|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
carrola ja się bardzo często czuje jak pasztet.do tego mam blizne na twarzy której nienawidzę,a jest widoczna i musze zawsze sie malowac.do tego mam okropne uszy i zawsze mam rozpuszczone włosy,do tego niedawno jeszcze czułam sie gruba bo po porzedniej pracy mi został balst w postaci dodatkowych 4kg.co najsmieszniejsze, w takim stanie spodobalam sie komus,a dokladniej facetowi o którym myslalam ze to nie ten poziom.teraz jest tak że on mnie ciagle adoruje, ja go olewam ale przy okazji stwierdzilam ze chyba warto sie lepiej ubierac na codzien i troche wiecej zadbac o siebie.schudlam 6kg i chyba widać na zewnątrz że czuję się lepiej.poprostu ktos mnie w końcu dowartosciowal.
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Intryguje ich to, nakręca aż wpadają po uszy
|
|
#3393 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() szampony bez sls bywają denerwujące (ja co jakiś czas i tak myję sls), ale mnie służą ![]() a z myciem twarzy też muszę mieć pieniący się żel, bo próbowałam olejkami z bu i masakra, czułam się nieumyta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale na razie nic na to nie poradzę... do tego garbaty nos, podwójn podbródek odkąd przytyłam no i wiele wiele innych wad/kompleksów , ale nei spędzają mi snu z powiek w sumie szkoda, że potrzebujemy do tego KOGOŚ, a nie mamy tej pewności same z siebie
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko kolega opowiadal ze tam za wszystko placa kartka kredytowa, nawet jesli ktos idzie na kawe albo po gumy do zucia,
ze jedzenie jest strasznie niezdrowe, nawet makaron jest juz ugotowany w puszkach a jesli ktos ma gosci to zamiast gotowac to zamawia catering. Mowil tez ze odwrotnie do tego, co mogloby sie sadzic po filmach Amerykanie sa strasznie wstydliwi, np mowil ze jak poszedl na basen w kostiumowych bokserkach to koledzy zaraz mu zwracali uwage, ze jest zbyt obnazony A raz go zatrzymala policja bo mial krotkie spodenki a nie do kolan. I ponoc tak jak w filmach, jesli chodzi o znajomosci mesko-kobiece to szaleja w colleg-u a potem czekaja na pierwszy krok ze strony dziewczyny i wstydza sie sprezentowac jakas sexy bielizne kobiecie nawet po kilku latach znajomosci! I mowil jeszcze ze jak szukal elastycznych bokserek dla siebie to wyslali go do gejowskiego sklepu bo oni w zwyklych sklepach tylko slipki maja a rozmiary wogole sa ogromne ze raz nawet kupil sobie koszulke dla 14-latka a normalnie ma L-ke Tak niby jest w Texasie, oczywiscie wszyscy go tam biora za "latynosa"
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-07-17 o 14:13 |
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
to ten Twój kolega tylko o bieliźnie i szortach rozmawiał z Wami?
![]() ciekawe ciekawe
|
|
#3396 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że uciekłaś temu facetowi, jakiś nachalny. ![]() Cytat:
![]() Super, że spotkanie takie udane, niedługo rodzice będą razem hulać na weselu. ![]() Cytat:
No tak racja...
|
|
#3398 | |||||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
Cytat:
![]() gratki!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zuzyc mam 0 w tym miesiacu poki co, przybylo mi 5 lakierow (prezent od TZa ) i duuuuuzo ciuszkow Hosenko, tak przeglądam Twojego bloga, ile Ty masz żeli pod prysznic? ![]() idę sprzątać pokój
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesiu: namnożyło mi się ich trochę
Obliczyłam, że starczą mi na ok 3 lata a zupełnie zapomniałam, że dołaczyłam sie do zamówinie YR koleżanki i wzięlam sobie 2 duże żele - oliwkowy i waniliowy - napisała mi w piątek, że je dostała ...Byliśmy z TŻ na zakupach - kupił garnitur na ślub Gdy wychodziliśmy ze sklepu, szepnęłam mu, że przez cały ślub i wesele będę myślała tylko o tym, żeby go zgwałcić, na co on, że jak mnie będzie widział w sukni, to będzie miał tą samą myśl, więc "mmm co to będzie się działo na "gorzko gorzko")
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Nie było mnie krótki czas, ale już nadrobiłam!
Zet, nie dziwię się, ze Cię faceci zaczepiają! Ja to się podobam tylko starym żulom! Najczęściej tacy na ulicy prawią mi komplementy i mówią, że piękniejszej dziewczyny nie widzieli... Agniesiu, dzięki ![]() Ja kupiłam w piątek matowy cień z my secret- jaśniutki beż- brakowało mi takiego bazowego, żeby rozjaśnić powiekę. Nie sądziłam, że polubię maty, ale jakoś wyglądają bardziej elegancko na dzień Kupiłam też jasną szarą bawełnianą sukienkę za 15 zł! Świetna jest i nie widać w niej brzuszka... no właśnie a propos wad, moją największą jest wg mnie ogromny brzuch- wyglądam naprawdę jak w 5-6 miesięcznej ciąży i nie przesadzam tu ani trochę... czasem udaje mi się go zamaskować odpowiednim ciuchem. Poza tym nie mam zbyt zgrabnych nóg- są raczej jak słupki... no i co idzie za tym brzuchem nie mam wąskiej talii... no i jeszcze mam ogromny kartoflowaty nos i doskwiera mi trochę zbyt duże owłosienie całego ciała. Poza tym reszta jest raczej znośna i mi się podoba.Mali, masz śliczne te włosy! Hosenko, widzę, że przygotowania idą pełną parą!To fajny czas dla Was! No i co, ustaliliście coś w związku z budową/mieszkaniem? Poza tym bardzo podobają mi się zaproszenia!
|
#3401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja dziś zostawiłam u krawcowej suknię ślubną
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Hos ale z Was diabelki
Przestancie juz krytykowac wlasne cialo bo nie wierze i tak nikomu!!!! |
|
|
|
#3403 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hosenko: uważaj: mam 1 żel pod prysznic...1! ![]() Cytat:
lubię, ale rzadko całkeim amtami maluję, raczej mieszam z tego co mam Cytat:
miło to czytać...Cuciola dziewczyny stanowczo przeginają z tą samokrytyką, ale ja jestem taka sama ![]() dziękuję Wam za miłe słowa Sylwestrowemu też się podoba, a to taka zmiana w tak krótkim czasie powiem Wam, że działanie wbrew naturze jest wbrew naturze ![]() 1. 10 czerwca było tak (nie patrząc na sprany przykry kolor, potem malowałam, wyszedł prawie czarny, ale spiera się całkiem fajnie) po prostowaniu na szczotkę i BALSAM PROSTUJĄCY nivea, jak wyszłam na wilgotne powietrze na drugi dzień 2. wczoraj na randkę z kochanym, włosy myte poprzedniego dnia ![]() jestem z nich zadowolona szkoda tylko, że się szybko przetłuszczają
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-07-18 o 21:09 |
||||
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
Te loczki sa po postu urocze
Ja mam proste wlosy ale sa bardzo podatne wiec wystarczy pospac w warkoczu zeby miec delikatne fale
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje też są w sumie podatne na stylizację, ale też szybko zmieniają stan skupienia ![]() a Sylwestrowy zadowolony namawia mnie na zapuszczanie i chyba sie przychylę do tego (ale z cieniowaniem)aaaa co do odwyku, wydałam w tym miesiącu 152zł, więcej się nie zanosi, w porównaniu do tamtego jest o niebo lepiej (zarówno jeśli chjodzi o koszty jak i o "potrzebność")zużyć dużo: ostatnio poszedł peeling st ives morelowy (150ml), korektor maybelline "mineralny, jeden gratisowy kompakt oddałam kuzynce
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-07-18 o 21:27 |
|
|
|
|
#3406 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Maliniak nie mogę się na Ciebie napatrzeć.
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś się wstawię bez makijażu to się zszokujecie
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobmy konkurs na widmo
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Mali, piękne masz te włoski teraz!
Zużyłam dzisiaj antyperspirant Nivea, krem do stóp Fuss Wohl i wodę toaletową Naturelle z YR. Najbardziej szkoda mi wody. A teraz pomyłam buteleczki po mini produktach i tam przeleję trochę kosmetyków, żeby na 3-4 dniowy wyjazd nie obciążać bagażu dużymi butlami. Jutro powinnam się spakować.
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
wygrałam w przedbiegach
![]() Cytat:
(to częsty komentarz na mm, słodko, uroczo, sympatycznie, nie mogę być demonem seksu? ) muszę przestać sie uśmiechać do zdjęć mam tę wodę lubiłas ją? piszesz, że szkoda (ja ją lubię i TŻowi się podoba też)ostatnio na randkę spsikałam się amor amor (próbką) i mówił, że ładnie, ale dla mnie za słodko/ciężko/kwiatowo chyba wolę takie świeższe zapachy, ale koneserem perfum nie jestem , nigdy mnie to nie ruszało, często zapominam się psiknąć ![]() zazdroszczę wyjazdu
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz z zapasów wyciągnęłam Elizabeth Arden Green Tea (kupiona rok temu
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dostałam w tamtym miesiącu mgiełkę i śmierdzi mi (black cherry & nutmeg) chyba ta gałka mi przeszkadza )
|
|
|
#3413 |
|
Zadomowienie
|
Eh coś cytowanie nie działa mi, to będę klepać z pamięci. Malinko, Twoje włosy mnie też zachwycają, naprawdę walka z naturą nie ma sensu. Widać ogromną różnicę, cudownie się kręcą. ![]() Zapachy rzeczywiście przywołują wspomnienia, świetne to jest. Czasem wystarczy mi psiknąć czymś na nadgarstek i czuję się przez chwilę jak na wakacjach. ![]() A co do Avonowych mgiełek, to polecam Fiołek i liczi, świetna jest. No to chyba lecę spać, pobudka o 6, nie wiem jak dam radę.
|
#3414 |
|
BAN stały
|
teraz mam fazę na kosmetyki Burs't Bees. Są rewelacyjne! Niektóre 100% naturalne! Polecam. A któraś z Was może używa?
|
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Gdyby ktoś nas czasem posłuchał, to by się mógł pod ziemię zapaść ze wstydu ![]() Tylko 1? ![]() Ja mam o 1 mniej - zużyłam żel morelowy z Nivei. I zużyłam jeszcze tusz do rzęs One by one z Maybelline. Ależ sie obkupiłam wczoraj ![]() * 5 lakierów Virtual Street Fashion * balsam "Z apteczki babuni" wersja z bzem * masło cynamonowe Eveline ![]() * "korektor" do brwi Delii - skuszona zostałam na blogu Idalii: http://idaalia.blogspot.com/2011/07/...elia-onyx.html mam starszą wersję Z Avonu przyszła mi mgiełka Senses i 2 pary kolczyków.
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś niuchałam fiołek i liczi na pachnącej stronie i pamiętam, że mi się spodobał. ![]() Zaciekawiłaś mnie tym korektorem do brwi. Jakie kolczyki? Pokażesz? Moja mama jest maniaczką kolczyków i wisiorków z Avonu.
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
Halesia i Tamara (te mam dziś na sobie
) - pokażę na blogu ![]() W kolczykach Ivala jestem nada zakochana Podoba mi się zegarek Macey (biało-złoty) i bransoletka Canna. Często mają tandetną biżuterię, ale czasami uda im się zrobić coś fajnego
|
#3418 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() zuzylam zel pod prysznic johnsons bedtime, badziewny był moja mama pojechała nad morze z siora, wiec mam wolne mieszkanie i przyjechala do mnie kumpela z niespelna 2 letnia coreczka zaraz chyba jedziemy nad jeziorko
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ten korektor do brwii Delii w starej wersji, rowniez polecam, uzywam codziennie od jakichs 2 miesiecy, bardzo fajny
Wczoraj zuzylam deo spray Fa, wyciagam z zapasow deo Softine zielony Biedronkowy ![]() Kurcze, chora jestem, gardlo mnie boli, kaszel, raz mialam goraczke w nocy...Podobno teraz jakis wirus panuje Biore leki, ale na razie chorobsko mnie nie chce opuscic
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
super
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

Czasem czuję się jak pasztet, a czasem jak nawet ładne dziewczę.
). 

) i duuuuuzo ciuszkow

Kupiłam też jasną szarą bawełnianą sukienkę za 15 zł! Świetna jest i nie widać w niej brzuszka... no właśnie a propos wad, moją największą jest wg mnie ogromny brzuch- wyglądam naprawdę jak w 5-6 miesięcznej ciąży i nie przesadzam tu ani trochę... czasem udaje mi się go zamaskować odpowiednim ciuchem. Poza tym nie mam zbyt zgrabnych nóg- są raczej jak słupki... no i co idzie za tym brzuchem nie mam wąskiej talii... no i jeszcze mam ogromny kartoflowaty nos i doskwiera mi trochę zbyt duże owłosienie całego ciała. Poza tym reszta jest raczej znośna i mi się podoba.