|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Gucia nie ma sprawy , jak wyjdą zjadliwe to dam przepis
A jakie sery dałaś do pizzy?? Zółty, pleśniowy, mozarella jeszcze coś?? Następną taką zrobię ![]() aa pierogi z jagodami to bym zjadła mrrrr Neska super wiadomość ![]() India jakie plany na urlop?? A ja wlaśnie wrócilam z lodów mniami Kupilam sobie bordowy lakier i zaraz zmykam malować pazurki
|
|
|
|
#3932 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Miałam napisać to samo co Guciolek- uprzedziła mnie!
więc napiszę inaczej: Jesteś niesamowita!![]() Cytat:
![]() Teściowa o Was dba... ciekawe co będzie jak już będzie Was "troje" ![]() Cytat:
![]() To mąż pewnie zawiedziony? ![]() A Ty chcesz w ogóle drugie bobo? jeżeli tak to kiedy? Cytat:
![]() ja Twój przepis już stosuję dłuższy czas... ![]() Do tego maliny, borówki.... ![]() Patelkę mam trochę kijową, bo się wypaczyła na środku i środek naleśnika mi się przypalał (przez co się oparzyłam )... trzeba będzie zmienić może od razu taką do naleśników ![]() Cytat:
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-07-15 o 18:53 |
||||
|
|
|
#3933 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Ana a strach sie wtedy bać
Ale na szcze dostaję jedzonko zawekowane, więc jem kiedy mam akurat na to ochotę. Nic na siłę. a co do patelni, to ja kiedyś kupiłam w biedronce za 9,99 zł i jest boska. Jeszcze tak mi się dobrze naleśników nigdy nie robiło. |
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
neska bardzo ale to bardzo się cieszę
szkoda tylko, że niepotrzebnie się musiałaś stresować
|
|
|
|
#3936 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
ja po urlopie jestem nawet wypoczęta , napewno opalona , mam do nadrobienia prawie 35 stron jutro się za to biorę , a teraz błogie lenistwo przy piwku z mężem pozdrawiam
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3937 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski
Nadrobiłam Was w ramach możliwości, ale ja chyba nie dam rady być na bieżąco - brakuje mi czasu na wszystko ostatnio. W każdym razie Neska cieszę się że wszystko jest ok ![]() Widzę że dziewczyny wzięły się za porządki w swoich skarbach
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-07-15 o 20:16 |
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale narazie nie., bo jak mysle o porodzie to sie zastanawiam czy sobie cesarki nie zalatwic ![]() takze narazie nie planujemy on to mowi o 3 nawet
|
|
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
w zasadzie mało urlopowe... a bardzo pracowite
bedziemy wykanczac w dalszym ciagu domek, musimy ruszyc z reszta, bo troche lenistwo nas ogranełopoza tym mój maz broni sie we wrzesniu tzn mam nadzieje, ze do tego dojdzie. ale jak na razie nic jeszcze nie napisał i obiecałam, ze mu pomoge. oprócz tego na sierpien musze przygotowac 6 godzinne szkolenie dla pracowników z czegos co mialam na studiach i jeszcze przygotowac prezentacje(choc czesciowo) na wrzesien dla licealistów wiem co strasznie wszystko brzmi, ale niestety kiedys to trzeba zrobic poza tym w drugim tygodniu naszego urlopu rodzina nas odwiedza, bo jeszcze domku nie widzieli, i w ostatni weekend robimy parapetówke. i taka oto przeleci cały urlop Cytat:
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Neska super wiadomość
Piernik w piekarniku się pyrczy i kończę robić shrek'a a teściowa jutro jeszcze pleśniaka chce zrobić Za dużo na stole nie będzie bo na gorąco tylko: - pałki z kurczaka z pieczarkami - warzywa mrożone z parowaru a na środku talerza kalafior i brokuł z sosami: hollenderskim na ciepło i czosnkowym na zimno. Reszta to takie dostawki: - sałatka jarzynowa - sałatka arbuzowa - w plasterkach: ser, polędwica sopocka, kiełbasa żywiecka - w plasterkach oczywiście nie może zabraknąć pomidora, ogórka z cebulką - camembert (niestety tylko na niego popatrzę )otoczony warzywami świeżymi, czyli sałatą, papryką, troszkę olivek wrzucę, bo się pewnie ja rzucę, bo uwielbiam je a no i taka mała kukurydza wraz z malutkimi korniszonkami i cebulką małą (cebula nie wiem czy jest jadalna? nigdy jej nie jadłam takiej ze słoiczka)- koreczki ![]() No i to wsio Jeju dawno imprezy nie urządzaliśmy, pierwszą robimy chyba od 2 lat ostatnio to grilla miesiąc temu, ale był tylko wujek i babcia ze strony Andrzeja, bo reszty niestety nie było. A teraz i ciotka z tym samym wujkiem, mam nadzieje, że kuzynka A. no i babcia of kors także najbliższe nam osoby ![]() nie mogę doczekać się tych pyszności ![]() ok idę do shrek'a bo czeka na mnie
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to imprezka z okazji ogłoszenia informacji o bobo? dziewczyny niezdarnie tworze sobie w paincie moja górna lazienke. przedstawiam sciane z wanna i umywalka, ktora wersja lepsza? te jasne płytki w rzeczywistosci maja taki kwiatowy wzór
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agatek pyszności, z jakiej okazji ta impreza bo mi umknęło chyba Przeglądam na nk naszą grupę PM 2009 jeju ja kilku dziewczyn już w ogóle nie kojarzę. Przy okazji bzyczko zaprosiłam cię
|
|
|
|
|
#3943 |
|
Wtajemniczenie
|
India - to masz ambitne plany urlopowo - pourlopowe
W porównaniu z moimi - tzn. wiem kiedy go mam - brzmią naprawdę imponująco. Wersja pierwsza - ten poziomy pasek jakoś tak .. nie pasuje.Kasia - wyleczyłaś się po upadku? O opaleniźnie mogę zapomnieć - wczoraj było 15 stopni i ściana deszczu z wichurą - dramat, cały dzien taka masakra. Widzialam też najnowszego Harrego Potter - bardzo fajna część, już ostatnia.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-07-15 o 21:08 |
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() agatko przecioez camemberta mozesz jesc ![]() tylko niepasteryzowanych nie
|
|
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
neska CUDOWNIEEEE
a ciąże prowadzi ci lekarz ten co robił tą nieszczęsną przeziorność czy to niezależni lekarze?anika mam nadzieję że pomoże na dłużej Rosette to ja też cię połechcę, jesteś cudna! india no to widzę masz intensywne plany łazienka dla mnie 1 *Agatek* co to za impreza?? i potwierdzam camemberta możesz jeść, plus te wszystkie pakowane z pasteryzowanego mleka, z niepasteryzowanego nie wolno ![]() iwka podobał ci się harry? widziałaś 3d? bo ja chce iść
|
|
#3946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dołączam reszte ścian- choc wam bedzie ciezka do wszystko zebrac do kupy, ale coś nie moge ogarnac programu do aranzacji iwka no ambitne hihi zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
#3947 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki - robicie może zakupy w Aldi? Niedaleko mnie odkryłam że jest jeden i chcę się przejechać popatrzeć co i jak, ale nie wiem co warte uwagi (w sumie to z jakichś "zagranicznych" rzeczy bo na to że mają polskie to nie liczę).
|
|
#3948 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mi się podoba wersja nr 1, druga przypomina mi kuchnie nie wiem czemu, taki aneks bardziej mi przypomina. Jestem na nr. 1 Cytat:
teraz już sama nie wiem... idę przeczytać czy to z pasteryzowanego mleka
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję Wam dziewczynki
![]() Marta to niezależni lekarze. w moim gabinecie urlop teraz i dlatego musiala zrobic juz to badanie gdzie indziej niestety...ale juz z głowy India dla mnie tez pierwsza wersja : |
|
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brazowe drewnopodobne http://www.paradyz.com.pl/Collection...room/woodentic szare http://www.nowa-gala.pl/pl/index/htm...ion:625/SIGNUM no i te jasne z jakims lekkim wzorem - spodobały mi się http://www.dekordia.pl/index.php?s=aranzacje&id=3682 ale niestety nie wiem jak na zywo wyglądaja
|
|
#3951 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajne te drewno-podobne, bardzo mi sie podobają, w swojej łazience będę je chciała na podłogę a na ściany jakiś krem albo biel tylko ze wstawkami z tych drewnopodobnych. Na pewno warto na żywo je zobaczyć co by się nie rozczarować i sprawdzić czy do siebie pasują. Jak dla mnie troszkę na duży miszmasz się robi, ale ja jestem totalnym minimalistą
czyli jednak cała łazienka w płytkach?Agatek - zdradzisz jak robisz te pałki? W ogóle jak przeczytałam co planujesz zrobić to się zrobiłam głodna jak pieron. a u mnie studencka lodówka bo się nam po zakupy iść nie chciało...
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-07-15 o 21:58 |
|
|
|
#3952 |
|
Wtajemniczenie
|
małego zdjęcia z wakacji z piaskownicy zrobionej przez tatusia
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja po dwóch dniach w pracy :/ na szczęście weekend wolny
|
#3954 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia - ale on ma zadziorny uśmiech
Podobny do tatusia.
|
#3955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jejku dziewczyny ale miałam dzisiaj dzień...miałyśmy z Lilą. O 6,30 obudziła się, tzn obudziło ją wymiotowanie (całe szczęście się nie powtórzyło później) cały dzień marudna była a na koniec zasnęła to spała 4godziny. teraz najadła się i dalej śpi. A wszystko przeze mnie bo wczoraj dałam jej mm i jak się na koniec okazało nie rozpuściło się ono do końca Mykam spać bo padam.
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ale masz ciacho małe
![]() India poogladaj na żywo. ja tez się napaliłam na pewne plytki jak oglaalam w necie i katalogach a jak na zywo zobaczylam to odpadły od razu
|
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaher ale fajny Dominiś!!
![]() Cytat:
wiesz co, też głodna jestem i nie mogę się doczekać jutra uwielbiam Aaa teściowa jeszcze robi sałatkę czosnkową: - 1 kg ziemniaków - 0,5 kg ogórków kiszonych - 30-40 dag szynki konserwowej - główka czosnku (jak najdrobniej pokroić) - pęczek koperku Wszystko skroić na kosteczkę, NIE DODAWAĆ SOLI ANI PIEPRZU!!! Wszystko ładnie połączyć i dodać odrobinę majonezu, żeby wszystko ładnie się złączyło. Najlepsza na drugi dzień- czosnku nie czuć ![]() Przepis daję do klubiku
|
|
#3958 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta sciana z drzwiami tylko do polowy, no i została jeszcze jedna sciana z kaloryferem i ona tez bedzie malowanakasiu ja do Ciebie widze podobienstwo Cytat:
Cytat:
w poniedzialek pojade
|
|
#3959 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takim razie pójde ![]() Cytat:
ale jak piszesz najważniejsze że już po ![]() wowww... jak by to powiedziała Gucia nie ogarniam tej kuwety ![]() śliczny ![]() Cytat:
![]() laski ślązaczki Rybulka potwierdziła swoje przybycie na nasze spotkanko ![]() ![]() ![]() więc będzie aniaaaa84, anika, cori, gucia, ja, rybulka, samba, (kolejność alfabetyczna ![]() )to potwierdzone na bank (jak się wyłamie któraś to znajdę i ubiję ) i katunia jak jej się uda ![]() BOSKOOOO![]() ![]() ktoś jeszcze chce??
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-07-15 o 22:38 |
|||
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzyt z góry kurcze dajcie mi jakis(prosty) program do wizualek to sie bardziej rozjasni
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

A jakie sery dałaś do pizzy?? Zółty, pleśniowy, mozarella jeszcze coś?? Następną taką zrobię 

)... trzeba będzie zmienić 

bedziemy wykanczac w dalszym ciagu domek, musimy ruszyc z reszta, bo troche lenistwo nas ograneło
)otoczony warzywami świeżymi, czyli sałatą, papryką, troszkę olivek wrzucę, bo się pewnie ja rzucę, bo uwielbiam je
a no i taka mała kukurydza wraz z malutkimi korniszonkami i cebulką małą (cebula nie wiem czy jest jadalna?
nigdy jej nie jadłam takiej ze słoiczka)
ostatnio to grilla miesiąc temu, ale był tylko wujek i babcia ze strony Andrzeja, bo reszty niestety nie było. A teraz i ciotka z tym samym wujkiem, mam nadzieje, że kuzynka A. no i babcia of kors