My się banów nie boimy i lamiasto życie słodzimy - wątek rocznika '96, cz. 12 ♥ - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-17, 17:19   #1561
pinats
Zakorzenienie

Dot.: My się banów nie boimy i lamiasto życie słodzimy - wątek rocznika '96, cz. 12 ♥

Cytat:
Napisane przez Agnieszka12o1 Pokaż wiadomość
gdzie gdzie?
opalałam sie z godzine ale nic nie widac jestem blada jak trup
nie wiem gdzie, może nad rzekę, z przyjaciółką
nie tylko ty :c
Stary 2011-07-17, 17:20   #1562
Agnieszka12o1
Zakorzenienie

Dot.: My się banów nie boimy i lamiasto życie słodzimy - wątek rocznika '96, cz. 12 ♥

Cytat:
Napisane przez Slodkaa Pokaż wiadomość
a ja nawet nie wiem czy technikum czy liceum :c
a nad jakimi się jeszcze zastanawiałaś oprócz plastyka?
Ja bym odradziła LO.. chyba że chcesz potem studiować filologię albo cos innego tak jak moja sis to owszem
To zalezy co chcesz robic.. musisz wybrac to co bedzie ci sprawialo duzo.. ekhem.. radosci zeby nie uzywac innego slowa
Technik Obsługi turystycznej fryzjerka nawet i jakies tam inne licea..

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
nie wiem gdzie, może nad rzekę, z przyjaciółką
nie tylko ty :c
fajnie ;D ;*
ehh.. chcialabym być brązowa
Stary 2011-07-17, 17:22   #1563
BloondieLook
Zakorzenienie

hej

BloondieLook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 17:23   #1564
pinats
Zakorzenienie

mogę się wtrącić?
ja od początku wiem, że chcę iść do LO, bo nie dość, że jest krótsze i lepiej przygotowuje do matury (chociaż w technikum też może być mega trudno), to wiem, że na 100% chcę iść potem na studia, więc nie potrzebny mi będzie zawód, skoro czy tak czy tak będę chciała studiować. bez tego tak na prawdę po jakiejkolwiek szkole ani rusz, a nie chcę w przyszłości zarabiać jakichś groszy
tylko, że żeby mnie przyjęli, muszę się serio wziąć w garść, bo u mnie w mieście są 3 licea, z tym że do jednego musiałabym dojeżdżać, a te 2 pozostałe mają na prawdę wysoki poziom. chociaż to 3 też nie najgorszy.
no i zastanawiam się nad profilem humanistycznym, bo z polskim nigdy nie miałam problemów, uwielbiam pisać opowiadania itp. ale wszędzie jest historia, której nie cierpię i nie chcę jej rozszerzać, grr. z drugiej strony chciałabym na bio-chem, ale wiem, że będzie mi mega trudno, bo leżę z chemią :c ale farmacja, też całkiem fajny kierunek. tyle że mam dużo lepsze oceny z humanistycznych.

ale się rozpisałam
Stary 2011-07-17, 17:24   #1565
Agnieszka12o1
Zakorzenienie

http://kwejk.pl/obrazek/272725/lam!.html lowczi ♥

hej Kaś ;*
Ide czytac wypowiedz Ankju
Stary 2011-07-17, 17:26   #1566
pinats
Zakorzenienie

a i jeszcze jedno
jasne, że ten wybór jest ważny, bo jeśli ktoś od dawna wie, że chce w przyszłości np. uczyć w szkole, to bez zastanowienia idzie na profil humanistyczny. ale przecież można np. po takim profilu pójść na studia związane z matematyką czy fizyką, więc wiecie, nie wariujmy, bo to, w jakiej szkole będziemy za rok ( ) może nie mieć żadnego związku z tym, gdzie będziemy pracować.
Cytat:
fajnie ;D ;*
chodź z nami! ;*
ja teeeż, ale ja uwielbiam być opalona, a nie cierpię się opalać :c
Stary 2011-07-17, 17:26   #1567
BloondieLook
Zakorzenienie

Cytat:

hej Kaś ;*

a ja już przeczytałam
ide za to zobaczyć ile w klubie napisałyście

Stary 2011-07-17, 17:26   #1568
pinats
Zakorzenienie

Cytat:

ale ona słodka ♥

Stary 2011-07-17, 17:30   #1569
Agnieszka12o1
Zakorzenienie

Ankju rozumiem cie ja np. wiem ze nie chce isc na studia i nie ide do LO chodzby mnie zaciągnęli siła Po mojej szkole moge isc na studia , ale jak dostane prace to nie pojde na studia :P
Sama widze ze w moim roczniku.. ekhm tzn roczniku 95 niewiele osob idzie do LO.. wiekszosc wybiera sie na technikum..
Jeśli chodzi o te kierunki to wybierz ten z ktorym sie bedziesz lepiej czula, ktory bardziej lubisz i na ktorym wiesz ze dasz sobie rade inaczej nie ma sensu..

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
a i jeszcze jedno
jasne, że ten wybór jest ważny, bo jeśli ktoś od dawna wie, że chce w przyszłości np. uczyć w szkole, to bez zastanowienia idzie na profil humanistyczny. ale przecież można np. po takim profilu pójść na studia związane z matematyką czy fizyką, więc wiecie, nie wariujmy, bo to, w jakiej szkole będziemy za rok ( ) może nie mieć żadnego związku z tym, gdzie będziemy pracować.

chodź z nami! ;*
W sumie racja

okk; *
No ja tez ;< leze 5 min i wstaje i robie cos innego ale za chwile i tak wracam
Czekam tylko na moment w ktorym bladość będzie modna będe wtedy najmodniejsza
Stary 2011-07-17, 17:32   #1570
mc266
Zakorzenienie

Cytat:
super wiem co czujesz moja na studia idzie
ja czekam aż moja pójdzie z powrotem do pracy
Cytat:
fajnie ;D ;*
ja też

Ja na pewno idę do liceum. Chcę iść potem na studia, a po liceum lepiej przygotowuje do matury. Poza tym w technikum jest dużo przedmiotów zawodowych, na które trzeba poświęcić dużo czasu. A do którego liceum iść. Niedaleko jednego koleżanka mojej mamy ma puste mieszkanie, które mogła by mi wynająć, ale to nic pewnego.

mc266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 17:36   #1571
Slodkaa
Zakorzenienie

Dot.: My się banów nie boimy i lamiasto życie słodzimy - wątek rocznika '96, cz. 12 

Cytat:
Ja bym odradziła LO.. chyba że chcesz potem studiować filologię albo cos innego tak jak moja sis to owszem
To zalezy co chcesz robic.. musisz wybrac to co bedzie ci sprawialo duzo.. ekhem.. radosci zeby nie uzywac innego slowa
Technik Obsługi turystycznej fryzjerka nawet i jakies tam inne licea..
fajnie ;D ;*
Cytat:
mogę się wtrącić?
ja od początku wiem, że chcę iść do LO, bo nie dość, że jest krótsze i lepiej przygotowuje do matury (chociaż w technikum też może być mega trudno), to wiem, że na 100% chcę iść potem na studia, więc nie potrzebny mi będzie zawód, skoro czy tak czy tak będę chciała studiować. bez tego tak na prawdę po jakiejkolwiek szkole ani rusz, a nie chcę w przyszłości zarabiać jakichś groszy
tylko, że żeby mnie przyjęli, muszę się serio wziąć w garść, bo u mnie w mieście są 3 licea, z tym że do jednego musiałabym dojeżdżać, a te 2 pozostałe mają na prawdę wysoki poziom. chociaż to 3 też nie najgorszy.
no i zastanawiam się nad profilem humanistycznym, bo z polskim nigdy nie miałam problemów, uwielbiam pisać opowiadania itp. ale wszędzie jest historia, której nie cierpię i nie chcę jej rozszerzać, grr. z drugiej strony chciałabym na bio-chem, ale wiem, że będzie mi mega trudno, bo leżę z chemią :c ale farmacja, też całkiem fajny kierunek. tyle że mam dużo lepsze oceny z humanistycznych.

ale się rozpisałam
No właśnie nie zawsze lepiej przygotowuję do matury, zależy od poziomu bo nie jedne technikum może poszczycić się wyższym poziomem od liceum. No i wszyscy odradzają kierunek humanistyczny, WSZYSCY przynajmniej według u mnie ( i chyba jest nawet o tym wątek na wizażu) większość osób ma lepsze oceny z przedmiotów takich jak j. Polski czy historia bo sprawiają mniejszą trudność niż fizyka czy chemia. Ale human w ogóle nie przygotuję cię do matury z innych przedmiotów niż polski, wos, historia już lepiej mat-fiz przygotuję cię do matury z historii, wosu. Chyba, że od początku nastawiasz się na filologię polską czy filozofię to możesz iść ale ja jeszcze nie wiem dokładnie jaki kierunek studiów wybiorę. Bo to hoho daleko. Ja oczywiście po technikum chciałabym iść na studia i taki jest mój cel, aczkolwiek wiele może się w życiu zdarzyć, nie wiem ciąża? choroba kogoś bliskiego? i przynajmniej masz jakiś zawód wyuczony i o wiele łatwiej będzie Ci znaleźć pracę, bo po ogólniaku dalej nic i MUSISZ iść na studia.

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

U mnie jest technikum hotelarskie, technikum lotnicze.
I technikum/liceum policyjne czy jakoś tak. :3
Slodkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 17:37   #1572
LoveCookies
Rozeznanie

Dot.: My się banów nie boimy i lamiasto życie słodzimy - wątek rocznika '96, cz. 12 

30 jade do kuzynki . koło 2-4 powinnam dostać okres.
i chce go przyspieszyć. na wizazu czytałam ,że większości dziewczyn okres przyspiesza sie po goracej kąpieli i moczeniu nóg.
tylo nie wiem kiedy niby mam go zacząć przyspieszać.
25? c28?
jak myślicie ?

P: JP na 100%
LoveCookies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 17:38   #1573
Agnieszka12o1
Zakorzenienie

Kamila z tym ostatnim sie zgadzam
Stary 2011-07-17, 17:47   #1574
pinats
Zakorzenienie

uwaga, bo teraz to się wgl rozpisałam

Cytat:
Ankju rozumiem cie ja np. wiem ze nie chce isc na studia i nie ide do LO chodzby mnie zaciągnęli siła Po mojej szkole moge isc na studia , ale jak dostane prace to nie pojde na studia :P
Sama widze ze w moim roczniku.. ekhm tzn roczniku 95 niewiele osob idzie do LO.. wiekszosc wybiera sie na technikum..
Jeśli chodzi o te kierunki to wybierz ten z ktorym sie bedziesz lepiej czula, ktory bardziej lubisz i na ktorym wiesz ze dasz sobie rade inaczej nie ma sensu..

No ja tez ;< leze 5 min i wstaje i robie cos innego ale za chwile i tak wracam
Czekam tylko na moment w ktorym bladość będzie modna będe wtedy najmodniejsza
ale po technikum nie dostaniesz takiej pracy, jaką dostałabyś po studiach, a możesz np. studiować na dwóch kierunkach jednocześnie
właśnie nie wiem, bo na humanistycznym na pewno byłoby mi łatwiej, ale gdyby nie ta historia.. gdyby nie ona nawet bym się nie zastanawiała, ale ja z historii nic nie umiem, miałam na koniec 4 ale to dzięki pracom domowym itp. bo prawie nic się nie uczyłam...

ja jak jest słońce od razu chowam się w cieniu
Cytat:
Napisane przez mc266 Pokaż wiadomość
Ja na pewno idę do liceum. Chcę iść potem na studia, a po liceum lepiej przygotowuje do matury. Poza tym w technikum jest dużo przedmiotów zawodowych, na które trzeba poświęcić dużo czasu. A do którego liceum iść. Niedaleko jednego koleżanka mojej mamy ma puste mieszkanie, które mogła by mi wynająć, ale to nic pewnego.
właśnie, i jak zdecydujesz się np. na technikum i na fryzjerkę to potem MUSISZ już nią być jeśli nie chcesz studiować, a po liceum masz jeszcze milion innych możliwości.
Cytat:
Napisane przez Slodkaa Pokaż wiadomość
No właśnie nie zawsze lepiej przygotowuję do matury, zależy od poziomu bo nie jedne technikum może poszczycić się wyższym poziomem od liceum. No i wszyscy odradzają kierunek humanistyczny, WSZYSCY przynajmniej według u mnie ( i chyba jest nawet o tym wątek na wizażu) większość osób ma lepsze oceny z przedmiotów takich jak j. Polski czy historia bo sprawiają mniejszą trudność niż fizyka czy chemia. Ale human w ogóle nie przygotuję cię do matury z innych przedmiotów niż polski, wos, historia już lepiej mat-fiz przygotuję cię do matury z historii, wosu. Chyba, że od początku nastawiasz się na filologię polską czy filozofię to możesz iść ale ja jeszcze nie wiem dokładnie jaki kierunek studiów wybiorę. Bo to hoho daleko. Ja oczywiście po technikum chciałabym iść na studia i taki jest mój cel, aczkolwiek wiele może się w życiu zdarzyć, nie wiem ciąża? choroba kogoś bliskiego? i przynajmniej masz jakiś zawód wyuczony i o wiele łatwiej będzie Ci znaleźć pracę, bo po ogólniaku dalej nic i MUSISZ iść na studia.
ale ja nie jestem WSZYSCY, jestem Ania
wiem, że jest na wizażu, oni odradzają profil humanistyczny, jeśli ktoś idzie na niego dlatego, bo nie lubi np. matmy, bo wiadomo, że z polskim zawsze jakoś pójdzie (chociaż też nie wszystkim). ale ja polski bardzo lubię, uwielbiam pisać opowiadania, recenzje itp. a z ortografią czy interpunkcją nigdy nie miałam problemów. lubię też doradzać innym, starać się im pomóc, więc może psychologia.. i myślałam właśnie nad filologią polską. nie będę szła na siłę np. na geografię czy informatykę, bo inni mi to doradzają, skoro lubię polski.. "Ale human w ogóle nie przygotuję cię do matury z innych przedmiotów niż polski, wos, historia już lepiej mat-fiz przygotuję cię do matury z historii, wosu" - jak mat-fiz ma mnie lepiej przygotować do matury z historii i wosu, skoro na humanie te przedmioty są rozszerzane...?
poza tym, skoro będę chciała studiować coś związanego z polskim, to po co mi matura np. z chemii? a z matematyki nie jestem najgorsza, ale raczej nie chcę połączyć z nią przyszłości, zresztą kto co wie... poza tym zależy jeszcze jakie studia, bo nawet jeśli nie zdawałabym matury z biologii, mogę studiować z nią coś związanego, zależy od poziomu.
zresztą co my tu piszemy o studiach, jak w gim jesteśmy
nigdy nie wiadomo co będzie, to po co wgl wybierać szkołę, lepiej iść do pierwszej lepszej, bo ciąża, choroba itp. nikt nie zadba o moje życie, moją przyszłość i ja chcę potem pracować i dobrze zarabiać, robić to, co lubię, bo ludzi, którzy skończyli technikum i nic więcej jest na prawdę mnóstwo, więc czemu akurat mieliby zatrudnić gdzieś pana A, a nie pana B..?
Stary 2011-07-17, 17:50   #1575
BloondieLook
Zakorzenienie

ciekawe wypowiedzi to ja też się wypowiem myśle,że najbardziej przemawia do mnie wypowiedz Kam.

Ja choć nie wiem jeszcze gdzie ostatecznie pójdę,iż u mnie jest mase dobrych szkół,a ja jestem zawsze mega nie zdecydowana wolałabym mieć szkołę na miejscu bym nie musiała dojeżdżać...ale to mało istotne,bo większość bedzie zależec od punktów z testu,a ja prawdopodobnie na tym polegnę,nie uczę się jakoś specjalnie,więc boję się wybierać jakąś mega dobra szkołę,bo co jak się nie dostanę albo sobię nie poradze? A po któreś tam to nie przepadam się uczyć i myślę,że nigdy nie będę,dlatego nie wiem czy pójdę na studia jak już coś to zaoczne,bo nie zamierzam marnować tyle czasu na naukę.No na pewno coś tam po maturze zrobię,by miec papierek. Koło mnie jest naprawde dobre technikum gastronomiczno-hotelarskie i wiele osób je chwali myślę,że najbardziej chciałabym tam iść ,bo gotowanie to moja pasja i lubię to robić Oczywiście złoże papiery do liceum tylko właśnie waham się do jakich.I zostanę chyba przy tym jednak,że technikum będzie dla mnie lepsze

Stary 2011-07-17, 17:51   #1576
Agnieszka12o1
Zakorzenienie

Wiecie, wydaje mi sie czy ktos wybierze Lo czy technikum czy zawodówke to jest to sprawa osobista i lepiej nikogo do niczego nie zmuszac i nie namawiac..
Stary 2011-07-17, 17:59   #1577
BloondieLook
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie, wydaje mi sie czy ktos wybierze Lo czy technikum czy zawodówke to jest to sprawa osobista i lepiej nikogo do niczego nie zmuszac i nie namawiac..
tak,to musi być indywidualny wybór trzeba się zastanowić co dla danej osoby ,czyli siebie będzie najlepsze...

Stary 2011-07-17, 18:02   #1578
pinats
Zakorzenienie

wątpię, że ktokolwiek lubi się uczyć, no przynajmniej zdecydowana większość z pewnością nie ale MOIM ZDANIEM warto się pomęczyć te kilka lat (przecież studia nie muszą trwać 4 lata, zresztą można np. iść na studium), żeby zapewnić sobie jakąś przyszłość. ja wolę np. pomęczyć się kilka lat więcej i pracować jako architekt niż jako sprzątaczka, nie robiąc nic, i potem tego żałować.
ale to przykład, żeby nie było, że bez studiów trzeba być sprzątaczką, nie to miałam na myśli!
Cytat:
otóż to, ja po prostu przedstawiam swój punkt widzenia ale rozumiem, że ktoś może mieć inne zdanie, dla mnie po prostu najlepsze jest LO + studia, najlepsza inwestycja w przyszłość.

ja idę, papa ♥
Stary 2011-07-17, 18:05   #1579
Agnieszka12o1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BloondieLook Pokaż wiadomość
tak,to musi być indywidualny wybór trzeba się zastanowić co dla danej osoby ,czyli siebie będzie najlepsze...

dokładnie
a ja chyba zaraz ide;P
Kamila klub!

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Pa Ankju ;*
Ja tez ide,paa ; **
Stary 2011-07-17, 18:15   #1580
BloondieLook
Zakorzenienie

Cytat:
wątpię, że ktokolwiek lubi się uczyć, no przynajmniej zdecydowana większość z pewnością nie ale MOIM ZDANIEM warto się pomęczyć te kilka lat (przecież studia nie muszą trwać 4 lata, zresztą można np. iść na studium), żeby zapewnić sobie jakąś przyszłość. ja wolę np. pomęczyć się kilka lat więcej i pracować jako architekt niż jako sprzątaczka, nie robiąc nic, i potem tego żałować.
ale to przykład, żeby nie było, że bez studiów trzeba być sprzątaczką, nie to miałam na myśli!

otóż to, ja po prostu przedstawiam swój punkt widzenia ale rozumiem, że ktoś może mieć inne zdanie, dla mnie po prostu najlepsze jest LO + studia, najlepsza inwestycja w przyszłość.

ja idę, papa ♥
może nie chodziło mi o podejście,tylko czy ktoś na prawdę ma dobry mózg do myślenia możliwosci, no bo nie każdy taki ma,chodziło mi o to jak przyswaja wiedzę,czy jest zdolny uczyć się na same 5 czy 4 bez stresu. No na pewno warto choć ja osobiście znam ludzi którzy pokączyli wiele kierunków i to na prawdę dobrych studiów,a dobrej pracy nie mają dalej...i sprzątaja czy tam zmywają..są w gorszej sytułacji finansowej niż Ci bez nich.Może mają satysfakcje,że coś ukończyli,wypracowali,ale trzeba zadać sobie pytanie czy warto?

Bardzo dobrze,że się z nami tym podzieliłaś,ja uważam,że twój wybór dla Ciebie będzie dobry <3 pa : *

Stary 2011-07-17, 18:19   #1581
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
może nie chodziło mi o podejście,tylko czy ktoś na prawdę ma dobry mózg do myślenia możliwosci, no bo nie każdy taki ma,chodziło mi o to jak przyswaja wiedzę,czy jest zdolny uczyć się na same 5 czy 4 bez stresu. No na pewno warto choć ja osobiście znam ludzi którzy pokączyli wiele kierunków i to na prawdę dobrych studiów,a dobrej pracy nie mają dalej...i sprzątaja czy tam zmywają..są w gorszej sytułacji finansowej niż Ci bez nich.Może mają satysfakcje,że coś ukończyli,wypracowali,ale trzeba zadać sobie pytanie czy warto?

Bardzo dobrze,że się z nami tym podzieliłaś,ja uważam,że twój wybór dla Ciebie będzie dobry <3 pa : *
no wiadomo, że nie każdy może zostać po studiach szefem jakiejś firmy, tak na prawdę większość zależy od doświadczenia, znajomości, no i przede wszystkim szczęścia ci z papierkiem jak i bez mogą pracować na zmywaku, ale jeśli trafi się szansa dobrze płatnej pracy, jak myślisz - kogo szybciej przyjmą, kogoś, kto ukończył studia, czy tylko szkołę?

jestem jeszcze na chwilkę
Stary 2011-07-17, 18:22   #1582
mc266
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe wypowiedzi to ja też się wypowiem myśle,że najbardziej przemawia do mnie wypowiedz Kam.

Ja choć nie wiem jeszcze gdzie ostatecznie pójdę,iż u mnie jest mase dobrych szkół,a ja jestem zawsze mega nie zdecydowana wolałabym mieć szkołę na miejscu bym nie musiała dojeżdżać...ale to mało istotne,bo większość bedzie zależec od punktów z testu,a ja prawdopodobnie na tym polegnę,nie uczę się jakoś specjalnie,więc boję się wybierać jakąś mega dobra szkołę,bo co jak się nie dostanę albo sobię nie poradze? A po któreś tam to nie przepadam się uczyć i myślę,że nigdy nie będę,dlatego nie wiem czy pójdę na studia jak już coś to zaoczne,bo nie zamierzam marnować tyle czasu na naukę.No na pewno coś tam po maturze zrobię,by miec papierek. Koło mnie jest naprawde dobre technikum gastronomiczno-hotelarskie i wiele osób je chwali myślę,że najbardziej chciałabym tam iść ,bo gotowanie to moja pasja i lubię to robić Oczywiście złoże papiery do liceum tylko właśnie waham się do jakich.I zostanę chyba przy tym jednak,że technikum będzie dla mnie lepsze
a dlaczego marnować? przecież te lata mogą pomóc Ci w znalezieniu pracy, w zarabianiu większej ilości pieniędzy

Stary 2011-07-17, 18:34   #1583
wiola160896
Raczkowanie

wróciłam! ile napisałyście
kupiłam tyyyyyle rzeczy

idę już znowu
paaaa

"Zapraszam serdecznie do oglądania... Winiar!!! Bo jak ci zaraz..."
M. Wlazły ♥
wiola160896 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 18:41   #1584
Deesy
Zakorzenienie

wrocilam juz i boli mnie glowa, znowu..
chyba sie troszeczke opalilam, ale pewnie tylko mi sie wydaje

pozniej nadrobie, ale
ja na 1oo% do LO ide

Deesy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 18:52   #1585
BloondieLook
Zakorzenienie

Cytat:
a dlaczego marnować? przecież te lata mogą pomóc Ci w znalezieniu pracy, w zarabianiu większej ilości pieniędzy
no,ale w między czasie,możesz zmieniać kierunki i co w tedy? wszystko na marne może iść no,ale oczywiście nie musi ja tam chcę iść jak coś na zaoczne i dorabiać ale to tylko plany i dopiero jesteśmy w gim.wszystko może się zmienić.

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Napisane przez wiola160896 Pokaż wiadomość
wróciłam! ile napisałyście
kupiłam tyyyyyle rzeczy

idę już znowu
paaaa
jak wrócisz to mów co kupiłaś ;*

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Deesy Pokaż wiadomość
wrocilam juz i boli mnie glowa, znowu..
chyba sie troszeczke opalilam, ale pewnie tylko mi sie wydaje

pozniej nadrobie, ale
ja na 1oo% do LO ide
wszystkich dziś głowa boli ale maskara..
ja ostatnio jak poszłam to nic mnie nie opaliło,bez sensu,że poszłam xD

Stary 2011-07-17, 19:15   #1586
LoveCookies
Rozeznanie

Wiolaa pokaż co kupiłaś!

P: JP na 100%
LoveCookies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 19:16   #1587
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
pozniej nadrobie, ale
ja na 1oo% do LO ide
no, chociaż jedna! jaki kierunek cię interesuje?

jestem znów..
Stary 2011-07-17, 19:24   #1588
patrysiowa_
Zakorzenienie

Cytat:
ja chyba nie potrafie pisac innym tonem, nie chciałam najeżdżać na Ciebie, wydaje mi sie, ze normalnie sie wyrazilam. Dla mnie znaczy bardzo duzo i Wy dla mnie wiele znaczycie, ale nie widze nic zlego w poznawaniu nowych osob.
Jestesmy stadem lam i zabawa jest dobra ; )
Chociażby o to też chodzi, ze nowa, dochodząc () nas nei zna, nie jest w tamcie w ogóle. ale skoro ryzykuje takiego czegoś, chce to niech przychodzi.
Tylko myślałam, że lamy to są te, ze 'starej ekipy' bardziej...

Cytat:
Ankju nie odchodz bo to nie jest twoja wina.. Pati jesli tobie przeszkadzają nowe to ignoruj je albo sobie po prostu idz, droga wolna
spoko jak Ci tak przeszkadzam to zaraz moze mnie tu nie być

Cytat:
a i jeszcze jedno

chodź z nami! ;*
można też znaleźć bogatego faceta i nie pracować.

jaaa kocham opalać się i nie lubie być nie-opalona więc jestem mudżynem

Cytat:
Nie wiem, po co całe to filozofowanie, na temat gdzie będziemy pracować, skoro nie oszukujmy się w naszym kraju pracy NIE MA. nigdzie. Studia tak na prawdę nic Ci nie dadzą, mogłabym Ci przytoczyć wypowiedzi jednej z osób które się kiedyś na ZNO udzielały, ale już nie wiem w której części to było. Ma studia, magistra, studium (nie wiem ile?), dyplomy od Burmistrzów (mieszka w Wawie) !!! i nie ma pracy. Bo nie ma pracy nigdzie. I co robi po tym męczeniu się po to by mieć papierek? Niańczyła dzieci za 500 zł. Np poszła do Reserved lub Douglasa, by mieć jakąkolwiek prace to co słyszała ? "ma Pani za wysokie kwalifikacje" I takich przypadków jest pierdyriald.
A np mojej siostry chłopak, BEZ MATURY, bez protetykiem Zarabia 2-3 tyś ? jakoś tak, nie jestem pewna. Także ten,no. Polskie realia.

Cytat:
no,ale w między czasie,możesz zmieniać kierunki i co w tedy? wszystko na marne może iść no,ale oczywiście nie musi ja tam chcę iść jak coś na zaoczne i dorabiać ale to tylko plany i dopiero jesteśmy w gim.wszystko może się zmienić.

Wczoraj piłyśmy z dziewczynami w trójke na działce.. o 21.30 z A. wrzuciłyśmy się do basenu, zimno na dworze, zimna woda.... i waliłyśmy w nich kielichy
a na 10 rano na dziś umówione z moimi dziadkami ze nad morze jedziemy... wstalysmy o 9.50 ale dalysmy rade xD
ale słonca nie było, moze z pół h... :X
Stary 2011-07-17, 19:35   #1589
mc266
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
Nie wiem, po co całe to filozofowanie, na temat gdzie będziemy pracować, skoro nie oszukujmy się w naszym kraju pracy NIE MA. nigdzie. Studia tak na prawdę nic Ci nie dadzą, mogłabym Ci przytoczyć wypowiedzi jednej z osób które się kiedyś na ZNO udzielały, ale już nie wiem w której części to było. Ma studia, magistra, studium (nie wiem ile?), dyplomy od Burmistrzów (mieszka w Wawie) !!! i nie ma pracy. Bo nie ma pracy nigdzie. I co robi po tym męczeniu się po to by mieć papierek? Niańczyła dzieci za 500 zł. Np poszła do Reserved lub Douglasa, by mieć jakąkolwiek prace to co słyszała ? "ma Pani za wysokie kwalifikacje" I takich przypadków jest pierdyriald.
A np mojej siostry chłopak, BEZ MATURY, bez protetykiem Zarabia 2-3 tyś ? jakoś tak, nie jestem pewna. Także ten,no. Polskie realia.
jest, ale nie dla każdego

Wiadomo, że nie wszyscy znajdą pracę po studiach, ale wielu osobą to się udaje (znam naprawdę dużo takich osób). Po każdej szkole istnieje ryzyko nieznalezienia pracy, a do jakiejś trzeba iść.

Edytowane przez mc266
Czas edycji: 2011-07-17 o 19:38
Stary 2011-07-17, 19:38   #1590
patrysiowa_
Zakorzenienie

Cytat:
Wiadomo, że nie wszyscy znajdą pracę po studiach, ale wielu osobą to się udaje (znam naprawdę dużo takich osób). Po każdej szkole istnieje ryzyko nieznalezienia pracy, a do jakiejś trzeba iść.
Otwórzmy oczy ile ludzi po studiach nie ma pracy w ZAWODZIE. 1/10 może ma.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości