|
|
#2641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
a mój tata pracuje na nocną zmianę, więc z nim często się mijałam, no i dopiero teraz weszliśmy na w miarę przyjacielska stopę, ostatni rok to były ciągłe kłótnie i wyrzuty... eh, ale było minęło i teraz cieszę się, że jest fajnie ![]() Na gorsze czasy?... eh, minimum jakby miała jakiś kredyt na głowie ![]() Cytat:
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz może zdjęcia na długim pasku? ![]() Lecę spać |
|
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kali, jestes jedynaczka? to czemu myslalam,ze masz brata? ![]() maggie fiszer spij smacznieja wczoraj polozylam sie o 7 nad ranem ;p i nie, nie bylam na zadnej imprezie
|
|
|
|
|
#2644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Działka to i tak już coś ![]() Cytat:
![]() Na gorsze czasy to np jak zajdzie w ciążę, będzie miała problemy zdrowotne itp Chora dziewczyna Co Cię czeka to Cię nie mini i tyle wiadomo też się kłócimy ale nie tak jak kiedyś Cytat:
![]() Jestem jedynaczką ![]()
|
|
|
#2645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Układa się tak jak każda inna Sigrid, troszkę trudno te paski z przodu chodzą, ale kwestia przyzwyczajenia Już do niej dokupiłam buty, teraz tylko szukam idealnego trenczu na jesień i będzie zestaw idealny Cytat:
strasznie ładny kolor, ale nie dla mnie...Cytat:
coś tu jest nie tak myślałam, że po prostu tak odkłada, bo kiedyś nie będzie ble ble... ale, że ma takie "cele"
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jestem :/ w przyszlosci chcialabym miec dwojke dzieci (a jeszcze jakis czas temu zarzekalam sie "zadnych brzdacow"
)ogladam film bolywoodzki
|
|
|
|
#2647 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
maggie- danula zaszyła się z torba- "pociotką"Aidy i nie chce jej tu pokazać to już pójdę spać chyba jednak dobranoc Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-07-18 o 02:33 |
||||
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
monia, nocny marku
i Ty mnie opuszczasz dobraNOC pozostalo mi jeszcze 72 min filmu
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
teraz "czasem slonce czasem deszcz" , ponoc kultowy, a ja dopiero teraz ogladam
![]() przygode z filmami bollywoodzkimi zaczelam dopiero rok temu i jak na razie widzialam: "znalazlem cie" "gdyby jutra nie bylo" "jestem przy tobie" "unicestwienie" tylko 1 czesc, bo nie moglam drugiej znalezc jezeli pogrubionych nie znasz - obejrzyj ![]() (shah rukh khan )a Ty polecasz cos? ponoc fajna jest "asoka" ![]() dobranoc!!
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-18 o 05:02 |
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pal. Fajki są fuj ![]() Na pewno nie byłoby tak źle Dzień średnio dobry Dopiero wstałam i nic nie czuję, wszystkie kości mnie bolą
|
|
|
|
|
#2653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:cojest :Ona ogólnie jest dziwna, żyje w swoim świecie ![]() Cytat:
Ja też chciałabym mieć parkę ![]() Dzień dobry
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Daga mam dla Ciebie zdjęcia kurtki
Kurtka w rzeczywistości ładniejsza
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziewczyny co myślicie o tym zegarku?Kusi mnie bo cena w miarę...ale znowu czy nie jest jakichś felerny?Uszkodzony i dlatego tani? http://allegro.pl/asos-nowy-zegrarek...721382952.html I mam pytanie,które bransoletki podobają się z tych podanych niżej najbardziej? Chcę jedną "złotą" i jedną charms.
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i właśnie mi przypomniałaś że miałam go klikać
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
hello
nareszcie doczekałam się urlopu ![]() dziś dzień pakowania, jutro nad morze, pogoda raczej spacerowa, ale odpowiada mi to powiem Wam coś ![]() od 6 dni jestem na diecie Dukana spadło mi 3,5 kg, mam nadzieję, że nie zarzucę diety nad wodą na rzecz nadmorskich gofrów, jeszcze tyyyyle kg do zrzucenia przede mną Nudi przez Ciebie nie powstrzymam się już przez zakupem czerwonej Giny
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Doooobry
Pogoda się w Wawie popsuła, ale i tak wybywam gdzieś jeszcze nie wiem gdzie Jak zobaczycie szara viv albo karmelowa madare,to to ja te dwie wzięłam ze sobą
Edytowane przez kunia1 Czas edycji: 2011-07-18 o 11:13 |
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłego pobytu przypomniałaś mi, że nie zastanowiłam się jeszcze jakie torebki zabrać na wyjazd
|
|
#2661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam spory kłopot z tym, żeby dużo pić... na razie czuję się dobrze, i dzisiaj już jestem na warzywach więc mniam mniam ![]() ![]() ja mam strasznie dużo do zrzucenia, dieta MŻ u mnie nie działa - tzn nie umiem jej zastosować a teraz głodna nie chodzę więc jakoś się tego trzymam wiem, że dieta ma swoje wady, ale z moją obecną wagą, poprostu musiałam jej spóbować
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Danula pochwal się co nakupiłaś ostatnio wymyśliłam, że zabiorę nad morze mini-sigrid i aidę kawową ![]() ![]() edit jednak zmieniłam zdanie :p wezmę haddi i aidę szarą albo może jeszcze jakąś inną
http://cozazapach.blogspot.com/ Edytowane przez ankhax1 Czas edycji: 2011-07-18 o 11:41 |
|
|
|
#2665 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jest taka sama jak na fotach aukcji
69zł +wysyłka![]() A kto pisał, że okradałaś :brzyd al:Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
HaHa
Przyszedł mój pierścionek za 3zł Roxi czerwone baleriny są w H&M za 39.90zł. Śliczne są
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale takie czysto czerwone ? Bo ostatnio jak byłam to widziałam, ale z nutką pomarańczy, a takie odpadają A zamszowe czy skórzane ?
|
|
|
|
|
#2669 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, hej
![]() Widzę, że wątek ruszył ![]() Przed chwilą właśnie dostałam maila z etorebki, że reklamacja mojej flavii nie zostanie uznana. Czyli ja się żegnam z tą firmą, wykorzystam to co mam na koncie rabatowym, ale też kupie coś takiego żeby jak najmniej do torebki dołożyć. Będę szukać w tej chwili jakiegoś innego sklepu Ciekawa jestem jak długo jeszcze to wszystko potrwa, bo nie wróżę im świetlanej przyszłości patrząc na to co teraz robią ![]() A tak w ogóle to wybrałabym się na zakupy, ale nie mam kiedy A tak bardzo podobają mi się robalowe kolczyki z h&m ! Aż mnie skręca
|
#2670 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

.
a mój tata pracuje na nocną zmianę, więc z nim często się mijałam, no i dopiero teraz weszliśmy na w miarę przyjacielska stopę, ostatni rok to były ciągłe kłótnie i wyrzuty... eh, ale było minęło i teraz cieszę się, że jest fajnie 

Co Cię czeka to Cię nie mini i tyle

Dopiero wstałam i nic nie czuję, wszystkie kości mnie bolą

Bo ostatnio jak byłam to widziałam, ale z nutką pomarańczy, a takie odpadają