Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-15, 18:36   #3931
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Gucia nie ma sprawy , jak wyjdą zjadliwe to dam przepis A jakie sery dałaś do pizzy?? Zółty, pleśniowy, mozarella jeszcze coś?? Następną taką zrobię

aa pierogi z jagodami to bym zjadła mrrrr

Neska super wiadomość

India jakie plany na urlop??

A ja wlaśnie wrócilam z lodów mniami Kupilam sobie bordowy lakier i zaraz zmykam malować pazurki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 18:51   #3932
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Miałam napisać to samo co Guciolek- uprzedziła mnie! więc napiszę inaczej: Jesteś niesamowita!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ana też mam dziś borówki... byliśmy u teściowej w ogródku i nazrywaliśmy chyba połowę tego co miała Akurat wróciła z pracy na przerwę i nas przyłapała i... dostaliśmy jeszcze słoik gołąbków w gratisie

Ja jutro robię męża imieninki dla rodzinki Ale robię mało: sałatkę arbuzową (pierwszy raz), muffinki jogurtowe z borówkami i muffinki z fetą i suszonymi pomidorami (tez pierwszy raz). Zobaczymy co nam z tego wyjdzie
Mniammmm, ale się objadłam
Teściowa o Was dba... ciekawe co będzie jak już będzie Was "troje"

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
te przekładki to mam takie
http://www.abis.pl/index.php?marka=&...z8rgg&kodkat3=
ale nie są one konieczne mi jest jednak łatwiej wtedy coś odnaleźć nie musze wertować bo widzę od razu gdzie to cos jest

no i wszytko jasne super pomysł

my wczoraj jedliśmy krokiety mojej mamusi - z grzybkami i mięskiem
Skoro łatwiej coś odnaleźć to się opłaca

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
aha no toi faktycznie chyba cos sie zaczyna dziac

To mąż pewnie zawiedziony?
A Ty chcesz w ogóle drugie bobo? jeżeli tak to kiedy?

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
daj znać jak Ci smakowaly a moja mama mnie w środę przywit mnie pierogami z borowkam i. mrrrr uwielbiam to!
Gucia są cudowne! Niebo w gębie ja Twój przepis już stosuję dłuższy czas...
Do tego maliny, borówki....

Patelkę mam trochę kijową, bo się wypaczyła na środku i środek naleśnika mi się przypalał (przez co się oparzyłam )... trzeba będzie zmienić może od razu taką do naleśników

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc laleczki
skopiuję z innego wątku bo nie chce mi się pisac drugi raz

dziękuję za kciuki kochane moje!!

NT 1,5 lekarz powiedzial ze wszytsko ok i ze mamy sie nie martwic i ze nie ma wskazan do PAPPA ale jak mamy zyczeine to oczywiscie mozna je zrobic (ale nie chcemy)
USG bylo baaaaaaaardzo dokładne. sedusio dokłądnie obejrzane, wszystkie przepływy, wszysciutko ok. słyszelismy serdusio jak bije sliicznie i mairowo 157/min
mózg i kręgosłup ok\
żołądeczek i pęcherz moczowy pracują
kości nosowe widoczne i prawidłowej wielkosci kości szczękowe tez ok!
wody płodowe tez ok
no i CRL wyszedł mu większy bo prawie 9
rąsie i nózie tez ok ssało sobie paluszka

na koniec powiedzial ze zna osobiscie tamtego lekarza, ktroy wczoraj nam robil badanie i ze nie ma pojecia skąd mu się wzięło to 2,8

ale ulga niesamowita
kamien spadł nam z serca i az sie popłakałam jak wyszłam z gabinetu
oby bobasek rósł dalej zdrowo
a jak jeszcze przeczytal ze wczoraj nie mozliwe bylo obejrzenie kosci nosowej to w ogole skomentowal to mniej wiecej w tym sensie, ze jakby dzidzia nie byla ulozona t zawsze mozna tak jak poszturchac i poszukac ze zawsze sie da zmierzyc

ale poweidzial ze płci jesczze nam nie powie..

a no i mamy pierwszy filmik
Neska nie masz pojęcia jak się cieszę!!! Ja już w domu przeżywałam, że z dzieciątkiem może być coś nie tak... aż mamie opowiadałam... Tak się cieszę!!! to teraz odpoczywaj i nie stresuj bąbla

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-07-15 o 18:53
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 18:58   #3933
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 19:06   #3934
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana a strach sie wtedy bać Ale na szcze dostaję jedzonko zawekowane, więc jem kiedy mam akurat na to ochotę. Nic na siłę.

a co do patelni, to ja kiedyś kupiłam w biedronce za 9,99 zł i jest boska. Jeszcze tak mi się dobrze naleśników nigdy nie robiło.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 19:47   #3935
baja_86
Zakorzenienie

neska bardzo ale to bardzo się cieszę szkoda tylko, że niepotrzebnie się musiałaś stresować
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 20:06   #3936
kasiaher
Wtajemniczenie

witam
ja po urlopie
jestem nawet wypoczęta , napewno opalona , mam do nadrobienia prawie 35 stron jutro się za to biorę , a teraz błogie lenistwo przy piwku z mężem
pozdrawiam
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 20:06   #3937
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć laski Nadrobiłam Was w ramach możliwości, ale ja chyba nie dam rady być na bieżąco - brakuje mi czasu na wszystko ostatnio.
W każdym razie Neska cieszę się że wszystko jest ok

Widzę że dziewczyny wzięły się za porządki w swoich skarbach

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2011-07-15 o 20:16
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 20:41   #3938
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Miałam napisać to samo co Guciolek- uprzedziła mnie! więc napiszę inaczej: Jesteś niesamowita!

Mniammmm, ale się objadłam
Teściowa o Was dba... ciekawe co będzie jak już będzie Was "troje"

Skoro łatwiej coś odnaleźć to się opłaca

To mąż pewnie zawiedziony?
A Ty chcesz w ogóle drugie bobo? jeżeli tak to kiedy?

Gucia są cudowne! Niebo w gębie ja Twój przepis już stosuję dłuższy czas...
Do tego maliny, borówki....

Patelkę mam trochę kijową, bo się wypaczyła na środku i środek naleśnika mi się przypalał (przez co się oparzyłam )... trzeba będzie zmienić może od razu taką do naleśników

Neska nie masz pojęcia jak się cieszę!!! Ja już w domu przeżywałam, że z dzieciątkiem może być coś nie tak... aż mamie opowiadałam... Tak się cieszę!!! to teraz odpoczywaj i nie stresuj bąbla
chce 2 dziecko na pewno
ale narazie nie., bo jak mysle o porodzie to sie zastanawiam czy sobie cesarki nie zalatwic
takze narazie nie planujemy
on to mowi o 3 nawet
Stary 2011-07-15, 20:43   #3939
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
[India jakie plany na urlop??
w zasadzie mało urlopowe... a bardzo pracowite bedziemy wykanczac w dalszym ciagu domek, musimy ruszyc z reszta, bo troche lenistwo nas ograneło
poza tym mój maz broni sie we wrzesniu tzn mam nadzieje, ze do tego dojdzie. ale jak na razie nic jeszcze nie napisał i obiecałam, ze mu pomoge. oprócz tego na sierpien musze przygotowac 6 godzinne szkolenie dla pracowników z czegos co mialam na studiach i jeszcze przygotowac prezentacje(choc czesciowo) na wrzesien dla licealistów
wiem co strasznie wszystko brzmi, ale niestety kiedys to trzeba zrobic
poza tym w drugim tygodniu naszego urlopu rodzina nas odwiedza, bo jeszcze domku nie widzieli, i w ostatni weekend robimy parapetówke. i taka oto przeleci cały urlop

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
witam
ja po urlopie
jestem nawet wypoczęta , napewno opalona , mam do nadrobienia prawie 35 stron jutro się za to biorę , a teraz błogie lenistwo przy piwku z mężem
pozdrawiam
no wiec wszystko super
Stary 2011-07-15, 20:49   #3940
*Agatek*
Zakorzenienie

Neska super wiadomość

Piernik w piekarniku się pyrczy i kończę robić shrek'a a teściowa jutro jeszcze pleśniaka chce zrobić

Za dużo na stole nie będzie bo na gorąco tylko:

- pałki z kurczaka z pieczarkami
- warzywa mrożone z parowaru a na środku talerza kalafior i brokuł z sosami: hollenderskim na ciepło i czosnkowym na zimno.

Reszta to takie dostawki:

- sałatka jarzynowa
- sałatka arbuzowa
- w plasterkach: ser, polędwica sopocka, kiełbasa żywiecka
- w plasterkach oczywiście nie może zabraknąć pomidora, ogórka z cebulką
- camembert (niestety tylko na niego popatrzę )otoczony warzywami świeżymi, czyli sałatą, papryką, troszkę olivek wrzucę, bo się pewnie ja rzucę, bo uwielbiam je a no i taka mała kukurydza wraz z malutkimi korniszonkami i cebulką małą (cebula nie wiem czy jest jadalna? nigdy jej nie jadłam takiej ze słoiczka)
- koreczki

No i to wsio mało bo mało, ale najważniejsze, że duuużo warzyw
Jeju dawno imprezy nie urządzaliśmy, pierwszą robimy chyba od 2 lat ostatnio to grilla miesiąc temu, ale był tylko wujek i babcia ze strony Andrzeja, bo reszty niestety nie było. A teraz i ciotka z tym samym wujkiem, mam nadzieje, że kuzynka A. no i babcia of kors także najbliższe nam osoby ciekawa jestem reakcji na malucha
nie mogę doczekać się tych pyszności

ok idę do shrek'a bo czeka na mnie

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 21:00   #3941
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Neska super wiadomość

Piernik w piekarniku się pyrczy i kończę robić shrek'a a teściowa jutro jeszcze pleśniaka chce zrobić

- warzywa mrożone z parowaru a na środku talerza kalafior i brokuł z sosami: hollenderskim na ciepło i czosnkowym na zimno.

- sałatka jarzynowa
- sałatka arbuzowa
- camembert (niestety tylko na niego popatrzę )otoczony warzywami świeżymi, czyli sałatą, papryką, troszkę olivek wrzucę, bo się pewnie ja rzucę, bo uwielbiam je a no i taka mała kukurydza wraz z malutkimi korniszonkami i cebulką małą (cebula nie wiem czy jest jadalna? nigdy jej nie jadłam takiej ze słoiczka)
- koreczki

Jeju dawno imprezy nie urządzaliśmy, pierwszą robimy chyba od 2 lat ostatnio to grilla miesiąc temu, ale był tylko wujek i babcia ze strony Andrzeja, bo reszty niestety nie było. A teraz i ciotka z tym samym wujkiem, mam nadzieje, że kuzynka A. no i babcia of kors także najbliższe nam osoby ciekawa jestem reakcji na malucha

Agatek brzmi pysznie

a to imprezka z okazji ogłoszenia informacji o bobo?

dziewczyny niezdarnie tworze sobie w paincie moja górna lazienke. przedstawiam sciane z wanna i umywalka, ktora wersja lepsza? te jasne płytki w rzeczywistosci maja taki kwiatowy wzór
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z lustrem.jpg (35,5 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z lustrem2.jpg (34,6 KB, 25 załadowań)
Stary 2011-07-15, 21:05   #3942
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Agatek brzmi pysznie

dziewczyny niezdarnie tworze sobie w paincie moja górna lazienke. przedstawiam sciane z wanna i umywalka, ktora wersja lepsza? te jasne płytki w rzeczywistosci maja taki kwiatowy wzór
dla mnie 1 wersja

Agatek pyszności, z jakiej okazji ta impreza bo mi umknęło chyba

Przeglądam na nk naszą grupę PM 2009 jeju ja kilku dziewczyn już w ogóle nie kojarzę. Przy okazji bzyczko zaprosiłam cię
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 21:06   #3943
iwka28
Wtajemniczenie

India - to masz ambitne plany urlopowo - pourlopowe W porównaniu z moimi - tzn. wiem kiedy go mam - brzmią naprawdę imponująco. Wersja pierwsza - ten poziomy pasek jakoś tak .. nie pasuje.

Kasia - wyleczyłaś się po upadku?

O opaleniźnie mogę zapomnieć - wczoraj było 15 stopni i ściana deszczu z wichurą - dramat, cały dzien taka masakra.

Widzialam też najnowszego Harrego Potter - bardzo fajna część, już ostatnia.

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2011-07-15 o 21:08
Stary 2011-07-15, 21:07   #3944
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
India - to masz ambitne plany urlopowo - pourlopowe W porównaniu z moimi - tzn. wiem kiedy go mam brzmią naprawdę imponująco.

O opaleniźnie mogę zapomnieć - wczoraj było 15 stopni i ściana deszczu z wichurą - dramat, cały dzien taka masakra.

ooo tez bym chetnie obejrzala

agatko przecioez camemberta mozesz jesc
tylko niepasteryzowanych nie
Stary 2011-07-15, 21:14   #3945
martucha84
Zakorzenienie

neska CUDOWNIEEEE a ciąże prowadzi ci lekarz ten co robił tą nieszczęsną przeziorność czy to niezależni lekarze?

anika mam nadzieję że pomoże na dłużej

Rosette to ja też cię połechcę, jesteś cudna!

india no to widzę masz intensywne plany łazienka dla mnie 1

*Agatek* co to za impreza?? i potwierdzam camemberta możesz jeść, plus te wszystkie pakowane z pasteryzowanego mleka, z niepasteryzowanego nie wolno

iwka podobał ci się harry? widziałaś 3d? bo ja chce iść
Stary 2011-07-15, 21:16   #3946
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
dla mnie 1 wersja

Przeglądam na nk naszą grupę PM 2009 jeju ja kilku dziewczyn już w ogóle nie kojarzę. Przy okazji bzyczko zaprosiłam cię
Cytat:
India - to masz ambitne plany urlopowo - pourlopowe W porównaniu z moimi - tzn. wiem kiedy go mam - brzmią naprawdę imponująco. Wersja pierwsza - ten poziomy pasek jakoś tak .. nie pasuje.

no dla mnie tez wersja pierwsza, ale musiałam potwierdzić mój wybor. pionowy pasek lepiej wygląda tym bardziej, ze po przeciwnej stronie beda drzwi z podobnym paskiem dołączam reszte ścian- choc wam bedzie ciezka do wszystko zebrac do kupy, ale coś nie moge ogarnac programu do aranzacji

iwka no ambitne hihi zobaczymy co z tego wyjdzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wc1.jpg (37,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sciana swiatlo.jpg (29,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z drzwiami2.jpg (22,2 KB, 6 załadowań)
Stary 2011-07-15, 21:35   #3947
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
neska CUDOWNIEEEE a ciąże prowadzi ci lekarz ten co robił tą nieszczęsną przeziorność czy to niezależni lekarze?

anika mam nadzieję że pomoże na dłużej

Rosette to ja też cię połechcę, jesteś cudna!

india no to widzę masz intensywne plany łazienka dla mnie 1

*Agatek* co to za impreza?? i potwierdzam camemberta możesz jeść, plus te wszystkie pakowane z pasteryzowanego mleka, z niepasteryzowanego nie wolno

iwka podobał ci się harry? widziałaś 3d? bo ja chce iść
Cytat:

"Harry ... " mi się podobal, ta część od ostatniej dużo lepsza (strasznie w niej smęcili), akurat jak nie lubię 3D to tutaj fajnie wyszło bo jest dużo pojedynków. I zauważyłam, że lepiej jest siedzieć w bliższych rzędach niż dalszych, ponieważ efekt jest lepszy. Na koniec seansu tutaj jest taki zwyczaj, że jak się film podobał to ludzie klaszczą. No i klaskali

Cytat:
no dla mnie tez wersja pierwsza, ale musiałam potwierdzić mój wybor. pionowy pasek lepiej wygląda tym bardziej, ze po przeciwnej stronie beda drzwi z podobnym paskiem dołączam reszte ścian- choc wam bedzie ciezka do wszystko zebrac do kupy, ale coś nie moge ogarnac programu do aranzacji

iwka no ambitne hihi zobaczymy co z tego wyjdzie
India patrzę na tą łazienkę i na każdej ścianie te płytki inne mi się wydają. Robisz taki mix?

Dziewczynki - robicie może zakupy w Aldi? Niedaleko mnie odkryłam że jest jeden i chcę się przejechać popatrzeć co i jak, ale nie wiem co warte uwagi (w sumie to z jakichś "zagranicznych" rzeczy bo na to że mają polskie to nie liczę).

Stary 2011-07-15, 21:41   #3948
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie 1 wersja

Cytat:
Cytat:
Agatek brzmi pysznie

Tak tak, teraz informujemy rodzinę Andrzeja o dzidziusiu najbliższym, a plota dalej pójdzie dalej w świat...

Mi się podoba wersja nr 1, druga przypomina mi kuchnie nie wiem czemu, taki aneks bardziej mi przypomina. Jestem na nr. 1
Cytat:

camembert kupiłam dobry bo valbona 200 g, ale słyszałam o jakiś bakteriach które dla płodu nie są dobre teraz już sama nie wiem... idę przeczytać czy to z pasteryzowanego mleka

Stary 2011-07-15, 21:46   #3949
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dziekuję Wam dziewczynki

Marta to niezależni lekarze. w moim gabinecie urlop teraz i dlatego musiala zrobic juz to badanie gdzie indziej niestety...ale juz z głowy

India dla mnie tez pierwsza wersja :
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 21:50   #3950
india83
Zakorzenienie

Cytat:
"India patrzę na tą łazienkę i na każdej ścianie te płytki inne mi się wydają. Robisz taki mix?

Dziewczynki - robicie może zakupy w Aldi? Niedaleko mnie odkryłam że jest jeden i chcę się przejechać popatrzeć co i jak, ale nie wiem co warte uwagi (w sumie to z jakichś "zagranicznych" rzeczy bo na to że mają polskie to nie liczę).
no włąnsie bedzie mix, nie wiem czy to dobrze, ale taka mam wizje

brazowe drewnopodobne http://www.paradyz.com.pl/Collection...room/woodentic

szare http://www.nowa-gala.pl/pl/index/htm...ion:625/SIGNUM

no i te jasne z jakims lekkim wzorem - spodobały mi się http://www.dekordia.pl/index.php?s=aranzacje&id=3682
ale niestety nie wiem jak na zywo wyglądaja
Stary 2011-07-15, 21:57   #3951
iwka28
Wtajemniczenie

Fajne te drewno-podobne, bardzo mi sie podobają, w swojej łazience będę je chciała na podłogę a na ściany jakiś krem albo biel tylko ze wstawkami z tych drewnopodobnych. Na pewno warto na żywo je zobaczyć co by się nie rozczarować i sprawdzić czy do siebie pasują. Jak dla mnie troszkę na duży miszmasz się robi, ale ja jestem totalnym minimalistą czyli jednak cała łazienka w płytkach?

Agatek - zdradzisz jak robisz te pałki? W ogóle jak przeczytałam co planujesz zrobić to się zrobiłam głodna jak pieron. a u mnie studencka lodówka bo się nam po zakupy iść nie chciało...

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2011-07-15 o 21:58
Stary 2011-07-15, 22:00   #3952
kasiaher
Wtajemniczenie

małego zdjęcia z wakacji z piaskownicy zrobionej przez tatusia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0285.jpg (118,6 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0291.jpg (84,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0286.jpg (100,9 KB, 27 załadowań)
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 22:02   #3953
śliweńka
Zakorzenienie

witam

ja po dwóch dniach w pracy :/ na szczęście weekend wolny

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 22:04   #3954
iwka28
Wtajemniczenie

Kasia - ale on ma zadziorny uśmiech Podobny do tatusia.

Stary 2011-07-15, 22:09   #3955
bzyczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Neska super wiadomość

- sałatka jarzynowa
- sałatka arbuzowa
- koreczki

Dziewczyny już zdążyły odpisać, pleśniowe sery można byle z pasteryzowanego mleka.

Cytat:
dla mnie 1 wersja

Przyjęłam

Jejku dziewczyny ale miałam dzisiaj dzień...miałyśmy z Lilą. O 6,30 obudziła się, tzn obudziło ją wymiotowanie (całe szczęście się nie powtórzyło później) cały dzień marudna była a na koniec zasnęła to spała 4godziny. teraz najadła się i dalej śpi. A wszystko przeze mnie bo wczoraj dałam jej mm i jak się na koniec okazało nie rozpuściło się ono do końca nie wiem jak ja to zrobiłam a wcześniej mała zakrztusiła się kroplami z witaminą K. I to że wymiotowała to pewnie była moja wina Mykam spać bo padam.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 22:09   #3956
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Kasia ale masz ciacho małe

India poogladaj na żywo. ja tez się napaliłam na pewne plytki jak oglaalam w necie i katalogach a jak na zywo zobaczylam to odpadły od razu
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 22:16   #3957
*Agatek*
Zakorzenienie

Kasiaher ale fajny Dominiś!! ON JEST PODOBNY DO CIEBIE!! Normalnie skóra zdarta z Ciebie

Cytat:
Agatek - zdradzisz jak robisz te pałki? W ogóle jak przeczytałam co planujesz zrobić to się zrobiłam głodna jak pieron. a u mnie studencka lodówka bo się nam po zakupy iść nie chciało...
Wiesz co, to akurat teściowa będzie robiła, normalnie na patelni smaży, to jej dzieło jutro wiesz co, też głodna jestem i nie mogę się doczekać jutra wszystkie warzywa chyba pożrę na momencie uwielbiam

Aaa teściowa jeszcze robi sałatkę czosnkową:

- 1 kg ziemniaków
- 0,5 kg ogórków kiszonych
- 30-40 dag szynki konserwowej
- główka czosnku (jak najdrobniej pokroić)
- pęczek koperku

Wszystko skroić na kosteczkę, NIE DODAWAĆ SOLI ANI PIEPRZU!!! Wszystko ładnie połączyć i dodać odrobinę majonezu, żeby wszystko ładnie się złączyło. Najlepsza na drugi dzień- czosnku nie czuć

Przepis daję do klubiku

Stary 2011-07-15, 22:27   #3958
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne te drewno-podobne, bardzo mi sie podobają, w swojej łazience będę je chciała na podłogę a na ściany jakiś krem albo biel tylko ze wstawkami z tych drewnopodobnych. Na pewno warto na żywo je zobaczyć co by się nie rozczarować i sprawdzić czy do siebie pasują. Jak dla mnie troszkę na duży miszmasz się robi, ale ja jestem totalnym minimalistą czyli jednak cała łazienka w płytkach?

...
no własnie nie cała ta sciana z drzwiami tylko do polowy, no i została jeszcze jedna sciana z kaloryferem i ona tez bedzie malowana

Cytat:
kasiu ja do Ciebie widze podobienstwo

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny już zdążyły odpisać, pleśniowe sery można byle z pasteryzowanego mleka.

Przyjęłam

Jejku dziewczyny ale miałam dzisiaj dzień...miałyśmy z Lilą. O 6,30 obudziła się, tzn obudziło ją wymiotowanie (całe szczęście się nie powtórzyło później) cały dzień marudna była a na koniec zasnęła to spała 4godziny. teraz najadła się i dalej śpi. A wszystko przeze mnie bo wczoraj dałam jej mm i jak się na koniec okazało nie rozpuściło się ono do końca nie wiem jak ja to zrobiłam a wcześniej mała zakrztusiła się kroplami z witaminą K. I to że wymiotowała to pewnie była moja wina Mykam spać bo padam.
dobrze, ze malutka juz lepiej sie czuje. a ty sie nie obwiniaj bo przeciez takie rzeczy sie zdarzaja

Cytat:
Kasia ale masz ciacho małe

India poogladaj na żywo. ja tez się napaliłam na pewne plytki jak oglaalam w necie i katalogach a jak na zywo zobaczylam to odpadły od razu
wszystkie widziałam oprócz tych jasnych z ornamentem w poniedzialek pojade
Stary 2011-07-15, 22:35   #3959
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
"Harry ... " mi się podobal, ta część od ostatniej dużo lepsza (strasznie w niej smęcili), akurat jak nie lubię 3D to tutaj fajnie wyszło bo jest dużo pojedynków. I zauważyłam, że lepiej jest siedzieć w bliższych rzędach niż dalszych, ponieważ efekt jest lepszy. Na koniec seansu tutaj jest taki zwyczaj, że jak się film podobał to ludzie klaszczą. No i klaskali
dzięki za informacje
w takim razie pójde

Cytat:
Marta to niezależni lekarze. w moim gabinecie urlop teraz i dlatego musiala zrobic juz to badanie gdzie indziej niestety...ale juz z głowy
rozumiem ale jak piszesz najważniejsze że już po

Cytat:
no włąnsie bedzie mix, nie wiem czy to dobrze, ale taka mam wizje
wowww... jak by to powiedziała Gucia nie ogarniam tej kuwety

Cytat:
śliczny

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
współczuje.. wyśpij się, jutro będzie lepszy dzień

laski ślązaczki Rybulka potwierdziła swoje przybycie na nasze spotkanko więc będzie aniaaaa84, anika, cori, gucia, ja, rybulka, samba, (kolejność alfabetyczna )to potwierdzone na bank (jak się wyłamie któraś to znajdę i ubiję ) i katunia jak jej się uda BOSKOOOO
ktoś jeszcze chce??

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-07-15 o 22:38
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 22:37   #3960
india83
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki za informacje
w takim razie pójde

rozumiem ale jak piszesz najważniejsze że już po

wowww... jak by to powiedziała Gucia nie ogarniam tej kuwety

śliczny

współczuje.. wyśpij się, jutro będzie lepszy dzień

laski ślązaczki Rybulka potwierdziła swoje przybycie na nasze spotkanko więc będę ja, cori, gucia, rybulka, aniaaa84, samba, anika i katunia jak jej się uda BOSKOOOO
ktoś jeszcze chce??
hahaha wcale sie nie dziwie

rzyt z góry

kurcze dajcie mi jakis(prosty) program do wizualek to sie bardziej rozjasni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg łaz.jpg (23,0 KB, 3 załadowań)

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości