|
|
#2371 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!
Nie ma sprawy
![]() Ecrulo, to przemyśl zabieranie penisa, bo może się czuć dość niekomfortowo |
|
|
|
#2372 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cholera - ale drugi penis będzie, tylko za jakieś 2 godziny
Wiesz... mam dwa
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28186935]Ja zawsze jak mam @ to noszę ze sobą foliowe woreczki, które są pakowane do tamponów Bell. Ja w takich sytuacjach wyrzucam śmieci codziennie. Jest aktualnie promocja w Seprhorze 2+1 gratis. Więc możemy iść razem i ja wezmę sobie ten pędzel do pudru XXL, a Ty 2 inne i podzielimy się kasą. Wyjdzie nas to znacznie taniej Chyba, że chcesz tylko 1 pędzel to wtedy spróbujemy namówić jeszcze kogoś [/QUOTE]No właśnie, są woreczki ![]() Ja wyrzucam do kosza takiego ogólnego, z którego śmieci wynosi się codziennie. Te pędzle z Sephory są lepsze niż np. Hakuro czy Maestro?
|
#2374 |
|
Rozeznanie
|
A ja myślałam ze wszyscy wyrzucają tampony do toalety
Ja całe życie tak robię. I nie zapchają zadnej rury, bo są degradowalne, takze nie siać paniki!
|
|
|
|
#2375 |
|
Konto usunięte
|
Nie, nie są lepsze.
Sephora ma zupełnie inne kształty pędzli niż Hakuro. Ciężko jest je porównywać. Na pewno te z Sephory są lepiej wykonane. Dla przykładu: z Hakuro rączki czasem odpadają, z Sephory nigdy o niczym takim nie słyszałam. Ale Sephorowe są 2-3 razy droższe niż Hakuro. Ja jestem zwolennikiem Sephorowych. Niestety o Maestro za bardzo się nie wypowiem, bo nimi jeszcze nigdy nie malowałam. Tylko parę razy miałam w rekach, więc nie powiem jak z myciem, operowaniem nimi, itd. |
|
|
|
#2377 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Ach te penisy, nie można na nie liczyć ![]() A ja właśnie robię wasze kolczyki |
|
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28187142]Nie, nie są lepsze.
Sephora ma zupełnie inne kształty pędzli niż Hakuro. Ciężko jest je porównywać. Na pewno te z Sephory są lepiej wykonane. Dla przykładu: z Hakuro rączki czasem odpadają, z Sephory nigdy o niczym takim nie słyszałam. Ale Sephorowe są 2-3 razy droższe niż Hakuro. Ja jestem zwolennikiem Sephorowych. Niestety o Maestro za bardzo się nie wypowiem, bo nimi jeszcze nigdy nie malowałam. Tylko parę razy miałam w rekach, więc nie powiem jak z myciem, operowaniem nimi, itd.[/QUOTE] Rozumiem. Już się chciałam oferować, że wzięłabym z Wami ten pędzel w promocji, ale jednak 66 zł (bo rozumiem, że to byłoby 1/3 z 99+99) to wciąż dla mnie dużo. Wolę pomyśleć nad zamówieniem pędzlowym Jakbyś znalazła kiedyś chwilę na to, o czym pisałam wcześniej:Cytat:
Bo zakładam, że sama raczej masz pogląd, co chcesz zamówić i byłoby super, jakbyś się podzieliła, co o nich słyszałaś
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Dżiz, tyle piszecie, że ledwo idzie Was nadrobić. Wróciłam właśnie z gór, z chrzcin, nie chcieli mnie w sumie wypuścić, ale byłam zmęczona a jeszcze musiałam jechać jako kierowca. Nasłuchałam się komplementów o tej kremowej, koronkowej sukience
![]() No i prawie ugadałam się z kuzynem co do wyjazdu do Francji. Boję się tylko, że po paru dniach spędzonych z nim 24/7 będę zdemoralizowana do cna
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero wróciłam z domu
Trochę mnie przypiekło i ramiona mnie bolą Ale przynajmniej nie przypominam córki młynarza już Cały dzień byczenia się nad basenem i rodzinny grill
|
#2382 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do pędzli z Maestro to słyszałam same pozytywne recenzje. W zasadzie nie znam żadnej negatywnej! ![]() Jesteś zainteresowana pędzlami do twarzy i oczu, prawda? Pędzle do ust odpadają? |
|
|
|
|
#2383 |
|
Konto usunięte
|
zadokowałam się do postrcrossingu
|
|
|
|
#2384 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czy wyście poszalały z tą produkcją ? :P
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ecrulo, znajdziesz czas dla mnie w tym tygodniu, moja najdroższa ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
||||
|
|
|
#2385 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28190966]Dokładnie, pędzel kosztował by 66 zł. Powiem Ci, że za tak zbity i duży pędzel to naprawdę jest niewiele... Ale jak nie masz kasy to nie ma nic na siłę
![]() Co do pędzli z Maestro to słyszałam same pozytywne recenzje. W zasadzie nie znam żadnej negatywnej! ![]() Jesteś zainteresowana pędzlami do twarzy i oczu, prawda? Pędzle do ust odpadają?[/QUOTE] No 66 zł to już lepiej ale nadal spooorooo.... aaa muszę pomyśleć.... ale dzięki za propozycję. Jakbym się decydowała to napeno na jeden narazie. Ściągnełam znowu Goblina do powieści .
|
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Ej, miałyście być na imprezie a nie posty produkować!
![]() Lenka ja mam do napisania dwie Ale na trochę wyjeżdżam jednak bo bym zwariowała... Cytat:
Kocham polskie morze ale od czasu do czasu, nie chciałabym tam mieszkać. Ale teraz już się nie mogę doczekać...Ja też
|
|
#2387 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Melka, piszę były, bo nie utrzymuje obcenie kontaktu. W każdym razie był to człowiek dosć aktywny w młodzieżówce i chcący brnąć w to dalej. Mnie tylko potwierdził moja opinię.
|
#2388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie jest A tak na serio to czuc straszna roznice w sposobie zycia pomiedzy krk a morzem-zupelnie inne podejscie do zycia...Inny swiat |
|
|
|
|
#2389 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2390 |
|
Konto usunięte
|
Melka, też znam osoby co mają ojców milionerów i tez pracują ale one nie epatuja tym że łażą tylko po wyprzedażach i nie podkreślają tego jak Tuskówna.
Nienawidzę poczty, dostałam powtórne awizo tylko nie wiem o co kaman bo pierwszego nie miałam i na pewno nie wywaliłam przy okazji :/ tylko oni nie nosza awiza!! co za barany |
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko zgodziłam się z Lenką Gdybym tam mieszkała to nie cieszyły by mnie tak wyjazdy tam. I znając siebie straaaaasznie denerwowałyby mnie napływy turystów latem bo w takich małych miejscowościach jest to bardzo odczuwalne. I jakoś tam lubię Małopolskę I wolę ten klimat na co dzień, bliskośc gór
|
|
#2392 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2394 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2395 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28191784]A na czym polega ta inność?[/QUOTE]
Ciezko to wytlumaczyc ale zaczyna sie juz od podejscia do nauki-nad morzem jak idziesz na studia to jest 'wow, super, gratuluje' z drugiej strony wiele osob tez pyta 'po co', zas tutaj jest to raczej standardem, Bardziej odczuwa sie potrzebe nauki, rozwoju zawodowego gdzie w malych, nadmorskich miejscowosciach ludzie raczej zyja z dnia na dzien lub od sezonu do sezonu-narzekaja ale nie przejmuja sie zbytnio sytuacja w kraju bo wakacje i tak nadejda, ludzie i tak przyjada
|
|
|
|
#2396 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28192160]Trochę zazdroszę Ci tego klimatu...[/QUOTE]
Tylko ten klimat jest czesto troche zgubny Niektore dziewczyny do tej pory mysla, ze poznaja w wakacje milosc swojego zycia a nie beda przygoda na 2 tygodnie... Dodatkowo chcialabym wrocic nad morze, jednak nie ma tu dla mnie pracy-jezeli nie pomoc rodzicow musialabym wpasowac sie w schemat zycia od sezonu do sezonu...
|
|
|
|
#2398 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28192548]A Tobie ten schemat nie pasuje?[/QUOTE]
Zycie 'na luzie' jest fajne jednak w wiekszosci przypadkow wiaze sie niestety z bardzo niestabilna sytuacja finansowa-niektorzy sie do tego przyzwyczaili i spokojnie 'czekaja na sezon'. Mysle, ze ciezko byloby mi zyc ze swiadomoscia, ze na koncie srodki jedynie topnieja i wyliczone sa prawie idealnie do 1 czerwca
|
|
|
|
#2400 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Wróciłam od dziewczyn. Niestety tak szybko, bo jutro do pracy na 7
Więc biegnę pod prysznic i spać...Melka, Do czwartku jestem w Krakowie, w czwartek jadę na Śląsk, wracam w sobotę, a potem jadę na wesele i w niedzielę będę. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

Ja całe życie tak robię. I nie zapchają zadnej rury, bo są degradowalne, takze nie siać paniki!

Trochę mnie przypiekło i ramiona mnie bolą
Ale przynajmniej nie przypominam córki młynarza już

Więc biegnę pod prysznic i spać...