|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zakorzeniona
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią
W temacie bohaterskich tatusiów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() BŁAGAM, powiedzcie, że są na świecie faceci, których matka tak nie rozpieściła, że nie myślą, że kobiety muszą koło nich skakać, bo inaczej z żadnym nie wytrzymam i jeszcze zostanę sfrustrowaną, zaniedbaną i wąsatą starą panną! ![]()
![]() |
#4443 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wąsate są feministki ![]() ![]() No chyba, że jesteś do tego feministką ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A szkoda, że nigdy się nami nie zajmował ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjmijmy kuzynka i kuzyn, mają dwójkę dzieci. Mniej odpowiedzialnej matki nie widziałam i to nie tylko moja opinia /niedzieciatej/ ![]() Anyway, siedzą i gadają z nami, ona: -Noooo ta Kacha to jest straszna, nie chciałabym takiej żony ja: -Co tym razem? ona: -Zwala na męża matczyne obowiązki ja: -No ale co konkretnie? ona: -Noo np on karmi czy zostaje z dzieckiem ja: -... ale co, przecież ona pracuje na nocną zmianę, on na dzienną, inaczej by tego nie pogodzili. to kto ma ugotować dziecku kolację o 20 jak ona wychodzi do roboty? ona: -oHFSHDWe%$(#_(%#$#($%49 TY TO ZAWSZE JESTEŚ! nie obrobisz ze mną dupy innym ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Niemniej jednak uważam że gdy para umawia się tak że mężczyzna pracuje i zarabia na utrzymanie całej rodziny, a kobieta może sobie pozwolić by zostać z domu, to sory batory ona sprząta i gotuje, bo niby czemu on po przyjściu do domu po pracy na pełen etat ma obierać ziemniory...? ![]() Ulubiony tekst mojej kuzynki "Och bo ja tak tego nie lubię robić" (tj zmywać naczyń, bo paznokcie sie niszczą nooo!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cóż, umówisz mnie ze swoim bratem? ![]()
![]() |
#4450 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zakorzenienie
|
Przyznaję bez bicia my jesteśmy oboje bałaganiarze a porządek muszę mieć tylko w dwóch miejscach - w kuchni i łazience.................
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4452 | |||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i nocą powinni na zmianę wstawać do dziecka. Żeby nie wyszło na to, że mąż pracuje od 8 do 16 od poniedziałku do piątku, a żona 24/7. A to też niestety częsty model ![]()
![]() |
#4453 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie wiem czy trzeba sprzątać 7 dni w tygodniu, zajmowanie się domem jest ciężkie ale nie aż tak jak praca na budowie. A zajmowanie się dzieckiem non stop to tylko stan przejściowy, w końcu pójdzie do przedszkola i kobieta też będzie miała swój czas wolny. No niestety, tak to wyglądają kompromisy, nie da się pokroić nożem po równo obowiązków domowych. ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie oszukujmy się - praca w domu i przy dziecku na pewno nie mieści się w 8 godzinach dziennie, 5 razy w tygodniu ![]()
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to wszystko ZALEŻY, jak facet śmiga z cegłami po 12 godzin bo musi, to co innego, co innego gdy ma własną firmę i fizycznie aż tak się nie wymęczy, naprawdę... I to wstawanie do dziecka i wszystko inne to kwestia dogadania się. I tak jak mówisz, to nie jest tylko 8 godzin dziennie. Dlatego nie ma co współczuć a należy podziwiać że ludzie potrafią to wszystko ładnie pogodzić, bo większość par nie zdobyłaby się na takie kompromisy. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | ||||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
A zajmowanie się domem też w wielu przypadkach wygląda inaczej. Ale jednak co 2 dzień by trzeba było dom ogarnąć, obiad przynajmniej raz na 2 dni zrobić, zakupy takie codzienne porobić... Po drodze jeszcze kilka innych rzeczy zrobić trzeba, a to nie takie łatwe jak się ma dziecko na ramieniu ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Mowy nie ma, mój ![]()
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
Dlatego mówię: WSZYSTKO ZALEŻY i nie ma co dalej dyskutować ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Wtajemniczenie
|
Ma może brata?
![]() No właśnie - wszystko zależy od konkretnego przypadku, od pracy wykonywanej przez drugą połówkę etc. Trzeba pójść kompromis. Ale - kolejna rzecz, która mnie w ludziach dziwi - pary często nie mogą go znaleźć, bo nie umieją ze sobą rozmawiać. Widać to ładnie na Wizażu - panna z facetem własnym nie porozmawia, tylko obcych ludzi o zdanie pyta ![]() Przypomina mi się jakiś młodzieżowy serial oglądany lata temu. Panna zaszła w ciążę, bo przed seksem nie dogadali się co do zabezpieczenia - on myślał, że ona bierze tabletki, a ona myślała, że on założył prezerwatywę ![]() ![]() Jeszcze jedna rzecz mnie dziwi - księżniczkowatość ![]() ![]()
Edytowane przez emelie Czas edycji: 2011-07-15 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
Degrassi ^^
oglądałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Wtajemniczenie
|
Tak!
![]() Matko, kiedy to było. Miałam chyba 11? lat. Byłam wtedy straasznie tępa, dziwne, że wiedziałam, co to seks ![]() Tak serio, to teraz mam 15 lat, więc to wcale tak dawno nie było, tylko mi się wydaje, że się strasznie postarzałam ostatnio ![]()
#4462 |
Zakorzenienie
|
![]() też to oglądałam, hicior ![]() "ej ale jak chłopak ma prezerwatywę to to jakoś szeleści?" ![]() taaaa i jeszcze dziewczyny i miłość wtedy leciało w telewizji ;-p |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Inna sprawa, że ludzie nawet w sprawie antykoncepcji nie potrafią się dogadać. Rozwalają mnie faceci, którzy każą dziewczynie brać tabletki, bo gumek nie lubią. I nieważne, że dziewczynie tabletki szkodzą - ma je brać, bo Misio gumek nie lubi. I rozwalają mnie dziewczyny, które potem te tabletki biorą, mimo że odczuwają silne skutki uboczne. Ale Misio przecież gumki nie założy... Albo pary, które wierzą w sensowność stosunku przerywanego ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4464 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Muszynianko - bez obrazy, ale jesteś trochę ode mnie starsza, więc jakim cudem oglądałaś to, co ja? ![]()
![]() |
#4465 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2011-07-15 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiedyś, jak byłam młodsza, trafiłam w nocy w tv na "Seks w Wielkim Mieście" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
Emelie haha
![]() Oj dla mnie największym szokiem był Jerry Springer ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
Zakorzeniona
|
Ja z siostrą byłyśmy wielkimi fankami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Jak byłam młodsza to myślałam, że to jest naprawdę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jedne z moich pierwszych wspomnień to oglądanie tv w czasie ataku na WTC ![]() ![]() Jerry Springer? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.