Krakowianki - wybiła część XII! - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-18, 02:29   #2431
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!

Czekoladowe ciasto z cukinią, obiecane i muffinki cytrynowe z makiem, bardzo mi smakowały jak na taki zwyczajny przepis, ale ja lubię cytrynowe rzeczy.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 02:36   #2432
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Czekoladowe ciasto z cukinią, obiecane i muffinki cytrynowe z makiem, bardzo mi smakowały jak na taki zwyczajny przepis, ale ja lubię cytrynowe rzeczy.
Nie przepadam za makiem ale cos czuję, że mimo to by mi smakowały .
Czekam na przepisy więc

I chyba już dobranoc....
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 03:02   #2433
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Nie przepadam za makiem ale cos czuję, że mimo to by mi smakowały .
Czekam na przepisy więc

I chyba już dobranoc....
Ja nie przepadam za makiem np. w makowcu i masą makową ogólnie, ale jak chrupie tak tylko trochę w muffinach, to lubię

I ja idę zmywać, w końcu

---------- Dopisano o 04:02 ---------- Poprzedni post napisano o 03:40 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Mnie się akurat twarz ekspresowo opala i nigdy jej specjalnie nie wystawiam na słońce. A filtrować się jeszcze nie filtruję, bo się nie mogę zebrać (tak, wiem, że mamy lipiec )

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/oferta/482/9_zl_zam...asaz_do_wyboru

Niezła obniżka, ale ja bym się nie skusiła, oferta wygląda co najmniej podejrzanie, a ze strony www wynika, że w salonie pracuje jeden Hindus
Ze strony wynika, że tylko dwa masaże są poniżej 90zł, reszta to przynajmniej 125zł, czyli 35zł minimum trzeba do tych 9 dopłacić w nosie mam taką promocję

Edytowane przez cholernarejestracja
Czas edycji: 2011-07-18 o 02:41
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 05:00   #2434
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Malla,
Dawałam Ci na samym początku paczuchę dla Blair. Musiałaś odłożyć w tym całym amoku To jest to o czym mówiła Cholerka klipsy i magnes.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 06:12   #2435
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Zarzuć przepisem!

O tu jest: http://fabrykaprzepisow.pl/czekolado...igelli-lawson/ Tylko ja go trochę zmodernizowałam No i jakbyś piekła, to kładź małe porcje ciasta, ja kładłam duże i ciastka zlały mi się w jedno

Cytat:
Komplementy na pewno były słuszne. Trzeba było porobić fotki i wrzucić na bloga! bo nie wierzę, że nie miałaś jakiegoś wystrzałowego makijażu
No i trochę się zawiodłam, bo myślałam, że już przy nas się zdemoralizujesz, a tu widzę, że liczysz na to, że można bardziej

E, całkiem zwyczajny miałam Wszystko z paletek Sleeka (Original i Storm) Góra pomalowana na opalizujący na złoto różowy, w kąciku zewnętrznym brąz, a dołem jasno-złoty + kreska eyelinerem - żadna filozofia Zdjęcia jakieś będą...

Co do demoralizowania, to o tak - on potrafi zdemoralizować mnie bardziej (+ jego koledzy), Melce opowiadałam

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 06:29   #2436
2016070953
Konto usunięte

hiper, Malla ja co najmniej raz do roku mam z poczta jakąś jazdę. Tylko że tym razem jestem pewna iz to jest list z pismem terminowym. Nawet nie mam siły ich zwarczec
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 07:33   #2437
gg22
Zakorzenienie

hej hej witam po weekendzie jak się Wam udał? mnie jak zwykle za szybko. wszystko było super za wyjątkiem drogi do Krk. w busie 25osób jak sardynki, na dworze 30pare stopni i wspomnienie o klimatyzacji

jak imprezka jedna, druga?
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 07:36   #2438
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Naszła mnie taka refleksja, że częściej bywałam na spotkaniach jak nie mieszkałam w Krakowie niż teraz, jak jestem na miejscu...

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 07:49   #2439
ecrulo

Shiruvii,
Ja wpadnę po pracy do Cię po Avon

Stary 2011-07-18, 07:55   #2440
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Hm, a do kiedy masz tą zniżkę? Właśnie myślę też nad jakimś niedrogim pędzlem do ust Ale raczej twarz - puder i konturowanie oraz ewentualnie oczy (coś do detali najchętniej) - ale jak masz jakieś must have z innych "obszarów" to powiedz
Zniżka jest Sephorowa, nie indywidualna. Nie mam pojęcia do kiedy jest.
Co do pędzli do podstawą jest pędzel do pudru, pędzel do różu/bronzera i z 3 pędzle do oczu.
Interesuje Cię bardziej Maestro czy Hakuro?
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 08:12   #2441
2016070953
Konto usunięte

weekend był ok, spędziłam u rodzicieli tylko szkoda że pół soboty było do kitu :/ za to wczoraj się zeskwierczyłam na słońcu..a dziś znowu pochmurno,echsz taki klimat
Stary 2011-07-18, 08:43   #2442
gg22
Zakorzenienie

na pewno nie dam rady nadrobić wszystkiego ale tak wybiórczo:

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28187142] Niestety o Maestro za bardzo się nie wypowiem, bo nimi jeszcze nigdy nie malowałam. Tylko parę razy miałam w rekach, więc nie powiem jak z myciem, operowaniem nimi, itd.[/QUOTE]

na temat Maestro troszkę się mogę wypowiedzieć, bo choć żaden ze mnie fachowiec to używam ich już niemal od roku i powiem tak: są super nie widzę żadnych ubytków włosia, rączka dobrze się trzyma, pierze się je świetnie i ich stan nie zmienił się odkąd je kupiłam. Co prawda mam w posiadaniu jedynie pędzle do oczu, ale myślę, że skoro te się tak fajnie sprawują to i do pudru będzie ok.

Do pudru mam z elfa i z rossmana i oba sobie chwalę

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Ciezko to wytlumaczyc ale zaczyna sie juz od podejscia do nauki-nad morzem jak idziesz na studia to jest 'wow, super, gratuluje' z drugiej strony wiele osob tez pyta 'po co', zas tutaj jest to raczej standardem, Bardziej odczuwa sie potrzebe nauki, rozwoju zawodowego gdzie w malych, nadmorskich miejscowosciach ludzie raczej zyja z dnia na dzien lub od sezonu do sezonu-narzekaja ale nie przejmuja sie zbytnio sytuacja w kraju bo wakacje i tak nadejda, ludzie i tak przyjada
w sumie to takie podejście jest dobre, tylko do pozazdroszczenia. Żyje się swoim życiem, własnym ogródkiem ,a całą resztą ma się w d****.
W sumie po co myśleć o studiach i rozwoju skoro właśnie pracuje się od sezonu to sezonu a wynajem pokoi, sprzedaż jedzenia czy pamiątek nie wymaga tytułu mgr. może to i dobre podejście, ale tak jak pisałaś jest to bardzo niestabilna sytuacja. życie od sezonu do sezonu trzeba chyba mieć we krwi

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Emilka - powiem Ci że w każdym mniejszym, niewojewódzkim mieście, i na wsi jest taki klimat - odnośnie studiów i życia Ludzie żyją spokojniej i nie gonią za kasą, nie biegną w wyścigu szczurów, nie mają ambicji na temat luksusowych dóbr, wczasów itp. I z jednej strony to fajne sielankowe życie, a z drugiej trochę smutne i nudne - do końca życia ten sam schemat i robienie tego samego.

Ja przyznam że brakuje mi trochę rodzinnego miasta Ogrodu, spokoju, ciszy, wyciągania leżaka na trawę, łażenia po lesie, itp. Ogólnie odpoczynku... No i też ludzie są inni, znam sąsiadów, a nie anonimowe twarze które mi migną od czasu do czasu w windzie Bardziej skorzy do pomocy czy pogadania
tyle że w dużym mieście też żyje się po schemacie i robi się to samo. myslę, że życie jest dość zmienne w młodości jak się nie ma obowiązków i nie jest się "uwiązanym". Potem automatycznie człowiek wpasowuje się w prozę życia.
Niestety większość ludzi nie ma co liczyć na zawrotną karierę, która będzie mu przynosić pieniądze i ciągłe zmiany. Praca jest pracą i zawsze będzie oparta na schemacie, a w związku z tym i całą resztę jakoś się układa. I zanim człowiek się nie obejrzy już idzie jak po sznurku.

Rozmawiałam teraz w domu z przyjaciółką i kolegą z liceum. I do czego doszliśmy? że im jest łatwiej i lepiej żyć w mniejszym mieście. Akurat przyjaciółka wyszła na tym fajnie, bo udało jej się rozkręcić firmę i jakoś to hula. A kolega? studia na UJ, powrót do domu, załatwiany staż w urzędzie gminy, bezrobocie, teraz załatwiana posada w budce na targowicy, gdzie jedynym jego zadaniem to jest nacisnąć guzik otwierający szlaban. i 1 800zł na rękę Z jednej strony przerąbane taka praca. z drugiej- pieniądze całkiem niezłe. Trzeba "tylko" wyzbyć się ambicji i młodzieńczych marzeń, że świat będzie stał otworem.
Cytat:
A, to u mnie trochę inaczej

Ależ się wkurzyłam, jełopy pieprz..... Wyszłam na spacer z psem, jakiś debil jechał i omal go nie potrącił, bo na osiedlowej drodze, krótkiej, 60 km/h to szybko, i praktycznie chodnikiem :| Mało tego, zatrzymała się świnia niewychowana przy śmietniku i dawaj wyrzucać swoje śmieci, bo po co płacić pod swoim domem MPO, skoro można na jakieś osiedle podjechać i wyrzucić do kontenerów, za friko, bo przecież mieszkańcy zapłacą i to oni będą mieć podniesione opłaty za wywóz śmieci Jakby jeszcze tego było mało, to zapomniał wyrzucić jednej butelki - więc już z auta wycelował do kontenera i nie trafił, butelka się odbiła i rozwaliła na parkingu Normalnie będę zdjęcia z okna robić, bo to już któryś raz to samo auto widzę podrzucające swoje śmieci i robiące syf
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=545490

Nie wiem czy śmiać się czy płakać

myślałam, że mnie nic nie zdziwi na wizażu a tu jednak

Cytat:
Ostatnio dostałam awizo z obcym imieniem. Przesyłka miała dobre.
ostatnio siostra zaadresowała do mnie paczkę na imię Tamagoczi i baba mi nie chciała wydać, bo nawet adres w dowodzie się nie zgadzał

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
brrr.... masakra...
w sobotę wracałam w środku nocy sama przez całe miasto i ani przez chwilę nie pomyślałam że mogłoby mi się coś stać. tutaj już bym taka odważna nie była

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28195743]Zniżka jest Sephorowa, nie indywidualna. Nie mam pojęcia do kiedy jest.
Co do pędzli do podstawą jest pędzel do pudru, pędzel do różu/bronzera i z 3 pędzle do oczu.
Interesuje Cię bardziej Maestro czy Hakuro?[/QUOTE]

oooo mnie by się przydał do bronzera. i bronzer też
patrzyłam ostatnio na essence ale nawet dla blondynek wydawał mi się za ciemny. to był jak dobrze pamiętam sun club matt bronzing. ale nie jestem pewna. takie sporo opakowanie ma. próbowałaś go?
.
Stary 2011-07-18, 08:48   #2443
Malla
Nie depcze krokusów

Dziewczyny, zakładamy lokaty, oferta tylko do jutra!
http://openonline.pl/lokata_pozegnanie_z_belka
Cytat:
O, to ta cytryna z lodówki? :P
Dobre były, nie wchodził mak w zęby.
Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Malla,
Dawałam Ci na samym początku paczuchę dla Blair. Musiałaś odłożyć w tym całym amoku To jest to o czym mówiła Cholerka klipsy i magnes.
uuuu, zawaliłam
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
E, całkiem zwyczajny miałam Wszystko z paletek Sleeka (Original i Storm) Góra pomalowana na opalizujący na złoto różowy, w kąciku zewnętrznym brąz, a dołem jasno-złoty + kreska eyelinerem - żadna filozofia
Zwyczajny Toż to cudo musiało być!
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
patrzyłam ostatnio na essence ale nawet dla blondynek wydawał mi się za ciemny. to był jak dobrze pamiętam sun club matt bronzing. ale nie jestem pewna. takie sporo opakowanie ma.
Jeśli to ten, który ma Hiper, to jest super. Ładnie pachnie jest jasny, efekt jest delikatny, taki cień, nie brud. Nie jestem blondynką, ale dla mnie bladolicej jest jak znalazł.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-07-18 o 08:51
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 08:54   #2444
Konto usunięte

Cytat:
na temat Maestro troszkę się mogę wypowiedzieć, bo choć żaden ze mnie fachowiec to używam ich już niemal od roku i powiem tak: są super nie widzę żadnych ubytków włosia, rączka dobrze się trzyma, pierze się je świetnie i ich stan nie zmienił się odkąd je kupiłam. Co prawda mam w posiadaniu jedynie pędzle do oczu, ale myślę, że skoro te się tak fajnie sprawują to i do pudru będzie ok.

Do pudru mam z elfa i z rossmana i oba sobie chwalę
No właśnie o Maestro słyszę same pozytywne opinie. Nie spotkalam się jeszcze z żadną negatywną. Dlatego też jestem ich tak strasznie ciekawa...
Dla mnie te z Rossmanna i ELFa są stanowczo już niewystarczające... Ten z Rossmanna mam kilka lat i juz nie wygląda dobrze... :P

Cytat:
oooo mnie by się przydał do bronzera. i bronzer też
patrzyłam ostatnio na essence ale nawet dla blondynek wydawał mi się za ciemny. to był jak dobrze pamiętam sun club matt bronzing. ale nie jestem pewna. takie sporo opakowanie ma. próbowałaś go?
Ja mam ten dla blondynek i zaraz przy matowym Estee Lauder to mój ulubiony bronzer. Pięknie pachnie, dobrze się go nakłada, trudno zrobić sobie nim krzywdę.
I wcale nie jest taki ciemny, wręcz mogłabym powiedzieć, że jest bardzo delikatny. Niestety to sztuczne światło w sklepach strasznie przekłamuje kolory. Poza tym Ty jestes nieco ciemniejsza ode mnie. Więc skoro mnie odcień pasuje (dodam, że nie ma pomarańczowych tonów, tylko to taka kawa z mlekiem) to mysle, że u Ciebie również się sprawdzi

Cytat:
Jeśli to ten, który ma Hiper, to jest super. Ładnie pachnie jest jasny, efekt jest delikatny, taki cień, nie brud. Nie jestem blondynką, ale dla mnie bladolicej jest jak znalazł.
Tak, to ten sam.
A to czy on jest dla blondynek czy brunetek to jakaś bzdura. Chodzi o karnację, a nie kolor włosów... Ehh... głupi producenci...
Ja planuję kupić jeszcze ten ciemniejszy, żeby sprawdzić kolor i w razie czego dla klientek żeby był

Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Czas edycji: 2011-07-18 o 08:56
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 08:58   #2445
lalaith
Zakorzenienie

Dobrze że była impreza bo nadrabiania miałam niewiele
Dzięx cholerko było świetnie, jak zawsze zresztą

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Chyba jestem jedyną wielbicielką w tym wątku... Ale ja generalnie lubię takie filozoficzne bzdety, mam naturę buddystki-pustelniczki

Cytat:
Ja swój urlop przesiedzę pisząc mgr, kto ma gorzej?
Wolę brzydką pogodę+dobrą książkę w ręce niż szwendanie się po firmie w poszukiwaniu materiałów i pisanie pracy. Brrr
W tym roku mój urlop, to nie urlop
Ja nie mam urlopu wcale, nigdzie nie wyjeżdżam bo ostro oszczędzam

Cytat:
Ojciec, dwukrotnie używał whisky-perfum Za pierwszym razem wklepał i pojechał do pracy. Dopiero za drugim zaczepił mamę "Ela, Ty czujesz coś? Jakieś słabe te perfumy :/ Co Anka mi za prezent dała!" no i mama sprawdziła, że prezent jest do picia a nie pachnienia się Pewnie, jak by nie sprawdziła, to tata by się "perfumił" do końca buteleczki haha

Cytat:
A miałam Was zapytać o coś. Takie durne pytanie, ale fragment naszej powieści mnie do tego popycha Czy wyrzucacie do kosza OB czy do muszli?
Do muszli

Cytat:
Cholera - ale drugi penis będzie, tylko za jakieś 2 godziny Wiesz... mam dwa
Skąd masz dwa ?

Dobrze że W. spał po naszej sobotnionocnej eskapadzie do białego rana, bo gdybym go wzięła na babskie ploty jako jedynego penisa to pewnie by zwątpił

Cytat:

A ja właśnie robię wasze kolczyki co lepsze, zorientowałam się, że nie mam ząbków dla Lalaith, i je też robię...
A ja właśnie rano odkryłam, że mam naszyjnik idealnie do nich pasujący, wyglądają razem jak kompet

Cytat:

A ja nawet nie wiem jak u mnie wygląda, jakoś nigdy nie miałam okazji zobaczyć
Wyobrażacie sobie że Wam facet w łóżku wyskakuje z czymś takim

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

gg sorry że nie odpisałam na sms-a, ale miałam to przemyśleć później i myślę jak widać do tej pory

A Ty masz odżywkę Hegron której chciałaś się pozbyć, prawda?
Możesz mi puścić linka do kwc która to dokładnie???
Stary 2011-07-18, 09:01   #2446
ecrulo

Malla,
Wybacz mi moją ignorację, ale po co lokata?Akurat tam?

Stary 2011-07-18, 09:12   #2447
Malla
Nie depcze krokusów

A propos kosmetyków, chciałam pochwalić ten mineralny finisher (nie wiem czy pseudomineralny, bo nie mam składu), który zamawiałyśmy kiedyś na All. Wprawdzie opakowanie ma tragiczne i musiałam go wysypać do innego, ale jest bardzo dobry - matuje, wygładza, zmiękcza rysy i delikatnie rozświetla.
http://www.nokaut.pl/pudry-roze/lore...-poj-1-2g.html
Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Chyba jestem jedyną wielbicielką w tym wątku... Ale ja generalnie lubię takie filozoficzne bzdety, mam naturę buddystki-pustelniczki
Ja też go lubię Ale jednocześnie zdaję sobie sprawę z tego, że to tandeta. Jakby na to nie patrzeć, codziennie w wątku rozstaniowym taką tandetę uprawiam - głowa do góry, będzie dobrze, życie jest piękne, znajdziesz kogoś, kto Cię szczerze pokocha i blabla...
Cytat:
Skąd masz dwa ?
Dobrze że W. spał po naszej sobotnionocnej eskapadzie do białego rana, bo gdybym go wzięła na babskie ploty jako jedynego penisa to pewnie by zwątpił
Gdyby był inny penis, to przyszedłby Słodziak, bo był chętny. Dziwny jakiś jest ostatnio, przymila się, pisze do mnie, chce poznawać moich znajomych... Czy to znaczy, że mam go rzucić?!
Miałam przyprowadzić kolegę, u którego mieszkam - zadzwonił o 22, że jest u mnie pod blokiem i wyliczył mi, które okna mam otwarte. Mówiłam mu, że spotkanie jest na 17, bo o 22 już cisza nocna, ale widocznie on chciał zrobić wejście smoka Następnym razem go wezmę, bo jest chętny, tylko że on większość tygodnia spędza w pracy w innym mieście i najbardziej pasuje mu na spotkania sobota.
To fajny, rozrywkowy i ustabilizowany człowiek, chętnie go oddam którejś z Was na męża
Cytat:
A ja nawet nie wiem jak u mnie wygląda, jakoś nigdy nie miałam okazji zobaczyć
Wyobrażacie sobie że Wam facet w łóżku wyskakuje z czymś takim
Dla mnie niepojęte jest zarówno to, jak facet mógł jej coś takiego wytknąć, jak i to, jak ona mogła zrobić takie zdjęcie i wstawić w necie A najbardziej mnie rozwaliła sugestia przeniesienia wątku na podforum paznokciowe
Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Malla,
Wybacz mi moją ignorację, ale po co lokata?Akurat tam?
Na jakimś tam spotkaniu wyszło, że mam informować o dobrze oprocentowanych lokatach, więc informuję Od stycznia nie będzie można uniknąć podatku Belki, więc warto "osad" z konta zdeponować na lokacie, nie jest to duży zysk, ale pewny, na kilka miesięcy w sam raz. W sprawie funduszy i giełdy nie będę Wam doradzać, bo mogę za to wylecieć z pracy.
Stary 2011-07-18, 09:18   #2448
ecrulo

Ja to w ogóle się nie orientuję w bankowych kwestiach. Czyli, że co... będę płacić podatek od tego co mam na koncie?

A orientujesz się jakie są koszty utrzymania lokaty?

Stary 2011-07-18, 09:21   #2449
Malla
Nie depcze krokusów

Ecrulo - zakładanie, prowadzenie i zrywanie lokat jest bezpłatne, tyle że zysk nie jest duży, bo to zaledwie kilka procent w skali roku. Podatek będziemy płacić nawet od niewielkiego zysku, więc korzystniejsze dla wielu klientów może okazać się całkowite zlikwidowanie przez banki oprocentowania rachunków niż utrzymywanie niskiego.

Nie chcę narzekać, ale Donald T. obiecywał w trakcie kampanii zlikwidowanie Belki, a zaostrzono ordynację podatkową... 3 razy TAK!!!
Stary 2011-07-18, 09:26   #2450
ecrulo

Chyba muszę się zacząć interesować, bo mam konto, póki co dochód: wpłaty rodziców i wypłata, w roku akademickim, pewnie tylko to, co rodzice sypną. Jakieś rady?

Stary 2011-07-18, 09:27   #2451
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28196516]
Ja mam ten dla blondynek i zaraz przy matowym Estee Lauder to mój ulubiony bronzer. Pięknie pachnie, dobrze się go nakłada, trudno zrobić sobie nim krzywdę.
I wcale nie jest taki ciemny, wręcz mogłabym powiedzieć, że jest bardzo delikatny. Niestety to sztuczne światło w sklepach strasznie przekłamuje kolory. Poza tym Ty jestes nieco ciemniejsza ode mnie. Więc skoro mnie odcień pasuje (dodam, że nie ma pomarańczowych tonów, tylko to taka kawa z mlekiem) to mysle, że u Ciebie również się sprawdzi

Tak, to ten sam.
A to czy on jest dla blondynek czy brunetek to jakaś bzdura. Chodzi o karnację, a nie kolor włosów... Ehh... głupi producenci...
Ja planuję kupić jeszcze ten ciemniejszy, żeby sprawdzić kolor i w razie czego dla klientek żeby był [/QUOTE]

no to już wiem że mogę go brać

ale to że jest dla blondynek albo dla brunetek to eee... przez myśl mi nie przeszło, że ktoś może to rozumieć jako odnośnik do koloru włosów bo co z tego że ja mam blond jak to nie mój naturalny
ten kierowany dla blondynek= z jasną karnacją wydawał mi się po prostu zbyt ciemny.
masz rację, że jarzeniówki w sklepach strasznie przekłamują. zawsze to sobie tłumaczę jak jestem w przymierzalni i z przerażeniem patrzę na swoją twarz

Cytat:
gg sorry że nie odpisałam na sms-a, ale miałam to przemyśleć później i myślę jak widać do tej pory

A Ty masz odżywkę Hegron której chciałaś się pozbyć, prawda?
Możesz mi puścić linka do kwc która to dokładnie???
no trudno tylko że ja ich nie wzięłam ze sobą... stwierdziłam, że nie bedę tyle taszczyć

ja mam???? nic na ten temat nie wiem

Cytat:
Miałam przyprowadzić kolegę, u którego mieszkam - zadzwonił o 22, że jest u mnie pod blokiem i wyliczył mi, które okna mam otwarte. Mówiłam mu, że spotkanie jest na 17, bo o 22 już cisza nocna, ale widocznie on chciał zrobić wejście smoka Następnym razem go wezmę, bo jest chętny, tylko że on większość tygodnia spędza w pracy w innym mieście i najbardziej pasuje mu na spotkania sobota.
To fajny, rozrywkowy i ustabilizowany człowiek, chętnie go oddam którejś z Was na męża
co za profesjonalna oferta matrymonialna
jakbyśmy się konkretnie zgadały, że bierzemy ze sobą penisy to i ja bym P. wzięła żeby Was poznał, bo samego to go nie przyprowadzę bo się zlunknie
.
Stary 2011-07-18, 09:33   #2452
kasiencja
Pani Buka

dzień dobry!
Cholerko dzięki za spotkanie, muffiny pycha, ciasto czekoladowe bardzo czekoladowe, a podpasował mi pomysł maczania paluszków i tego-takiego-chrupiącego-czegoś w sosach

Cytat:

Wizaż ciągle zaskakuje...

Cytat:
nie rozumiem co się tam dzieje ostatnio... brr...

Cytat:
Dziewczyny, zakładamy lokaty, oferta tylko do jutra!
http://openonline.pl/lokata_pozegnanie_z_belka
podpinam się pod pytanie Ecrulo. mam trochę oszczędności z 18-stki jeszcze, chciałabym je gdzieś ulokować ale kompletnie się na tym nie znam.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 09:43   #2453
Malla
Nie depcze krokusów

MyLastHope - ależ mam Cię na fejsie, ale od dawna! Myślałam, że mnie wywaliłaś i dodałaś ponownie :P
Cytat:
ten kierowany dla blondynek= z jasną karnacją wydawał mi się po prostu zbyt ciemny.
jakbyśmy się konkretnie zgadały, że bierzemy ze sobą penisy to i ja bym P. wzięła żeby Was poznał, bo samego to go nie przyprowadzę bo się zlunknie
Jak na mnie efekt był bardzo delikatnie widoczny, to na Tobie też. Kupiłabym go sobie, ale z zamówienia od Bajecznej mam kuleczki delikatnie brązujące, też o odcieniu kawy z mlekiem.
Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
podpinam się pod pytanie Ecrulo. mam trochę oszczędności z 18-stki jeszcze, chciałabym je gdzieś ulokować ale kompletnie się na tym nie znam.
Podrzuciłam link do lokaty promocyjnej
Stary 2011-07-18, 09:48   #2454
2016070953
Konto usunięte

Malla mi też ten kolega by się nadał :P
Stary 2011-07-18, 09:53   #2455
Konto usunięte

Cytat:
no to już wiem że mogę go brać

ale to że jest dla blondynek albo dla brunetek to eee... przez myśl mi nie przeszło, że ktoś może to rozumieć jako odnośnik do koloru włosów bo co z tego że ja mam blond jak to nie mój naturalny
masz rację, że jarzeniówki w sklepach strasznie przekłamują. zawsze to sobie tłumaczę jak jestem w przymierzalni i z przerażeniem patrzę na swoją twarz
Ja nie znoszę tych jarzeniówek. Boje się przez to chodzi do przymierzalni i patrzeć w sklepie w lustro...

Cytat:
Jak na mnie efekt był bardzo delikatnie widoczny, to na Tobie też. Kupiłabym go sobie, ale z zamówienia od Bajecznej mam kuleczki delikatnie brązujące, też o odcieniu kawy z mlekiem.
No i co z tego?

Stary 2011-07-18, 09:53   #2456
blair witch
Zakorzenienie

Ja mam tego hergona

Jestem zachwycona serum z avonu które mi lalaith przywiozła Włosy są po nim przeboskie, mięciutkie w dotyku, i sypkie Nawet po opalaniu i kąpieli w chlorowanej wodzie nie straciły miękkości, tak jakby serum je chroniło i przed słońcem i przed wodą

Melka - koło 14 zrobię przelew za Ninę, bo wpadnę do banku jak będę do pracy jechać
Stary 2011-07-18, 09:58   #2457
ecrulo

A ja dzisiaj nadrabiam i będę musiała karniakami sypnąć. Baby, po co mi to robicie?

Stary 2011-07-18, 10:01   #2458
mmmmmm
Zakorzenienie

Emilka ale Ci ludzie pracujący w sezonie nie mają takiej normalnej pracy poza? To co oni robią cały rok?

Cytat:
Przebiłaś mnie
Niestety,na szczęście nie w wakacje bo bym zwariowała.

Cytat:
My tam byliśmy wczoraj z rodzicami koło południa i zastanawialiśmy się czy jakies zawody są, że tylu nurków... I policja, karetka... A wtedy tego faceta wyłowili
]

gg czy ja dobrze kojarzę, że Ty studiowałaś historię?
Stary 2011-07-18, 10:01   #2459
Malla
Nie depcze krokusów

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28197612]No i co z tego?
[/QUOTE]
W sumie...
Cytat:
Jestem zachwycona serum z avonu które mi lalaith przywiozła
Jakim?!?!
Stary 2011-07-18, 10:10   #2460
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:

Jakim?!?!
Tym:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...um.html&next=1

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości