Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-16, 15:05   #1171
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
pokaż pokaż!!

dziń dybry
ja już dawno nie śpię, ale nie chciało mi się wychodzić z kołdry, zeby chociaż kawę czy śniadanie zrobić
teraz już przy kawie, po śniadaniu, ale nadal w łóżku

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

mój tylko w trakcie i po (wiadomo czym) je okazuje
ale ja też nie jestem jakoś szczególnie wylewna, więc mi to nie przeszkadza i wcale tego nie wymagam czuję, że mnie kocha i mi to wystarczy

ale znam takie małżeństwo, które cały czas się do siebie przytula, buziaki itp. ...

to chyba zależy od ludzi, a nie od poziomu uczuć
Mój TŻ taki sam jak Twój.

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
heh a mnie jest troszke przykro , bo musze się domagać o każdy buziak czy przytulenie .

juz mam cały dzien z✂✂✂any bo kiedy wychodził do pracy powiedziałąm do niego " nie pożegnasz się ?" a on " po co mam się zegnac przecież wrócę za 8 h " wiecie jak mnie takie teksty potrafią z równowagi wyprowadzić .

ja bedzie chcial obiad to mu nie zrobie i powiem " po co będziesz jadł ? przecież za pare godzin znów będziesz głodny " :/
Dobre, ciekawe jaka będzie jego reakcja.

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
aaa po ostatniej awanturze jedno słowo za dużo mi się powiedziało, dzwoniłam później (jak zwykle się pierwsza odzywałam nie ważne czyja wina), ale w sumie to już mu nie zależało od jakiegoś czasu... (bo właśnie nawet nie wyciągał pierwszy ręki jak była jego wina)... zresztą ja jestem w miarę kulturalna i otwarta, a on agresywny i chamski... w żadnym temacie prawie się nie zgadzaliśmy no cóż, nie ma co na siłę ciągnąć, a ja się nie będę już o niego prosić...
teraz przynajmniej mogę się wyszaleć :P i skupić na sobie i rozwijaniu swoich umiejętności
Masz dobre podejście. Trzymam kciuki.

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Ja też zawsze przeceniam swoje możliwości. I jeszcze zawsze jak idę obładowana siatami to mi dzwoni telefon
Dokładnie tak i jeszcze nie mogę znaleźć kluczy

Cytat:
też tak masz
ja profilaktycznie już telefonu na szybkie zakupy nie biorę, bo wówczas na pewno zadzwoni w najmniej odpowiednim momemcie

a czasami jak zapomnę tel do pracy to oczywiście pół świata do mnie dzwoni ... zawsze tak jest ... na codzień spokój z telefonami i smsami - mąż, mama, tata a jak zapomnę to nagle wsztsct inni sobie o mnie przypominają

mykam robić gulasz i pakować bąbla
bo nie wiem, czy Wam pisałam, ale od dziś po południu do środy po południu mam wolną chatę nawet psa zabierają na te kilka dni
mąż zaczyna urlop i jedzie z matim do moich rodziców na domek
a w niedziele za tydzień jadą też na 4 dni, ale to moich teściów

sasasasasasasasa

tak się cieszę, a pewnie cały ten czas przesiedzę przy kompie, albo prześpię oczywiście po powrocie z pracy

ale plany mam ambitne - umyść okna, zrobić porządek w ciuchach i dokumentach i w kuchni ..... taaaaaa na planach pewnie się skończy
Plany ambitne, ciekawe o z tego wyjdzie, ja sobie zawsze tak obiecuję i zawsze odsypiam. Potem się sama na siebie w✂✂✂✂iam, że tyle miałam zrobić i tak mi czas przeleciał.

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Robię nadziewaną cukinię
Zjadłabym. Ja dziś robiłam tartę paprykową. Miodzio. A za chwilę jedziemy na ognisko do koleżanki. Pierwsza impreza od 10 lat bez mojej córy.

A Dokia już pojechała czy dziś wyrusza?
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 15:14   #1172
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Zjadłabym. Ja dziś robiłam tartę paprykową. Miodzio. A za chwilę jedziemy na ognisko do koleżanki. Pierwsza impreza od 10 lat bez mojej córy.

A Dokia już pojechała czy dziś wyrusza?
I jeszcze nie podzieliłaś się z nami przepisem? A wpierdól byś nie chciała?
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 15:23   #1173
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
I jeszcze nie podzieliłaś się z nami przepisem? A wpierdól byś nie chciała?
Może jakbym dostała to by mi się w głowie poukładało?

Mąka (daję orkiszową- bo moj TŻ- cukrzyk) jajko, trochę soli i margarynę- wszystko na oko- tak żeby mi się mięciutkie ciasto wyrobiło ( w przepisach które znalazłam jest półtorej szklanki mąki i 250 margaryny). Ciasto po wyrobieniu daję do lodówki żeby się schłodziło.

Farsz- żółta paprykę kroję na paski, czerwoną też, dodaję ogóry kiszone, marynowana cebulkę dynię i czosnek zapiekam.

Ciasto wykładam do foremki na tart- paluchami nie bawię sie w wałkowanie. Na ciasto daję farsz.

jogurt naturalny mieszam z żółtkiem i zalewam farsz, na to sypię ser zółty utarty, zioła, do piekarnika na około pół g9odziny.

Pycha- nie narobisz się przy tym
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 16:07   #1174
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

już jestem sama

właściwie to dłuższą chwilę, bo zdąrzyłam odkurzyć, zmyć podłogę i zmyć po obiedzie
bo wkońcu psa nie ma ... boże od tych kłaków wiecznie syf dobrze, że to krótkowołosy, ale i tak wszędzie małe igiełki się wbijają i odznaczają te białe

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 16:39   #1175
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
już jestem sama

właściwie to dłuższą chwilę, bo zdąrzyłam odkurzyć, zmyć podłogę i zmyć po obiedzie
bo wkońcu psa nie ma ... boże od tych kłaków wiecznie syf dobrze, że to krótkowołosy, ale i tak wszędzie małe igiełki się wbijają i odznaczają te białe
ja bym nie wytrzymała rozłąki z dzieckiem dłużej niż kilka godzin może dlatego , że jest jeszcze mała już mam stresa bo za 6 tygodni to wesele i nie wiem jak ona wytrzyma, bo często się budzi w nocy z dzikim płaczem, nie wiadomo dlaczego i razem z tż ciężko nam ją uspokoić, już jestem naszykowana, że w razie czego po oczepinach do domu kiedyś już została z bacią a my poszliśmy ze znajomymi do pubu, tak na próbę i poszła spać z babcią, ale wróciliśmy wcześnie, bo koło północy

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

do później
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 17:03   #1176
bunia23
Raczkowanie

nie no dziewczyny nie mogłam was dziś nadrobić tak wczoraj pisałyście!!! Jakoś się udało. Już nawet nie chciałam nic cytować bo to masakra by była.
Mogę wypowiedzieć się tylko o uczuciach od mojego Micha, Który jest mało wylewny a już najbardziej mnie wkurza że jak jesteśmy gdzieś wśród znajomych to stoi obok mnie jaka ta trąba jak bym była obca. Bardzo mnie to irytuje. a "kocham cie" jest albo w esach albo tuż po hałasie bo tak mówimy na seks
A teraz mi przykro bo Michu jest po operacji i na razie z hałasu nici boje się żeby mu szew nie poszedł

Edytowane przez bunia23
Czas edycji: 2011-07-16 o 17:05
bunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 17:08   #1177
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Może jakbym dostała to by mi się w głowie poukładało?

Mąka (daję orkiszową- bo moj TŻ- cukrzyk) jajko, trochę soli i margarynę- wszystko na oko- tak żeby mi się mięciutkie ciasto wyrobiło ( w przepisach które znalazłam jest półtorej szklanki mąki i 250 margaryny). Ciasto po wyrobieniu daję do lodówki żeby się schłodziło.

Farsz- żółta paprykę kroję na paski, czerwoną też, dodaję ogóry kiszone, marynowana cebulkę dynię i czosnek zapiekam.

Ciasto wykładam do foremki na tart- paluchami nie bawię sie w wałkowanie. Na ciasto daję farsz.

jogurt naturalny mieszam z żółtkiem i zalewam farsz, na to sypię ser zółty utarty, zioła, do piekarnika na około pół g9odziny.

Pycha- nie narobisz się przy tym
Gdzie zapiekasz te warzywka? Bo nie wiem o co Ci chodzi
I w jakiej temperaturze to piec?
Stary 2011-07-16, 17:28   #1178
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

dotarłam na wczasy, 500km w 9 godzin (z przerwami na postoje może w sumie na 1,5godz), straszne "czopki" na drogach,
wieczorkiem poczytam co pisałyście teraz lecę się rozpakować
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 17:49   #1179
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja bym nie wytrzymała rozłąki z dzieckiem dłużej niż kilka godzin może dlatego , że jest jeszcze mała już mam stresa bo za 6 tygodni to wesele i nie wiem jak ona wytrzyma, bo często się budzi w nocy z dzikim płaczem, nie wiadomo dlaczego i razem z tż ciężko nam ją uspokoić, już jestem naszykowana, że w razie czego po oczepinach do domu kiedyś już została z bacią a my poszliśmy ze znajomymi do pubu, tak na próbę i poszła spać z babcią, ale wróciliśmy wcześnie, bo koło północy
ja niby cieszę się z wolnego, ale i tak cały czas myślę, co robi i czy nic złego się nie dzieje

my kiedyś byliśmy na złotych godach i mimo, ze to było tylko 30km od domu, to ze względu na bąbla wzięliśmy sobie pokój w tym miejscu, gdzie imprezka się odbywała; pożyczyliśmy elektroniczną nianię i mieliśmy ją cały czas przy sobie; jak młody zaczynał płakać to lecieliśmy do góry do niego
może tak spróbujcie jeżeli nie chcesz jej z kimś zostawiać?

Stary 2011-07-16, 18:55   #1180
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Plany ambitne, ciekawe o z tego wyjdzie, ja sobie zawsze tak obiecuję i zawsze odsypiam. Potem się sama na siebie w✂✂✂✂iam, że tyle miałam zrobić i tak mi czas przeleciał.
Jakbym o sobie czytała <piona> właśnie w szafie sprzątam od rana wszystko rozwaliłam i tak sobie leży...
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a ja myślę że dziecię będzie tak zaaferowane imprezą że nie będzie większego kłopotu szczególnie jeśli jest otwarte do ludzi

patrzę na swoje paznokcie i się proszą o malowanie więc coś dzisiaj będę cudować
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 19:40   #1181
bunia23
Raczkowanie

też powinnam pomalować ale ja mam takiego lenia do malowania paznokci że szkoda gadać
bunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 20:02   #1182
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

mój bąbel
zdjęcie nr 1 - ma 1 dzień
zdjecie nr 2 - ma tydzień

oba zdjęcia mam powiększone i wiszą u nas w salonie (razem z innymi jeszcze)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2008-01-28 001.jpg (13,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2008-02-04 003.jpg (22,7 KB, 26 załadowań)

Stary 2011-07-16, 21:02   #1183
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
też powinnam pomalować ale ja mam takiego lenia do malowania paznokci że szkoda gadać
Przecież malowanie pazurków to jedna z przyjemniejszych czynności na świecie, chwila relaksu po zabieganym dniu, kiedy przez jakiś czas musisz nic nie robić, żeby lakier wysechł

Cytat:
mój bąbel

Na drugim zdjęciu ma Twoje spojrzenie z avka

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Dokładnie tak i jeszcze nie mogę znaleźć kluczy
To też. I jak już się zupełnie zdenerwuję i zacznę kląć pod nosem, to zawsze przede mną wyrasta ktoś znajomy
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 21:02   #1184
KarolaKG
Zakorzenienie

W koncu was nadrobilam tyle pisalyscie ze ho ho:p szkoda ze nie bylo mnie na tej imprezie ale postaram sie byc na after party jak wroci sarunieczka co do okazywania uczuc to ja nie narzekam, czasami mam juz docys ale i tak to lubie wlasnie sie dowiedzialam o pewnym wystepku Michala i teraz zastanawiam sie czy sie na niego nie obrazic, bo o fochu moze zapomniec

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 21:04   #1185
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
W koncu was nadrobilam tyle pisalyscie ze ho ho:p szkoda ze nie bylo mnie na tej imprezie ale postaram sie byc na after party jak wroci sarunieczka co do okazywania uczuc to ja nie narzekam, czasami mam juz docys ale i tak to lubie wlasnie sie dowiedzialam o pewnym wystepku Michala i teraz zastanawiam sie czy sie na niego nie obrazic, bo o fochu moze zapomniec
Co narobił?
Stary 2011-07-16, 21:04   #1186
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
mój bąbel

Slodziutki ten Twoj synek

Początkująca scraperka
Zapraszam
Stary 2011-07-16, 21:05   #1187
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość

czerwone swiatlo

jak zaczelam czytac i cytowac to mialam pytac jak to nazwiemy, ale w trakcie nadrabiania zobaczylam, ze katniewojt juz to nazwala

o taknawet Nasi TŻ-ci/-owie (?) podlapali

nie boj sie o tow ciazy tez sie chce, dopiero pod koniec nie mozna

o tak

mialam pytac dlaczego na szczescie, ale pozniej doczytalam

moze znasz jeszcze jakies okreslenia na to? dobra jestes

tez w to wierze i praktykuje

jeszcze co do stosunku przerywanego to nasz Gabrys tez jest tego owocem - bo TŻ zapomnial, ze mialam jeszcze plodne
ale dzieki temu moglismy sami obliczyc dzien narodzin naszego bobo i pomylilismy sie tylko o 1 dzien, nawet gin nie wyliczyl nam tego tak dokladnie jak my
zalotnico, moze podaj ta formulke na liczenie dnia narodzin bo ja zapomnialamwiem, ze sa 2 metody w zaleznosci od tego czy znasz dzien poczecia czy nie - my znalismy
Hej, w szpitalu liczy się z daty ostatniej miesiączki...-3 miesiące+7 dni, a jeśli znamy dzień poczęcia można sobie dodać 266dni Nie zawsze jednak to się sprawdza, bo zależy to od wielu czynników
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-16, 21:06   #1188
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
A banga banga jak już będzie po karze?
Stary 2011-07-16, 21:10   #1189
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez anna antonina Pokaż wiadomość
na drugim zdjęciu ma twoje spojrzenie z avka:d

Stary 2011-07-16, 21:11   #1190
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
Co narobił?
pojechal gdzies beze mnie poznym wieczorem i nic mi o tym nie powiedziala zawsze mowil i pytal sie czy moze albo zabieral mnie ze soba, a poza tym spoznial sie dzisiaj po mnie prawie 3 godziny, na razie sie usmiecham ale i udaje ze jest ok ale wewnetrznie mnie rozwala ehh. Teraz poszedl sie wykapac a ja siedze tutaj

Początkująca scraperka
Zapraszam
Stary 2011-07-16, 21:13   #1191
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
pojechal gdzies beze mnie poznym wieczorem i nic mi o tym nie powiedziala zawsze mowil i pytal sie czy moze albo zabieral mnie ze soba, a poza tym spoznial sie dzisiaj po mnie prawie 3 godziny, na razie sie usmiecham ale i udaje ze jest ok ale wewnetrznie mnie rozwala ehh. Teraz poszedl sie wykapac a ja siedze tutaj
Za każdą godzinę dzień bez focha
Stary 2011-07-16, 21:14   #1192
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
A banga banga jak już będzie po karze?
haha jeszcze nie wiem zalezy jak ladnie bedzie mnie przepraszal:P

AnoAtonino to calkiem dobry pomysl, ale i tak to rzadko robimy wiec bedziemy robic to jeszcze rzadiej

Początkująca scraperka
Zapraszam

Edytowane przez KarolaKG
Czas edycji: 2011-07-16 o 21:19
Stary 2011-07-16, 21:21   #1193
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę, że za każdą godzinę 1 dzień bez banga banga
Stary 2011-07-16, 21:25   #1194
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja myślę, że za każdą godzinę 1 dzień bez banga banga
Ty to jesteś mistrzynią seksualnych określeń, trzeba to dopisać do Twojego opisu

Kiedyś miałam konto ze zdjęciami na fotka.pl i jakiś facet mi napisał komentarz: 'Ciupciałbym, aż by furczało'. Do dziś się z tego śmieję, jak mi się przypomni, a to było dobre 5-6 lat temu
Stary 2011-07-16, 21:28   #1195
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
mój bąbel

Piękny, fajny pomysł ze zdjęciami na scianie, tez u nas tak bedzie kiedyś

Cytat:
Przecież malowanie pazurków to jedna z przyjemniejszych czynności na świecie, chwila relaksu po zabieganym dniu, kiedy przez jakiś czas musisz nic nie robić, żeby lakier wysechł

Zgadzam się w 2000%.. jedna z lepszych chwil kazdego dnia

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Ty to jesteś mistrzynią seksualnych określeń, trzeba to dopisać do Twojego opisu

Kiedyś miałam konto ze zdjęciami na fotka.pl i jakiś facet mi napisał komentarz: 'Ciupciałbym, aż by furczało'. Do dziś się z tego śmieję, jak mi się przypomni, a to było dobre 5-6 lat temu
Stary 2011-07-16, 21:30   #1196
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Piękny, fajny pomysł ze zdjęciami na scianie, tez u nas tak bedzie kiedyś

Zgadzam się w 2000%.. jedna z lepszych chwil kazdego dnia
Chociaż ja sobie właśnie pomalowałam pierwszy raz od jakichś 5 lat paznokcie u rąk na czerwono i mi się, kurczaczek, nie podoba. A u stóp czerwone pazurki są taki śliczne. Nic nie rozumiem.
Stary 2011-07-16, 21:34   #1197
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki
Stary 2011-07-16, 21:43   #1198
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Chociaż ja sobie właśnie pomalowałam pierwszy raz od jakichś 5 lat paznokcie u rąk na czerwono i mi się, kurczaczek, nie podoba. A u stóp czerwone pazurki są taki śliczne. Nic nie rozumiem.
a ja mam taki piękny, czerwony kolorek z eveline... taki elegancki, mój ulubiony
Stary 2011-07-16, 21:48   #1199
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
a ja mam taki piękny, czerwony kolorek z eveline... taki elegancki, mój ulubiony
Tak właśnie pomyślałam, że jakby lakier był ciut jaśniejszy, to chyba by mi się podobał. Ale dla mnie moje 18 lakierów to już za dużo, więc bronię się przed kolejnymi zakupami
Stary 2011-07-16, 22:08   #1200
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
ja niby cieszę się z wolnego, ale i tak cały czas myślę, co robi i czy nic złego się nie dzieje

my kiedyś byliśmy na złotych godach i mimo, ze to było tylko 30km od domu, to ze względu na bąbla wzięliśmy sobie pokój w tym miejscu, gdzie imprezka się odbywała; pożyczyliśmy elektroniczną nianię i mieliśmy ją cały czas przy sobie; jak młody zaczynał płakać to lecieliśmy do góry do niego
może tak spróbujcie jeżeli nie chcesz jej z kimś zostawiać?
tzn na ślub ją bierzemy, bo będzie to ślub siostry tża, czyli jej chrzestnej, a po ślubie przywozimy ją z do domu i będzie z moją mamą, ona z nami mieszka i Klaudia jest do niej przyzwyczajona, tylko ja i tak przeżywam, że może akurat będzie miała złą noc
a sama w pokoju to by nie została, a w obcym miejscu to nie ma mowy
Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość

a ja myślę że dziecię będzie tak zaaferowane imprezą że nie będzie większego kłopotu szczególnie jeśli jest otwarte do ludzi

nie jest otwarta do ludzi
Cytat:
mój bąbel

a my już po imprezie, wykąpałm małą i siedzi sobie na swojej wersalce, podjada herbatniki i popija herbatkę a tż śpi, bo jakby mogło być inaczej

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
ja u stóp lubie tylko ostre kolory lub french, przy jasnych wygląda jakbym miała brudne stopy a u rąk wszystkie

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

mało naskrobałyście po południu, a już myślałam, że będzie tyle stron co wczoraj
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości