|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
Chyba możemy sobie rączki podać
Ej w ogóle mi się nie chce spać
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz i Ciebie pewnie będzie śmieszyć a mi to się chce spać, dziecko mnie wykończyło
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
może sobie jakoś sama dasz radę
idem do wanny i do łóżeczka bo mąż się niecierpliwi
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2011-07-15 o 21:43 |
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idź idź, niech nie stygnie ![]() Miłego wieczorku Wam życzę
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Coś czuję, że dziś nie pójdziemy szybko spać. Mąż właśnie prosił o włożeniu piwka do lodówki.
|
|
|
|
#1569 |
|
BAN stały
|
Hejo mambusia przyszła
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Trzeba było za Muńkiem polatać ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Posprzątałam dzisiaj całe mieszkanko i jutro palnowany wypad nad jeziorko razem z grillem |
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Arnama w biurze podróży z samolotem było dużo drożej. Mamy zaklepane od kwietnia. |
|
|
|
|
#1571 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie chce to go nie będę zmuszać, też bym nie poszła na ślub jakiegoś jego kolegi którego na oczy nie widziałam. Zresztą chyba nie musimy wszędzie razem chodzić.
A to pijesz piwo na dukanie? A mi się chce już alko bardzo bardzo. No ale nie piję. Cytat:
Trzaskanie dla mnie to też dziwny zwyczaj. A w Dąbrowie Górniczej czy Będzinie jest zwyczaj że w wieczór przed ślubem młodzi stroją gałązkami zielonymi czy czymś wejście do domu młodej i młodego i wódkę się wtedy pije i każdy z ulicy może przyjść, pomóc i się napić wódki. Też to dla mnie dziwne. Aha do tego w dniu ślubu świadkowa wyprowadza młodego z jego domu i wprowadza do domu młodej. Też wtedy pierwszy raz się spotkałam z takim czymś i byłam właśnie świadkową wprowadzającą. ![]() To tanio! Byłam na zakupach i piec chlebek choć późno już. :/
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-07-15 o 22:12 |
|
|
|
|
#1573 |
|
BAN stały
|
Ja dzisiaj znowu wlazłam do obuwniczego i kolejne buty wpadły mi w oko. Rany strasznie musiałam się powstrzymywać
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1575 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Myśmy na podróż poślubną jechali z lasta i było super |
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Ariena miałam na myśli sąsiadów z bloku. Ja nie mieszkałam na wsi. Mieliśmy tam tylko ślub. Wesele było w małym miasteczku, w pobliżu tej wsi. Jak na wieś, to miałam skromne wesele. Powiem Wam, że teraz na wsi odchodzi się powoli od takich dużych wesel. W tym roku byliśmy na dość dużym weselu, było tam prawie 150 osób. Kiedyś byłam na weselu na wsi, co było 200 osób.
|
|
|
|
#1577 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
No na przykład.
Albo np. Corvette albo Kwiatuszek 88, motylek 1007, nixie, nie udzielają się często.No ale mam nadzieję że mnie tam chcecie. Tak jak pisałam wcześniej chciałabym Was lepiej poznać i dokładniej wiedzieć co się dzieje.---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- My też jechaliśmy z lasta i w tym roku może też tak pojedziemy, albo z firsta zimą. Robię chlebek i wymyśliłam patent na "rozlazujące" się foremki silikonowe. Jedną silikonową włożyłam w starą blaszaną i w taki sposób ma usztywnienie, a drugą podparłam po bokach foremkami do creme brulee Szkoda że jedną starą blaszaną wywaliłam, dobrze chociaż że tą drugą zostawiłam.
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-07-15 o 23:51 |
|
|
|
#1579 |
|
Zadomowienie
|
Wiedziałam, ale ja się akurat udzielam dosyć często niestey pracuję i nie mogę tego robić co 5 minut ale bywa, że w jakiś dzień tak np. mam
a po pracy jak każda z was różnie Jeśli jednak chodzi o ciebie to dla mnie jak najbardziej mogłabyś się udzielać w naszym klubie, ale więce np jakieś nowe które by przyszły w tym momencie już bym nie chciała ze względu na bezpieczeństwo i pogadanie sobie od serca. Jak już powiedziaam jednak nie ja decyduję o tym Mąz śpi głębokim snem a mnie coż się nie chce. czytam ksiązkę o trupach. Co dzieje się z naszymi ciałami po śmierci. jest extra bo zawiera czyste fakty. Ja lubię literaturę faktu albo popularnonaukową inna mnie nie interesuje, prócz Harrego Poterra, którego jestem fanką czytelniczo-filmową. ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Możemy jakoś pomóc????????? Licytuje tę sukienkę i jeszcze 6 dni - nie wytrzymam http://allegro.pl/p-u-b-asos-piekna-...708736667.html Trzymajcie kciuki za tę cęnę bo taka mnie interesuje. Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-07-16 o 00:26 |
|
|
|
#1580 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jaki chlebek robisz? Cytat:
![]() ![]() ![]() Będę niedobra bo...sukienka z tyłu wygląda jak bezkrztałtny worek. Sorry Wspominałyście o facetach...no to i ja dodam swoje 3 grosze...Ci poniżej podobają mi się z wyglądu. Denzel Washington jest wyjątkiem, bo oprócz wspaniałego głosu, ma miły charakter, i uwielbiam jego filmy. Russel Crowe podoba mi się jako Gladiator, a to w garniturze to już mnie tak nie podnieca Oczywiście każdy ma swój gust ![]() Ach...gdyby tak legalnie można było mieć kilku mężów na raz...Nie było by nudno Teraz widzę że pierwsza fotka nie pokazuje się w całości. Grrr...no ale film Gladiator pewnie znacie, to wiecie o co mi chodzi? Edytowane przez Corvette Czas edycji: 2011-07-16 o 06:10 Powód: Fotka do kitu!!! |
||
|
|
|
#1581 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja się nie zgodzę
![]() Najbardziej opłaca sie zamówić zaraz po pojawieniu sie nowych ofert na kolejny rok ![]() Mój tata np tak zamawiał 2 lata temu, płacił za 4* hotel, ze śniadaniami, chyba 1100-1300 (nie chcę skłamać) za os/ 2 tyg. w Turcji. A ja powiem na swoim przykładzie: na podróż marzył mi sie Rodos znalazłam w styczniu ofertę w super hotelu, z "prywatnym zakątkiem"plaży (taka kamienisto- skalista zatoczka) 4* i 2 tygodnie All kosztowało 1700 czy 1800/ os, wtedy mąż nie mógł sie zdecydować, "A bo nie wiadomo czy nie będzie innych wydatków" ![]() Obserwowałam co jakiś czas tą ofertę.... im bliżej było daty wyjazdu, tym bardziej drożała i ostatecznie kosztowała.... 3500-3700/ os Mąż chciał sobie w łeb strzelić, a ja tylko moje "A nie mówiłam" Teraz powiedział ze wczasy na przyszły rok zaplanujemy pod koniec tego, lub początkiem przyszłego roku ![]() Ostatecznie wylądowaliśmy na Korfu też z lasta, ale to już już była loteria, bo jak kol mi podała 5 hoteli, to w ten sam dzień wieczór 3 z tych ofert były już nie aktualne miałam już taki moment że myślałam ze w ogóle sobie nie pojedziemy Ostatecznie dobrze sie stało, bo Kofru jest na prawdę piękne bardzo zielone, co jest raczej rzadkie na wyspach Greckich no ale pewnie też przepłaciliśmy po jakieś 1,5 tyś. za łebka, w porównaniu ile pewnie kosztowało początkowo ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
Ja bym z mężem poszła, jakoś sobie inaczej nie wyobrażam, przecież to oficjalna okazja A ja na Dukanie czasem sobie machnę jakiegoś drinka z colą light (np w ubiegły weekend pt- niedz drinkowaliśmy w górach, plus piwko w drodze powrotnej ) skoro i tak spadam z wagi, to co mi tam zależy Choć trochę mnie martwi takie podejście, bo już było: Ato jeden kawałek pizzy, a to kilka jagódek, wiśni.... no ale na wadze dzis znów kg w dół więc chyba sobie nie zaszkodzę jak coś to najwyżej w II fazie dłużej posiedzę- już bez grzeszenia ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
ja się uśpić nie mogłam przez te buty wczorajsze- serio to jeszcze bardziej ciągnie, bo wiem ze On nei ma nic przeciwko, a z drugiej strony sama nie mogę się powstrzymać, a wiem że nie powinnam ![]() ALE wczoraj brat mi oddał 100zł które mu kiedyś pożyczyłam więc ![]() Mam zamiar iść dziś do tego sklepu jeszcze raz a nóż nie będą mi na stopnie ładnie leżeć- jedyny ratunek a jak nie to kupię sobie jakieś
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-07-16 o 08:13 |
||
|
|
|
#1582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!!! Jak dobrze że sobota
Umówiłam się dziś na zakupy Poza tym jeszcze mieszkanko czeka na ogarnięcie ale to po zakupach Cytat:
mąż jakoś tego nie umie zrozumiećCytat:
chociaż jestem z dużego miasta. Mamy sporą rodzinę i jednak średnio 160 osób się zbiera, a najczęściej jest ok 200.
|
||
|
|
|
#1583 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Przy bajkach bawimy się lepiej niż przy filmach.Co do wesela to ja miałam 120 osób zaproszonych i to mocno okrojona suma, bo powierzchnia mojej sali nas nie puszczała, ale duże wesela to standardzik u mnie ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Co do butów to juz jedną parę kupiłam w tajemnicy na allegro no a na te już musiałam sobie odpuścić |
||
|
|
|
#1584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Russel był boski w Gladiatorze Cytat:
Ja nie wiem, nie trzeba wszędzie chodzić razem, co innego jakby to była osoba z rodziny. Ty byś zmusiła męża-Twoja sprawa. ![]() Też oglądałam każdą część Harrego przeczytałam chyba 3 książki. ![]() Coś mi się spać chce, jadę do kwiaciarni po jakiś bukiet ale wpierw porządek w kuchni muszę zrobić po pieczeniu chleba.
|
|
#1585 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Co nie zmienia faktu że na inne imprezy czesto chodzimy sami. Mąż na imprezy firmowe jeździ sam a ja na tańce też sama. Po co mamy się męczyć skoro nie wszyscy nasi znajomi są wspólni, a jesli nawet są to i tak mamy inne tematy |
|
|
|
|
#1586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to naturalne że poszli byśmy razem... z resztą już była taka sytuacja z Jego kolegą z pracy ![]() Poszłam bez mrugnięcia okiem ![]() Natomiast z tego co pamiętam jak toczył się na innym wątku podobny temat (o wyjeździe mojego męża) to opowiadałaś że chodzisz z ze swoim, również na mecz painballa o ile dobrze pamiętam, to siedziałaś z boku jak grał no ale może coś mi się pomyliło, albo Wam się układy pozmieniały ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
Nie można tak od A do Z robisz wszystkiego razem
|
|
#1587 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniałam sie przywitać ![]() Widzę chyba nie tylko ja nie mam dziś cos weny do pisania
|
|
#1589 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chciał na wizaż nam wtargnąć
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

Ej w ogóle mi się nie chce spać

bez męża na ślub koleżanki
ciekawe 
Albo np. Corvette albo Kwiatuszek 88, motylek 1007, nixie, nie udzielają się często.
Gdybyś się sama się częściej udzielała to byś wiedziała. Wypowiadam się za siebie. Prawie 4 tygodnie temu napisałam że nie będzie mnie przez czas nie określony, akurat od tygodnia prawie mam co innego na głowie. 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a nóż nie będą mi na stopnie ładnie leżeć- jedyny ratunek