Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-15, 20:29   #4621
Myszeczka86
Zakorzenienie

Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
oooooo w Lodzi super... podjade do sklepu i moze cos jeszcze trafie :P

Wiesz u Niego jest bardzo drogi tu masz tańszy

http://allegro.pl/termometr-do-ucha-...701365002.html nawet z przesyłką dużo taniej wychodzi

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 20:47   #4622
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Wiesz u Niego jest bardzo drogi tu masz tańszy

http://allegro.pl/termometr-do-ucha-...701365002.html nawet z przesyłką dużo taniej wychodzi

ooooo!!!! super wielkie dzięki myszeczka

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

a tak off topic... za chwilkę , jak z bicza strzelił, stuknie nam 5000 postów... co robimy z tytułem kolejnej części ????? bo tak myślę że ta wybrana w sondzie raczej pasuje na ostatnią

jakieś propozycje kochane mamunie ????

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 20:57   #4623
oolong
Zakorzenienie

nadrabiam zaległości i szperam w necie

miała któraś z was taki wózek dla bliźniąt lub rok po roku?
jest strasznie ładny i kusi, ale na żywo nie widziałam i nie wiem, jak z maluchem z tyłu, czy mu wygodnie będzie

http://www.odnarodzin.pl/produkt,135...-k74-kees.html

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
dziewczynki bedzie ktoras z was moze w weekend w H&M?
chodzi mi o sprawdzenie czy takie spodnie sa jeszcze w ogole w ofercie

http://moda.allegro.pl/hm-42-xl-hare...8.html#gallery

bardzo mi sie spodobaly a na all juz mojego rozmiaru nie ma

ale jakby gdzies jeszcze byly to bym kombinowala wyprawe do H&Mu albo siestre wyslala albo cus
jak byłam na początku wyprzedaży w Złotych Tarasach, to nie mieli takiego modelu, może to jakaś zeszła kolekcja

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
witaminka ale mnie nie tylko po jogurtach, ale po wszystkim- ledwo cos zjem i zaraz mam uczucie ze pekam w szwach wczoraj golabki na raty jadlam bo uwielbiam a na raz ledwo 1 dalam rade....

wsciekla jestem- dostalam maila z tego cholernego halensa ze wysylaja 1 rzecz...a zamowilam chyba z 8- dla siebie, mamy i siostry... no i bez sensu do 1 sweterka za 25 zl placic 13 czy ile tam za dostawe dziadostwo i tyle...teraz beda 8 tyg kompletowac reszte zamowienia a do tego czasu ja niemal urodze w kazdym razie wiekszosc tych rzeczy byla na lato zanim dotra to lato sie skonczy...

no i bede sobie musiala inne sweterki jakies kupic bo jak jest chlodno to juz raczej nie mam w czym chodzic
mi po około tygodniu wysłali kolejna partię, teraz jeszcze zostały 2 rzeczy, na razie się nie odzywają, a szkoda, bo fajna dżinsowa kamizelka miała przyjść, myślę, że z tunika ciążową super by wyglądała. Nic, czekam

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 21:00   #4624
Myszeczka86
Zakorzenienie

Ja juz mykam pomału DOBRANOC

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-07-15, 21:09   #4625
oolong
Zakorzenienie

glam patrzyłam na recenzje tego kremu Altera, ale jakoś mało gwiazdek i piszą, że zapycha, a mnie wszystko niemal zapycha, odpuszczę sobie

mówicie o bólach krocza - mi dokucza ogon

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 22:11   #4626
truscafka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ona24 Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny za komplementy W avku to nie ja niestety

też zauważyłam podobieństwo :

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 22:22   #4627
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
co robimy z tytułem kolejnej części ????? bo tak myślę że ta wybrana w sondzie raczej pasuje na ostatnią

jakieś propozycje kochane mamunie ????
No mi też ten wybrany teraz tytuł pasuje na kolejną lub ostatnią część, a ten o upalnym lecie z brzuszkiem na następną, przynajmniej dla mnie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
aaa doszla dzis moja koszulka nocna. Jest sliczna ale... mala mieszcze sie w nia ale wzielam specjalnie L/XL zeby na potem byla. A widze ze pochodze w niej miesiac i lipa... chyba ze sie rozciagnie.
Ja też kilka takich w sklepie widziałam, że niby XL a na teraz dobra
Wiecie jaką ja polecam? http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...&pr=29831&p1=3
Taką zwykłą z Bon Prixu. Ja taką miałam Co prawda rodziłam w lecie więc były upały, ale miałam też taką po porodzie w szpitalu, a tam jest mega gorąco. Łatwo się odpinała, była przewiewna i z fajnego materiału Rozmiar 36/38 jest duży i na moje wymiary pociążowe pasowała.

Teraz też sobie zamówiłam i 2 takie z krótkim rękawem za 15 i 20 zł kupione na przecenie w sklepie.

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
właśnie czytałam mamusie IX/X i któraś z dziewczyn wkleiła to ale się uśmiałam coś na rozweselenie

http://www.widelec.pl/widelec/1,1116...go__planu.html
Puściłam znajomym

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 22:27   #4628
rudominka
Raczkowanie

Cytat:
okazuje sie ze to problem... i racja... zdecydowałam się na kosz mojrzesza który licytuje za 60 zł
Tylko, że kosz mojżesza na długo nie wystarczy, właściwie tylko dopóki dzieciątko nie zacznie się kręcić i próbować podnosić.

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Wiecie co podziwiam dziewczyny które moga chodzić po 2 godziny, normalnie wielki szacun dla was. Ja byłam teraz niedawno na spacerze i byłam około godzinki i przyszłam z bólem krocza oraz pachwin. I jak tu być w dobrej formie.
Ja na szczęście chodzić mogę dużo, ale wolno No i jak za długo łażę, to brzuch zaczyna częściej twardnieć - taki znak ostrzegawczy
rudominka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 22:33   #4629
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
narazie biegam po stacjonarnych sklepach obczajam ceny i porównuję czy na all nie bedzie taniej z takimi rzeczami jak wózek, łóżeczko, buteli, wanienka itp
Ona24, jak jesteś z Podkarpacia, to byłaś może tutaj? W Sezamie w Kraczkowej? Tu jest baaardzo tanio, ja tutaj wieeele rzeczy kupiłam i dają spory rabat za kupno za chyba 1000 zł http://www.sezam.info.pl/sezam-dla-d...wa-machowa.htm

Ślub
Pati
Lili
Stary 2011-07-15, 22:35   #4630
ggoraa
Zadomowienie

Ide spac kochane. Przed snem musialam jeszcze napoczac ciacho- w ramach kontroli, czy dobre oczywiscie . Jutro rano jedziemy z malym na wode- niech ma radoche, a pozniej goscie do nas z katowic na kawke.

Znow sie zaczyna etap zgag chyba tak do porodu bedzie.Do jutra mamusie
Stary 2011-07-15, 22:41   #4631
truscafka
Zadomowienie

Cytat:
muffinka zgadzam się z Tobą... u mnie patrzą jak na ufo i nie przepuszczą...dziś 45 min stałam w kolejce po dowod rejestracyjny i nikt nie zapytal czy chce przejsc... nikt na 30 osob... a wiekszosc facetow ...
Ja czekałam z brzuszkiem 3 godziny w kolejce do ortopedy.... Nie domagałam się broń boże ustąpienia mi miejsca, ale śmieszyło mnie bardzo keidy Panie towarzyszące swoim mężom którzy byli po wypadkach siedziały jak kury na grzędzie na stołkach.... jedna gapiła się na mnie i na mój brzuch jak nie wiem co, spojrzałam się na nią a ona w tym samym momencie wywróciła oczy i stęknęła... no comment

Cytat:
dziewczyny czy to jest normalne, zjadlam kubeczek jogurtu 300ml i mala szklanke soku i juz pekam w szwach i mi niedobrze bleeee...tez tak macie?
czasem mam tak jak ty, a czasem straszliwy apetyt...

Cytat:
ja z IKEA lubie jeszcze pulpeciki w sosie z zurawina i ziemniaczkami
ja też ja też!!!! i deserek w formie ciasta czekoladowego albo jabłecznika -mmmmmmmm. tż kocha hod dogi i maszynę do robienia kręciołków, czasem mi się wydaję że mógłby tam pracować społecznie jako obsługa maszyny

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Ja w Krakowie mieszkalam vis-a-vis Ikea, i w upaly, jak nie chcialo mi sie gotowac, bo w mieszkaniu i tak bylo goraco bez tego, to wysiadalam przystanek wczesniej jak wracalam z pracy i chodzilam sie najesc do IKEA, np. zupa za 1 PLN wystarczala w taki upal, albo jakas salatka za pare zlotych. A jedzenie maja dobre, zadne tam fast foody wytarzane w przyprawach.
też mieszkałam w krakowie nie daleko Ikei na Krowodrzy

Dziś byłam po pracy na zakupach, widziałam w Makro Persil Gel sensitive i na etykiecie było dzieciątko, pomyslałam ze też moze byc fajny. Żele do prania są delikatniejsze. Dużo było tam rodzajów proszków dla dzieciaczków - lovele, jelpy, bobasy itd....

Dziś robiłam też paczkę - prezent dla mojej przyjaciółki ze studiów, która urodziła wczoraj synka. Mieszka w górach więc prezencik pojedzie kurierem. Dzielna z niej dziewczyna w 4 godzinki uporała się ze wszystkim

Szukałam też oczywiście jakis fajnych rzeczy dla Szymiego, ale zakupy owocne nie były ponieważ dostałam rwy kulszowej i chodziłam jak połamana
Udało mi się upolować śliniak od Diora w tk maxxie- szaleństwo

jak naładuję mi się aparat to wkleję zdjęcia rzeczy z paczuszki i śliniaczka

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 22:42   #4632
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam fotkę mojego brzucha z 23 t.c.
Ona24, śliczna chudzinka jesteś A taki brzuch to ja miałam przed ciążą

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
Któraś z dziewczyn pisała o tym orzechach, że strasznie jej rzeczy później smierdziały.......tak mi sie przynajmniej kojarzy
To chyba ja. Miałam orzechy i dla mnie porażka Po kilku praniach ubrania mi jakoś śmierdziały takim... mokrym sianem? Jakąś stęchlizną? Zero naturalnego czystego zapachu 10000 razy bardziej wolę najzwyklejszą Dosię do prania a i tak baaardzo lubię dolewać... szarego mydła w płynie Wszystko po nim super się puszcza.

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
A mnie ciekawią te orzechy do prania co to je eko-mama poleca są podobno bardzo wydaje i naturalne w 100%. muszę więcej o nich poczytać.

Białego Jelenia polecam
Ad.1. Możesz sobie na próbę kupić, może akurat będziesz zadowolona Dla mnie to porażka. Wymieniłam na wizażowym targowisku Wyżej napisałam o nich.

Ad.2. Biały Jeleń w płynie, ale nie żel tylko to zwykłe mydło super na ranę po porodzie, mi zagoiła się w kilka dni. Położne w szpitalu mi poleciły, zamiast reklamowanych Lactacyd czy Tantum Rosa. Białego Jelenia używam też do prania - wszystko super dopiera i nie powoduje alergii

Ślub
Pati
Lili
Stary 2011-07-16, 00:40   #4633
muffinka90
Zakorzenienie

basiula jaki słodki brzuszek Ale masz wysoko brzuszek, u mnie to wygląda śmiesznie, bo pod cyckami mam taki płaski kawalek na szerokość dłoni i dopiero piłka się zaczyna

marejta, Olusia, owieczka
za wizytę

kasiowa gratuluje córeczki

rudominka troche cierpliwości trzeba, ale mnie to akurat odpręża.

gosiaczek

bienioka trzymaj się kochana, mam nadzieje, że ten szpital pomoże P.S. twoje dzieciątko to już niezla kluseczka

co do spacerów, to byłam dziś u kuzynki co jest w trzecim miesiącu ciąży i dopiero zobaczyłam, jaka zrobiłam się ociężała, jak za nia nadążyć nie mogłam, masakra jakaś! Zmęczyłam się okrutnie, tym bardziej, że pilnowałam dziś dwójki maluchów, młodszy ma roczek i trzeba się za nim troche nabiegac, bo pomysły miewa kosmiczne

Dobra mamuśki, dobrej nocy tym, które sypiaja, ja idę dłubać moje krzyżyki, jak do drugiej zasnę to będzie ok. Kilka pobudek w nocy na siku i przez kopniki, jeśli będzie burza, to pies też się przyczyni i do siódmej, góra ósmej powinnam się wyspać. Nigdy nie przypuszczałam, że będe miała takie problemy ze snem

ale tak w ogóle, to ide coś zjeść (tata przywiózł mi pączki, ale chyba brzoskwinka będzie lepszym wyjściem )

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 06:52   #4634
basiula19
Zadomowienie

Dziękuję

Musze przyznać, że czuje jak sie dzidzia dodziera coraz wyżej aż czasami to bolesne jest.....

A jak z waszymi pępkami??? ja to mam już taki śmieszny prawie równy a miałam naprawde głęboki

Muszę właśnie męża wyciągnąć do tego Sezamu bo słyszałam, że tam tanio jest a po drodze w zasadzie mamy jak do gina jedziemy także w poniedziałek na oczajke sie wybierzemy bo na zakupy to trzeba na kasiorke poczekać

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 09:12   #4635
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudominka Pokaż wiadomość
Tylko, że kosz mojżesza na długo nie wystarczy, właściwie tylko dopóki dzieciątko nie zacznie się kręcić i próbować podnosić.

niby tak... licze ze z max 6 miesięcy, ale i moze krócej, natomiast moze w miedzyczasie znajde super łóżeczko... wiem ze wybredna jestem, bo te same szczebelkowe mi sie nie podobają, chce mieć z pełnym frontem, tych za to na all mało, a w sklepach w kosmicznych cenach :/

co do tytułu wymyśliłam taki : " Słoneczko świeci, ptaszki ćwierkają, maleństwa mamusiom kopniaczki sprzedają "

30t 1d - ?
Stary 2011-07-16, 09:17   #4636
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Dzień dobry. Burza mi w nocy spać nie dala, rano byłam taka padnięta, że mnie nawet głód z łóżka nie zdarł.
Mój synek zaczyna pokazywać swój charakterek - ułożyłam się wygodnie, ale jemu nie spasowało i zaczął się wściekać kopać tak mocno jak jeszcze nigdy mu się nie zdarzyło - zmieniłam pozycje i od razu się uspokoił.

Myszeczka86 wielkie dzięki, że napisałaś o tym termometrze - zaraz tżtowi pokażę i pewnie zamówimy.

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Ona24, jak jesteś z Podkarpacia, to byłaś może tutaj? W Sezamie w Kraczkowej? Tu jest baaardzo tanio, ja tutaj wieeele rzeczy kupiłam i dają spory rabat za kupno za chyba 1000 zł http://www.sezam.info.pl/sezam-dla-d...wa-machowa.htm
Dzięki Seona - jak znasz więcej takich tanich sklepów to bardzo Cię proszę o namiary - jak będę w Rzeszowie to sobie podskoczę.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 09:34   #4637
goldika
Zakorzenienie

witam

witaminko fajny tytul trzeba faktycznie powoli myslec.
Ale bez sensu ze wybralysmy tytul na nastepny watek w sondzie i go nie chcemy chociaz od bidy tez by pasowal. Mi w sumie wszystko jedno

Wczoraj zablokowalam sobie internet... 3 razy podalam zly pin i potm musialam puk podac a nie mialam pojecia gdzie jet karta. Musialam czekac az Tz wroci z silowni i mi znajdzie
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 09:38   #4638
OlusiaS
Wtajemniczenie

Witam.
Dziewczyny,jak mnie swedzi skora!Juz od dwoch/trzech dni.Tak myslalam wczoraj,czy nie powiedziec lekarce,ale jakos to zlekcewazylam,a teraz swedzi coraz bardziej...W pierwszym momencie pomyslalam,ze po prostu sie rozciaga,ale po pierwsze duzo nie utylam,a po drugie raczej swedzialby mnie brzuch,bo tam sie rozciaga.Najgorsze jest to,ze lekarka ten tydzien jest na urlopie :/.Jak sie bedzie pogarszalo,to musze isc na ginekologie do szpitala (tak mowila lekarka,jak jej nie ma,to ma korzystac ze szpitla).
Wysypki zadnej nie mam,skora wyglada calkiem normalnie.Cos mnie moze od wewnatrz uczula,jakies jedzenie?Proszku nie zmienialam.Cholewka wie...
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 09:49   #4639
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
niby tak... licze ze z max 6 miesięcy, ale i moze krócej, natomiast moze w miedzyczasie znajde super łóżeczko... wiem ze wybredna jestem, bo te same szczebelkowe mi sie nie podobają, chce mieć z pełnym frontem, tych za to na all mało, a w sklepach w kosmicznych cenach :/

co do tytułu wymyśliłam taki : " Słoneczko świeci, ptaszki ćwierkają, maleństwa mamusiom kopniaczki sprzedają "

Świetny tytuł

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-07-16, 09:49   #4640
goldika
Zakorzenienie

znalazlam fajne naklejki http://allegro.pl/bajkowe-naklejki-s...700214137.html i mysle czy nie zamowic. Bo komody bierzemy z IKEA w kolorze dąb bejcowany na biało i żeby urozmaicić je chciałabym okleić oczywiście w zwierzaki z lasu tropikalnego
ciekawe czy te naklejki potem można odkleić łatwo.
Stary 2011-07-16, 09:50   #4641
ela3010
Zadomowienie

Witajcie.

Ja jeszcze w piżamce, leniwie dziś.

Burza w nocy dała czadu, ale gorąc i parno pozostały, eh. Marnie się wyspałam bo grzmiało i się błyskało. I albo wstawałam zamykać okno albo otwierać, i tak noc zeszła.

Witaminko fajny tytuł, podoba mi się.

Jadę dziś po południu do rodziców, i jutro na cały dzień, pogoda póki co w sam raz bo nie grzeje, ale jest ciepło.

Idę umyć pysio i się ubrać bo jakaś taka rozlazła jestem dziś
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 09:55   #4642
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
znalazlam fajne naklejki http://allegro.pl/bajkowe-naklejki-s...700214137.html i mysle czy nie zamowic. Bo komody bierzemy z IKEA w kolorze dąb bejcowany na biało i żeby urozmaicić je chciałabym okleić oczywiście w zwierzaki z lasu tropikalnego
Mam sypialnie w tym kolorze (lozko Malm,stoliki nocne,toaletka,komoda i szafa,tylko drzwi zrobilismy biale).Prezentuje sie swietnie.W ogole Ikea jest swietna
Stary 2011-07-16, 10:00   #4643
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Mam sypialnie w tym kolorze (lozko Malm,stoliki nocne,toaletka,komoda i szafa,tylko drzwi zrobilismy biale).Prezentuje sie swietnie.W ogole Ikea jest swietna
tez mamy sypialnie Malm tyle, że w średnim brązie tzn lozko i komode. musimy kupic jeszcze stolik nocny bo ma ze starego zestawu mebli i szafe z suwanymi drzwiamy tez z ikei mamy ale nie malm tylko juz taka z drzwiami z hartowanego szkla zeby rozjasnic pokoj

Syncio tez bedzie mial komody Malm wlasnie

Moj ojciec jak sie od nas wyprowadzil to urzadzil sobie mieszkanie w ikei. i jest boskie wlasnie w kolorze dębu i sosny. Do tego czarna sofe ma w salonie. Nie myslalam, ze moj ojciec ma taki gust

Wspolczuje Ci swedzenia, mnie dzis tylko pracy cycek swedzi zaraz go potraktuje oliwka
Stary 2011-07-16, 10:01   #4644
Myszeczka86
Zakorzenienie

Pokaże wam Mój 21 tydzien

IMG_4236.jpg

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-07-16, 10:05   #4645
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

OlusiaS może na sam początek napij sie wapna- oby pomogło

Cytat:
Świetne naklejki - ja myślałam o tym aby jakieś koło łóżeczka na ścianę ponaklejać, ale wątpię, aby tż się na to zgodził. Zresztą nie wiem czy dobrze by to wyglądało.

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Burza w nocy dała czadu, ale gorąc i parno pozostały, eh. Marnie się wyspałam bo grzmiało i się błyskało. I albo wstawałam zamykać okno albo otwierać, i tak noc zeszła.
Też miałam takie przeboje w nocy. Teraz zamiast wsiąść sie za robotę to buszuję po allegro

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

goldika słyszałam, że jak cycki swędzą to teściu chwali, z jak to teściowa

Myszeczka świetnie wyglądasz
Stary 2011-07-16, 10:07   #4646
OlusiaS
Wtajemniczenie

Chyba kurtka nic nie mam w domu,musialabym zerknac w apteczke.Najbardziej boje sie tej pier*** cholestazy .
Stary 2011-07-16, 10:07   #4647
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Idę się trochę robotą zająć, bo pasowałoby troszkę bałagan ogarnąć.
Stary 2011-07-16, 10:14   #4648
goldika
Zakorzenienie

Myszeczko pieknie wygladasz!!!
u mnie brzuszek nie jest taki ciazowy bardzije wygladam jakbym sie upasla

Chawa :dupa: mnie raczej nie swedzi ale nie dziwie sie bo na jakies szczegolne pochwaly od tesciowej nie mam co liczyc

Olusia
a moze to psychika dziala? Poczytalas o tym swinstwie i teraz odnajdujesz u siebie objawy?

Ja tez musze podniesc tylek i wziac sie za robote. Tz od rana na rybkach.
Stary 2011-07-16, 10:22   #4649
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:

Olusia
a moze to psychika dziala? Poczytalas o tym swinstwie i teraz odnajdujesz u siebie objawy?

Ja tez musze podniesc tylek i wziac sie za robote. Tz od rana na rybkach.
Zastanawialam sie nad tym,ale to juz raczej nie jest psychika :/.Nawet powieki zaczely mnie swedziec.A teraz tak pomyslalam,moze na nowe zwierzaki mam uczulenie
Stary 2011-07-16, 10:30   #4650
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
witam

witaminko fajny tytul trzeba faktycznie powoli myslec.
Ale bez sensu ze wybralysmy tytul na nastepny watek w sondzie i go nie chcemy chociaz od bidy tez by pasowal. Mi w sumie wszystko jedno

Wczoraj zablokowalam sobie internet... 3 razy podalam zly pin i potm musialam puk podac a nie mialam pojecia gdzie jet karta. Musialam czekac az Tz wroci z silowni i mi znajdzie
przyznam ze nie spodziewałam sie ze w 3 tyg. zapełnimy wątek... chociaż patrząc na wątki mam rozpakowywujacych się to mają conajmniej 6 części

i nie to, ze nie chcemy! chcemy bardzo, ale moim zdaniem jest bardziej zimowy niz letni ale to tylko moje zdanie

30t 1d - ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości