|
|
#4051 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
Cytat:
karmieniem się nie martw ważne że chciałaś i cieszysz się macierzyństwem jesteś szczęśliwą mamą Cytat:
Cytat:
widzę że to co u mnie ostatnio było Cytat:
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
jeeeeaaaa
zarezerwowaliśmy wyjazd nad morze jedziemy od 26 lipca do 2 sierpnia (akurat rocznicę spędzimy nad morzem) i pokój spełnia wszystkie moje wymagania ![]() India bardzo ładne zasłonki A muffinki szybko się robi, ja je uwielbiam ![]() Śliweńko kurcze... jakby jakaś została, to bym ci przesłała
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
India ale zasłonka ma 145 cm szerokości. To zależy jak chcesz aby była upięta. Czy dwie po bokach, czy chcesz jedną tylko (bo by starczyła) do zasłonięcia.
ooo to ta kwatera http://www.letnik.pl/Pokoje-U-Beaty-...lawowo_id1049/ podobno mamy mieć pokój 4 osobowy, ale płacimy jak za 2 osobowy (więc możliwe , ze to ten ze zdjęcia). I ma być łóżko małżeńskie, bo Pani się pytała jakie chcemy mieć. 900m do morza, spoko. Kiedyś jak tam byłam to mieszkałam na ul. droga Chłapowska i szłam 30 min nad morze, więc spoko.
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
pokój jak najbardziej ok, i jest kabina
![]() Madzia wiem, ze by starczyła, ale mnie z jednaj strony jakos się zasłonka nie widzi. a jak kupie na kazda strone to jakos tej zasłony za duzo bedzie
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm... a jak masz okna ustawione?? Bo w sumie jakby były tak obok siebie, to jeszcze by się dało coś wymyślić.
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie chyba się nie da
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
eee nie da się raczej. A będziesz miała tam rolety jakieś?? czy zasłonki mają być bardziej ozdobne czy pełnić funkcję, że w nocy je zasłaniasz??
|
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
no wlanise poki co się zastanawiam co wybrac rolety czy zasłony?? i jakoś zaslony wydaje mi sie, ze bardziej wpasuja sie w ta sypialnie
|
#4060 |
|
Wtajemniczenie
|
India zasłony bardzo ładne ale ilościowo i rozmiarowo to nie wiem bo ja mam okna dachowe i nie potrzebuję zasłonek
Gucia taka wanna wpuszczana w podłoge też mi się marzy, do tego okrągła ![]() Wanny wolnostojące też fajnie wyglądają ale jest jeden minus- gdzie postawić kosmetyki do kąpieli? Co do wakacji to wrzesień też piekny miesiąc a w miejscowościach turystycznych jest juz spokojniej. My może do zakopca skoczymy na weekend jak bedzie ładna pogoda, bo kilka lat temu bylismy na początku września i były 2'C a w górach pół metra sniegu, może w tym roku bedzie lepiej. Scio teraz przynajmniej ty jesteś szczęśliwa i mała bo jest najedzona. U nas żniwa w pełni więc mam trochę fizycznej roboty, no i chyba za niedługo zaczniemy się starać o potomka ja jeszce do końca nie jestem przekonana, i chcę i nie
|
#4061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie!
My już po chrzcinach, wszystko się udało i cieszę się, że mamy juz to z głowy Marcelinka od nadmiaru wrażeń oczywiście nie mogła usnąć, dopiero moja bratowa ją uśpiła. W kościele popłakała, tylko jak jej ksiądz polewał głowę wodą to się uspokoiła, może myslała, że to wieczorna kąpiel ![]() Nie zdążyłam wszystkiego nadrobić, odpiszę na razie tylko na dwa posty. Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
super, że chrzciny sie udały
wrzuc jakies fotki
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mąż niedawno odjechał Ciężko się rozstaje... ale mówił, że teraz będzie za 3 tygodnie ![]() Imprezka ok, wstałam o 9, a jak przyszli goście, to się jakoś tak znudziłam i odechciało mi się imprezy hormony buzują Pojadłam zdrowo i dopiero jakoś 1 w nocy poszłam spać, nawet nie miałam siły na przytulanki z mężulkiem, a on taki spragniony Rodzina się ucieszyła o powiększeniu rodziny ![]() Sałatka hmm... nie wszyscy mieli ochotę na nowości ja, teść, ciocia, wujek i kuzynka zjedliśmy i nam smakowało, dorobiłam 2 porcję, ale juz tak nie schodziła mój A. oczywiście karmiony przeze mnie bo by nie zjadł a teściowa z przymusu z jadła, bo nie było jej po drodze... mówi, że dobra, ale jakoś mało każdy brał... nie wiem czy się bali czy co koreczki miały największe wzięcie
|
#4064 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4065 | ||
|
Wtajemniczenie
|
India - jak kupisz taki specjalny karnisz, który zamontujesz od okna poprzez kąt do okna balkonowego to będziesz potrzebowała tylko trzech zasłon - 1 zasłona na okno po lewej, 2 zasłona po prawej stronie okna ciągnąca się przez kąt do lewej część okna balkonowego i 3 zasłona po prawej stronie okna balkonowego. Myślę że zasłony będą Ci pasowały.
Cytat:
Cytat:
dla nich wesele bez rosołu i imieniny bez sałatki jarzynowej to nie imprezy
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
India ja generalnie jestem za roletami, ale faktycznie w sypialni firnaki + zasłony to super sprawa. Ja mam w sumie i rolety i firankę z zasłonami
[Ktosiu super, że chrzciny się udały. Wiesz... dziś rozmawiałam z mężem o imionach dla dzieci i mu się baaaardzo Marcelinka podoba ![]() Od razu sobie o Tobie pomyślałam ![]() Agatek u nas też sałatka nie miała brania. Każdy wziąć porcję , ale już dokładki nikt. A ja padam. Po obiedzie poszłam z mężem i rodzicami na spacer, potem na piwko i na koniec na lody....
|
|
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Fotek w swoim aparacie nie mam, bo nie miał kto robić. Dostanę zdjęcia od teścia w któryś dzień to wtedy wkleję
![]() Cytat:
Ja w którymś momencie nie byłam przekonana do tego imienia, ale mąż ciągle trwał przy tym postanowieniu. No i teraz nie wyobrażam sobie innego imienia dla małej, Marcelinka bardzo do niej pasuje![]() Co do sałatki arbuzowej, to chciałam ją też zrobić na chrzciny, ale jakoś nie byłam przekonana. Zrobiłam w piątek malutką porcję dla spróbowania, no i nie urzekła mnie jakoś. Smaczna jest, połączenie fajne, ale jakoś nie mój gust smakowy chyba
|
|
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana... mój mąż to powiedział, ze córkę nazwie Marcelinka a synka Marceli |
|
|
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marceli, czy Marcel?Mnie się akurat męska wersja imienia mojej córki nie podoba |
|
|
|
|
#4070 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja spędziłam super niedzielę - pływaliśmy 4-metrowym pontonem z męzem i teściami po jeziorku
Tak mnie słonce przyjarało na wodzie, ze jak zeszłam wreszcie na ląd to ciśnienie w głowie mnie prawie udupiło
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4073 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i zdjęcia małej poprosimy ![]() Corii uuu... mąż plecki nasmarował??
|
|
#4074 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Agatku nie to ze mnie przypaliło (bo nie), tylko chodziło mi o to, ze za bardzo głowa na sloncu mi sie nagrzała i zaczeła potem bolec
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
a my dziś byliśmy nad wodą ale gorąco było uff
madzialenka no no i kabina :P ![]() india ładny kolor w sypialni i paneli
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia nasze dziecię tez chyba imienia nie będzie mieć
na razie stanęło, że jesli dziewczynka to Maja (mąz się jeszcze przekonuje) natomiast chłopec to w ogóle nie wiemy ;D mni się podoba Kacper, Igor ale małżowi niet....a wszyscy mówią, że będę miec chłopca- i co teraz ?
|
|
|
|
#4078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh wiem o czym mowisz i tule mocno ![]() Cytat:
o rany.... ale wszytsko z nim w porzadku???
|
|
|
#4079 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
iwka too late ') juz mamy kupione karnisze, na kazda ze scian osobno Cytat:
ja na razie planuje tylko zalosny bo na firanki brak kasy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a my z mezem imprezowo dzis niedziele spedzilismy. przy piwku na tarasie z super muza. mamy party we dwoje w domu teraz hihihi ja TZa za tydzien na impre wyciagam, ale on w zwiazku z praca(patrz K) nie chce isc na miasto.. ech |
|||||
|
|
|
#4080 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No nie wzielismy, bo jakoś wypadło z głowy
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

Z oknem od sufitu do podłogi, widokiem na las i wanną wolno stojącą - nie musi już być na nóżkach, niech stracę (tż by nie przeżył), ale widziałam takie cuuuudne jakby odlane z jednego kawałka, a np. taka:
karmieniem się nie martw ważne że chciałaś i cieszysz się macierzyństwem jesteś szczęśliwą mamą 

więc to był pierwszy i ostatni raz kiedy ją robiliśmy. No trudno.

Ciężko się rozstaje... ale mówił, że teraz będzie za 3 tygodnie
hormony buzują