Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-17, 11:29   #4051
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
India - kiedyś to bym chciała mieć taką dużą łazienkę, żeby ją można było nazwać pokojem kąpielowym Z oknem od sufitu do podłogi, widokiem na las i wanną wolno stojącą - nie musi już być na nóżkach, niech stracę (tż by nie przeżył), ale widziałam takie cuuuudne jakby odlane z jednego kawałka, a np. taka:
http://www.wnetrza.webzine.pl/wanny-wolnostojace-3/
też bym chciała taką łazienkę

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ech na razie nie nadrabiam (jestem w okolicach 120 strony), wczoraj była burza i dopiero dzis po 16 włączyli mi neta

Chwale się, ze Pszczoła moja skonczyła dziś miesiąc

Do tego kilka dni temu miałam ogromne poblemy laktacyjne (problemy mam od początku, a 13 to było istne apogeum) i nie daje małej już piersi, dopóki ściągam mleko będę jej dawać butlą, jak zaniknie to mm (teraz mieszam). Okupiona ta decyzja była kilkoma dniami łez i rozpaczy, ale w końcu jestem matką szczęśliwą i czerpiąco radość z macierzyństwa, a nie zabeczaną sfrustrowaną matką dziecka, które miałam ochote spakować w karton i wysłać w Himalaje.
Ciągle mam wyrzuty, ze się poddałam (dadatkowo wzmagane przez wszytskie cudowne-idealne matki.) Dużo by gadać na ten temat, więc juz nie smęce. Postaram się nadrobić jutro dokładnie co u Was. Nie tak monotematycznie
super już tyle czasu minęło miesiąc karmieniem się nie martw ważne że chciałaś i cieszysz się macierzyństwem jesteś szczęśliwą mamą

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No to już się nie mogę doczekać
Co do mebli to jestem trochę zła, bo mogłam sie trzymać 650zł, tym bardziej, że chcą jeszcze komodę, której nie do końca chciałam sprzedawać. Ale mąż stwierdził, że za dobre wino też ją im damy, bo on jej nie chce. Także niech tak już będzie.

|A co do kredytu,to jeszcze w piątek byliśmy podpisać wniosek, bo okazało się, że zły uzupełniliśmy i koło wtorku środy powinna być decyzja z banku, który jest dla nas korzystniejszy.

cześć cudna!

a my nie jedziemy na wakacje. Trochę mi przykro, choć wiem że to nie był odpowiedni czas. Mam nadzieje, że w 2 tyg wyrobimy się z mieszkaniem (bo 1 sierpnia musimy zwolnić pokój) i może pod koniec sierpnia się gdzieś wybierzemy. Ech... jakoś nam to wszystko nie idzie... wiem, że nie mamy na to wpływu, no ale chciałabym żeby się już wszystko ruszyło do przodu.
eh my mieszkaliśmy na swoim dwa tygodnie a później jechaliśmy na wakacje tak na hura wyszło nam

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
haha Marta, dzięki! Myślę, że jak coś to jakiś nocleg gdzieś znajdziemy... mam nadzieje! Jak coś to mostów w krk pod dostatkiem!

A co do kluczy to nie mam pojęcia... pierwszy raz kupuję mieszkanie i nie wiem jak to jest... cos mi sie wydaję, że ten facet będzie chciał po tym jak spiszemy akt i jak uruchomi sie kredyt. No ale zobaczymy. mam nadzieje, że koło środy będzie ta decyzja i ruszymy dalej z formalnościami.

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Uciekam, bo siostra przyjechała mi umyć głowę i lecimy do kościoła na chrzciny. Oczywiści się spóźnimy... no ale trudno
my dostaliśmy klucze na drugi dzień bo właściciel nie chciał czekać na przelew i znów z wawy przyjeżdżać choć rano dał mi klucze a po południu był przelew

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
widzę że to co u mnie ostatnio było

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

Iwka, Gucia ciesze się , że nie jestem sama z tym, że mówię stanowcze NIE ceratkom pod prysznicem na wyjazdach

Samba dobrze, że mężowi nic się nie stało.

Wczoraj zrobiłam 40 muffinek (połowa jogurtowe z borówkami i połowa na słono z fetą i suszonymi pomidorkami) i.... poszły wszystkie, a byłam tylko ja z mężem, teściowa, babcia i moi rodzice. Za to niestety sałatka arbuzowa nikomu nie podeszła i prawie połowa michy nam została więc to był pierwszy i ostatni raz kiedy ją robiliśmy. No trudno.
i mnie tam nie było

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 12:14   #4052
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jeeeeaaaa zarezerwowaliśmy wyjazd nad morze przed chwilą odtańczyłam z mężem taniec godowy z radości Cięzko było, ale cóż udało się. 100 zł za pokój za dzień. Ale pokój bardzo ładny jedziemy od 26 lipca do 2 sierpnia (akurat rocznicę spędzimy nad morzem) jestem mega szczęśliwa i pokój spełnia wszystkie moje wymagania

India bardzo ładne zasłonki A muffinki szybko się robi, ja je uwielbiam

Śliweńko kurcze... jakby jakaś została, to bym ci przesłała

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 12:36   #4053
india83
Zakorzenienie

Cytat:
jeeeeaaaa zarezerwowaliśmy wyjazd nad morze przed chwilą odtańczyłam z mężem taniec godowy z radości Cięzko było, ale cóż udało się. 100 zł za pokój za dzień. Ale pokój bardzo ładny jedziemy od 26 lipca do 2 sierpnia (akurat rocznicę spędzimy nad morzem) jestem mega szczęśliwa i pokój spełnia wszystkie moje wymagania

India bardzo ładne zasłonki A muffinki szybko się robi, ja je uwielbiam

Śliweńko kurcze... jakby jakaś została, to bym ci przesłała
Madzia super zasłonki tez mi sie podobaja, ale musiamłabym kupic 4 szt, tak?
Stary 2011-07-17, 12:42   #4054
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India ale zasłonka ma 145 cm szerokości. To zależy jak chcesz aby była upięta. Czy dwie po bokach, czy chcesz jedną tylko (bo by starczyła) do zasłonięcia.

ooo to ta kwatera http://www.letnik.pl/Pokoje-U-Beaty-...lawowo_id1049/ podobno mamy mieć pokój 4 osobowy, ale płacimy jak za 2 osobowy (więc możliwe , ze to ten ze zdjęcia). I ma być łóżko małżeńskie, bo Pani się pytała jakie chcemy mieć. 900m do morza, spoko. Kiedyś jak tam byłam to mieszkałam na ul. droga Chłapowska i szłam 30 min nad morze, więc spoko.

Stary 2011-07-17, 12:50   #4055
india83
Zakorzenienie

pokój jak najbardziej ok, i jest kabina

Madzia wiem, ze by starczyła, ale mnie z jednaj strony jakos się zasłonka nie widzi. a jak kupie na kazda strone to jakos tej zasłony za duzo bedzie
Stary 2011-07-17, 12:52   #4056
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
pokój jak najbardziej ok, i jest kabina

Madzia wiem, ze by starczyła, ale mnie z jednaj strony jakos się zasłonka nie widzi. a jak kupie na kazda strone to jakos tej zasłony za duzo bedzie
India mi tez się zasłonka z jednej strony nie widzi Hm... a jak masz okna ustawione?? Bo w sumie jakby były tak obok siebie, to jeszcze by się dało coś wymyślić.

Stary 2011-07-17, 13:00   #4057
india83
Zakorzenienie

no właśnie chyba się nie da
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0547.jpg (33,6 KB, 41 załadowań)
Stary 2011-07-17, 13:02   #4058
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

eee nie da się raczej. A będziesz miała tam rolety jakieś?? czy zasłonki mają być bardziej ozdobne czy pełnić funkcję, że w nocy je zasłaniasz??

Stary 2011-07-17, 13:09   #4059
india83
Zakorzenienie

no wlanise poki co się zastanawiam co wybrac rolety czy zasłony?? i jakoś zaslony wydaje mi sie, ze bardziej wpasuja sie w ta sypialnie
Stary 2011-07-17, 13:27   #4060
mona_ja
Wtajemniczenie

India zasłony bardzo ładne ale ilościowo i rozmiarowo to nie wiem bo ja mam okna dachowe i nie potrzebuję zasłonek

Gucia taka wanna wpuszczana w podłoge też mi się marzy, do tego okrągła
Wanny wolnostojące też fajnie wyglądają ale jest jeden minus- gdzie postawić kosmetyki do kąpieli?
Co do wakacji to wrzesień też piekny miesiąc a w miejscowościach turystycznych jest juz spokojniej. My może do zakopca skoczymy na weekend jak bedzie ładna pogoda, bo kilka lat temu bylismy na początku września i były 2'C a w górach pół metra sniegu, może w tym roku bedzie lepiej.

Scio teraz przynajmniej ty jesteś szczęśliwa i mała bo jest najedzona.

U nas żniwa w pełni więc mam trochę fizycznej roboty, no i chyba za niedługo zaczniemy się starać o potomka ja jeszce do końca nie jestem przekonana, i chcę i nie

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 14:25   #4061
ktosia86
Zakorzenienie

Witam niedzielnie!

My już po chrzcinach, wszystko się udało i cieszę się, że mamy juz to z głowy Marcelinka od nadmiaru wrażeń oczywiście nie mogła usnąć, dopiero moja bratowa ją uśpiła. W kościele popłakała, tylko jak jej ksiądz polewał głowę wodą to się uspokoiła, może myslała, że to wieczorna kąpiel
Nie zdążyłam wszystkiego nadrobić, odpiszę na razie tylko na dwa posty.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
SAMBA no i BOSKO całkiem fajna ekipa się szykuje

*Agatek* super że badania wyszły ok oby tak dalej...

neska22 mocno cię przytulam, bardzoooo bardzoooo mocno, mam nadzieję że powtórne badnia będzie już z weselszym wynikiem, a ostatecznie wyniki z krwi to wykluczą, który to tydzień? bo czasem jest tak że jak się zrobi za wcześnie to ten fałd jest jeszcze duży..

ktosia nic nie pokręciłaś, serio tak jest zresztą się sama o tym przekonałaś
Oj tak, przekonałam się o tym nie raz

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc laleczki
skopiuję z innego wątku bo nie chce mi się pisac drugi raz

dziękuję za kciuki kochane moje!!

NT 1,5 lekarz powiedzial ze wszytsko ok i ze mamy sie nie martwic i ze nie ma wskazan do PAPPA ale jak mamy zyczeine to oczywiscie mozna je zrobic (ale nie chcemy)
USG bylo baaaaaaaardzo dokładne. sedusio dokłądnie obejrzane, wszystkie przepływy, wszysciutko ok. słyszelismy serdusio jak bije sliicznie i mairowo 157/min
mózg i kręgosłup ok\
żołądeczek i pęcherz moczowy pracują
kości nosowe widoczne i prawidłowej wielkosci kości szczękowe tez ok!
wody płodowe tez ok
no i CRL wyszedł mu większy bo prawie 9
rąsie i nózie tez ok ssało sobie paluszka

na koniec powiedzial ze zna osobiscie tamtego lekarza, ktroy wczoraj nam robil badanie i ze nie ma pojecia skąd mu się wzięło to 2,8

ale ulga niesamowita
kamien spadł nam z serca i az sie popłakałam jak wyszłam z gabinetu
oby bobasek rósł dalej zdrowo
a jak jeszcze przeczytal ze wczoraj nie mozliwe bylo obejrzenie kosci nosowej to w ogole skomentowal to mniej wiecej w tym sensie, ze jakby dzidzia nie byla ulozona t zawsze mozna tak jak poszturchac i poszukac ze zawsze sie da zmierzyc

ale poweidzial ze płci jesczze nam nie powie..

a no i mamy pierwszy filmik
Super wiadomosć, ale ulga!
Stary 2011-07-17, 14:48   #4062
india83
Zakorzenienie

super, że chrzciny sie udały wrzuc jakies fotki
Stary 2011-07-17, 15:29   #4063
*Agatek*
Zakorzenienie

Hej

Mąż niedawno odjechał Ciężko się rozstaje... ale mówił, że teraz będzie za 3 tygodnie no zobaczymy czy dotrzyma słowa...

Imprezka ok, wstałam o 9, a jak przyszli goście, to się jakoś tak znudziłam i odechciało mi się imprezy hormony buzują
Pojadłam zdrowo i dopiero jakoś 1 w nocy poszłam spać, nawet nie miałam siły na przytulanki z mężulkiem, a on taki spragniony ale dziś nadrobiliśmy
Rodzina się ucieszyła o powiększeniu rodziny

Sałatka hmm... nie wszyscy mieli ochotę na nowości ja, teść, ciocia, wujek i kuzynka zjedliśmy i nam smakowało, dorobiłam 2 porcję, ale juz tak nie schodziła mój A. oczywiście karmiony przeze mnie bo by nie zjadł a teściowa z przymusu z jadła, bo nie było jej po drodze... mówi, że dobra, ale jakoś mało każdy brał... nie wiem czy się bali czy co koreczki miały największe wzięcie wbite w jeżyka takiego srebrnego z metalu ze złotą główką- chłopaki przywieźli nówkę z Niemiec bo dostali od takiej babki

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 18:14   #4064
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 19:08   #4065
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie chyba się nie da
India - jak kupisz taki specjalny karnisz, który zamontujesz od okna poprzez kąt do okna balkonowego to będziesz potrzebowała tylko trzech zasłon - 1 zasłona na okno po lewej, 2 zasłona po prawej stronie okna ciągnąca się przez kąt do lewej część okna balkonowego i 3 zasłona po prawej stronie okna balkonowego. Myślę że zasłony będą Ci pasowały.

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
India zasłony bardzo ładne ale ilościowo i rozmiarowo to nie wiem bo ja mam okna dachowe i nie potrzebuję zasłonek

Gucia taka wanna wpuszczana w podłoge też mi się marzy, do tego okrągła
Wanny wolnostojące też fajnie wyglądają ale jest jeden minus- gdzie postawić kosmetyki do kąpieli?
Co do wakacji to wrzesień też piekny miesiąc a w miejscowościach turystycznych jest juz spokojniej. My może do zakopca skoczymy na weekend jak bedzie ładna pogoda, bo kilka lat temu bylismy na początku września i były 2'C a w górach pół metra sniegu, może w tym roku bedzie lepiej.

Scio teraz przynajmniej ty jesteś szczęśliwa i mała bo jest najedzona.

U nas żniwa w pełni więc mam trochę fizycznej roboty, no i chyba za niedługo zaczniemy się starać o potomka ja jeszce do końca nie jestem przekonana, i chcę i nie
Mona - co się stało że zmieniłaś zdanie - pamiętam że byłaś jeszcze niedawno na nie.

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Hej

Mąż niedawno odjechał Ciężko się rozstaje... ale mówił, że teraz będzie za 3 tygodnie no zobaczymy czy dotrzyma słowa...

Imprezka ok, wstałam o 9, a jak przyszli goście, to się jakoś tak znudziłam i odechciało mi się imprezy hormony buzują
Pojadłam zdrowo i dopiero jakoś 1 w nocy poszłam spać, nawet nie miałam siły na przytulanki z mężulkiem, a on taki spragniony ale dziś nadrobiliśmy
Rodzina się ucieszyła o powiększeniu rodziny

Sałatka hmm... nie wszyscy mieli ochotę na nowości ja, teść, ciocia, wujek i kuzynka zjedliśmy i nam smakowało, dorobiłam 2 porcję, ale juz tak nie schodziła mój A. oczywiście karmiony przeze mnie bo by nie zjadł a teściowa z przymusu z jadła, bo nie było jej po drodze... mówi, że dobra, ale jakoś mało każdy brał... nie wiem czy się bali czy co koreczki miały największe wzięcie wbite w jeżyka takiego srebrnego z metalu ze złotą główką- chłopaki przywieźli nówkę z Niemiec bo dostali od takiej babki
Agatek - trzy tygodnie zlecą szybko, a niektórzy po prostu nie lubią nowości i tyle dla nich wesele bez rosołu i imieniny bez sałatki jarzynowej to nie imprezy

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 19:55   #4066
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India ja generalnie jestem za roletami, ale faktycznie w sypialni firnaki + zasłony to super sprawa. Ja mam w sumie i rolety i firankę z zasłonami Ale pomysł Iwki jest fajny, dlatego sie pytałam, że firanki tylko do dekoracji, czy będziesz nimi też okna zasłaniała.

[Ktosiu super, że chrzciny się udały. Wiesz... dziś rozmawiałam z mężem o imionach dla dzieci i mu się baaaardzo Marcelinka podoba
Od razu sobie o Tobie pomyślałam

Agatek u nas też sałatka nie miała brania. Każdy wziąć porcję , ale już dokładki nikt.

A ja padam. Po obiedzie poszłam z mężem i rodzicami na spacer, potem na piwko i na koniec na lody....

Stary 2011-07-17, 20:21   #4067
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
super, że chrzciny sie udały wrzuc jakies fotki
Fotek w swoim aparacie nie mam, bo nie miał kto robić. Dostanę zdjęcia od teścia w któryś dzień to wtedy wkleję

Cytat:
India ja generalnie jestem za roletami, ale faktycznie w sypialni firnaki + zasłony to super sprawa. Ja mam w sumie i rolety i firankę z zasłonami Ale pomysł Iwki jest fajny, dlatego sie pytałam, że firanki tylko do dekoracji, czy będziesz nimi też okna zasłaniała.

[Ktosiu super, że chrzciny się udały. Wiesz... dziś rozmawiałam z mężem o imionach dla dzieci i mu się baaaardzo Marcelinka podoba
Od razu sobie o Tobie pomyślałam

Agatek u nas też sałatka nie miała brania. Każdy wziąć porcję , ale już dokładki nikt.

A ja padam. Po obiedzie poszłam z mężem i rodzicami na spacer, potem na piwko i na koniec na lody....
Ja w którymś momencie nie byłam przekonana do tego imienia, ale mąż ciągle trwał przy tym postanowieniu. No i teraz nie wyobrażam sobie innego imienia dla małej, Marcelinka bardzo do niej pasuje

Co do sałatki arbuzowej, to chciałam ją też zrobić na chrzciny, ale jakoś nie byłam przekonana. Zrobiłam w piątek malutką porcję dla spróbowania, no i nie urzekła mnie jakoś. Smaczna jest, połączenie fajne, ale jakoś nie mój gust smakowy chyba
Stary 2011-07-17, 20:23   #4068
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Co do sałatki arbuzowej, to chciałam ją też zrobić na chrzciny, ale jakoś nie byłam przekonana. Zrobiłam w piątek malutką porcję dla spróbowania, no i nie urzekła mnie jakoś. Smaczna jest, połączenie fajne, ale jakoś nie mój gust smakowy chyba
ooo właśnie, dokładnie tam bym to ujęła. Zjadłam , ale już dokładki nie wzięłam

Kochana... mój mąż to powiedział, ze córkę nazwie Marcelinka a synka Marceli

Stary 2011-07-17, 20:37   #4069
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ooo właśnie, dokładnie tam bym to ujęła. Zjadłam , ale już dokładki nie wzięłam

Kochana... mój mąż to powiedział, ze córkę nazwie Marcelinka a synka Marceli
Marceli, czy Marcel?
Mnie się akurat męska wersja imienia mojej córki nie podoba
Stary 2011-07-17, 20:49   #4070
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

A ja spędziłam super niedzielę - pływaliśmy 4-metrowym pontonem z męzem i teściami po jeziorku Tak mnie słonce przyjarało na wodzie, ze jak zeszłam wreszcie na ląd to ciśnienie w głowie mnie prawie udupiło

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 20:54   #4071
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Marceli, czy Marcel?
nie wiem jakie jest prawidłowe imię, chyba Marcel?? Mi też się to średnio podoba. Generalnie to ja mam takie typy, że mąż mówi - nigdy w życiu. Ani jedno imię męskie nam sie nie pokrywa więc musimy mieć same babki bo inaczej będzie dziecko bez imienia

Stary 2011-07-17, 20:57   #4072
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem jakie jest prawidłowe imię, chyba Marcel?? Mi też się to średnio podoba. Generalnie to ja mam takie typy, że mąż mówi - nigdy w życiu. Ani jedno imię męskie nam sie nie pokrywa więc musimy mieć same babki bo inaczej będzie dziecko bez imienia
Są dwie wersje tego imienia - Marceli lub Marcel, tak samo może być Marcelina albo Marcela. My też nie mogliśmy wymyślić imienia dla chłopca, więc dobrze, że mamy córcię
Stary 2011-07-17, 20:58   #4073
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Agatek - trzy tygodnie zlecą szybko, a niektórzy po prostu nie lubią nowości i tyle dla nich wesele bez rosołu i imieniny bez sałatki jarzynowej to nie imprezy
No dokładnie Raz zrobiłam, ale już więcej nie, jarzynowa zniknęła raz dwa a arbuzowa siedzi w lodówce, ale ja jej nie zjem...
Cytat:
może to ja smaki zmieniłam, albo nie wiem, zjadłam, ale też mnie nie urzekła, może wybredna jestem?
Cytat:
Dokładnie

No i zdjęcia małej poprosimy

Corii uuu... mąż plecki nasmarował??

Stary 2011-07-17, 21:01   #4074
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Corii uuu... mąż plecki nasmarował??
Agatku nie to ze mnie przypaliło (bo nie), tylko chodziło mi o to, ze za bardzo głowa na sloncu mi sie nagrzała i zaczeła potem bolec

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-07-17, 21:16   #4075
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Agatku nie to ze mnie przypaliło (bo nie), tylko chodziło mi o to, ze za bardzo głowa na sloncu mi sie nagrzała i zaczeła potem bolec
aaa no tak trzeba było czapulke jakąś założyć z daszkiem!

Stary 2011-07-17, 21:19   #4076
śliweńka
Zakorzenienie

a my dziś byliśmy nad wodą ale gorąco było uff

madzialenka no no i kabina :P

india ładny kolor w sypialni i paneli

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 21:31   #4077
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Madzia nasze dziecię tez chyba imienia nie będzie mieć
na razie stanęło, że jesli dziewczynka to Maja (mąz się jeszcze przekonuje) natomiast chłopec to w ogóle nie wiemy ;D mni się podoba Kacper, Igor ale małżowi niet....a wszyscy mówią, że będę miec chłopca- i co teraz ?
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 21:36   #4078
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ech na razie nie nadrabiam (jestem w okolicach 120 strony), wczoraj była burza i dopiero dzis po 16 włączyli mi neta

Chwale się, ze Pszczoła moja skonczyła dziś miesiąc

Do tego kilka dni temu miałam ogromne poblemy laktacyjne (problemy mam od początku, a 13 to było istne apogeum) i nie daje małej już piersi, dopóki ściągam mleko będę jej dawać butlą, jak zaniknie to mm (teraz mieszam). Okupiona ta decyzja była kilkoma dniami łez i rozpaczy, ale w końcu jestem matką szczęśliwą i czerpiąco radość z macierzyństwa, a nie zabeczaną sfrustrowaną matką dziecka, które miałam ochote spakować w karton i wysłać w Himalaje.
Ciągle mam wyrzuty, ze się poddałam (dadatkowo wzmagane przez wszytskie cudowne-idealne matki.) Dużo by gadać na ten temat, więc juz nie smęce. Postaram się nadrobić jutro dokładnie co u Was. Nie tak monotematycznie

eh wiem o czym mowisz i tule mocno

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czesc...
kurcze dzisiaj moj maz spadl ze stropu na szczescie nic sobie nie zlamal ale ma obite (zdarte) cale plecy i reke biedaczek

a ja bylam w pracy od 8 rano do 19.30 i nic o tym nie wiedzialam bo mi nie powiedzieli chociaz dzwonilam.... jutro powtorka z rozrywki

o rany.... ale wszytsko z nim w porzadku???

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 22:03   #4079
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India - jak kupisz taki specjalny karnisz, który zamontujesz od okna poprzez kąt do okna balkonowego to będziesz potrzebowała tylko trzech zasłon - 1 zasłona na okno po lewej, 2 zasłona po prawej stronie okna ciągnąca się przez kąt do lewej część okna balkonowego i 3 zasłona po prawej stronie okna balkonowego. Myślę że zasłony będą Ci pasowały.

iwka too late ') juz mamy kupione karnisze, na kazda ze scian osobno

Cytat:
ja w innych pokojach tez rolety, ale ta sypialnia... jakos zasłony nadaja odpowiedni klimat
ja na razie planuje tylko zalosny bo na firanki brak kasy

Cytat:
Marceli, czy Marcel?
mnie zenska i meska sie podoba

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A ja spędziłam super niedzielę - pływaliśmy 4-metrowym pontonem z męzem i teściami po jeziorku Tak mnie słonce przyjarało na wodzie, ze jak zeszłam wreszcie na ląd to ciśnienie w głowie mnie prawie udupiło
oo super!!!

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
a my dziś byliśmy nad wodą ale gorąco było uff

madzialenka no no i kabina :P

india ładny kolor w sypialni i paneli
dziekuje

a my z mezem imprezowo dzis niedziele spedzilismy. przy piwku na tarasie z super muza. mamy party we dwoje w domu teraz hihihi

ja TZa za tydzien na impre wyciagam, ale on w zwiazku z praca(patrz K) nie chce isc na miasto.. ech
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-17, 22:17   #4080
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
aaa no tak trzeba było czapulke jakąś założyć z daszkiem!
No nie wzielismy, bo jakoś wypadło z głowy

Live long and prosper
🖖🏻
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości