Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-15, 21:29   #1561
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
to raczej mi dziś coś na mózg poszło
Chyba możemy sobie rączki podać Ej w ogóle mi się nie chce spać nie wiem co jest grane

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 21:31   #1562
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Chyba możemy sobie rączki podać Ej w ogóle mi się nie chce spać nie wiem co jest grane
znowu to no nie wiem
teraz i Ciebie pewnie będzie śmieszyć

a mi to się chce spać, dziecko mnie wykończyło

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 21:34   #1563
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
znowu to no nie wiem
teraz i Ciebie pewnie będzie śmieszyć

a mi to się chce spać, dziecko mnie wykończyło
A mnie dziś nie miał kto wykończyć

Stary 2011-07-15, 21:35   #1564
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
i jak Ty uśniesz taka nie zaspokojona?

Stary 2011-07-15, 21:36   #1565
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie się zastanawiam

Stary 2011-07-15, 21:40   #1566
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie się zastanawiam
może sobie jakoś sama dasz radę

idem do wanny i do łóżeczka bo mąż się niecierpliwi

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2011-07-15 o 21:43
Stary 2011-07-15, 21:48   #1567
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
może sobie jakoś sama dasz radę

idem do wanny i do łóżeczka bo mąż się niecierpliwi
męża w łózku to zazdroszczę
idź idź, niech nie stygnie
Miłego wieczorku Wam życzę

Stary 2011-07-15, 21:55   #1568
agusiowata
Zakorzenienie

Coś czuję, że dziś nie pójdziemy szybko spać. Mąż właśnie prosił o włożeniu piwka do lodówki.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 22:01   #1569
Mamba_2008
BAN stały

Hejo mambusia przyszła

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Trzeba było za Muńkiem polatać

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Posprzątałam dzisiaj całe mieszkanko i jutro palnowany wypad nad jeziorko razem z grillem
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 22:04   #1570
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mamba_2008 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Posprzątałam dzisiaj całe mieszkanko i jutro palnowany wypad nad jeziorko razem z grillem
Fajne plany.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Arnama w biurze podróży z samolotem było dużo drożej. Mamy zaklepane od kwietnia.
Stary 2011-07-15, 22:07   #1571
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Fajne plany.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Arnama w biurze podróży z samolotem było dużo drożej. Mamy zaklepane od kwietnia.
E to najlepiej załapać sie na lasty
Stary 2011-07-15, 22:10   #1572
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
bez męża na ślub koleżanki ciekawe
Ja bym mojego wzięła
Jak nie chce to go nie będę zmuszać, też bym nie poszła na ślub jakiegoś jego kolegi którego na oczy nie widziałam. Zresztą chyba nie musimy wszędzie razem chodzić.

Cytat:
Piwka zapomniałam sobie kupić
A to pijesz piwo na dukanie? A mi się chce już alko bardzo bardzo. No ale nie piję.

Cytat:
Ja brałam ślub po cichu, bo na wsi. Niektórzy sąsiedzi dowiedzieli się o tym po fakcie.
A wydawało mi się że na wsi to huczne wesela.

Trzaskanie dla mnie to też dziwny zwyczaj. A w Dąbrowie Górniczej czy Będzinie jest zwyczaj że w wieczór przed ślubem młodzi stroją gałązkami zielonymi czy czymś wejście do domu młodej i młodego i wódkę się wtedy pije i każdy z ulicy może przyjść, pomóc i się napić wódki. Też to dla mnie dziwne. Aha do tego w dniu ślubu świadkowa wyprowadza młodego z jego domu i wprowadza do domu młodej. Też wtedy pierwszy raz się spotkałam z takim czymś i byłam właśnie świadkową wprowadzającą.

Cytat:
My np do Włoch latamy za 180zł w OBIE STRONY za 2 osoby
To tanio!

Byłam na zakupach i piec chlebek choć późno już. :/

Edytowane przez Ariena
Czas edycji: 2011-07-15 o 22:12
Ariena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 22:12   #1573
Mamba_2008
BAN stały

Ja dzisiaj znowu wlazłam do obuwniczego i kolejne buty wpadły mi w oko. Rany strasznie musiałam się powstrzymywać Chciałabym żeby ta nasza sytuacja finansowa się ustabilizowała
Stary 2011-07-15, 22:12   #1574
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
No najlepiej. Mąż wtedy załatwiał urlop. Bał się trochę tak z last.
Stary 2011-07-15, 22:16   #1575
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
Jak nie chce to go nie będę zmuszać, też bym nie poszła na ślub jakiegoś jego kolegi którego na oczy nie widziałam. Zresztą chyba nie musimy wszędzie razem chodzić.

A to pijesz piwo na dukanie? A mi się chce już alko bardzo bardzo. No ale nie piję.

Trzaskanie dla mnie to też dziwny zwyczaj. A w Dąbrowie Górniczej czy Będzinie jest zwyczaj że w wieczór przed ślubem młodzi stroją gałązkami zielonymi czy czymś wejście do domu młodej i młodego i wódkę się wtedy pije i każdy z ulicy może przyjść, pomóc i się napić wódki. Też to dla mnie dziwne. Aha do tego w dniu ślubu świadkowa wyprowadza młodego z jego domu i wprowadza do domu młodej. Też wtedy pierwszy raz się spotkałam z takim czymś i byłam właśnie świadkową wprowadzającą.

To tanio!

Do mnie na wesele przyjechała rodzina ze śląska i też tłukli mi porcelanę, ale u mnie nie ma takiego zwyczaju. Po mojego ślubnego pojechali starostowie i dróżki A do ołtarza prowadził mnie tata

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
No najlepiej. Mąż wtedy załatwiał urlop. Bał się trochę tak z last.
Myśmy na podróż poślubną jechali z lasta i było super
Stary 2011-07-15, 22:17   #1576
agusiowata
Zakorzenienie

Ariena miałam na myśli sąsiadów z bloku. Ja nie mieszkałam na wsi. Mieliśmy tam tylko ślub. Wesele było w małym miasteczku, w pobliżu tej wsi. Jak na wieś, to miałam skromne wesele. Powiem Wam, że teraz na wsi odchodzi się powoli od takich dużych wesel. W tym roku byliśmy na dość dużym weselu, było tam prawie 150 osób. Kiedyś byłam na weselu na wsi, co było 200 osób.
Stary 2011-07-15, 23:05   #1577
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Chodzi mi o to że osoby należące do klubu nie udzielają się tak często jak: Evelineau, Arnama, Mamba, Eff, nie wystarczy tyle ile ja się udzielam żeby tam wstąpić?

Idę robić obiadek.
masz na myśli np, mnie?

Hhe

Ja bym cię przyjęła ale nie ode mnie to zależy.
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 23:45   #1578
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
masz na myśli np, mnie?
No na przykład. Albo np. Corvette albo Kwiatuszek 88, motylek 1007, nixie, nie udzielają się często.
No ale mam nadzieję że mnie tam chcecie. Tak jak pisałam wcześniej chciałabym Was lepiej poznać i dokładniej wiedzieć co się dzieje.

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Myśmy na podróż poślubną jechali z lasta i było super
My też jechaliśmy z lasta i w tym roku może też tak pojedziemy, albo z firsta zimą.

Robię chlebek i wymyśliłam patent na "rozlazujące" się foremki silikonowe. Jedną silikonową włożyłam w starą blaszaną i w taki sposób ma usztywnienie, a drugą podparłam po bokach foremkami do creme brulee Szkoda że jedną starą blaszaną wywaliłam, dobrze chociaż że tą drugą zostawiłam.

Edytowane przez Ariena
Czas edycji: 2011-07-15 o 23:51
Ariena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 00:20   #1579
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
No na przykład.
Wiedziałam, ale ja się akurat udzielam dosyć często niestey pracuję i nie mogę tego robić co 5 minut ale bywa, że w jakiś dzień tak np. mam
a po pracy jak każda z was różnie
Jeśli jednak chodzi o ciebie to dla mnie jak najbardziej mogłabyś się udzielać w naszym klubie, ale więce np jakieś nowe które by przyszły w tym momencie już bym nie chciała ze względu na bezpieczeństwo i pogadanie sobie od serca.

Jak już powiedziaam jednak nie ja decyduję o tym

Mąz śpi głębokim snem a mnie coż się nie chce. czytam ksiązkę o trupach. Co dzieje się z naszymi ciałami po śmierci. jest extra bo zawiera czyste fakty. Ja lubię literaturę faktu albo popularnonaukową inna mnie nie interesuje, prócz Harrego Poterra, którego jestem fanką czytelniczo-filmową.

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Cytat:
Możemy jakoś pomóc?????????

Licytuje tę sukienkę i jeszcze 6 dni - nie wytrzymam
http://allegro.pl/p-u-b-asos-piekna-...708736667.html
Trzymajcie kciuki za tę cęnę bo taka mnie interesuje.

Edytowane przez olenkalejdi
Czas edycji: 2011-07-16 o 00:26
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 06:07   #1580
Corvette
Zadomowienie

Cytat:
No na przykład. Albo np. Corvette albo Kwiatuszek 88, motylek 1007, nixie, nie udzielają się często.
No ale mam nadzieję że mnie tam chcecie. Tak jak pisałam wcześniej chciałabym Was lepiej poznać i dokładniej wiedzieć co się dzieje.

Ahem, wypraszam sobie. Gdybyś się sama się częściej udzielała to byś wiedziała. Wypowiadam się za siebie. Prawie 4 tygodnie temu napisałam że nie będzie mnie przez czas nie określony, akurat od tygodnia prawie mam co innego na głowie.
Gdyby nie Mamba to sama nie wiedziała bym że zaczęła się druga część wątku.
Zaglądam i piszę gdy mogę i jeżeli coś mi wisi na języku O.K?

My też jechaliśmy z lasta i w tym roku może też tak pojedziemy, albo z firsta zimą.

Last minute czy "first" są super gdy ktoś może sobie załatwić urlop od ręki, ale gdy ma do wyboru tylko dane terminy, to ani "pierwsza ani ostatnia minuta" nie pomoże

Robię chlebek i wymyśliłam patent na "rozlazujące" się foremki silikonowe. Jedną silikonową włożyłam w starą blaszaną i w taki sposób ma usztywnienie, a drugą podparłam po bokach foremkami do creme brulee Szkoda że jedną starą blaszaną wywaliłam, dobrze chociaż że tą drugą zostawiłam.
Ja lubię silikonowe, ale faktem jest że nie do wszystkich wypieków się nadają. Np sernik jest za "ciężki" i nie da się wywrócić
Jaki chlebek robisz?

Cytat:
Wiedziałam, ale ja się akurat udzielam dosyć często niestey pracuję i nie mogę tego robić co 5 minut ale bywa, że w jakiś dzień tak np. mam
a po pracy jak każda z was różnie
Jeśli jednak chodzi o ciebie to dla mnie jak najbardziej mogłabyś się udzielać w naszym klubie, ale więce np jakieś nowe które by przyszły w tym momencie już bym nie chciała ze względu na bezpieczeństwo i pogadanie sobie od serca.

Podpisuję się pod tym

Jak już powiedziaam jednak nie ja decyduję o tym

Mąz śpi głębokim snem a mnie coż się nie chce. czytam ksiązkę o trupach. Co dzieje się z naszymi ciałami po śmierci. jest extra bo zawiera czyste fakty. Ja lubię literaturę faktu albo popularnonaukową inna mnie nie interesuje, prócz Harrego Poterra, którego jestem fanką czytelniczo-filmową.

Ja też takie lubię, a jeszcze bardziej programy

Możemy jakoś pomóc?????????

Licytuje tę sukienkę i jeszcze 6 dni - nie wytrzymam
http://allegro.pl/p-u-b-asos-piekna-...708736667.html
Trzymajcie kciuki za tę cęnę bo taka mnie interesuje.
No dobra trzymam.
Będę niedobra bo...sukienka z tyłu wygląda jak bezkrztałtny worek. Sorry

Wspominałyście o facetach...no to i ja dodam swoje 3 grosze...Ci poniżej podobają mi się z wyglądu. Denzel Washington jest wyjątkiem, bo oprócz wspaniałego głosu, ma miły charakter, i uwielbiam jego filmy. Russel Crowe podoba mi się jako Gladiator, a to w garniturze to już mnie tak nie podnieca Oczywiście każdy ma swój gust

Ach...gdyby tak legalnie można było mieć kilku mężów na raz...Nie było by nudno

Teraz widzę że pierwsza fotka nie pokazuje się w całości. Grrr...no ale film Gladiator pewnie znacie, to wiecie o co mi chodzi?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Russel Crowe 1964-Gladiator.jpg (9,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Charles Bronson 1921-2003.jpg (65,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Keanu Reeves 1964.jpg (19,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Johnny Depp 1963.jpg (22,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Russell Crowe[1].jpg (25,0 KB, 2 załadowań)

Edytowane przez Corvette
Czas edycji: 2011-07-16 o 06:10 Powód: Fotka do kitu!!!
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 07:52   #1581
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się nie zgodzę mam koleżankę w biurze podróży, która zna sytuację "od podszewki" i mówi że kiedyś się opłacało, a teraz jest mniej lotów = mniej lastów = większe ceny, bo chcą obkroić klientów
Najbardziej opłaca sie zamówić zaraz po pojawieniu sie nowych ofert na kolejny rok
Mój tata np tak zamawiał 2 lata temu, płacił za 4* hotel, ze śniadaniami, chyba 1100-1300 (nie chcę skłamać) za os/ 2 tyg. w Turcji.
A ja powiem na swoim przykładzie: na podróż marzył mi sie Rodos znalazłam w styczniu ofertę w super hotelu, z "prywatnym zakątkiem"plaży (taka kamienisto- skalista zatoczka) 4* i 2 tygodnie All kosztowało 1700 czy 1800/ os, wtedy mąż nie mógł sie zdecydować, "A bo nie wiadomo czy nie będzie innych wydatków"
Obserwowałam co jakiś czas tą ofertę.... im bliżej było daty wyjazdu, tym bardziej drożała i ostatecznie kosztowała.... 3500-3700/ os Mąż chciał sobie w łeb strzelić, a ja tylko moje "A nie mówiłam"
Teraz powiedział ze wczasy na przyszły rok zaplanujemy pod koniec tego, lub początkiem przyszłego roku
Ostatecznie wylądowaliśmy na Korfu też z lasta, ale to już już była loteria, bo jak kol mi podała 5 hoteli, to w ten sam dzień wieczór 3 z tych ofert były już nie aktualne miałam już taki moment że myślałam ze w ogóle sobie nie pojedziemy Ostatecznie dobrze sie stało, bo Kofru jest na prawdę piękne bardzo zielone, co jest raczej rzadkie na wyspach Greckich no ale pewnie też przepłaciliśmy po jakieś 1,5 tyś. za łebka, w porównaniu ile pewnie kosztowało początkowo

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:

To tanio!

Dobre... Ty z im chodzisz wszędzie, ale On po co ma z Tobą iść do koleżanki no tak.....
Ja bym z mężem poszła, jakoś sobie inaczej nie wyobrażam, przecież to oficjalna okazja

A ja na Dukanie czasem sobie machnę jakiegoś drinka z colą light (np w ubiegły weekend pt- niedz drinkowaliśmy w górach, plus piwko w drodze powrotnej ) skoro i tak spadam z wagi, to co mi tam zależy
Choć trochę mnie martwi takie podejście, bo już było: Ato jeden kawałek pizzy, a to kilka jagódek, wiśni.... no ale na wadze dzis znów kg w dół więc chyba sobie nie zaszkodzę jak coś to najwyżej w II fazie dłużej posiedzę- już bez grzeszenia

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Cytat:
Ja dzisiaj znowu wlazłam do obuwniczego i kolejne buty wpadły mi w oko. Rany strasznie musiałam się powstrzymywać Chciałabym żeby ta nasza sytuacja finansowa się ustabilizowała
Witaj w klubie ja się uśpić nie mogłam przez te buty wczorajsze- serio Ale gadałam z mężem a ten oczywiście: "To idź i sobie kup skarbie" to jeszcze bardziej ciągnie, bo wiem ze On nei ma nic przeciwko, a z drugiej strony sama nie mogę się powstrzymać, a wiem że nie powinnam
ALE wczoraj brat mi oddał 100zł które mu kiedyś pożyczyłam więc
Mam zamiar iść dziś do tego sklepu jeszcze raz a nóż nie będą mi na stopnie ładnie leżeć- jedyny ratunek a jak nie to kupię sobie jakieś

Edytowane przez arnama
Czas edycji: 2011-07-16 o 08:13
Stary 2011-07-16, 09:16   #1582
Telka10
Zakorzenienie

Witajcie!!! Jak dobrze że sobota
Umówiłam się dziś na zakupy
Poza tym jeszcze mieszkanko czeka na ogarnięcie ale to po zakupach
Cytat:
czytam ksiązkę o trupach. Co dzieje się z naszymi ciałami po śmierci. jest extra bo zawiera czyste fakty. Ja lubię literaturę faktu albo popularnonaukową inna mnie nie interesuje, prócz Harrego Poterra, którego jestem fanką czytelniczo-filmową.
Też jestem fanką Harrego mąż jakoś tego nie umie zrozumieć
Cytat:
Ariena miałam na myśli sąsiadów z bloku. Ja nie mieszkałam na wsi. Mieliśmy tam tylko ślub. Wesele było w małym miasteczku, w pobliżu tej wsi. Jak na wieś, to miałam skromne wesele. Powiem Wam, że teraz na wsi odchodzi się powoli od takich dużych wesel. W tym roku byliśmy na dość dużym weselu, było tam prawie 150 osób. Kiedyś byłam na weselu na wsi, co było 200 osób.
Ja jakoś nie trafiłam jeszcze na wesele mniejsze niż 150 osób chociaż jestem z dużego miasta. Mamy sporą rodzinę i jednak średnio 160 osób się zbiera, a najczęściej jest ok 200.
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 09:37   #1583
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Witajcie!!! Jak dobrze że sobota
Umówiłam się dziś na zakupy
Poza tym jeszcze mieszkanko czeka na ogarnięcie ale to po zakupach

Też jestem fanką Harrego mąż jakoś tego nie umie zrozumieć

Ja jakoś nie trafiłam jeszcze na wesele mniejsze niż 150 osób chociaż jestem z dużego miasta. Mamy sporą rodzinę i jednak średnio 160 osób się zbiera, a najczęściej jest ok 200.
Ja przeczytałam całego Harrego i oglądnęłam i lubię Ale książki czytam od zawsze więc taki hicior nie mógł mnie ominąć a oglądanie takich filmów i bajek przede wszystkim mam po tacie Przy bajkach bawimy się lepiej niż przy filmach.
Co do wesela to ja miałam 120 osób zaproszonych i to mocno okrojona suma, bo powierzchnia mojej sali nas nie puszczała, ale duże wesela to standardzik u mnie

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
A ja się nie zgodzę mam koleżankę w biurze podróży, która zna sytuację "od podszewki" i mówi że kiedyś się opłacało, a teraz jest mniej lotów = mniej lastów = większe ceny, bo chcą obkroić klientów
Najbardziej opłaca sie zamówić zaraz po pojawieniu sie nowych ofert na kolejny rok
Mój tata np tak zamawiał 2 lata temu, płacił za 4* hotel, ze śniadaniami, chyba 1100-1300 (nie chcę skłamać) za os/ 2 tyg. w Turcji.
A ja powiem na swoim przykładzie: na podróż marzył mi sie Rodos znalazłam w styczniu ofertę w super hotelu, z "prywatnym zakątkiem"plaży (taka kamienisto- skalista zatoczka) 4* i 2 tygodnie All kosztowało 1700 czy 1800/ os, wtedy mąż nie mógł sie zdecydować, "A bo nie wiadomo czy nie będzie innych wydatków"
Obserwowałam co jakiś czas tą ofertę.... im bliżej było daty wyjazdu, tym bardziej drożała i ostatecznie kosztowała.... 3500-3700/ os Mąż chciał sobie w łeb strzelić, a ja tylko moje "A nie mówiłam"
Teraz powiedział ze wczasy na przyszły rok zaplanujemy pod koniec tego, lub początkiem przyszłego roku
Ostatecznie wylądowaliśmy na Korfu też z lasta, ale to już już była loteria, bo jak kol mi podała 5 hoteli, to w ten sam dzień wieczór 3 z tych ofert były już nie aktualne miałam już taki moment że myślałam ze w ogóle sobie nie pojedziemy Ostatecznie dobrze sie stało, bo Kofru jest na prawdę piękne bardzo zielone, co jest raczej rzadkie na wyspach Greckich no ale pewnie też przepłaciliśmy po jakieś 1,5 tyś. za łebka, w porównaniu ile pewnie kosztowało początkowo

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Dobre... Ty z im chodzisz wszędzie, ale On po co ma z Tobą iść do koleżanki no tak.....
Ja bym z mężem poszła, jakoś sobie inaczej nie wyobrażam, przecież to oficjalna okazja

A ja na Dukanie czasem sobie machnę jakiegoś drinka z colą light (np w ubiegły weekend pt- niedz drinkowaliśmy w górach, plus piwko w drodze powrotnej ) skoro i tak spadam z wagi, to co mi tam zależy
Choć trochę mnie martwi takie podejście, bo już było: Ato jeden kawałek pizzy, a to kilka jagódek, wiśni.... no ale na wadze dzis znów kg w dół więc chyba sobie nie zaszkodzę jak coś to najwyżej w II fazie dłużej posiedzę- już bez grzeszenia

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Witaj w klubie ja się uśpić nie mogłam przez te buty wczorajsze- serio Ale gadałam z mężem a ten oczywiście: "To idź i sobie kup skarbie" to jeszcze bardziej ciągnie, bo wiem ze On nei ma nic przeciwko, a z drugiej strony sama nie mogę się powstrzymać, a wiem że nie powinnam
ALE wczoraj brat mi oddał 100zł które mu kiedyś pożyczyłam więc
Mam zamiar iść dziś do tego sklepu jeszcze raz a nóż nie będą mi na stopnie ładnie leżeć- jedyny ratunek a jak nie to kupię sobie jakieś
Hmmm z lastami to różnie. Ja mam dwie znajome w biurach podróży i jak tylko im coś napomnę to mam fajną ofertę zarezerwowaną tylko dla mnie. No ale jak mówiłam w tym roku to jedyną rozrywką dla mnie to przeprowadzka
Co do butów to juz jedną parę kupiłam w tajemnicy na allegro no a na te już musiałam sobie odpuścić
Stary 2011-07-16, 09:55   #1584
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
Jaki chlebek robisz?

Russel Crowe podoba mi się jako Gladiator, a to w garniturze to już mnie tak nie podnieca Oczywiście każdy ma swój gust
Chleb otrębowy, pyszny wyszedł
Russel był boski w Gladiatorze

Cytat:
Dobre... Ty z nim chodzisz wszędzie, ale On po co ma z Tobą iść do koleżanki no tak.....
Gdzie ja tak napisałam???? Nie chodzę z nim wszędzie, a wręcz przeciwnie, czasem on sobie sam pójdzie na imprezę, ze znajomymi, albo ja gdzieś chodzę sama. I tak jak pisałam - jeżeli on chciałby iść na ślub jakiegoś kolegi którego nie znam, nie widziałam na oczy to też bym nie poszła.
Ja nie wiem, nie trzeba wszędzie chodzić razem, co innego jakby to była osoba z rodziny.
Ty byś zmusiła męża-Twoja sprawa.

Też oglądałam każdą część Harrego przeczytałam chyba 3 książki.

Coś mi się spać chce, jadę do kwiaciarni po jakiś bukiet ale wpierw porządek w kuchni muszę zrobić po pieczeniu chleba.
Stary 2011-07-16, 10:14   #1585
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Nie chodzę z nim wszędzie, a wręcz przeciwnie, czasem on sobie sam pójdzie na imprezę, ze znajomymi, albo ja gdzieś chodzę sama. I tak jak pisałam - jeżeli on chciałby iść na ślub jakiegoś kolegi którego nie znam, nie widziałam na oczy to też bym nie poszła.
Ja nie wiem, nie trzeba wszędzie chodzić razem, co innego jakby to była osoba z rodziny.
hmmm... Jesli miałabym iść na sam ślub mojej koleżanki po to żeby ze zwyczajnej uprzejmości złożyć jej życzenia (rozumiecie gdybym nie była zaproszona na wesele) to bym poszła sama Natomiast w innym przypadku tylko z mężem

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Co nie zmienia faktu że na inne imprezy czesto chodzimy sami. Mąż na imprezy firmowe jeździ sam a ja na tańce też sama. Po co mamy się męczyć skoro nie wszyscy nasi znajomi są wspólni, a jesli nawet są to i tak mamy inne tematy
Stary 2011-07-16, 10:25   #1586
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Chleb otrębowy, pyszny wyszedł
Russel był boski w Gladiatorze

Gdzie ja tak napisałam???? Nie chodzę z nim wszędzie, a wręcz przeciwnie, czasem on sobie sam pójdzie na imprezę, ze znajomymi, albo ja gdzieś chodzę sama. I tak jak pisałam - jeżeli on chciałby iść na ślub jakiegoś kolegi którego nie znam, nie widziałam na oczy to też bym nie poszła.

Też oglądałam każdą część Harrego przeczytałam chyba 3 książki.

Coś mi się spać chce, jadę do kwiaciarni po jakiś bukiet ale wpierw porządek w kuchni muszę zrobić po pieczeniu chleba.
do niczego nie musiała bym Go zmuszać to naturalne że poszli byśmy razem... z resztą już była taka sytuacja z Jego kolegą z pracy
Poszłam bez mrugnięcia okiem

Natomiast z tego co pamiętam jak toczył się na innym wątku podobny temat (o wyjeździe mojego męża) to opowiadałaś że chodzisz z ze swoim, również na mecz painballa o ile dobrze pamiętam, to siedziałaś z boku jak grał no ale może coś mi się pomyliło, albo Wam się układy pozmieniały

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
hmmm... Jesli miałabym iść na sam ślub mojej koleżanki po to żeby ze zwyczajnej uprzejmości złożyć jej życzenia (rozumiecie gdybym nie była zaproszona na wesele) to bym poszła sama Natomiast w innym przypadku tylko z mężem

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Co nie zmienia faktu że na inne imprezy czesto chodzimy sami. Mąż na imprezy firmowe jeździ sam a ja na tańce też sama. Po co mamy się męczyć skoro nie wszyscy nasi znajomi są wspólni, a jesli nawet są to i tak mamy inne tematy
No ja osobiście myślę, ze nawet trzeba mieć osobne hobby, część osobnych znajomych i jakieś osobne wyjścia...
Nie można tak od A do Z robisz wszystkiego razem

Stary 2011-07-16, 10:36   #1587
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
do niczego nie musiała bym Go zmuszać to naturalne że poszli byśmy razem... z resztą już była taka sytuacja z Jego kolegą z pracy
Poszłam bez mrugnięcia okiem

Natomiast z tego co pamiętam jak toczył się na innym wątku podobny temat (o wyjeździe mojego męża) to opowiadałaś że chodzisz z ze swoim, również na mecz painballa o ile dobrze pamiętam, to siedziałaś z boku jak grał no ale może coś mi się pomyliło, albo Wam się układy pozmieniały

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

No ja osobiście myślę, ze nawet trzeba mieć osobne hobby, część osobnych znajomych i jakieś osobne wyjścia...
Hello

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:

Stary 2011-07-16, 10:37   #1588
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Hello

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

No cześć kochana zapomniałam sie przywitać
Widzę chyba nie tylko ja nie mam dziś cos weny do pisania

Stary 2011-07-16, 10:43   #1589
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
No cześć kochana zapomniałam sie przywitać
Widzę chyba nie tylko ja nie mam dziś cos weny do pisania
Mój mąż właśnie próbował mi wytargać laptopa i nie dałam mu. Obraził się
Stary 2011-07-16, 10:44   #1590
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Mój mąż właśnie próbował mi wytargać laptopa i nie dałam mu. Obraził się
Udobruchasz Go potem
Ale chciał na wizaż nam wtargnąć

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości