|
|
#4591 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cześć !
To się tylko tak wydaje, że "chce kierować". Ona chce dla Ciebie jak najlepiej . Chce żeby Ci w życiu dobrze się działo. Z własnego doświadczenia Ci powiem - ludź w Twoim wieku to ma jeszcze fiu, bździu w głowie. Przynajmniej ja miałam. Już Wam pisałam, że żałuję, iż nie posłuchałam rad mojego Ojca . Ale wtedy byłam najmądrzejsza i sama wiedziałam co dla mnie dobre. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na tym blogu, który wklejałyście, dziewczyna pokazywała taki w kolorze szarości. Raz miała pomalowany cały paznokieć, a w drugim przykładzie - tylko pół. Bardzo mi się to podobało. Nie mogę znaleźć linka do tech pazurków. Wierzysz w to co napisałaś ?! Ja nie zmobilizowałabym się . Zbyt leniwa jestem. Cytat:
Dzisiaj trochę później , bo se wczoraj budkę telefoniczną ze mnie zrobili. Co głowę do poduszki przyłożę, to ktoś dzwoni. Ostatni telefon przed 24-tą. Dzisiaj kijowata aura : szaro, mokro i wietrznie . Ciśnienie niskie, to sobie do 5.30 pospałam .Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#4592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jakbym teraz nie poszla na studia to wiem ze to troche zmarnowany rok, ale jak tej matury nie poprawie to juz w ogole wiec trzeba by tylek spiac ![]() To jak wroci to musi mi zdac relacje, chyba ze NK przetestuje bo one sa chyba w regularnej ofercie nie? tylko teraz na promocji ?![]() Ja ostatnio nie moge wstac, nastawie wieczorem budzik na 9.00, 9.05 i 9.10 to i tak potrafie wszystkie powylaczac i isc spac dalej
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-07-16 o 11:25 |
|
|
|
|
|
#4594 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Ja też dziś jestem jakaś ospała... plus brak weny.
Niby pogoda super, bo rześko ale i słoneczko, a jednak osłabienie mnie dopadło... Idę dzisiaj do Rossmanna ![]() Ale nie to, że specjalnie po pękacze
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się nic dziś wyjątkowo nie chce
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, a rozumiem ze idziesz do pracy tez tak? nie boisz sie ze nie pogodzisz i pracy i studiow? i ile u Ciebie kosztuje semestr? u mnie 1800zł
czyli za miesiac wychodzi chyba 450zl ![]() edit: 300zl jednak bo za wakacje tez sie placi nawet nie wiedzialam :p 300 juz łatwiej uciułać
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-07-16 o 19:49 |
|
|
|
|
#4597 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, może wiecie czy w Rossmannie dostanę suchy szampon? Jeśli tak to w jakiej cenie?
Co Wy sądzicie o tym produkcie? |
|
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4599 | |
|
|
Ciśnienie chyba mocno w dół poleciało, bo się aż pospałam
![]() Byłam w Rossmannie i półki z pękaczy wygolone do zera Cytat:
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Możemy sobie podać rękę. Mam tak samo. Każdy nakaz, rozkaz powoduje u mnie wręcz agresję i natychmiast, choć często wiem, że racja nie po mojej stronie leży, mam ochotę zrobić {robię} na przekór. Bez argumentów nie zajedzie się ze mną daleko . Ciężki charakterek ! ![]() Cytat:
![]() Mam bardzo negatywne nastawienie do tych szamponów. Muszę w poniedziałek lub wtorek na pocztę jechać, to zajrzę do Rossmanna . Wezmę w krzyżowy ogień pytań panie sprzedawczynie, chociaż ekipa w "moim" Rossmannie raczej z tych niekumatych i niesympatycznych. A w Naturze nie ma ? Tam dziołszki bardziej komunikatywne. Asia - "nasz" wątek rozwija się. Zrozpaczona chce list wysyłać {notabene : wyjatkowo głupi}, a przecież adresu nie zna podobnież. Co tam adresu, ona numeru telefonu nie zna. Mam problem. W ramach oszczędności kupiłam psom tańszą karmę : Darling + Teo . Akurat te, bo moja Psiapsiółka karmi nimi swojego psa i ten wcina, że hej i żadnych sensacji nie ma. No i kupuje w Makro, to jeszcze taniej. Rożnica w cenie bardzo znaczna. Niestety, moim psom jakoś nie bardzo zasmakowały. Kurde, przetrzymać czy wrócić do droższej. Wiem, pamiętam, pisałyście, żeby nie przejmować się wypowiedziami typu : od tańszej karmy pies za pięć lat nie wyjdzie od weterynarza. Serce się kraje jak anorektyczka zje dwie- trzy- chrupki i odchodzi. To jak - brać na przetrzymanie ?! U mnie słońce i już {!!!} - 24 stopnie powyżej zera. Czego i Wam życzę. Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, Imm ja tez mam ciężki charakter, jak ktoś mi coś każe i po namysle zgadzam się z tym to i tak zrobię na odwrót, bo nie cierpię rozkazów
byłam w rossmanie i był tylko 1 zielony i 1 żółty pękacz... w poniedziałek pójdę do mojego rossa ale i tak cienko to widzę;/ |
|
|
|
|
#4602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W naturze nie ma bo to firma wystepujaca tylko rossmanach ![]() Ja nie wiem co bym zrobila, ale moze przetrzymaj narazie, moze im posmakuje
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu bd glodne to zjedzą karme
![]() w rossmanie jest suchy szampon
|
|
|
|
|
#4604 | |||
|
|
Cytat:
![]() BTW, przetestowałam sobie pękacza od Ciebie i jest całkiem fajowy Popękał mi drobniutko, ale ładnie, duuuużo fajniej niż np. te z Essence ![]() Cytat:
Rozumiem emocje tej osoby, ale cała sprawa faktycznie coraz bardziej podejrzana jest... niespójna. Albo babkę naprawdę na umyśle zamroczyło i obsesyjnie jest tym pochłonięta przez co faktów realnie ocenić nie potrafi, albo prowokacja wymyka się spod kontroli... Cytat:
Moja psica też wybrzydza, ale jak ją przypili, to je co ma w misce i zapomina, że nie jej ulubione .Ciekawe, jak tam Aga
|
|
|
|
#4605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Karola można poprawiać na innym poziomie maturę? Dzisiejsza noc będzie cieżka... Zjarałam się jak czerwony węgielek.
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
|
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
I jak było?
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam, zaraz będę pisać
![]() |
|
|
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
A to nie wiedzialam
![]() Cytat:
|
|
|
#4610 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Za to przed bitwą Pawlak się lansował Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ukochany wyjechał na obczyznę i nie podał jej numeru telefonu do siebie? ![]() Aga już pisze ![]() Przez 2/3 drogi lało, cały czas, łapaliśmy coraz większego doła, dojeżdżamy do Mielna a tu nie pada a nawet pojawiło się słońce. Jak dojechaliśmy na pola Grunwaldu był już upał - oczywiście żadne z nas nie pomyślało przy takiej pogodzie jaka była u nas o czymś z filtrem więc wszyscy się przypiekliśmy i wyglądamy jak raczki Nie mówiąc o bolących ramionach. W piątek były walki na miecze, dwójkami i drużynami. Potem "wolna amerykanka" czyli nawalanie się czym popadnie - nawet halabardą i toporem ![]() W sobotę oczywiście bitwa a potem turnieje konne - było na co popatrzeć ![]() I totalna niespodzianka - trafiliśmy na koncert Closterkeller Obok obchodów bitwy jest tam też zawsze festyn - jarmark i koncerty. Na plakatach oczywiście nic nie było. Przed bitwą poszłam kupić sobie wisiorek i przy tym samym stoisku stała Anja Orthodox - najlepsze było to, że byłam tak zajęta oglądaniem wisiorków, że w ogóle jej nie zauważyłam Ona kupiła coś dla siebie, ja dalej oglądałam wisiorki i słyszę jak sprzedawczyni pyta kolegę czy wie kim jest Anja Orthodox i że ona z zespołem będą mieli tu koncert. A ja zaraz "Eeeee, przepraszam, czy pani powiedziała przed chwilą, że Closterkeller będzie miał tu koncert?!" Kurde, pomyśleć, że dowiedziałam się o tym całkowicie przypadkowo! Gdybym wierzyła w takie rzeczy to bym powiedziała, że to przeznaczenie bo miałam iść po wisiorek po bitwie ale stwierdziłam, że wtedy wszyscy pójdą na jarmark i będzie za duży tłok, gdybym tam nie poszła to pewnie bym w ogóle nie dowiedziała się o koncercie
|
||||
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się,że wypad się udał
no może poza tą koleżanką w pokoju
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz jakies zdjecia z Grunwaldu?
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4614 | |
|
|
Cytat:
A ja dopiero teraz odczytałam Twojego sms'a ![]() Grunt to refleks Bardzo się cieszę, że wypad udany i że załapałaś się na koncert ![]() Poka wisiorek
|
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zastanawiałam czemu nic nie odpisałaś
![]() Cytat:
![]() Podobno w Douglasach pojawiło się BB - może polezę jutro i sprawdzę? ![]() |
|
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Aga ja też chcę do Mielna, kocham morze
tak BB jest w douglasach, ale ponoc szybko się sprzedaje |
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyznam, że kiedy słyszę nazwę Mielno to też od razu myślę o tym nad morzem ![]() Moje miasto jest zacofane więc jeśli miałoby się tu pojawić BB to pewnie dopiero teraz - polezę jutro i sprawdzę Żałuję, że nie mogliśmy zostać dłużej bo za parę dni jest w Mrągowie Rock Opera Krzyżacy ![]() |
|
|
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niebieski eyeliner robi furrore na wizazu i blogach
|
|
|
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niebieskiego nie lubię więc na pewno nie kupię ale kojarzę, że Asia coś chciała. Zapomniałam napisać, że psica była wyjątkowo grzeczna, normalnie jakby nam ktoś psa podmienił Aż się chciało zapytać "Kim jesteś i co zrobiłaś z prawdziwą Dżafą?" Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-07-17 o 22:46 |
|
|
|
|
|
#4620 | ||
|
|
Cytat:
![]() Czasem moja mam dzwoni do Tż i pyta, czego nie odbieram... ![]() Potrafi się rozładować, a ja dwa dni z trupem potem chodzę No to czekam na fotacze ![]() Z BB na początku się napalałam, a teraz już chyba nic nie chcę ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

, bo se wczoraj budkę telefoniczną ze mnie zrobili. Co głowę do poduszki przyłożę, to ktoś dzwoni. Ostatni telefon przed 24-tą. Dzisiaj kijowata aura : szaro, mokro i wietrznie . Ciśnienie niskie, to sobie do 5.30 pospałam 

i jakbym teraz nie poszla na studia to wiem ze to troche zmarnowany rok, ale jak tej matury nie poprawie to juz w ogole 

czyli za miesiac wychodzi chyba 450zl
nawet nie wiedzialam :p 300 juz łatwiej uciułać