wyglada jeszcze solidniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Och, Kurczaku, nijak Ci to macierzyństwo nie stępiło humoru
![]() Dziś skróto-myśluję, bo jest mi trochę niedobrze (miałam 3 dni kompulsywnego żarcia, zwłaszcza słodkiego - najlepszy objaw zbliżających się czerwonych..) i ogólnie flak. No i gratis dostałam przeziębienie. Idę po zakupy
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Badymka - jak można pucować czyste mieszkanie
przecież Ty codziennie sprzątasz... kobieto, wykończysz się... a młodsza siostra nie pomaga??? mam pomysł - zagraj w totka - może uda ci się trafić chociaż piatkę i wyprowadzisz się z tego grajdołka, odsapniesz od ciągłego fruwania na ścierce i usługiwania innym... coś wspominałaś o pracy, wysłałaś CV i co?? Kurczak - spokko, nie bój żaby, dam radę z małym srutkiem ![]() A ja już jestem w domu, podwiązałam z tatą pomidory (bo w nocy pod folią kilka krzaczków urwało się, tzn. sznurki się urwały), jem kolację i odpoczywammmmm |
|
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, ze zdarzalo jej sie wypomniec mi, ze moja starsza siostra jest lepsza corka ode mnie i ze znia jej sie lepiej rozmawia.
|
|
|
|
|
|
#4415 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję Ja nie mam serca do lumpów, nie znajduję niczego ciekawego ![]() Hej ![]() Cytat:
![]() Miałam genialny dzień w pracy. Pod nieobecność szefostwa 4 godziny przegadałyśmy z koleżankami bez pobrudzenia się obowiązkami służbowymi
|
|
|
|
#4416 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Kurczaczku ja mogę sprzątać i egzystować w tempie Tazza z Animków, bylebym tylko zmieniła klimat i otoczenie.
Cytat:
Młodsza siostra na razie ma praktyki więc dniami jej nie ma w domu. Z resztą Ona ma inne podejście do tematu czystości. Nigdy nie miałam szczęścia do gier losowych, albo nie wygrywałam nic albo tyle by pokryć koszta gry. Wysłalam ze 3 tony CV i nic, dosłownie nic, jakbym sama nie dzwoniła po miejscach, na których mi zależy to byłaby głucha cisza. Nikt mnie po prostu nie chce i tyle. Cytat:
Idę ogarnę łazienki, bo tyle mi na dziś zostało, a potem wezmę książkę i pójdę się w zaciszku poopalać.
|
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do mamy - ja z moją świetnie się dogaduję, uwielbiam jeździć z nią na zakupy (wspaniały z niej doradca, bo zna mój gust) i nigdy niczego przykrego od niej nie usłyszałam. Przebralam pościel, wrzuciłam do pralki, umyje kabinę w łazience, zjem śniadanie i jadę do rodziców. Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#4418 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Trzymajcie się weekendowo, spędzam czas bardzo towarzysko, więc pewnie Was nie nawiedzę...
Dziś w nocy obudził mnie Słodziak potrząsając i pytając "kto rozwalił ul?" Myślałam, że zejdę ze śmiechu ![]() Cytat:
![]() Ale nie, ja wczoraj wyjątkowo do ostatniej minuty miałam zajęcie...
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry babinki
![]() Kurczaku nawet nie wiesz, jak tu brakowało Twojego humoru i ciętej riposty ![]() Co do chłopa...sama nie wiem kiedy się w to wplątałam, ale bardzo podoba mi się Twoja wersja i jak mnie nachodzi to sobie powtarzam, że jestem górą ![]() A mama zła kobita nie jest, ale po 1 nas tu z babcią 3 kobiety.... a po 2 widać po niej, że się starzeje, mentalnie mam na myśli i, że nerwowa chodzi, ale to podciągam pod chorobę...i czasem ona mnie może dołożyć słownie i mam się bić w pierś, ale w podobnej syt, jej powiedzieć nie można, bo i tak moja wina i awantura echhhh ;/ no nic zobaczymy jak będzie po zabiegu.... PS. też lubię jak się najpierw obiadek uleży ![]() Kurczaaakkk a ja jestem stary zboczeniec i nie wiem czy będzie Ci się chciało, ale jakbyś miała wenę i ochotę oczywiście, opiszesz poród nienormalna chyba jestem,ale uwielbiam takie historie ![]() Kasza, a ja bym czasem baaardzo chciała, żeby moje dzieci były bez języka ![]() Badymka dlaczego Ty tak bardzo nie wierzysz w siebie, szukanie roboty to paskudne zajęcie...mnie też czeka, już powinnam szukać i bez doświadczenia wcale niełatwe...ale nie bierz tego osobowo...ejjj a może wyprowadzimy się razem ja i tak od września wracam do Poznania ![]() Mww po Twoich postach widać, że jesteś bardzo związana z rodzicami ![]() Malla udanego weekendu ![]() A mnie czeka porządkowanie papierów, ciuchów i ogólnie przemeblowanie wewnątrz mebli, bo mi się już wszystko na łepek sypie....a nie lubię, bo czasochłonne takie zajęcia...może najpierw babeczki takie mleczno-maślane... rowerek ![]() Wybaczcie brak cytowania, ale nie chciało się skubaństwo uruchomić. Miłego dnia
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2011-07-16 o 11:21 |
|
|
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
Rozniosę dzisiaj ten wizaż
![]() Katja przykre to... ja nie mam siostry, ale też czasem słyszę, że jestem jak tatuś... albo moja mama potrafi wyciągnąć jakieś niuanse z rzeczy, które jej opowiadam i dowalić nimi w czasie kłótni, dlatego czasem wolę nic nie mówić...;/Do tego mamy zupełnie inne poglądy na życie, świat, mama jest bardziej konserwatywna...wiem, że chce dobrze, ale czasem wychodzi jak wychodzi... Ale fakt, jak mnie nie ma i przyjeżdżam jest ach, och ,ech...przez kilka godz...
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, moze bierze sie to tez z faktu, ze moja siostre urodzila majac lat 20, a mnie majac 38?
Cale zycie slyszalam, ze Beata (moja siostra) jest zupelnnie inna, ze z nia nie bylo takich problemow jak ze mna, ze ja jestem agresywna, nie da sie ze mna rozmawiac...i tekst-hit, ktory momentalnie podnosi mi cisnienie: uslyszala gdzies w radio, ze osoby spedzajace duzo czasu przy kompie nie potrafia tworzyc relacji w normalnym zyciu i teraz lazi za mna i gada, ze my (tzn tata i ja) potrafimy gadac tylko z maszynami. Na sama mysl szlag mnie trafia. A, kiedys w klotni powiedziala mi, ze moja siostre kocha bardziej. Coz, teraz to juz nawet nie jest mi przykro, bo w sumie, to chyba to widze. Dobrze jest wtedy, jak albo oni albo ja jestem na urlopie i gadamy tylko przez telefon. |
|
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde przykre to...aż mi się zrobilo tak ...;/ nie wiem co napisać, bo pewnie czułaś się z tym i czujesz niezbyt dobrze, delikatnie rzecz ujmując...niby dorosła kobieta...echh;/
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie nauczylam sie z tym zyc, wiem ze bardzo sie roznimy i ze z moja siostra lepiej sie rozumieja. Ja wdalam sie w ojca, co ma swoje wady i zalety.
Przypomnialo mi sie jeszcze, jak mialam poczatki nerwicy, kompletnie sobie z tym nie radzilam, nie moglam wyjsc z domu z powodu uciazliwych objawow, a od matki uslyszalam, ze sobie wmawiam i ze jakbym miala swoj dom i wieksze zmartwienia to by mi przeszlo. A najbardziej przykre jest to, ze sama kiedys, w mlodosci miala nerwice. Tyle tylko, ze oczywiescie ONA miala takie problemy, ze miala prawo ja miec, a ja przeciez zyje jak paczek w masle, wiec niby czemu mam byc chora? |
|
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
A to znam, mama ma prawo, a ja? z jakiej okazji? Oczywiście choroby fizyczne tak (oprócz tych związanych z zachodzeniem w ciążę), ale psychiczne?? przecież trzeba wziąć się w garść, a nie kombinować i przesadzać... jak zaczęłam chodzić do psychologa, bo sobie z eksem nie radziłam, nawet nic nie mówiłam...tak było lepiej...bo przesadzam, powinnam się otrząsnąć, a nie wymyślać...taaaa;] ale to zdanie podzielało wiele osób...zapraszam je serdecznie do mojej głowy...nie jest z tym tak łatwo, choć z zewnątrz wygląda na fanaberie...
![]() Echh zacęłam wyciągać brudy i wyjdzie, że mam w domu potworka, ale rzucam tu akurat rzeczami, które bolały, a tak naprawdę chyba mogłabym trafić zdecydowanie gorzej...chociaż czasem pewne slowa ranią i niestety zapadają w pamięć, zwłaszcza te od najbliższych...
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2011-07-16 o 13:03 |
|
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez zaczelam tu publicznie wyciagac brudy, ale mm kiepski dzien.
Zgadam sie z Twoim ostatnim zdaniem, w calej rozciaglosci...Przeciez nie zawsze jest zle, ale te najbardziej bolesne teksty pamieta sie latami... |
|
|
|
|
#4427 |
|
Marudziara
|
Powróciłam było ok
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
Co tak mało. Więcej pisz
|
|
|
#4429 |
|
Wtajemniczenie
|
Agusia i Katja bardzo to przykre dziewczyny co piszecie,przutulam was mocno
![]() sama mam wspaniałe relacje z rodzicami,ale z mamą,jak to z drugą kobietą bez spięć się nie obeszło. Jak byłam jeszcze nastolatką to toczyłyśmy nieustanne wojny,później wiele rzeczy zrozumiałam i teraz wiem doskonale,że zawsze, wszystko mówiła i robiła z troski o mnie. Za to tatuś to zupełnie inna bajka, córeczka tatusia to mówi ![]() Kurczaku jak dobrze się znowu czyta twoje cięte riposty ![]() Malla udanego weekendu ![]() Mandra rozwiń zwrot "było ok" ![]() U mnie kapania wody ciąg dalszy...byle do wtorku ![]() Z tego stresu (tak podejrzewam) mam totalny jadłowstręt, nie umiem nic przełknąć, a jak patrzę i czuję jedzenie, to mi się niedobrze robi . Mam zamiar dziś znieczulić się alkoholem ![]() Ściskam wszystkie
|
|
#4430 |
|
Zadomowienie
|
Mały ssak chwilowo kima... ale już się kręci i stęka...
![]() Mandra - no to nam tu szczegółami zarzuciłaś... aż mi się lico spłoniło z zawstydzenia... ![]() Dziewczyny - z rodzicami tak juz jest, że pewne rzeczy rozumie się po fakcie (że chcieli dobrze) a pewnych się po prostu nigdy nie zrozumie (różnica pokoleń, światopoglądu...). Grunt - żeby nie popełniać błędów rodziców - szczególnie w stosunku do własnych dzieci... Więc warto pamiętać te bolesne słowa, chociażby po to, żeby ich nigdy nie wypowiedzieć ![]() Malla - miłego weekendu - uważaj na gumki ![]() Seph - znieczul się i za mnie... sugeruję martini bianco ![]() Badymka - nie bądź dla siebie taka ostra... szukanie pracy to porąbane zajęcie... a jeszcze na ilu co najmniej "dziwnych" potencjalnych pracodawcow można trafić... ![]() doooooobra... właśnie usłyszałam specyficzny odgłos pieluszkowy... zaraz się odezwie alarm... ![]() miłego wieczoru
|
|
#4431 |
|
Marudziara
|
Po prostu było ok nie działo się nic ciekawego, pikantnego itd ... o 23 poszliśmy spać jak dziadki stare ech
|
|
#4432 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Indiańce zaatakowali, krwotok miałąm taki,że getry mi przesiąkły mimo tampona i wkładki. I tak sobie zrobiłas weryfikacje znajomych. Przeczytałm dokarmiać Miło Cię widzieć. I Kurczakmena.Śliczny jeeeeest. Cytat:
Cytat:
Mandra rozwiń temat, prosimy, bo ok zabrzmiało dla mnie jak nie ok. Byłąm zawieźć młodsze dziecie do chrzestnej.125km jechałm 2,45min pociągiem osobowym (tylko takie są) czad, Plastikowe siedzenia, faceci z dziurawymi skarpetami na siedzeniach, kanapki, picie z butelki itp, folklor. Ja wróciłam dzień po młoda w niedzelę. Ale mam starszego potwora więc rozrywke mam. Jutro piknik nad stawem i pływanie na roworze wodnym. Miłej niedzieli WAM.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|||
|
|
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. jak stare dziadki? A kim my jesteśmy same stare babiska
|
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczaku zupełnie się zgadzam co do rodziców
![]() A moja mama nie jest zła, po prostu czasem jej się zdarzy przysolić, ale wiem, że chce dla nas dobrze... Wróciłam właśnie z Wrocławia i idę się położyć, odwozilam z kumpelą jej chlopa na lotnisko...mmm jak ja lubię Wrocław ![]() Dobranoc.
|
|
|
#4435 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dosłownie na chwilę.
Chyba zaszkodził mi wyjazd na balangę do mojej wsi gminnej, albo jak siostra łapnęłam grypę żołądkową. Chyba zamieszkam w kibelku. Domi nie czuła się dobrze więc nie pojechała, ja pojechałam z bratem i jego żoną, a na miejscu spotkaliśmy się jeszcze z kolegą i jego dziewczyną. Cały czas czułam się jak 5 koło u wozu. Nigdy więcej!!
|
|
|
#4436 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
![]() Ech to już nie jest to co kiedyś wieje nuuudą
|
|
|
#4437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
|
|
|
|
#4438 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Fakt, że szukanie pracy to było dla mnie coś bardzo upokarzającego i zajęło mi to 8 miesięcy ale właśnie przez to wiem, że nie wolno się poddawać Jak ja z milionem swoich problemów i cech dyskwalifikujących znalazłam to Ty znajdziesz tym bardziej Kwestia czasu.Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj miałam dzień leniwca. Dziś muszę ruszyć pupcię w końcu. Nic, że za długo spałam i pół dnia za mną Co rano budzi mnie mój przewspaniały, dziamiący pies i mam ochotę go utłuc póki nie spojrzy na mnie tymi oczyskami
|
|
|
|
#4439 |
|
Marudziara
|
Kasza on wie o wszystkim wie, ale co ja zrobię że nic z tym nie robi ... temat współżycia i ogólnie seksu nijako jest tematem tabu on an ten temat nie chce rozmawiać a co dopiero "działać" dziwne to wszystko dla mnie naprawdę ...
|
|
#4440 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Brak mi słów do tej kapiącej wody... To grzeczny weekend Muszę przesunąć okres o tydzień, żeby nie dostać na urlopie za miesiąc, więc w ostatnich dniach żadnych zbliżeń, alkoholu i sportu.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

) czy należy zrywać się od obiadu i myć je jak szalona, jecząc, że wszystko musi sama...

przecież Ty codziennie sprzątasz... kobieto, wykończysz się... a młodsza siostra nie pomaga??? mam pomysł - zagraj w totka - może uda ci się trafić chociaż piatkę i wyprowadzisz się z tego grajdołka, odsapniesz od ciągłego fruwania na ścierce i usługiwania innym... coś wspominałaś o pracy, wysłałaś CV i co?? 
Najgorsze jest to, ze zdarzalo jej sie wypomniec mi, ze moja starsza siostra jest lepsza corka ode mnie i ze znia jej sie lepiej rozmawia.

ja i tak od września wracam do Poznania