|
|
#1171 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zjadłabym. Ja dziś robiłam tartę paprykową. Miodzio. A za chwilę jedziemy na ognisko do koleżanki. Pierwsza impreza od 10 lat bez mojej córy. A Dokia już pojechała czy dziś wyrusza? |
|||||
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wpierdól byś nie chciała? |
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąka (daję orkiszową- bo moj TŻ- cukrzyk) jajko, trochę soli i margarynę- wszystko na oko- tak żeby mi się mięciutkie ciasto wyrobiło ( w przepisach które znalazłam jest półtorej szklanki mąki i 250 margaryny). Ciasto po wyrobieniu daję do lodówki żeby się schłodziło. Farsz- żółta paprykę kroję na paski, czerwoną też, dodaję ogóry kiszone, marynowana cebulkę dynię i czosnek zapiekam. Ciasto wykładam do foremki na tart- paluchami nie bawię sie w wałkowanie. Na ciasto daję farsz. jogurt naturalny mieszam z żółtkiem i zalewam farsz, na to sypię ser zółty utarty, zioła, do piekarnika na około pół g9odziny. Pycha- nie narobisz się przy tym |
|
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
już jestem sama
właściwie to dłuższą chwilę, bo zdąrzyłam odkurzyć, zmyć podłogę i zmyć po obiedzie ![]() bo wkońcu psa nie ma ... boże od tych kłaków wiecznie syf
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może dlatego , że jest jeszcze mała już mam stresa bo za 6 tygodni to wesele i nie wiem jak ona wytrzyma, bo często się budzi w nocy z dzikim płaczem, nie wiadomo dlaczego i razem z tż ciężko nam ją uspokoić, już jestem naszykowana, że w razie czego po oczepinach do domu kiedyś już została z bacią a my poszliśmy ze znajomymi do pubu, tak na próbę i poszła spać z babcią, ale wróciliśmy wcześnie, bo koło północy![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- do później |
|
|
|
|
#1176 |
|
Raczkowanie
|
nie no dziewczyny nie mogłam was dziś nadrobić tak wczoraj pisałyście!!! Jakoś się udało. Już nawet nie chciałam nic cytować bo to masakra by była.
Mogę wypowiedzieć się tylko o uczuciach od mojego Micha, Który jest mało wylewny a już najbardziej mnie wkurza że jak jesteśmy gdzieś wśród znajomych to stoi obok mnie jaka ta trąba jak bym była obca. Bardzo mnie to irytuje. a "kocham cie" jest albo w esach albo tuż po hałasie bo tak mówimy na seks ![]() A teraz mi przykro bo Michu jest po operacji i na razie z hałasu nici boje się żeby mu szew nie poszedł
Edytowane przez bunia23 Czas edycji: 2011-07-16 o 17:05 |
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w jakiej temperaturze to piec?
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
dotarłam na wczasy, 500km w 9 godzin (z przerwami na postoje może w sumie na 1,5godz), straszne "czopki" na drogach,
wieczorkiem poczytam co pisałyście teraz lecę się rozpakować
|
|
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my kiedyś byliśmy na złotych godach i mimo, ze to było tylko 30km od domu, to ze względu na bąbla wzięliśmy sobie pokój w tym miejscu, gdzie imprezka się odbywała; pożyczyliśmy elektroniczną nianię i mieliśmy ją cały czas przy sobie; jak młody zaczynał płakać to lecieliśmy do góry do niego może tak spróbujcie jeżeli nie chcesz jej z kimś zostawiać?
|
|
#1180 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<piona> właśnie w szafie sprzątam od rana ![]() Cytat:
szczególnie jeśli jest otwarte do ludzi ![]() patrzę na swoje paznokcie i się proszą o malowanie więc coś dzisiaj będę cudować
|
|
#1181 |
|
Raczkowanie
|
też powinnam pomalować ale ja mam takiego lenia do malowania paznokci że szkoda gadać
|
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
mój bąbel
zdjęcie nr 1 - ma 1 dzień zdjecie nr 2 - ma tydzień oba zdjęcia mam powiększone i wiszą u nas w salonie
|
#1183 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- To też. I jak już się zupełnie zdenerwuję i zacznę kląć pod nosem, to zawsze przede mną wyrasta ktoś znajomy
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
W koncu was nadrobilam
![]() tyle pisalyscie ze ho ho:p szkoda ze nie bylo mnie na tej imprezie ale postaram sie byc na after party jak wroci sarunieczka co do okazywania uczuc to ja nie narzekam, czasami mam juz docys ale i tak to lubie wlasnie sie dowiedzialam o pewnym wystepku Michala i teraz zastanawiam sie czy sie na niego nie obrazic, bo o fochu moze zapomniec
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
#1185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zawsze jednak to się sprawdza, bo zależy to od wielu czynników
|
|
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
pojechal gdzies beze mnie poznym wieczorem i nic mi o tym nie powiedziala zawsze mowil i pytal sie czy moze albo zabieral mnie ze soba, a poza tym spoznial sie dzisiaj po mnie prawie 3 godziny, na razie sie usmiecham ale i udaje ze jest ok ale wewnetrznie mnie rozwala ehh. Teraz poszedl sie wykapac a ja siedze tutaj
|
|
|
#1191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
haha
jeszcze nie wiem zalezy jak ladnie bedzie mnie przepraszal:P AnoAtonino to calkiem dobry pomysl, ale i tak to rzadko robimy wiec bedziemy robic to jeszcze rzadiej
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ Edytowane przez KarolaKG Czas edycji: 2011-07-16 o 21:19 |
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Wtajemniczenie
|
Ty to jesteś mistrzynią seksualnych określeń, trzeba to dopisać do Twojego opisu
Kiedyś miałam konto ze zdjęciami na fotka.pl i jakiś facet mi napisał komentarz: 'Ciupciałbym, aż by furczało'. Do dziś się z tego śmieję, jak mi się przypomni, a to było dobre 5-6 lat temu
|
#1195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1196 |
|
Wtajemniczenie
|
Chociaż ja sobie właśnie pomalowałam pierwszy raz od jakichś 5 lat paznokcie u rąk na czerwono i mi się, kurczaczek, nie podoba. A u stóp czerwone pazurki są taki śliczne. Nic nie rozumiem.
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a sama w pokoju to by nie została, a w obcym miejscu to nie ma mowy Cytat:
![]() Cytat:
![]() a my już po imprezie, wykąpałm małą i siedzi sobie na swojej wersalce, podjada herbatniki i popija herbatkę a tż śpi, bo jakby mogło być inaczej![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
a u rąk wszystkie![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- mało naskrobałyście po południu, a już myślałam, że będzie tyle stron co wczoraj
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

no cóż, nie ma co na siłę ciągnąć, a ja się nie będę już o niego prosić...

oczywiście po powrocie z pracy 
A wpierdól byś nie chciała?
już mam stresa bo za 6 tygodni to wesele i nie wiem jak ona wytrzyma, bo często się budzi w nocy z dzikim płaczem, nie wiadomo dlaczego

wiem, ze sa 2 metody w zaleznosci od tego czy znasz dzien poczecia czy nie - my znalismy