|
|
#3961 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
![]() ![]() Agatek bo jak cię dorwę ... przestań pisać o takich pysznościach, uwielbiam tą sałatkę.Cytat:
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
oo jestes chyba pierwsza osoba, ktora stwierdziła, że pomalowanie sciany to pomysł ok. jest nadzieja , ze jakos to bedzie wyglądac hihi
|
#3963 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kasiu, słitasny ten Twój szkrab
|
#3964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Kasiu jak się urlop udał. Ale mały podobny do Ciebie ![]() India jak dla mnie wersja 1 A co do urlopu wolę taki zabiegany niż się nudzić. AAA i ściana w łazience pomalowana bardzo mi sie podoba. Sama tak chciałam, jak mieliśmy mieszkać u teściowej a na niej jakiś szablon chciałam strzelić ![]() Agatek z jakiej okazji taka imprezka?? Bzyczka mała moich znajomych jak pierwszy raz dostała mm to też wymiotowała. Wtedy oni jej kupili z apteki takie drogie, a teraz pije non stop z Nestle i jest dobrze. Melduję, że wczoraj wzięłam ostatnią po 6 latach tabletkę anty
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-07-16 o 08:09 |
|
|
|
#3966 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() maly rozrabiaka z niego rosnie ![]() ![]() Cytat:
![]() to teraz juz z gorki ![]() Dzien Doberek ![]() Ja wlasnie wrocilam z baru tzn wrocilysmy z szwagierka A teraz idziemy ladnie spac bo rano musimy zrobic zakupy na grilla pozniej parapetowa u kuzynki meza a wieczorem grill Jak ja kocham wakacje
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia wiesz... jeszcze mam tydzień na wycofanie się
ooo szalejecie na ile szwagierka przyleciała??
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
e tam .. ja juz mysle ze klamka zapadla nie ma innej opcji ![]() No szalejemy szalejemy trzeba korzystac z zycia a szwagierka zostaje do 3 wrzesnia Wsumie to juz kazdy weekend mamy zajety az do konca wakacji ok teraz juz powaznie spadam spac paaa
|
|
|
#3969 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cudna! Cudna! Cudna! Jeszcze?
![]() ![]() ![]() Cytat:
właśnie widziałam kiedyś te patelki w biedronce, ale jakoś nie kupiłam, a mogłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chociaż u mnie dzisiaj też mała imprezka się szykuje- grillowanie z sąsiadami o ile pogoda pozwoli ![]() aaaa i tu pytanie do Guci i innych dziewczyn co to robiły sałatkę arbuzową. Doczytałam, że nadaje się do potraw z grilla, tzn. kiełbaski i mięcha a do czego wy ją podawałyście?? oprócz grilla?Cytat:
|
||||
|
|
|
#3970 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie takie planowałam w kuchni i jadalni, ale nie wiem czy nie zmienię zdania ![]() Słodziak! identyko tatuś ![]() Cytat:
Cytat:
czyżby widział się z Gucią? Ja bym chciała... ale to tylko 147 km ![]() Cytat:
![]() ![]() I jeszcze jedno pytanko chciałam przygotować makaron muszle, te duże faszerowane mięskiem mielonym takim jak do zwykłego makaronu- podsmażanym z cebulką, z pomidorami... Czy te muszle faszerowane podaje się na ciepło? czy jako przystawka na zimno? |
||||
|
|
|
#3971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi, mi tak średnio podchodzi bo zmieniłam smaki, a mały jest wybredny z okazji powiedzenia o bobo ![]() Cytat:
to teraz, po @ możesz śmiało śmigać ![]() już powyciągałam warzywa z lodówki, żeby doszły do siebie nie mogę doczekać się krojenia ich i dekoracji ![]() Cytat:
wspomnienia będą... superancko ![]() Mój A. przyjechał o 3.30, jeszcze sobie śpiucha, bo zmęczony podróżą, a ja zabieram się do roboty teść już kosi trawkę a teściowa robi ciacho- pleśniaka z porzeczkami Idę zjeść, bo mały się dobija i robi się mi już niedobrze
|
|
#3972 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Ale byłam ambitna hehe. Wstałam o 7 razem z mężem. Odpisałam wam i... zasnęłam skulona na kanapie
![]() Zabcia oooo to nieźle do września szybko czas minie.Agatek a ja myślałam, że ktos ma urodzinki czy jakaś rocznica, że taka imprezka Generalnie to pierwszy raz słyszę, aby z tej okazji robić imprezy, ale fajnie
|
|
|
|
#3974 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wyprawiłam rodziców na wesele w rejony Kliwii-gdzieś w okolicy Piły i mam święty spokój Jeju jaka bieganina rano była, nie lubię jak się szykują gdzies na wyjazd, strasznie nerwowi są wtedy i bałagan robią na całą chatę.Cytat:
A przyjętego zaproszenia nie widzę ![]() ja zrobiłam tę sałatkę kiedyś w sobotę rano, tak sobie żeby wypróbować i jadłam ja cały dzień taka była dobra. Generalnie na wszelkie imprezki pasuje te grillowe i nietylko, orzeźwiająca i nietypowa, zaskoczy gości na pewno |
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś robię tę sałatkę arbuzową tak pod winko i pod kawę z ciastem
Dziewczyny, miała z was kiedyś któras grafitowy lakier do paznokci?? |
|
|
|
#3977 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Gucia, jestes?!
|
#3978 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dopiero wstałam
czyli moje słowa "jak bede miala urlop to spie do 10tej sie sprawdziły'' ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madzia trzymam kciuki za Twoje postanowienie Cytat:
![]() Zabcia, ale wy szalejecie, tez tak chce!! ![]() no zobaczymy jak wyjdzie, lazienka ma ponad 7 m wiec mam nadzieje, że ten misz masz bardzo w oczy nie bedzie razic ![]() Cytat:
no i sa przyjmniejsze w dotyku. a te drewopodobne w ostatecznosci przypadły na łazienke (na podłodze oczywiscie tez beda)Cytat:
noto fajna bedzie imprezka hihi a maz na długo przyjechał?
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
India a też jakiś szablon na niej chcecie dać?? Czy tylko pomalować??
Dziś z mężem chcemy zarezerwować wczasy Jednak dostanie ten urlop ale nie dłużej niż na tydzień I tak na dłużej nie chcieliśmy jechać.
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to szablon chce na klatce schodowej, ae cos nie moge sie zebrac do wybrania wzoru- w sumie jeden mam na oku, ale zwlekam juz od 2 miesiecy i czekam czy przypadkiem mi sie nie znudzi
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
India rozumiem doskonale
My mieliśmy w sypialni sobie zrobić szablon i co?? Już prawie ork tu mieszkamy a dalej jakoś się do tego zebrać nie możemy
|
|
|
|
#3982 | |||
|
Zakorzenienie
|
Postaram się zapamiętać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a poza tym drewno/drewnopodobne coś jest takie milsze dla oka... taka bardziej atmosferka się tworzy myślę o jadalni... bo nie chciałabym dywanów... (choć u wuja tak jest i znowu ziąb niemiłosierny w nogi...) a drewno, panele itp. boję się że będą się pięknie rysować.. szuranie krzesłami, okruchy itp... dylematy Cytat:
my też byśmy gdzieś chcieli (chociaż ze 4 dni), ale nawet nie ma co planować, bo najpierw muszą dom przykryć... co by mieć spokojną głowę i nie mam pojęcia ile im to jeszcze zejdzie... bo Ci nasi fachowcy... to wiecie.
|
|||
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Ana stwierdziliśmy wczoraj, że dzwonimy i tam gdzie coś fajnego znajdziemy to bierzemy
Ja to mam dwa podstawowe wymagania: 1. w pokoju musi być łazienka z kabiną prysznicową 2. (ale nie z taką zakrywaną ceratą, tylko z drzwiami)
|
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi na wczasach cerata nie przeszkadza ja za to uwielbiam mieć blisko na plażę, bo nie znoszę z tymi tobołami iść i iść, a pot się leje za przeproszeniem po tylnych partiach ciała a do tego z plaży raz dwa można skoczyć np. do wc ![]() Madzia a wolicie duże miasta, imprezy, życie nocne itp? czy mniejsze miasteczka położone blisko morza? |
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za to ceraty pod prysznicem nie znoszę. Zawsze człowiek wraca zmęczony z plaży, bierze kapiel i ci sie wszystko jak na złość przykleja do ciebie bleeeee |
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() MAdziu no to super teraz do dzieła!! i ani się waż rozmyślec
|
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Ana dawałam ją i do grila i na normalną imprezę z innymi sałatkami wędlinkami itd..
a muszkę jadam na gorąco ho
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a od czego niby te panele maja sie tak rysowac?? u mnie jest kilka rys powstałych przy montazu kuchni- opiłki od listwy aluminiowej, ale faktura paneli jest taka , ze teraz tego nie widac. a tak na codzien to nie ma za bardzo od czego, krzesłami i pozostałymi meblami mamy podklejony filc, wiec jest ok jak sa okruchy, paich to sie zamiata i jakos za duzo porysowan poki co nie widac zrszta masz jeszcze troche czasu do namysłu
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
ana my pod krzesła podkleiliśmy filc i nic się nie rysuje
a tak jak India mówi - wszytsko się kiedyś niszczy. a nie wyobrażam sobie traktować domu jak muzeum-a znam takie osoby, tego nie rusz, tamtego nie dotknij, tu nie usiadź bo się zniszcczy
|
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
india wybacz sklerozę
chciałam ci powiedzieć że mi się cholernie podobają łazienki łączone - płytki i farba - oczywiście farba na przeciwległej ścianie tam gdzie nie ma wody super ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
przeca po to jest żeby użytkować rysuje się bo to normalne, kurzy się, psuje... to chyba znaczy że ktoś w tym domu mieszka i żyje..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

wiesz co, też głodna jestem i nie mogę się doczekać jutra
uwielbiam 
ta sciana z drzwiami tylko do polowy, no i została jeszcze jedna sciana z kaloryferem i ona tez bedzie malowana
)otoczony warzywami świeżymi, czyli sałatą, papryką, troszkę olivek wrzucę, bo się pewnie ja rzucę, bo uwielbiam je
a no i taka mała kukurydza wraz z malutkimi korniszonkami i cebulką małą (cebula nie wiem czy jest jadalna?
nigdy jej nie jadłam takiej ze słoiczka)

Mykam spać bo padam.
czyżby widział się z Gucią? 
hihi, mi tak średnio podchodzi bo zmieniłam smaki, a mały jest wybredny
już powyciągałam warzywa z lodówki, żeby doszły do siebie