|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
Cytat:
A bardzo tego nie chce Miejmy nadzieje że klucz bedzie elastyczny A z tymi klientkami to mysle ze masz duże szanse na to ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-07-15 o 22:14 |
||
|
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie że nie wiem czy tego nie robi
|
|
|
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
ale sweeeet
![]() hm Twoj TZ przypomina mi kogos! nie ma brata w Wawie? :pCytat:
szkoda, ze nie napisałaś, ze Ci zazdroscimy... ![]() Przede wszystkim nikt nikomu nie miesza w głowie, ani nie dyktuje co ma robic. Po prostu wymieniamy obiektywne spostrzezenia patrzac z perspektywy osob 3cich. Wiem, ze nie znosisz sprzeciwu, czy krytyki i strasznie Cie to drazni ze ktos moze miec inne zdanie niz Ty. Ale takie zycie, nie zawsze spotykasz na swojej drodze ludzi pod swoje dyktando ![]() a co do ignorowanych, to nie wiem w ogóle czy cos takiego istnieje, ale jak masz potrzebe, to sie nie krepuj. |
|
|
|
|
#1324 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak naprawde jak ktos ma sredni/jasny blond to 2 tony i ma biale ![]() Cytat:
tylko wiadomo- trzeba tylek przysiasc. kazdy najmniejszy brak w koncu wyjdzie, ale jak ktos jest systematyczny to nie ma rzeczy nie do przejscia ![]() obys trafila na taka specjalizacje jak chcesz i dziekuje! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
![]() a lista ignorowanych znajduje sie w ustawieniach profilu
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja teraz będę robiła garnierem a jak nie zadowoli mnie efekt to wracam do C12 chyba albo C10 bo 219 dla mnie za chłodny nie pasuje mi jutro jak umyję włosy zrobię fotkę bo dzisiaj w koczku chodziłam ![]() oby nie wyszło mu bo na tyłku nie usiądzie ![]()
|
|
|
|
|
#1326 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
byłam raz! nigdy więcej ! na miejscu szukałam kwater, a że to akurat był kołobrzeg i był teeen nooo ! jak on się nazywa? ekwador ? to od pyty ludzi nigdy nigdy nigdy więcej !słoddkoooooooo )) Twój tż wydaje mi się znajomy![]() Cytat:
jeśli się kocha i ma się wszystko czego się potrzebuję, to nie potrzebne są człowiekowi tego typu atrakcje
|
|||
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 219 za chlodne to szukaj dalej. w koncu dobierzesz sobie farbe idealna! niestety dla wiekszosci biale wlosy=rozjasniacz
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i w drugiej kwestii też się rozumiemy ![]() ja swojego rumcajsa już nie wklejam bo i tak już wszystkie widziałyście ![]()
|
|
|
|
|
#1330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że wypadna mi te włosy Cytat:
ktoś kto flirtuje robi to świadomie i wie że jak zacznie mu się to ,,podobać'' będzie brnął w to dalej i dalej nieraz właśnie z takich głupiutkich flirtów powstają zdrady w związkach . uważam że jak się kogoś kocha i się z nim jest w związku to jest podłe wiem co pisze bo nie jest mi obce to tzw. flirtowanie nie mówie że to jest nienormalne bo było ,jest i będzie zawsze, ale właśnie czy jest potrzebne komuś w stałym związku?no chyba że ta druga połówka już jest nam obojętna
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i potem chodzą takie pomyłki z popalonymi włosami długości do ucha ![]() a w sumie to po rozjaśniaczu to takie bardzie żółte niż białe
|
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Lady-ja się dołączam do antynamiotowych blondynek
![]() raz pojechałam na działke do kolegi, mielismy spac w namiocie, cała byłam podjarana ze pierwszy raz zobacze jak to jest i masakra ktos byl tak zawiany, ze centralnie wleciał do namiotu z piwem i całe rozlał nie musze Wam mowic jak walilo i trzeba bylo sie ewakuowac do domku
|
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież napisałam [B że nie czułabym się fajnie gdyby on to robił dlatego nie chce robić mu tego skoro wiem jak ja czułabym się w takiej sytuacji [/B]"owszem w Twojej wypowiedzi jest dużo prawdy może popchnąć do zdrady ale sam w sobie niby zdradą nie jest choć ja pewnie czułabym się zdradzona
|
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieje ze mi sie zrowna odrost po 219
Musi, musi kurrrcze Za tydzien chyba sobie machne ![]() A jak nie bedzie sie rownac to mi zostanie c12 ![]() Ale nadal mi sie wydaje ze te farby z serii intensive są mocniejsze niż 219
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie wspomniałam o tym że wtedy co byłam to ktoś narzygał nam przed wejściem do namiotu w sumie nie powiem że płakałam z tego powodu bo nie chciałam tam spać
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jaa nie widziałam
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja chciałam bardzo spac, tak na łonie natury ![]() ale łazienka była w domu wiec i tak by było to pseudo-namiotowanie |
|
|
|
|
#1340 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już sobie daje spokój z komentowaniem bo to jak grochem o ścianę. Dobre rady które zawsze były od serca są odbierane jako atak lub prowokację, to po co w ogóle język strzępić ![]() Cytat:
Nikt Cie tu nie analizuje - po prostu tym co piszesz przeczysz sama sobie.. I nie mów, że obgadałaś najpierw z najbliższymi osobami - dlaczego? Nie będę pisać - ale odniosę się do tego co mówiłaś w klubie.. Jeśli dla Ciebie brak poszanowania i traktowanie byle jak (delikatnie mówiąc) osobę przez swoją drugą połówkę nazywasz "że coś między dwojgiem ludzi nie gra" no to cóż Twój problem.. w końcu nie ja się wściekam i płaczę.. Zależy jeszcze czyja... Cytat:
Cytat:
a jeszcze szczypawki to już w ogóle... ![]() Nie mówiąc o braku prysznica itd no i ta pogoda nasza polskaChyba zniosłabym jeden dzień góra dwa ![]() Dlatego mam nadzieję, że Ench trafi na dobrą pogodę i nie będzie musiała się niczym martwić
Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-07-15 o 22:51 |
||||
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jednak napisałam do Ciebie bo właśnie rzuciło mi się w oczy jak napisałaś, że nie uważasz flirtu za zdradę ale teraz jednak przyznałaś racje ,że gdyby tak się stało w przypadku Twojego Tż to tak byś się czuła i właśnie o to mi chodziło że ja też bym się tak czuła jak zdradzona więc według mnie to ciągnie do zdrady i nie zgodze się że flirt to nie zdrada bo w pewnym stopniu to już jest zdrada flirtować z kimś za plecami ukochanej nam osoby przynajmniej ja to tak odczuwam
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1342 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Lady - bardzo fajny ten Twój nowy avek
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fakt jest taki że niby flirt zdradą nie jest dla mnie jednak to nie miłe i na flirtowanie wg. mnie mogą pozwolić sobie single ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- dziękuję
|
|
|
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A flirt to zdrada, moze nie fizyczna, ale psychiczna.. a tłumaczenie, ze flirt tylko zaostrza zwiazek jest chore |
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
wkleiłam dla Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1349 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady ale ja chciałam jakieś RAZEM !
a nie mi tu osobno wklejasz ale on napakowany ćwiczy ?![]() wydaje mi się że pasujecie do siebie )) no i jest wysoki mój tż to niski :/ nie gniewałabym się gdyby bozia dała mu 5 cm więcej żebym nie czuła się nieswojo na szpilkach przy nim
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

jak kazda fryzjerka...

a juz pw dostalam od wnikliwych obserwatorow i niezbyt to pochlebne dla was niestety...
pewnie że nie wiem czy tego nie robi 

nigdy nigdy nigdy więcej !
jeśli się kocha i ma się wszystko czego się potrzebuję, to nie potrzebne są człowiekowi tego typu atrakcje 

nieraz właśnie z takich głupiutkich flirtów powstają zdrady w związkach . uważam że jak się kogoś kocha i się z nim jest w związku to jest podłe